• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از financier :
1.منظورت رو از سوني پرست بودن نفهميدم....؟؟ من كه گفتم كارم چيه و چقدر بودجه دارم از شما هم خواستم اگر ميتوني چند مدل رو بهم معرفي كني از مارك هاي مختلف.....(من ميخوام كارا...گرافيك خوب...وزن كم و كوچك باشه....)
2. حالا هم اگر مدل خوبي سراغ داري ممنون ميشم بهم معرفي كني...
3.نظرت در مورد اين فوجيتسو چيه؟ اگه از همون المان داغ:p بياره خوبه اگه آره كه يه مدل بهم معرفي كن اگر نه كه هيچي ديگه...:((
4...........بابا به خدا من عشق سوني نيستم اما ديدم خوبه گفتم بگيرم نظره شما چيه؟ در مورد اون فوجيتسو نظرت رو يگو و مدل هاي ديگه كه فكر ميكني خوبه.....;) من تصميم گرفتم اگر سوني خواستم بگيرم S-460P/B بگيرم.....شما هم اگر لطف كني راهنمايي كني ممنو ميشم.... اگر مدل ديگه از شركت هاي مختلف خوبه بگو.....
دوست عزيز تنوع مارك ها بسيار است.من از بازار ايران كمتر خبر مي گيرم,چراكه واقعا نااميد كننده است.در رابطه با خارجي نيز,مي توانيد از بخش نوت بوك سايت cnet.com براي انتخاب خودتان كمك بگيريد.در آنجا بخشي هست كه شما مي توانيد با customise كردن,انتخاب خودتان را محدودتر نموده و انتخاب نهايي خود را بنماييد.ولي چند نكته:
1-سوني پرست بودن به مفهوم اين است كه كليك كرده ايد بر سوني.
2-كارت گرافيكي مدل خود را 128 مگ انتخاب كنيد.در اين صورت انتخاب بسيار مفيد و محدودي خواهيد داشت.
مشكل اينجاست كه به بودجه پيشنهادي شما كمتر مي توان نوت بوك مناسبي با در نظر داشتن خواسته هاي خودتان در نظر گرفت.هم خدا,هم خرما؟! :lol:
dell lattitide سري 610 يا 810--------ايسر سري 6000 به بالا,ايسوس مدل w6 ------وhigh grade سري7000
3-فوجيتسو در حال گذران آخرين مراحل توليد نوت بوك خود است,اگر دست به نوآوري نتواند بزند.
4-سوني بد نيست,ولي عالي هم نيست,لااقل با در نظر گرفتن قيمت آن در برابر كارايي كه ازخود ارائه مي دهد.
بازهم تحقيق كنيد و نظرتان را بفرماييد.يك سري هم به cnet بزنيد,ضرر نميكنيد.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از astm1834 :
خواهر من تو ايتاليا ميخواد لپ تاپ بخره.....
و چون ميخواد معماري بخونه ....طبيعتا با اتوكد و غيره سروكار خواهد داشت.....
بين Acer و Hp و يا بقيه ....نميدونم كدوم انتخاب بهتريه.....البته من همون دوتا اولي رو ترجيح ميدم....و اگه اشتباه نكنم بايد برم سراغ AMD....!!!!
كار با اوتو كد نياز به دسكتاپ خواهد داشت.شما كه نمي خواهيد يك شخص بعد از سه ساعت كار با نرم افزاري ناگهان باطري تمام كند و فرصت ذخيره دستاوردهاي خود را نداشته باشد؟!
گرافيك بالاي 64 ,يا خودآن,رم حداقل 512 ddr و pci كارت گرافيكي فراموش نشود.حالا انتخاب برند راحت تر است.موفق باشيد.

