• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

Electronics Art

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
18
اسفندیار خان
بسیار ممنون از اینکه من رو روشن کردین
ولی بگم من گول زیبایی سونی را نخورده بودم من بعلت رشته تحصیلیم
بیشتر کارایی مد نظرم هست تا زیبایی ولی از نظر اینکه دیگر محصولات سونی را
با کیفیت دیده بودم لذا فکر کردم که در امر نوت بوک هم محولات بی نظیری تولید میکند
این از سونی ، پس از این به بعد بحثمان روی کارایی و مصرف انرژی خواهد بود
از نوت بوک های ایسر تعریف کرده بودین و به نظر هم نوت بوک های خوبی هستند
با توجه به اینکه خودتان در حال حاضر از ایسر استفاده می کنین لطف کنین با ذکر نوع کاربردی که از آن
دارین از تمامی جهات یه نوت بوک ایسر رو آنالیز کنین
در ضمن من این مشخصات نوت بوک Acer 8104WLMi Specs رو عالی میدونم
ولی نظر کارشناسی رو شما باید بگین همچنین قیمتش هم در برابر امکاناتش به نظر مناسب میاد
اگه پایین تر هم بیاد قیمتش خیلی خوب تر خواد شد
آیا این مدل از ایسر در ایران وجود دارد ؟؟؟ قیمتش چند است ؟؟؟
و اینکه چرا در سی نت امتیاز 6.2 از 10 آورده است ؟؟؟
ممنون

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
ببخشيد اسفنديار خان
اين نمايندگي ايسر در تهران كه آدرسش
http://www.irhardware.com
هستش صفحه اينترنتيش موجود نيست ارور ميده

ببخشيد به موضوع ربطي نداره

amir1939

Registered User
لایک‌ها
1
با تشکر فراوان از اسفندیار خان با توجه به مشکلاتی که داشتند

باید به سراغ ایسر رفت آقا دیگه اینو عوض نمی کنم

اول میرم سراغ ایران تا بعد ببینم چی می شه!

amir1939

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از Electronics Art :
اسفندیار خان
با کیفیت دیده بودم لذا فکر کردم که در امر نوت بوک هم محولات بی نظیری تولید میکند
با توجه به اینکه خودتان در حال حاضر از ایسر استفاده می کنین لطف کنین با ذکر نوع کاربردی که از آن
ولی نظر کارشناسی رو شما باید بگین همچنین قیمتش هم در برابر امکاناتش به نظر مناسب میاد
ممنون
صابر جان تو cnetبه خاطر باتریامتیاز ازش کم شده فکر کنم توضیحاتش هست

در مورد irhardware باهات همداستانم

راستی می گم نکنه این اسفندیار خان نماینده ایسر باشه؟ :lol:

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
راستی این ایسرها مونتاژ و ساخت کجا هستند ؟؟؟

چین که نیست ؟؟؟

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از amir1939 :
با تشکر فراوان از اسفندیار خان با توجه به مشکلاتی که داشتند

باید به سراغ ایسر رفت آقا دیگه اینو عوض نمی کنم

اول میرم سراغ ایران تا بعد ببینم چی می شه!

منم موافقم
باید رفت سراغ ایسر

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از amir1939 :

آره فکر کنم این اسفندیار خان نمایندگی ایسره داره :lol:
شوخی کردم

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
آقا من تو سایت رسمی ایسر هیچ اثری از
مدل Acer TravelMate 8104WLMi پیدا نکردم :blink:
قضیه چیه ؟؟؟

amir1939

Registered User
لایک‌ها
1
قضیه چیه ؟؟؟
صابر جان
سری 8100 داره!
اینم سری 8100

TravelMate 8101WLMi Pentium M 730 (1.6Ghz), Microsoft® Windows® XP Professionnel, 15.4" WSXGA+ TFT, ATI X700 128Mo, Ram 512Mb, HDD 60Gb, SuperMulti, Lition, Gigabit Ethernet & 802.11abg, bluetooth, lecteur carte 5 en 1
LX.T7206.012

TravelMate 8102WLMi Pentium M 740 (1.7Ghz), Microsoft® Windows® XP Professionnel, 15.4" WSXGA+ TFT, ATI X700 128Mo, Ram 512Mb, HDD 80Gb, SuperMulti, Lition, Gigabit Ethernet & 802.11abg, bluetooth, lecteur carte 5 en 1
LX.T7206.201

