• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

Hiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از esfandiyar2002 :
بزودی زود جواب تمامی دوستان را در همین پست خواهم داد.با عرض معذرت...

اسفندیار خان منتظر پاسخ های فنی ات هستم. ولی بعد از آن گیجی خودم، روی سایت اینتل در مورد سونوما جستجو کردم . در یکی از موارد نتایج جستجو چنین دستگیرم شد که :

Intel's product roadmap for 2004 will further advance the mobile computing experience with even higher performance and more wireless connectivity choices, and by enabling longer battery life in thin and light designs. In the second quarter of 2004, Intel plans to introduce a higher-performing Intel Pentium M processor (code-named "Dothan"), and in the second half of 2004 Intel plans to update all the elements of Intel Centrino mobile technology with the "Sonoma" platform introduction. Sonoma includes a new Intel Pentium M processor with a faster, 533 MHz front-side bus; a new Wi-Fi component that supports the 802.11a, 802.11b and 802.11g wireless networking standards; and, a new chipset code-named "Alviso." The chipset will support third-generation graphics and enable support for devices and standards such as Direct Media Interface with improved bandwidth, TV-out, high definition audio, eight USB ports, four-port PCI Express, and up to 2GB of DDR2 memory. Alviso will also support Intel High Definition Audio with low power capabilities to reduce power consumption by allowing the processor to remain in a sleep state while audio activity is happening.

حال اگر لپ تاپی این مشخصات (قسمت آبی متن بالا )را داشته باشد را می توان دارای تکنولوژی سونوما دانست؟

یک نکته جالبی هم دیدم بدین قرار که ، پلتفرمی که قرار است بعد از سونوما ارائه شود، «ناپا»(Napa) نام دارد که در آن از سی پی یو دوال کور (dual core) تحت عنوان «یوناه» (Yonah) استفاده شده است. این سی پی یو بر اساس تکنولوژی 65 نانو متر (65nm) ساخته شده است. سی پی یو هایی که الان روی لپ تاپ ها وجود دارد بر اساس تکنولوژی 90nm ساخته شده اند. این پلتفرم جدید (Napa)همچنین از integrated graphics chipset جدید با کد «Calistoga» و Intel wireless solution جدید تحت نام «Golan» سود خواهد برد.

باز هم از جدیت و پیگیری بی نظیر شما سپاسگذارم​

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Hiran :
اسفندیار عزیز من :wacko: می زنم. فرض کنیم آقای فاضلی اشتباه چاپی نموده اند. لینک زیر را نگاه کنید:
http://www.irhardware.com/NotebookList.htm
مثلا همین ایسر 8104 را در لینک فوق سوناما معرفی نموده اند در صورتیکه در cnet ، دوتان معرفی شده است.:wacko:

http://asia.cnet.com/reviews/hardware/notebooks/0,39001743,39083720p,00.htm

بسیار سپاسگذار خواهم شد توضیح یا لینکی در خصوص تفاوت سوناما و دوتان و هم چنین روش تشخیص انها ارانه نمایید.

با تشکر
خوب ببخشید که دیر شد..یک مطلب ناب انگلیسی قبلا خوانده بودم که حالا پیداش نمی کنم ولی به این مطلب که برگرفته از همان مطلب است توجه نمایید بکارتان می آید.

Centrino
درواقع یک نام تجاری است که توسط INTELعرضه شده و عنوان کامل آن INTEL® CENTRINO MOBIL™ TECHNOLOGY است, که دارای چهار مزیت است:

1- افزایش قدرت پردازش علیرغم CLOCK-SPEEDظاهرا کمتر بواسطه افزایش حافظه CACHEبه 1MB ,واخیرا MB2

2-ظرافت و کم شدن قطر نوت بوک و نهایتا کاهش وزن اینگونه نوت بوکها . تنوع طراحي، حجم و وزن كمتر نسبت به نوت بوك هاي Pentium 4 تنها با استفاده از طراحي Micro FCPGA در اين تكنولوژي مقدور گرديده است و براي اينكه حرارت بالاي پروسسور اين نوت بوك ها باعث بوجود آمدن اختلال در سيستم عملياتي اين دستگاهها نگردد، در اين نوع از نوت بوك ها از پروسسورهاي ولتاژ پايين (LV) و يا ولتاژ بسيار پايين (ULV) استفاده شده است.

3- بهینه سازی میزان مصرف انرژی واستفاده مدت طولانی تر از باطری . مديريت جديد مصرف باطري در اين تكنولوژي باعث جلوگيري از اتلاف بي دليل انرژي باطري دستگاه جهت انجام اعمال غير لازم و كاربردي گشته، نتيجتاً طول عمر و زمان مصرف بيشتر باطري را براي مصرف كننده نوت بوك به ارمغان مي آورد.

4-آزادی عمل وامکان استفاده از شبکه بی سیم WLANوتطبیق با استاندارد WI-FI سيستم WLAN Security پشتيباني شده توسط اين تكنولوژي شامل طيف وسيعي از دستورات امنيتي شبكه، توليد شده توسط شركت Cisco Systems بوده و باعث جلوگيري از حملات انواع ويروسها، هكرها و ... مي گردد.

تفاوت پردازنده هاي Centrino و Pentium ...

