• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
الكترونيك عزيز در اين مورد كمي بيشتر شما را اميدوار نموده و تخفيف داده اند.
دقیقا" چون من همچین سیستمی لااقل تو بازار خودمون ندیدم (سونی) اما نزدیک به اینو میشه حول و حوش سه تا سو نیم گرفت.

به هر حال آرتی جان به عقیده ی من تو این رنج کاری لپتاپ دردی از شما دوا نخواهد کرد و اگرم سراغ سونی بری مطمئنا" باید سری A تهیه کنی که با این امکانات 2.8 تا 3.5 کیلو وزن داره حالا با امکانات جانبی و کیف و اینا هم تا 5 کیلو میرسه! حمل این سیستم با دست بغایت مشکله و من از 2.5 کیلوی خودم خسته شدم و حتی باطری و سی رامشو گذاشتم خونه! اما هنوزم تو دستم سنگینی میکنه.اگرم با ماشین اینور و اونور میری که من پیشنهاد می کنم یه کیس جم و جور با یه نمایشگر ال سی دی بخر زحمت طراحی کاورشم با خودت!!:blink:
در ضمن سراغ IMO-DESK هم نرو.

Electronics Art

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
18
تشكر از هر دو دوست عزيز اسفنديار و الكترونيك
حالا شما يه دو سه تايي از لپ تاپ هاي حرفه اي رو به من معرفي كنيد
بي زحمت اگه ريويو هم داشته باشند چه بهتر

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از Electronics Art :
تشكر از هر دو دوست عزيز اسفنديار و الكترونيك
حالا شما يه دو سه تايي از لپ تاپ هاي حرفه اي رو به من معرفي كنيد
بي زحمت اگه ريويو هم داشته باشند چه بهتر
خوب تا حرفه ای رو چی تعریف بکنی.چون نوع انتخاب لپ تاپ مثل سیستم رومیزی نیست که هر قطعه رو به دلخواه خودت سوار کنی.(کما اینکه برخی شرکتها این امکان رو ارایه میدن اما همون طور که اسفندیار خان هم گفتن حاصل اون یه دسکتاپ لپتاپ نماست!).تو لپ تاپ مجبوری که یه مجموعه رو با هم قبول کنی.اگه به سوالهای قبلیم جواب بدی بهتر می تونم راهنماییت کنم.چون همه رقم لپتاپ هست و هر کدومشون واسه یه طیف خاصی حرفه ای و ایده آل به شمار میرن.
یه چیز دیگه گرافیک بالا،سرعت زیاد و قدرت + وزن کم و حمل و نقل پذیری زیاد بندرت تو یه لپتاپ جمع میشن.
اگه همین www.cnet.com رو بگردی شبیه اون چیزی که می خوای پیدا می کنی منتهی تو بازار ما لاموجود.مکان خرید بسیار مهمه.خرید الکترونیکی هم تنها در صورتی امکان پذیره که کسی رو اونور آبهای نیلگون خلیج همیشه فارس! داشته باشید.:)

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از electronic :
خوب تا حرفه ای رو چی تعریف بکنی
اگه به سوالهای قبلیم جواب بدی بهتر می تونم راهنماییت کنم.

حرفه اي در كارهاي محاسباتي و شبيه سازي و برنامه نويسي
راستي كدوم سوالا ممكنه يه بار ديگه بپرسي ؟
در ضمن الآن بهترين لپ تاپ ها از نظر كلي تو بازار ايران كدومند ؟؟
واينكه فكر كنم اگه لپ تاپ خاصي مد نظرمون باشه شركت هاي ايراني سفارش براي خريدش قبول مي كنند از خارج ؟؟؟ با چه شرايطي ؟؟

:) ممنون :)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
حرفه اي در كارهاي محاسباتي و شبيه سازي و برنامه نويسي
راستي كدوم سوالا ممكنه يه بار ديگه بپرسي ؟
در ضمن الآن بهترين لپ تاپ ها از نظر كلي تو بازار ايران كدومند ؟؟
واينكه فكر كنم اگه لپ تاپ خاصي مد نظرمون باشه شركت هاي ايراني سفارش براي خريدش قبول مي كنند از خارج ؟؟؟ با چه شرايطي ؟؟

