• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از tintin :
اسفنديار جان به نظر شما انده نوت بوك چيه ؟ ميشه معرفي كني يا لينك بدي ؟ كاري هم با بودجه نداشته باش چون نمي خوام
براي خودم بخرم و طرف خيلي ومايه داره فقط بگو اواخره نوت بوك كدوم وراست ممنون :)
چي چي فرموديد؟! :blink: :blink: :blink:

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
بنده عرض كردم كه : انده ( endـه ) نوت بوك ( يعني بهترين نوت بوك ) بدون در نظر گرفتن قيمت از نظر شما چيه ؟ يعني
قيمتش اصلا برام مهم نيست . هر چي قويتر بهتر.

حسن كچل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از راهنمایی تون متشکرم اسفندیار خان
اما چند سوال دیگر برام وجود داره
اول اینکه منظورتون از نه کاملاً کارا در جواب PM ای که بهتون زده بودم چیه؟ چون من عملاً به دنبال یک دستگاه سبک با قابلیت ِDesktop Replacement هستم برای همین کارآیی دستگاه برام مهمه
دوم اینکه بین این دستگاه و Tecra M3-s331 با مشخصات زیر کدام یک را توصیه می کنید؟
Intel Sonoma 740 1.73
Nvidia 6200 64mb
14.1 XGA (1024*768)
2.250 kg
یک سال گارانتی ایران و سه سال گارانتی بین المللی
با قیمتی در حدود 1.73 میلیون تومان
بقیه مشخصات تقریباً یکسان است به نظر می رسد که عملکرد این سیستم قوی تر باشه ولی عمر باتر اون کمتره یعنی چیزی در حدود سه ساعت و نیم در حالیکه مال سونی یک ساعت بیشتره ضمناً کیفیت LCD سونی بهتر از مال توشیباست
نکته دیگر در مورد Toshiba چینی ساز بودنش است که باید دید در کیفیتش چقدر تاثیر می گذاره