- پردازنده هاي Centrino مخصوص نصب بر روي Notebook ها طراحي شده است اين پردازنده ها به گونه اي طراحي شده اند كه مصرف كمتر انرژي و توليد گرماي كمتري دارند. اين پردازنده ها در اصل به نام Mobile توليد مي شوند و هنگاميكه به همراه چيپ ست 855 شركت اينتل و كارت بي سيم 2100 شركت اينتل همراه شوند به نام Centrino خوانده مي شود كه در ايران به نام Centrino معروف شده اند.اين گروه داراي حافظه داخلي از 1MB تا 2048K يعني 2MB مي باشد كه باعث افزايش قدرت پردازش آنها مي شود و سرعت گذرگاه 400MHz دارند. با توليد اين پردازنده ها كه در چند گروه توليد مي شوند، وزن نوت بوكها به علت حذف سيستم هاي خنك كننده بزرگ قبلي، كاهش چشمگيري داشت. در حال حاضر حدود 85% نوت بوك هاي دنيا با اين پردازنده ها توليد مي شوند. در واقع Centrino نمايانگر قويترين تكنولوژي ابداعي شركت اينتل جهت ساخت انواع نوت بوك مي باشد.نوت بوك هاي داراي تكنولوژي Centrino Mobile نسبت به نوت بوك هاي Pentium 4 از حافظه L2 Cache با ظرفيت بالاي 1 و 2 مگا بايت كه به ترتيب Banias و Dothan نام دارند برخوردار هستند. اين تكنولوژي نه تنها در جهت افزايش بهره وري سيستم بوده بلكه شامل امتيازات وسيعي از جمله برخورداري كامل نوت بوك از سيستم Wireless Lan ، زمان استفاده بسيار طولاني از باطري، عمر زياد آن، حجم و وزن كمتر نوت بوك نسبت به مدلهاي قديمي Pentium 4 مي باشد.به اين ترتيب با اختراع اين تكنولوژي توسط شركت Intel مشتريان نوت بوك قدم به دنياي تازه اي از امكان انتخاب و اعمال سليقه در سرعت، قدرت پردازش، طراحي، وزن كمتر و ابعاد كوچكتر نوت بوك مورد نياز خود خواهند گذاشت. مقايسه سرعت پردازنده هاي Mobile) Centrino) را باPentium اصلا نبايد انجام شود ولي افرادي كه خيلي مايل به اين مقايسه هستند مي توانند به سايت شركت اينتل مراجعه كنند و اطلاعات خود را به روز برسانند.

Dothan
از حافظه نهاني L2 cache بيشتري بهره ميبرد ( 2MB L2 Cash) و علاوه بر بالا بردن كارايي پردازنده در لپتاپ مصرف برق را بهينه مي نمايد.البته اين موضوع براي كساني كه چندان از پريز برق دور نيستند و يا با لپتاپ زياد كار نمي كنند(تفنني)كارايي خود را از دست مي دهد.البته دوتان در همان دسته بندي سنترينو جاي مي گيرد در واقع همان Centrino است و مثلا اين گونه نيست كه هر يك چيزي مجزاست و مي توان گفت نوع بهينه شده آن است.كارايي پردازنده در حالت دوتان سريع تر است.دوتان از سرعت 1.7 شروع شده در حالي كه سنترينو در همان سرعت زير 1.7 باقي مي ماند.همچنين دوتان از ترانزيستور هاي بيشتري براي افزايش توان محاسباتي بهره ميبرد. تكنولوژي ساخت ان 90 نانو متري است .قبلا گفته مي شد كه دوتان احتمالا باعث افزايش حرارت توليدي و در نتيجه گرماي حاصله اضافي خواهد گرديد كه در صورت عدم دفع سبب كوتاهي عمر باطري مي گردد ولي تاكنون مقاله اي در اثبات اين ادعا نوشته نشده است .اين پردازنده در حقيقت نوع جديد پردازنده‌هاي «پنتيوم ام» (سنترينو) محسوب مي‌شود كه شركت «اينتل» دو سال پيش به بازار عرضه كرده بود. شركت اينتل اعلام كرد كه ميزان حافظه «كش» سطح دوم (cache 2 Level) در پردازنده «دوتان» در مقايسه با پردازنده «پنتيوم ام» قبلي دو برابر شده و به دو مگابايت افزايش پيدا كرده است. حافظه «كش» به حافظه‌اي گفته مي‌شود كه درون خود پردازنده تعبيه مي‌شود و اطلاعاتي كه به وفور مورد استفاده پردازنده قرار مي‌گيرند؛ به اين حافظه منتقل مي‌شوند تا زمان زيادي صرف انتقال اطلاعات از حافظه اصلي (RAM) به پردازنده نشود. شركت «اينتل» در پردازنده «دوتان»؛ از فناوري جديد 90 نانومتري خود استفاده كرده است به كمك اين فناوري ابعاد ترانزيستورهاي مورد استفاده در پردازنده كاهش پيدا مي‌كند و بدين ترتيب مي‌توان تعداد بيشتري ترانزيستور را درون تراشه جاي داد. شركت «اينتل» چندي پيش نيز پردازنده جديد «پنتيوم 4» خود ويژه رايانه‌هاي شخصي روميزي با نام «پريسكات» را به بازار داد كه در آن نيز از فناوري 90 نانومتري استفاده شده است. كارشناسان عقيده دارند استفاده از فناوري 90 نانومتري سبب افزايش مصرف برق در پردازنده‌هاي جديد «پنتيوم 4» شده و اگر همين مشكل در پردازنده «دوتان» نيز وجود داشته باشد؛ اين امر مي‌تواند سبب كاهش عمر باتري رايانه‌هاي لپتاپ شود. ميزان مصرف برق براي توليدكنندگان رايانه‌هاي قابل حمل اهميت زيادي دارد زيرا هرچه پردازنده برق بيشتري مصرف كند؛ عمر باتري و در عمل كارايي رايانه نيز كاهش پيدا مي‌كند.

