شركت تجارت الكترونيك داده ها 12 ماهه با سود 5/1 درصد لپ تاپ هاي ACER را مي فروشدبه نقل از mamalionline :سلام
يك سوال داشتم !
جايي را سراغ داريد كه لپ تاپ را شرايطي بفروشه !
منتظر جوابتون هستم
علاوه بر گمرك,بيشتر اتخاذ سياست هاي تعرفه صادرات و تفاوت آن با بازار مصرف داخلي.به نقل از esijoon :ممنونم از جوابتون
آقا اسفنديار علت اين يكسان بودن قيمت چيست؟
به خاطر گمرك يا...؟
دوست گرامي,شما كه قبلا مي گفتيد تا اواسط مهر به دستتان خواهد رسيد.....
به نقل از amir1939 ::lol:
اسفنديار خان
بعله اگه قيمتش تو فرانسه هم همون 2000 $ بود شايد تا الآن رسيده بود! ولي واقعا حيفم مياد براي يه لپ تاپي كه قيمتش 2000$ من 1930 euro بدم از طرفی احتیاج مبرم دارم به نوت بوک!
تا اکتبر صبر می کنم اگر قیمتش کم نشد دیگه باید به سراغ مدل های دیگر رفت!
راستي قضيه اون شركت ايراني كه 8104 رو داشت چی شد؟ واقعی بود؟ کارش خوبه؟ چون تقریبا 1930 euro برابر 2150000 تومن هست :blink:
واقعا ووووووووا اسفا :wacko:
دوست گرامي با نظرتان موافق نيستم,دقت كنيد كه خودتان فرموديد سنترينو,يعني اينتل نتوانسته بهبود نسبي را در اين مدل پردازنده رعايت نمايد؟خواهش مي كنم قياس مع الفارق نفرماييد.ديد دسكتاپي نبود؟!به نقل از appleoooq :آقا من بين دو تا نوت بوك موندم:
Sony S380GP-->1.7 GHz
Sony S480GP-->2GHz
هر دو شون هم Centrino هستند با 2 مگ کش. 512 رم. 60 هارد. 128 گرافیک.1.95 کیلو.
البته دومی 50 هزار تومن فقط گرانتره و عقل سالم می گه دومی رو بگیرم. اما میدونید که 2 GHz اولاً باتری رو 2 ثانیه ای خالی می کنه و ثانیاً به اندازه 100 تا بخاری برقی گرما ایجد می کنه.
حالا می گید کدومشونو بگیرم؟
به نقل از appleoooq :آقا من بين دو تا نوت بوك موندم:
Sony S380GP-->1.7 GHz
Sony S480GP-->2GHz
هر دو شون هم Centrino هستند با 2 مگ کش. 512 رم. 60 هارد. 128 گرافیک.1.95 کیلو.
البته دومی 50 هزار تومن فقط گرانتره و عقل سالم می گه دومی رو بگیرم. اما میدونید که 2 GHz اولاً باتری رو 2 ثانیه ای خالی می کنه و ثانیاً به اندازه 100 تا بخاری برقی گرما ایجد می کنه.
حالا می گید کدومشونو بگیرم؟
به نقل از esfandiyar2002 :دوست گرامي با نظرتان موافق نيستم,دقت كنيد كه خودتان فرموديد سنترينو,يعني اينتل نتوانسته بهبود نسبي را در اين مدل پردازنده رعايت نمايد؟خواهش مي كنم قياس مع الفارق نفرماييد.ديد دسكتاپي نبود؟!
اگر كارتان با نوت بوك بيشتر استفاده بردن از قدرت پردازنده است,2 گيگ آن مناسب تر است ولي اگر كار معمول مي خواهيد,حتي 1.3 هم كفاف است.موفق باشيد. :happy:
خوب يك دفعه اي بگيد از روي عصر ارتباط مدل سري تي ام 4000 را انتخاب كرده ايد...بيست سوالي براي چه؟! :lol:به نقل از neskafe :سلام دوستان
يه سئوال . به نظرتون لپ تاپ هاي asus بهترن يا لپ تاپ هاي aser ؟
من يه مدل aser ديدم كه امكاناتش بدك نيست
OS XP Home
CPU Centerino M 745 - 1.8GHz / 2MB Cache / FSB 400MHz
RAM 256MB DDR
HDD 80GB ATA/100
Display 15.0" XGA / 1024 * 768
Storage DVD dual (DVD-RW/CD-RW )a
Graphic Intel 64MB DDR / TV out
Communicated 56K modem / LAN / WiFi / Bluetooth / Infrared
I/0 Port 3x USB / 2 Built-in Speaker
Weight 2.91 kg
Power 60w Battery / 5 Hours
----------------------------------------------------------------------------
همراه با يك سال گارانتي و يه mp3 player 128mg مجاني!
قيمتش هم هست 1290000 تومن كه قسطي هم ميده . به اين صورت كه 10 درصد رو نقد ميگيره و باقيش رو حداكثر 12قسط با بهره 1.5 درصد . حالا نظرتون رو اعلام كنين . من اين مارك رو زياد نميشناسم .
مرسي
به نقل از neskafe :سلام دوستان .
كسي مي دونه واسه ارتقاي رم 256 به 512 واسه لپ تاپ هاي acer چقدر بايد هزينه كرد؟
آفتابه لگن هفت دست,شام و ناهار هيچي!!! :lol:به نقل از Reza364 :اسي جان قضيه لپتاپه چي شد؟ من دارم ميرما
مهدي جان,توي فروگل يه سري بزن...پيداش مي كني..به نقل از mahdi206 :كسي ميدونه لپتاپهاي لنووو مدل 1834JAG قيمت اصليشون چنده؟ قيمت فروش كارخونه رو ميگم.
دوست گرامي با سلام,اول اينكه بسيار خوش آمديد.به نقل از financier :دوستان سلام...من تازه با اين فروم آشنا شدم.....يه سوال از آقاي اسي يا بقيه دوستان كه ميتونن راهنمايي كنن دارم....من ميخوام يه لپ تاپ بگيرم اما تو مارك و مدل اون خيلي گيج شدم....من يه سري چيز ميگم شما ها خودتون نتيجه بگيريد ديگه...... :happy: من ميخوام cpu:1.8-2 sonoma
vga:64-128
ram:512-1024 DDR2
يه سري چيز هاي ديگه رو همه دارن مثل رم ريدر و لن و.............هاردش برام زياد مهم نيست....LCDاش هم همين تور يعني 12-13-14-15 برام فرقي نداره.......باطري اش هم همين طور....وزنش خيلي زباد نباشه......
زمينه كاري من هم گرافيك و طراحي سايت و كار تو بازار فاركس......راستي من ميتونم لپ تاپم رو از دوبي وارد كنم و اگر اين كار رو بكنم تا 000/500/1 ميتونم هزينه كنم يعني از تو ايران حداقل فكر كنم 000/200 توني ارزونتر باشه...
راستي اينم بدونين كه من همش نو سفرم......چقدر حرف زدم.... :blink: در كل ميخوام چيزي بگيرم برام كار كنه خيلي....تا2-3 سال.....راستي اگر DVD R/Wباشه خيلي بهتره اما كلا از اونهايي كه بالا گفتم نميشه چشم پوشي كرد....لطفا هر كي هر مدلي با اين مشخصات و اين قيمت كه خوبه ميشناسه بگه....مرسي دوستان منتظر جوابتون هستم...... :blush: :happy:
تنها تنها؟!! واسه ما جنس نمياري!؟به نقل از Reza364 :اسي جان قضيه لپتاپه چي شد؟ من دارم ميرما