:) ممنون :)
با تشكر از الك عزيز كه زحمت پاسخ گويي را متقبل مي شوند.
دوست گرامي,مي بينيد كه الكترونيك عزيز با واقع نگري از مشكلات لپتاپ خويش و وزن آن مي گويند.
من حدس مي زدم كه به اين نتيجه هم برسند.خوب با اين تفاصيل من براي شما همان پيشنهاد الك را دارم.دسكتاپ انعطاف بيشتري خواهد داشت و شما مي توانيد براي آن در قسمت مشاوره به بحث و گفتگو بنشينيد ولي براي خالي نماندن اصل پرسش شما,شما مي توانيد بر دل و ايسر و هاي گريد با اين اوصاف سرمايه گذاري نماييد.براي خريد هم مي توانيد از دوبي و يا توسط شركت هاي واسط اقدام نماييد.شرايط آن را نيز كه كاملا يك امر انتخابي و بدين ترتيب متغير مي باشد را بايد از خودشان بپرسيد.براي اين كار با بخش فروشندگان لپتاپ در همين بخش مي توانيد مراجعه نماييد.

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
سلام
اول اينكه وزن دسكتاپها چقدره ؟؟
آيا داراي باطري هستند ؟؟
مايه چقدر مي خوان ؟؟

البته اگه منظورتون دسكتاپهاي كلاسيك باشه نه اونارو كه نميشه به بيرون حمل كرد
ولي نوت بوكهايي با ويژگي هاي دسكتاپ وزنشون چقدره ؟؟

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
مثلاَ اين مدل از سوني
Sony VAIO A130P - Pentium M 2 GHz - 15
تقريباَ با خواسته هاي اساسي من يكه
قيمتش هم 2389 دلاره
فكر ميكنيد تو ايران چقدر آب بخوره ؟؟

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
مثلاَ اين مدل از سوني
Sony VAIO A130P - Pentium M 2 GHz - 15
تقريباَ با خواسته هاي اساسي من يكه
قيمتش هم 2389 دلاره
فكر ميكنيد تو ايران چقدر آب بخوره ؟؟
دوست عزيز,اولا نوت بوك هاي جايگزين دسكتاپ حدود بالاي 3 كيلو وزن داشته و بازهم سنگين هستند و كمتر مي توان آنها را حمل و نقل نمود.
دوم اينكه اين نمونه شما اگر بخواهيد به شركتي در ايران درخواست خريد از دوبي بدهيد,علاوه بر پول گارانتي ايران كه حدود 150 تا 200 چوق آب خواهد خورد,حدود 400 چوق هم گرانتر خواهد شد.

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از esfandiyar2002 :
دوست عزيز,اولا نوت بوك هاي جايگزين دسكتاپ حدود بالاي 3 كيلو وزن داشته و بازهم سنگين هستند و كمتر مي توان آنها را حمل و نقل نمود.
دوم اينكه اين نمونه شما اگر بخواهيد به شركتي در ايران درخواست خريد از دوبي بدهيد,علاوه بر پول گارانتي ايران كه حدود 150 تا 200 چوق آب خواهد خورد,حدود 400 چوق هم گرانتر خواهد شد.

این 150 تا 200 تومن گارانتی ایران برای همه نوت بوک ها تو بازار ایران هستش ؟؟؟
400 تومن هزینه خرید هم برای همه شرکت ها یکی هست ؟؟؟
پس قیمت تمام شده 600 تومن گرانتر خواهد بود