Sonoma
نسل بعدی معماری Centario شرکت اینتل با نام Sonomaاز یک سری تراشه جدید , GM915 استفاده می کندکه PCI Express bus را روی کامپیوترهای قابل حمل مورد استفاده قرار می دهد. روی این باس یک اسلات Express Card جدید می نشیند که کوچکتر و سریعتر از اسلات PC Cardاست و بزودی جایگزین آن خواهد شد.PC Card ها به اسلات های جدید نمی خورند و مشخص نیست که نوت بوک ها هر دو نسخه را قبول می کنند یا نه به همراه این سری تراشه های جدید , فن آوری صدای Dolby و کارت های گرافیکی Onboard روی نوت بوک ها قرار داده می شوند. اینها برای بر اورده کردن خواسته های مشتریان نوت بوک ها کافی هستند اینتل پیاده سازی فن آوری جدیدی که در ان زمان بین دو شارژباطری افزایش می یابد را به تعویق انداخته . اینتل سازندگان نرم افزاررا تشویق به استفاده از امکانات مدیریت نیرو می نماید. WIFIنیز همراه Centrino بصورت استاندارد روی این کامپیوترها استفاده می شود.نکته جالب اینکه نوع سه حالته (پشتیبانی کننده 11g,11b ,11a )هم به صورت انتخابی وجود دارد.سه حالته بودن می تواند استفاده ازa11رابالا برده وتراکم روی بازه4/2 گیگاهرتزی را با استفاده از دو حالت دیگر تا حدی کاهش دهد.wifi روی یک کارت PCI کوچک جای گرفته در نتیجه قابل ارتقاء خواهد بود . نسخه دو هسته تی این کامپیوترها در راه است که NAPA نام دارد. جای دادن دو پردازنده در یک قطعه این ذهنیت را بوجود می اورد که ممکن است مصرف افزایش یافته ودر عوض عمر باطری کاهش بیابد ولی واقعا چه زمانی ازانرژی یک نوت بوک به طور کاملی استفاده می گردد؟ خیلی کم. فن اوری دو هسته ای هنگامی که شما به انرژی احتیاج دارید ,آن را ارائه می دهد,وهنگامی که نیازی نداشته باشید , خیلی راحت یک هسته را خاموش می کنید . به طور خلاصه پيشرفتهای ايجاد شده در Sonoma عبارتند از : يك گذرگاه پيشين 533 مگاهرتز، پشتيبانی حافظه پرسرعت DDR2، گذرگاه PCI Express، صوت بهتر و 802.11a/b/gWi-Fi.

