به نقل از darya_s :
دوست گرامي,ببخشيد...
در ارتباط با لپتاپ انتخابي شما,ببينيد در اينجا چند موضوع وجود دارد كه نظر شما را به آن جلب مي كنم:
1-لپتاپي كه خريداري خواهم نمود چندان برايم كاربرد نداشته و گاه گداري از آن بطور تفنني استفاده خواهم نمود و ممكن است براي اصلا چند وقت نياز به همراه داشتن آن را احساس نكنم.
2-لپتاپ واقعا براي من ضروري است و پس از مدتها كار كردن با يك سيستم روميزي به اين نتيجه رسيده ام كه برخي از نياز هاي من در نوع روميزي پاسخ داده نمي شود و براي برآوردن آنها بايستي از يك سيستم سيار استفاده نمايم.
3-آيا امكانات جانبي لپتاپ برايم مهم است؟بعبارت ديگر لپتاپ من بايستي تقريبا خصوصيات همه فن حريفي داشته باشد و آيا امكان دارد من بر روي خصوصياتي از يك لپتاپ سرمايه گذاري نمايم كه بارزتر و شاخص تر از يك سيستم روميزي برايم عمل خواهد نمود؟آيا به فرض اين امكان هست كه من در يك مسافرت درون مرزي و يا برون مرزي نياز مبرم به لپتاپ داشته باشم يا خير؟
4-آيا اين امكان برايم وجود دارد كه اگر لپتاپي را كه اكنون تهيه مي نمايم بعد از مدت زماني شايد نه چندان دور امكان تعويض آن را داشته باشم؟يا اينكه بهتر است از همين الان لپتاپي خريداري نمايم كه براي نيازهاي فعلي و احتمالا نياز هايي كه الان به چشم نمي آيد ولي ممكن است در آينده مرا مجبور نمايد كه آنها را بصورت تعريف شده در لپتاپ خويش داشته باشم؟
و البته چند چراي ديگر...
من فكر مي كنم:
1- كمي بيشتر بر روي مطالب گرد آوري شده در اين بخش تمركز نماييد,چشم انداز روشن تري در باره تهيه يك لپتاپ خواهيد داشت.
2-از ديد من چهار نكته كليدي و كاربردي در لپتاپ وجود دارد كه البته ممكن است اشتباه بوده و يا ديگران نظر ديگري داشته باشند:
الف-عمر مفيد باطري بالا
ب-وزن كمتر يا مناسب تر به نسبت امكانات يا قابليت حمل بهتر و راحت تر
ج-امكان ارتباط گيري سيار از شبكه با سيستم هاي بيسيم.
د-كارايي بيشتر و اين لزوما به مفهوم قدرت بيشتر نيست.
اگر دقت كنيد در اين ارتباط اكثر سازندگان بيشترين مانور را در اين رابطه مي دهند و البته علت گرايش بيشتر مصرف كنندگان نيز به لپتاپ(كه در پست خبري مي خوانيد)اين بوده كه اين سه فاكتور مرتب در حال بهينه شدن است.
حال با اين اوصاف خودتان چگونه تصميمي خواهيد گرفت,من در نهايت به آن احترام مي گذارم.چراكه كاربر نهايي اين خود شما هستيد كه نيازتان را تعيين و خريد خواهيد نمود.
ابتدا براي خودتان مشخص سازيد كه آيا من واقعا به لپتاپ نياز دارم؟
دوم اينكه من بيشتر به چه امكاناتي در لپتاپ نياز دارم كه در نوع روميزي برآورده نمي شود؟
سوم اينكه با ديد خريد يك سيستم روميزي بدنبال لپتاپ نباشيد كه بفوريت شما را مايوس خواهد نمود.
چهارم اينكه چه توقعي از لپتاپ خود خواهيد داشت؟
پنجم اينكه ...