• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

electronic

Registered User
لایک‌ها
75

msmkhm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
براي lcd نوت بوك فرق xga و wxga و wsxga در چيست؟
كامپيوتر نوت بوك hp بهتر است يا hp-compaq يا toshiba يا dell ؟
براي cpu-centrino وقتي 1.7GHzو 2 مگ كش مي باشددر مقايسه با p4 كه 3GHz و 512KB كش دارد كدام قوي تراست آيا بايد به فركانس سي پي يو توجه شود يا كش آن .

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از msmkhm :
سلام
براي cpu-centrino وقتي 1.7GHzو 2 مگ كش مي باشددر مقايسه با p4 كه 3GHz و 512KB كش دارد كدام قوي تراست آيا بايد به فركانس سي پي يو توجه شود يا كش آن .
http://www.gen-x-pc.com/lcd3.htm
البته اينم در نظر داشته باش هر چي صفحه نمايش وضوح و درخشندگي بيشتري داشته باشه مصرف انر}يش هم بيشتره.
واقعيتش نميشه سربسته قضاوت كرد.بايد مدل به مدل بررسي بشه.اما با توجه به اطلاعات اندك من فكر كنم بهتر باشه كه اين hp-compaq و hp رو در برابر اون دو تاي ديگه ناديده بگيري.(كاملا" كلي عرض كردم.)
راي cpu-centrino وقتي 1.7GHzو 2 مگ كش مي باشددر مقايسه با p4 كه 3GHz و 512KB كش دارد كدام قوي تراست آيا بايد به فركانس سي پي يو توجه شود يا كش آن .
خوب اصولا" نميشه مقايسه ي علمي انجام داد و صرفا" بر حسب تجربه ميشه فهميد.البته به هر دوتاي اين عوامل بايد توجه كرد اما خصيصه ي قابل حمل بودن لپ تاپ و بحث باطري و ... در تكنولوژی ساخت پردازنده ها تاثیر زیادی گذاشته و هر کدومشون واسه کار خاصی طراحی شدن....

hpxyz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لپ تاپ مدل hp compaq zt-3280 مشخصاتش را ميخوام. در ضمن مانتيوترش چند اينچه؟ وزنش؟ قيمتش؟
در كل چطوريه؟

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از hpxyz :
لپ تاپ مدل hp compaq zt-3280 مشخصاتش را ميخوام. در ضمن مانتيوترش چند اينچه؟ وزنش؟ قيمتش؟
در كل چطوريه؟
http://www.portables.ru/notebooks/hp-compaq/pavilion/zt3280-1724.htm#form
خوب در مورد قيمت هم مي توني اينجا با يكي از فروشنده هاي پايتخت تماس بگيري.
نمي دونم واسه چه كاري اين نوت بوك رو مي خوايد اما چيزي كه در نگاه اول به ذهنم مياد اينه كه وزنش يه خورده زياده.بيشتر توضيح بدي بهتر مي تونيم بحث كنيم.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از msmkhm :
سلام

دوست گرامي ضمن خوش آمد گويي,
و با تشكر از توضيحات و وقتي كه دوست خوبمان الكترونيك براي اين مبحث گذارده اند,
1-تفاوت اين سه گزينه در درخشش و كيفيت تصويري و تعداد پيكسلي است كه صفحه نمايش مي تواند پشتيباني نمايد.بدين ترتيب كه بترتيب از راست به چپ بر مقدار اينچ صفحه نمايش افزوده مي شود,تعداد پيكسل هاي نمايشگر بالا مي رود و در نتيجه وضوح و جزئيات تصويري را بهتر ولي ريزتر مطالعه مي نماييد.همچنين بنا به قول دوستمان,همين عامل موجب مصرف بيشتر انرژي مولد باطري گرديده و بدين ترتيب شما هرچه بطرف وضوح تصويري بالا مي رويد,يا بهتر است بگويم از نوت بوك فاصله گرفته و به دسكتاپ نزديك تر مي شويد,امكان بهره گيري موثر و مطلوب از باطري را كاهش مي دهيد.در مقاله اي مي خواندم كه براي يك كاربر معمولي تفاوت چنداني در اختلاف اين چند وضعيت مشاهده نمي شود و بيشتر براي حرفه اي ها مناسب تر است كه در رابطه با گرافيك حساس ترند.
2-نمي توانيد قياس نماييد كه كدام رايانه بهتر است يا بدتر ولي براي خالي نبودن جواب شما,مي توانيد به بخش اخبار لپتاپ مراجعه نماييد و يك مقايسه كوتاهي از جواب سوال خود را بگيريد.
بيشتر اين امر بستگي به ميزان هزينه اي كه شما مي پردازيد,ميزان كارايي كه براي نوت بوك انتخابي خود متصوريد و همينطور انتظاراتي كه از آن داريد,خواهد داشت.
3-براي چنين مقايسه اي به اينجا مراجعه نماييد.http://216.92.52.205/index.html