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
نکته دیگر در مورد Toshiba چینی ساز بودنش است که باید دید در کیفیتش چقدر تاثیر می گذاره
همون طور که بارها اسفندیار خان گفتن قطعات اکثر لپ تاپها رو چند تا شرکت می سازن و مهم اوناست نه اینکه کجا مونتاژ میشه.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از tintin :
بنده عرض كردم كه : انده ( endـه ) نوت بوك ( يعني بهترين نوت بوك ) بدون در نظر گرفتن قيمت از نظر شما چيه ؟ يعني
قيمتش اصلا برام مهم نيست . هر چي قويتر بهتر.
ببين دوست گرامي,چند نكته كوچك وجود دارد كه فكر كنم ذكر اونا خالي از لطف نيست...
1-همانطور كه بارها گفتم و الان هم مي گويم,عبارت قوي ترين تنها در دسكتاپ مصداق دارد و نمي توان اين عبارت را بر روي نوت بوك حك كرد.شما نمي توانيد در نوت بوك بگوييد كه من قوي ترين را انتخاب مي كنم,حال چرا,بازهم به دو دليل:
اول اينكه شما در دسكتاپ مي توانيد با بكارگيري قطعات حرفه اي,گلچيني از بهترين ها را گرد هم آوريد و بدين ترتيب مجموعه اي بسازيد كه هم حرفه اي تر باشد و هم اينكه دقيقا متناسب با كارايي و گيرايي مورد نظر شما بوده باشد ولي در نوت بوك يا همان لپتاپ شما با يك مجموعه اي سروكار داريد كه اگرچه بنا به ادعاي سازنده آن داراي بهترين كارايي است و مداوما در حال توليد مدلهاي بهتري از همان برند در يك خط توليدي هستند,ولي در حالت كلي وقتي تست هاي مختلفي كه بر روي دستگاه مي شود,و جالب اينكه تماما همان تست هايي نرم افزاري كه بر دسكتاپ ها انجام مي شود(همان نكته اي كه من يك بار با جكي,مدير فوروم بر سر آن بحث داشتيم كه براي من ملاك خوبي از ارائه كاربرد نوت بوك نيست)نتايج حاصله معمولا دور از انتظاري است كه توسط شركت سازنده ذكر مي شود.
دوم اينكه در دسكتاپ كه ميزان توليد و تنوع قطعه سازان بسيار بيشتر از لپتاپ است,و از طرفي قيمت تمام شده يك نوت بوك بسيار گرانتر از يك دسكتاپ در بالفرض نمونه قطعات مشابه از آب در مي آيد,نمي توان با توجه به محدوديت سازندگان قطعه براي نوت بوك در قياس با لپتاپ انتظار همان كارايي موجود در يك دسكتاپ را داشت.
2-عبارت بهترين در لپتاپ مي دانيد در چه حالتي مصداق دارد؟من در گشت و گذاري كه در سايت هاي مختلف بخصوص سايت هاي فروش مادر نوت بوك هايي همانند دل و آي بي ام كه امكان گلچين قطعات را برايتان فراهم مي سازند,مدتها در جستجو بودم كه سياست تنظيم قطعات آنها داراي چه محدوديت هايي است و چه منافعي براي يك خريدار دارد؟متاسفانه پي بردم كه هرچه بيشتر شما بدنبال قطعات متناسب تري و بقول شما كاراو قوي تري هستيد -كه البته گاه در همان هنگام customise كردن نيز بوضوح مي ديدم كه سياست اين كار در بخش هايي كه امكان انتخاب كردن بود,نه بر مبناي كارايي بلكه بر مبناي قيمت حالتي بنام recomended هم داشت كه بيشتر براي خالي كردن رسمي جيب شماست و نه گرفتن كارايي بهتر,منتها در شكلي قانوني تر و تمييز تر-امكان خريد هاي بالاي 3000 تا 4000 دلاري برايتان فراهم مي شود ولي مي دانيد چگونه؟!در اين حالت ديگر شما يك لپتاپ نداريد,بلكه در اصل شما در حال استفاده از يك دسكتاپ بشكل يك لپتاپ خواهيد بود كه فلسفه وجودي خريد لپتاپ را از شما- و البته با بيرون كشيدن پول بيشتر به بهانه ظاهري گرفتن كارايي بيشتر-زايل مي نمايد.در اين حالت ديگر شما انتظار دارا بودن يك وسيله كوچك و سبك با كارايي متوسط(و نه بالا همانند دسكتاپ)با عمر باطري مفيد و معقول و با قابليت حمل و نقل آن را نخواهيد توانست داشته باشيد.اينكه من مرتبا در حال القاي اين عقيده هستم,بيشتر بر اساس درك همين واقعيت بود كه كمتر افراد خريدار به آن توجه مي نمايند.
3-من هميشه تاكيدم بر روي دسته بندي هاي تجاري نوت بوك در سه حالت است كه هم فلسفه خريد نوت بوك شما برآورد مي شود,هم قيمت گزاف تري پرداخت نمي نماييد و هم اينكه با ديد دسكتاپ خريداري نمي نماييد كه بعد از مثلا دو الي سه سال,مجبور به فروش آن به پايين ترين قيمت و دلزدگي متعاقب آن و بازهم پرداخت بيشتر هزينه براي تهيه يك نمونه گزاف آن باشيد.اميدوارم اين مطلب را درك نماييد.
اين سه دسته بندي عبارتند از:portable notebook-----mid-range notebook-----business notebook

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از توضيحات . لطفا در مورد اون سه دسته بندي سه مدل با مانيتور 14/15 برام معرفي كنين كه سر دسته به حساب ميرن
و اينكه به شخصه نوت بوك دارين خودتون ؟ چيه ؟