2150100 + 600000 = 2750100 تومن :blink: :(

فکر می کنید ارزشش رو داره ؟؟؟
راستی اسفندیارخان وزن این مدلی که من گفتم چقدره ؟؟

amir1939

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز

ببخشید که می پرم وسط حرفتون من بعد از کلی گشت و گذار اینترنتی به نظریات استاد اسفندیار رسیدم منم یه چیزی تو همین مایه ها می خواستم ولی واقعا پیدا کردن چیزی که واقعا دلخواهت باشه خیلی سخته اینا رو ببینین شاید پسند شد!
A230P11
CENT 2.0
512
60
DVDRW
15”TFT
BOTH
WINXP
20.500.000
---------------
FS690P(B) Son 1.86Ghz 512MB 80GB DVD+RW 15.4'' ECO 128MB 2.8Kg SP+TV 22,950,000
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اینم مدل های 2005 از سایت اروپایی(انگلیس)
VGNA497XP
£ 1,902.33 VAT incl.
(£ 1,619.00 VAT excl.)

Intel® Centrino™ mobile technology with Intel® Pentium® M processor 760 (2.0 GHz, FSB533 Mhz) and Intel® Pro/Wireless (802.11b/g)
Microsoft® Windows® XP Professional with Service Pack 2
100 GB (Serial ATA 5400 rpm) hard disk drive
Memory: 2 x 512 MB DDR SDRAM; maximum 2 GB DDR SDRAM
Widescreen 17" WUXGA (1920 x 1200) X-black LCD screen
Graphics: ATI MOBILITY™ RADEON™ X600 with 256 MB HyperMemory™ (HyperMemory™ is calculated as the cumulative total of local and system memory used by the Visual Processing Unit (VPU) intended for use in the processing and creation of 3D and other images. The amount of HyperMemory™ available is determined by the amount of local graphics memory and installed system memory.)
16-bit CD-quality stereo sound
Double layer DVD±RW drive (up to 24x CD-ROM reading speed / up to 24x CD-R reading speed / up to 24x CD-RW reading speed / up to 8x DVD-ROM reading speed / up to 8x DVD-R reading speed / up to 6x DVD-RW reading speed / up to 8x DVD+R reading speed / up to 4x DVD+R DL (DL) reading speed / up to 6x DVD+RW reading speed / up to 24x CD-R writing speed / up to 24x CD-RW writing speed / up to 8x DVD-R writing speed / up to 4x DVD-RW writing speed / up to 8x DVD+R writing speed / up to 2.4x DVD+R DL (DL) writing speed / up to 4x DVD+RW writing speed)
Ethernet network; built-in 56 kbps data / fax modem; Wireless LAN 802.11b/g; Bluetooth® technology
Built-in stereo speakers, touchpad, auto luminance sensor, plug & display
Connections: docking station, i.LINK™ (IEEE1394) S400, 3 USB 2.0 ports, Memory Stick PRO™ slot (standard or duo), PC card slot
Wireless switch, volume buttons, magnify button, brightness button, S1 button, mute button
Dimensions (W x H x D): 405.5 x 42.2 - 45.2 x 280.1 mm
Weight with battery: 3.9 kg
Intel, Intel logo, Intel Inside logo, Intel Centrino, Intel Centrino logo, Intel SpeedStep and Pentium are trademarks or registered trademarks of Intel Corporation or its subsidiaries in the United States and other countries

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

VGNFS295XP

£ 1,199.01 VAT incl.
(£ 1,020.43 VAT excl.)

The VGN-FS295XP doesn't just deliver high performance but also offers a massive 100 GB hard disk drive. Also with dual layer DVD drive, this machine is ideal for carrying out demanding professional activities.
Intel® Centrino™ Mobile Technology with Intel® Pentium® M processor 750 (1.86 Ghz) and Intel® Pro/Wireless 802.11b/g
Microsoft® Windows® XP Pro with Service Pack 2
100 GB (Ultra ATA / 100 4200 rpm) hard disk drive
Memory: 1*512 MB DDR SDRAM; maximum 1 GB DDR SDRAM
Widescreen 15.4" WXGA (1280 x 800) X-black LCD screen
Graphics: NVIDIA® GeForce™ Go 6200 with TurboCache™ supporting 128 MB (NVIDIA® TurboCache™ technology combines the size and bandwidth of video memory and dynamically available system memory for optimal system performance)
DVD±RW dual layer drive (up to 24x CD-ROM reading speed / up to 24x CD-R reading speed / up to 20x CD-RW reading speed / up to 8x DVD-ROM reading speed / up to 8x DVD-R reading speed / up to 4x DVD-RW reading speed / up to 8x DVD+R reading speed / up to 4x DVD+R DL (DL) reading speed / up to 4x DVD+RW reading speed / up to 24x CD-R writing speed / up to 10x CD-RW writing speed / up to 8x DVD-R writing speed / up to 4x DVD-RW writing speed / up to 8x DVD+R writing speed / up to 2.4x DVD+R DL (DL) writing speed / up to 4x DVD+RW writing speed)
Dimensions (W x H x D): 364 x 25.4 - 35.9 x 264.5 mm
Weight with battery: 2.9 kg
Intel, Intel logo, Intel Inside, Intel Inside logo, Intel Centrino, Intel Centrino logo, Intel SpeedStep and Pentium are trademarks or registered trademarks of Intel Corporation or its subsidiaries in the United States and other countries
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