منبع:منبع : انجمن خودمون و پرشين تولز و تجارب شخصي - اطلاعات پراكنده

و اما موضوع صحبت ما...
دوست عزیزم واقعیت اینجاست که در این مدت منتظر جواب ایمیل آسیا سی نت به همین پرسش بودم که چرا وقتی مثلا 8104 ایسر دارای پردازنده سونوما معرفی می شود آن را دوتان معرفی می کنید؟در جواب روباتیک به پرسش من به لینکی هدایت شدم که جواب خوبی در بر نداشت و دوباره لاجرم این بار به یکی از کارشناسان ایمیل نمودم و تاکیی کردم که سریعتر جواب می خواهم.ایشان هم در جواب من مختصر و مفید:blink: ابراز داشتند که در یک سری تولیدی می توان از دو نوع پردازنده استفاده نمود.این یعنی مثلا در 8104 هم دوتان بکار رفته باشد و هم سونوما.
البته این جواب قانع کننده نیست ولی فعلا به همین بسنده می کنیم.
من خودم فکر می کنم علت در اینجاست که اگر مقاله اشتباه چاپی نداشته باشد و آقای فاضلی هم اشتپ نفرموده باشند..:D در این صورت بقول جواب همین کارشناس می توان از دو پردازنده استفاده نمود.
یادم هست در جایی خوانده بودم (نوت بوک ریویو)که بر اساس بازار بندی هر منطقه از قطعات مختلفی استفاده می شود.مثلا ایسر 8104 دارای پردازنده سونوما در بازار آمریکا به علت قیمت بالای آن کشش بیشتری دارد تا در آسیا و بنابراین در آسیا می توان از مثلا دوتان استفاده نمود.این حافظه خودم بیشتر از جواب آن ایمیل من با منطق و واقعیت جور در می آید.نظر شما چیست؟در ضمن بازهم ببخشید که دیر شد.می دانم می خواستید سریعا به جواب برسید ولی خواهش می کنم درک کنید که منتظر بودم حرفم تایید شود و یا جواب درستی دریافت کنم.نمی خواستم سریعا یک جواب بی اساس و پشتوانه بخوردتان بدهم.با تشکر...:happy:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از electronic :
ببین الک جان برای اینکه خودتم یه آهنی بکنی من شرایط منتخبم رو می گم انتخاب با خودت:
1-اول اینکه به جای لپ تاپ Tablet Pc می گرفتم که برای کارای دانشجویی و نت برداری و اینا بسیار بسیار مناسبتره.
2-صفحه نمایش رو حداکثر 12 اینچ می گرفتم.البته با یه وضوح قابل قبول نه بسیار درخشان.
3-طول عمر باتری رو بالای 5 ساعت انتخاب می کردم.
4-قید دی وی دی رایتر رو تو سیستمم می زدم.
5-از ظرفیت بالای هارد و قدرت کارت گرافیکی آنچنانی پرهیز می کردم.(البته خوب اینا رو رعایت کردم.)
6-حتی المکان از خارج می خریدم.
7-نمی ذاشتم میل به سی پی یو ی بالاتر شرایط اصلی سیستم رو تحت الشعاع قرار بده.
8- و مهمتر از همه وزن دستگاه رو چیزی در حدود 1.7 کیلوگرم در نظر می گرفتم.
9-یه لپتاپ با شرایط بالا رو صرفا به خاطر نبود بلوتوس یا اینفرارد خط نمی زدم.
10-سیستم همراهم رو مکمل سیستم اصلیم در نظر می گرفتم نه رقیب اون.
11-در صورت نیاز به کارهای گرافیکی و بازیهای کامپیوتری به هیچ وجه سراغ لپتاپ نمی رفتم.
خوب من این شرایط رو قبلا هم تا حدود زیادی می دونستم منتهی خوب بودجه اجازه نمی داد که به سمت همچین چیزی برم اما اگه به گذشته برگردم از خرید سیستمهایی که مشخصه های بالا توشون موجود نیست اجتناب می کردم.
electronic جان بسی لذت بردم از پختگی این جواب...:cool: انگاری خودمم دارم یاد می گیرم..:happy:
یک بار هم دفتر خاطرات جان یک جوابیه بسیار زیبا در همین بخش مشاوره بیکی از دوستان داده بود.
در ضمن محض اطلاع رسانی و تفریح می گویم که امروز رفته بودم بازار سهند در تبریز که مثلا مشابه مجتمع کامپیوتری پایتخت در تهران است و چند مغازه نوت بوک فروشی دیدم که در یکی دو مدل ایسر 4000 داشت و وقتی رفتم داخل تا کمی چند و چون کنم...فروشنده از من پرسید اصلا شما تو عمرتان نوت بوک دیده اید یا اینکه می دانید اصلا نوت بوک یعنی چی؟باور کن بقدری خندیدم که طرف فکر کرده بود من دیوانه ام.....
علت هم این بود که می خواست کم نیاورد چون ازش پرسیدم:"از این سری 4000 کدام مدلش را دارید"حالا تصور کن کمی سوال پیچ می کردم احتمالا از مغازه با دسته جارو مرا به بیرون در ورودی پاساژ پرتاب می کرد...حقا که ^%$##@^$#^%*

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از shork :
ممنون. اينو برا اين گفتم چون تو سری 9700 بقير از کاهش فرکانس از 8 خط لوله راندو
4 تاش رو بسته بود براهمين کلی ضعيف شده بود .
اين بغيش چی شد ؟ جواب نداشت.
دوست عزیز کدام بخش بی جواب مانده بفرمایید تا در صورت دانستن آن به پاسخ گویی بپردازم.:blush:

h3s_s4m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:D [سلام رفقا و اساتید
آقا ما یه لپ تاپ میخواستیم با این مشخصات :
1. قدرت پردازنده بالا باشه
2. صفحه تا حد ممکن شفاف
3. قدرت Vga بالا باشه
خب من کمتر جابجا میکنم در این صورت باطری برام اهمیت نداره همین طور وزن
در مورد پردازنه من این سوال رو داشتم که برتری centrino به pentium M غیر از قدرت باطری در سرعت پردازنه هست و اگه این طور هست نسبت به تفاوت قیمتی که داره می ارزه ؟
قدرت vga برام مهمه و میدونم اکثرا share و 64mb هستند
ولی بازم باید یه فرقی باشه و در آخر میخواستم ببینم نوت بوک علی ( همون مدل sony ) به درده من می خوره ؟
و اگه نه لطف کنید معرفی کنید
********* قیمت برام مهمه و بالای 1200000 نذاشتم واسه این کار ********
از راهنما یتون از پیش ممنون :D

آقا اسفندیار من نوکرتم ولی فک میکنم اگه اشتباه باشه از طرف user مدیر باید منتقل کنه نه user چون به طور کل اینکار و نمیتونه انجام بده ! :D