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از حسن كچل :
از راهنمایی تون متشکرم اسفندیار خان
اما چند سوال دیگر برام وجود داره
اول اینکه منظورتون از نه کاملاً کارا در جواب PM ای که بهتون زده بودم چیه؟ چون من عملاً به دنبال یک دستگاه سبک با قابلیت ِDesktop Replacement هستم برای همین کارآیی دستگاه برام مهمه
دوم اینکه بین این دستگاه و Tecra M3-s331 با مشخصات زیر کدام یک را توصیه می کنید؟
Intel Sonoma 740 1.73
Nvidia 6200 64mb
14.1 XGA (1024*768)
2.250 kg
یک سال گارانتی ایران و سه سال گارانتی بین المللی
با قیمتی در حدود 1.73 میلیون تومان
بقیه مشخصات تقریباً یکسان است به نظر می رسد که عملکرد این سیستم قوی تر باشه ولی عمر باتر اون کمتره یعنی چیزی در حدود سه ساعت و نیم در حالیکه مال سونی یک ساعت بیشتره ضمناً کیفیت LCD سونی بهتر از مال توشیباست
دوست عزيز با سلامي دوباره,
خوب,بايد كمي بيشتر اين مبحث رو باز كنم ولي سعي ميكنم برخلاف پست قبلي مختصر و مفيد باشه..
در هنگام خريد نوت بوك,چندين و چند فاكتور در نظر گرفته مي شه كه من بارها و بارها در بخش هاي مختلف اين فوروم به اونها اشاره اي داشتم و در اين بخش از ذكر اونا خودداري مي كنم.ولي,سوني در حال حاضر به زبان عاميانه بيشتر از آن چيزي كه بنظر مي رسد,عمل نمي كند.خوش استيل بودن و خوش دست بودن و با كلاس بودن و كيفيت نسبتا مطلوب صفحه نمايش نشانه كارا و گيرا بودن همان محصول با آن قيمت گزافي كه شما در ايران كمي بيشتر از آنچه در بازار جهاني است مي پردازيد,خوش آيند نيست.همين حالا هم مرتبا قيمت هاي توليد در روز اول يا همان zero time هر نوت بوكي,در حال شكسته شدن و پايين آمدن است ولي آيا فروشنده هاي خوش انصاف ما چنين عمل مي كنند؟آقاي فروشنده همان قيمتي را كه در همان روزهاي اول كه چون نمايندگي هم نيست,گرانتر خريده,به گرانتر از قيمت خريد و بدون تخفيف و كلي هم با منت و با سواد ناكافي به شما مي فروشد و تازه طلبكار هم هست و هيچ سرويسي هم به شما ارائه نمي كند.
اگر سوني كارا بود,در آمار هاي جهاني كه من بارها به آن اشاره داشته ام مقامي بهتر از آني كه الان دارد,كسب مي نمود.فكر نكنيد در بازارهاي جهاني همچون ايران چون ملت قدرت خريد پاييني دارند,يا يك بار گرانترين را خريداري مي نمايند كه خيالشان راحت باشد,سواي اينكه آنچه مي خرند را نميبينند,بلكه پول آن به چشم مي آيد,يا اينكه به مقتضاي حال,چيزي مي خرند كه دو جانبه ضرر مي كنند.اين مطلب هم بكنار كه بازهم بخاطر تحريم و قدرت پايين اقتصادي,شما از انتخاب محدودتري هم برخوردار هستيد.
اگر ميبينيد دل مقام اول فروش جهاني را دارد,بدليل اين نيست كه ارزان تر است,بلكه كارايي بسيار خوبي هم دارد.
در ضمن اين سوني كه شما انتخاب نموده ايد,دسكتاپ ريپليسمنت نيست...و اگر عمر باطري توشيبا كمتر است,خوب به اين علت است كه صفحه نمايش بزرگ تري دارد.
من با اين اوصاف به توشيبا معتقدم(براي نمونه انتخابي شما )تا سوني,براي جستجوي علت نيز مي توانيد به سايت cnet و notebookreview مراجعه كنيد و پست هاي دوستاني كه در آنجا هردو نمونه را خريداري نموده اند را مشاهده و ملاحظه نماييد.موفق باشيد.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از electronic :
همون طور که بارها اسفندیار خان گفتن قطعات اکثر لپ تاپها رو چند تا شرکت می سازن و مهم اوناست نه اینکه کجا مونتاژ میشه.
مرسي الك جان از جوابتان,در ضمن هيچ مي دانستيد در همين بخش و در مشاوره براي دوستان,پاسخ هاي مناسبي وجود دارند كه مي تواند در دايره المعارف شما بكار گرفته شود؟! :cool:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از tintin :
ممنون از توضيحات . لطفا در مورد اون سه دسته بندي سه مدل با مانيتور 14/15 برام معرفي كنين كه سر دسته به حساب ميرن
چشم بزودي اين كارو مي كنم و جواب پست شما رو خواهم داد.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از tintin :
دوست گرامي,من از يك نوت بوك acer مدل 8006 استفاده مي نمايم كه البته شايد دانستن آن چندان براي شما مفيد فايده نباشد,نه از بابت اينكه ندانيد,بلكه سليقه و نياز شما متفاوت و متنوع خواهد بود.
ديگر اينكه به لينك هاي ذيل يك نگاهي بيندازيد,اميدوارم جواب خوبي گرفته باشيد,بازهم اگر مشكلي بود,بفرماييد.
http://reviews.cnet.com/Notebooks/4521-6527_7-5021302-3.html?tag=coco
http://asia.cnet.com/reviews/hardwa...=Any&ATTRIB_IDS[]=38000071&SUB_ATTRIB_IDS[]=1
http://asia.cnet.com/reviews/hardware/notebooks/0,39001749,39240314,00.htm

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از esfandiyar2002 :
مرسي الك جان از جوابتان,در ضمن هيچ مي دانستيد در همين بخش و در مشاوره براي دوستان,پاسخ هاي مناسبي وجود دارند كه مي تواند در دايره المعارف شما بكار گرفته شود؟! :cool:
اهم اهم! دقیقا" فعلا" نسخه ی اولش منتشر شده به مرور ارتقا داده میشه.

