• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از webmaster :
سلام...راستش يه سري قيمت لپ تاپ داشتم ... ميخواستم ببينم قيمت واقعيشون (قيمت همكار) چنده؟

دوست عزيز,با مراجعه با سايت ايران رهجو كه در بخش فروشندگان لپتاپ درج شده است مي توانيد به جواب خود برسيد.من فروشنده نيستم ولي مي توانم جواب سوال شما را به اين گونه بدهم كه با كسر قيمت 300 هزار تومان از قيمت نهايي براي مصرف كنندگان با مراجعه با همين سايت مي توانيد قيمت همكار را بدست آوريد.راه حل بهتري هم هست...مي توانيد به سايت خود سوني مراجعه نماييد و ببينيد قيمت نهايي و تمام شده مدل هاي درخواستي شما چقدر است و سپس با مقايسه آن با قيمت هاي خودتان براحتي به جواب خواهيد رسيد.

Farhad♣

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
نظرتون در باره لپ تاپ هاي Amilo از شركت Fujitsu Siemens چيه؟؟
البته بيشتر منظورم مدلاييه كه از پردازنده هاي موبايل AMD استفاده ميكنن

webmaster

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[ QUOTE]
دوست عزيز,با مراجعه با سايت ايران رهجو كه در بخش فروشندگان لپتاپ درج شده است مي توانيد به جواب خود برسيد.من فروشنده نيستم ولي مي توانم جواب سوال شما را به اين گونه بدهم كه با كسر قيمت 300 هزار تومان از قيمت نهايي براي مصرف كنندگان با مراجعه با همين سايت مي توانيد قيمت همكار را بدست آوريد.راه حل بهتري هم هست...مي توانيد به سايت خود سوني مراجعه نماييد و ببينيد قيمت نهايي و تمام شده مدل هاي درخواستي شما چقدر است و سپس با مقايسه آن با قيمت هاي خودتان براحتي به جواب خواهيد رسيد.[/QUOTE]
با تشكر از شما !! ولي حقيقتش اسن سايت ايران رهجو همش error ميده !!!:hmm: حالا اگه زحمتي نيست شما لطف كنيد چندتا پيشنهاد (سوني يا توشيبا) در حدود 1.5 ميليون بهم بديد !!! ممنون

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
البته با توجه به حساسیت کار فعلا" یه خورده مشکله اما امیدوارم در آینده ی نزدیک خرید اینترنتی بیشتر از گذشته از ثبات و امنیت برخوردار بشه.

m-sh

Registered User
لایک‌ها
9
من هفته نامه عصر ارتباط را گرفتم ولی تو بخش بازار قیمت و مدل لپ تاپ نداشت!

حالا ممکنه یه لپ تاپ خوب با حداکثر قیمت 1200000 تومان به من پیشنهاد کنم ؟

اگه ممکنه زودتر جواب بدید چون برای خرید عجله دارم.

ممنون

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از m-sh :

ممنون
باور کن عزیز اینطوری هیچکس نمی تونه جوابتو بده من تجربه شو دارم واسه همین گفتم.حالا نمی دونم کار شما چیه و چه امکاناتی رو می خواین اما اگه عمومی بخوایم نگاه بکنیم و به شکل کاملا" نسبی و تقریبا" همه پسند پیشنهاد می کنم سراغ مدلهای dell بری.نماینده ی فروشش رو هم می تونی تو همین بخش پیدا بکنی.مثلا"
www.zigorat.com

m-sh

Registered User
لایک‌ها
9
بله من برای مصارف عمومی می خوام!

و معیار هام برای انتخاب کیفیت ، شکل ، گارانتی و یک امکانات قابل قبول هست ...

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
به نقل از m-sh :

ممنون

دستگاه زیر را میتوانم به شما 12.500.000 ریال بدهم:
SONY A230B1
CPU INTEL CENTRINO 1.5 GHZ - 2 MB CAHCHE
RAM 256 MB
HARD 40 GB
CD WRITER/DVD ROM
LCD 15.1 INCH VGA 64 MB
WEIGHT 2.8 KG
WIRELESS LAN
توضیحات:
دستگاه فوق ساخت آمریکا می باشد.
قیمت فوق شامل یکسال گارانتی ایران می باشد.(اینترنشنال که دارد)
این دستگاه ارزانترین دستگاه سونی ساخت آمریکا می باشد.
TOSHIBA را توصیه نمی کنم چون اکثرا ساخت چین هستند.
DELL را هم توصیه نمی کنم. ایرلندی است.
اگر بخواهید رم را به 512 مگابایت افزایش دهید مبلغ 40.000 تومان به رقم فوق اضافه می شود.
سراغ HP و COMPAQ هم اصلا نروید.