TravelMate 8103WLMi Pentium M 750 (1.80Ghz), Microsoft® Windows® XP Professionnel, 15.4" WSXGA+ TFT, ATI X700 128Mo, Ram 512Mb, HDD 80Gb, SuperMulti, Lition, Gigabit Ethernet & 802.11abg, bluetooth, lecteur carte 5 en 1
LX.T7206.031

TravelMate 8104WLMi Pentium M 760 (2.0Ghz), Microsoft® Windows® XP Professionnel, 15.4" WSXGA+ TFT, ATI X700 128Mo, Ram 1024Mb, HDD 100Gb, SuperMulti, Lition, Gigabit Ethernet & 802.11abg, bluetooth, lecteur carte 5 en 1
LX.T7206.069

TravelMate 8106WLMi Pentium M 780 (2.2Ghz), Microsoft® Windows® XP Professionnel, 15.4" WSXGA+ TFT, ATI X700 128Mo, Ram 1024Mb (2 x 512), HDD 120Gb, SuperMulti, Lition, Gigabit Ethernet & 802.11abg, bluetooth, lecteur carte 5 en 1
LX.T7206.209

http://us.acer.com/acerpanam/page4....aram=US&LanguageISOCtxParam=en&crc=2424625818

amir1939

Registered User
لایک‌ها
1

چین که نیست ؟؟؟

تایوانی فکر کنم بتونی ÷یدا کنی ولی اکثرا باید چینی باشه تو ایران

درسته اسفندیارخان؟

منم قیمت ایران رو می سنجم ببینم چطوره؟

حالا یه داستان: یکی از رفقا باباشون آمریکا سفر کرده بود قرار بود یه نوت بوک برای بچه اش بخره وقتی اومد این رفیق ما اورد ییش من :lol: چشمتون روز بدنبینه

یه مدل compaq بود آقا من بلندش کردم زیرش کلمه made in china می درخشید! :blink: cd نوت بوک هم رایتی بود نه لیبلی و....

آفرین بر این یدر :happy:

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
ببخشيد دوستان

اين دو مدل

Acer TravelMate 8104WLMi
و 8100

يكي هستند ؟؟؟

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
بچه ها این نصیحت منو جدی بگیرید پول زیادی بابت نوت بوک ندید که ضرر می کنید اساسی.البته اگه مایه تیله تون زیاده که خوب این حرفها کان لم یکن تلقی میشه اما اگه دست بالتون زیاد باز نیست و با این پول می تونید کارای دیگه انجام بدید بیشتر تامل کنید.
من اولش 3 تومن واسه نوت بوک کنار گذاشته بودم اما با تحقیقات فراوان متوجه شدم که به قیمتش نمی ارزه.به عقیده ی من یه سیستم متوسط بخرید چند وقت بعد عوضش کنید اینجوری مهندسی تره.
بعدشم لپتاپ هر چقدر هم قوی باشه بازم به پای یه سیستم رومیزی هشتصد نهصد تومنی نمیرسه! بهترین کار واسه یه شهروند ایرانی اینه:
دسکتاپ قوی
لپتاپ متوسط.
نمی دونم امیر جان کارشون چیه.
اما الک جون شما که از خودمونی محاسبات فنی مهندسی مگه چقدر منابع سیستم رو میگیره؟ شما بهتره که کارای گرافیکی حجیم رو به سیستم رومیزیت محول کنی.من با پنتیوم 1.6 رومیزی با اکثر نرم افزارهای برقی کار می کنم و مشکلی هم ندارم.بحث گرافیک و render و بازیهای کامپیوتری و ویرایش فیلم و .... جداست و اگه کسی تو این وادی قدم برداره لپتاپ اصلا" انتخاب مناسبی نیست.منتهی میشه اعمال سنگین رو با یه دسکتاپ قوی انجام داد و بعد نتایج رو به یه لپتاپ متوسط منتقل کرد.
از اونجایی که دانشجو هم هستی وزن دستگاه خیییلیییی مهمه.منم می گفتم رستم دستانم (!) و یه سونی سری A می خرم 3.5 کیلو که چیزی نیست اما باور کن دو و دو دهمشم پدر آدمو درمیاره چارتا کتابم بذاری لای کیفت که دیگه سر به جلو و افتادگی شونه رو استاد کردی!

