• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از iranexplorer.net :
سلام.

این نوت بوک رو نگاه کنید:

http://www.irhardware.com/T4003LCi.htm
http://www.pcsatis.net/site/page.asp?dsy_id=2822

با هزینه 30 هزار تومن اضافی میتونم رم رو به 512 ارتقا بدم. فقط میمونه کیفیت نمایش که 15.0" XGA هست.

در مجموع میتونم بگم نسبت به قیمتش قابل تحمله... نظر شما چیه؟

و یا در مورد توشیبا toshiba M45-S165:
http://www.notebookreview.com/price/default.asp?productID=12968&display=reviewDetail

با قیمت 1 میلیون و صدهزار تومان.
آقا من می گم شما به نوت بوک نیار ندارید!جدی هم می گم به هر حال اختیار با خودتونه این برداشت من بود.

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
به نقل از electronic :
آقا من می گم شما به نوت بوک نیار ندارید!جدی هم می گم به هر حال اختیار با خودتونه این برداشت من بود.

:lol: !!! خب شما که این نظرو دارین خب یک نوت بوک خوب به من معرفی کنید دیگه؟! من که گفتم چه مشخصاتی برام مهمه... والا من توی خرید سختگیر نیستم اگر ببینم یک مورد قابل قبول باشه همون لحظه میگیرم.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
سلام.
مطالب این تاپیک واقعا مفید هست...! به همگی دوستان خسته نباشید میگم.
و اما سوال بنده و نیاز به مشاوره شما عزیزان:
* خریداری یک لپ تاپ با قیمت حداکثر یک میلیون و پانصدهزار تومان:
1- رم حتما 512 مگابایت باشد
2- کارت گرافیک 128 مگابایت یا بالاتر
3- داشتن USB
ممنون میشم موارد پیشنهادی خودتون رو به همراه قیمت جدید و محل خرید در تهران بفرمائید.
با تشکر قبلی.
خوب دوست عزیز باعنایت به درخواستی شما و قیمت ذکر شده....

سلام.
من چند تا نکته رو باید متذکر بشم.
اول اینکه در مجموع مارکهای مختلف رو که سایتهای Toshiba و Dell و Sony و Acer و LG نگاه می کنم با قیمت 1.5 میلیون تومن به پایین نوت بوک قابل قبولی پیدا نکردم. این Acer هم کاملا "معمولی" هست... ارزش خرید نداره نسبت به قیمت.
هر کدوم محدودیتهای مخصوص به خودشون رو دارن!! و نمی تونم بگم واقعا مارکی وجود داشت که منو راضی می کرد.
مثلا امکان داشتن USB برای من به شخصه خیلی مهمتر از وزن هست. چون نوع کارم جوریه که اصلا جابجایی ندارم و برام مهم نیست حتی اگر 3.5 کیلو باشه. به نظر شما خوبه؟ از این خیلی خوشم آمد! به نظر کامل میاد...

وبازهم به مطلب فوق......

سلام.

این نوت بوک رو نگاه کنید:

http://www.irhardware.com/T4003LCi.htm
http://www.pcsatis.net/site/page.asp?dsy_id=2822
با هزینه 30 هزار تومن اضافی میتونم رم رو به 512 ارتقا بدم. فقط میمونه کیفیت نمایش که 15.0" XGA هست.
در مجموع میتونم بگم نسبت به قیمتش قابل تحمله... نظر شما چیه؟
و یا در مورد توشیبا toshiba M45-S165:
http://www.notebookreview.com/price/default.asp?productID=12968&display=reviewDetail
با قیمت 1 میلیون و صدهزار تومان.

ومخالفت با بند فوق......
به نقل از electronic :
و موافقت با پاسخ فوق....

:lol: !!! خب شما که این نظرو دارین خب یک نوت بوک خوب به من معرفی کنید دیگه؟! من که گفتم چه مشخصاتی برام مهمه... والا من توی خرید سختگیر نیستم اگر ببینم یک مورد قابل قبول باشه همون لحظه میگیرم.
و در جواب نهایی به درخواست شما...

Brand: Dell
Model: Inspiron 6000D(2.0)
2.0/1024/15.4"/VGA128/DVD+RW/Wi-Fi/BT/XPH

Price: 15900000 Rials

وبرای اطلاع بیشتر....
http://zigorat.com/order.aspx?Product=Dell Inspiron 6000D(2.0)
موفق باشید.خواسته شما اجابت شد.مشکلی نیست؟!;)

Hiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

اسفندیار و الکترونیک عزیز ، نظرتان در مورد SONY S48GP (http://vaio-online.sony.com/prod_info/vgn-s48gp_b/specifications.html)چیست؟ مشخصات این لپتاپ به شرح زیر است:

Model
VGN-S48GP/B

Platform
Intel® Centrino™ Mobile Technology
Intel® Pentium® M Processor 760(2 GHz)*1
Intel® PRO/Wireless 2200BG Network Connection
Intel® 915PM Express Chipset

Operating System
Microsoft® Windows® XP Professional with Service Pack 2 (English version)
Multilanguage User Interface (pre-installed Traditional Chinese)

Processor System Bus
533MHz
Memory Bus
400MHz

Cache Memory
L1 Cache: 64KB L2 Cache: 2MB (on CPU)

Main Memory
512MB DDR2 SDRAM (upgradeable up to 2GB)(partially shared with video memory)
2 SO-DIMM slots (The pre-installed memory module uses one)

