• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از IM BAHRAINI :
اي بابا اينكه ميشه ربا :(
مكَه سوره بقره رو نخوندي : ( وأحل الله البيع وحرم الربا ) آيه 176
الان هم حتی یک بقر هم میدونه که کمتر کسی پول به دیگری بدون بهره یا کار مزد میده!!

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از IM BAHRAINI :
LEO , IBM
دوتاش LEO : يكيش بنتيوم 4 ديكَريش بنتيوم 3 سوميش هم IBM 486 كه هيجي روشن نميكنه !!!
اینا رو میفروشی؟
من به جاش یه لپ تاپ میتونم بهت بفروشم!

Piter1356

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
زیگورات لپ تاپ قسطی میده . البته یکمی گرون تموم میشه

پرایس لیستشو ببین .

N e M e S i S

Registered User
لایک‌ها
0
یک راه حل خیلی خوب هم برای شما دارم هم برای دیگر دوستان .
اگر از سونی وایو خوشت میاد یک سری به سایت سونی و به بخش لپ تاب های وایو بزن . سونی محصولاتش رو به صورت قست ی هم میفروشه . یک سونی وایو به قیمت 2700 دلار رو ماهی 60هزار تومان ما قست میداد . بعد از انتخاب نوع لبتاب وقتی وارد بخش اصلی مدل میشی گوشه سمت راست صفحه . فقط باید یک کردیت کارت که هر ماه 69 دلار موجودی داشته باشه ( باید کردیته شمارش مشخص شده باشده و هر ماه عوض نشه ) و یک آدرس خارج از کشور ( اگر عاشق وایو با امکانات توپ هستی امریکا رو پیشنهاد میکنم ) داشته باشی . فعلا .