یه مدل از سایت امارات عربی متحده

VGN-FS28GP
AED 7,450.00
Intel® Pentium® Centrino M 2GHz
Microsoft® Windows® XP Professional (English) with service pack 2
512MB DDR SDRAM Memory
80GB Hard Disk
15.4" WXGA (1280 x 800) TFT Colour display (Clear Bright LCD: Dual Lamp)
DVD±RW Drive + Integrated Wireless LAN
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اینم از پیشنهادات من من متاسفانه هنوز مدل لپ تاپم رو انتخاب نکردم دچار سرگیجه شده ام از این قیمت های ایران ماشاالله سیستم های اروپایی مورد نظر هم قیمتش به اندازه کافی بالا هست که نشه خرید در ضمن خودم حتما موقع خرید باید باشم حساسیت ایرنیه دیگه!!
بابا دسکتاپ رو عشقه!! قطعه رو سفارش می دی دو روزه می بندی می بری خونه! ولی خوب لپ تاپم به دردسرش می ارزه مخصوصا برای ما دانشجوها که هی میون خونه و دانشگاه سرگردونیم!
مث اینکه خیلی پر حرفی کردم ببخشید!

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
ممنون امیر جان
جدای قیمت نوت بوکها
ما باید یا دنبال کارایی قوی بریم که انوقت با وزن زیاد و طول عمر کم باطری رو در نظر بگیریم
یا دنبال کوچک بودن و قابل حمل بودن بگردیم که آنوقت هم کارایی میاد پایین

سونی تو سایتش انصافاً نوت بوک های خیلی خیلی خوبی داره ولی با این آشفته بازار ایران اوضاع قاراشمیش میشه :(
راستی امیر جان شمام بنویس ببینیم از یه نوت بوک چه ویژگیها و امکانات سخت افزاری میخوای همراه با نوع کاربردت
ممنون :)

amir1939

Registered User
لایک‌ها
1
من برای استفاده شخصی می خوام ولی خوب چه جوری بگم من یه کمی تو الکترونیک سیخ می دم یعنی اینکه این دسکتاپ من نصف قطعاتش مال منه نصفش مال بچه ها و دوستان بعدش هم بنده هر وقت از کنار یه لپ تاپ ردمی شم جو می گیره منو میرم جلو نیگا می کنم چه خبره چه کنم دیگه از اون وقت که یه 133 داشتم آرزوی لپ تاپ داشتم

کار اصلی من در واقع همه چیزه یعنی به هر نرم افزار و بازی یه سیخ می دم به همین خاطر یه چیزی می خوام که توپ باشه از اونجایی هم که شلخته ام می خوام یه چیز سفت و سختی باشه در این مورد dell latitude بهتره اما خوب اون چیزی که من می خوام d810 قیمتش هست 2600 فعلا که تا 2 تومن تصویب شده فوقش 400 تومن وام بگیرم بشه 2400 بالاتر هرگز که با این وضع و اینکه بنده از توشیبا متنفرم باید رفت طرف سونی

در واقع من یه desktop replacement می خوام اونم سونی

Sony ( fs series)