به هر حال همه ی اینا تجارب عملی و مجازی من بود و اصلا" هم نمی خوام خدای نکرده به انتخابتون جهت بدم منتهی خودم قبل خرید خلا یه همچین حرفایی رو احساس می کردم گفتم شما هم مفیوض بشید.

درضمن اسفندیار خان نمایندگی ایسر نداره ،ایسر نماینده شه!:lol:

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از Arash Yoosefy :
سلام
يه مدل نتبوك (دانشجويي) اگه زحمت نباشه معرفي كنيد

كاربردشم يكي براي سفر كه بشينيم فيلم اونم از نوع دي وي دي و موزيك گوش كنيم(عمر باطريش زياد باشه)، ارائه طرحهاي گرافيكي به مشتري

با توجه به مقاله ي خريد لپ تاپ

قابليت ارتقاي هارد گرافيك حافظه وجود داشته باشه ادي وي دي هم بخونه و قابل تعويض باشه تا بعدن ها دي وي دي رايتر روش بندازيم و صفحه نمايشم14 يا 15 هارد هم 30 يا 40
وايرلس هم داشته باشه

يه جا هم آدرس بديد قسطي راه بياد
قابلیت ارتقای گرافیک تو اکثر نوت بوکها میسر نیست.لپتاپهای ال جي طول عمر باتريشون بالاست منتهي كيفيت كاريشون رو تحقيق نكردم يه سري به notebookreview بزنی بد نیست.بقیه ی موارد هم تو اکثر سیستمها پیدا میشه و محدودیت خاصی برات به وجود نمیاره.
شما اصل دیتگاه رو انتخاب کن با یه خورده جستجو تو بازار و چونه زنی میشه قسطی هم خرید البته بستگی به مدل هم داره.

electronic

Registered User
لایک‌ها
75

چین که نیست ؟؟؟
تو بحث نوت بوک و خیلی از کالاهای دیگه عمرا" بتونی از دست چین و تایوان و چند جای دیگه خلاص بشی.

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
الک جون این مدل ایسر
Acer TravelMate 8104WLMi
رو چطور میبینی
3 کیلو وزنشه
قیمت هم 2000 دلاره