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
به نقل از esfandiyar2002 :
كار با اوتو كد نياز به دسكتاپ خواهد داشت.شما كه نمي خواهيد يك شخص بعد از سه ساعت كار با نرم افزاري ناگهان باطري تمام كند و فرصت ذخيره دستاوردهاي خود را نداشته باشد؟!
گرافيك بالاي 64 ,يا خودآن,رم حداقل 512 ddr و pci كارت گرافيكي فراموش نشود.حالا انتخاب برند راحت تر است.موفق باشيد.
ممنون....ولي خوب لازم نيست همه 3 ساعت رو با باطري كار كنه.....در هر صورت مجبوره كه لپتاپ بگيره......

در مورده برند ....من واقعا نميدونم بين HP و Acer كدوم ارجحيت داره؟....البته ذهنيت خود من رو Hp ....

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از astm1834 :
ممنون....ولي خوب لازم نيست همه 3 ساعت رو با باطري كار كنه.....در هر صورت مجبوره كه لپتاپ بگيره......

در مورده برند ....من واقعا نميدونم بين HP و Acer كدوم ارجحيت داره؟....البته ذهنيت خود من رو Hp ....
هردومورد خوبند ولي براي مقايسه به سايت cnet مراجعه كن و ببين كدوم امتياز بهتري آورده؟!

HRH

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يكي از دوستان من مي خواد بره كانادا و گفته نوت بوك مشخصات بده تا برات بيارم كسي مشخصات خوب تا سقف 1000 دلا ر نمي دونه لطفا كمك فوري ممنون

HRH

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
.

آيا غير از باطري دليل ديگري هم براي محدوديت استفاده از نوتبوك هست يا نه يعني مي شه از اون به عنوان كامپيوتر دسكتاپ يعني در تمام طول روز استفاده كرد؟

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
دوست عزيز,با سلام.
چون كانادا هم مرز با امريكاست و در كل بازارهاي آمريكاي شمالي را بيشتر hp و compaq و dell تغذيه مي كنند,شما مي توانيد بر روي اين سه برند فعال شويد.دقت كنيد آنجا را مدنظر قرار دادم وگرنه اگر در ايران بوديد,اصلا اين دو مارك را ذكر نمي كردم.
به نقل از HRH :
آيا غير از باطري دليل ديگري هم براي محدوديت استفاده از نوتبوك هست يا نه يعني مي شه از اون به عنوان كامپيوتر دسكتاپ يعني در تمام طول روز استفاده كرد؟
بلي مي توانيد,ولي استهلاك قطعات نوت بوك كمي بيشتر از دسكتاپ است.

Frantic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باعرض سلام خدمت همه دوستان

من مدتي است كه كليه مباحث ارائه شده پيرامون لپ تاپ را در اين فوروم دنبال مي كنم
و از اين طريق اطلاعات ذي قيمتي در اين زمينه بدست آورده ام واز اين بابت از همه اساتيد ارجمند كه
در جهت ارتقاي اين بخش مي كوشند متشكرم.

قرار است كه بنده جهت ادامه تحصيل در دانشگاه تبريز به آن شهرستان سفر نمايم و از اين رو در صدد خريد يك سيستم همراه هستم تا علاوه بر انجام كارهاي روزمره در اين مدت يار و همدمم باشد . از اين رو از اساتيد بزرگوار خواهشمندم كه با توجه به مشخصاتي كه عرض خواهم كرد ، اين حقير را در رسيدن به لپ تاپ مراد خود ياري نمايند و با معرفي چند مدل به قول معروف سرنخ را بدست من بدهند تا بتوانم تحقيقات خود را به طور تخصصي تر ادامه دهم . عمده استفاده من بدين شرح است :

1- استفاده از اينترنت ( عموماَ از طريق Dial -up)
2- تايپ مطالب درسي
3- استفاده از نرم افزارهاي مرتبط با رشته ام ( از نرم افزارهايي كه به منابع سيستمي زيادي نيازمندند صرف نظر خواهم كرد)
4-همراه داشتن آن در طول مسيرهاي طولاني و در محيط دانشگاه
5 - استفاده فرعي : پر كردن اوقات فراغت يا كلاَ Entertainment ( عمدتاَ مشاهده فيلم بيشتر با فرمت Divx و يا بازي هاي باگرافيك نه چندان بالا)