حسن كچل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از esfandiyar2002 :
دوست عزيز با سلامي دوباره,
خوب,بايد كمي بيشتر اين مبحث رو باز كنم ولي سعي ميكنم برخلاف پست قبلي مختصر و مفيد باشه..
در هنگام خريد نوت بوك,چندين و چند فاكتور در نظر گرفته مي شه كه من بارها و بارها در بخش هاي مختلف اين فوروم به اونها اشاره اي داشتم و در اين بخش از ذكر اونا خودداري مي كنم.ولي,سوني در حال حاضر به زبان عاميانه بيشتر از آن چيزي كه بنظر مي رسد,عمل نمي كند.خوش استيل بودن و خوش دست بودن و با كلاس بودن و كيفيت نسبتا مطلوب صفحه نمايش نشانه كارا و گيرا بودن همان محصول با آن قيمت گزافي كه شما در ايران كمي بيشتر از آنچه در بازار جهاني است مي پردازيد,خوش آيند نيست.همين حالا هم مرتبا قيمت هاي توليد در روز اول يا همان zero time هر نوت بوكي,در حال شكسته شدن و پايين آمدن است ولي آيا فروشنده هاي خوش انصاف ما چنين عمل مي كنند؟آقاي فروشنده همان قيمتي را كه در همان روزهاي اول كه چون نمايندگي هم نيست,گرانتر خريده,به گرانتر از قيمت خريد و بدون تخفيف و كلي هم با منت و با سواد ناكافي به شما مي فروشد و تازه طلبكار هم هست و هيچ سرويسي هم به شما ارائه نمي كند.
اگر سوني كارا بود,در آمار هاي جهاني كه من بارها به آن اشاره داشته ام مقامي بهتر از آني كه الان دارد,كسب مي نمود.فكر نكنيد در بازارهاي جهاني همچون ايران چون ملت قدرت خريد پاييني دارند,يا يك بار گرانترين را خريداري مي نمايند كه خيالشان راحت باشد,سواي اينكه آنچه مي خرند را نميبينند,بلكه پول آن به چشم مي آيد,يا اينكه به مقتضاي حال,چيزي مي خرند كه دو جانبه ضرر مي كنند.اين مطلب هم بكنار كه بازهم بخاطر تحريم و قدرت پايين اقتصادي,شما از انتخاب محدودتري هم برخوردار هستيد.
اگر ميبينيد دل مقام اول فروش جهاني را دارد,بدليل اين نيست كه ارزان تر است,بلكه كارايي بسيار خوبي هم دارد.
در ضمن اين سوني كه شما انتخاب نموده ايد,دسكتاپ ريپليسمنت نيست...و اگر عمر باطري توشيبا كمتر است,خوب به اين علت است كه صفحه نمايش بزرگ تري دارد.
من با اين اوصاف به توشيبا معتقدم(براي نمونه انتخابي شما )تا سوني,براي جستجوي علت نيز مي توانيد به سايت cnet و notebookreview مراجعه كنيد و پست هاي دوستاني كه در آنجا هردو نمونه را خريداري نموده اند را مشاهده و ملاحظه نماييد.موفق باشيد.
متاسفانه در مورد اون لپتاپ سونی سری اS که صحبت کرده بودم و گزینه دوم که توشیبا بود به مشکل خوردم
ایران رهجو (خير سرش نماينده سونيه) چیزی در حدود دویست و پنجاه هزار تومان بالاتر از آنچه باید قیمت میده اینطوری قضیه کمی پیچیده میشه
خصوصا که Review های خوبی هم در مورد Tecra m3 ندیدم اغلب از کندبودن و داغ کردن و کوتاه بودن عمر دستگاه شاکی بودند.

