• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

setareh2

Registered User
لایک‌ها
2
راجع به مشخصاتش نظري نداريد؟
رم يا سي پي يو كم نمياره؟

amir1939

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز در این تالار بخشی به نام راهنمای جامع لپ تاپ است به آنجا رفته و جواب سوال خود را دریابید با دانلود فایل pdf

با تشکر!

amir1939

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از عادل :
سلام مجدد!!!!!!!!!!!!!!!!! :happy:

Intel® Graphics Media Accelerator 900 (up to 128 MB shared)-1
64MB ATI Mobility Radeon X300 Graphics card-2

يك يا دو ؟ مسئله اين است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :happy:

به نظر شما براي لپتاپ كدام بهتر است؟
در ضمن هيچ كدام از آنها PCI-EXPRESS هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :blink: :blink: :blink: :blink: (چون يكجايي ديدم براي يك كدام نوشته بود PCI-EXPRESS ولی یادم نمیاد...)

با (تشکر)×(تشکر)
:lol:
گرافیک shared رو به هیچ وجه توصیه نمی کنم! ح تی اگه 128 هم باشه بهتره همون ati رو بگیری خیالت رو راحت کنی!

arash_sav

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از esfandiyar2002 :
دوست گرامي باسلام,
در پاسخ به سوال اول شما,مشكل از هارد نيست.ممكن است نوت بوك اسمبل ژاپن بوده باشد كه طبيعتا با قيمت اسمبل شده چيني تفاوت خواهد داشت.اين مطلب هم به اين مسئله بستگي تام دارد:شما از يك حقه قديمي استفاده نماييد.اول اينكه مطمئن شويد كه نوت بوك ساخت و اسمبل ژاپن است.سپس ببينيد كه آيا مي توانند چند عدد از آن را برايتان تهيه كنند؟مثلا بگوييد من از طرف شركتي تماس مي گيرم كه مي خواهم سه نمونه ژاپني خريداري نمايم.اگر توانستند كه نمي توانند,آنوقت به اصالت شركت مطمئن مي شويد و در غير اين صورت,مي فهميد كه مسافري از اروپا و يا حتي خود ژاپن(كه بعيد است)يك عدد نمونه آورده و اين شركت هم اقدام به فروش مي كند.

در جواب سوال بعدي هم بگويم كه افت قيمت مدل هاي قديمي تر بخصوص در مدلهاي بسيار گرانبها همچون سوني بسيار طبيعي است و اين مطلب نيز شگفت نيست و بهمين دليل است كه شما مي بينيد كه بصورت فصلي با ارائه يك مدل جديدتر,يك مدل قديمي تر دچار افت قيمت مي گردد و اگر اين افت قيمت در مدلهاي نسبتا لوكس و گرانبها بوده باشد,تفاوت قيمت افت پيدا كرده,حتي بيشتر هم مي شود.بازهم يكي ديگر از سياست هاي توليد كنندگان.

با توجه به مطاالبی که من در اینجا خوانده ام شرکت ایران رهجو شرکت معتبری است و من این سووال را با فرض معتبر بودن این شرکت مطرح کردم و در هر حال اینکه دستگاه اسمبل کدام کشور باشد چقدر بر کیفیت دستگاه تاثیر گذار است؟ و آیا می تواند ملاک تصمیم گیری باشد ؟

با توجه به جواب شما به سووال دوم، افت قیمت این دستگاهها در بازار ایران کاملا محتمل است، درست است؟

appleoooq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از دوستان عزیزی که در این بخش نکات و مطالب ارزنده ای را در جهت ارتقای مطالب علمی اینجانب درج کردند، متشکرم.
و اما نکات حاصل آمده و بحث:
اولاً اگر از شر این چینی ها بگذریم دو سه جور مدل از هر مارکی نمی مونه.
ثانیاً به نظر من بهتر است اگر نوت بوک را با گارانتی بگیریم پس باید فقط از شرکت "ا-ر" بگیریم و از آنجائی که این شرکت فقط نماینده سونی است و تقریباً نوت بوکهائی با قیمت تقریباً بالاتر از 2 میلیون دارد، باید یکی از دو سه جور مدل بسیار گران را انتخاب کنیم.