لپ تاپ مورد نظر من بايد چنين خصوصياتي داشته باشد :

1- سي پي يو در حد معمولي كفايت مي كند ( حدوداَ 900 )
2- رم 256 مد نظرم است (اگر قابلیت ارتقاء نیز باشد که چه بهتر)
3- كارت گرافيك چندان مهم نيست (32 يا در بهترين حالت 64 )
4- ظرفيت هارد هر چه بيشتر بهتر البته تا جايي كه افزايش قيمت چشمگير نباشد
5-وجود cd writer ارجح است خصوصآ اگر ظرفيت هارد پايين باشد
6-وجود dvd-r مهم نيست
7- در حال حاضر به امكانات wireless احتاجي ندارم
8-من را با Bluetooth كاري نيست
9-وجود پورت سريال جهت پروگرامينگ ميكروپروسسورها بسيار نيكو خواهد بود
10-وجود درگاه usb2 برایم مهم است ولی به fire wire احتاجی ندارم
11- مانیتور 14 اینچ کفایت می کند
12-از مارک های معتبر ولی روی مارک خاصی تاکید ندارم
13- ظاهر برایم مهم نیست ولی ارگونومیک بودن سیستم بسیار مهم است
14- ماندگاری شارژ باتری به مدت 3 ساعت ایده ال است

بودجه ای که در نظر گرفته ام 700000 تومان می باشد . امیدوارم با این قیمت سیستمی با مشخصات فوق الذکر موجود باشد در غیر این صورت بفرمایید تا من یا سطح توقعات خود را پایین تر بیاورم و یا اندکی بیشتر در ژرفای جیب این کت کهنه ام به کنکاش بپردازم. پيشاپيش از بذل توجه شما سپاسگزارم .

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از Frantic :
باعرض سلام خدمت همه دوستان

من مدتي است كه كليه مباحث ارائه شده پيرامون لپ تاپ را در اين فوروم دنبال مي كنم
و از اين طريق اطلاعات ذي قيمتي در اين زمينه بدست آورده ام واز اين بابت از همه اساتيد ارجمند كه
در جهت ارتقاي اين بخش مي كوشند متشكرم.

قرار است كه بنده جهت ادامه تحصيل در دانشگاه تبريز به آن شهرستان سفر نمايم و از اين رو در صدد خريد يك سيستم همراه هستم تا علاوه بر انجام كارهاي روزمره در اين مدت يار و همدمم باشد . از اين رو از اساتيد بزرگوار خواهشمندم كه با توجه به مشخصاتي كه عرض خواهم كرد ، اين حقير را در رسيدن به لپ تاپ مراد خود ياري نمايند و با معرفي چند مدل به قول معروف سرنخ را بدست من بدهند تا بتوانم تحقيقات خود را به طور تخصصي تر ادامه دهم . عمده استفاده من بدين شرح است :

1- استفاده از اينترنت ( عموماَ از طريق Dial -up)
2- تايپ مطالب درسي
3- استفاده از نرم افزارهاي مرتبط با رشته ام ( از نرم افزارهايي كه به منابع سيستمي زيادي نيازمندند صرف نظر خواهم كرد)
4-همراه داشتن آن در طول مسيرهاي طولاني و در محيط دانشگاه
5 - استفاده فرعي : پر كردن اوقات فراغت يا كلاَ Entertainment ( عمدتاَ مشاهده فيلم بيشتر با فرمت Divx و يا بازي هاي باگرافيك نه چندان بالا)

لپ تاپ مورد نظر من بايد چنين خصوصياتي داشته باشد :