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از h3s_s4m :
:D [سلام رفقا و اساتید
آقا ما یه لپ تاپ میخواستیم با این مشخصات :
1. قدرت پردازنده بالا باشه
2. صفحه تا حد ممکن شفاف
3. قدرت Vga بالا باشه
خب من کمتر جابجا میکنم در این صورت باطری برام اهمیت نداره همین طور وزن
در مورد پردازنه من این سوال رو داشتم که برتری centrino به pentium M غیر از قدرت باطری در سرعت پردازنه هست و اگه این طور هست نسبت به تفاوت قیمتی که داره می ارزه ؟
قدرت vga برام مهمه و میدونم اکثرا share و 64mb هستند
ولی بازم باید یه فرقی باشه و در آخر میخواستم ببینم نوت بوک علی ( همون مدل sony ) به درده من می خوره ؟
و اگه نه لطف کنید معرفی کنید
********* قیمت برام مهمه و بالای 1200000 نذاشتم واسه این کار ********
از راهنما یتون از پیش ممنون :D

آقا اسفندیار من نوکرتم ولی فک میکنم اگه اشتباه باشه از طرف user مدیر باید منتقل کنه نه user چون به طور کل اینکار و نمیتونه انجام بده ! :D
خوب این شد دوست گرامی با سلام...
والله مرام این بخش اینه که اول به یوزر گفته میشود که لطفا یک تصحیح کوچک انجام بشه تا بعد جواب گویی راحت تر انجام بشه علت هم در این است که در اینجا برای همه احترام گذاشته می شود و اگر کاری سرخود از طرف مدیر انجام بشه خدای ناکرده از طرف یوزر بد تلقی نشه یا بی کسب اجازه نباشه...
لپتاپی که شما در خواست کرده اید باید بگویم یک دسکتاپ بهتر خواهد توانست کار شما را راه اندازی نماید ولی باید به دنبال یک جایگزین دسکتاپ بگردید که تمامی خصائص مورد نظر شما در آن یافت خواهد شد.می توانید به سایت سی نت مراجعه نموده و در بخش نوت بوک آن براحتی در این دسته بندی تحقیقی بکنید و سپس بازار ایران را با توجه به انتخاب خودتان بکاوید تا نمونه مطلوب از نظر شما و بودجه آن فراهم شود.
پردازنده سنترینو برای شما با این مشخصات درخواستی چندان کاربردی ندارد بخصوص اینکه نمی خواهید جابجایی انجام دهید یا اینکه از باطری بهره چندانی ببرید.پس هزینه این کار رابه دیگر قطعات اختصاص دهید.موفق باشید.

Hiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اسفندیار عزیز بابت همه چیز متشکرم.
یادم هست در جایی خوانده بودم (نوت بوک ریویو)که بر اساس بازار بندی هر منطقه از قطعات مختلفی استفاده می شود.مثلا ایسر 8104 دارای پردازنده سونوما در بازار آمریکا به علت قیمت بالای آن کشش بیشتری دارد تا در آسیا و بنابراین در آسیا می توان از مثلا دوتان استفاده نمود.این حافظه خودم بیشتر از جواب آن ایمیل من با منطق و واقعیت جور در می آید.نظر شما چیست؟در ضمن بازهم ببخشید که دیر شد.می دانم می خواستید سریعا به جواب برسید ولی خواهش می کنم درک کنید که منتظر بودم حرفم تایید شود و یا جواب درستی دریافت کنم.نمی خواستم سریعا یک جواب بی اساس و پشتوانه بخوردتان بدهم.با تشکر...:happy:

البته من قانع نشدم. چرا؟ به خاطر اینکه شما اگر در تمامی سایت سی نت آسیا بگردید، حتی یک نمونه لپ تاپی که از تکنولوژی سونوما بهره برده باشد، نمی یابید؟ حداقل من که پیدا نکردم. مثلا اگر در منویی که بوسیله آن می توان لپ تاپ ها را بر اساس سی پی یو سرچ کرد، ملاحظه نمایید، هیچ اثری از گزینه سونوما مشاهده نمی شود. این یعنی اینکه در آسیا اصلا لپ تاپ سونوما تولید نمی شود؟:eek:

در ضمن در سایت سی نت آمریکا هم به سونوما بودن یا نبودن لپ تاپ 8104 اشاره نشده است. البته من در مورد سایر لپ تاپ ها هم در این سایت ندیدم که مشخص نماید.

یک سوال دیگر. چرا مثلا در خود سایت ایسر مشخص نمی کند که این لپتاپ دارای پلتفرم سونوما یا دوتان است؟
البته من برای این سوال یک جواب دارم. ولی خودم قانع نمی شوم؟ فکر می کنم در صورتیکه مشخصات یک لپتاپ با ویژگی ها ی پلت فرم سونوما مطابقت کند، می توان نتیجه گیری درست نمود. حال نکته مبهم کجاست؟ اینجاست که مشخصات 8104 روی سایت سی نت آسیا دقیقا با ویژگی های که آقا اسفندیار گفتند و همان چیزی که من تو سایت اینتل خوندم یکی است. ولی سونوما نیست، بلکه دوتان است!!!!