Hard Disk
60GB (C: 15GB, D: 45GB) Serial ATA, 5400 rpm

Optical Drive
DVD±RW Drive (supporting DVD+R Double Layer disc) Drive
Maximum reading speed: DVD+R, DVD-R, DVD+RW, DVD-RW, DVD+R DL(Double Layer): 4x
DVD-ROM: 8x
CD-RW: 12x
CD-R, CD-ROM: 24x
Maximum writing speed: DVD+R, DVD-R: 4x
DVD+RW, DVD+R DL(Double Layer): 2.4x
DVD-RW: 2x
CD-RW: 10x
CD-R: 24x

Graphics Accelerator
•Dual display compatible •3D graphics acceleration compatible
•NVIDIA® GeForce™ Go 6200 with TurboCache™ (PCI Express x16 connection)

Video Memory
128MB

Display
13.3" Wide (WXGA: 1280 x 800) TFT colour display (Clear Bright LCD : Single Lamp)

Interfaces
•USB 2.0 x 2 •i.LINK (IEEE 1394) S400 (4pin) •Network (RJ-45) connector (100BASE-TX/10BASE-T) •Headphone jack (stereo mini) •Microphone jack (stereo mini) •Monitor connector (VGA, D-SUB 15 pin) •Modular (RJ-11) connector •Port Replicator connector •Memory Stick Slot (Standard/Duo Size compatible, Memory Stick PRO compatible, High-speed data transfer compatible)

Wireless LAN
•Integrated Wireless LAN IEEE 802.11b/802.11g •Intel® PRO/Wireless 2200BG Network Connection •Data rate: maximum 11 Mbps (802.11b) 54Mbps (802.11g) •Frequency: 2.4 GHz

Bluetooth®
•Bluetooth® standard version 1.2 •Data rate: maximum 723kbps •Output: maximum +6dBm •Frequency: 2.4 GHz

Modem
V.92 and V.90 Compliant

PC Card Slot
Type I/II x 1, CardBus Support

Audio
•Intel® High Definition Audio compatible • 3D audio (Direct Sound 3D support) •Built-in stereo speakers

Keyboard / Input Device
•ca 18mm Key pitch / ca 2mm Key stroke •82 Keys •Intelligent Touchpad

Battery
VGP-BPS2 Lithium-ion battery: up tp 3.5 hours use

Dimensions (W x H x D)
312.5 x 29.9-35.4 x 224.8mm

Weight
1.95kg (including the supplied battery)

Included Software
•Adobe Reader 6 •Adobe Photoshop Elements 3.0 (Installer) •Adobe Premiere Standard •WinDVD 5 for VAIO • RecordNow! 7 •Click to DVD 2.4 •DVgate Plus 2.1 • PictureGear Studio 2.0 • SonicStage 3.0 •SonicStage Mastering Studio 1.4 •SonicStage Mastering Studio Audio Filter 1.4 •VAIO Control Center 1.1 •VAIO Edit Components 5.0 •VAIO Media 4.1 •VAIO Original Screen Saver •VAIO Recovery Utility 2.4 • VAIO Update 2.1 •VAIO Zone 1.4 •Norton Internet Security 2005

Supplied Accessories
•AC adapter (VGP-AC19V10) •Lithium-ion battery (VGP-BPS2)

این مدل را در مقایسه با ایسر 8104 چگونه می بینید. در ایران شرکت ایران رهجو با یک کیف 2200000 تومان می فروشد و در دبی حدود 2 میلیون تومان.