اما
اگر بدون گارانتی بگیریم دستمان در انتخاب باز تر است و به نظر من در غیر چینی ها مدل Dell 6000M می تواند نمونه یک نوت بوک اروپائی با قیمت و کارائی خوب باشد.

و اما فلسفه داشتن گارانتی:
اگر قرار باشد که برای آنکه احتمال دهیم نوت بوکمان در اثر گرما و کارکرد زیاد و یا ایراد نرم افزاری خراب می شود ، همان بهتر که چنین نوت بوکی خریداری نشود. در غیر این صورت ما که نمی خواهیم نوت بوکمان را روزی 3 بار به در و دیوار بکوبیم و 6 پارچ آب روی آن بریزیم. پس یکسال گارانتی که به هیچ دردی نمی خوره را چه کار کنیم.

در آخر اگر نظری دارید خوشحال می شوم.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از arash_sav :
با توجه به مطاالبی که من در اینجا خوانده ام شرکت ایران رهجو شرکت معتبری است و من این سووال را با فرض معتبر بودن این شرکت مطرح کردم و در هر حال اینکه دستگاه اسمبل کدام کشور باشد چقدر بر کیفیت دستگاه تاثیر گذار است؟ و آیا می تواند ملاک تصمیم گیری باشد ؟

با توجه به جواب شما به سووال دوم، افت قیمت این دستگاهها در بازار ایران کاملا محتمل است، درست است؟
اسمبل بودن دستگاه بالفرض چين يا تايوان,البته با توجه به اينكه اكنون تقريبا تمامي مدل هاي موجد بجز چند استثناي بسيار كوچك ازهر برند تنها در چين صورت مي پذيرد,در كيفيت نهايي تاثير گذار نيست,چراكه در غير اين صورت هم اينك كه بازارهاي آمريكاي شمالي پر از محصولات مونتاژ شده چيني است,با توجه به كيفيت كالا كه براي يك مصرف كننده آمريكايي مهم است,خالي از نوت بوك مي گرديد.
البته توجه داشته باشيد كه ممكن است يك نمونه به اصطلاح كپي برداري و يا اصطلاحا گرته برداري شده و توسط يك تاجر به يك شركت چيني تحويل داده شود تا دوباره از روي آن كپي هاي بيشماري براي فروش مجدد در بازارهاي عمدتا جهان سومي اراده گردد.در مورد لپتاپ معمولا اين اتفاق نمي افتد.
افت قيمت هم كاملا محتمل است.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از appleoooq :
از دوستان عزیزی که در این بخش نکات و مطالب ارزنده ای را در جهت ارتقای مطالب علمی اینجانب درج کردند، متشکرم.
و اما نکات حاصل آمده و بحث:
اولاً اگر از شر این چینی ها بگذریم دو سه جور مدل از هر مارکی نمی مونه.
ثانیاً به نظر من بهتر است اگر نوت بوک را با گارانتی بگیریم پس باید فقط از شرکت "ا-ر" بگیریم و از آنجائی که این شرکت فقط نماینده سونی است و تقریباً نوت بوکهائی با قیمت تقریباً بالاتر از 2 میلیون دارد، باید یکی از دو سه جور مدل بسیار گران را انتخاب کنیم.

اما
اگر بدون گارانتی بگیریم دستمان در انتخاب باز تر است و به نظر من در غیر چینی ها مدل Dell 6000M می تواند نمونه یک نوت بوک اروپائی با قیمت و کارائی خوب باشد.

و اما فلسفه داشتن گارانتی:
اگر قرار باشد که برای آنکه احتمال دهیم نوت بوکمان در اثر گرما و کارکرد زیاد و یا ایراد نرم افزاری خراب می شود ، همان بهتر که چنین نوت بوکی خریداری نشود. در غیر این صورت ما که نمی خواهیم نوت بوکمان را روزی 3 بار به در و دیوار بکوبیم و 6 پارچ آب روی آن بریزیم. پس یکسال گارانتی که به هیچ دردی نمی خوره را چه کار کنیم.

