• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

bbbb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از تبریکتون
اگر منظورتون بخش مشاوره برای خرید قطعات کامپیوتر هستش باید بگم که گیجم کرد
اگر ممکنه ساده و با دلیل بهم بگید چی بخرم بدردم میخوره
ممنون

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از bbbb :
ممنون از تبریکتون
اگر منظورتون بخش مشاوره برای خرید قطعات کامپیوتر هستش باید بگم که گیجم کرد
اگر ممکنه ساده و با دلیل بهم بگید چی بخرم بدردم میخوره
ممنون
دوست عزيزم,لطفا به اين دو قسمت مراجعه نماييد,متشكرم.
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=292089&postcount=53
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=291063&postcount=21

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از cyber boy :
سلام عزيز دل برادر
ميخواستم ببينم ميشه لپتاپ هايي كه memory كارت گرافيك و رم به صورت share هست رو نرم افزاري دست كاري كرد؟ مثلا از رم بريزو رو گرافيك......اگه ميشه چجوري ميشه؟ :D
مرسي :)
قبل از پاسخ از شما نكته اي را بپرسم,آيا در دسكتاپ اين كار امكان پذير است؟

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
جناب اسفنديار
انتخاب شايسته شما رو به مديريت لپ تاپ تبريك ميگويم.
از طرف خاطره و شركا.
26.gif

pay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
منم تبریک می گم !
مثل اینکه همشهری های ما دارن یواش یواش PT رو تسخیر می کنن!

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
منم تبريك ميگم . البته اميدوارم اين تبريكات باعث انحراف تاپيك نشه :)

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
منم تبريك ميگم باشد كه اطلاعات ما در رابطه با لپتاپ همچنان افزايش پيدا كند :)

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
به نقل از Reza364 :
منم تبريك ميگم باشد كه اطلاعات ما در رابطه با لپتاپ همچنان افزايش پيدا كند :)
منم تبریک میگم!

Mohammad Mahdi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

عرض كنم خدمت شما كه من چند ماه پيش كه لپ تاپم رو خريدم, نمايندگي فروشش گفت كه مرتب شارژ و دشارژ كنم و مبادا كه وقتي شارژ باطري تموم شد, هنوز به برق وصل باشم. گفت كه لپ تاپم رو از برق جدا كنم و با باطري كار كنم. اما نگفت كه اگر باطري رو بردارم و مستقيم لپ تاپم رو به برق وصل كنم, آيا ضرري براي خود دستگاه داره يا نه. مي خواستم بدونم اين كه من وقتي به برق دسترسي دارم, براي اين كه با كارگرفتن بيشتر از باطري از عمر مفيدش كم نكنمف دستگاهم رو بدون باطري به برق وصل مي كنم و باهاش كار مي كنم, براي دستگاهم ضرر داره يا نه؟ ممنون مي شم اگر كسي مي دونه جوابم رو بده.

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
منم تبریک می گم.خوشحال شدم.البته کاشکی بودم چون این تقسیمات رو خیلی ریزتر انجام داده بودم.(برای انتشار لپتاپنامه!).
امیدوارم خجسته و منصور باشید.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
از تمامي دوستان خوبم چه آنان كه مطالب بنده را باگذاشتن وقت اضافي مطالعه مي نمايند و چه آنان كه مرا تشويق نموده و بمن اعتماد دارند,بينهايت سپاسگزارم.اميدوارم روند رو به رشدي را داشته باشيم.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Mohammad Mahdi :
سلام

عرض كنم خدمت شما كه من چند ماه پيش كه لپ تاپم رو خريدم, نمايندگي فروشش گفت كه مرتب شارژ و دشارژ كنم و مبادا كه وقتي شارژ باطري تموم شد, هنوز به برق وصل باشم. گفت كه لپ تاپم رو از برق جدا كنم و با باطري كار كنم. اما نگفت كه اگر باطري رو بردارم و مستقيم لپ تاپم رو به برق وصل كنم, آيا ضرري براي خود دستگاه داره يا نه. مي خواستم بدونم اين كه من وقتي به برق دسترسي دارم, براي اين كه با كارگرفتن بيشتر از باطري از عمر مفيدش كم نكنمف دستگاهم رو بدون باطري به برق وصل مي كنم و باهاش كار مي كنم, براي دستگاهم ضرر داره يا نه؟ ممنون مي شم اگر كسي مي دونه جوابم رو بده.

