• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

Electronics Art

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
18
سلام

هیران عزیز

اگر شما عجله ای ندارید بهتر است کمی تامل کنید

قبلاً یکی از دوستان از زیگوارت لپتاپ دل خریداری نموده اند ولی متاسفانه اصلاً راضی نیستند

در مورد مقایسه این مدل دل با اون مدل ایسر به نظر من و شاید هم همه اصلاً قابل قیاس نیستند

شما در سایت های زیر یه تحقیق بکنید

cnet.com

notebookreview.com

به نتایج خوب و جالبی خواهید رسید

در این سایتها لپتاپ ها از نظر کاربران و کارشناسان آنالیز می شوند

در خرید لپتاپ بهتر است عجله نکنید محدوده کاری خود را مشخص کنید

و همه برند ها را آنالیز کنید تا انتخاب خوبی داشته باشید

مثل من از اول روی سونی کلید نکنید :lol:

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18

آقا اسفندیار ببخشید ها جا تو کفش بزرگترها کردیم

:)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
ميبينم در غياب من اينجا حسابي گل انداخته.. :lol:
خوب مرسي از جواب هاي خوبتون,ولي توجه داشته باشيد كه همگي را آلوده ايسر نكنيد,هدف اطلاع رساني است نه تبليغ.يادتان باشد اگر من هم بر يك برند خاص ابراز علاقه ميكنم,دليل بر وسع اطلاعات من و يا بي نقص بودن آن نيست.خوب من بر اساس نيازم چنين تشخيصي داده ام و بر اساس امروز بازار دنيا و بخصوص ايران در مقام مقايسه صحبت مي كنم.
شخصي از شاگردان قديمي انيشتين كه خود از دانشمندان بنام ژاپن بوده روزي به ديدار انيشتين مي رود و با هم در يك گپ دوستانه قرار مي گذارند كه ويلوني هم بنوازند.پس از اجرا,همين شخص از انيشتين مي پرسد:بنظر شما ويولن زدن من چطور بود؟و انيشتين بلافاصله در جواب مي گويد:در حال حاضر خوب مي نوازيد.
حال اين حكايت ماست.. ;)

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از esfandiyar2002 :
در حال حاضر خوب مي نوازيد.

اینو خوب اومدی :lol:

والا ما کسی رو اسیر "ایسر" نکردیم

دوستمون خودشون راجب ایسر سوال کردند

:)

Hiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Electronics Art :
در خرید لپتاپ بهتر است عجله نکنید محدوده کاری خود را مشخص کنید

و همه برند ها را آنالیز کنید تا انتخاب خوبی داشته باشید

مثل من از اول روی سونی کلید نکنید :lol:

سلام به Electronics Art عزيز
رفيق من مهندس برق هستم. و عمدتا كارم با برنامه هاي مثل MATLAB و نرم افزارهاي تحليل شبكه (شبكه هاي برق) است. البته بيشتر وقت ها هم مجبورم برنامه نويس هم بكنم. راستش من خودم خیلی از این لپ تاپ ايسر خوشم اومد. الان مدتي است كه دارم دنبال يك لپ تاپ مي گردم ولي هر كدام يه چيزي كم داشت. اما Acer8100 از همه نظر نيازهاي من را تامين مي كند. براي من قدرت پردازنده و سرعت سيستم و حافظه خيلي مهم است. ايسر 8100 هم پردازنده قوي داره هم داراي FSB 533 مگاهرتزي است و هم DualChanel است.

اين يك طرفه قضيه است. من استفاده غير كاري (منظورم غير حرفه اي است) هم از لپ تاپ مي كنم. مثلا دوست دارم فيلم ها و عكس هايي كه با دوربين عكاسي و فيلم برداري مي گيرم راحت انتقال دهم. به نظرم Acer 8100 با داشتن هارد 100 گيگ و پورت 1394 و هم چنين كارت گرافيكي قوي از عهده اين كارها بر مي آيد.

و از همه مهمتر بيشتر از 1 ميليون و 700 هزار تومان هم نمي خوام براي لپ تاپ پول خرج كنم.

