1-دوست عزيز واي فاي وجود دارد.به نقل از Electronics Art :اسفنديار خان
واقعاَ از شما ممنونم كه ما را راهنمايي مي كنيد
من همه خواسته هايم را در نوت بوك ايسر مدل Acer TravelMate 8104 WLMi
يافتم حتي آن كارت امنيتي را كه مي گفتم
چند تا سوال راجع به اين مدل دارم
1) مثل اينكه اين مدل Wi-Fi ندارد درسته ؟؟؟ اما بلوتوث دارد که قبلی زیر مجموعه ای از بلوتوث است
آیا وجود Wi-Fi را ضروری می دانید ؟؟؟
2) این مدل پورت Replicator دراد ؟؟؟ در صورت مثبت بودن آیا وسیله ای که به این پورت وصل میشود تا از امکانات
کامپیوتر دسکتاپ استفاده کنیم به همراه نوت بوک ارائه میشود یا باید جداگانه خریداری نمود ؟؟؟
چون من اون پورتهایی که گفته بودم نیاز دارم بدین وسیله تامین میشود
3) کارت امنیتی یا Smart Card به همراه نوت بوک ارائه میشود یا باید جداگانه تهیه شود ؟؟؟
4) آیا این مدل در ایران وجود دارد و دارای گارانتی است و قیمت تمام شده آن چقدر خواهد بود ؟؟؟
5) در صورت مثبت بودن جواب در مورد کارت امنیتی و دستگاه Replicator آیا قیمت اینها به قیمت کل اضافه میشود
یا اینها جزو پکیج نوت بوک میباشند و رایگانند؟؟؟
6) طبق گفته شما چون این مدل از سری 8100 است پس در چین یا تایوان اسمبل نشده است درسته ؟؟؟
کشور سازنده کجاست ؟؟؟
در آخر از شما بسیار بسیار ممنونم
در ضمن اگه توصیه در خصوص این مدل و برند ایسر دارید از مزایا و معایب ما را بی بهره نذارید ؟؟؟
خوب شما از همان پورت dvi استفاده كن و حالشو ببر,يعني اينكه خروجي تصوير نوت بوك را به يك مانيوتر ديجيتال متصل كن و هم در مصرف باطري لپتاپ صرفه جويي كن,هم يك تصوير درخشان داشته باش!!!به نقل از amir1939 :اسفندیار خان
حالا من می گم که کیفیت تصویرش معمولیه یعنی چی؟
من می خوام باهاش dvd ببینم مشکلی نداره که؟ چون یه ریویو دیده بودم نوشته بود مناسب برای همه کار جز دیدن dvd
در مورد پول هم گفتم که پدر گرامی تا 2 تومن جهت خرید لپ تاپ بودجه تخصیص می دن
حالا این تو ایران چند در میاد؟ acer ferrari 3400 قیمتش هست 1900
همين ايسر يك شركت مونتاژ كننده در آمريكا دارد كه در همان جا هم اسمبل مي شود.به نقل از Electronics Art :سلام اسفندیار خان
یه سوال مهم دارم در مورد کشور سازنده نوت بوک
آقا ما از کجا بفهمیم که مثلاً یه نوت بوک ساخت امریکا است یا ژاپن یا تایوان یا چین ؟؟؟
آیا فقط با مارک یا برچسپی که پشت دستگاه می زنند مشخص میشود ؟؟؟
یا مثلاً در داخل نوت بوک و به صورت سخت افزاری مشخص میشود مثل بایوز و اینا ؟؟؟
یا مثلاً سریالی ، شماره ای چیزی دارند که با چک کردن تو سایتش مشخص بشه ساخت کجاست ؟؟؟
و اینکه امکان داره نوت بوک رو تو چین یا تایوان بسازه و بعد مارک ساخت امریکا روش بزنه ؟؟؟ :blink:
ممنون
به نقل از Electronics Art :ولي يك توصيه,من خود از دوبي آن را تهيه خواهم نمود و به شما هم همين توصيه را مي كنم.يا اگر امكان داريد,از خارج از كشور تهيه كنيد بهتر است.
اول اينكه اسفنديار خان واقعاَ دستت ندرده
دوماَ راستي گارانتي ايرانشو چيكار خواهين كرد
گارانتي ايران البته چندان مهم نيست,چون كارايي چنداني نخواهد داشت ولي مي توانيد به يك به اصطلاح نمايندگي مراجعه نماييد و اگر پول بيرون ريختني داشته باشيد,آن را گرانتي ايران كنيد!! :lol:به نقل از Electronics Art :ولي يك توصيه,من خود از دوبي آن را تهيه خواهم نمود و به شما هم همين توصيه را مي كنم.يا اگر امكان داريد,از خارج از كشور تهيه كنيد بهتر است.
اول اينكه اسفنديار خان واقعاَ دستت ندرده
دوماَ راستي گارانتي ايرانشو چيكار خواهين كرد
گمرك به آن تعلق نميگيرد ولي بياد داشته باشيد كه پست ما قبرستان است!!!محال امر كه آن را دريابيد.به نقل از amir1939 :بهت گفتم نمايندگي داره نگفتم ! :lol:
حالا دور از شوخي گارانتي ايراني كشكه!!! چندين بار بهم ثابت شده !!!