اسفندیار خان می گفت میخواد مال خودشو با این عوض کنه

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
اسفندیار خان
ممنون
نوت بوك هاي ايسر به استثناي كيفيت معمولي تصويري,تقريبا مشكل ديگري توليد نمي كنند و كمتر از مشكلات رايج ديگر لپتاپ ها در آن اثري مي بينيم.من چون دسترسي به انواع پورت برايم از ضروريات بوده و كيفيت و راندمان و كارايي دستگاه بيشتر از كيفيت تصويري آن ارزش دارد اين انتخاب را نمودم.
در ضمن اين مدل در پايان سال گذشته نزديك 2600$بود كه الان به 2000$كاهش پيدا كرده است.
بخصوص پورت dvi براي من از واجبات است.باقي صحبت هاي شما آناليز خوبي بود و من ادمه نمي دهم.ولي بازهم توجه داشته باشيد كه حرف من وحي منزل نيست.
ببينيد امتياز مربوط يكي به دليل دوستمان مسئله باطري بوده و ديگر اينكه مثلا شما كارت 128 مگ بر روي آن داريد و گمان مي بريد كه براي بازي هاي سنگين ايده آل اسست و مثلا شما گيمر حرفه اي هستيد و وقتي شما را ارضا نمي كند,خوب رتبه نمي دهيد.بهمين سادگي.من تمامي ريويو هاي آن را خوانده ام.تقريبا تمامي موارد مثبت است تا منفي نگرانه.
ببخشيد اسفنديار خان
اين نمايندگي ايسر در تهران كه آدرسش
http://www.irhardware.com
هستش صفحه اينترنتيش موجود نيست ارور ميده
ببخشيد به موضوع ربطي نداره
درسته منهم متوجه شدم و بايد مشكلي در سرور وجودداشته باشه.
به نقل از amir1939 :
نه عزيز جان,تجربه اين حقير چنين است.. ;)
چین که نیست ؟؟؟
مدلهاي به استثناي سري 8100 و فراري و يك مدل ديگر كه الان يادم نيست,اسمبل چين مي باشند.
منم موافقم
باید رفت سراغ ایسر
تاييد نمي كنم.يك جانبه قضاوت نكنيد.
آره فکر کنم این اسفندیار خان نمایندگی ایسره داره :lol:
شوخی کردم
كاش اينطور بود,در آن صورت كلي پولدار شده بودم. ;) :lol:
قضیه چیه ؟؟؟
كمي جستجوي بيشتري لازم است.
به نقل از amir1939 :
تایوانی فکر کنم بتونی ÷یدا کنی ولی اکثرا باید چینی باشه تو ایران
درسته اسفندیارخان؟
منم قیمت ایران رو می سنجم ببینم چطوره؟
حالا یه داستان: یکی از رفقا باباشون آمریکا سفر کرده بود قرار بود یه نوت بوک برای بچه اش بخره وقتی اومد این رفیق ما اورد ییش من :lol: چشمتون روز بدنبینه
یه مدل compaq بود آقا من بلندش کردم زیرش کلمه made in china می درخشید! :blink: cd نوت بوک هم رایتی بود نه لیبلی و....
آفرین بر این یدر :happy:
جواب شما را در بالا داده ام.حالا زياد به ذوق شخص نامبرده نزنيد.كارشناس كه نبوده و تازه اسب پيشكشي را كه دندان نمي شمارند.
ببخشيد دوستان
اين دو مدل
Acer TravelMate 8104WL
و 8100
يكي هستند ؟؟؟
در زيرگروه 8100,مثلا 8104 وجود دارند.
الک جون این مدل ایسر
Acer TravelMate 8104WLMi
رو چطور میبینی
3 کیلو وزنشه
قیمت هم 2000 دلاره
اسفندیار خان می گفت میخواد مال خودشو با این عوض کنه
2.69 وزن دارد.الك جان نظر بده بالام جان!!
به نقل از electronic :
بچه ها این نصیحت منو جدی بگیرید پول زیادی بابت نوت بوک ندید که ضرر می کنید اساسی.البته اگه مایه تیله تون زیاده که خوب این حرفها کان لم یکن تلقی میشه اما اگه دست بالتون زیاد باز نیست و با این پول می تونید کارای دیگه انجام بدید بیشتر تامل کنید.
من اولش 3 تومن واسه نوت بوک کنار گذاشته بودم اما با تحقیقات فراوان متوجه شدم که به قیمتش نمی ارزه.به عقیده ی من یه سیستم متوسط بخرید چند وقت بعد عوضش کنید اینجوری مهندسی تره.
بعدشم لپتاپ هر چقدر هم قوی باشه بازم به پای یه سیستم رومیزی هشتصد نهصد تومنی نمیرسه! بهترین کار واسه یه شهروند ایرانی اینه:
دسکتاپ قوی
لپتاپ متوسط.
نمی دونم امیر جان کارشون چیه.
اما الک جون شما که از خودمونی محاسبات فنی مهندسی مگه چقدر منابع سیستم رو میگیره؟ شما بهتره که کارای گرافیکی حجیم رو به سیستم رومیزیت محول کنی.من با پنتیوم 1.6 رومیزی با اکثر نرم افزارهای برقی کار می کنم و مشکلی هم ندارم.بحث گرافیک و render و بازیهای کامپیوتری و ویرایش فیلم و .... جداست و اگه کسی تو این وادی قدم برداره لپتاپ اصلا" انتخاب مناسبی نیست.منتهی میشه اعمال سنگین رو با یه دسکتاپ قوی انجام داد و بعد نتایج رو به یه لپتاپ متوسط منتقل کرد.
از اونجایی که دانشجو هم هستی وزن دستگاه خیییلیییی مهمه.منم می گفتم رستم دستانم (!) و یه سونی سری A می خرم 3.5 کیلو که چیزی نیست اما باور کن دو و دو دهمشم پدر آدمو درمیاره چارتا کتابم بذاری لای کیفت که دیگه سر به جلو و افتادگی شونه رو استاد کردی!

به هر حال همه ی اینا تجارب عملی و مجازی من بود و اصلا" هم نمی خوام خدای نکرده به انتخابتون جهت بدم منتهی خودم قبل خرید خلا یه همچین حرفایی رو احساس می کردم گفتم شما هم مفیوض بشید.

درضمن اسفندیار خان نمایندگی ایسر نداره ،ایسر نماینده شه!:lol:
عزيز من شما كه همان حرف قديم من را مي زنيد.كاملا تاييد مي كنم و اگر قبل از خريد, پستهاي مرا با دقت در اين باره مي خوانديد,دقيقا همان تجربه شما را توضيح داده بودم.