دوست گرامي ضمن خوشآمد گويي,بايد بگويم كه اصولا لپتاپ هاي فعلي با باطري هاي ليتيومي يوني كار مي كنند و البته يكي از دلايل گران بودن لپتاپ به همين امر مربوط مي شود.چندين نوع از لپتاپ هاي قديمي و البته بسيار معدودي هم داريم كه با باطري هاي نيكل كادميومي كار مي كنند.من در رابطه با باطري لپتاپ در بخش مفاهيم لپتاپ مطالب مفيدي قرار داده ام كه به شما خواندن آن را توصيه مي كنم.حال من فرض را بر اين مي گذارم كه شما از باطري ليتيومي استفاده مي نماييد.اولا فروشنده نمي دانسته يا نتوانسته مطلب را بدرستي به شما منتقل نمايد.در ثاني,دوست گرامي بازهم بر فرض شما اگر در اين حالت استفاده نماييد,خطري متوجه لپتاپ شما نيست.ولي فلسفه لپتاپ بر سيار بودن و در دسترس بودن آن است.پس چرا شما آن را با نمونه روميزي مقياس قرار مي دهيد؟
ديگر اينكه تنها اتفاقي كه برايتان مي افتد اين است كه كل داده هاي شما بهنگام قطع ناگهاني برق از بين مي رود.يعني اگر باطري بر روي لپتاپ موجود باشد و برق برود,در حكم يك ups يا برق اضطراري عمل خواهد نمود.البته برخلاف ups جلوي نوسانات احتمالي برق در ساعات اوج مصرف گرفته نمي شود.در هنگامي كه شما از آداپتور تبديلي برق شهري استفاده مي نماييد,باطري شما در حال شارژ شدن است.ولي البته توصيه نمي كنم كه همواره از برق استفاده نماييد در حالي كه باطري دستگاهتان همواره در حال شارژ است!!!چه فهيده اي بر آن مترتب است؟

bbbb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خيلي ممنون :) :) :) :) :)

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
من هنوز برای خرید اون لپ تاپ تصمیم نگرفتم. بیشتر مدنشرم این بود که اگه به قیمتش واقعا میارزه بگیرمش. با توجه به وزنش که سنگین هست. حالا اگه از دوستان کسی باز میتونه منو راهنمایی کنه ممنون میشم.

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
من هنوز برای خرید اون لپ تاپ تصمیم نگرفتم. بیشتر مدنشرم این بود که اگه به قیمتش واقعا میارزه بگیرمش. با توجه به وزنش که سنگین هست. حالا اگه از دوستان کسی باز میتونه منو راهنمایی کنه ممنون میشم.

نظری؟ حرفی؟

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از darya_s :

دوست گرامي,ببخشيد...
در ارتباط با لپتاپ انتخابي شما,ببينيد در اينجا چند موضوع وجود دارد كه نظر شما را به آن جلب مي كنم:
1-لپتاپي كه خريداري خواهم نمود چندان برايم كاربرد نداشته و گاه گداري از آن بطور تفنني استفاده خواهم نمود و ممكن است براي اصلا چند وقت نياز به همراه داشتن آن را احساس نكنم.
2-لپتاپ واقعا براي من ضروري است و پس از مدتها كار كردن با يك سيستم روميزي به اين نتيجه رسيده ام كه برخي از نياز هاي من در نوع روميزي پاسخ داده نمي شود و براي برآوردن آنها بايستي از يك سيستم سيار استفاده نمايم.
3-آيا امكانات جانبي لپتاپ برايم مهم است؟بعبارت ديگر لپتاپ من بايستي تقريبا خصوصيات همه فن حريفي داشته باشد و آيا امكان دارد من بر روي خصوصياتي از يك لپتاپ سرمايه گذاري نمايم كه بارزتر و شاخص تر از يك سيستم روميزي برايم عمل خواهد نمود؟آيا به فرض اين امكان هست كه من در يك مسافرت درون مرزي و يا برون مرزي نياز مبرم به لپتاپ داشته باشم يا خير؟
4-آيا اين امكان برايم وجود دارد كه اگر لپتاپي را كه اكنون تهيه مي نمايم بعد از مدت زماني شايد نه چندان دور امكان تعويض آن را داشته باشم؟يا اينكه بهتر است از همين الان لپتاپي خريداري نمايم كه براي نيازهاي فعلي و احتمالا نياز هايي كه الان به چشم نمي آيد ولي ممكن است در آينده مرا مجبور نمايد كه آنها را بصورت تعريف شده در لپتاپ خويش داشته باشم؟

و البته چند چراي ديگر...
من فكر مي كنم:
1- كمي بيشتر بر روي مطالب گرد آوري شده در اين بخش تمركز نماييد,چشم انداز روشن تري در باره تهيه يك لپتاپ خواهيد داشت.
2-از ديد من چهار نكته كليدي و كاربردي در لپتاپ وجود دارد كه البته ممكن است اشتباه بوده و يا ديگران نظر ديگري داشته باشند:
الف-عمر مفيد باطري بالا
ب-وزن كمتر يا مناسب تر به نسبت امكانات يا قابليت حمل بهتر و راحت تر
ج-امكان ارتباط گيري سيار از شبكه با سيستم هاي بيسيم.
د-كارايي بيشتر و اين لزوما به مفهوم قدرت بيشتر نيست.
اگر دقت كنيد در اين ارتباط اكثر سازندگان بيشترين مانور را در اين رابطه مي دهند و البته علت گرايش بيشتر مصرف كنندگان نيز به لپتاپ(كه در پست خبري مي خوانيد)اين بوده كه اين سه فاكتور مرتب در حال بهينه شدن است.
حال با اين اوصاف خودتان چگونه تصميمي خواهيد گرفت,من در نهايت به آن احترام مي گذارم.چراكه كاربر نهايي اين خود شما هستيد كه نيازتان را تعيين و خريد خواهيد نمود.
ابتدا براي خودتان مشخص سازيد كه آيا من واقعا به لپتاپ نياز دارم؟
دوم اينكه من بيشتر به چه امكاناتي در لپتاپ نياز دارم كه در نوع روميزي برآورده نمي شود؟
سوم اينكه با ديد خريد يك سيستم روميزي بدنبال لپتاپ نباشيد كه بفوريت شما را مايوس خواهد نمود.
چهارم اينكه چه توقعي از لپتاپ خود خواهيد داشت؟
پنجم اينكه ...