1- سي پي يو در حد معمولي كفايت مي كند ( حدوداَ 900 )
2- رم 256 مد نظرم است (اگر قابلیت ارتقاء نیز باشد که چه بهتر)
3- كارت گرافيك چندان مهم نيست (32 يا در بهترين حالت 64 )
4- ظرفيت هارد هر چه بيشتر بهتر البته تا جايي كه افزايش قيمت چشمگير نباشد
5-وجود cd writer ارجح است خصوصآ اگر ظرفيت هارد پايين باشد
6-وجود dvd-r مهم نيست
7- در حال حاضر به امكانات wireless احتاجي ندارم
8-من را با Bluetooth كاري نيست
9-وجود پورت سريال جهت پروگرامينگ ميكروپروسسورها بسيار نيكو خواهد بود
10-وجود درگاه usb2 برایم مهم است ولی به fire wire احتاجی ندارم
11- مانیتور 14 اینچ کفایت می کند
12-از مارک های معتبر ولی روی مارک خاصی تاکید ندارم
13- ظاهر برایم مهم نیست ولی ارگونومیک بودن سیستم بسیار مهم است
14- ماندگاری شارژ باتری به مدت 3 ساعت ایده ال است

بودجه ای که در نظر گرفته ام 700000 تومان می باشد . امیدوارم با این قیمت سیستمی با مشخصات فوق الذکر موجود باشد در غیر این صورت بفرمایید تا من یا سطح توقعات خود را پایین تر بیاورم و یا اندکی بیشتر در ژرفای جیب این کت کهنه ام به کنکاش بپردازم. پيشاپيش از بذل توجه شما سپاسگزارم .
خوش اومدی دوست من.امیدوارم دانشگاه زیبای تبریز واسه تون خوش یوم باشه.
راستش رو بخوای نمی خوام دلسردت کنم اما با این بودجه چیز چندان مناسبی پیدا نخواهید کرد.حتی لپتاپهای نه چندان مطلوب مکسونت هم بیشتر از این قیمت دارن.
لپتاپ دست دوم هم که عموما توصیه نمیشه.
درسته که شما مشخصات برخی از قطعات رو پایین گرفتید اما سازندگان سیاست های خاص خودشونو دارن و با شما هم عقیده نیستن.
من پیشنهاد می کنم حداقل 400 تا 500 تومن دیگه هم اضافه کنید تا یه چیز نسبتا مطلوبی گیرتون بیاد.

فقط فاکتور وزن یادتون نره.واسه دنشجو اونم تو دانشگاه درندشتی مثل تبریز که اون سرش ناپیداست حمل بیشتر از 2.5 تا 3 کیلوگرم بغایت آزار دهنده ست.(لپتاپ+کیف+متعلقات تحصیلی).
اگه بودجه ی بیشتری داشتید من پشنهاد می کردم که tablet pc بگیرید.
البته ابعاد هم مهمه و و من خودم اگه به گذشت برمیگشتم یه دونه 12 اینچشو می گرفتم که حمل و نقلش آسونتره.
الان دیگه اکثر لپتاپها وایرلس دارن و گرافیکشونم در حد 64 تاست.قابلیت ارتقای رم و هارد هم معمولا وجود داره.
تو این رنج قیمت دی وی دی رایتر یه خورده مشکله و به نظرم کار خوبی کردید که قید دی وی دی رایتر رو زدید.
فیلم و بازی و موسیقی بشدت با باتری لپتاپ سر جنگ دارن و ایکی ثانیه دیشارژش می کنن.اونموقع مجبور میشی بیای اتاق 103 ما که اونم به زور من پریزاش on شدن:D
خوب با این اوصاف من ایسر و دل رو پیشنهاد می کنم.حالا نه به خاطر اینکه من دل دارم و اسفندیار خان ایسر.واقعا تجربه اینو ثابت کرده و من در مورد ایسر هم تا حدود زیادی با اسفندیار خان موافقم.
حول و حوش یک و دویست تا یک و سیصد چهارصد چیزای خوبی پیدا می کنی.
موفق باشی.

Frantic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
electronic جان از پاسخ شما ممنونم .

