به نقل از esfandiyar2002 :دوست گرامي,بلي داراست.البته تقريبا اين پورت هاي اوليه منسوخ شده اند.و جاي خود را به پورت هاي تخصصي داده اند.
خوب شما با تنوع پورت خود نوت بوك,كمتر به آن احتياج پيدا خواهيد نمود.
خوبه,با من با پي ام در تماس باشيد,منهم در فكر رفتن به دوبي براي خريد هستم,بلكه تنظيم شد و باهم رفتيم.
احتمال گرفتن تخفيف هم هست. :lol: البته اين تنها پيشنهاد بود و شايد شما زودتر رفتيد.آخر من ملاحظاتي دارم كه بالاخره بايد لحاظ شود.ترافيك كاري من و زمان مناسب رفتن از مهم ترين عوامل است,ضمن اينكه بايد در اين كار عجله نكرد.يادتان باشد اين نوت بوك در فوريه همين امسال معرفي شده و خريد حداقل يك سال بعد از توليد آن و همچنين تعديل قيمت و ظهور تكنولوژي جديد,بسيار شايان توجه خواهد بود.
به نقل از amir1939 :بی ربطه ها
ولی ...
صابر جان اون مدل sony a60091 یادته؟
تو ایران قیمتش هست 2650 یکی از دوستان می گفت!
آقا سفر خوش بگذره
به نقل از electronic :قدر این اسفندیار خان رو بدونید که به هر کسی این ریختی مشاوره های فرد به فرد نمی ده! از ما که گذشت لااقل شما حالشو ببرید.
در ضمن استراتژی خریدتون بسیار زیباست.
آرزوی توفیق.
همون دیگه! ما که از نزدیک زیارتشون کردیم شیفته ی مرامشون شدیم.به نقل از Electronics Art :ممنون الك جون
انصافاً این آقا اسفندیار خیلی گله همشهری خودمه دیگه
در ضمن استراتژی منو میگی
به نقل از electronic :همون دیگه! ما که از نزدیک زیارتشون کردیم شیفته ی مرامشون شدیم.
در ضمن منظورم این بود که بعد از بیرون اومدن مدل جدید قیمت این سری مطمئنا"نزول خواهد کرد و صبرتون جایزه.
به نقل از Electronics Art :امیر جون 2650 دلار :blink:
به نقل از amir1939 :2 ميليون و ششصدو پنجاه با 8.8 پوند وزن دو اسپيكر و entairtainment dock
انتخاب منم همون ایسره برا من 1800 در میاد هماهنگ کردم قراره تا اواسط مهر دیگه برسه دستم
واقعا دست اسفندیار خان درد نکنه!
حتما صابر جانبه نقل از Electronics Art :آقا مباركه ايسر
حتماَ موقعي كه خريدي خبرمون كن
از قيمت و گارانتي و تجهيزات و نحوه كارش
موفق باشي
عزيز جان,شما كه خودت واردي ديگه چرا؟!اتفاقا من قبا هم گفتم.ببين جان من,انتخاب شما در جاي خودش بسيار محفوظ و محترمه و نمي توان صرفا چون من بالفرض نمي پسندم,پس بگم كه فلان و بهمان.به نقل از electronic :قدر این اسفندیار خان رو بدونید که به هر کسی این ریختی مشاوره های فرد به فرد نمی ده! از ما که گذشت لااقل شما حالشو ببرید.
در ضمن استراتژی خریدتون بسیار زیباست.
آرزوی توفیق.
دوست عزيز با سلام,گارانتي دستگاه هاي مزبور مناسب بوده و چون تحت تحريم نيستند,امكان ارائه خدمات وجود دارد.نوت بوك هاي نسبتا خوبي هم در اين برند نوپا پيدا مي شود ولي مواظب باشيد كه در سايت هاي معتبر خارجي ابتدا يك چرخي بزنيد و سپس اقدام احتمالي خريد نماييد.به نقل از LonelyBoy :بچه ها كسي در مورد لپ تاپ هاي Asus با گارانتي Digital چيزي مي دونه؟
خود لپ تاپ كيفيتش خوبه و همچنين گارانتيش به درد بخور هست يا نه؟
چون من ديدم قيمت بعضي نمونه هاش بد نبود با گارنتي 2 ساله
از اظهار لطفتونم ممنون والا من اين همه نيستم اما هر جا كه فكر كنم كمكي از دستم بر مياد دريغ نمي كنم.به نقل از esfandiyar2002 :عزيز جان,شما كه خودت واردي ديگه چرا؟!اتفاقا من قبا هم گفتم.ببين جان من,انتخاب شما در جاي خودش بسيار محفوظ و محترمه و نمي توان صرفا چون من بالفرض نمي پسندم,پس بگم كه فلان و بهمان.
اصل اينه كه صاحبش راضيه و شما هم چون برات ضرورت داشت و در ضمن يكي ديگه از دوستان هم خريدي مشابه كرده بود,تهيه كردي و امكانات و بودجه خودتان را واقع گرايانه سنجيدي و اقدام به خريد نمودي,خوب ديگه چي چي رو از شما گذشت؟!
در ضمن الك جان مطالب مندرج را كه تا كنون نوشته ام و يا پست زده ام يا بهتره بگم تاليف كرده ام را :lol: بخوان تا اگر روزي بدلايلي من نتوانستم در اين بخش پست بزنم,شما را جاي خودم معرفي كنم.البته فعلا كه هستم.متاسفانه جز الك,كسي به ادامه بحث هاي فني و مشاوره اي و سخت افزاري علاقه نداره.
از ابراز محبت ساير دوستان هم سپاس.خوشحالم كه هدايت شديد.!! :lol:
به نقل از esfandiyar2002 :ولي يك توصيه,من خود از دوبي آن را تهيه خواهم نمود و به شما هم همين توصيه را مي كنم.يا اگر امكان داريد,از خارج از كشور تهيه كنيد بهتر است.
به نقل از Hiran :سلام
1- مدل Acer TravelMate 8104WLMi تو ايران ارائه نشده است؟ اگر وجود دارد قيمت چنده؟ و از كجا مي توان تهيه كرد؟
2- توي دوبي قيمت چنده؟
3- جناب اسفنديار خان اگر رفتي دوبي و خريدي يه خبري هم به ما بده. چون من هم مي خواهم يكي از همين مدل بخرم. حتي اگر شده يكروزه برم دوبي و برگردم.
به نقل از Electronics Art :سلام دوست عزیز
ما و اسفندیار خان صبر پیشه کرده ایم تا اینکه این مدل از ایسر با آمدن مدل های جدیدتر دچار افت قیمت شود
چون این مدل در فوریه امسال ارائه شده است و هنوز یکسال از ورود آن به بازار نمی گذرد 0 یاد آور می شوم که قیمت
اولیه آن 2600 دلار بوده است.
موفق باشین