اگر خواستید تماس بگیرید.
فاضلی
8923890
8923889

m-sh

Registered User
لایک‌ها
9
آدرس فروشگاه شما کجاست ؟

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از ipc110 :
دستگاه زیر را میتوانم به شما 12.500.000 ریال بدهم:
SONY A230B1
CPU INTEL CENTRINO 1.5 GHZ - 2 MB CAHCHE
RAM 256 MB
HARD 40 GB
CD WRITER/DVD ROM
LCD 15.1 INCH VGA 64 MB
WEIGHT 2.8 KG
WIRELESS LAN
توضیحات:
دستگاه فوق ساخت آمریکا می باشد.
قیمت فوق شامل یکسال گارانتی ایران می باشد.(اینترنشنال که دارد)
این دستگاه ارزانترین دستگاه سونی ساخت آمریکا می باشد.
TOSHIBA را توصیه نمی کنم چون اکثرا ساخت چین هستند.
DELL را هم توصیه نمی کنم. ایرلندی است.
اگر بخواهید رم را به 512 مگابایت افزایش دهید مبلغ 40.000 تومان به رقم فوق اضافه می شود.
سراغ HP و COMPAQ هم اصلا نروید.

اگر خواستید تماس بگیرید.
فاضلی
8923890
8923889
حیف که وزنش زیاده فاضلی جان چون اصولا" سری A جایگزین رومیزی به شمار می رن.شما یه مورد سبکتر تو این رنج قیمتسراغ ندارین البته سونی.(حدود 2.2 )

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
به نقل از electronic :
حیف که وزنش زیاده فاضلی جان چون اصولا" سری A جایگزین رومیزی به شمار می رن.شما یه مورد سبکتر تو این رنج قیمتسراغ ندارین البته سونی.(حدود 2.2 )

باید مدل زیر را انتخاب کنی:
SONY B100B08
CPU INTEL CENTRINO 1.6 GHZ - 2 MB CACHE
RAM 512 MB
HARD 60 GB
CD WRITER/DVD ROM
LCD 14.1 INCH
VGA 64 MB
WEIGHT 2.2 KG
WIRELESS LAN
ساخت ژاپن
قیمت 13.500.000 ریال

فاضلی
8923890
8923889

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام و عرض ادب خدمت تمامي اساتيد گرامي ...

دوستان من قصد خريد يك دستگاه نوت بوك را دارم ولي با توجه به شرايط مالي و نحوه خريدم امكان انتخاب گسترده اي ندارم .
خلاصه كلام به دنبال يك جايگزين كوچك و مطمئن براي دسكت تاپ با امكانات معقول مي گردم ... مصارف حرفه اي خاصي مد نظر ندارم به جز طراحي هاي ساده و كم حجم با فتوشاپ ، فري هند ، كارل - برنامه نويسي PHP ، بانك اطلاعاتي MySQL , استفاده از سرور مجازي آپاچي - مصارف كاملا شخصي و غير حرفه اي با مجموعه نرم افزاري آفيس و گشت و گذار در اينترنت و دريافت و ارسال ايميل ....

از جمله امكانات مد نظرم : دارا بودن وايرلس - كارت خوان Multi-Card Reader - پردازنده سنتينو - دي وي دي رايتر (در صورت امكان - ضررورت زيادي هم نيست) و وزني متعادل و قابل قبول كه در هنگام حمل و نقل دچار مشكل نشوم ...

از آنجايي كه قصد خريد بصورت قسطي دارم ، بنابراين طبق تحقيقي كه در طي چند روز گذشته انجام داده ام انتخاب هاي كلي من بصورت زير خلاصه مي شود :

asusnotebookw3000a36mo.gif

ASUS DGW3A / 10N17
CPU : 1.73 GHz Intel Pentium - Centino Technology Sonoma Platform
L2 Cache : 2MB
Memory : DDR2 400 512 MB
HDD : 80 GB
Video : Intel 915 GM Alviso Embeded - 128 MB VRAM
Display : 14.0 WXGA TFT LCD
Optical Drive : DVD R/RW - CD-RW
Other Features : Wireless , Multi Card Reader , FIR 4Mbs , TV OUT , RJ45 LAN Jack , 3xUSB 2.0
Weight : 2.0 kg
Special Gift : Asus Wireless Optical Mouse + Bag
Two Years Iran Guarantee
قيمت نقدي : 16.300.000 ريال
اقساط 12 ماهه با پيش پرداخت 2.500.000 ريال : 1.331.000 ريال
اقساط 6 ماهه بدون پيش پرداخت : 2.914.000 ريال