همانطور كه عرض كردم هدف بنده از خريد لپ تاپ داشتن يك سيستم كامل و همه فن حريف نيست بلكه ميخواهم در اين دو سالي كه بين تهران و تبريز رفت و آمد دارم سيستمي به عنوان مكمل سيستم دسكتاپم داشته باشم . بديهي است كه من هم از خريداري يك سيستم قدرتمند بدم نمي آيد ولي استفاده من از يك لپ تاپ از مواردي كه ذكر كردم تجاوز نخواهد كرد يعني اين كه چه يك سيستم midrange در اختيارم باشد چه يك سيستم High end استفاده من همان خواهد بود كه عرض كردم . از اين رو فكر نمي كنم پرداخت مبلغ پيشنهادي شما براي بنده سود قابل توجهي به همراه داشته باشد . اتفاقا جديدآ در سايت cnet مطلبي درج شده است كه فراخور حال من ميباشد:

http://reviews.cnet.com/4520-3121_7-6284027-1.html

همانگونه كه مي بينيد مدل هاي ارائه شده در اين مقاله بعضآ قيمتي بسيار پايين تر از 1000 دلار دارند . خوشحال ميشوم نظرات شما و ساير دوستان را در اين زمينه بدانم .

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
اولك جان,اولا كه خستگي از تنم در رفت!! :happy:
دوم اينكه بسيار ممنونم كه پاسخي در خور داديد.
خوب ظاهرا چيزي براي گفتن نمانده :lol: ولي براي اينكه منم ثابت كنم كه وجود دارم, :D بايد بگم كه اين دوستمان چون زياد به performance اهميت نمي دهند و يا اينكه فراموش كرده اند آن را بنويسند,من hp-compaq هم با اين طيف قيمت مي توانم پيشنهاد دهم.
الك جان!!دست من كه از پشت بستي,بالام جان!! :p
راستي الك جان,جناب pay ديروز بمن گفت-البته من از ايشان خواهش كرده بودم كه در جيتكس از لپتاپ ها تحقيقاتي نمايند كه روي مرا زمين نينداختند-ايسر سري 4000 كه اينجا در به اصطلاح نمايندگي هاي جديد التاسيس حدود 1.250 چوق آب مي خورد,در آنجا حدود 700 دلاري بود.... :blink:
حالا من دارم به خورد ملت اين حرف را مي دهم كه تفاوت قيمت اينجا با آنجا,300 الي 400 تومان است. :blink:
دارم قاط مي زنم,حالا فقط اين يكي اينجوري است يا شامل همه زيرگروه هاي ديگر مي شود؟!فكر نمي كنم.البته اينم بگم كه حرف pay با دادن كاتالوگ ايسر كه برايم از همانجا آورده بودند,تاييد شد. :wacko:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Frantic :
electronic جان از پاسخ شما ممنونم .

همانطور كه عرض كردم هدف بنده از خريد لپ تاپ داشتن يك سيستم كامل و همه فن حريف نيست بلكه ميخواهم در اين دو سالي كه بين تهران و تبريز رفت و آمد دارم سيستمي به عنوان مكمل سيستم دسكتاپم داشته باشم . بديهي است كه من هم از خريداري يك سيستم قدرتمند بدم نمي آيد ولي استفاده من از يك لپ تاپ از مواردي كه ذكر كردم تجاوز نخواهد كرد يعني اين كه چه يك سيستم midrange در اختيارم باشد چه يك سيستم High end استفاده من همان خواهد بود كه عرض كردم . از اين رو فكر نمي كنم پرداخت مبلغ پيشنهادي شما براي بنده سود قابل توجهي به همراه داشته باشد . اتفاقا جديدآ در سايت cnet مطلبي درج شده است كه فراخور حال من ميباشد:

http://reviews.cnet.com/4520-3121_7-6284027-1.html

همانگونه كه مي بينيد مدل هاي ارائه شده در اين مقاله بعضآ قيمتي بسيار پايين تر از 1000 دلار دارند . خوشحال ميشوم نظرات شما و ساير دوستان را در اين زمينه بدانم .
دوست گرامي,در بخش اخبار لپتاپ من يك نمونه سيستم 1000 دلاري اچ-پي معرفي كرده ام,ببينيد بكارتان مي آيد؟!

