• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

N e M e S i S

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت اساتید .
من یک لپتاپ Sony VAIO VGN-A170P20 میخوام خریداری کنم . مشخصات کل لیش هم این ها هستش :
Dothan 755 2.0 GHz/512 MB/60 GB/DVD±RW Drive/17'' Xbrite WUXGA /Win XP Pro/1 Year
خوب من اوم قیمت دقیق بعد هم اینکه از کجا تهیه کنم رو مشکل دارم . اگر میشه دوستان راهنمایی کنند . ممنون میشم .

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از N e M e S i S :
با سلام خدمت اساتید .
من یک لپتاپ Sony VAIO VGN-A170P20 میخوام خریداری کنم . مشخصات کل لیش هم این ها هستش :
Dothan 755 2.0 GHz/512 MB/60 GB/DVD±RW Drive/17'' Xbrite WUXGA /Win XP Pro/1 Year
خوب من اوم قیمت دقیق بعد هم اینکه از کجا تهیه کنم رو مشکل دارم . اگر میشه دوستان راهنمایی کنند . ممنون میشم .
والا به نظر من این مدل یه خورده سخت گیر میاد لااقل من تا حالا تو لیست جایی ندیدمش اما قیمتش رو حداقل دو و نیم به بالا حدس می زنم.

N e M e S i S

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از electronic :
والا به نظر من این مدل یه خورده سخت گیر میاد لااقل من تا حالا تو لیست جایی ندیدمش اما قیمتش رو حداقل دو و نیم به بالا حدس می زنم.

من يك روز كه داشتم دونباله چند مدل ميگشتم تو سايت نقش ديدمش . قيمت هم زده بود 2700 . من همش رو نقد دارم ولي ميخواستم بدونم قيمت فعليش و يا از جاي ديگه نميشه تهيه كرد ؟

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
من يك روز كه داشتم دونباله چند مدل ميگشتم تو سايت نقش ديدمش . قيمت هم زده بود 2700 . من همش رو نقد دارم ولي ميخواستم بدونم قيمت فعليش و يا از جاي ديگه نميشه تهيه كرد ؟
عجب ولی الان تو نقش نیست فکر کنم.شما می تونید با فروشندگان پایتخت تماس بگیرید شاید قیمت روزش رو داشته باشن.اما خودمونیم خوب چیزیه ها...منتهی بیشتر به دسکتاپ شبیه تا لپ تاپ مخصوصا" وزن و اندازه ی صفحه ی نمایش... امیدوارم به شرایط شما بخوره...

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7

دوست گرامي مي توانيد با نمايندگي نوت بوك هاي سوني در ايران يا همان ايران رهجو در تماس باشيد.

N e M e S i S

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از electronic :
عجب ولی الان تو نقش نیست فکر کنم.شما می تونید با فروشندگان پایتخت تماس بگیرید شاید قیمت روزش رو داشته باشن.اما خودمونیم خوب چیزیه ها...منتهی بیشتر به دسکتاپ شبیه تا لپ تاپ مخصوصا" وزن و اندازه ی صفحه ی نمایش... امیدوارم به شرایط شما بخوره...

من كلي گشتم تا يك همچين چيزي پيدا كردم . يك توشيبا خوب هم گير آوردم ولي چيزي كه بود اون سي پي يوش براي كامپيوتر هاي دسكتاپ بود .

به نقل از esfandiyar2002 :
دوست گرامي مي توانيد با نمايندگي نوت بوك هاي سوني در ايران يا همان ايران رهجو در تماس باشيد.

ميشه بيشتر توضيح بدين . مرسي .

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
من كلي گشتم تا يك همچين چيزي پيدا كردم . يك توشيبا خوب هم گير آوردم ولي چيزي كه بود اون سي پي يوش براي كامپيوتر هاي دسكتاپ بود .
امیدوارم همین هم با شرایطت جور دربیاد هست و نیست لپ تاپ قابل قبولیه البته به نسبت قیمتش همچین هم انتظار میره...