Erin_brakovic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان ....
من 1 ميليون و 300 جور كردم براي خريد نوت بوك اما واقعا سردرگم شدم . نه مي دونم چه ماركي رو انتخاب كنم نه اينكه چه مشخصاتي (منظورم نوع cpu هست pentium4 یا centrino ؟؟ dothan یا sonoma ؟؟

تنها چيزي كه خيلي برام مهمه اينه كه بتونم كار گرافيكي باهاش انجام بدم . می خوام حافظه کارت گرافیکش share نباشه ...

لطفا راهنمائیم کنید ....

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Erin_brakovic :
سلام دوستان ....
من 1 ميليون و 300 جور كردم براي خريد نوت بوك اما واقعا سردرگم شدم . نه مي دونم چه ماركي رو انتخاب كنم نه اينكه چه مشخصاتي (منظورم نوع cpu هست pentium4 یا centrino ؟؟ dothan یا sonoma ؟؟

تنها چيزي كه خيلي برام مهمه اينه كه بتونم كار گرافيكي باهاش انجام بدم . می خوام حافظه کارت گرافیکش share نباشه ...

لطفا راهنمائیم کنید ....
دوست گرامي,اولا كه بسيار خوش آمديد.من البته پيشنهاد بهتري دارم.من بعقيده خودم به هيچ يك از دوستان صرفا براي انجام اين كاري كه شما مدنظر داريد,نوت بوك پيشنهاد نمي كنم.شما مي توانيد با بهينه نموده دسكتاپ,تمامي عمليات خود را با آن انجام داده و صرفا براي حمل و نقل داده هاي حاصله از نوت بوك استفاده نماييد.
دوم اينكه دوست گرامي با انتخاب پردازنده هايي كه شما گفتيد و با انتخاب از راست به چپ,قيمت نوت بوك فراتر از آنچه شما بعنوان هزينه احتمالي در نظر گرفته ايد بالا مي رود.همينطور مصرف باطري شما نيز با درنظر گرفتن همان ترتيبي كه عرض كردم,بهتر مي شود.
حال اگر شما در نظر داريد كه از چنين نوت بوكي كماكان استفاده نماييد,بايد بگويم كمي -در حدود 300 الي 400 هزار تومان-بايستي به مبلغ مورد نظر بيفزاييد.وگرنه نه كيفيت تصويري نوت بوك شما را در خلق كارهاي گرافيكي خودتان راضي خواهد نمود,و نه قادر هستيد آن را حمل و نقل نماييد و دائم همانند دسكتاپ بايستي با برق شهري در ارتباط باشيد.

amin2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت همه ی عزیزان.
قبل از هر چیزی از اطلاعات مفیدی که اینجا جمع آوری کرده اید قدر دانی می کنم و به مدیر زحمت کش این بخش جناب اسفندیار خسته نباشید می گویم.
بنده نیازمند یک دستگاه لپ تاپ هستم و با توجه به شرایطم و مطالب مفید این بخش مدل زیر را انتخاب کرده ام.و دوست دارم نظر دوستان را در این رابطه بدانم:

acer Ferrari 3400 LM
CPU Mobile Athlon64 3000+
Chipset K8VT800 Hypertransport 1600MHz
RAM 512MBDDR333
HDD 80GB 8MB Cache
Graphics ATI mobility Radeon 9700 Pro 128MB Turbo
Optical Drive Super Multi DVD Burner 8X Slot Load
Card Reader SD/MMC/MS/SM 4in1
LAN/ Wireless 1000/54Mbs/BlueTooth/IR
Dim/Weight 330X272X30 mm/2.9 Kg
Battery 3 Hours 8 Cells
LCD 15.1" SXGA+ 1400X1050 200nit Crystal Bright