تکمیل : بعد از نوشتن این پست به یک مقاله بسیار عالی در مورد پلتفورم سونوما برخورد کردم. دارم می خونمش.
لینک :
http://www.laptoplogic.com/resources/articles/43/1/1/

h3s_s4m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب این شد دوست گرامی با سلام...
پردازنده سنترینو برای شما با این مشخصات درخواستی چندان کاربردی ندارد بخصوص اینکه نمی خواهید جابجایی انجام دهید یا اینکه از باطری بهره چندانی ببرید.پس هزینه این کار رابه دیگر قطعات اختصاص دهید.موفق باشید.
میتونید کمی دقیق تر توضیح دهید یعنی تنها اولویت سنتزینو با بقیه فقط در قدرت شارز باطری خلاصه میشه و هیچ تفاوتی از نظر سرعت پردازش نداره ؟

appleoooq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ما رفتیم پایتخت، ایران رهجو، بالاخره بساط جور شد و یک نوت بوک انتخاب کردیم و هیچ مشکلی نیست و انشاء ا... بعد از خرید گزارش نوت بوک را براتون می نویسم.
اما هنوز که نخریدم. یه مشکلی هست که امیدوارم من رو راهنمائی کنید.
وقتی از فروشنده پرسیدم که نوت بوک هاتون اکبند هست یا نه، گفت اکبند هست اما وقتی من روی در جعبه رو دیدم برچسب خاصی؛ مثلا اول باید پاره بشه بعد در جعبه رو باز کنند ، ندیدم. خود فروشنده می گفت که تمام نوت بوکهای سونی در تمام دنیا همین طور هست. البته کاملا به نظر می اومد که نوت بوک اصلا باز نشده و کاملا تمیز و دست نخورده بود. حتی جلد دور نوت بوک، معلوم بود که یک بار هم باز نشده.
اما من هنوز هم مشکوکم.
لطفا بفرمائید که نظرتون چیست.

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از IM BAHRAINI :
من كيبوردم فارسي ندراه الكي كَير نده .
مشكل رو حل كن .
راه حلش رو الكترونيك بهت نشون داده. اينجا كه بانك نيست بخواي وام بگيري!

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Hiran :
البته من قانع نشدم. چرا؟ به خاطر اینکه شما اگر در تمامی سایت سی نت آسیا بگردید، حتی یک نمونه لپ تاپی که از تکنولوژی سونوما بهره برده باشد، نمی یابید؟ حداقل من که پیدا نکردم. مثلا اگر در منویی که بوسیله آن می توان لپ تاپ ها را بر اساس سی پی یو سرچ کرد، ملاحظه نمایید، هیچ اثری از گزینه سونوما مشاهده نمی شود. این یعنی اینکه در آسیا اصلا لپ تاپ سونوما تولید نمی شود؟:eek:
در ضمن در سایت سی نت آمریکا هم به سونوما بودن یا نبودن لپ تاپ 8104 اشاره نشده است. البته من در مورد سایر لپ تاپ ها هم در این سایت ندیدم که مشخص نماید.
یک سوال دیگر. چرا مثلا در خود سایت ایسر مشخص نمی کند که این لپتاپ دارای پلتفرم سونوما یا دوتان است؟
البته من برای این سوال یک جواب دارم. ولی خودم قانع نمی شوم؟ فکر می کنم در صورتیکه مشخصات یک لپتاپ با ویژگی ها ی پلت فرم سونوما مطابقت کند، می توان نتیجه گیری درست نمود. حال نکته مبهم کجاست؟ اینجاست که مشخصات 8104 روی سایت سی نت آسیا دقیقا با ویژگی های که آقا اسفندیار گفتند و همان چیزی که من تو سایت اینتل خوندم یکی است. ولی سونوما نیست، بلکه دوتان است!!!!
تکمیل : بعد از نوشتن این پست به یک مقاله بسیار عالی در مورد پلتفورم سونوما برخورد کردم. دارم می خونمش.
لینک :
http://www.laptoplogic.com/resources/articles/43/1/1/
دوست گرامی اولا ممنون از ابراز لطفتان.:happy:
همچنین از لینک خوبتان.
اینکه در سایت مزبور یک عدد لپتاپ سوناما دارد دیده نمیشود خود حدیث مفصلی است.سایت مزبور که در آسای جنوب شرقی و مالزی قرار داشته و البته سنگاپور را نیز به همراه تایلند تحت پوشش خود قرار می دهد اگر دقت نمایید بیشترین موجودی نوت بوک های خود را تقریبا مشابه ایران در یک رده خاص انتخاب و معرفی می نماید.
منظورم این است که آن تنوع مارک های مختلف که در سایت سی نت اصلی در آمریکا می بینیم را در اینجا مشاهده نمی نماییم.یکی از دوستان که هفته گذشته به مالزی سفر نموده بود و بنا به سفارش من بر روی نوت بوک های ایسر زوم کرده بود در بازگشت گفت که تنها می توانم نوت بوک های رده میانی و بقول الکترونیک متوسط الحال را در آنجا بیابم.چیزی در حد سری 4000 را و دیگر دوستی نیز در دوبی می گفت که مثلا مدل 8104 در دوبی موجود نیست و در صورت سفارش از اروپا حمل و تحویل داده می شود.چون کشش این مدل در بازارهای خاورمیانه برخلاف پیش بینی های قبلی مطلوب از آب در نیامد.یا مثلا نوت بوک های تابلت در دوبی چندان طرفدار ندارد.از این حرف به صحت گفتار آقای مصدق که در چند پست پیشین از گفتار وی سخن بمیان آمده بود می توان لااقل در دید تجاری مسئله پی برد.....
در سایت آمریکای ایسر در فایل فلاش معرفی نوت بوک فوق به سونوما بودن پردازنده اشاره می شود نه در بخش توضیحات.در این بخش تنها با توجه به نوع چیپست پردازنده می توانید از روی شماره سریال آن که در بخش مختصات آن درج می شود پی به موضوع ببرید.این مطلب را باید در جواب پست قبلی شما می آوردم که فراموش شد.:lol:
در ضمن ایسر چنین استدلال می کند که خط تولیدی خود گویای نوع پردازنده خواهد بود.مثلا سری 8000 از دوتان یا سنترینو بهره برده و سری 8104 بلا استثنا از سونوما.
ولی خوب سایت آسیایی سی نت واقعا ترتیب این مطلب را بهم زد..:eek:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از h3s_s4m :
میتونید کمی دقیق تر توضیح دهید یعنی تنها اولویت سنتزینو با بقیه فقط در قدرت شارز باطری خلاصه میشه و هیچ تفاوتی از نظر سرعت پردازش نداره ؟
افزایش نسبی کارایی بهمراه بهینه شدن مصرف انرژی مدنظر است تا سرعت پردازنده و سرعت کل سیستم.