در آخر اگر نظری دارید خوشحال می شوم.
اگر مي توانيد خريد خود را از دوبي مستقيما انجام دهيد,خريد از به اصطلاح نمايندگي هاي ايراني كه هيچ يك هم واقعي نيست و با نمايندگي دوبي همكاري مي كند,جز گراني بيهوده,فايده اي نخواهد داشت.
از سايت هايي كه مادر برند مورد نظر شما هستند مثلا در آمريكا ديدن كنيد و سپس مثلا با سايت هاي فروشنده همان شركت در دوبي مقايسه نماييد,گاها در بخش سخت افزاري و يا حتي نرم افزاري نقائص كوچكي ديده مي شود.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از MN399 :
من دنبال یک لپ تاپ هستم که اولا نو باشه و پورت سریال هم داشته و بتونم روش ویندوز 98 نصب کنم (یعنی درایور برای ویندوز 98 رو داشته باشه) کسی از دوستان می تونه مدلی معرفی کنه؟
به بخش فروشندگان لپتاپ مراجعه نماييد و از وب سايت آنان و يا شماره تماس آنان كمك بگيريد.
اگر بر مدل خاصي تاكييد داشته باشيد,من در خدمتم ولي كلي گويي من براي شما جواب قانع كننده اي نخواهد شد.
ابتدا كمي تحقيق كنيد و لطفا بخش هاي قبلي را با حوصله مطالعه نماييد.پيش فرض جواب گويي در اين بخش,دارا بودن اطلاعات اوليه در اين زمينه است.متشكرم و موفق باشيد.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از amir1939 :
گرافیک shared رو به هیچ وجه توصیه نمی کنم! ح تی اگه 128 هم باشه بهتره همون ati رو بگیری خیالت رو راحت کنی!
تاييد مي شود.بنظرم حالت اول در نوت بوك هاي آي بي ام بيشتر ديده مي شود.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از goshnehhhhh :
گه ميتونيد در مورد cpuهاي dothon و sonoma يه كم اطلاعات بم بدين ...
دوتان در پردازنده هاي با سرعت 1.6 و به بالا ديده مي شود كه با دارا بودن ترانزيستور بيشتر,قدرت عملياتي پردازنده در پاسخ گويي چند گانه به خواسته هاي بخش هاي مختلف سيستم,بهبود يافته و در اصل قدرت دستگاه را بهبود مي بخشد ولي بر كارايي آن كمتر تاثير مي گذارد,مصرف باطري نيز با افزايش تعداد ترانزيستورها كه اصولا بايستي بيشتر مي شد,كمتر نسبت به نوع قبلcentrino متغير خواهد بود.
در سوناما اين وضعيت كاملا بهبود يافته و همچنين,شما عملكرد بيسيم بهتري همراه با قابليت هاي مولتي مدياي متناسب با سيستم هاي همراه خواهيد داشت.اميدوارم ساده گويي من,بغرنج نبوده باشد. ;)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از setareh2 :
راجع به مشخصاتش نظري نداريد؟
رم يا سي پي يو كم نمياره؟
دوست گرامي,با دسكتاپ مقايسه ننماييد و همين مختصات با كاربري نيازهاي معمول مناسب است.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از fa_rzin :
سلا م
من يه لپ تاپ واسه كسي ميخوام كه حدود 250 هزار تومان پول داره
و نو و كاكرده هم براش مهم نيست
و میخواد با برنامه auto cad کار کنه و کار کامپیوتر های معمولی رو مثل فیلم و شو از این جور چیزا رو انجام بده
پس نیازی به
لپ تاپ توپ نداره با یه چیز پایین هم کارش راه میوفته
چون تو مسافرت و به کامپیوتر نیاز داره لپ تاپ بهترین چیزه
ميخوام ببينم تو اين حدود قيمت چه مدل هاي نو و كاركرده پيدا ميشه
من چون تا الان لپ تاپ نداشتم یه تو ضیحی هم در باره مدل و خوب بدش بدبد ممنون میشم
دوست گرامي,به بخش فروشندگان لپتاپ مراجعه شود.كمي دقيق تر درخواست نماييد,من در خدمتم.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
خب، بالاخره گذر من هم به دباغ خونه ی جناب اسفندیار افتاد.