يه سوال : حالا اگه من اينو از فرانسه بگيرم و واسم پست كنن شامل سوغات مي شه و كمرگ نمي خوره؟؟ يا اينكه يكي بايد دست بگيره بياره؟
بيكي از چند به اصطلاح نمايندگي معتبر در ايران,نزديك به 300 وجه اضافه بابت آوردن آن از دوبي و حدود 150 هم گارانتي ايران اخذ مي شود.بازهم من بر توصيه خودم هستم.در ضمن فقط بر اين مدل فوكوس نكنيد و مدلهاي برندهاي ديگر را هم ببينيد.حداقل فايده اين كار اين است كه تفاوت ها را مي توانيد حس كنيد.به نقل از Electronics Art :راستي اسفنديار خان
اين مدل رو تو ايران به كجا بايد سفارش بديم تا برامون بيارن
انوقت قيمت تمام شدش با گارانتي و اينا چقدر ميشه ؟؟؟
اگه ارزونتر بشه هيچ عجله اي نداريم ميتونيم صبر كنيم ؟؟؟
راستي وقتي سفارش ميديم بيارن
هيچ دخل و تصرفي توش كه نميشه ؟؟؟
همون پكيج اورجينال كه از كارخونه در اومده به دستمون ميرسه ؟؟؟
پس گفتين اين مدل مد اين تايوان هستش
در سايت رسمي ايسر,مثلا در نمايندگي آمريكا و اروپا كه من معمولا در بررسي هر محصولي به اين تيپ سايتهاي نمايندگي جهاني سر مي زنم,همين ezDock تاييديه رسمي ايسر را داراست.دقت كنيد كه همين مدل مورد نظر تنوع كافي پورت هاي مورد نياز را داراست و بهمين دليل ايسر كمتر از ديگر برندها محصولات جانبي توليد مي كند و به اصطلاح كمي بيشتر بفكر مصرف كننده است.دقت كنيد كه هر نمايندگي در تاييد وسايل جانبي براي هرمحصول,تاييديه هايي دارد كه بايد ديد آيا آن را مورد بررسي قرار داده يا خير؟!بخصوص اين مطلب براي قطعات سخت افزاري براي ارتقا مهم تر است.مثلا يك قطعه هارد براي اين مدل ايسر متفاوت از همان مدل هارد براي يك مدل ديگر ايسر و يا يك برند ديگر است.به نقل از Electronics Art :آقا اسفنديار ما اگه شما رو نداشتيم چيكار بايد ميكرديم
آقا اسفندیار من در یکی از سایتهای ایسر
انواع پورتهای Replicator را پیدا کردم که قیمت آنها متفاوت
هستش حتی 50 دلاری می خواستم بدونم که نوع این پورت
در این مدل ایسر نوع خاصی هستش ؟؟؟
چون در دیتا شیت آن ezDock نوشته که در این سایتی که گفتم
قیمت این مدل مثل گفته شما 150 دلار هستش
چون من به پورتهای سریال و موازی نیاز دارم جهت پروگرامینگ و این حرفا
این مورد را می پرسم اینم آدرس لیست اون پورتا
http://www.acernotebooks.co.uk/Docking_Stations/prod.asp
راستی اونی که مد نظر من هستش
عکسش اینه هم کوچک هستش هم کامل فکر می کنین چقدر قیمت داره
و با این مدل نوت بوک ایسر سازگاره و باید اونو هم سفارش داد ؟
http://www.acernotebooks.co.uk/images_products_large/142.jpg
سه روزه بايد حدود 300 با تور بوده باشه ولي چرا يك روزه؟!البته از 180 به بالا هم بايد باشد.به نقل از Electronics Art :راستي آدرس نمايندگي ايسر در دوبي اينه
http://www.acer.co.ae
يه سفره يه روزه رفت و برگشت به دوبي با هواپيما چقدر در مياد ؟؟؟ البته بي ربطه ها ببخشيد
خوب لطف آنجا بودن و با فروشنده بحث كردن يه چيز ديگري است ولي صلاح مملكت خويش خسروان دانند.به نقل از amir1939 :نمی دونم با چه زبانی از شما تشکر کنم تو این زمونه یکی مثل شما که اینقدر آدم رو راهنمایی کنه خیلی کمه!
خوب پس یکی باید دست بگیره بیاره! مشکلی نیست اون محل عمو اینا پر ایرانیه!!! فقط باید صبر پیشه کرد!
حالا اگه موقع خرید من نباشم در مورد رجیستر کردن و سکیوریتی کارت مشکلی پیش نمیاد که؟؟ من بهشون بگم تست کنن بعد بفرستن؟ اینجوری بهتره نه؟
در مورد مدل های دیگر هم compaq بود که هم قیمت بالا بود هم قطعات مورد پسند نبود!
دوست گرامي,بلي داراست.البته تقريبا اين پورت هاي اوليه منسوخ شده اند.و جاي خود را به پورت هاي تخصصي داده اند.به نقل از Electronics Art :با تشکر اسفندیار خان
شما گفتین این مدل تنوع پورت زیادی داره
یعنی پورت سریال و موازی هم داره ؟؟؟ من که ندیدم
در ضمن اون مدل پورتی که من گفتم به این مدل نوت ایسر نمی خوره
آخه اونی که خودش تو دیتا شیت گفته خیلی بزرگه ؟؟؟
در مورد تور سه روزه دبی که فکر کنم در تبریز هم باشه
من مشکل پاسپورت و اینا ندارم ؟؟؟
چون همون طور که گفتم سربازی نرفتم
دوست عزيز با سلام,موقعيت مناسبي است,اگر توانستيد استفاده كنيد.سوبسيد هم كه ظاهرا داراست.به نقل از Arash Yoosefy :اطلاعیه دبیرخانه در خصوص واگذاری لپ تاپ خبرنگاران
http://www.iranmf.com/news.asp#news1
یکی از دوستان گفت اگه می خوای تا یکی برات ردیف کنم حالا نظر شما در مورد این لپتاپها چیه