دوست عزيز با سلامي دوباره,
خوب,بايد كمي بيشتر اين مبحث رو باز كنم ولي سعي ميكنم برخلاف پست قبلي مختصر و مفيد باشه..
در هنگام خريد نوت بوك,چندين و چند فاكتور در نظر گرفته مي شه كه من بارها و بارها در بخش هاي مختلف اين فوروم به اونها اشاره اي داشتم و در اين بخش از ذكر اونا خودداري مي كنم.ولي,سوني در حال حاضر به زبان عاميانه بيشتر از آن چيزي كه بنظر مي رسد,عمل نمي كند.خوش استيل بودن و خوش دست بودن و با كلاس بودن و كيفيت نسبتا مطلوب صفحه نمايش نشانه كارا و گيرا بودن همان محصول با آن قيمت گزافي كه شما در ايران كمي بيشتر از آنچه در بازار جهاني است مي پردازيد,خوش آيند نيست.همين حالا هم مرتبا قيمت هاي توليد در روز اول يا همان zero time هر نوت بوكي,در حال شكسته شدن و پايين آمدن است ولي آيا فروشنده هاي خوش انصاف ما چنين عمل مي كنند؟آقاي فروشنده همان قيمتي را كه در همان روزهاي اول كه چون نمايندگي هم نيست,گرانتر خريده,به گرانتر از قيمت خريد و بدون تخفيف و كلي هم با منت و با سواد ناكافي به شما مي فروشد و تازه طلبكار هم هست و هيچ سرويسي هم به شما ارائه نمي كند.
اگر سوني كارا بود,در آمار هاي جهاني كه من بارها به آن اشاره داشته ام مقامي بهتر از آني كه الان دارد,كسب مي نمود.فكر نكنيد در بازارهاي جهاني همچون ايران چون ملت قدرت خريد پاييني دارند,يا يك بار گرانترين را خريداري مي نمايند كه خيالشان راحت باشد,سواي اينكه آنچه مي خرند را نميبينند,بلكه پول آن به چشم مي آيد,يا اينكه به مقتضاي حال,چيزي مي خرند كه دو جانبه ضرر مي كنند.اين مطلب هم بكنار كه بازهم بخاطر تحريم و قدرت پايين اقتصادي,شما از انتخاب محدودتري هم برخوردار هستيد.
اگر ميبينيد دل مقام اول فروش جهاني را دارد,بدليل اين نيست كه ارزان تر است,بلكه كارايي بسيار خوبي هم دارد.
در ضمن اين سوني كه شما انتخاب نموده ايد,دسكتاپ ريپليسمنت نيست...و اگر عمر باطري توشيبا كمتر است,خوب به اين علت است كه صفحه نمايش بزرگ تري دارد.
من با اين اوصاف به توشيبا معتقدم(براي نمونه انتخابي شما )تا سوني,براي جستجوي علت نيز مي توانيد به سايت cnet و notebookreview مراجعه كنيد و پست هاي دوستاني كه در آنجا هردو نمونه را خريداري نموده اند را مشاهده و ملاحظه نماييد.موفق باشيد.