ميشه بيشتر توضيح بدين . مرسي

N e M e S i S

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از electronic :
امیدوارم همین هم با شرایطت جور دربیاد هست و نیست لپ تاپ قابل قبولیه البته به نسبت قیمتش همچین هم انتظار میره...

مرسي . من به اين سايت سر زدم . ولي فكر ميكنم سايت مشكل داشته باشه . ولي خوب باز هم تشكر ميكنم . :happy:

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از من :
بچه میخاستم ببینم که اصلا Table PC توی ایران هم پیدا میشه ؟ من توی شبکه آموزش سیما دیدم که استفاده می کنن امّا هر چی گشتم توی تهران ندیدم !!
اسم صحیحش اینه دوست خوب:Tablet Pc
راستش منم همون جایی دیدم که شما گفتی اما انگاری این نوع از سیستمهای همراه زیاد تو ایران جا نیفتاده منم تا حالا ندیدم لااقل مانند لپ تاپهای معمولی به وفور پیدا نمیشه.اگه اطلاعاتی به دست آوردی ما رو هم بی خبر نذار.
مرسی.

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
ميشه يه توضيحي درموردشون بديد.......

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از daneshmand :
ميشه يه توضيحي درموردشون بديد.......
شاید وقتی که مشغول مطالعه یک مجله کامپیوتری بوده اید و یا در سایتهای اینترنتی دنبال مقالات کامپیوتری می گشته اید، مقاله ای یا خبری در رابطه با tablet pc ها به چشمتان خورده باشد. اما آیا می دانید که یک tablet pc چیست و چه کاربردهایی دارد. در این مقاله کوتاه سعی کرده ام تا شما را به زبان بسیار ساده با مفهوم tablet pc و کاربردهای آن در دنیای برپایه تکنولوژی امروزه آشنا سازم. امیدوارم که پس از خواندن این مقاله درک درستی از این عضو خانواده بزرگ کامپیوترها داشته باشید.

یک tablet pc به واقع نمونه خاصی از خانواده نوت بوکها( کامپیوترهای قابل حمل) می باشد که دارای چند خصوصیت منحصر به فرد می باشد. از جمله این ویژگی ها می توان به موارد زیر اشاره نمود:

الف: در این کامپیوترها قابلیت تبدیل دست خط به متن های دیجیتال وجود دارد. بدین معنا که شما با یک قلم نوری که به ان استایلوس (stylus) هم می گویند بر روی صفحه نمایشگر tablet pc می نویسید و بر اساس ساختار تعبیه شده در صفحه نمایشگر و همچنین نرم افزار مربوطه اش، هر انچه که شما با دست خط خود بر روی صفحه نمایش می نویسید تبدیل به متن استاندارد یک فایل می شود. نکته جالب آنجاست که دانشمندان هم اکنون بر روی هوشمندی هرچه بیشتر نرم افزار تبدیل کننده رسم الخط شما به فایل متنی استاندارد کار می کنند یعنی آنکه دستگاه به دستخط شما عادت خواهد کرد و دستخط شما را از سایرین متمایز خواهد نمود!

ب: tablet pc دارای صفحه نمایشی می باشد که حرکت دست شما را وقتی با قلم نوری روی آن حرکت می دهید ثبت و ضبط کرده و مقادیر دیجیتایز شده را به نرم افزار مربوطه برای تبدیل می فرستد. نکته دیگر اینکه صفحه نمایش این نمونه از کامپیوترها به فشار حساس است و با قلم نوری مخصوص و حتی گاهی ناخن دست هم می توان منوهای آن را باز و بسته نمود و با آن کار کرد!

ج: یکی از قابلیت های بسیار منحصر به فردی که یک tablet pc دارد وجود نرم افزارهای نصب شده بر آن برای شناختن صدا و انجام فرامین کاربر می باشد. در این نمونه از کامپیوترها به دلیل طیف کاربرانی که دارد، از نرم افزارهای بسیار قوی شناسایی صدای افراد استفاده شده است و تنها با دستور دادن به آن به جای کلیک کردن و استفاده از ماوس و کیبیورد، می توان به هدف خود رسید.

