گرافیک shared رو به هیچ وجه توصیه نمی کنم! ح تی اگه 128 هم باشه بهتره همون ati رو بگیری خیالت رو راحت کنی!به نقل از عادل :سلام مجدد!!!!!!!!!!!!!!!!! :happy:
Intel® Graphics Media Accelerator 900 (up to 128 MB shared)-1
64MB ATI Mobility Radeon X300 Graphics card-2
يك يا دو ؟ مسئله اين است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :happy:
به نظر شما براي لپتاپ كدام بهتر است؟
در ضمن هيچ كدام از آنها PCI-EXPRESS هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :blink: :blink: :blink: :blink: (چون يكجايي ديدم براي يك كدام نوشته بود PCI-EXPRESS ولی یادم نمیاد...)
با (تشکر)×(تشکر)
:lol:
به نقل از esfandiyar2002 :دوست گرامي باسلام,
در پاسخ به سوال اول شما,مشكل از هارد نيست.ممكن است نوت بوك اسمبل ژاپن بوده باشد كه طبيعتا با قيمت اسمبل شده چيني تفاوت خواهد داشت.اين مطلب هم به اين مسئله بستگي تام دارد:شما از يك حقه قديمي استفاده نماييد.اول اينكه مطمئن شويد كه نوت بوك ساخت و اسمبل ژاپن است.سپس ببينيد كه آيا مي توانند چند عدد از آن را برايتان تهيه كنند؟مثلا بگوييد من از طرف شركتي تماس مي گيرم كه مي خواهم سه نمونه ژاپني خريداري نمايم.اگر توانستند كه نمي توانند,آنوقت به اصالت شركت مطمئن مي شويد و در غير اين صورت,مي فهميد كه مسافري از اروپا و يا حتي خود ژاپن(كه بعيد است)يك عدد نمونه آورده و اين شركت هم اقدام به فروش مي كند.
در جواب سوال بعدي هم بگويم كه افت قيمت مدل هاي قديمي تر بخصوص در مدلهاي بسيار گرانبها همچون سوني بسيار طبيعي است و اين مطلب نيز شگفت نيست و بهمين دليل است كه شما مي بينيد كه بصورت فصلي با ارائه يك مدل جديدتر,يك مدل قديمي تر دچار افت قيمت مي گردد و اگر اين افت قيمت در مدلهاي نسبتا لوكس و گرانبها بوده باشد,تفاوت قيمت افت پيدا كرده,حتي بيشتر هم مي شود.بازهم يكي ديگر از سياست هاي توليد كنندگان.
اسمبل بودن دستگاه بالفرض چين يا تايوان,البته با توجه به اينكه اكنون تقريبا تمامي مدل هاي موجد بجز چند استثناي بسيار كوچك ازهر برند تنها در چين صورت مي پذيرد,در كيفيت نهايي تاثير گذار نيست,چراكه در غير اين صورت هم اينك كه بازارهاي آمريكاي شمالي پر از محصولات مونتاژ شده چيني است,با توجه به كيفيت كالا كه براي يك مصرف كننده آمريكايي مهم است,خالي از نوت بوك مي گرديد.به نقل از arash_sav :با توجه به مطاالبی که من در اینجا خوانده ام شرکت ایران رهجو شرکت معتبری است و من این سووال را با فرض معتبر بودن این شرکت مطرح کردم و در هر حال اینکه دستگاه اسمبل کدام کشور باشد چقدر بر کیفیت دستگاه تاثیر گذار است؟ و آیا می تواند ملاک تصمیم گیری باشد ؟
با توجه به جواب شما به سووال دوم، افت قیمت این دستگاهها در بازار ایران کاملا محتمل است، درست است؟
اگر مي توانيد خريد خود را از دوبي مستقيما انجام دهيد,خريد از به اصطلاح نمايندگي هاي ايراني كه هيچ يك هم واقعي نيست و با نمايندگي دوبي همكاري مي كند,جز گراني بيهوده,فايده اي نخواهد داشت.به نقل از appleoooq :از دوستان عزیزی که در این بخش نکات و مطالب ارزنده ای را در جهت ارتقای مطالب علمی اینجانب درج کردند، متشکرم.
و اما نکات حاصل آمده و بحث:
اولاً اگر از شر این چینی ها بگذریم دو سه جور مدل از هر مارکی نمی مونه.
ثانیاً به نظر من بهتر است اگر نوت بوک را با گارانتی بگیریم پس باید فقط از شرکت "ا-ر" بگیریم و از آنجائی که این شرکت فقط نماینده سونی است و تقریباً نوت بوکهائی با قیمت تقریباً بالاتر از 2 میلیون دارد، باید یکی از دو سه جور مدل بسیار گران را انتخاب کنیم.
اما
اگر بدون گارانتی بگیریم دستمان در انتخاب باز تر است و به نظر من در غیر چینی ها مدل Dell 6000M می تواند نمونه یک نوت بوک اروپائی با قیمت و کارائی خوب باشد.
و اما فلسفه داشتن گارانتی:
اگر قرار باشد که برای آنکه احتمال دهیم نوت بوکمان در اثر گرما و کارکرد زیاد و یا ایراد نرم افزاری خراب می شود ، همان بهتر که چنین نوت بوکی خریداری نشود. در غیر این صورت ما که نمی خواهیم نوت بوکمان را روزی 3 بار به در و دیوار بکوبیم و 6 پارچ آب روی آن بریزیم. پس یکسال گارانتی که به هیچ دردی نمی خوره را چه کار کنیم.