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
من بهت وام میدم
با سوده روزی 5 درصد
39.gif

اگه خواستی بگو

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از appleoooq :
آقا ما رفتیم پایتخت، ایران رهجو، بالاخره بساط جور شد و یک نوت بوک انتخاب کردیم و هیچ مشکلی نیست و انشاء ا... بعد از خرید گزارش نوت بوک را براتون می نویسم.
وقتی از فروشنده پرسیدم که نوت بوک هاتون اکبند هست یا نه، گفت اکبند هست اما وقتی من روی در جعبه رو دیدم برچسب خاصی؛ مثلا اول باید پاره بشه بعد در جعبه رو باز کنند ، ندیدم. خود فروشنده می گفت که تمام نوت بوکهای سونی در تمام دنیا همین طور هست. البته کاملا به نظر می اومد که نوت بوک اصلا باز نشده و کاملا تمیز و دست نخورده بود. حتی جلد دور نوت بوک، معلوم بود که یک بار هم باز نشده.
اما من هنوز هم مشکوکم.
اینکه گفته می شود تمامی نوت بوک های سونی در کل دنیا چنین است کمی غلو آمیز بنظر می آید.البته اگر مدنظر ایشان موزامبیک و افغانستان بوده باشد بلی شاید درست بوده باشد.ولی...دو علت احتمال دارد:
یک علت در اینجاست که در گمرکات که تنها چند عدد از این نوت بوک وارد می شود تنها به باز کردن در جعبه اکتفا می نمایند و وجود تنها نوت بوک درون نایلون مخصوص تایید می شود.
دوم اینکه احتمال دارد همین یک عدد توسط مسافر از قوطی خارج شده و دستی به مملکت آورده می شود و سپس در فرصتی جداگانه قوطی آن ارسال می شود که برای شما بدین صورت تحویل می شود.در کل جای نگرانی ندارد.
بابا باز خدا را شکر کنید که چنین است...در رابطه با ایسر صراحتا عنوان می شود که قوطی پاره شده و بدست شما هم نخواهد رسید..:eek: :blink: :wacko:

Hiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به اسفندیار خان عزیز

تشکر به خاطر توضیحات مبسوطی که در مورد تکنولوژی سونوما ارئه فرمودید.
توضیحات شما باعث شد که از فکر خرید ایسر 8104 در ایران یا دوبی منصرف شوم.

در ضمن برخلاف گفته های سایت ایسر دال بر رجیستر در سایت و نظائر آن- اصلا چنین امکانی در نظر فروشندگان دوبی نیست.
اسمارت کارد ادونتیج نیز باد هواست و در دوبی چنین چیزی نیست.البته اول آن را به اسمارت کارد ریدر تشبیه فرمودند.:blink: :(

1- اسمارت کارد ادونتیج چیست؟
2- یعنی اگر از انگلستان بخریم امکان رجیستر کردن در سایت را دارد؟ و یا اسمارت کارد ادونتیج را دارد؟
3- به طور کلی در انگلستان لپ تاپ را تمام و کمال می فروشند. و مثل دوبی یک موجود ناقط الخلقه تحویل نمی دهند؟

اگر پاسخ سوال 3 مثبت باشد:

لینک های زیر برخی از سایت های فروش آن لاین لپ تاپ ایسر در بریتانیا را نشان می دهد. همانطور که مشاهده می کنید، قیمت ایسر 8104 حدود 100 پاوند ارزان شده است.