یه مدته که دارم به یه لپ تاپ فکر می کنم با قابلیت های پردازش تصویر بالا. چیزی که علاوه بر پردازنده ی قوی، کارت گرافیک مناسبی هم داشته باشه. انتظار PC ازش ندارم اما می خوام در مواقع لزوم از پس کارهای Motion Graphics و Simulating بر بیاد. بعدش که یه کم مدل ها رو تورق کردم یهو یه فکر به ذهنم رسید که از اون موقع تا حالا ولم نمی کنه و اون هم خریدن یه PowerBook ـه. من فکر می کنم با توجه به Performance فوق العاده نرم افزارهای مبتنی بر Mac (مثل Shake ، FCP و Motion) می تونم کارایی بالاتری نسبت به یک PC هم قیمت داشته باشم.

متاسفانه در این مورد تا حالا اینجا صحبت نشده بود، شایدم من نتونستم پیدا کنم که این نتیجه گیری یه ظاهر ابندایی رو می کنم.
استاد اسفندیار، دارم اشتباه می کنم؟

setareh2

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از esfandiyar2002 :
دوست گرامي,با دسكتاپ مقايسه ننماييد و همين مختصات با كاربري نيازهاي معمول مناسب است.
ممنون از راهنمايي...
من راجع به اين سنترينو هيچي نميدونم.
كار من برنامه نويسي محاسباتي با ويژوال سي هست.
و لازمه بعضي وقتا كامپيوتر به مدت طولاني (حدود 30 ساعت) در حال اجراي يه برنامه محاسباتي باشه (30 ساعت با پنتيوم 4 2800 و رم 512) حالا سوال من اينه: زمان محاسبه اين لپتاپ با توجه به 2 مگ Cache تفاوتي با دسكتاپ من داره يه نه و اصولا امكان داره يه لپتاب 30 ساعت روشن بمونه؟

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از setareh2 :
ممنون از راهنمايي...
من راجع به اين سنترينو هيچي نميدونم.
كار من برنامه نويسي محاسباتي با ويژوال سي هست.
و لازمه بعضي وقتا كامپيوتر به مدت طولاني (حدود 30 ساعت) در حال اجراي يه برنامه محاسباتي باشه (30 ساعت با پنتيوم 4 2800 و رم 512) حالا سوال من اينه: زمان محاسبه اين لپتاپ با توجه به 2 مگ Cache تفاوتي با دسكتاپ من داره يه نه و اصولا امكان داره يه لپتاب 30 ساعت روشن بمونه؟
ببينيد از نظر زمان محاسباتي تفاوتي است بين عملكرد پردازنده و همچنين عملكرد دستگاه همراه,حال چطور؟
عملكرد پردازنده يك فرايند انرژي بر بوده و چون در سيستم همراه,فرض بر عدم امكان استفاده از منبع انرژي بصورت دائمي بوده,در نهايت صرفه جويي, پردازنده وارد عمل مي شود.در اين حال نرم افزارهاي مرتبط كه يك دسته در داخل و يا بهمراه سيستم عامل و دسته كوچك ديگري نيز در بايوس دستگاه وجود دارند(بر خلاف دسكتاپ)مانع از بهدر رفتن انرژي خواهند شد.در اين صورت,مثلا شما تصور كنيد كه مي خواهيد ضمن عملكرد پردازنده,از هارد خويش نيز براي فراخواني پاره اي اطلاعات قبلي مورد نياز براي محاسبه نيز استفاده شود,با فرض قبلي,يا اين كار انجام نمي شود,يا ديرتر انجام شده كه ممكن است در سرعت عملكرد زماني محاسبات برنامه نويسي شما تاثير گذارد.البته شما مي توانيد وضعيت هاي فوق را با دستكاري نرم افزاري مختل نماييد ولي در آن صورت نيز,در مقام مقايسه با يك دسكتاپ,كمي ديرتر جواب خواهيد گرفت.ضمن اينكه مصرف انرژي شما بالاتر خواهد رفت.
پس با اين حساب از نظر قدرت عملكرد تفاوت محسوس نيست ولي از نظر بازده زماني متفاوت خواهد بود.
در مورد بخش دوم سوال شما هم بايد بگويم كه البته امكان روشن ماندن يك لپتاپ حتي با علم بر اينكه شما از باطري استفاده ننماييد هم هست ولي با توجه به متفاوت بودن تهويه لپتاپ با دسكتاپ,قطعا اين امر در ميان مدت,شما را با استهلاك قابل توجه قطعات مواجه خواهد كرد.
قبلا هم گفته بودم كه حتي تست هايي كه در يك نوت بوك انجام مي شود,بهترين عملكرد را در حداكثر يك بازده زماني محدود چند ساعته در نظر مي گيرند و اين امر نمي تواند بازدهي مطلوب يك بار شارژ كامل يك سيستم همراه را در تمامي مدت تضمين نمايد.
اميدوارم خيلي گنگ و پيچيده نبوده باشد,من كمتر وارد بحث هاي تخصصي مي شوم,چون علاوه بر اينكه كسل كننده است,علم بسيار مي خواهد. ;)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از xPlod :
خب، بالاخره گذر من هم به دباغ خونه ی جناب اسفندیار افتاد.