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
اسفنديار خان
واقعاَ از شما ممنونم كه ما را راهنمايي مي كنيد
من همه خواسته هايم را در نوت بوك ايسر مدل Acer TravelMate 8104 WLMi
يافتم حتي آن كارت امنيتي را كه مي گفتم
چند تا سوال راجع به اين مدل دارم

1) مثل اينكه اين مدل Wi-Fi ندارد درسته ؟؟؟ اما بلوتوث دارد که قبلی زیر مجموعه ای از بلوتوث است
آیا وجود Wi-Fi را ضروری می دانید ؟؟؟

2) این مدل پورت Replicator دراد ؟؟؟ در صورت مثبت بودن آیا وسیله ای که به این پورت وصل میشود تا از امکانات
کامپیوتر دسکتاپ استفاده کنیم به همراه نوت بوک ارائه میشود یا باید جداگانه خریداری نمود ؟؟؟
چون من اون پورتهایی که گفته بودم نیاز دارم بدین وسیله تامین میشود

3) کارت امنیتی یا Smart Card به همراه نوت بوک ارائه میشود یا باید جداگانه تهیه شود ؟؟؟

4) آیا این مدل در ایران وجود دارد و دارای گارانتی است و قیمت تمام شده آن چقدر خواهد بود ؟؟؟

5) در صورت مثبت بودن جواب در مورد کارت امنیتی و دستگاه Replicator آیا قیمت اینها به قیمت کل اضافه میشود
یا اینها جزو پکیج نوت بوک میباشند و رایگانند؟؟؟

6) طبق گفته شما چون این مدل از سری 8100 است پس در چین یا تایوان اسمبل نشده است درسته ؟؟؟
کشور سازنده کجاست ؟؟؟

در آخر از شما بسیار بسیار ممنونم
در ضمن اگه توصیه در خصوص این مدل و برند ایسر دارید از مزایا و معایب ما را بی بهره نذارید ؟؟؟
:)

amir1939

Registered User
لایک‌ها
1
اسفندیار خان

حالا من می گم که کیفیت تصویرش معمولیه یعنی چی؟

من می خوام باهاش dvd ببینم مشکلی نداره که؟ چون یه ریویو دیده بودم نوشته بود مناسب برای همه کار جز دیدن dvd

در مورد پول هم گفتم که پدر گرامی تا 2 تومن جهت خرید لپ تاپ بودجه تخصیص می دن

حالا این تو ایران چند در میاد؟ acer ferrari 3400 قیمتش هست 1900

amir1939

Registered User
لایک‌ها
1
Operating System
Microsoft® Windows® XP Professional

Intel® Centrino™ Mobile Technology
Intel® Pentium® M Processor
Mobile Intel® 915 Express chipset family
Intel® PRO/Wireless network connection

Processor
Intel® Pentium® M Processor 760
(2.0GHz, 2MB L2 cache, 533MHz FSB)
or
Intel® Pentium® M Processor 750
(1.86GHz, 2MB L2 cache, 533MHz FSB)

Chipset
Mobile Intel® 915PM Express

Memory
1GB (512MB installed in each of two memory slots) or 512MB (512MB installed in one of two memory slots) DDR2 533 SDRAM

User upgradeable up to 2GB (one 1GB memory card in each slot)*

*If upgrading after initial purchase, one or more of the memory cards provided with the system may have to be replaced with optional larger memory cards in order to achieve the maximum capacity.

Storage
Up to a 100GB* Ultra ATA/100 hard drive

Modular Super-Multi (DVD+R, DVD-R, DVD-RAM) drive hot swappable in AcerMedia Bay. Includes support for double-layer (DL) DVD+R.
Read – 8X DVD+R, 8X DVD-R, 8X DVD-ROM, 4X DVD+RW, 4X DVD-RW, 3X DVD-RAM, 2.4X DVD+R DL, 24X CD-RW, 24X CD-ROM, 24X CD-R
Write – 8X DVD+R, 8X DVD-R, 4X DVD+RW, 4X DVD-RW, 4X CD-RW, 2.4X DVD+R DL, 2X DVD-RAM, 24X CD-R

5-in-1 card reader for optional MultiMediaCard™, Secure Digital card, Memory Stick®, Memory Stick PRO™ or xD-Picture Card™

Optional external USB 1.44MB* diskette drive

*When referring to storage capacity, GB stands for one billion bytes and MB stands for one million bytes. Some utilities may indicate varying storage capacities. Total user-accessible capacity may vary depending on operating environments.