پس فعلا بايد منتظر Acer 8100 باشم. فقط اگر خبري شد لطف كنيد و به من هم خبر دهيد. اگر قيمتش تو دوبي اومد پايين به من هم خبر بدهيد. فكر كنم تو سال ميلادي جديد قيمتش بياد پايين.

با تشكر

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از Hiran :
سلام به Electronics Art عزيز
رفيق من مهندس برق هستم. و عمدتا كارم با برنامه هاي مثل MATLAB و نرم افزارهاي تحليل شبكه (شبكه هاي برق) است. البته بيشتر وقت ها هم مجبورم برنامه نويس هم بكنم. راستش من خودم خیلی از این لپ تاپ ايسر خوشم اومد. الان مدتي است كه دارم دنبال يك لپ تاپ مي گردم ولي هر كدام يه چيزي كم داشت. اما Acer8100 از همه نظر نيازهاي من را تامين مي كند. براي من قدرت پردازنده و سرعت سيستم و حافظه خيلي مهم است. ايسر 8100 هم پردازنده قوي داره هم داراي FSB 533 مگاهرتزي است و هم DualChanel است.

اين يك طرفه قضيه است. من استفاده غير كاري (منظورم غير حرفه اي است) هم از لپ تاپ مي كنم. مثلا دوست دارم فيلم ها و عكس هايي كه با دوربين عكاسي و فيلم برداري مي گيرم راحت انتقال دهم. به نظرم Acer 8100 با داشتن هارد 100 گيگ و پورت 1394 و هم چنين كارت گرافيكي قوي از عهده اين كارها بر مي آيد.

و از همه مهمتر بيشتر از 1 ميليون و 700 هزار تومان هم نمي خوام براي لپ تاپ پول خرج كنم.

پس فعلا بايد منتظر Acer 8100 باشم. فقط اگر خبري شد لطف كنيد و به من هم خبر دهيد. اگر قيمتش تو دوبي اومد پايين به من هم خبر بدهيد. فكر كنم تو سال ميلادي جديد قيمتش بياد پايين.

با تشكر

آقا مخلص هر چي مهندس برقه خصوصاً الکترونیک
( مثل اينكه تعدادمون داره زياد ميشه تو اين فروم - آقا خودم هنوز تو مراحل دانشجوییم )

منم يه جورايي عين خودتم پس غم نخور تحليل شبكه و محسبات رياضي و برنامه نويسي

آقا به اميد پايين اومدن قيمت :)

arash_sav

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
سئوالی داشتم . ممنون میشم جواب بدید.
چرا سری vaio fs با وجود امکانات قوی مالتی مدیا و کارآیی متوسط و طراحی حتی زیباترش نسبت به سریهای دیگر سونی ارزان میباشد؟

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از arash_sav :
سلام
سئوالی داشتم . ممنون میشم جواب بدید.
چرا سری vaio fs با وجود امکانات قوی مالتی مدیا و کارآیی متوسط و طراحی حتی زیباترش نسبت به سریهای دیگر سونی ارزان میباشد؟
دوست گرامي البته اين امر بيشتر بدليل سياست هاي شركت سازنده بر مي گردد و مي خواهند بدانند با يك بازار يابي و ارائه قيمت متعادل آيا امكان اين امر هست كه اين سري از كاربرد مالتي مديا در نوت بوك را كه اينك در دست يك برند ديگر از نوت بوك هاست را از دست رقيب خارج سازند يا خير؟!
نكته ديگر اينكه سوني با وارد شدن در اين وادي مي رود كه دامنه توليد نوت بوك هاي خود را متنوع تر و متناسب تر از نظر قيمت نمايد.

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
آقا اسفنديار لپتاپ شركت نگاران رو كه يادت مياد؟ IBM Centrino 1.5 بود؟ من فردا ميرم كه تحويل بگيرم اما الان دو تا انتخاب دارم يا همون 1.5 رو بگيرم كه ميشه 762 تومن يا اينكه از سري دوم كه 1.6 هستش بگيرم كه قيمتش ميشه 810 تومن. به نظر شما 50 تومن روش بذارم تا 1.6 رو بگيرم مي ارزه يا نه؟ بقيه مشخصاتش همونه فقط ‍cpu اون قبلي 1.5 بود اين جديده 1.6 هست كه دقيقا همين مدل هست كه تو اين آدرس تو سايت IBM پيدا كردم :
http://www-131.ibm.com/webapp/wcs/s...alCurrId=73&catalogId=-840&partNumber=1842STU