من با دو تا قیمت برخورد کردم یکی 1199 پوند که آدرسش در زیر می آید:​

و دیگری 1097 پوند که آدرس آن هم بدین قرار است:​

چرا 100 پاوند با هم اختلاف دارند؟

آیا این مدلها بدون نقص هستند؟ من در مشخصاتی که این سایت ها ارائه داده بودند، تفاوتی ندیدم. فقط در یک مورد که قیمت 1199 پاوندی داشت، این قسمت را بیشتر داشت:
Security
Slot for Kensington lock
BIOS, user and supervisor passwords
TravelMate SmartCard solution​

آیا این همان اسمارت کارد ادوتیج است؟​

نکته مهم : در هر کدام از این سایت ها برای هر کالایی دو تا قیمت وجود دارد. جلوی اونی که بیشتره نوشته inc VAT و جلوی دیگری نوشته exc VAT . این اعداد به مالیات برای استفاده در داخل و خارج مرتبط است؟

من دوستی دارم که ماهی یکبار ، به انگلستان سفر می کند. در صورتیکه وی برایم از انگلستان خرید کند، کدام قیمت را باید بپردازد؟ کمتره یا بیشتره؟
برای خروج لپ تاپ از انگلسان یا ورود به ایران باید مالیات بپردازد؟ فرض بر این است که ایشان لپ تاپ را به عنوان همراه مسافر با خود بیاورد؟
جعبه آن هم مهم نیست. در ماه بعد که مجددا رفت، جعبه را تنها با خود میاورد؟

با تشکر​

appleoooq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینکه گفته می شود تمامی نوت بوک های سونی در کل دنیا چنین است کمی غلو آمیز بنظر می آید.البته اگر مدنظر ایشان موزامبیک و افغانستان بوده باشد بلی شاید درست بوده باشد.ولی...دو علت احتمال دارد:
یک علت در اینجاست که در گمرکات که تنها چند عدد از این نوت بوک وارد می شود تنها به باز کردن در جعبه اکتفا می نمایند و وجود تنها نوت بوک درون نایلون مخصوص تایید می شود.
دوم اینکه احتمال دارد همین یک عدد توسط مسافر از قوطی خارج شده و دستی به مملکت آورده می شود و سپس در فرصتی جداگانه قوطی آن ارسال می شود که برای شما بدین صورت تحویل می شود.در کل جای نگرانی ندارد.
بابا باز خدا را شکر کنید که چنین است...در رابطه با ایسر صراحتا عنوان می شود که قوطی پاره شده و بدست شما هم نخواهد رسید..:eek: :blink: :wacko:

آقا ممنون از رسیدگی.
فکر کنم لازم باشه یه داستان مختصری رو عرض کنم:
من حدود شش ماه پیش رفتم یک گوشی از یک مغازه بسیار معتبر و بزرگ خریدم.(البته جعبه گوشی چسبش باز شده بود و فروشنده گفت ما اینها رو برای تست کردن باز میکنیم).
وقتی رسیدم خونه و مشغول ور رفتن با دستگاه شدم، دیدم در قسمت "مدت مکالمات" ، چهار ساعت با این گوشی قبلا صحبت کردند( البته اول فکر کردم که مشکل از سیم کارت هست اما با تست کردن سیم کارت بر روی گوشی های دیگر متوجه شدم که مشکل از سیم کارت نیست). خلاصه برگشتیم مغازه و با کلی داد و هوار گوشی رو با یکی دیگه عوض کردیم. البته گوشی داخل یک جعبه اکبند با چسب مخصوص روی آن بود. حالا همه ی اینهائی که گفتم یک طرف چیزی که الآن می گم یک طرف.
تا گوشی جدید رو که باز کردم دیدم شارژرش با شارژر گوشی قبلی خیلی تفاوت داره. و تفاوتش در نوشته های روش بود.
خلاصه بگم این شارژری که الآن دارم نیم ساعته گوشی رو شارژ می کنه اما قبلی( که عین همون برای همون مدل و با یک زمان ساخت) بعد از دو ساعت.
آقا ما فهمیدیم که اینا نون شونو از این شارژر های تقلبی در میآرن.
برا همین از اون موقع به بعد من به همه چیز مشکوکم.
حالا می فرمائید چی کار کنیم. برم از همین ایران رهجو با در باز بگیرم یا از یه مغازه دیگه که درش چسب داره.
البته وقتی که ایران رهجو جعبه بدون چسب میده ، شاید بقیه مغازه ها خودشون چسب بزنن.
البته طبق تحقیقات انجام شده و شواهد فقط مدل های GP به استثناء B100GP با در باز ارائه میشن.
البته مدل مد نظر من S46GP هست.
حالا با این وضعیت چه می فرمائید.

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از appleoooq :
اما من هنوز هم مشکوکم.
احتمالا" تو گمرک بهش گیر دادن به هر حال از صحت و سلامت نوت بوک مطمئن شوید و بعد اقدام به خرید کنید.
د ضمن از چند فروشنده ی دیگه هم سوال بفرمایید بدک نیست.
مثل اینکه اسفندیار خان قبلا" جواب دادن.

IM BAHRAINI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Bahreyni :
اون 3 تایی که داری چی هستن؟
شاید بشه برات یه کاری کرد
LEO , IBM
دوتاش LEO : يكيش بنتيوم 4 ديكَريش بنتيوم 3 سوميش هم IBM 486 كه هيجي روشن نميكنه !!!

فایل های ضمیمه

• IMG005(7).jpg
    IMG005(7).jpg
    25.6 KB · نمایش ها: 10
  • IMG005(8).jpg
    IMG005(8).jpg
    20.9 KB · نمایش ها: 18
  • IMG005(9).jpg
    IMG005(9).jpg
    21.3 KB · نمایش ها: 10

IM BAHRAINI

کاربر تازه وارد