• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
اسي اينجا رو ببينه كلي غر ميزنه!
آخه باهاش ميخواين چيكار بكنين ؟ همينجوري ميگين بهترين كه نميشه !

mohsen@mohsen

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mamalionline :
سلام

يك سوال داشتم !

جايي را سراغ داريد كه لپ تاپ را شرايطي بفروشه !

منتظر جوابتون هستم
شركت تجارت الكترونيك داده ها 12 ماهه با سود 5/1 درصد لپ تاپ هاي ACER را مي فروشد
تلفن شركت88811808
وب سايت www.track.ir

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
اولا كه اين تاپيك جاش تو بازارچه است نه اينجا

بعدشم اكثر شركتها اينكار رو ميكنن منتها يخورده بهره هاشون بالاست :wacko:

زيگورات براي دل ، گسترش انفورماتيك براي كامپك ، ايزيران براي ايسر و .....
البته موسسه مالي اعتباري بنياد هم با بهره 28 درصد ، سه ساله تا يك ميليون واسه لپتاپ وام ميداد فكر كنم هنوزم ميده

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از esijoon :
ممنونم از جوابتون
آقا اسفنديار علت اين يكسان بودن قيمت چيست؟
به خاطر گمرك يا...؟
علاوه بر گمرك,بيشتر اتخاذ سياست هاي تعرفه صادرات و تفاوت آن با بازار مصرف داخلي.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
ramin281 خان,با شرايط خواسته شما نوع دست اول آن حداكثر 550 الي 600دلار ,البته در ايران,بايد يك 1000$ هم به اين مبلغ اضافه كنيد... :lol:

amir1939

Registered User
لایک‌ها
1
دوست گرامي,شما كه قبلا مي گفتيد تا اواسط مهر به دستتان خواهد رسيد.....

به نقل از amir1939 :
:lol:

اسفنديار خان

بعله اگه قيمتش تو فرانسه هم همون 2000 $ بود شايد تا الآن رسيده بود! ولي واقعا حيفم مياد براي يه لپ تاپي كه قيمتش 2000$ من 1930 euro بدم از طرفی احتیاج مبرم دارم به نوت بوک!

تا اکتبر صبر می کنم اگر قیمتش کم نشد دیگه باید به سراغ مدل های دیگر رفت!

راستي قضيه اون شركت ايراني كه 8104 رو داشت چی شد؟ واقعی بود؟ کارش خوبه؟ چون تقریبا 1930 euro برابر 2150000 تومن هست :blink:

واقعا ووووووووا اسفا :wacko:
:whistle: :whistle:

appleoooq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من بين دو تا نوت بوك موندم:
Sony S380GP-->1.7 GHz
Sony S480GP-->2GHz
هر دو شون هم Centrino هستند با 2 مگ کش. 512 رم. 60 هارد. 128 گرافیک.1.95 کیلو.
البته دومی 50 هزار تومن فقط گرانتره و عقل سالم می گه دومی رو بگیرم. اما میدونید که 2 GHz اولاً باتری رو 2 ثانیه ای خالی می کنه و ثانیاً به اندازه 100 تا بخاری برقی گرما ایجد می کنه.
حالا می گید کدومشونو بگیرم؟

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از appleoooq :
Sony S380GP-->1.7 GHz
Sony S480GP-->2GHz
البته دومی 50 هزار تومن فقط گرانتره و عقل سالم می گه دومی رو بگیرم. اما میدونید که 2 GHz اولاً باتری رو 2 ثانیه ای خالی می کنه و ثانیاً به اندازه 100 تا بخاری برقی گرما ایجد می کنه.
دوست گرامي با نظرتان موافق نيستم,دقت كنيد كه خودتان فرموديد سنترينو,يعني اينتل نتوانسته بهبود نسبي را در اين مدل پردازنده رعايت نمايد؟خواهش مي كنم قياس مع الفارق نفرماييد.ديد دسكتاپي نبود؟! ;)
اگر كارتان با نوت بوك بيشتر استفاده بردن از قدرت پردازنده است,2 گيگ آن مناسب تر است ولي اگر كار معمول مي خواهيد,حتي 1.3 هم كفاف است.موفق باشيد. :happy:

neskafe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
يه سئوال . به نظرتون لپ تاپ هاي asus بهترن يا لپ تاپ هاي aser ؟
من يه مدل aser ديدم كه امكاناتش بدك نيست

OS XP Home

CPU Centerino M 745 - 1.8GHz / 2MB Cache / FSB 400MHz

RAM 256MB DDR

HDD 80GB ATA/100

Display 15.0" XGA / 1024 * 768

Storage DVD dual (DVD-RW/CD-RW )a

Graphic Intel 64MB DDR / TV out

Communicated 56K modem / LAN / WiFi / Bluetooth / Infrared

I/0 Port 3x USB / 2 Built-in Speaker

Weight 2.91 kg

Power 60w Battery / 5 Hours

----------------------------------------------------------------------------​

همراه با يك سال گارانتي و يه mp3 player 128mg مجاني!
قيمتش هم هست 1290000 تومن كه قسطي هم ميده . به اين صورت كه 10 درصد رو نقد ميگيره و باقيش رو حداكثر 12قسط با بهره 1.5 درصد . حالا نظرتون رو اعلام كنين . من اين مارك رو زياد نميشناسم .