منتهی تا الان همچین خریدی را انجام نداده ام و یک کمی نگران هستم که خدای ناکرده مغبون نشوم.
می خواهم بدانم که هنگام خرید لپ تاپ آیا باید از فروشنده در خواست کرد که دستگاه را باز کند و در حضور بنده امتحان نمیاد حتی به من نیز اجازه ی کار با آن را بدهد با این شرط که اگر نقصی در دستگاه مشاهده شود آن را بدون هیچ گونه ناراحتی پس بگیرد؟ چون من دیده ام که خیلی ها لپ تاپ را آکبند تحویل می گیرن بدون اینکه آن را باز کنند.اما مطمئنا" این کار ریسک بالایی دارد.در ضمن غیر از برگ ضمانتنامه ی بین الملل چه چیزهای دیگری را باید از فروشنده درخواست بکنم.
تشکر فراوان.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از amin2006 :
با سلام خدمت همه ی عزیزان.
قبل از هر چیزی از اطلاعات مفیدی که اینجا جمع آوری کرده اید قدر دانی می کنم و به مدیر زحمت کش این بخش جناب اسفندیار خسته نباشید می گویم.
بنده نیازمند یک دستگاه لپ تاپ هستم و با توجه به شرایطم و مطالب مفید این بخش مدل زیر را انتخاب کرده ام.و دوست دارم نظر دوستان را در این رابطه بدانم:

acer Ferrari 3400 LM
CPU Mobile Athlon64 3000+
Chipset K8VT800 Hypertransport 1600MHz
RAM 512MBDDR333
HDD 80GB 8MB Cache
Graphics ATI mobility Radeon 9700 Pro 128MB Turbo
Optical Drive Super Multi DVD Burner 8X Slot Load
Card Reader SD/MMC/MS/SM 4in1
LAN/ Wireless 1000/54Mbs/BlueTooth/IR
Dim/Weight 330X272X30 mm/2.9 Kg
Battery 3 Hours 8 Cells
LCD 15.1" SXGA+ 1400X1050 200nit Crystal Bright

منتهی تا الان همچین خریدی را انجام نداده ام و یک کمی نگران هستم که خدای ناکرده مغبون نشوم.
می خواهم بدانم که هنگام خرید لپ تاپ آیا باید از فروشنده در خواست کرد که دستگاه را باز کند و در حضور بنده امتحان نمیاد حتی به من نیز اجازه ی کار با آن را بدهد با این شرط که اگر نقصی در دستگاه مشاهده شود آن را بدون هیچ گونه ناراحتی پس بگیرد؟ چون من دیده ام که خیلی ها لپ تاپ را آکبند تحویل می گیرن بدون اینکه آن را باز کنند.اما مطمئنا" این کار ریسک بالایی دارد.در ضمن غیر از برگ ضمانتنامه ی بین الملل چه چیزهای دیگری را باید از فروشنده درخواست بکنم.
تشکر فراوان.

دوست عزيز,ضمن خوش آمدگويي و تشكر از محبتتان,
نوت بوك خوبي را انتخاب نموده ايد و اي كاش مي دانستم دليل انتخاب شما از اين نوت بوك چه بود و با چه ديدي نسبت به آن انتخاب داشته ايد؟در ضمن براي مطلب فوق در همين بخش لپتاپ قسمتي بنام راهنماي تجربي و عملي خريد لپتاپ در ايران وجود دارد كه فكر كنم مطالعه آن خالي از لطف نباشد و پاسخ سوالات فعلي خود را براحتي مي گيريد.اگر مشكل ديگري بود,من در خدمتم.

plusdeck

Registered User
لایک‌ها
11
اسفندیار جان!
قصد دارم یه لپ تاپ با حداقل هزینه جور کنم. برای انجام کارهای سبک مثل کار با یه سری نرم افزارهای مهندسی جستجو در وب و نه کارهای سنگین گرافیکی. بیشتر قابل حمل بودنش برام مهمه و اینکه مدیریت باطریش خوب باشه حاقل ظرفیت هاردشم 40 باشه و کیفیت مانیتورشم مناسب باشه.
کمبو درایو و مودم و کارت شبکه و ورودیی usb و فایر وایر هم داشته باشه و اگه خوب فلش درایو هم بخوره خیلی خوب میشه.
حداکثر بودجه ای هم که دارم تا 750 تومنه.
چه پیشنهاد هایی داری؟
البته اگه دست دومشم باشه مهم نیست.
ممنون میشم راهنماییم کنی چون تا هفته آینده به احتمال زیاد یکی میگیرم!