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
ممنون آقا اسفندیار از راهنماییتان. خوب شاید اگه نظراتم رو اینجا به بحث بذارم بهتر نتیجه بگیرم و شاید بعدا به درد افراد دیگری هم بخورد:
اگه بگیرم سعی می کنم خودم رو متقاعد کنم که با خودم سرکار ببرمش تا بتونم در وقتهای اضافی ام کار کنم. البته این خیلی بستگی به این داره که شبکه بیسیم که راه افتاده بتونه روی اون و فارغ از محل ثابت (البته به شرط داخل پوشش بودن محدوده) کار کنه یا نه. اگه این امر امکانپذیر باشه که واقعا عالی میشه و میتونه زمان خوبی برای کارهای سرچ و غیره برام ایجاد کنه.
انتظارات یک کامپیوتر رومیزی رو ندارم ازش چون به این نتیجه رسیدم که اون نمیتونه جایگزین pc من بشه.
فکر نکنم در آینده نزدیک بخوام عوضش کنم مگر اینکه واقعا لپ تاپهای بسیار کوچکتر و بسیار سبکتر (با همین کارایی) به بازار بیاد. (با قیمت معقول)
در حال حاضر مسافرت بی مسافرت.

قابلیت حملش برام خیلی مهمه. چون با تاکسی اینور اونور میرم و الان هیچ دیدی نسبت به اینکه 3 کیلو چقدر زیاده یا اندازه اش چقدر بزرگه و آیا ممکنه که در حمل و نقل برام مشکل ایجاد کنه، ندارم!

بطور کلی اگه الان می خواستم برم از بازار خرید کنم اصلا به فکر خرید لپ تاپ نبودم!!! اما چون موقعیتش پیش اومد و گزینه مناسب (از نظر اطمینان و سالم بودن) بود، دودل شدم.
با این تفاسیر فکر کنم باید بیخیالش بشم!

ببخشید که بلند بلند فکر کردم. باز هم اگر دوستان نظری دارن لطفا بیان کنند. ممنون.

hamid1345

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آيا مي‌دانيد مارکهاي عمده‌اي مثل Sony,Toshiba,HP,Compaq,Dell رسما خدمات گارنتي خود را در ايران ارائه نمي‌کنند.

ممکن است بعضي از شرکتها از طريق دوبي نمايندگي از شرکت نمايندگي از دوبي گرفته باشند ولي براي حمايت از خريدار مجبورند نوتبوکهاي مشکل دار را به دوبي و در بعضي موارد به خود آمريکا بفرستند . دليل اين امر هم تحريم سفت وسخت آمريکا عليه ايران است.

اگر شما دستگاهي را براي استفاده در ايران خريداري مي‌کنيد ، حتما گارنتي ايران را بگيريد . چراکه هزينه ارسال نوتبک شما به دوبي (حدود 70000 تومان) ويا آمريکا (150000 تومان) به عهده خودتان است.

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
خب حالا كسي كه گارانتيش ماله يه كشور ديگس ... چطوري ميتونه اينجا گارانتي يا بيمه كنه !؟ ( sony )

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از شايان :
خب حالا كسي كه گارانتيش ماله يه كشور ديگس ... چطوري ميتونه اينجا گارانتي يا بيمه كنه !؟ ( sony )

مدير جان عزيز,شما مي توانيد به نمايندگي سوني در ايران كه همان ايران رهجو مي باشد مراجعه نماييد.در بخش فروشندگان لپتاپ آدرس شركت وجود دارد.
البته حق با دوستمان است و متاسفانه اين مشكل وجود دارد ولي در نظر بگيريد كه بقول فاضلي عزيزمان اين مشكل بندرت در لپتاپ هايي كه نو هستند بروز مي كند.درثاني اگر شما مشكل حادي در لپتاپ بوجود نياوريد(نظير آب ريخته شدن بر كي بورد و افتادن لپتاپ از بلندي و ...) معمولا مشكلات بوجود آمده بسيار جزئي بوده و خودتان مي توانيد آن را به سهولت حل كنيد.در ضمن به بخش نگاهداري لپتاپ هم سري بزنيد بدك نيست...خوش باشيد.

بالا