به نظر من که وزن کم لپ تاپ سونی 1.9 کیلو گرم یکی از مزیت های این لپ تاپ نسبت به ایسر 8104 است که انصافا قابل توجه است. (1 کیلو سبک تر است)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
قابل توجه دوستانی که این مدل را می خواهند.بنده طی تماس 40 دقیقه ای با آقای مصدق مدیریت نمایندگی پارس کام پیرامون این موضوع به نتایج جالب توجهی رسیدیم که گفتن آن خالی از لطف نیست.لب مطلب ایشان این است که مدل ایسر 8104 اکنون در دوبی موجود نیست و در صورت نیاز بایستی سفارش آن را بدهیم تا آماده شود و قبل از آن نیز باید از نمایندگی دوبی استعلام گردد.قیمت آن نیز 2میلیون و دویست هزار تومان بوده که البته معادل ریالی 2100 دلار به علاوه 150 هزار تومان بابت حمل با مسافر به ایران و 150 هزار تومان بابت گارانتی یک ساله ایران می باشد.گارانتی تعداد پیکسل سوخته آن نیز 7 عدد می باشد.آقای مصدق در ضمن یادآوری نمودند که مدل ایسر 8104 نظیر 1694 از نوع جایگزین دسکتاپ می باشند که بنده :blink: شدم و به ایشان گفتم که مین استریم می باشد.ایشان نیز در ادامه فرمودند که ایسر 1694 جانشین خوبی برای ایسر 8104 است که نوت بوک قدرمند و قوی بوده و چندان نیز از آن استقبال نگردیده که بیشتر به قیمت آن بر می گردد.ایسر 1694 از نظر کارت گرافیکی در نمونه های جدید با ایسر 8104 مو نمی زند :blink:و حتی از آن قوی تر و سریع تر است:blink: -بخصوص در سرعت هسته کارت- که دارای صفحه نمایشگر کریستال براید بوده و در ایسر 8104 دیده نمی شود و مدل 8104 تنها مزیتی که دارد دارا بودن پورت دی وی آی بوده و هیچ. مدل ایسر 1694 از نظر اسلات دی وی دی نیز فوق العاده است.:blink: ایسر 8104 از فراری کند تر بوده و 1694 از فراری جدید سریع تر بوده و وزن همگی یکی است و بدین ترتیب فرقی نیست از نظر رده بندی:blink: .
در ضمن جای هیچ تخفیفی برای در خواست نیست.گارانتی نیز قابل گسترش به سه سال است که 10 در صد مبلغ کل نوت بوک برای آن لحاظ می شود.امکان خرید باطری دوم نیز منتفی است.:blink:
در صورت سفارش نیز همراه با مسافر آورده می شود که بدون قوطی بوده که باید قوطی پاره شود که گمرک 30 در صدی کل ارزش اسمی نوت بوک به آن تعلق نگیرد.:blink: در صورتیکه من وقتی گفتم که یک نمونه همراه مسافر به نام وسایل شخصی معاف است مقبول درگاه نیفتاد.:blink:
در ضمن ایشان مرا به بالا بردن معلومات تئوری وصیت فرمودند و خود نیز در موارد بسیار از مقالات سایت سی نت در یک سال گذشته در جهت اقناع بنده استفاده فرمودند:blink: و البته از اینکه بنده ایشان را به مطالعه مقالات جدیدتر ارجاع دادم اظهار شگفتی از اظهارات ناقص و کم بنده نمودند.:blink:
ایسر 8106 نیز در راه است که احتمالا به ایران آورده نخواهد شد.تنها تفاوت آن نیز هارد 120 گیگا و پردازنده 2.2 گیگ آن خواهد بود که البته قیمت گزافی خواهد داشت و تا چند روز آینده به بازارهای اروپا معرفی خواهد شد.:blink:
در صورتیکه الان در اروپا وجود دارد و عرضه شده و بدین ترتیب قیمت 8104 پایین می آید.
در ضمن برخلاف گفته های سایت ایسر دال بر رجیستر در سایت و نظائر آن- اصلا چنین امکانی در نظر فروشندگان دوبی نیست.همین ایسر نیز و همچنین تمامی مدل های دیگر ساخت چین است:blink: و هرچه من اصرار می نمودم که خیر اسمبل چین است-ایشان می فرمودند که خیر کلا همه چیز به چین منتقل شده است.:blink:
اسمارت کارد ادونتیج نیز باد هواست و در دوبی چنین چیزی نیست.البته اول آن را به اسمارت کارد ریدر تشبیه فرمودند.:blink: امکان خرید ezdock نیز موجد است.ظاهرا اسمبل با ساخت کامل یک معنی می دهد.:D
صرفنظر از اظهارات علمی عجیب ایشان که البته ایشان نیز همین ایراد را بر من گرفتند:D کم کم از خرید این موجود عجیب الخلقه با توجه به اینکه ایشان بهتر از من نوعی از بازار دوبی مطلعند مایوس می شوم.:(
در ضمن ایشان گفتند که مدل های فعلی دیگر به اصطلاح نمایندگی های توزیع ایسر در ایران همگی از نمونه های خارج از رده ایسر می باشد.:eek:
در یک کلام آقای مصدق همان فرد قبلی نبوده و تفاوت های بسیاری نموده و بنده هم باید به اطلاعات خودم با توجه به گفته های ایشان که نمی دانم تا چه اندازه سندیت دارد(حداقل قسمت تجاری آن را قبول می کنم) تجدید نظر کنم.:blink: اطلاعات سایت مادر ایسر ظاهرا باد هواست.:eek: آن چند نرم افزار مدیریتی بر مدل 8104 نیز چندان ارزشمند نیست.:blink: خوب است که بنده در یک دوره بازآموزی ایسر در استانبول شرکت نموده بودم...:eek: و کارت اخذ واجد شرایط نمایندگی فنی ایسر را در یافت کرده ام در امر مشاوره و بازرگانی...بگذریم..:blink: :blink:
نبود یک نمایندگی درست و معتبر چه ها که نمی کند.:hmm:
ایشان فرمودند که حتی در آمریکا نیز اطلاعات فروشنده در حدی نیست که ارزشمند باشد.والله من در ترکیه که جهان سومی است چنین ندیدم.:eek: :blink: بازهم بگذریم..
خلاصه کلام اینکه با گذر زمان بازهم به این حرف من می رسیم که حفظ کیفیت شرکتهای فروشنده نوت بوک در طول زمان مهمتر از بسط علائق تجاری جهت تاکید بر سود آوری است.این امر فقط برای یک نمایندگی رسمی امکان پذیر است.همیشه نگران این بودم که شرکت های خوبی در این زمینه داشته باشیم که دچار مشکل نباشند و یا در گذر زمان چنین نگردد.افسوس.:(
ببخشید بنده هنوز گیج می زنم.تفسیر با خودتان.در ضمن الکترونیک عزیز حق با شماست.من با وصف اینکه نتایج و تجارب خودم را بازگو می کنم ولی گاهی همین بدیهیات یادم می رود.آقا انگاری در این مملکت نوت بوک نخریم بهتر است.یعنی من دارم بیخودی گلو پاره می کنم یا زیادی رویایی فکر می کنم؟!:blink: :(

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
خوب اسفندیار خان مدل مناسبی رو (به نسبت قبلی ها) ذکر کردن اما بازم نظر من رو می خواید می گم که نوت بوک زیاد به درد کار شما نمی خوره و صرفا اگه بحث هزینه در کار نیست به فکر تهیه ش باشید.