Frantic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اسفنديار جان از پاسخ شما متشكرم . حقيقت امر اين است كه فكر بنده كمي مغشوش گرديده ...
از پاسخ هاي دوستمان electronic چنين برداشت كردم كه در اين حوزه قيمت ، لپ تاپي يافت نمي شود ولي شما در سخنانتان فرموديد كه در اين رنج قيمت لپ تاپ هاي hp را پيشنهاد مي فرماييد . حال پرسش من اين است : آيا در رنج 700 - 800 هزار تومان اصلآ ميتوان در ايران لپ تاپي پيدا كرد يا خير . مطلب ديگر اين است كه اگر من واقعآ به سيستمي قدرتمند نياز داشتم مطمئننآ بهاي آنرا نير با دل و جان ميپرداختم ولي آيا به نظر شما اين غير معقول نيست كه بهاي امكاناتي را كه عملآ برايم بيهوده است را بپردازم؟

در آخر ميخواستم نظر شما بزرگواران را در مورد Acer Travelmate 2312 LC جويا شوم .

مدلي كه جنابعالي فرموده بوديد را هم مشاهده كردم . مسلمآ قيمت آن در ايران در صورت وجود بيش از يك ميليون خواهد بود .
باز هم متشكرم

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Frantic :
اسفنديار جان از پاسخ شما متشكرم . حقيقت امر اين است كه فكر بنده كمي مغشوش گرديده ...
از پاسخ هاي دوستمان electronic چنين برداشت كردم كه در اين حوزه قيمت ، لپ تاپي يافت نمي شود ولي شما در سخنانتان فرموديد كه در اين رنج قيمت لپ تاپ هاي hp را پيشنهاد مي فرماييد . حال پرسش من اين است : آيا در رنج 700 - 800 هزار تومان اصلآ ميتوان در ايران لپ تاپي پيدا كرد يا خير . مطلب ديگر اين است كه اگر من واقعآ به سيستمي قدرتمند نياز داشتم مطمئننآ بهاي آنرا نير با دل و جان ميپرداختم ولي آيا به نظر شما اين غير معقول نيست كه بهاي امكاناتي را كه عملآ برايم بيهوده است را بپردازم؟

مدلي كه جنابعالي فرموده بوديد را هم مشاهده كردم . مسلمآ قيمت آن در ايران در صورت وجود بيش از يك ميليون خواهد بود .
باز هم متشكرم
خوب دوست عزيزم,اينجا چند مبحث كوچك مطرح مي گردد.
همين طور كه مي دانيد,نوت بوك بيشتر براي به همراه داشتن است و اينكه شما از نظر باطري و مكاني براي اتراق بدليل رفع خستگي ناشي از حمل نوت بوك,دچار پريشان حالي و درماندگي نشويد.اگر مي بينيد كه الكترونيك مي گويد كه اگر دوباره انتخاب مي كردم,حتما يك 12 اينچي مي بود,بدليل اين است كه من هرچه كردم,نتوانستم اين ايده را كه هميشه بايد بتوان تجارب مفيد را قبل از خريد به دوستان منتقل نمود,به ايشان منتقل نمايم و اين مشكل از من بوده است.حال در مورد شما هم مي گويم بايد دقت نمود كه در انتخاب دچار مشكل نشد.بگذريم.
مدلي كه من قبلا گفته بودم را اگر منظورتان همان 1000 دلاري است را مي توانيد به همين قيمت نزديك 1 تا 1.100 خريداري نمايييد.من هم موافق نيستم كه بهايي بيشتر براي آنچه كه امكاناتش مد نظرتان نيست پرداخت نماييد.
در حوزه قيمت شما با توجه به تفاوت فاحش و غير قابل قبول قيمت در ايران با ساير ممالك,مي توانيد در پردازنده هاي عهد دقيانوسي سلرونه و پنتيوم 4 سرمايه گذاري نماييد.در حاليكه قيمت سنترينو بقدري پايين آمده كه مثلا با حدود 200 الي 300 توامن اضافه مي توانيد از كارايي بهتري برخوردار شويد.تمامي لپ مطلب من و الك نيز همين امر بوده كه وقتي با كمي پرداخت بيشتر مي توانيد در دوران دانشجويي راحت تر عمل كنيد,چرا با كمي بهاي نازال تر مي خواهيد خودتان را به عذاب بيفكنيد؟!
در ضمن در بخش فروش من چند لينك مفيد از قيمت هاي نوت بوك هاي موجود در بازار ايران جمع آوري كرده ام كه مي توانيد در صورت تمايل از آنها نيز استفاده نماييد.موفق باشيد و من كماكان منتظر طرح سوالات احتمالي شما خواهم بود.