اینطوری شاید بهتر باشه به دنبال یک دستگاه دیگه باشم
من بیشتر یک دستگاه می خوام که سبک باشه و عمر باتری خوبی هم داشته باشه چیزی بیش از 4 ساعت. کارایی قابل قبولی داشته باشه. صفحه کلیدش هم مناسب باشه (خیلی کوچک نباشه چون بیشتر استفاده من تایپ گزارش و . . . است) در این وسط داشتن یک ظاهر جذاب هم مهمه چون بعضاً ممکنه برای Presentation جلوی آدمهای کله گنده بکار گرفته بشه. خلاصه از خیر دستگاهی که بخوام به عنوان یک Desktop ازش استفاده کنم گذشتم. با این تفاسیر فکر می کنید بهترین گزینه چیه؟

خود من از همین سری s سونی مدلهای پایین تری رو دیدم در حدود قیمت 1.3 تا 1.4 میلیون با پردازنده 1.5 یا 1.6 که مهمترین تفاوتش با اون قبلی داشتن کارت 9200 به جای 9700 هستش.
در مورد توشیبا هم مدلهای tecra m2 هستش که وضعیت قابل قبولی داره ولی حدود 150 تا 200 تومان گرونتره

از بقیه بازار هم خبر چندانی ندارم اگر چیزی به نظرتون میرسه اضافه کنید.

حسن كچل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من يك نگاهي هم به Acer انداختم در مورد Acer چند چيز وجود دارد:
ظاهرا در ايران شركت پارس كام و الماس و ايز ايران لپتاپ ها رو گارانتي مي كنند كه حداقل اسامي قابل قبولي هستند. كسي تا حالا باهاشون كار نكرده؟
در مورد مدلها Acer بايد بگم كه بيشتر از همه در زمينه Desktop replacement موفق بوده و مدلهاي Ferrari اون از جمله مدلهای موفق در این زمینه هستند.
در مورد مدلهای Main stream هم با دادن نمونه هایی چون 1680 و 1690 و مدلهای قوی تر در 8000 و 8100 نمونه های قوی ای رو روانه بازار کرده که از عمر باتری خوبی هم برخوردارند.
اما در مورد مدلهای سبکتر مثلاً مدلهای 14 اینچ و 12 اینچش خیلی قوی نبوده (و اصولاً هم کم هستند از 70 مورد لپتاپ Acer در سایت ZDnet فقط 7 تای آن زیر 6 پوند وزن دارند.
به عنوان مثال Acer TravelMate TM3002WTCi امتیاز 5.9 از zdnet گرفته که یک لپتاپ 12 اینچ سونومای سریعه و مهمترین مشکلاتش از نظر من (نه از نظر سایت) 2 ساعت عمر باتری است (با یک باتری 3 سلولی) و قیمت بالای اون که بیش از 1.8 میلیون توسط پارس کام عرضه میشه
سری 3200 هم که در ایران عرضه میشه بد نیست (14 اینچ با وزنی در حدود 2.2 کیلوگرم) اما عمر باتری متوسط 3.5 ساعت اون به علاوه مشکلات طراحی اون (قرار گرفتن سویچ Wifi در جای نا مناسب) و قیمت وحشت ناک اون (دوتان 1.8 چیزی حدود 2 میلیون) مشکل دارد.
خلاصه فکر نکنم لپتاپهای Acer موجود در ایران جواب کار من رو بده.
روی برندهای دیگه هم دارم کار می کنم خوشحال میشم نظرتون رو بدونم

حسن كچل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اما در مورد Dell
در مورد دل باید بگم که ظاهرا پشتیبان درست و درمونی در ایران نداره و بخاطر تحریم این مشکلات بیشتر هم خواهد بود اما در مورد مدلها
مدلهای 12 اینچ دل مثل DELL Latitude D400,x1 , Dell Inspiron 700M همه مدلهای قابل قبولی هستند ولی عموماً عمر باتری کوتاهی دارند و صفحه کلیدهای نامناسب (خصوصاً برای من که زیاد تایپ می کنم)
مدلهای 14 اینچ دل بد نیستند اغلب وزنهایی در حدود 2.1 تا 2.4 دارند ولی قیمت های کاملاً پرتی توی ایران دارند خصوصاً که معمولاً توی ریویو ها از داغ کردن و کوتاه و یا متوسط بودن عمر باتریشون نالیده اند
در زمینه Main Stream ( حوالی 15 و 15.4) هم به نظر من چه از نظر قیمت و چه از نظر کیفیت کاملاً از Acer عقب هستند
ظاهرا مدلهای 17 اینچش اخیرا موفق بوده که اصولاً ربطی بکار من نداره