د: در بعضی از tablet pc ها صفحه نمایشگر قابلیت حرکت و چرخش تا 180 درجه را دارا می باشد. یعنی آنکه شما می توانید آن را به راحتی چرخانده و مانند یک دفترچه بر روی ان شروع به نوشتن کنید( برای آنکه راحت تر بتوانید تصور کنید فرض کنید که صفحه نمایش لپ تاپ خود را بتوانید بچرخانید و سپس بر روی صفحه کیبورد بخوابانید!). هرچند که بایست گفت این خصوصیت در بعضی از لپتاپ های جدید هم نمود پیدا کرده است و اساسا کامپیوترهای قابل حمل جدید به سوی صفحات با قابلیت چرخش پیش می روند.

در آخر شایان ذکر است که به طور کلی شاید بتوان tablet pc ها را به دو نمونه تقسیم بندی کرد. دسته اول که بسیار سبک هستند و فقط دارای صفحه نمایش می باشند و کاربر توسط صدا و یا قلم نوری می تواند با آن به تعامل بپردازد. این نوع از کامپیوتر مناسب افرادی ست که مرتبا در جلسات و یا در مراکز تحقیقاتی مدام به این ور و آن ور سرک می کشند! نمونه دیگر همان طور که در بالا هم اشاره شد دارای یک کیبورد متصل به صفحه نمایش هم می باشند که طبیعتا سنگین تر از همتای قبلی خود است.

منبع:iranwebdesigning

به نظرم كه چيز خوبي هستن اما همون كه گفتن متاسفانه تو ايران زياد جا نيفتاده...

_arash_

Registered User
لایک‌ها
9
سلام

لطفا بفرماييد كه سري هاي T,S,B,A,FS در محصولات VAIO® Notebooks چه تفاوت هايي با هم دارند.

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
اي اسفنديار حكيم

سوالاتي چند همي در مغز من رسوخ كرده است كه گمان ميبرم كه اگر شخص شخيص شما پاسخ گو نباشيد.بنده به كلي

دچار ماليخوليا خواهيم گرديد!!:wacko:

اما

چند وقت پيش آگهي يه لپ تاپ رو با سيستم عامل لينوكس ديدم كه قيمتش خيلي پايين بود و ناگهان جرقه اي در ذهن من شعله ور شد!(چهره شرلوك هلمز بعد از روشن شدن جرقه!!
75.gif
)

اما چند تا سوال براي روشن شدن اذهان!

ميخواستم ببينم نوت بوك با سيستم عامل لينوكس هم در ايران موجود هست؟

قيمتش چنده؟

اصولا چرا در ايران محبوب نيست؟آيا سيستم عاملش رو بعد ها ميشه به ويندوز تقيير داد؟

كلا ميدونيد منظورم چيه ديگه!! منظورم اينه كه ويندوز هوم اديشن قيمتش 300$ دلار هست!و مسلما

همراه با نوت بوك لايسنس يك ويندوز هم فروخته ميشه ديگه!!اينه كه 300$ بيخود(براي ما) روي پول نوت بوك مياد!:wacko:

(البته من اين حرفها رو با اين پيش بيني زدم كه سيستم عامل PC با نوت بوك متفوات نيست , اگر هست كه كلا قضيه منتفيه)

در ضمن بنده به هيچ وجه قصد خريد نوت بوك رو ندارم و بايد سعي كنم اين ورا ديگه پيدام نشه وگرنه كرمش در من هم شعله ور خواهد شد!!:D

پيشاپيش ممنون اسفنديار جان!:)

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نقل از SherlockHolmes :
اي اسفنديار حكيم

سوالاتي چند همي در مغز من رسوخ كرده است كه گمان ميبرم كه اگر شخص شخيص شما پاسخ گو نباشيد.بنده به كلي

دچار ماليخوليا خواهيم گرديد!!:wacko:

اما

چند وقت پيش آگهي يه لپ تاپ رو با سيستم عامل لينوكس ديدم كه قيمتش خيلي پايين بود و ناگهان جرقه اي در ذهن من شعله ور شد!(چهره شرلوك هلمز بعد از روشن شدن جرقه!!
75.gif
)

اما چند تا سوال براي روشن شدن اذهان!