یه مدته که دارم به یه لپ تاپ فکر می کنم با قابلیت های پردازش تصویر بالا. چیزی که علاوه بر پردازنده ی قوی، کارت گرافیک مناسبی هم داشته باشه. انتظار PC ازش ندارم اما می خوام در مواقع لزوم از پس کارهای Motion Graphics و Simulating بر بیاد. بعدش که یه کم مدل ها رو تورق کردم یهو یه فکر به ذهنم رسید که از اون موقع تا حالا ولم نمی کنه و اون هم خریدن یه PowerBook ـه. من فکر می کنم با توجه به Performance فوق العاده نرم افزارهای مبتنی بر Mac (مثل Shake ، FCP و Motion) می تونم کارایی بالاتری نسبت به یک PC هم قیمت داشته باشم.

متاسفانه در این مورد تا حالا اینجا صحبت نشده بود، شایدم من نتونستم پیدا کنم که این نتیجه گیری یه ظاهر ابندایی رو می کنم.
استاد اسفندیار، دارم اشتباه می کنم؟
به به!!!خوش آمديد,قدم رنجه فرموديد!!! :lol:
عزيزجان,نوت بوك هاي اپل كاملا مناسب حال شماست.شك نكن,ولي اميدوارم ساپورت نرم افزاري از خارج كشور داشته باشي.رايانه هاي اپل مك براي كارهاي گرافيكي و از اين دست,عالي است.ولي حساب قيمت بالا و عدم تعمير كار مجرب را هم بكن.پس فكر مي كنيد من چرا اكثرا دوستان را حواله خريد دسكتاپ مي كنم؟! ;)

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
آقا اسفنديار كمك! سرم كلاه رفت! لپتاپه اوني نبود كه فكر مي كردم! يه مدل ديگه بود!
37.gif

هر كسي درباره اين مدل اطلاعاتي داره در اسرع وقت به من برسونه ببينم چيكار مي تونم بكنم!
تنها لينكي كه ازش تو سايت IBM پيدا كردم اينه : http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/quickPath.do?quickPathEntry=1834jag&sitestyle=lenovo
ويندوزي كه روش نصبه رو رفتم سايت مايكروسافت چك كردم ويندوز اصل نبود! تو اون لينكه هم در باره اين مدل نوشته لايسنس داس داره! بعدش هم هيچ نرم افزاري روي لپتاپ نصب نبود! حتي برنامه Rescue and Recovery و Access IBM هم نبود! ويندوزش ظاهرا تازه نصب شده بود. من فردا ميرم از اونها ميپرسم.
روي جعبه اش نوشته Madi in China
در ضمن پارت نامبر باتريش با اوني كه تو سايت IBM رجيستر شده يه دونه اختلاف داره! از دوبي هم وارد ايران شده (روي كارتون بر چسب داشت تابلو شد!) تاريخش هم 15/6/2005 يعني سه ماه پيش!
من راهنمايش رو خوندم ديدم نوشته برنامه هاي پيش فرض كارخانه تو يه قسمت مخفي روي هارد ذخيره شده و موقع بوت شدن يه گزينه داره كه ميتونين برين توش و restore اش كنين يا F11 رو موقع بوت بزنين اما موقع بوت منوي Recover نمياد حتي كليد F11 هم كار نمي كرد. دكمه Access IBM هم فقط موقع بوت كار مي كنه (براي آوردن منوي بوت)
در ضمن درايو سي دي اش موقعي كه توش سي دي ميذارم خيلي سر و صدا ميكنه. يعني مشكل داره؟

amir1939

Registered User
لایک‌ها
1
بالا