AsusA6_sm.jpg

ASUS DGA6Ne / 4N17
CPU : 1.7 GHz Intel Pentium - Centino Technology
L2 Cache : 2MB
Memory : 512 MB
HDD : 60 GB
Video : Intel 855 GME - UP TO 64 MB
Display : 15.4 WXGA TFT LCD
Optical Drive : DVD R/RW - CD-RW
Other Features : Wireless , Multi Card Reader ,SIR - 115.2 Kbps (Infrad) , RJ45 LAN Jack , 4xUSB 2.0
Weight : 2.85 kg
Special Gift : Asus Wireless Optical Mouse + Bag
Two Years Iran Guarantee
قيمت نقدي : 15.280.000 ريال
اقساط 12 ماهه با پيش پرداخت 2.500.000 ريال : 1.232.000 ريال
اقساط 6 ماهه بدون پيش پرداخت : 2.731.000 ريال

vgn-a130b40.jpg

SONY VGN A130-B40
CPU : 1.5 GHz Intel Pentium - Centino Technology
Memory : 256 MB
HDD : 40 GB
Display : 15 TFT LCD
Optical Drive : Combo Drive
Special Gift : Bag
One Year Iran Guarantee
قيمت نقدي : 15.800.000 ريال
اقساط 12 ماهه با پيش پرداخت 5,000.000 ريال : 1.020.000 ريال
اقساط 24 ماهه با پيش پرداخت 5,000.000 ريال : 562.500 ريال

Tecra-A2---S336.gif

TOSHIBA Tecra A2-S336
CPU : 1.5 GHz Intel Pentium - Centino Technology
Memory : 512 MB
HDD : 60 GB
Display : 15 TFT LCD
Optical Drive : Combo Drive
Special Gift : Bag
One Year Iran Guarantee
قيمت نقدي : 16.300.000 ريال
اقساط 12 ماهه با پيش پرداخت 5,500.000 ريال : 1.020.000 ريال
اقساط 24 ماهه با پيش پرداخت 5,500.000 ريال : 570.000 ريال

در پايان از دوستان و اساتيد بي نهايت سپاسگزار خواهم بود تا در انتخاب درست و صحيح ، كمك و هم فكري كنند.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Farhad♣ :
سلام
نظرتون در باره لپ تاپ هاي Amilo از شركت Fujitsu Siemens چيه؟؟
البته بيشتر منظورم مدلاييه كه از پردازنده هاي موبايل AMD استفاده ميكنن

دوست گرامي اولا بسيار معذرت مي خواهم كه دير پاسخ دادم....
پردازنده هاي موبايل اين شركت درست است كه از كيفيت مطلوب تري و البته نه كارايي بهتري نسبت به اينتل البته در نوت بوك بهره مي برند,ولي در نظر داشته باشيد كه اين نوع پردازنده بدليل مصرف بالاي انرژي نسبت به اينتل در حال حاضر براي يك نوت بوك كه مهم ترين ايده آن در دسترس بودن و عدم نياز مقطعي به منبع برق در يك مقطع زماني است,مناسب نيست.البته اين شركت با ارائه مدل توريون 64 در انواع مختلف كه مي توانيد در بخش مفاهيم آن را دنبال كنيد سعي در ارائه كيفيت بهتري از اين سري پردازنده در رقابت با اينتل نموده است,و البته بازهم اگر در بخش اخبار لپتاپ ملاحظه نماييد,اين شركت در حال آماده سازي پردازنده هايي است كه عمر مفيد باطري را به حداقل 7 ساعت برساند.پس با اين وجود براي يك كاربر ايراني كه مي خواهد چندين سال از نوت بوك خويش بهره برده و تا آينده اي نزديك قادر با ارتقا و تعويض آن نيست,انتخاب مناسبي نيست.