ميخواستم ببينم نوت بوك با سيستم عامل لينوكس هم در ايران موجود هست؟

قيمتش چنده؟

اصولا چرا در ايران محبوب نيست؟آيا سيستم عاملش رو بعد ها ميشه به ويندوز تقيير داد؟

كلا ميدونيد منظورم چيه ديگه!! منظورم اينه كه ويندوز هوم اديشن قيمتش 300$ دلار هست!و مسلما

همراه با نوت بوك لايسنس يك ويندوز هم فروخته ميشه ديگه!!اينه كه 300$ بيخود(براي ما) روي پول نوت بوك مياد!:wacko:

(البته من اين حرفها رو با اين پيش بيني زدم كه سيستم عامل PC با نوت بوك متفوات نيست , اگر هست كه كلا قضيه منتفيه)

در ضمن بنده به هيچ وجه قصد خريد نوت بوك رو ندارم و بايد سعي كنم اين ورا ديگه پيدام نشه وگرنه كرمش در من هم شعله ور خواهد شد!!:D

پيشاپيش ممنون اسفنديار جان!:)

ببخشيد شرلوك جان فضولي ميكنم...

شركتهايي كه عمده از مايكروسافت ويندوز ميخرن تا 95 درصد تخفيف ميگيرن...مثلا جديدا گفتن شركتايي كه مين اتلون64 بفروشن بايد ويندوز 64 بيتي رو مجاني روش بدن :blink: :D

در ضمن قيمت ايكس پي هوم اديشن 130 دلار بيشترنيست كه با احتساب تخفيف ميشه 13 دلار ناقابل..

در ضمن لينوكس رو كي گفته مجانيه..فدورا يا همون رد هت از ايكس پي هم گرونتره..(دو برابر)
در ضمن پلتفورم لينوكس و ويندوز از نظر سخت افزاري يكي هستش و هر دو X86 هستن..پس فرقي نميكنه كدوم رو نصب كنيم..در مورد ارزون بودن من فقط يادمه يه مدل اچ پي با سيستم عامل ليندوز بود قيمتش خوب بود و اونم بخاطر پايين بودن قدرت سخت افزاري...

در ضمن جمله اخرت بشدت تاييد ميشه چون منم همين احساس رو دارم و واسه همين اينجا پست نميزنم ;) :D

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از _arash_ :
سلام

لطفا بفرماييد كه سري هاي T,S,B,A,FS در محصولات VAIO® Notebooks چه تفاوت هايي با هم دارند.
سری A:
سری A به عنوان جایگزین سیستمهای رومیزی (desktop replasement) به شمار میرن.این نوت بوکها در عین حال که از قابلیتهای چند رسانه ای بالایی برخوردار هستند برای کارهای اداری و خانگی نیز بسیار مفید هستن اما وزن آنها به نسبت بالا بوده و از قدرت انتقال پذیری پایین تری برخوردارند و طبیعتا" برای کسانی که مدام در حال حرکتند گزینه ی خوبی به شمار نمیرن.

سری B:
این سری برای تجارت و کسب و کار (business ) طراحی شدن.حمل و نقل این نوت بوکها (با توجه به وزن سبک و ضخامت کم آن) بسیار آسان بوده و برای کسانی که خواهان یک سیستم قوی با قابلیت انتقال پذیری بالا هستن ایده آل به شمار می رن.از قابلیت بالایی برای اتصال به لوازم جانبی مختلف برخوردارند و کار کردن با آنها نیز بسیار راحت می باشد.

سری FS:
این سری نوت بوکهایی سبک،نازک و در عین حال قدرتمند هستند.برای کسانی که کارهای گرافیکی پیشرفته
و چندرسانه ای مثل ویرایش فیلم،مدیریت عکس،تماشای تلویزیون،پخش DVD و... رو در کنار حمل و نقل پذیری بالا احتیاج دارن بسیار مناسبند.

سری S:
طراحی این سری از نوت بوکها بسیار منحصر به فرد بوده از ضخامت کم و وزن پایینی برخوردار هستن.پشتیبانی این سری از چند رسانه ای ها قابل تامل بوده اما در کارهای گرافیکی پیشرفته به پای نوت بوکهای سری FS نمیرسند.