Opera 8.0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
آقا این بنتیوم تازه اختراع شده؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
به نقل از Bahreyni :
فکر کنم نسل جدید AMD باشه
نه فکر کنم از نسل بن باشه. همین ban خودمون. :blink: ایکی ثانیه بن میکنه! :blink:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Hiran :
سلام به اسفندیار خان عزیز
تشکر به خاطر توضیحات مبسوطی که در مورد تکنولوژی سونوما ارئه فرمودید.
توضیحات شما باعث شد که از فکر خرید ایسر 8104 در ایران یا دوبی منصرف شوم.
1- اسمارت کارد ادونتیج چیست؟
2- یعنی اگر از انگلستان بخریم امکان رجیستر کردن در سایت را دارد؟ و یا اسمارت کارد ادونتیج را دارد؟
3- به طور کلی در انگلستان لپ تاپ را تمام و کمال می فروشند. و مثل دوبی یک موجود ناقط الخلقه تحویل نمی دهند؟
اگر پاسخ سوال 3 مثبت باشد:
لینک های زیر برخی از سایت های فروش آن لاین لپ تاپ ایسر در بریتانیا را نشان می دهد. همانطور که مشاهده می کنید، قیمت ایسر 8104 حدود 100 پاوند ارزان شده است.
من با دو تا قیمت برخورد کردم یکی 1199 پوند که آدرسش در زیر می آید:​
و دیگری 1097 پوند که آدرس آن هم بدین قرار است:​
چرا 100 پاوند با هم اختلاف دارند؟
آیا این مدلها بدون نقص هستند؟ من در مشخصاتی که این سایت ها ارائه داده بودند، تفاوتی ندیدم. فقط در یک مورد که قیمت 1199 پاوندی داشت، این قسمت را بیشتر داشت:
Security
Slot for Kensington lock
BIOS, user and supervisor passwords
TravelMate SmartCard solution​
آیا این همان اسمارت کارد ادوتیج است؟​
نکته مهم : در هر کدام از این سایت ها برای هر کالایی دو تا قیمت وجود دارد. جلوی اونی که بیشتره نوشته inc VAT و جلوی دیگری نوشته exc VAT . این اعداد به مالیات برای استفاده در داخل و خارج مرتبط است؟
من دوستی دارم که ماهی یکبار ، به انگلستان سفر می کند. در صورتیکه وی برایم از انگلستان خرید کند، کدام قیمت را باید بپردازد؟ کمتره یا بیشتره؟
برای خروج لپ تاپ از انگلسان یا ورود به ایران باید مالیات بپردازد؟ فرض بر این است که ایشان لپ تاپ را به عنوان همراه مسافر با خود بیاورد؟
جعبه آن هم مهم نیست. در ماه بعد که مجددا رفت، جعبه را تنها با خود میاورد؟
با تشکر​
دوست عزیز....
اسمارت کارد ادونتیج دقیقا همان چیزی است که بعدا خودتان اشاره داشته اید.
از انگلستان بایستی این امکان وجود داشته باشد.دوست شما قبل از خرید باید توسط شما توسط یک پورت یو اس بی 2.2 پر از اطلاعات شده تا در آنجا قبل از خرید برایتان تحقیق مبسوط نماید..:lol:
بلی در اروپا با توجه به اینکه ایسر عمده فروش و بازار خود را بر آنجا متمرکز نموده و من در این باره در بخش اخبار هم اشاره ای داشته ام دقت عمل بیشتری بکار می گیرد.
در ضمن دقت داشته باشید که اختلاف قیمت در سایت های مختلف علاوه بر موردی که شما اشاره داشتید امری طبیعی است.اگر دقت نمایید حتی در سایت سی نت نیز چنین اختلاف گاه فاحش تا سقف 250 دلاری نیز بچشم می خورد و این چند علت دارد.
مهمترین علت آن نیز این است که ابتدا یک نمایندگی بزرگ را در نظر داشته باشید که representive شرکت ایسر و در برند نوت بوک آن فعالیت می کند.حال این نمایندگی تنها به اطلاع رسانی و نظارت بر کار retailler ها بسنده می کند و این بخش دوم نیز به local reseller ها اجازه فروش نوت بوک می دهد.حال تصور کنید من نوعی یک سایت باز کرده ام و بعنوان یک فروشنده معمولی تنها با یک فروشنده محلی محصولات ایسر همکاری می کنم.طبیعتا بحث قیمت در هر پله بیشتر خواهد شد.
بحث مالیات هم همانگونه است که شما حدس زده اید.یعنی اینکه مالیات برای مصرف کننده داخلی این میزان بوده و مالیات برای خریدار خارجی به این میزان خواهد بود.قبلا هم در این باره در چند پست پیشین صحبت کرده بودم.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از appleoooq :
آقا ممنون از رسیدگی.
فکر کنم لازم باشه یه داستان مختصری رو عرض کنم:
من حدود شش ماه پیش رفتم یک گوشی از یک مغازه بسیار معتبر و بزرگ خریدم.(البته جعبه گوشی چسبش باز شده بود و فروشنده گفت ما اینها رو برای تست کردن باز میکنیم).
وقتی رسیدم خونه و مشغول ور رفتن با دستگاه شدم، دیدم در قسمت "مدت مکالمات" ، چهار ساعت با این گوشی قبلا صحبت کردند( البته اول فکر کردم که مشکل از سیم کارت هست اما با تست کردن سیم کارت بر روی گوشی های دیگر متوجه شدم که مشکل از سیم کارت نیست). خلاصه برگشتیم مغازه و با کلی داد و هوار گوشی رو با یکی دیگه عوض کردیم. البته گوشی داخل یک جعبه اکبند با چسب مخصوص روی آن بود. حالا همه ی اینهائی که گفتم یک طرف چیزی که الآن می گم یک طرف.
تا گوشی جدید رو که باز کردم دیدم شارژرش با شارژر گوشی قبلی خیلی تفاوت داره. و تفاوتش در نوشته های روش بود.
خلاصه بگم این شارژری که الآن دارم نیم ساعته گوشی رو شارژ می کنه اما قبلی( که عین همون برای همون مدل و با یک زمان ساخت) بعد از دو ساعت.
آقا ما فهمیدیم که اینا نون شونو از این شارژر های تقلبی در میآرن.
برا همین از اون موقع به بعد من به همه چیز مشکوکم.
حالا می فرمائید چی کار کنیم. برم از همین ایران رهجو با در باز بگیرم یا از یه مغازه دیگه که درش چسب داره.
البته وقتی که ایران رهجو جعبه بدون چسب میده ، شاید بقیه مغازه ها خودشون چسب بزنن.
البته طبق تحقیقات انجام شده و شواهد فقط مدل های GP به استثناء B100GP با در باز ارائه میشن.
البته مدل مد نظر من S46GP هست.
حالا با این وضعیت چه می فرمائید.
حرف الکترونیک را جدی بگیرید و چند جا را نیز پرس و جو نمایید.مطمئنا ضرر نخواهید کرد.در ضمن زیاد مته به خشخاش نگذارید.اگرچه نمایندگی ها به بهانه نماینده بودن تنها کمی گرانتر با شما حساب خواهند نمود ولی تنها این حسن را دارند که هنگام بروز مشکل به فریادتان برسند.البته امیدوارم.