در ارتباط با نوت بوك هاي فوجيتسو,ببينيد دوست گرامي اين سري از نوت بوك ها قادر به رقابت با برندهاي مشهوري نيستند كه هم اينك در بازار وجود دارند ولي اگر صرفا مي خواهيد يك نوت بوك داشته باشيد كه كار خاصي نيز با آن نخواهيد داشت,مي توانيد بر روي آن سرمايه گذاري نماييد.
من تاكنون نزديك به سه نوت بوك تعويض نموده و با چند برند خاص هم كار كرده ام ولي هم اينك نمي توانم به شما بگويم كدام نوت بوك مناسب حال شماست مگر اينكه شماي كلي از فلسفه خريد نوت بوك شما بدانم.
اگر به بخش هاي قبلي مراجعه نماييد اطلاعات ارزشمندي در اين باره خواهيد يافت.با تشكر.

m-sh

Registered User
لایک‌ها
9
نوت بوک های Asus با گارانتی دیجیتال چه طور هستند ؟

چون از لحاظ قیمتی مناسب هستند! به نظر شما خوب هستند ؟

من مدل اول که یک ملیون و صد و پنجاه تومان قیمت داره را انتخاب کردم :

http://www.ttrme.com/pdf_files/LapTop.pdf

منتظرم

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از m-sh :
نوت بوک های Asus با گارانتی دیجیتال چه طور هستند ؟

چون از لحاظ قیمتی مناسب هستند! به نظر شما خوب هستند ؟

من مدل اول که یک ملیون و صد و پنجاه تومان قیمت داره را انتخاب کردم :

http://www.ttrme.com/pdf_files/LapTop.pdf

منتظرم

چند نكته عجيب:
1-اينكه مقدار عمر مفيد باطري بين 3 تا 6 ساعت است يعني چه؟!
2-در مقايسه با ساير قيمتهاي برند هاي مشابه كمي گرانتر است.
3-نمي دانم چرا در cnet.com هيچ اثري از بررسي اين نوت بوك ها نميبينم.
4-نمي دانم چرا در بازار جهاني اثري از نمودارهاي فروش اين لپتاپ نمي بينم.
5-نمي دانم چرا در بازار ايران حضور آن را پررنگ تر مي يابم.
6-نميدانم چرا در فوروم مشهور notbookereview.com چنين چيزي مي بينم:
http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=15778
7-گارانتي و خدمات پس از فروش خوبي دارد؟از خودشان دقيقا بپرسيد.
8- از داشتن تصوير خوب و يا گرافيك قابل قبول كمي چشم پوشي نماييد.
اگر مي خواهيد از اين سري نوت بوك خريداري نماييد,به مطالب موجود در لينك بالايي دقت نماييد و سعي نماييد كه خريد شما در اين زمينه دقيق تر شود.

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
دوستان کسی از وضعیت بازار لپ تاپ تو عراق خبر داره؟ :blush:
مثلا" قیمتها چقدر به نرخهای اصلی شرکت سازنده نزدیکه؟
در مورد ترکیه چه طور؟

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از electronic :
دوستان کسی از وضعیت بازار لپ تاپ تو عراق خبر داره؟ :blush:
مثلا" قیمتها چقدر به نرخهای اصلی شرکت سازنده نزدیکه؟
در مورد ترکیه چه طور؟

باد آمد و بوي مشك آمد همي!!! :lol:
نوت بوك از عراق:
يادم مي آيد تا همين دو سه سال پيش لپتاپ هاي دست دوم از مرز عراق به كردستان در مهاباد و بانه و سردشت و پيرانشهر كه البته همه هم دزدي بود,وارد قاچاقي ميشد كه تقريبا نصف قيمت روز را داشت.البته الان هم تك و توك وارد مي شود كه چون اطلاعات تكنولوژيكي قاچاقچيان بيشتر از سابق شده,كمتر مثل سابق عمل مي كنند.اشكال كار اينجاست كه به شانستون مانده كه نوت بوك سالمي به تورت بخوره يا نه و البته به گارانتي اون نيز نمي شود مطمئن بود.
نوت بوك از تركيه:
قيمت هاي نوت بوك در تركيه كه من خودم از نزديك ديده ام تقريبا بسيار بيشتر از اينجاست.علت هم اينكه دولت تركيه از تمامي اجناس الكترونيكي لوكس(كه اين الكترونيك عزيز ما هم جزئي از اونها است!)تعرفه اي تحت عنوان KDV علاوه بر قيمت اصلي طلب مي كند كه مثلا قيمت يك نوت بوك قديمي سلرون كه اينجا حدود مثلا 500 هزار تومان قيمت داشته باشه,به حدود يك IBM مدل متوسط از نظر سقف قيمتي در ايران تبديل مي نمايد كه اصلا بصرفه نيست.
براي خريد:
من دوستي دارم كه در كردستان عراق زندگي مي كند,وي بمن مي گفت مردم فعلا در حال زندگي بشيوه نياكان ما هستند-البته بغير از برخي نواحي كرد نشين-و ديگر نمي توان به خريد نوت بوك و يا يافتن آن دل بست.
در مورد تركيه هم كه با اين توصيف اصلا جاي حرف باقي نمي ماند.
شما چرا دوبي را به باد نسيان گرفته اي و سخت خسبيده اي و به اين مناطق مهجور!! بچسبيده اي؟! :lol:
از تن شوخ بزدا و سوي دوبي شو كه كرامت و شرافت نوت بوك اگر خواهي در آن يابي!! :lol:

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از esfandiyar2002 :
باد آمد و بوي مشك آمد همي!!! :lol:
نوت بوك از عراق:
يادم مي آيد تا همين دو سه سال پيش لپتاپ هاي دست دوم از مرز عراق به كردستان در مهاباد و بانه و سردشت و پيرانشهر كه البته همه هم دزدي بود,وارد قاچاقي ميشد كه تقريبا نصف قيمت روز را داشت.البته الان هم تك و توك وارد مي شود كه چون اطلاعات تكنولوژيكي قاچاقچيان بيشتر از سابق شده,كمتر مثل سابق عمل مي كنند.اشكال كار اينجاست كه به شانستون مانده كه نوت بوك سالمي به تورت بخوره يا نه و البته به گارانتي اون نيز نمي شود مطمئن بود.
نوت بوك از تركيه:
قيمت هاي نوت بوك در تركيه كه من خودم از نزديك ديده ام تقريبا بسيار بيشتر از اينجاست.علت هم اينكه دولت تركيه از تمامي اجناس الكترونيكي لوكس(كه اين الكترونيك عزيز ما هم جزئي از اونها است!)تعرفه اي تحت عنوان KDV علاوه بر قيمت اصلي طلب مي كند كه مثلا قيمت يك نوت بوك قديمي سلرون كه اينجا حدود مثلا 500 هزار تومان قيمت داشته باشه,به حدود يك IBM مدل متوسط از نظر سقف قيمتي در ايران تبديل مي نمايد كه اصلا بصرفه نيست.
براي خريد:
من دوستي دارم كه در كردستان عراق زندگي مي كند,وي بمن مي گفت مردم فعلا در حال زندگي بشيوه نياكان ما هستند-البته بغير از برخي نواحي كرد نشين-و ديگر نمي توان به خريد نوت بوك و يا يافتن آن دل بست.
در مورد تركيه هم كه با اين توصيف اصلا جاي حرف باقي نمي ماند.
شما چرا دوبي را به باد نسيان گرفته اي و سخت خسبيده اي و به اين مناطق مهجور!! بچسبيده اي؟! :lol:
از تن شوخ بزدا و سوي دوبي شو كه كرامت و شرافت نوت بوك اگر خواهي در آن يابي!! :lol:

مرسی اسفندیار جان خیلی حکیمانه بود:lol:
خوب ترکیه رو که باید بی خیالشم.اما در مورد عراق فکر کردم چون رابطه ی آمریکا بخصوص با کره ی جنوبی عراق!:lol:خیلی صمیمیه لابد قیمتها پایین تره.البته موافقم که تو همه ی شهرها اینجوری نیست اما مثلا کرکوک و سلیمانیه و .... در حد تبریز هستن و اگه بغداد رو هم حساب کنیم جریان خیلی فرق میکنه حالا نمی دونم چه جوریاست چون خودم پیگیر نشدم.چند تایی آشنا دارم باید بسپرم ببینم جریان چیه چون من کلا" منظورم بازار رسمیش بود نه قاچاق و اینا که زیاد جالب نیست و به قول خودتون تخصص هم می خواد اما اگه نصف قیمت باشه واقعا" جای تامل داره به خصوص اگه فرد مطمئنی اونو حمل کنه حالا به عنوان هدیه نه اینکه سر هم کلی جنس بیاره.
در رابطه با دوبی هم چی بگم والا من خودم که همی ممنوع الخروج بودی چرا که خدمت میل پرچم نکردی!! :wacko:
آشنایی هم اون ورا ندارم واسه همین یه خورده برام دور از دسترسه.اگه همین کره جنوبی رو جور کنم خیلی خوب میشه. :happy:

بالا