سری T:
این سری جزو نوت بوکهای (ultra-portable) به شمار میرن و قدرت حمل و نقل پذیری آنها (با توجه به وزن کم،ابعاد مناسب و طول عمر بالای باطری آن) بسیار زیاد بوده و از بهره وری بسیار خوبی برخوردار هستن.

همينا به ذهنم ميرسيد اميدوارم مفيد واقع بشه.

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از Reza364 :
من از لينوكس خوشم نمياد
65.gif
خوب خیلی ها خوششون نمیاد.البته یه سری ادا اتوار هم داره مثل عدم شناسایی سخت افزار و... اما بابابرقی ها کلی باهاش حال می کن:D

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
شرلوك عزيز,
1-بلي,نوت بوك با سيستم عامل لينوكس در ايران هم تك و توك يافت مي شود.
2-قيمت اين سيستم عامل اصولا بايد مجاني باشد ولي بنا به گفته ركس,متاسفانه كمتر از قيمت سيستم ويندوز هم نيست.
3-علت محبوب نبودن آن اين است كه تنوع نرم افزارهايي كه با ويندوز سازگار است, بويژه براي مالتي مديا كه خوراك اكثر كاربران جوان ايراني جوياي نام(همچون شرلوك!!)است,با لين.كس نيست.حتي الان برخي صفحات وب تنها با اكسپلورر ويندوز سازگار است تا مثلا مرورگر اوپرا,چه رسد به لينوكس!!
4-باقي جواب هاي ركس عزيز هم كه كامل بود,بجز اينكه اين درست كه سيستم ويندوز تخفيف ويژه اي داراست,ولي يادتان باشد كه شما بعنوان مصرف كننده نهايي بايد حدود 300$را بپردازيد!!!اگر در وب سايت هايي كه امكان customise كردن را براي انتخاب نوت بوك برايتان فراهم مي نمايند,برويد,متوجه منظورم خواهيد شد.

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
مرسي ركس جان!! دمت گرم جوابات مثل خودت خيلي باحال بودن در ضمن پايتم ديگه اينجا نيايم!!:D

شرلوك عزيز,
1-بلي,نوت بوك با سيستم عامل لينوكس در ايران هم تك و توك يافت مي شود.
2-قيمت اين سيستم عامل اصولا بايد مجاني باشد ولي بنا به گفته ركس,متاسفانه كمتر از قيمت سيستم ويندوز هم نيست.
3-علت محبوب نبودن آن اين است كه تنوع نرم افزارهايي كه با ويندوز سازگار است, بويژه براي مالتي مديا كه خوراك اكثر كاربران جوان ايراني جوياي نام(همچون شرلوك!!)است,با لين.كس نيست.حتي الان برخي صفحات وب تنها با اكسپلورر ويندوز سازگار است تا مثلا مرورگر اوپرا,چه رسد به لينوكس!!
4-باقي جواب هاي ركس عزيز هم كه كامل بود,بجز اينكه اين درست كه سيستم ويندوز تخفيف ويژه اي داراست,ولي يادتان باشد كه شما بعنوان مصرف كننده نهايي بايد حدود 300$را بپردازيد!!!اگر در وب سايت هايي كه امكان customise كردن را براي انتخاب نوت بوك برايتان فراهم مي نمايند,برويد,متوجه منظورم خواهيد شد.
و حالا عمو اسفنديار
ممنونم اسفنديار جان از جوابت:)
ولي يه سوال: نوت بوك بدون سيستم عامل پيدا ميشه!!؟؟:blink:
و اگه پيدا نميشه چرا؟چون توي خارج هم فردي كه لايسنس يه ويندوزو داره و روي پي سيش استفاده ميكنه!!وقتي نوت بوك ميخره دليلي نداره پول يه ويندوز ديگه رو بده!!
(البته فكر كنم جواب همونيه كه شما و ركس گفتيد يعني سود فروش سيستم عامل هم در جيب اين شركتها خواهد رفت))

اگر من اشتباه ميكنم لطف كنيد تصحيح بفرماييد!

بالا