در مجموع خیلی ها دل رو لپتاپ دانشجویی می دونند که در قیمت های برابر امکانات بیشتری به نسبت Brandهای جا افتاده ای مثل سونی IBM و توشیبا عرضه می کنه.
اما فکر نمی کنم مدلی در ایران داشته باشه که جواب نیازهای من رو بده
از طرف دیگه من اغلب در نقش مشاور ظاهر می شوم (مشاوره مدیریت میدیم مشاوره بازاریابی می دیم آب حوض می کشیم پیرزن خفه می کنیم . . . نبود؟!!!) متاسفانه عقل بیشتر مردم به چشمشونه به همین خاطر فکر می کنم بهتره یک دستگاه با برند معروفتر مثل سونی توشیبا و IBM تهیه کنم.

خلاصه اگر کسی نظری داره بگه که سخت استقبال می کنم. چون الان بدجوری نیاز به یک لپتاپ دارم ولی هیچ دوست ندارم خریدی بکنم که بعداً پشیمون بشم. منتظر نظراتتون هستم

حسن كچل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی در مورد VIGNET و وضعيت پشتيباني اون توي ايران خبر داره؟

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از حسن كچل :
سلام
يك سوال آيا از وضعيت Tablet PC ها در ایران خبر دارید؟
اگر مدل خاصی را با توجه به نیاز من مناسب می دانید معرفی کنید.
دوست گرامي,
تابلت پي سي براي كساني مناسب تر است كه مثلا در مراكز آموزشي و تحقيقاتي و درماني و دانشگاهي و ...مشغول به كار هستند.در ايران اين نوت بوك بدليل استفاده خاص از ويندوز به همين نام گرانتر از نمونه هاي مشابه از نظر سخت افزاري و كارايي ازآب در مي آيند.دقيقا چيزي مثل ماشين استيشن و وضعيت آن در ايران است.براي كسي كه به يك ماشين كاري مناسب خود نياز دارد و هدف از استفاده از اين ماشين,استفاده لوكس نيست,بسيار كاراست.ولي براي كسي كه قدرت خريد محدودي داشته و استفاده چند منظوري از وسيله خود را داراست ,دارا بودن يك ماشين نيمه اسپورت و نيمه خانوادگي بسيار مطلوب تر از استيشن است.در حالتيكه در اروپا مردم از اين تيپ استفاده بيشتري مي برند,چراكه شخصيت آنان به ماشينشان نيست.....(درست برخلاف ايران)ببخشيد اين مثال را زدم كه به نوت بوك مربوط نبود ولي چندان هم پربيراه هم نبود.. :lol: بر همين اساس از استيشن در ايران استقبالي نشد,الان هم ملت كه حال و حوصله تحقيق نداشته و مي خواهند تنها به درو همسايه پز بدهند كه مثلا ما هم نوت بوك خريديم,به طرف سوني و توشيبا و نامهايي كه بيشتر از ديگر وسايل براي آنها شناخته شده تر بوده مي روند,در حاليكه اين دليل نيست كه اگر سوني مثلا تلويزيون هاي خوبي توليد مي كند,لاجرم نوت بوك هاي ايده آلي نيز دارد.متاسفانه اين وسط هم كمپاني سود مي كند هم فروشنده ناانصافي كه چند برابر قيمت به خورد خلق الله مي دهد.
خوشبختانه مدلهاي توليدي تابلت بسيار محدود است و با توجه به لينك هايي كه در بالا در جواب پست ديگر دوست عزيزمان دادم,مي توانيد براحتي بر روي آنها هم در بازار آمريكا و هم در بازار آسيا تحقيق مبسوط نماييد.ولي خوشحالم كه وسواس دقيق تري نسبت به مقوله خريد انجام مي دهيد.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از حسن كچل :