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از Hiran :
سلام

اسفندیار و الکترونیک عزیز ، نظرتان در مورد SONY S48GP (http://vaio-online.sony.com/prod_info/vgn-s48gp_b/specifications.html)چیست؟ مشخصات این لپتاپ به شرح زیر است:

Model
VGN-S48GP/B

Platform
Intel® Centrino™ Mobile Technology
Intel® Pentium® M Processor 760(2 GHz)*1
Intel® PRO/Wireless 2200BG Network Connection
Intel® 915PM Express Chipset

Operating System
Microsoft® Windows® XP Professional with Service Pack 2 (English version)
Multilanguage User Interface (pre-installed Traditional Chinese)

Processor System Bus
533MHz
Memory Bus
400MHz

Cache Memory
L1 Cache: 64KB L2 Cache: 2MB (on CPU)

Main Memory
512MB DDR2 SDRAM (upgradeable up to 2GB)(partially shared with video memory)
2 SO-DIMM slots (The pre-installed memory module uses one)

Hard Disk
60GB (C: 15GB, D: 45GB) Serial ATA, 5400 rpm

Optical Drive
DVD±RW Drive (supporting DVD+R Double Layer disc) Drive
Maximum reading speed: DVD+R, DVD-R, DVD+RW, DVD-RW, DVD+R DL(Double Layer): 4x
DVD-ROM: 8x
CD-RW: 12x
CD-R, CD-ROM: 24x
Maximum writing speed: DVD+R, DVD-R: 4x
DVD+RW, DVD+R DL(Double Layer): 2.4x
DVD-RW: 2x
CD-RW: 10x
CD-R: 24x

Graphics Accelerator
•Dual display compatible •3D graphics acceleration compatible
•NVIDIA® GeForce™ Go 6200 with TurboCache™ (PCI Express x16 connection)

Video Memory
128MB

Display
13.3" Wide (WXGA: 1280 x 800) TFT colour display (Clear Bright LCD : Single Lamp)

Interfaces
•USB 2.0 x 2 •i.LINK (IEEE 1394) S400 (4pin) •Network (RJ-45) connector (100BASE-TX/10BASE-T) •Headphone jack (stereo mini) •Microphone jack (stereo mini) •Monitor connector (VGA, D-SUB 15 pin) •Modular (RJ-11) connector •Port Replicator connector •Memory Stick Slot (Standard/Duo Size compatible, Memory Stick PRO compatible, High-speed data transfer compatible)

Wireless LAN
•Integrated Wireless LAN IEEE 802.11b/802.11g •Intel® PRO/Wireless 2200BG Network Connection •Data rate: maximum 11 Mbps (802.11b) 54Mbps (802.11g) •Frequency: 2.4 GHz

Bluetooth®
•Bluetooth® standard version 1.2 •Data rate: maximum 723kbps •Output: maximum +6dBm •Frequency: 2.4 GHz

Modem
V.92 and V.90 Compliant

PC Card Slot
Type I/II x 1, CardBus Support

Audio
•Intel® High Definition Audio compatible • 3D audio (Direct Sound 3D support) •Built-in stereo speakers

Keyboard / Input Device
•ca 18mm Key pitch / ca 2mm Key stroke •82 Keys •Intelligent Touchpad

Battery
VGP-BPS2 Lithium-ion battery: up tp 3.5 hours use

Dimensions (W x H x D)
312.5 x 29.9-35.4 x 224.8mm

Weight
1.95kg (including the supplied battery)

Included Software
•Adobe Reader 6 •Adobe Photoshop Elements 3.0 (Installer) •Adobe Premiere Standard •WinDVD 5 for VAIO • RecordNow! 7 •Click to DVD 2.4 •DVgate Plus 2.1 • PictureGear Studio 2.0 • SonicStage 3.0 •SonicStage Mastering Studio 1.4 •SonicStage Mastering Studio Audio Filter 1.4 •VAIO Control Center 1.1 •VAIO Edit Components 5.0 •VAIO Media 4.1 •VAIO Original Screen Saver •VAIO Recovery Utility 2.4 • VAIO Update 2.1 •VAIO Zone 1.4 •Norton Internet Security 2005

Supplied Accessories
•AC adapter (VGP-AC19V10) •Lithium-ion battery (VGP-BPS2)

این مدل را در مقایسه با ایسر 8104 چگونه می بینید. در ایران شرکت ایران رهجو با یک کیف 2200000 تومان می فروشد و در دبی حدود 2 میلیون تومان.

به نظر من که وزن کم لپ تاپ سونی 1.9 کیلو گرم یکی از مزیت های این لپ تاپ نسبت به ایسر 8104 است که انصافا قابل توجه است. (1 کیلو سبک تر است)
خوب با توجه به وزن و بقیه ی امکاناتش قابل تامل تره منتهی در مورد قیمتش اطلاعات ندارم اما گمونم حول و حوش 3 تومنی آب بخوره که به عقیده ی بنده قدری گزافه.اما برای کسی که توانایی داشته باشه مسلما امکانات قابل قبولی در اختیارش خواهد بود.فقط باتریش هم یه خورده کم ظرفیته.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Hiran :
سلام

چند اشکال کوچک دارد ولی قابل تحمل است.حال پیدا کردن آن را به اهل فن می سپارم.:lol:
بنده هنوز :blink: هستم.ر.ک پست بالایی.:wacko:

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
در ضمن الکترونیک عزیز حق با شماست.من با وصف اینکه نتایج و تجارب خودم را بازگو می کنم ولی گاهی همین بدیهیات یادم می رود.آقا انگاری در این مملکت نوت بوک نخریم بهتر است.یعنی من دارم بیخودی گلو پاره می کنم یا زیادی رویایی فکر می کنم؟
متاسفانه اکثر این مشکلات از نبود نماینده ی رسمی و قابل نشات میگیره.حالا شما فرض کنید با این قدرت جذب بازار ایران که سالیانه چیزی در حدود 35 هزار دستگاهه کلاه چندین نفر برداشته میشه.:(

Hiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از electronic :
خوب با توجه به وزن و بقیه ی امکاناتش قابل تامل تره منتهی در مورد قیمتش اطلاعات ندارم اما گمونم حول و حوش 3 تومنی آب بخوره که به عقیده ی بنده قدری گزافه.اما برای کسی که توانایی داشته باشه مسلما امکانات قابل قبولی در اختیارش خواهد بود.فقط باتریش هم یه خورده کم ظرفیته.

سلام
الکترونیک عزیز، قیمتش را هم نوشتم. ایران رهجو 2200000 تومان با یکسال گارانتی داخل می ده. در مورد باطری هم با شما موافقم. 3 ساعت و نیم کم است.

Hiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اسفندیار خان
واقعا به خاطر پیگیری در مورد ایسر 8104 متشکرم. بند هم ایضا گیج می زنم.:wacko:
به نقل از esfandiyar2002 :
چند اشکال کوچک دارد ولی قابل تحمل است.حال پیدا کردن آن را به اهل فن می سپارم.:lol:
بنده هنوز :blink: هستم.ر.ک پست بالایی.:wacko:

از آنجایی که من اهل فن نیستم:( فقط موارد:
1- مدت شارژ باطری کم
2- فرکانس حافظه 400 مگاهرتزی در مقابل فرکانس حافظه 533 مگاهرتزی ایسر 8104 به نظرم می رسد.(اگر این را به عنوان یک نقطه ضعف بتوان حساب کرد)

البته هارد و حافظه کمتری هم نسبت به ایسر 8104 دارد.

حالا از اسفندیار خان که در اهل فن بودنشان شکی نیست، خواهش می کنم سایر موارد را ذکر نمایند.

باز هم به خاطر پیگیری و پاسخگویی سریعتان متشکرم.:blush:

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از Hiran :
سلام
الکترونیک عزیز، قیمتش را هم نوشتم. ایران رهجو 2200000 تومان با یکسال گارانتی داخل می ده. در مورد باطری هم با شما موافقم. 3 ساعت و نیم کم است.
راستش میدونی چیه تو لپ تاپ یه جوریه که با افزایش امکانات کارایی سیستم پایین میاد و این اجتناب ناپذیره چرا که نگه داشتن همه ی شاخصها در حد ایده آل به هیچ وجه اقتصادی نیست.برای همینم من میگم اگه کسی می خواد لپ تاپ خیلی پیشرفته بگیره در اشتباهه و بهتره این آرزو رو در سیستمهای رومیزی دنبال کنه.

مطمئن باشید که این لپتاپ در حد امکانات اسمیش به شما سرویس نخواهد داد و اصلا با نوع رومیزی ولو با همین مشخصات قابل مقایسه نیست.

پس عقل سلیم حکم می کنه که آدم قدری خواسته هاشو تعدیل کنه.بارها گفتیم و بازم میگم بهترین انتخاب در شرایط فعلی اینه:
دسکتاپ قوی.
لپ تاپ متوسط.

حتی اگر هزینه ش هم برای شما مهم نباشه بازم توقعات شما رو برآورده نمی کنه.امیدوارم منظورم رو به خوبی رسونده باشم.
متاسفانه اکثر کسانی که اینجا مشاوره میگیرن تاکید دارن که :
آنچه یافت می نشود آنم آرزوست!
که خوب طبیعتا آثار سوئی به همراه داره.

Electronics Art

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
18
سلام
اسفندیار جان بسیار بسیار ممنونم از پیگیریتان :)
والا من نمی دونم چی بگم :hmm: ولی اینو میدونم که
من یکی بالاخره تو این مملکت دق میکنم :(