مرسي :cool:

Hiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از appleoooq :
Sony S380GP-->1.7 GHz
Sony S480GP-->2GHz

به نقل از esfandiyar2002 :
دوست گرامي با نظرتان موافق نيستم,دقت كنيد كه خودتان فرموديد سنترينو,يعني اينتل نتوانسته بهبود نسبي را در اين مدل پردازنده رعايت نمايد؟خواهش مي كنم قياس مع الفارق نفرماييد.ديد دسكتاپي نبود؟! ;)
اگر كارتان با نوت بوك بيشتر استفاده بردن از قدرت پردازنده است,2 گيگ آن مناسب تر است ولي اگر كار معمول مي خواهيد,حتي 1.3 هم كفاف است.موفق باشيد. :happy:

سلام
با اجازه اسفنديار خان عزيز من يك نكته ديگر نيز به موارد ي كه ايشان گفتند اضافه مي كنم و آن هم اين است كه مدل هاي كه در بالا ذكر كرده ايد هيچ كدام براي خاورميانه ارائه نشده است. و به نظر من در صورتيكه براي نوت بوك شما اتفاقي بيافتد براي استفاده از گارانتي به مشكل بر خواهيد خورد.
البته اين فقط نظر منه و شايد هم اينگونه نباشد. در هر صورت گفتم وقتي داريد 2 ميليون تومان پول مي دهيد همه جوانب را رعايت كنيد ضرر نمي كنيد.

البته معادل اين نوت بوك ها را شركت سوني براي خاورميانه در مدلهاي VGN-S38GP و VGN-S48GP ارائه نموده است.
شركت ايران رهجو نماينده سوني هم هر دو مدل را دارد.
قيمت VGN-S38GP فكر كنم حدود 2200000 و قيمت VGN-S48GP هم 2250000 تومان مي باشد. يه كيف اوريجينال سوني هم همراه هر كدامشون مي ده.

آدرس سايت سوني خاورميانه:
http://www.sony-mea.com/vaio/

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از neskafe :
سلام دوستان
يه سئوال . به نظرتون لپ تاپ هاي asus بهترن يا لپ تاپ هاي aser ؟
من يه مدل aser ديدم كه امكاناتش بدك نيست

OS XP Home

CPU Centerino M 745 - 1.8GHz / 2MB Cache / FSB 400MHz

RAM 256MB DDR

HDD 80GB ATA/100

Display 15.0" XGA / 1024 * 768

Storage DVD dual (DVD-RW/CD-RW )a

Graphic Intel 64MB DDR / TV out

Communicated 56K modem / LAN / WiFi / Bluetooth / Infrared

I/0 Port 3x USB / 2 Built-in Speaker

Weight 2.91 kg

Power 60w Battery / 5 Hours

----------------------------------------------------------------------------​

همراه با يك سال گارانتي و يه mp3 player 128mg مجاني!
قيمتش هم هست 1290000 تومن كه قسطي هم ميده . به اين صورت كه 10 درصد رو نقد ميگيره و باقيش رو حداكثر 12قسط با بهره 1.5 درصد . حالا نظرتون رو اعلام كنين . من اين مارك رو زياد نميشناسم .

مرسي :cool:
خوب يك دفعه اي بگيد از روي عصر ارتباط مدل سري تي ام 4000 را انتخاب كرده ايد...بيست سوالي براي چه؟! :lol:
دوست عزيز كيفيت ايسر از ايسوس بمراتب بهتر است,البته ايسوس هم در ابتداي راه است و در حال خلق نمونه هاي خوبي است.همين w6 آن در فورم هاي معتبر خارجي در حال گل انداختن است.

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
اسي جان قضيه لپتاپه چي شد؟ من دارم ميرما :rolleyes:

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
كسي ميدونه لپتاپهاي لنووو مدل 1834JAG قيمت اصليشون چنده؟ قيمت فروش كارخونه رو ميگم.