در آخر اگر نظری دارید خوشحال می شوم.
به بخش فروشندگان لپتاپ مراجعه نماييد و از وب سايت آنان و يا شماره تماس آنان كمك بگيريد.به نقل از MN399 :من دنبال یک لپ تاپ هستم که اولا نو باشه و پورت سریال هم داشته و بتونم روش ویندوز 98 نصب کنم (یعنی درایور برای ویندوز 98 رو داشته باشه) کسی از دوستان می تونه مدلی معرفی کنه؟
تاييد مي شود.بنظرم حالت اول در نوت بوك هاي آي بي ام بيشتر ديده مي شود.به نقل از amir1939 :گرافیک shared رو به هیچ وجه توصیه نمی کنم! ح تی اگه 128 هم باشه بهتره همون ati رو بگیری خیالت رو راحت کنی!
دوتان در پردازنده هاي با سرعت 1.6 و به بالا ديده مي شود كه با دارا بودن ترانزيستور بيشتر,قدرت عملياتي پردازنده در پاسخ گويي چند گانه به خواسته هاي بخش هاي مختلف سيستم,بهبود يافته و در اصل قدرت دستگاه را بهبود مي بخشد ولي بر كارايي آن كمتر تاثير مي گذارد,مصرف باطري نيز با افزايش تعداد ترانزيستورها كه اصولا بايستي بيشتر مي شد,كمتر نسبت به نوع قبلcentrino متغير خواهد بود.به نقل از goshnehhhhh :گه ميتونيد در مورد cpuهاي dothon و sonoma يه كم اطلاعات بم بدين ...
دوست گرامي,با دسكتاپ مقايسه ننماييد و همين مختصات با كاربري نيازهاي معمول مناسب است.به نقل از setareh2 :راجع به مشخصاتش نظري نداريد؟
رم يا سي پي يو كم نمياره؟
دوست گرامي,به بخش فروشندگان لپتاپ مراجعه شود.كمي دقيق تر درخواست نماييد,من در خدمتم.به نقل از fa_rzin :سلا م
من يه لپ تاپ واسه كسي ميخوام كه حدود 250 هزار تومان پول داره
و نو و كاكرده هم براش مهم نيست
و میخواد با برنامه auto cad کار کنه و کار کامپیوتر های معمولی رو مثل فیلم و شو از این جور چیزا رو انجام بده
پس نیازی به
لپ تاپ توپ نداره با یه چیز پایین هم کارش راه میوفته
چون تو مسافرت و به کامپیوتر نیاز داره لپ تاپ بهترین چیزه
ميخوام ببينم تو اين حدود قيمت چه مدل هاي نو و كاركرده پيدا ميشه
من چون تا الان لپ تاپ نداشتم یه تو ضیحی هم در باره مدل و خوب بدش بدبد ممنون میشم
ممنون از راهنمايي...به نقل از esfandiyar2002 :دوست گرامي,با دسكتاپ مقايسه ننماييد و همين مختصات با كاربري نيازهاي معمول مناسب است.
ببينيد از نظر زمان محاسباتي تفاوتي است بين عملكرد پردازنده و همچنين عملكرد دستگاه همراه,حال چطور؟به نقل از setareh2 :ممنون از راهنمايي...
من راجع به اين سنترينو هيچي نميدونم.
كار من برنامه نويسي محاسباتي با ويژوال سي هست.
و لازمه بعضي وقتا كامپيوتر به مدت طولاني (حدود 30 ساعت) در حال اجراي يه برنامه محاسباتي باشه (30 ساعت با پنتيوم 4 2800 و رم 512) حالا سوال من اينه: زمان محاسبه اين لپتاپ با توجه به 2 مگ Cache تفاوتي با دسكتاپ من داره يه نه و اصولا امكان داره يه لپتاب 30 ساعت روشن بمونه؟
به به!!!خوش آمديد,قدم رنجه فرموديد!!! :lol:به نقل از xPlod :خب، بالاخره گذر من هم به دباغ خونه ی جناب اسفندیار افتاد.
یه مدته که دارم به یه لپ تاپ فکر می کنم با قابلیت های پردازش تصویر بالا. چیزی که علاوه بر پردازنده ی قوی، کارت گرافیک مناسبی هم داشته باشه. انتظار PC ازش ندارم اما می خوام در مواقع لزوم از پس کارهای Motion Graphics و Simulating بر بیاد. بعدش که یه کم مدل ها رو تورق کردم یهو یه فکر به ذهنم رسید که از اون موقع تا حالا ولم نمی کنه و اون هم خریدن یه PowerBook ـه. من فکر می کنم با توجه به Performance فوق العاده نرم افزارهای مبتنی بر Mac (مثل Shake ، FCP و Motion) می تونم کارایی بالاتری نسبت به یک PC هم قیمت داشته باشم.
متاسفانه در این مورد تا حالا اینجا صحبت نشده بود، شایدم من نتونستم پیدا کنم که این نتیجه گیری یه ظاهر ابندایی رو می کنم.
استاد اسفندیار، دارم اشتباه می کنم؟
دوست عزيز اشتباهي گرفتيد :blink:به نقل از cyber boy :سلام
بروبچ وارد ميخوام اين ايسر و بگيرم .. به نظرتون خوبه؟!
http://www.cdw.com/shop/products/default.aspx?EDC=824710