خوب حالا میرسیم سراغ پیمان عزیز
پیمان جان آقا من هم کم کم دارم به توصیه های ایمنی شما ایمان میاورم
خوب شما خودت یدونه لبتاپ خریدی و ماشالا تجربه ای هم به هم زدی
هم تو کار مشاوره و هم آنالیز لبتاپ ها برای استفاده های مختلف من همیشه
تو حرفات دو تا توصیه می بینم ( البته بحث لبتاپ واسه دانشجو جماعت اونم از نوع برقیش :lol: ) :
1 - وزن کم برای جابجایی که اگه همراه چندتا کتاب و جزوه باشه حالتو نگیره
2 - انتظار یه سیستم متوسط از یه لبتاپ نه اینکه انتظار یه سیستم قوی مثل دسکتاپ داشته باشیم
خوب حالا منظورم از این حرفا چیه
شما لطف کن یه مدل لبتاپ خوب واسه من پیشنهاد بده اون مدلی که الآن دوستاشتی به جای لبتاپ
خودت بخریش منظورم اینه که اشکالاتی که تو لبتاپ خودت میبینی تو این مدل پیشنهادی برطرف کن
موارد استفاده هم عرض شود که برای یه دانشجوی الکترونیک باشه
بتونه نرم افزارهای محاسباتی و ریاضی مثل MATLAB و ... رو با سرعت بسیار خوبی اجرا کنه
بتونه ابزارها و کامپایلرهای جدید برنامه نویسی مثل Delphi 2005 و MS Visual Studio 2005 رو
با سرعت بسیار خوبی اجرا کنه
تو نرم افزار های شبیه سازی و طراحی مدارات و فیبرها هم کم نیاره یعنی عالی باشه
نیم نگاهی هم به فتوشاپ و گرافیک و طراحی و اینا هم بندازی خوبه
وزنش هم همون چیزی باشه که خودت میخوای و الان عیارش اومده تو دستت
از امکانات اینترنت و بیسیم و اینا هم همون قدری باشه که آلان تو مملکتمون لازم میشه
طول عمر باطریش بازم عیار تا حالا اومده دستت هر چه بالاتر بهتر
اگه تونستیم باهاش گیمی بازی کنیم و فیلمی تماشا کنیم بدمون نمیاد
بشه به پروجکتوری چیزی وصلش کرده برای پروژه و کنفرانس و اینا
بازم رو پورت سریال و موازی هم می تاکیدم چون برای پروگرمر و اینا لازم میشه
قیمت هم زیاد بالا نباشه چون که میخوایم بعداً ارتقاش بدیم زیاد متضرزر نشیم
و بقیه چیزایی که خودت و اسفندیار جان لازم میدونین وجودشون ضروریه
خلاصه ریش و قیچی دست خودت و اسفندیار جان
میخوام ببینم چی برام تجویز میکنی ;)

یا علی
موفق باشی
:)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از electronic :
راستش میدونی چیه تو لپ تاپ یه جوریه که با افزایش امکانات کارایی سیستم پایین میاد و این اجتناب ناپذیره چرا که نگه داشتن همه ی شاخصها در حد ایده آل به هیچ وجه اقتصادی نیست.برای همینم من میگم اگه کسی می خواد لپ تاپ خیلی پیشرفته بگیره در اشتباهه و بهتره این آرزو رو در سیستمهای رومیزی دنبال کنه.

مطمئن باشید که این لپتاپ در حد امکانات اسمیش به شما سرویس نخواهد داد و اصلا با نوع رومیزی ولو با همین مشخصات قابل مقایسه نیست.

پس عقل سلیم حکم می کنه که آدم قدری خواسته هاشو تعدیل کنه.بارها گفتیم و بازم میگم بهترین انتخاب در شرایط فعلی اینه:
دسکتاپ قوی.
لپ تاپ متوسط.

حتی اگر هزینه ش هم برای شما مهم نباشه بازم توقعات شما رو برآورده نمی کنه.امیدوارم منظورم رو به خوبی رسونده باشم.
متاسفانه اکثر کسانی که اینجا مشاوره میگیرن تاکید دارن که :
آنچه یافت می نشود آنم آرزوست!
که خوب طبیعتا آثار سوئی به همراه داره.
اوه الک جان عزیز با اینکه هنوز :blink: هستم و گیج می زنم ولی واقع بینانه ترین جوابی بود که شنیدم.اینو با فونت درشت منتقل کنید به "راهنمای خرید عملی نوت بوک در ایران".به این جواب صریح و ثلیث و منطقی واقعا غبطه خوردم که چرا مال من نبود!!:happy: جانا سخن از دل ما می گویی.
چقدر من با این مطلب شما صفا کردم.واقعا بعد از اون مکالمه تلفنی عجیب -عجب نوشدارویی بود این حرف شما..:
cool: چقدر من دارم برای این مطلب از چپ و راست گوشه و کنایه می زنم که دوستان باور کنند و متاسفانه کمتر سودی بردم.حالا خوبه که شما تیر خلاص را شلیک کردید.من کمتر جرات می کنم اینطور صریح بنویسم. البته یک مقدار نیز به ملاحظات مدیریتی بر می گردد.:wacko: تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل.:wacko:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Hiran :
سلام اسفندیار خان
واقعا به خاطر پیگیری در مورد ایسر 8104 متشکرم. بند هم ایضا گیج می زنم.:wacko:

از آنجایی که من اهل فن نیستم:( فقط موارد:
1- مدت شارژ باطری کم
2- فرکانس حافظه 400 مگاهرتزی در مقابل فرکانس حافظه 533 مگاهرتزی ایسر 8104 به نظرم می رسد.(اگر این را به عنوان یک نقطه ضعف بتوان حساب کرد)

البته هارد و حافظه کمتری هم نسبت به ایسر 8104 دارد.

حالا از اسفندیار خان که در اهل فن بودنشان شکی نیست، خواهش می کنم سایر موارد را ذکر نمایند.