arash_sav

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
از اسفندیار به خاطر جوابشان ممنونم.
یک سئوال دیگر.
در درستگاهی که قصد خرید دارم از دو عدد ram 256 DDR استفاده شده است. آیا تعویض این ram ها با یک ra m 512DDR2 سرعت دستگاه را افزایش می دهد؟ و آیا این کار بر عمر باطری اثر میگذارد؟
با در نظر گرفتن این نکته که CPU دستگاه sonoma 1.6 میباشد و اختلاف قیمت انجام این کار حدود سی هزار تومان است.

amir1939

Registered User
لایک‌ها
1
سلام رفقا

امروز واقعا به یه چیز جالب و حتی عجیب برخوردم!

acer tm 8104

دارم هماهنگی های خرید رو انجام می دم اما قبلا فقط به دلار قیمت داشتم که همون 1999 بود که تو بعضی سایت ها تخفیف هم می دادند اما امروز قیمت رو از سایت فرانسوی گرفتم قیمت داده بود 1930 euro !!!!!!!!!!!!! بعله به سایت انگلیسی رفتم قیمت 1300 gbp بود :blink:

این اختلاف قیمت اروپا با بقیه نقاط به خاطر چیه؟ به خاطر مالیات هست؟ یا اینکه نمایندگی های اروپا جنس قدیمی و گرانتر در انبار دارند که این هم بعید است با توجه به اینکه قیمت امارات همان 1999$ است!!!

این در حالی است که قیمت مدل ferrari 4000 در همه جا ثابت است!!!

صحبت کردم قراره با نمایندگی فرانسه تماس بگیرند شاید قیمت سایت اشتباه باشد!

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از mahdi206 :
آقا اسفنديار لپتاپ شركت نگاران رو كه يادت مياد؟ IBM Centrino 1.5 بود؟ من فردا ميرم كه تحويل بگيرم اما الان دو تا انتخاب دارم يا همون 1.5 رو بگيرم كه ميشه 762 تومن يا اينكه از سري دوم كه 1.6 هستش بگيرم كه قيمتش ميشه 810 تومن. به نظر شما 50 تومن روش بذارم تا 1.6 رو بگيرم مي ارزه يا نه؟ بقيه مشخصاتش همونه فقط ‍cpu اون قبلي 1.5 بود اين جديده 1.6 هست كه دقيقا همين مدل هست كه تو اين آدرس تو سايت IBM پيدا كردم :
http://www-131.ibm.com/webapp/wcs/s...alCurrId=73&catalogId=-840&partNumber=1842STU
عزيز جان 1.6 رو بگير,تو يك نظر سنجي مي خواندم كه 1.5 مشكل كوچك تطابق با كارت گرافيك onboard داره كه هنوز هم برطرف نشده..حالا مي فهمم كه اوضاع از چه قراره,يك تعداد نسبتا زيادي از اين دست برگشت خوردند به توليد كننده اصلي و اونم با زيركي داره آب مي كنه,الله اعلم!! :blink: سري اول اين و سري دوم 1.6؟! :wacko:
البته اين مشكل چندان نيست كه براي يك خبرنگار مشكل ساز بشه ولي بالاخره گاهي من مجبور مي شوم كه بگم:$%$#^%×،^)×^%$$#$×، :hmm: :hmm: :hmm:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از amir1939 :
سلام رفقا

امروز واقعا به یه چیز جالب و حتی عجیب برخوردم!

acer tm 8104

دارم هماهنگی های خرید رو انجام می دم اما قبلا فقط به دلار قیمت داشتم که همون 1999 بود که تو بعضی سایت ها تخفیف هم می دادند اما امروز قیمت رو از سایت فرانسوی گرفتم قیمت داده بود 1930 euro !!!!!!!!!!!!! بعله به سایت انگلیسی رفتم قیمت 1300 gbp بود :blink:

این اختلاف قیمت اروپا با بقیه نقاط به خاطر چیه؟ به خاطر مالیات هست؟ یا اینکه نمایندگی های اروپا جنس قدیمی و گرانتر در انبار دارند که این هم بعید است با توجه به اینکه قیمت امارات همان 1999$ است!!!