Piter1356

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان متخصص عزیز
یه نوت بوکm365m هیوندای با این مشخصات چشمو گرفته .

• Intel® Celeron™ Mobile Technology, Intel® Pentium® M Processor
(1.30  2.00GHZ,90nm,FSB400,2MB L2 cache,uPGA478)
• Intel® 855GME Embedded Chipset
• Two 200-pin SODIMM sockets,supporting DDR333/400(Max 1GB)
• Supporting ATA-33/66/100/133 (ULTRA DMA)
• VGA Ram 64 MB
• Integrated 56k Modem & 10/100 Mbps LAN
• Internal Wi-Fi Card or Bluetoothe
• One changeable12.7mm(H) 2CD-ROM/CD-RW/OMBO/DVDRW/DVDDualDrive
• 14.1˝ XGA TFT LCD
• AC 97 2.2 Sound-Blaster PRO
• Built-in Integrated Video Camera
• Smart Li-Ion Battery Pack-6 cell
• Dimension(mm):312W*273D*27.5H
• Gross weight : 2.5 kgs
• Hyundai Notebook Carry Case
with 512 MB RAM + 40 GB HARD + COMBO
+ bag

قیمتش نهصدو بیست تومنه .

fd3dee8693.jpg

نظر شما چیه ؟ میآرزه ؟

Electronics Art

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از electronic :
خوب این بستگی به خودتم داره.اما من با هارد 40 راضی میشم.سی پی یو هم 1.7 1.8 کافیه.
رم 512.
باتری و وزن و صفحه نمایش رو هم بالا گفتم.
( وزن 1.7 کیلو - صفحه نمایش 12.1 - باطری بالای 5 ساعت )
یه اصل کلی بگم تو لپتاپ دنبال گرافیک مطلوب و کارای سنگین نباشی خیلی به نفعت تموم میشه.
به نظرم 32 تا 64 تا گرافیک کافیه.

خوب حالا برند یا مدل خاصی رو مد نظر نداری ؟

اسفندیار جان شما چی ؟

;)

sinahosting

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از m_amin :
من بهت وام میدم
با سوده روزی 5 درصد
39.gif

اگه خواستی بگو
بابا میان می گیرنت :happy: نزول میدی اونم تو روز روشن :)

Opera 8.0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
راستی این گ رو هم با نمک تایپ میکنه نه؟
107.gif

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
اونوقت گیر هم میشه نوشت؟ خوب عربیش رو بنویس. :)

ولی از شوخی گذشته خوب 4 تا حرف بیشتر نیست که کد اسکیش رو پیدا کن با Alt تایپ شون کن.

بالا