Cpu: 2 ghz dothan or 1.86
Ram: ddr2 512 or 1024 bus 533 up to 2
h.d.d: 60 or 80 5400 or 7200 rpm
vga: ge force 6200 128mb pci express or higher
dvd +- rw dual layer
combo +
At least 1 year international warranty
At least 4 hours battery charge

زیاد فرقی نمی کنه که شارژش زود تموم بشه اما حداقل یه 4 ساعتی می خوامش مشکل اصلی من سر گرافیک هست چون به گرافیک سنگین احتیاج دارم ! سری های fs زیر 3 کیلو هستند فکر کنم!

amir1939

Registered User
لایک‌ها
1
داشتم می گشتم به یه چیز جالب برخوردم
sony vaio a790
2MB CACHE SONOMA 2.00
1024DDR 100SATA DVD-RW 17"WUXGA+B 256RAD 4.1 KG

قیمتش هم : 2800000 ماشالله خدا بده برکت آقا اینجا کسی وام بدون بهره نمیده!

در ضمن sony vaio vgn fs295 xp هم تو ایران 2 تومن قیمت دارم

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
امیر جون منم داشتم می گشتم یه چیز توپ پیدا کردم
VGN-A60091 Sony VAIO® A60091 Notebook
خداییش خورآک خودت هستش مگه گرافیک سنگشن نمیخوای
:blink: RADEON X600 256MB
قیمتش هم 2700 دلاره
ولی با تمامی خواسته های من سازه گاره خیلی توپه
ولی باطریش یه ساعت تا دو و نیم ساعت دووم میاره

اینم لینکش
http://www.sonystyle.com/is-bin/INT...tegoryName=cpu_VAIONotebookComputers_A_Series

amir1939

Registered User
لایک‌ها
1
مرسی دوست عزیز (من هنوز اسم شما را نمی دونم)
ولی واسه بنده بالا در میاد وسعم نمی رسه! 2700*905=2443500 به اضافه 500 هم بگی می شه 3 تومن بابا من 2 تومن بیشتر ندارم در ضمن nvidia رو ترجیح می دم!
البته عموی معظم بنده در فرانسه اقامت دارند با ایشان هماهنگ کرده ام اما در سایت فرانسه این مدل ها موجود نیست از فرانسه می شه از آمریکا خرید کرد؟ فکر نکنم؟

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از amir1939 :
مرسی دوست عزیز (من هنوز اسم شما را نمی دونم)
ولی واسه بنده بالا در میاد وسعم نمی رسه! 2700*905=2443500 به اضافه 500 هم بگی می شه 3 تومن بابا من 2 تومن بیشتر ندارم در ضمن nvidia رو ترجیح می دم!
البته عموی معظم بنده در فرانسه اقامت دارند با ایشان هماهنگ کرده ام اما در سایت فرانسه این مدل ها موجود نیست از فرانسه می شه از آمریکا خرید کرد؟ فکر نکنم؟

شما صابر صدا بزن
ولي فكر كنم از فرانسه براحتي بشه از امريكا و از خود سايت سوني خريد كرد
راستي اون مدل رو به جز قيمت مشخصاتشو حال كردين
خودش يه پا سوپر پي سيه

amir1939

Registered User
لایک‌ها
1
صابر خان
واقعا توپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ بود ترکوندی داداش ای ول

با توجه به اینکه 100 دلار از a790 ارزونتره به نظر می رسه تو ایران باید حدود 2700 باشه! مثل اینکه قراره کل زندگیم رو بذارم روش به هر حال یه باتری آلترناتیو هم می خواد و یه کیف و موس! سنگین هم هست 8.8 پوند تقریبا 4 و خورده ای کیلو !
خودش یه پا پی سیه خدایی واقعا اصلا پی سی هم اینجوری پیدا نمی شه
نظر شما هم اینه که گارانتی بین المللی کافیه یا داخل ایران هم گارانتی باشه ؟