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
اولك جان,اولا كه خستگي از تنم در رفت!! :happy:
دوم اينكه بسيار ممنونم كه پاسخي در خور داديد.
خوب ظاهرا چيزي براي گفتن نمانده :lol: ولي براي اينكه منم ثابت كنم كه وجود دارم, :D بايد بگم كه اين دوستمان چون زياد به performance اهميت نمي دهند و يا اينكه فراموش كرده اند آن را بنويسند,من hp-compaq هم با اين طيف قيمت مي توانم پيشنهاد دهم.
الك جان!!دست من كه از پشت بستي,بالام جان!! :p
راستي الك جان,جناب pay ديروز بمن گفت-البته من از ايشان خواهش كرده بودم كه در جيتكس از لپتاپ ها تحقيقاتي نمايند كه روي مرا زمين نينداختند-ايسر سري 4000 كه اينجا در به اصطلاح نمايندگي هاي جديد التاسيس حدود 1.250 چوق آب مي خورد,در آنجا حدود 700 دلاري بود.... :blink:
حالا من دارم به خورد ملت اين حرف را مي دهم كه تفاوت قيمت اينجا با آنجا,300 الي 400 تومان است. :blink:
دارم قاط مي زنم,حالا فقط اين يكي اينجوري است يا شامل همه زيرگروه هاي ديگر مي شود؟!فكر نمي كنم.البته اينم بگم كه حرف pay با دادن كاتالوگ ايسر كه برايم از همانجا آورده بودند,تاييد شد. :wacko:
خواهش ميشه.
جدا كه خبر تكان دهنده اي بود و به قول آزاليا قلبمو فشرد! يعني واقعا دليلش چي مي تونه باشه؟
مي گم اين ماه رمضوني رو بريم تو همين مسجد سالار و به حال توزيع كنندگان وطني دعا كنيم! :wacko:
هميني مدلي كه من گرفتم دو هفته بعد صد و خورده تو سايت زيگورات پايين اومد. :( اينم از اين مدل.واقعا خريد لپتاپ ريسك زيادي مي خواد اونم تو اين آشفته بازار خودمون.
يعني از اين عربهاي به قول مهرداد %$×@#$! كمتر هستيم.نامردا نمي ذارن يه نمايندگي رسمي تو اين كشور شروع به كار بكنه.

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از Frantic :

باز هم متشكرم
خوب اسفندیار خان حرف اخر را زدن و پیشنهاد می کنم یه بار دیگه این بند رو بخونید:

در حوزه قيمت شما با توجه به تفاوت فاحش و غير قابل قبول قيمت در ايران با ساير ممالك,مي توانيد در پردازنده هاي عهد دقيانوسي سلرونه و پنتيوم 4 سرمايه گذاري نماييد.در حاليكه قيمت سنترينو بقدري پايين آمده كه مثلا با حدود 200 الي 300 توامن اضافه مي توانيد از كارايي بهتري برخوردار شويد.تمامي لپ مطلب من و الك نيز همين امر بوده كه وقتي با كمي پرداخت بيشتر مي توانيد در دوران دانشجويي راحت تر عمل كنيد,چرا با كمي بهاي نازال تر مي خواهيد خودتان را به عذاب بيفكنيد؟!