من يك نگاهي هم به Acer انداختم در مورد Acer چند چيز وجود دارد:
ظاهرا در ايران شركت پارس كام و الماس و ايز ايران لپتاپ ها رو گارانتي مي كنند كه حداقل اسامي قابل قبولي هستند. كسي تا حالا باهاشون كار نكرده؟
در مورد مدلها Acer بايد بگم كه بيشتر از همه در زمينه Desktop replacement موفق بوده و مدلهاي Ferrari اون از جمله مدلهای موفق در این زمینه هستند.
در مورد مدلهای Main stream هم با دادن نمونه هایی چون 1680 و 1690 و مدلهای قوی تر در 8000 و 8100 نمونه های قوی ای رو روانه بازار کرده که از عمر باتری خوبی هم برخوردارند.
اما در مورد مدلهای سبکتر مثلاً مدلهای 14 اینچ و 12 اینچش خیلی قوی نبوده (و اصولاً هم کم هستند از 70 مورد لپتاپ Acer در سایت ZDnet فقط 7 تای آن زیر 6 پوند وزن دارند.
به عنوان مثال Acer TravelMate TM3002WTCi امتیاز 5.9 از zdnet گرفته که یک لپتاپ 12 اینچ سونومای سریعه و مهمترین مشکلاتش از نظر من (نه از نظر سایت) 2 ساعت عمر باتری است (با یک باتری 3 سلولی) و قیمت بالای اون که بیش از 1.8 میلیون توسط پارس کام عرضه میشه
سری 3200 هم که در ایران عرضه میشه بد نیست (14 اینچ با وزنی در حدود 2.2 کیلوگرم) اما عمر باتری متوسط 3.5 ساعت اون به علاوه مشکلات طراحی اون (قرار گرفتن سویچ Wifi در جای نا مناسب) و قیمت وحشت ناک اون (دوتان 1.8 چیزی حدود 2 میلیون) مشکل دارد.
خلاصه فکر نکنم لپتاپهای Acer موجود در ایران جواب کار من رو بده.
روی برندهای دیگه هم دارم کار می کنم خوشحال میشم نظرتون رو بدونم
تحقيق بسيار منطقي نموده ايد,عملا همان مدلهاي ذكر شده كه خودتان گفتيد قابليت و كارايي مطلوب تري از خود نشان داده اند.اينكه آيا با نيازهاي شما هم خواني دارند يا خير,مسئله اي است كه خودتان بايد تحقيق كنيد ولي بر روي گارانتي آن چندان حساب باز نكنيد.
به نقل از حسن كچل :
اما در مورد Dell
در مورد دل باید بگم که ظاهرا پشتیبان درست و درمونی در ایران نداره و بخاطر تحریم این مشکلات بیشتر هم خواهد بود اما در مورد مدلها
مدلهای 12 اینچ دل مثل DELL Latitude D400,x1 , Dell Inspiron 700M همه مدلهای قابل قبولی هستند ولی عموماً عمر باتری کوتاهی دارند و صفحه کلیدهای نامناسب (خصوصاً برای من که زیاد تایپ می کنم)
مدلهای 14 اینچ دل بد نیستند اغلب وزنهایی در حدود 2.1 تا 2.4 دارند ولی قیمت های کاملاً پرتی توی ایران دارند خصوصاً که معمولاً توی ریویو ها از داغ کردن و کوتاه و یا متوسط بودن عمر باتریشون نالیده اند
در زمینه Main Stream ( حوالی 15 و 15.4) هم به نظر من چه از نظر قیمت و چه از نظر کیفیت کاملاً از Acer عقب هستند
ظاهرا مدلهای 17 اینچش اخیرا موفق بوده که اصولاً ربطی بکار من نداره