باز هم به خاطر پیگیری و پاسخگویی سریعتان متشکرم.:blush:
دوست عزیز البته الک خیلی پیشرفت کرده و درواقع در معلومات نوت بوک ایشان در سطح بسیار مطلوب نباید شک کرد.معلوم می شود ضمن تهیه راهنمای نوت بوک حسابی آن را مطالعه نموده و خوب هم تحلیل کرده است.
از طرفی از نظر وسع معلومات نیز کمتر از من در پاسخ گویی نیست.
و اما:
تکنولوژی سنترینو در پلات فورم بالای سرعت پردازنده 1.7 که دوتان بوده و نه سونوما بشدت گرمازاست و استهلاک کننده باطری و بویژه در این مدل شما بدلیل نزدیکی هارد دستگاه با باطری می توانید پس از مدتی کار کردن فاتحه هاردتان را بخوانید.
NVIDIA® GeForce™ Go 6200 with TurboCache™ (PCI Express x16 connection با تولید حرارت و فنی که در آن بکار رفته علاوه بر بخاری سازی نوت بوک سبب ساز استهلاک کامل باطری در میان مدت خواهد شد و هرچه استفاده شما در طی روز در چندین ساعت متوالی بوده باشد این امر بارز تر است.
VGP-BPS2 Lithium-ion battery جزو یکی از کم ظرفیت ترین باطری های موجود برای نوت بوک آنهم برای چنین مجموعه ای است.علت هم کوچکی نوت بوک بدلیل ابعاد آن 13.3 اینچی و بظاهر برای کم مصرف بودن باطری است.
یعنی این باطری کفاف کشش این مجموعه را نمی دهد.درست مثل اینکه کاربراتور ژیان به پیکان متصل بوده باشد.ببخشید چندان کلاسیک و ادبی نبود.

Hiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از esfandiyar2002 :
تکنولوژی سنترینو در پلات فورم بالای سرعت پردازنده 1.7 که دوتان بوده و نه سونوما بشدت گرمازاست و استهلاک کننده باطری و بویژه در این مدل شما بدلیل نزدیکی هارد دستگاه با باطری می توانید پس از مدتی کار کردن فاتحه هاردتان را بخوانید.

سلام
یعنی تکنولوژی سنترینوی این لپ تاپ سونی دوتان است؟ سوناما نیست؟ به این لینک نگاه نمایید:
http://www.ipc110.persianblog.com/
در این لینک این از آن بعنوان سوناما یاد شده است؟؟

Frantic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام مجدد خدمت همه دوستان

بنده پس از بررسی راهنمایی های شما عزیزان و تحقیقات گسترده ای که انجام دادم به این نتیجه رسیدم که قید خرید لپ تاپ در این میهن اسلامی را زده و برای رسیدن به سیستم مورد نظرم طرحی دیگر درانداخته و دست به دامان خویشاوندان که در ممالک اروپایی سکنی گزیده اند گردم .

حدس می زنم که از پستهای قبلی بنده دریافته باشید که اینجانب چقدر از پرداخت پول مفت برای امکانات بدون استفاده تنفر دارم ، چه رسد به آنکه بخواهم هزینه ای بیش از 300000 تومان را فقط به خاطر این که ساکن ایران هستم متقبل شوم . هرگز زیر بار این ننگ نخواهم رفت.....( البته قصد جسارت به دوستانی که در اینجا اقدام به خرید نموده اند را ندارم )

حال سؤال حقیر از حضرات این است که خرید لپ تاپ از خارج از کشور چه هزینه هایی را چه برای فرستنده و چه برای گیرنده در بر دارد ؟ منظورم هزینه های پست و احتمالا تعرفه های ارزی می باشد. چرا که قبلا شنیده بودم که در برخی از کشورها (مثل سوئد) ، ارسال یک جنس تولید شده در خارج ، هزینه های گزافی را برای فرستنده در بر خواهد داشت . آیا این مطلب صحیح است؟

پیشاپیش از شما بزرگواران که همچون شبانانی این رمه ی مریدان لپ تاپ در ایران را در این راه تیره و تار تا رسیدن به سرمنزل مقصود هدایت می کنید سپاسگزارم.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Hiran :
سلام
یعنی تکنولوژی سنترینوی این لپ تاپ سونی دوتان است؟ سوناما نیست؟ به این لینک نگاه نمایید:
http://www.ipc110.persianblog.com/
در این لینک این از آن بعنوان سوناما یاد شده است؟؟
دوست بسیار عزیزم...گاهی چیزهایی می شنوم که واقعا بر میزان :blink: بودنم افزوده می شود.:eek:
من قبل از اینکه در نت تحقیق نمایم می دانستم که دوتان خواهد بود.بعد از این پست شما مجبور شدم برای برطرف شدن شک شما برای خودم شاهد هم بیاورم..:lol:
http://asia.cnet.com/reviews/hardware/notebooks/0,39001743,39094182p,00.htm
البته همان مدل یاد شده شما هم دقیقا چنین است.
خواهش می کنم به جداول فوق خوب دقت نمایید.
از آقای فاضلی بعید بود.البته این را به حساب اشتباه چاپی ایشان می گذارم.:happy: ایشان خود استاد هستند.
در ضمن برای خالی نبودن عریضه عرض می کنم:به روباه گفتند شاهدت کیست؟گفت دمم!!!:lol: :lol:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Frantic :
با عرض سلام مجدد خدمت همه دوستان

بنده پس از بررسی راهنمایی های شما عزیزان و تحقیقات گسترده ای که انجام دادم به این نتیجه رسیدم که قید خرید لپ تاپ در این میهن اسلامی را زده و برای رسیدن به سیستم مورد نظرم طرحی دیگر درانداخته و دست به دامان خویشاوندان که در ممالک اروپایی سکنی گزیده اند گردم .