این در حالی است که قیمت مدل ferrari 4000 در همه جا ثابت است!!!

صحبت کردم قراره با نمایندگی فرانسه تماس بگیرند شاید قیمت سایت اشتباه باشد!
دو نكته هست كه فكر كنم براي شما جالب باشد.
ميزان ماليات براي مصرف كننده در اروپا به نسبت آمريكا و يا دوبي كه يك بندر آزاد محسوب مي شود,بالاتر است.اين مسئله بيشتر در مورد وسايلي همچون نوت بوك و...صادق است.
دوم اينكه اين تفاوت قيمت در تبديل دلار به يورو حداكثر مابين 300 دلار يا چيزي معدل آن به يورو خواهد بود.اضافه قيمت آن بايستي به بروز نشدن سايت مزبور بوده باشد.
فكر كنم آنها در همان زمان 2600 دلاري اوليه در خواست داده اند كه الان مثل فروشندگان نازنين وطني,دلشان نمي آيد قيمت را پايين بياورند. :lol:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از arash_sav :
سلام
از اسفندیار به خاطر جوابشان ممنونم.
یک سئوال دیگر.
در درستگاهی که قصد خرید دارم از دو عدد ram 256 DDR استفاده شده است. آیا تعویض این ram ها با یک ra m 512DDR2 سرعت دستگاه را افزایش می دهد؟ و آیا این کار بر عمر باطری اثر میگذارد؟
با در نظر گرفتن این نکته که CPU دستگاه sonoma 1.6 میباشد و اختلاف قیمت انجام این کار حدود سی هزار تومان است.
دوست گرامي البته در قسمت مشاوره دوستان بهتر مي توانند جواب دهند ولي بايد بگويم كه طبيعتا رم ddr2 پايداري بهتري از خود نشان خواهد داد و سرعت آن بالاتر خواهد بود ولي اينكه كارايي آن بالاتر باشد’اين بالا بودن در حد و اندازه اي نيست كه براي شما محسوس بوده باشد و ديگر اينكه به عوامل متغير ديگري نظير مين بورد شما و كارت گرافيكي سيستم شما و همچنين پردازنده شما بستگي خواهد داشت.
در ضمن تا جايي كه يادم مانده,بايستي دقت كنيد كه دو عدد رم 256 از نوع ddr2 مي تواند stablity بهتري در نوت بوك شما نسبت به يك رم 512 ايجاد كند.
عمر باطري چندان تحت تاثير اين عمل قرار نمي گيرد,چراكه يكي از پيش شرط هاي توليد اين نوع رم,مصرف بهينه تر انرژي مي باشد.و اين امر لزوما به معناي مصرف بيشتر يا كمتر آن نيست.
در ضمن از من اگر مي پرسيد,دليلي براي انجام اين كار نمي بينم.لزوم خاصي براي اين كار داريد؟!
ديگر اينكه مگر كارت گرافيكي شما در نوت بوك از نوع pci express است؟!يادتان باشد پايداري اين نوع رم با اين نوع كارت گرافيكي بهتر است.

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
سلام .
والا من به واسطه كارم و دلم :p خيلي دلم مي خواد كه يك لپ تاپ بخرم .. اما از اون طرف به شدت بي پول بيدم !
به نظر شما توي رنج زير 500 تومان چيزي دست دوم يا نو گيرم مي ياد ؟؟ يا حتي با قسطي خريدن ؟؟

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از esfandiyar2002 :
عزيز جان 1.6 رو بگير,تو يك نظر سنجي مي خواندم كه 1.5 مشكل كوچك تطابق با كارت گرافيك onboard داره كه هنوز هم برطرف نشده..حالا مي فهمم كه اوضاع از چه قراره,يك تعداد نسبتا زيادي از اين دست برگشت خوردند به توليد كننده اصلي و اونم با زيركي داره آب مي كنه,الله اعلم!! :blink: سري اول اين و سري دوم 1.6؟! :wacko:
البته اين مشكل چندان نيست كه براي يك خبرنگار مشكل ساز بشه ولي بالاخره گاهي من مجبور مي شوم كه بگم:$%$#^%×،^)×^%$$#$×، :hmm: :hmm: :hmm:
مرسي اسفنديار جان! كمك بزرگي كردي!
36.gif

appleoooq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بیاید اینجا درمورد بهترین مدل سونی بحث کنیم.