Minor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اسفنديار خان سلام

من قصد دارم از سري S سوني يك مدل بخرم s48 بيشتر مد نظرم هست. دليلش هم سايز متناسب و وزن كم lcd wide هست. پيشنهاد يا نكته خاصي به نظرتون نمياد ؟؟؟

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از plusdeck :
اسفندیار جان!
قصد دارم یه لپ تاپ با حداقل هزینه جور کنم. برای انجام کارهای سبک مثل کار با یه سری نرم افزارهای مهندسی جستجو در وب و نه کارهای سنگین گرافیکی. بیشتر قابل حمل بودنش برام مهمه و اینکه مدیریت باطریش خوب باشه حاقل ظرفیت هاردشم 40 باشه و کیفیت مانیتورشم مناسب باشه.
کمبو درایو و مودم و کارت شبکه و ورودیی usb و فایر وایر هم داشته باشه و اگه خوب فلش درایو هم بخوره خیلی خوب میشه.
حداکثر بودجه ای هم که دارم تا 750 تومنه.
چه پیشنهاد هایی داری؟
البته اگه دست دومشم باشه مهم نیست.
ممنون میشم راهنماییم کنی چون تا هفته آینده به احتمال زیاد یکی میگیرم!
دوست گرامي با سلام,
به اين جا مراجعه نموده و خودتان انتخاب نماييد.
مي بخشيد كه دير جواب دادم.
http://www.notebook4u.ir/
دست دوم را به صلاح نمي بينيم.و اين مقدار را اگر كمي بيشتر كنيد خريد به صرفه تري انجام خواهيد داد.
http://zigorat.com/products.aspx?Code=29

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Minor :
اسفنديار خان سلام

من قصد دارم از سري S سوني يك مدل بخرم s48 بيشتر مد نظرم هست. دليلش هم سايز متناسب و وزن كم lcd wide هست. پيشنهاد يا نكته خاصي به نظرتون نمياد ؟؟؟
خوب دوست عزيز مبارك است ولي مي توانم بپرسم بغير از قيمت,چه خصلتي در آن شما را مجذوب نموده كه مي خواهيد آن مدل را خريداري نماييد؟البته وجه مثبت حرفم را بپذيريد. :happy:

plusdeck

Registered User
لایک‌ها
11
به نقل از esfandiyar2002 :
دوست گرامي با سلام,
به اين جا مراجعه نموده و خودتان انتخاب نماييد.
مي بخشيد كه دير جواب دادم.
http://www.notebook4u.ir/
دست دوم را به صلاح نمي بينيم.و اين مقدار را اگر كمي بيشتر كنيد خريد به صرفه تري انجام خواهيد داد.
http://zigorat.com/products.aspx?Code=29

خواهش مي كنم.
ممنون از پاسختون.
راستش يه لپ تاپ compaq presario 1700 دست دوم براي خريد به من پيشنهاد شده 900,000 تومان.

presario_1700.jpg

مي خواستم ببينم نظر شما در موردش چيه؟ و اينكه آيا نسبت به قيمت پيشنهاد شده محصول خوبيه؟
البته در مورد كيفيت و قدرتش ميگم.
لازم به ذكره كه كمبو درايوشو عوض كرده و بجاش DVD/Writer گذاشته.

و يه سوال ديگه اينكه با اين بودجه (900000 تومان ) شما چه لپ تاپ هايي رو پيشنهاد ميكنيد يعني اگه جاي من بوديد چه انتخاب هايي مد نظرتون بود؟

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از plusdeck :
خواهش مي كنم.
ممنون از پاسختون.
راستش يه لپ تاپ compaq presario 1700 دست دوم براي خريد به من پيشنهاد شده 900,000 تومان.

presario_1700.jpg

مي خواستم ببينم نظر شما در موردش چيه؟ و اينكه آيا نسبت به قيمت پيشنهاد شده محصول خوبيه؟
البته در مورد كيفيت و قدرتش ميگم.
لازم به ذكره كه كمبو درايوشو عوض كرده و بجاش DVD/Writer گذاشته.