financier

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام...من تازه با اين فروم آشنا شدم.....يه سوال از آقاي اسي يا بقيه دوستان كه ميتونن راهنمايي كنن دارم....من ميخوام يه لپ تاپ بگيرم اما تو مارك و مدل اون خيلي گيج شدم....من يه سري چيز ميگم شما ها خودتون نتيجه بگيريد ديگه...... :happy: من ميخوام cpu:1.8-2 sonoma
vga:64-128
ram:512-1024 DDR2
يه سري چيز هاي ديگه رو همه دارن مثل رم ريدر و لن و.............هاردش برام زياد مهم نيست....LCDاش هم همين تور يعني 12-13-14-15 برام فرقي نداره.......باطري اش هم همين طور....وزنش خيلي زباد نباشه......
زمينه كاري من هم گرافيك و طراحي سايت و كار تو بازار فاركس......راستي من ميتونم لپ تاپم رو از دوبي وارد كنم و اگر اين كار رو بكنم تا 000/500/1 ميتونم هزينه كنم يعني از تو ايران حداقل فكر كنم 000/200 توني ارزونتر باشه...
راستي اينم بدونين كه من همش نو سفرم......چقدر حرف زدم.... :p :blink: در كل ميخوام چيزي بگيرم برام كار كنه خيلي....تا2-3 سال.....راستي اگر DVD R/Wباشه خيلي بهتره اما كلا از اونهايي كه بالا گفتم نميشه چشم پوشي كرد....لطفا هر كي هر مدلي با اين مشخصات و اين قيمت كه خوبه ميشناسه بگه....مرسي دوستان منتظر جوابتون هستم...... :blush: :happy:

neskafe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان .
كسي مي دونه واسه ارتقاي رم 256 به 512 واسه لپ تاپ هاي acer چقدر بايد هزينه كرد؟

Hiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از neskafe :
سلام دوستان .
كسي مي دونه واسه ارتقاي رم 256 به 512 واسه لپ تاپ هاي acer چقدر بايد هزينه كرد؟

سلام
يكي از دوستان ماه پيش اين كار را كرده بود. فكر كنم حدود 50 هزار تومان داده بود. (رم باس 266)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Reza364 :
آفتابه لگن هفت دست,شام و ناهار هيچي!!! :lol:
شما برو به سلامت,از اونجا هم در ارتباط با فوروم باش...يك كم انگليسيتو تقويت كن تا پيش حوري و پري هاي اونجا كم نياري... ;) موقع بجا آوردن اعمال خير و مستحبات,ما را هم بطلب تا بلكه خدا هم ما رو بطلبه... :lol: :lol:
(عجب پستي!!ناسلامتي اينجا بخش مشاوره است..يكي دو روز ديگه پاكش مي كنم)
جاي من را هنگام ملاقات با نرم تنان زميني و دريايي خالي كن. :happy:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از mahdi206 :
كسي ميدونه لپتاپهاي لنووو مدل 1834JAG قيمت اصليشون چنده؟ قيمت فروش كارخونه رو ميگم.
مهدي جان,توي فروگل يه سري بزن...پيداش مي كني.. ;)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از financier :
دوستان سلام...من تازه با اين فروم آشنا شدم.....يه سوال از آقاي اسي يا بقيه دوستان كه ميتونن راهنمايي كنن دارم....من ميخوام يه لپ تاپ بگيرم اما تو مارك و مدل اون خيلي گيج شدم....من يه سري چيز ميگم شما ها خودتون نتيجه بگيريد ديگه...... :happy: من ميخوام cpu:1.8-2 sonoma
vga:64-128
ram:512-1024 DDR2
يه سري چيز هاي ديگه رو همه دارن مثل رم ريدر و لن و.............هاردش برام زياد مهم نيست....LCDاش هم همين تور يعني 12-13-14-15 برام فرقي نداره.......باطري اش هم همين طور....وزنش خيلي زباد نباشه......
زمينه كاري من هم گرافيك و طراحي سايت و كار تو بازار فاركس......راستي من ميتونم لپ تاپم رو از دوبي وارد كنم و اگر اين كار رو بكنم تا 000/500/1 ميتونم هزينه كنم يعني از تو ايران حداقل فكر كنم 000/200 توني ارزونتر باشه...
راستي اينم بدونين كه من همش نو سفرم......چقدر حرف زدم.... :p :blink: در كل ميخوام چيزي بگيرم برام كار كنه خيلي....تا2-3 سال.....راستي اگر DVD R/Wباشه خيلي بهتره اما كلا از اونهايي كه بالا گفتم نميشه چشم پوشي كرد....لطفا هر كي هر مدلي با اين مشخصات و اين قيمت كه خوبه ميشناسه بگه....مرسي دوستان منتظر جوابتون هستم...... :blush: :happy:
دوست گرامي با سلام,اول اينكه بسيار خوش آمديد.
خوب دايره انتخاب شما وسيعه و مي توانيد هرگونه انتخابي داشته باشيد.ولي يك نصيحت و راهنمايي خوب.در سايت cnet.com در بخش نوت بوك,شما قادر هستيد از يك بخش ويژه با دادن همين مشخصات,نوت بوك مورد نظرتان را پيدا كنيد و بدين ترتيب با چند انتخاب مواجه خواهيد شد كه در نهايت يكي را مي توانيد انتخاب كنيد.اگر مشكلي بود,من در خدمتم.

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از Reza364 :
تنها تنها؟!! واسه ما جنس نمياري!؟
21.gif

بالا