esfandiyar2002
مدیر بازنشسته
دوست عزيز تنوع مارك ها بسيار است.من از بازار ايران كمتر خبر مي گيرم,چراكه واقعا نااميد كننده است.در رابطه با خارجي نيز,مي توانيد از بخش نوت بوك سايت cnet.com براي انتخاب خودتان كمك بگيريد.در آنجا بخشي هست كه شما مي توانيد با customise كردن,انتخاب خودتان را محدودتر نموده و انتخاب نهايي خود را بنماييد.ولي چند نكته:به نقل از financier :1.منظورت رو از سوني پرست بودن نفهميدم....؟؟ من كه گفتم كارم چيه و چقدر بودجه دارم از شما هم خواستم اگر ميتوني چند مدل رو بهم معرفي كني از مارك هاي مختلف.....(من ميخوام كارا...گرافيك خوب...وزن كم و كوچك باشه....)
2. حالا هم اگر مدل خوبي سراغ داري ممنون ميشم بهم معرفي كني...
3.نظرت در مورد اين فوجيتسو چيه؟ اگه از همون المان داغ بياره خوبه اگه آره كه يه مدل بهم معرفي كن اگر نه كه هيچي ديگه...(
4...........بابا به خدا من عشق سوني نيستم اما ديدم خوبه گفتم بگيرم نظره شما چيه؟ در مورد اون فوجيتسو نظرت رو يگو و مدل هاي ديگه كه فكر ميكني خوبه..... من تصميم گرفتم اگر سوني خواستم بگيرم S-460P/B بگيرم.....شما هم اگر لطف كني راهنمايي كني ممنو ميشم.... اگر مدل ديگه از شركت هاي مختلف خوبه بگو.....
1-سوني پرست بودن به مفهوم اين است كه كليك كرده ايد بر سوني.
2-كارت گرافيكي مدل خود را 128 مگ انتخاب كنيد.در اين صورت انتخاب بسيار مفيد و محدودي خواهيد داشت.
مشكل اينجاست كه به بودجه پيشنهادي شما كمتر مي توان نوت بوك مناسبي با در نظر داشتن خواسته هاي خودتان در نظر گرفت.هم خدا,هم خرما؟! :lol:
dell lattitide سري 610 يا 810--------ايسر سري 6000 به بالا,ايسوس مدل w6 ------وhigh grade سري7000
3-فوجيتسو در حال گذران آخرين مراحل توليد نوت بوك خود است,اگر دست به نوآوري نتواند بزند.
4-سوني بد نيست,ولي عالي هم نيست,لااقل با در نظر گرفتن قيمت آن در برابر كارايي كه ازخود ارائه مي دهد.
بازهم تحقيق كنيد و نظرتان را بفرماييد.يك سري هم به cnet بزنيد,ضرر نميكنيد.