دقیقا منظور مم همینه.اینکه لپتاپ تو این رنج پیدا نمیشه خوب با 700 تومن بازم میگم خیلی مشکله مگر اینکه مدلهای گمنام و نه چندان مطلوبی مثل مکسونت که عین نخود و لوبیا تو بازر موجوده پیدا می کنید.
خوب شما گفتید که کار زیادی از لپتاپتون نمی کشید اما بعضی لپتاپها هستن که همینجوری هم کاربر رو به دردسر ميندازن چه برسه به اینکه بیشتر از ظرفیت مورد استفاده قرار بگیرند.
حول و حوش 900 هم اچ پي و كامپك هست كه گمون كار شما رو راه مي ندازه.
با توجه به انتظاري كه از باتري داريد عقل سليم حكم ميكنه كه به دنبال سنترينو باشيد.من خودم پرداخت هزينه ي بالا براي يك سيستم همراه رو به هيچ وجه توصيه نمي كنم.

و نظر شخصي من بعد از كلي اينور و اونور رفتن و استفاده از تجارب دوستان اينه:

بهترين لپ تاپ براي قشر دانشجو و بيش رونده! :lol: سيستميه كه وجودش در كيف كاربر زياد محسوس نباشه.

وزن زير 1.8كيلوگرم + صفحه نمايش 10 تا 12 اينچي.باتري بالاي 5 ساعت.شايد در مقابل خواسته ي شما بي ربط به نظر بياد اما اينو ميگم كه حمل لپتاپ 2.5 تا 3 كيلوگرمي به صورت مداوم و روزانه در هنگام سفر (برون/درون شهري) و بدون وسيله ي نقليه ي شخصي آزار دهنده ست.
به هر حال انتخاب با خودتونه.اگه مواردي كه در بالا اشاره كردم رو نمي تونيد رعايت كنيد توصيه ي من اينه كه از خير خريد لپ تاپ بگذريد. ;)
تمام تلاش من و بقيه ي دوستان اينه كه بقيه ي بچه ها راه اشتباه رو خودشون تجربه نكنن و از تجربيات هر چند اندك ما بهره بگيرند.
متاسفانه اطلاع رساني تو اين زمينه خيلي ضعيفه و حالا كساني رو فرض كنيد كه حتي از اين اطلاعات اندك هم محرومند و اقدام به خريد لپتاپ مي كنن و عملا گردن نازكتر از موي خودشونو زير گيوتن فروشنده هاي نه چندان منصف قرار ميدن.

در مورد انتخاب هم من پيشنهاد ميكنم مشخصات فني چند تا از مدلهايي رو كه فكر مي كنيد بودجه ش براتون قابل تحمله پهلوي هم بچينيد و به ترتيب اولويت به حذف گزينه هاي اضافي بپردازيد.خود به خود سيستم منتخب نمايان ميشه.

bakhanbeigi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت همه دوستان

من دنبال خرید لپ تاپ مناسبی با گارانتی معتبر هستم.

می خواستم ببینمآیا با حدود 1 میلیون تومان امکان خرید لپ تاپ اقساط وجود داره؟ من می تونم حدود 600 هزار تومانش رو ابتدا بدم.

در ضمن دنبال لپ تابی هستم که بشه باهاش کاز های گرافیکی انجام داد

Hiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Frantic :

باز هم متشكرم

سلام
لپتاپ زیر را می توانید با قیمت 750 هزار تومان تهیه کنید. ایسر 2303
http://irhardware.com/T2303WLMi.htm

بالا