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
دوستان عزيزم,بايد وسط اين بحث بيام تا نكته مفيدي را بازگو كنم.
من مدتها بدنبال اين مطلب بودم كه در مورد لپتاپ بايد چه عملكردي را در پيش بگيرم و اين موضوع به 3 سال قبل مربوط مي شود,يعني زماني كه يكسال از تهيه دسكتاپ من مي گذشت.
بعد از مدتها كنكاش فكري و جستجو هاي فراوان و اشتباهات بسيار,تجاربي بس گرانبها حاصل آن آمد كه پس از باز شدن تاپيك مربوط به اين مطلب در پرشين تولز تصميم به انتقال تجاربم به اين فوروم دوست داشتني كه خود مدتها از آن بهره ها گرفته بودم بر آمدم.
براي يك كاربر ايراني اين ايده كه براي خودم جوابگو بود و اكنون صحت نسبي آن نيز برايم ثابت شده مناسب تر خواهد بود.
1-خريد يك دسكتاپ نه چندان به روز و استفاده از آن حداقل در حد بالاي دو سوم كارايي ممكن.
2-بعد از چند سال كه از كار با دسكتاپ گذشت و زمينه كار شما كاملا مشخص شد كه بيشتر به چه زمينه اي متمايليد,ضمن ارتقاي دسكتاپ خود,كم كم به اين فكر مي افتيد كه يك سيستم قابل حمل مناسب و سبك و جمع و جور ابتياع نماييد كه در هنگام نبود دسكتاپ,نيازهاي اوليه و ضروري شما را راه اندازي نمايد.
3-با مراجعه به سايتهاي مختلف مي بينيد كه نياز شما با ديد دسكتاپي برآورده نمي شود. و بازهم مي بينيد كه خريد يك جايگزين دسكتاپ در نوت بوك چندان مقرون به صرفه و عاقلانه نيست.مگر چشم و هم چشمي و ....در بين باشد.
4-خوب بايد چه كرد؟!دسكتاپ را كنار گذاشت و يك لپتاپ توووپ خريداري نمود يا اينكه دسكتاپ را بهينه نمود و يك لپتاپ ميد رنج خريداري نمود؟!من دومي را مي پسندم و در سايت هاي معتبري همچون سي نت و فوروم هاي خارجي نيز به عينه همين موضوع را مي بينم.
بعد از خريد يك لپتاپ ميد رنج شما مي توانيد بعد از چند سال كار كشيدن ازآن,تمايل خود را به دسته بندي هاي رايج ديگر در نوت بوك گسترش دهيد و بدين ترتيب نه وقت و نه هزينه صرف شده,به خطا مصرف نمي شود.
دقت نماييد كه تنوع مدلهاي مختلف نوت بوك تنها بدليل ايجاد بازار مصرف بهتر و جذب مشتري بيشتر مي باشد . اهداف اقتصادي اين امر بيشتر از كيفيت آن مطرح است ,گو اينكه هم اينك فاصله هدف اقتصادي و كيفيت در حال كاسته شدن است ولي گول ترفندهاي تبليغاتي اين امر را نخوريد.اميدوارم سخنم زياد بدبينانه و گنگ نبوده باشد.در نظر داشته باشيد كه بهيچ وجه نيز در حال القاي عقايد خودم نيستم.

amir1939

Registered User
لایک‌ها
1
متوجهم اسفندیار خان

هزار بار اینو با خودم گفتم که یه دسکتاپ بهتره اما اگه یه جای ثابت بودم حتما دسکتاپ می گرفتم اما چه کنم که عادت دارم همیشه با کامپیوتر شخصی خودم کار کنم حتی تا حالا کافی نت نرفتم!! با کامپیوتر خود آدم یه چیز دیگس
خودم هم از دسکتاپ بیشتر سر در میارم اما خوب این شوق یا عقده کودکی به علاوه حساسیتم یه کمکی آزار دهنده است
در ضمن بنده حداقل تا 1 سال آینده تو خوابگاهم و خوب محدودیت جا رو که می دونین که .....

ولی واقعا توپه ها!!!!!!

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
خوب اسفنديار خان
يه چند تا مدل ميد رنج توووپ معرفي كنين :)

بالا