و يه سوال ديگه اينكه با اين بودجه (900000 تومان ) شما چه لپ تاپ هايي رو پيشنهاد ميكنيد يعني اگه جاي من بوديد چه انتخاب هايي مد نظرتون بود؟
دوست گرامي...
ابتدا اينجا را بخوانيد...ببخشيد كه ترجمه نكردم ولي فكر مي كنم گويا هست.
http://www.streettech.com/archives_hardware/presario1700.html
دوم اينكه,اگر از صحت دستگاه مطمئن هستيد,انتخاب خوبي است,بخصوص كه انتظارات زيادي نيز ازآن نداريد.
كيفيت آن براي كارهايي كه شما در نظر داريد,كفايت مي نمايد ولي انتظار كارايي كاملي از آن را نداشته باشيد.
دوست عزيزم,من جسارت نمي كنم جاي شما باشم و اصولا اين قياس اصلا صحيح نيست.ديد من با شما متفاوت است و علت آن هم تفاوت سلايق است, نه به اصطلاح حرفه اي بودن من در اين باب.پس من با اين حساب به انتخاب شما با توجه به بودجه اي كه خريده ايد و انتظار معقولي كه از آن داريد,احترام مي گذارم.
با اين قيمت مي توان بر روي hp و compaq مانور داد,ولي من بيشتر dell را ترجيح مي دادم.
چراكه به نسبت قيمت آن,كارايي بيشتري از دو مدل ياد شده خواهد داشت.ولي تكرار مي كنم,سليقه شما بجاي خود محترم و محفوظ است.اميدوارم مطلب فوق را درك نماييد.متشكرم. :happy:

حسن كچل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من بالاخره انتخاب خودم رو انجام دادم
فكر مي‌كنم با توجه به نيازهاي من يعني

1. سريع بودن
  2. داشتن طول عمر باتري بالا
  3. سبك بودن
  4. داشتن كارت گرافيكي Dedicated
سوني سري s انتخاب خوبي باشه كه شرايطش چيزي در اين حدوده:

* VGN-S170B18
* P/N: VGN-S170B18
* CPU: Intel® Pentium M Processor 735 (1.70 GHz Processor Speed, 2MB L2 Cache, 400MHz FSB)
* RAM: 512 MB
* 60 Gigabyte (4200 RPM)
* DVD-CDRW Drive
* Display: 13.3'' Xbrite WXGA (1280x800)
* VGA: ATi Radeon 9700 /64 MB DDR
* Modem: Integrated V.90/56K modem
* LAN: Integrated 10/100 Ethernet
* Wireless LAN: Integrated Wireless LAN Wi-Fi™ (802.11b/g)
* I/O: MS Pro Slot / i-Link / VGA-Out
* Size: 12.3'' x 1.16-1.39'' x 8.85''
* Weight: 1.870 Kg
* Warranty in Iran: 1 Year Warranty in Iran
* Original Factory Warranty: 1 Year Factory warranty
* Country of Origin: Made in Japan
* Distribution Zone: North America (US & Canada)
* Only: 17,950,000 Rials with Warranty In Iran

اين قيمت مال كامپيوتر نقشه به اين آدرس http://www.naghsh.net

البته اين قيمت رو توي ليست قيمت فروشگاهشون حدود بيست هزار تومان كمتر زده‌اند

خوب تا حالاش اطلاع رساني بود اما چند پرسش
  1. آيا با توجه به نيازم انتخاب مناسبي داشته‌ام يا نه؟
  2. وضعيت پشتيباني و تعميرات (و در صورت وجود گارانتي) براي برند سوني چطوريه؟ خصوصاً وضعيت اين نقش چطوره؟ دودر مي‌كنه يا نه؟ با توجه به اين مسئله كه اين دستگاه بدون گارانتي 1700000 هستش
  3. اين اواخر يكي به ماگفت كه سوني با وجوديكه اسمش در كنار IBM ذكر ميشه ولي اصلاً كيفيت اونو نداره و فقط قشنگه و آمار خرابي‌هاش از همه بيشتره مي‌خوام بدونم اين قضيه تا چه حد جديه؟ چون هيچ رقمه حال و حوصله نعش كشي ندارم
  4. گزينه‌اي ديگر كه چنين امكاناتي داشته باشه و در همين رنج قيمت باشه و البته در ايران موجود باشه چيه؟