appleoooq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از یک طرف FS جدید تره و مشکلات سری های قبلی رو نداره و از طرف دیگه مشکلاتی مثل روشنائی مونیتور داره.
حالا سری A محکمتر و با دوام تره، عوضش سنگین تره.
تازه FS ساخت چین و A ساخت ژاپن و آمریکا هم داره.
البته یک مدل از FS هم دیدم که ساخت آمریکا ست.
حالا نظرتونو بگید!

amir1939

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از appleoooq :
آقا من موندم با هزینه ی 1500 تومان، کدوم مدل سونی رو بخرم.
بیاید اینجا درمورد بهترین مدل سونی بحث کنیم.

با اجازه اسفنديار خان و با توجه به چيز هايي كه از ايشون ياد گرفتم:

دوست عزيز

بحث بر سر بهترين و بدترين يا بالاترين و... نيست!!

اصولا برندهايي چون سوني هرگز نمي خواهند كه مشتري با كمترين قيمت سيستمي رو كه مد نظر خود اوست خريداري كند از طرفي سوني يك برند تثبيت شده در خاطر بسياري افراد است يك مثال مي زنم:

مثلا a417m با گرافیک 256 و هارد ساتا و رم ddr2 تقریبا هم قیمت fs295xp است در حالی که دارای رم ddr هارد معمولی و گرافیک 128 است و از این طرف دارای وزنی سبک تر و اشکالات کمتری است!

در مورد سری a گفته می شود که به عنوان یک desktop replacement است و fs به عنوان یک دستگاه مالتی مدیا قوی قابل حمل شما مشخصات خود را مشخص کنید از سایت های ریویو استفتده کنید و فقط بر روی برند سونی زوم نکنید به امید خدا مدل مد نظر خود را انتخاب می کنید!

نقل قول: یکی از اشکالات اساسی سونی این است که خود سازنده قطعات نیست بلکه بیشتر به عنوان اسمبلر فعالیت می کند و این به تنهایی حداقل موجب بالا رفتن هزینه ها می شود

در مورد اروپایی یا آمریکایی بودن : حتی اگر اسمبل چین هم باشد مشکلی پیش نمی آید اما سعی کنید که چینی نباشد! بهتر است!

اگر قصد خرید از ایران را دارید اسامی سایت های زیادی در تاپیک فروشندگان هست به آنجا مراجعه کنید رد ضمن سایت های رسمی را فراموش نکنید

یک نکته: خرید از ایران برابر 450 هزینه اضافی به همراه یک گارانتی ناقص است در اکثر موارد!
پ.ن: اگر این بحث رو در تاپیک مشاوره مطرح می کردید بهتر بود!

اسفندیار خان اگه نباید جواب می دادم، منو می بخشید!! :)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Tiva :
سلام .
والا من به واسطه كارم و دلم :p خيلي دلم مي خواد كه يك لپ تاپ بخرم .. اما از اون طرف به شدت بي پول بيدم !
به نظر شما توي رنج زير 500 تومان چيزي دست دوم يا نو گيرم مي ياد ؟؟ يا حتي با قسطي خريدن ؟؟
دوست گرامي اولا كه بسيار خوش آمديد,عرض كنم كه دست دوم اصلا به صلاح نيست,چراكه به محض خريد پشيمان خواهيد شد.اگر كمي بازار را بچرخيد بخصوص در تهران در مراكز اصلي همانند مجتمع پايتخت,گاها نمونه هاي خوبي گيرتان مي آيد.منتها بايد بازديدهايتان را زود بزود انجام دهيد و يا اينكه دوست فروشنده اي داشته باشيد كه بتواند برايتان نمونه مناسب و سالم و كاركرده ولي كاراي دست دوم برايتان پيدا نمايد.
يادتان باشد كه در ايران براي خريد هرچيز اوب بايد از خودتان بپرسيد,چرا فروشنده چنين چيزي را مي فروشد؟! :lol:

بالا