حدس می زنم که از پستهای قبلی بنده دریافته باشید که اینجانب چقدر از پرداخت پول مفت برای امکانات بدون استفاده تنفر دارم ، چه رسد به آنکه بخواهم هزینه ای بیش از 300000 تومان را فقط به خاطر این که ساکن ایران هستم متقبل شوم . هرگز زیر بار این ننگ نخواهم رفت.....( البته قصد جسارت به دوستانی که در اینجا اقدام به خرید نموده اند را ندارم )

حال سؤال حقیر از حضرات این است که خرید لپ تاپ از خارج از کشور چه هزینه هایی را چه برای فرستنده و چه برای گیرنده در بر دارد ؟ منظورم هزینه های پست و احتمالا تعرفه های ارزی می باشد. چرا که قبلا شنیده بودم که در برخی از کشورها (مثل سوئد) ، ارسال یک جنس تولید شده در خارج ، هزینه های گزافی را برای فرستنده در بر خواهد داشت . آیا این مطلب صحیح است؟

پیشاپیش از شما بزرگواران که همچون شبانانی این رمه ی مریدان لپ تاپ در ایران را در این راه تیره و تار تا رسیدن به سرمنزل مقصود هدایت می کنید سپاسگزارم.

خوب این ماجرا چند بخش بزرگ و کوچک دارد:
1-شخصی برای شما مثلا در سوئد خریدی انجام می دهد.باید به اسم شما آن را رجیستر نماید تا در مراحل بعدی و بخصوص گمرکی مشکل ساز نشود.این رجیستر نمودن هم باید در سایت رسمی فروشنده برای تعهد گارانتی بین المللی بوده باشد و هم اینکه در فاکتور فروش درج شود.به هرحال نوت بوک متعلق به شما بودنش باید قابل اثبات باشد.وگرنه شاید دزدی باشد که این روزها ماشاالله در همین اروپا و آمریکای خودمان عین ماشین در روز روشن آن را بلند می کنند.
2- بهنگام خرید بایستی ثابت شود که این جنس به خارج برده خواهد شد تا مشمول تعرفه صادراتی نگردد و در ضمن تخفیف مالیاتی نیز شامل آن گردد.این حالت برای اجناسی است که در همان کشور تولید می شود.مثلا یک کامیون اسکانیای ساخت سوئد چنین حالت تخفیف صادراتی دارد و در نهایت نیز در مقدار زیاد مشمول 11 در صد تخفیف نهایی گمرکی نیز بهنگام خروج از کشور خواهد شد.ولی اگر یک جنس در یک کشور دیگر تولید شده و در مثلا سوئد به فروش برسد و شما بخواهید ثابت نمایید که آن را بخارج خواهید برد چه؟در آن صورت برای استفاده از تمامی موارد ذکر شده در بالا شما بایستی شهروند آن کشور نباشید تا تنها تخفیف مالیاتی شهروندان سوئد بهنگام خرید یک جنس به تورتان نخورد(مثلا توریستی).به اضافه هزینه احتمالی خرید قسطی که در هر بار پرداخت با کارت اعتباری کلی مالیات هم دارد که شما در اینجای سخن خود به آن اشاره نمودیدو.البته سیاست های کلی هر کشوری در این گونه موارد مشابه هم بوده که با تغییرات اندکی در میزان آن همراه است.البته در نظر بگیرید که خرید با یورو برای مصرف کننده ایرانی آنهم برای یک جنس یعنی ضرر خالص.پس بیر روی آمریکا سرمایه گذاری نمایید البته اگر امکانش فراهم باشد.
3- حال به این سوی قضیه نظر می افکنیم.در گمرک ایران چه خبر است؟اول یک مالیات برای نوت بوک شما می بندند این هوا...-اگر کسی آن را برایتان در مسافرت به ایران حمل نکند-سپس اگر شانس بیاورید و کسی در اداره محترم از نوت بوک شما خوشش نیاید و مثلا نخواهد آن را به راننده اش کادو دهد و شما را حیران و گریان در اتاق های مختلف آن اداره وزین چرخان نماید....بایستی توضیحات مبسوطی پیرامون چرایی و چگونگی خرید خود از نظر امنیتی بدهید تا آبدارچی پست هم که در اصل از این شغل به عنوان یک پوشش استفاده می نماید ودر اصل مثلا مسئول فنی----- تخصصی گمرکات نوت بوک است چراغ سبز ترخیص آن را بدهد.:lol: :lol: بقیه اش هم که لازم نیست بگویم.اگر در حین ارسال مشکلی وجود نداشته باشد و شما چند کیلویی وزن کم ننموده باشید می توانید پز آن را بدوستان و دشمنان بدهید.

shork

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام
يکی از آشناها ميخواد لپتاب از مالزی بخره به دو برند دل و ايسر دسترسی داره
دو تا کاتالگ از اين دو تا داشت که انتخابش به اونا مهدود ميشد.
برا دره مقازه ميخواد و بيشتر بازی يعنی به باتری اهتياجی نداره.
مدلای دل تو اون کاتالگ قويترينش x300 داره.
ولی ايسر سه مدل داره با x700 دوتا از سری 4000 و 5000 يکی هم 1692 که اين آخری 128
اون دو تا 64 همه با 512 ddr2 و چيپست 915mp با 1730 که ننوشته دوتان يا سونوما
قمت هم اون دوتا 1050 آخری 1100 دوتا اولی با لينوکس هم هست 75 تومان ارزونتر.
حالا سوال من اينه که قيمت که بهم نزديکه سخت افزار هم همينطور سريايه مختلف چه فرقايی
با هم داره بعد اختلاف قدرته x700 بامدل دسکتاپش چقدره چون 9700 که خيلی اختلاف
داشت ازيه 9600 پرو ضعيفتر بود.و اينکنکه با اين اختلاف قيمت با لينوکس بهتر نيست؟

بالا