electronic
Registered User
نمی دونم چرا فقط به ذکر نام برند اکتفا کردن.مدل دقیقش چیه آخه؟
پيمان جان ، تقريبا مشخصات لازم براي يه لپتاپ رو اونجا نوشته ديگه ، مثلا چي چيز لازمي بود كه ننوشته؟ اسم مدلشم IBM ThinkPad R50e 1842STU هست.به نقل از electronic :نمی دونم چرا فقط به ذکر نام برند اکتفا کردن.مدل دقیقش چیه آخه؟
اسفنديار جان ، فكر كنم منظور اينها از اين مدل ، هميني باشه كه تو لينك زير هست :به نقل از esfandiyar2002 :مهدي جان مختصاتش خوبه,فقط نمي دانم چرا در سايت رسمي آي بي ام همچين چيزي با اين مختصات پيدا نكردم.در ضمن ممنون از لينك,چند روز بود دنبالش بودم.يكي از دوستانم هم در گير همين مطلب بود.مرسي.
دوست گرامي,جناب بحريني واقعيت را گفتند و اگر بخواهم جمع بندي كلي از اين نوت بوك هاي غير معروف در سطح جهاني و مطرح در بازار ايران برايتان بگويم,بايد خاطر نشان كنم كه در خريد نوت بوك به گارانتي آن بيشتر دقت كنيد و كمي اينترنت را در اين باب گشتن,بسياري از حقايق را برايتان معلوم خواهد ساخت.به نقل از hamedana :لپ تاپ هاي مكسونت چطور دستگاهايي هستن؟
راهنمايي بفرمايد
اگر هم در تهران شركتي كه لپ تاپ هاي خوبي را بصورت شرايطي عرضه ميكند معرفي كنيد
برنامه نويسي اگر در حد كار سنگين گرافيكي نباشد,بلي معتبر است.كاركرد آن از نظر محاسباتي مناسب بوده ولي اگر لپتاپي صرفا براي كارهاي محاسباتي مي خواهيد كه از اين نظر كفاف نيازهاي تخصصي شما را بكند,من اگر در چنين وضعيتي بودم,نوت بوك هاي دل را بر مي گزيدم كه پرفورمانس و stablity يا پايداري محاسباتي بهتري از خود نشان مي دهند.حال بايد ديد در مراجعه به وب سايت مادر آن,كدام نوع آن نياز شما را برآورده خواهد نمود,اين كار با خودتان.به نقل از hamedana :دوست عزيز آيا كارهاي چون برنامه نويسي و طراحي وب . كلا كد نويسي را ميتونم انجام بدم؟
نوع كار كردش چه طور مي باشد؟
آيا شما باشيد با اين مبلغ مي خريد؟؟؟
منتظر راهنمايي شما هستم
منظور از شرايطي چيست؟اگر درست فهميده باشم يعني قسطي؟!به نقل از hamedana :باب پس ما بخوايم يه لپ تاپ شرايطي بخريم با يد چي كنيم؟؟؟
بعد نظرتون هم در مورد acer هم بگين
لپتاپ هاي دل در قبال قيمتي كه مي پردازيد,كارايي قابل قبولي از خود نشان مي دهند ولي به پست جوابيه قبلي شما دقت كنيد كه در جاي ديگري نيز پرسيده بوديد. :lol:به نقل از hamedana :دوست گرامي ، آفاي اسفندياري
بابيت كمكتون ممنون
اما يك سوال ديگه
آيا ميتوان از نظر كيفيت با ديگر لپ تاپ هاي موجود يكي دانست
خدوتان كي ميدونيد
من اگه احتياج نداشتم دنبال لپ تاپ نمي رفتم
اما آيا براي من ماندنيست يا آفتابه خرج لهيم مي شه اين دستگاه
آيا كيفيت آون را اوكي ميدونيد
كارمكرد خوبي دارد و
طول عمر مفيد وافعي حوبي دارد؟
ممنون مي شم راهنمايي كنيد
به نقل از esfandiyar2002 :بزودي جوابتان را خواهم داد.كمي صبر پيشه سازيد,متشكرم.
نه دوست گرامي,من از يك ايسر TM8006 LMI استفاده مي كنم كه در ايز ايران و البته در ايران موجود نيست.به نقل از hamedana :ايول
اما يه سوال ديگه
آيا دستگاه ايسر شما هم از همين مدل هاييست كه شركت ايز ايران ارائه مي دهد؟
خوب دوست گرامي من در خدمتم ولي بخخشيد كه دير شد,علت آن بود كه اولا به موضوع اشراف نداشتم و بايد مطالعه اي مي نمودم و ديگر اينكه مجبور شدم ديروز تنها به همان جواب كوتاه بسنده نمايم,چراكه فرصت پاسخ مناسب نبود.به نقل از mtanhai :ممنون ولی کی؟