در مجموع خیلی ها دل رو لپتاپ دانشجویی می دونند که در قیمت های برابر امکانات بیشتری به نسبت Brandهای جا افتاده ای مثل سونی IBM و توشیبا عرضه می کنه.
اما فکر نمی کنم مدلی در ایران داشته باشه که جواب نیازهای من رو بده
از طرف دیگه من اغلب در نقش مشاور ظاهر می شوم (مشاوره مدیریت میدیم مشاوره بازاریابی می دیم آب حوض می کشیم پیرزن خفه می کنیم . . . نبود؟!!!) متاسفانه عقل بیشتر مردم به چشمشونه به همین خاطر فکر می کنم بهتره یک دستگاه با برند معروفتر مثل سونی توشیبا و IBM تهیه کنم.

خلاصه اگر کسی نظری داره بگه که سخت استقبال می کنم. چون الان بدجوری نیاز به یک لپتاپ دارم ولی هیچ دوست ندارم خریدی بکنم که بعداً پشیمون بشم. منتظر نظراتتون هستم
مدل D610 و D810 كه متاسفانه قيمت هاي بالاتري نيز دارند,در مقوله نياز شما بنظرم مناسب ترند.
به نقل از حسن كچل :
کسی در مورد VIGNET و وضعيت پشتيباني اون توي ايران خبر داره؟
يكي از دوستانم يكي از همين لپتاپ ها را خريداري نموده بود كه اكنون مدل آن يادم نيست.پس از خريد,و نصب ويندوز ,هركاري نمود,رايانه بوت نشد,به شركت مراجعه شد و آنان نيز نتوانستد كاري نمايند,من با كمي جستجو متوجه شدم كه بايوس نوت بوك احتياج به ارتقا دارد كه متاسفانه در سايت آن نيز در آن زمان(9 ماه پيش)هيچ ساپورتي موجود نبود!!!خلاصه مجبور به فروش شد ولي جالب اينكه شركت فروشنده پس از منت فراوان,تنها به اين راضي شد كه با گرفتن وجه اضافي!!مدل ديگري از همين نوت بوك به دوستم بدهندوالان نيز كه از وي پرسيده ام,چندان راضي نيست و مي گفت كاش تحقيق بيشتري نموده بودم.حالا مي پرسيد چرا در شركت اين مسئله حل نشد؟!براي اينكه واحد فروش نوت بوك بود بي آنكه واحد خدمات پس از فروش آن دائر باشد!!حالا متوجه وضعيت اين آشفته بازار مي شويد؟!

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
خوب بعد از كش و قوسهاي فراوان بالاخره منم لپ تاپ خریدم.تا چند روز قبل از معامله نظرم رو این بود:

Inspiron 510m
2.0
512
60
DVD+RW
15XGA
VGA64
wifi
bluetooth
.
.
.
1580000

اما با یه حساب سر انگشتی به این نتیجه رسیدم که همینم:

Inspiron 510m
1.7
512
40
DVD/CD-RW
15XGA
VGA64
wifi
bluetooth
.
.
.
1180000(زیگورات)

کارم رو با کیفیت عالی راه می ندازه به این دلیل از اولی منصرف شدم چون فکر کردم دومی رو با اون قیمت بگیرم و چند سال بعد ارتقا بدم به صرفه تره.
در ضمن شخصا" با یه سری تحقیقات دامنه دار به این نتیجه رسیدم که:

گارانتی نوت بوک تو ایران=کشک!​

واسه همینم نتونستم خودم قانع کنم شصت هفتاد تومن پول بی زبون رو بدم دست یه شرکت توزیع کننده که خودشم گارانتی نداره چه برسه به محصولات توزیعیش! :rolleyes:
40 تومن هم واسه ارتقای حافظه ش دادم.در کل چیز خوبی به نظر میاد.البته به خورده موقع کار کردن داغ می کنه حالا نمی دونم شاید من زیاد وسواس دارم و گرماش طبیعیه. :blush:

شکر ایزد که به اقبال کله گوشه ی dell....................... محنت نام vaio در دل ما آخر شد! :lol:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از electronic :
خوب بعد از كش و قوسهاي فراوان بالاخره منم لپ تاپ خریدم.تا چند روز قبل از معامله نظرم رو این بود:

Inspiron 510m
2.0
512
60
DVD+RW
15XGA
VGA64
wifi
bluetooth
.
.
.
1580000

اما با یه حساب سر انگشتی به این نتیجه رسیدم که همینم:

Inspiron 510m
1.7
512
40
DVD/CD-RW
15XGA
VGA64
wifi
bluetooth
.
.
.
1180000(زیگورات)

کارم رو با کیفیت عالی راه می ندازه به این دلیل از اولی منصرف شدم چون فکر کردم دومی رو با اون قیمت بگیرم و چند سال بعد ارتقا بدم به صرفه تره.
در ضمن شخصا" با یه سری تحقیقات دامنه دار به این نتیجه رسیدم که:

گارانتی نوت بوک تو ایران=کشک!​

واسه همینم نتونستم خودم قانع کنم شصت هفتاد تومن پول بی زبون رو بدم دست یه شرکت توزیع کننده که خودشم گارانتی نداره چه برسه به محصولات توزیعیش! :rolleyes:
40 تومن هم واسه ارتقای حافظه ش دادم.در کل چیز خوبی به نظر میاد.البته به خورده موقع کار کردن داغ می کنه حالا نمی دونم شاید من زیاد وسواس دارم و گرماش طبیعیه. :blush:

شکر ایزد که به اقبال کله گوشه ی dell....................... محنت نام vaio در دل ما آخر شد! :lol:
مبارك است.. :happy: مبارك بادا...انشالله مبارك بادا!!!بادا بادا مبارك بادا...

بالا