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از حسن كچل :
سلام
من بالاخره انتخاب خودم رو انجام دادم
فكر مي‌كنم با توجه به نيازهاي من يعني

1. سريع بودن
  2. داشتن طول عمر باتري بالا
  3. سبك بودن
  4. داشتن كارت گرافيكي Dedicated
سوني سري s انتخاب خوبي باشه كه شرايطش چيزي در اين حدوده:

* VGN-S170B18
* P/N: VGN-S170B18
* CPU: Intel® Pentium M Processor 735 (1.70 GHz Processor Speed, 2MB L2 Cache, 400MHz FSB)
* RAM: 512 MB
* 60 Gigabyte (4200 RPM)
* DVD-CDRW Drive
* Display: 13.3'' Xbrite WXGA (1280x800)
* VGA: ATi Radeon 9700 /64 MB DDR
* Modem: Integrated V.90/56K modem
* LAN: Integrated 10/100 Ethernet
* Wireless LAN: Integrated Wireless LAN Wi-Fi™ (802.11b/g)
* I/O: MS Pro Slot / i-Link / VGA-Out
* Size: 12.3'' x 1.16-1.39'' x 8.85''
* Weight: 1.870 Kg
* Warranty in Iran: 1 Year Warranty in Iran
* Original Factory Warranty: 1 Year Factory warranty
* Country of Origin: Made in Japan
* Distribution Zone: North America (US & Canada)
* Only: 17,950,000 Rials with Warranty In Iran

اين قيمت مال كامپيوتر نقشه به اين آدرس http://www.naghsh.net

البته اين قيمت رو توي ليست قيمت فروشگاهشون حدود بيست هزار تومان كمتر زده‌اند

خوب تا حالاش اطلاع رساني بود اما چند پرسش
  1. آيا با توجه به نيازم انتخاب مناسبي داشته‌ام يا نه؟
  2. وضعيت پشتيباني و تعميرات (و در صورت وجود گارانتي) براي برند سوني چطوريه؟ خصوصاً وضعيت اين نقش چطوره؟ دودر مي‌كنه يا نه؟ با توجه به اين مسئله كه اين دستگاه بدون گارانتي 1700000 هستش
  3. اين اواخر يكي به ماگفت كه سوني با وجوديكه اسمش در كنار IBM ذكر ميشه ولي اصلاً كيفيت اونو نداره و فقط قشنگه و آمار خرابي‌هاش از همه بيشتره مي‌خوام بدونم اين قضيه تا چه حد جديه؟ چون هيچ رقمه حال و حوصله نعش كشي ندارم
  4. گزينه‌اي ديگر كه چنين امكاناتي داشته باشه و در همين رنج قيمت باشه و البته در ايران موجود باشه چيه؟
دوست گرامي,
اولا تبريك مي گويم كه انتخاب خوبي نموده ايد.با مختصات مورد نظر شما متناسب مي باشد.
براي پشتيباني بايد از ايران رهجو كمك بگيريد.نقش در بهترين حالت فروشنده است و تنها كاري كه مي تواند براي شما بكند ارسال نوت بوك شما به دوبي است.در ضمن خريد از آنجا را به صلاح نمي دانم.با نمايندگي ايران رهجو در تماس باشيد و همين قيمت را با مدل ياد شده از آنان بخواهيد.
يادم هست عطا خان عسگري كه يادشان گرامي باد,از نوت بوك سوني استفاده مي نمودند و از كيفيت آن هم بسيار خرسند بودند.به شايعات توجه نكنيد.مگر خيار بادمجان فصلي خريد مي كنيد ؟!
تقريبا تمامي برندهاي موجود در ايران داراي تنوع آنچه كه شما خواستار آن هستيد ,هستند.تنها كافي است تحقيقات خود را كمي بيشتر نماييد.موفق باشيد.

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
اسفنديار جان به نظر شما انده نوت بوك چيه ؟ ميشه معرفي كني يا لينك بدي ؟ كاري هم با بودجه نداشته باش چون نمي خوام
براي خودم بخرم و طرف خيلي ومايه داره فقط بگو اواخره نوت بوك كدوم وراست ممنون :)

بالا