Video
15.4" WSXGA+ (1680 x 1050) TFT LCD, up to 16.7 million colors

ATI® MOBILITY™ RADEON® X700 graphics, 128MB DDR memory, ATI® POWERPLAY™ power management, PCI Express™ x16 and Microsoft® DirectX® 9.0 support

VGA, DVI and S-video TV-out ports

Support for simultaneous display on notebook LCD and external monitor

Audio
Integrated echo-cancellation microphone and two stereo speakers

Stereo headphones/external speakers/line out with SPDIF support and stereo microphone/ line in ports

Microsoft® DirectSound® and Sound Blaster® Pro compatibility

Interface Ports
Four USB 2.0
DC-in
RJ-11 modem
RJ-45 LAN
VGA
DVI (Digital Video Interface)
Stereo headphones/external speakers/line-out with SPDIF support
Stereo microphone/ line in
S-video TV-out
FireWire® (IEEE 1394)
FIR (fast infrared)
Connector for optional ezDock Docking Station

Card Slots
Type II PC Card slot, 32-bit PC CardBus architecture, Zoomed Video support

5-in-1 card reader for optional MultiMediaCard™, Secure Digital card, Memory Stick®, Memory Stick PRO™ or xD-Picture Card™

Connectivity
Intel® PRO/Wireless 2915ABG network connection supporting 802.11a/b/g wireless LAN, WI-FI CERTIFIED™, Acer® SignalUp technology for enhanced antenna efficiency

Bluetooth® wireless PAN

Gigabit LAN, Wake-on-LAN ready

V.92 56Kbps* data/fax modem, PTT (postal, telegraph, telephone) certified in select countries, Wake-on-Ring ready

*Download speeds are limited to 53Kbps. Actual speeds may vary depending on line conditions. Uploads travel at speeds up to 33.6Kbps. Requires compatible digital sources.

Included Softwear
Installed:
Acer® eManager
Acer® GridVista
Acer® Launch Manager
Adobe® Acrobat® Reader
CyberLink® PowerDVD™*
Norton AntiVirus®*
NTI CD-Maker™*
PlatinumSecret™

On CD shipped with system:
Acer® System Recovery

*OEM, not full-featured, version.

User Interface
88-key Acer® FineTouch keyboard with five-degree curve, inverted T cursor layout, embedded numeric keypad, hotkey controls, 2.5mm minimum key travel, international language support

12 function, four cursor, two Microsoft® Windows® keys

Web browser, e-mail, one user-programmable easy-launch buttons; front-access wireless LED button

Touchpad with four-way integrated scroll button

Dimensions & Weight
14.3" (363.0mm) W x 10.5" (265.7mm) D x 1.2" - 1.4" (30.5mm - 34.3mm) H

6.3 lb. (2.9kg) with optical drive installed

Size and weight may vary depending on configuration

Power
65-watt AC adapter

Eight-cell lithium ion battery: up to 4.0 hours life depending on configuration and usage; 2.5 hours recharge time with power off, 3.5 hours with power on

Major Compliances
ACPI (Advanced Configuration and Power Interface) 1.0b
DMI (Desktop Management Interface) 2.0
Mobile PC2001
CCX (Cisco® Compatible Extensions)
Wi-Fi CERTIFIED™

Security Features
User and administrator BIOS passwords
Kensington® lock slot

Quality Tests
Temperature and humidity, acoustics, electrostatic discharge immunity, hinge life, keyboard-switch life, free drop, weight and pressure, shock and vibration, MTBF (mean time between failure)

Limited Warranty*
One-year parts and labor limited warranty* with concurrent International Traveler’s Warranty**

*For a free copy of the standard limited warranty end-users should see a reseller where Acer products are sold or write to Acer America Corporation, Warranty Department, P.O. Box 6137, Temple, TX 76503. TFT displays commonly exhibit a small number of discolored dots, so-called “nonconforming pixels.” This phenomenon is a limitation of TFT LCD technology, not a product defect and, as such, is not covered by the limited warranty or by the upgrade programs.

**Valid only in countries where Acer has an authorized repair facility. For a list of those countries go to http://global.acer.com/support/itw.htm. or call 800-816-2237. Services and response times may vary in countries outside the U.S. and Canada.

Specifications are subject to change without notice.

بالا