• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

hamid1345

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از شايان :
خب حالا كسي كه گارانتيش ماله يه كشور ديگس ... چطوري ميتونه اينجا گارانتي يا بيمه كنه !؟ ( sony )
از همان فروشگاهي که خريداري مي‌کنيد. چون به هرحال نمايندگيهاي مارکهاي معروف صوري هستند.گارنتي ايران هم نوعي بيمه است نه به معني واقعي گارنتي.

ملاک انتخاب ،قيمت و سلامت و رجيستر است.

اگر از کشور ديگري خريد کرده‌ايد و سلامتش قابل قبول باشد امکانش هست.

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
عزيزم اگه از اينجا گرفته بودم كه گارانتي داشت ! گفتم كه برام از يه كشوري اوردن ... گارانتي اونجاس ... ميخوام اينجا بيمه يا گارانتي كنم .

hamid1345

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از شايان :
عزيزم اگه از اينجا گرفته بودم كه گارانتي داشت ! گفتم كه برام از يه كشوري اوردن ... گارانتي اونجاس ... ميخوام اينجا بيمه يا گارانتي كنم .

ميشود ،البته بعد از بازديد و تست دستگاه.
به من ميل بزن

Piter1356

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
cpu - ram - Hdd قابل ارتقاء

اینم سایتش

ارتقاء سی پی یو

ارتقاء رم

d1_l.jpg

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
دوست گرامي,ظاهرا بر اساس تحقيقات من اين لپتاپ به سفارش نمايندگي اين شركت در اسپانيا زده مي شود.
من در فوروم نوت بوك ريويو هيچ مطلبي راجع به اين لپتاپ پيدا نكردم.همينطور در بخش ذيل:
http://www.asus.com/products2.aspx?l1=5&l2=-1 به گمان من اين لپتاپ-البته با مراجعه نصفه نيمه اي كه به لينك شما نمودم,از نوع mid-range بوده و داراي مختصاتي بسيار معمولي است.خوشحال خواهم شد اگر بالفرض شما لينكي به زبان انگليسي پيدا نموده و يا امكانات فني آن را برايم ارسال نماييد-البته اگر يافتيد-تا راجع به آن بتوان بحث نمود.البته اگر من مطلب ديگري پيدا كنم,حتما در همين بخش خواهم گفت.

Piter1356

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنونم دوست عزیز
همین را هم به زور پیدا کردم .
یکی از دوستان این نوت بوک را با مشخصات :

CPU: 2.4 GHz و HDD: 40 Gb و RAM: 512 Mb
VGA: 64 Mb و "Monitor: 15 و Memory Card Reader

میده 700 تومن . البته این مدل ظاهرا باطری نداره و مستقیم به برق وصل میشه و امکان استفاده از باطری اکسترنال را هم دارد .
رم و سی پی یو معمولی بهش میخوره و قابل ارتقاء هستش . دست دوم تمیز هم هستش

میخواستم بدوم می ارزه یا نه ؟

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Piter1356 :
ممنونم دوست عزیز
همین را هم به زور پیدا کردم .
یکی از دوستان این نوت بوک را با مشخصات :

CPU: 2.4 GHz و HDD: 40 Gb و RAM: 512 Mb
VGA: 64 Mb و "Monitor: 15 و Memory Card Reader

میده 700 تومن . البته این مدل ظاهرا باطری نداره و مستقیم به برق وصل میشه و امکان استفاده از باطری اکسترنال را هم دارد .
رم و سی پی یو معمولی بهش میخوره و قابل ارتقاء هستش . دست دوم تمیز هم هستش

میخواستم بدوم می ارزه یا نه ؟

دوست گرامي,مرسي از همين اطلاعات خوبتان...بله من فهميدم چيست...اينجا را ببينيد...
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=292172&postcount=55
خودتان مي توانيد قضاوت كنيد.

m_M_t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قصد خرید یک نوت بوک dell مدل latitude d610 رو دارم..
این هم سایت شرکت فروشنده :www.abzarpishro.com
از دوستان کسی هست که اطلاعاتی در مورد این مدل نوت بوک و یا حتی شرکت (abzarpishro) داشته باشه ؟

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از m_M_t :
قصد خرید یک نوت بوک dell مدل latitude d610 رو دارم..
این هم سایت شرکت فروشنده :www.abzarpishro.com
از دوستان کسی هست که اطلاعاتی در مورد این مدل نوت بوک و یا حتی شرکت (abzarpishro) داشته باشه ؟
دوست گرامي نوت بوك بسيار خوبي انتخاب كرده ايد.
Most popular بوده و طبق بررسي سايت معتبر سينت قابل بررسي است:
http://reviews.cnet.com/Dell_Latitude_D610/4505-10757_7-31268759.html?tag=pop
ابزار پيشرو شركتي قدمت دار در عرصه لپتاپ است كه حدود چند سال پيش با شركت آفتاب شرق بر سر نمايندگي لپتاپ هاي توشيبا يك دعواي حقوقي داشت كه در نهايت در آن دادگاه شركت آفتاب شرق برنده شد.ظاهرا فروش اقساط هم گذاشته است...
شما بهتر است ابتدا با شركت دل ايران و زيگورات همين لپتاپ را قيمت گذاري و تفاوت نحوه عرضه گارانتي و سرويس دهي و از همه مهمتر زمان تحويل لپتاپ بعد از ارائه سفارش را بسنجيد,سپس با داشتن اطلاعات بيشتر اقدام فرماييد.
مختصات آن:
http://www.abzarpishro.com/NoteBook.asp?NoteBookBrandId=2&NoteBookId=151

m-sh

Registered User
لایک‌ها
9
با سلام

من می خواستم با هزینه حداکثر یک ملیون تومانی یک لپ تاپ بخرم بهترین چیزی که می تونم بخرم چی هست؟ لطفآ پیشنهاد بدید...

ممنون

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از m-sh :
با سلام

من می خواستم با هزینه حداکثر یک ملیون تومانی یک لپ تاپ بخرم بهترین چیزی که می تونم بخرم چی هست؟ لطفآ پیشنهاد بدید...

ممنون
دوست گرامي حداقل ترين چيزي كه با اين قيمت مي گيريد يادتان باشد تراشه سنترينو را كه زماني گران بود را شامل مي شود.پس مي توان گفت زمان خوبي را براي انتخاب لپتاپ برگزيده ايد و به شما توصيه مي كنم از خريد لپتاپ با قيمت پايين تر و با تراشه پردازنده كم قيمت تري ريسك نكنيد.اگر صفحات همين روزنامه هفتگي عصر ارتباط را مطالعه نماييد,در بخش بازارچه مي توانيد نمونه هاي مناسب با بودجه خودتان و از همه مهم تر مناسب سليقه تان پيدا كنيد.

hamid1345

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از m-sh :
با سلام

ممنون

هر چه مي گذرد قيمتها بهتر مي‌شود و دستگاه با قيمت مناسب هست . اگر دست دوم مناسب بخواهي تا حدي دستت باز تر است.

اگر دستگاه نو مي‌خواهي با اين بودجه يکي دو مدل از مارکهاي معروف را مي‌تواني بخري و غير معروف هم که هست.
IBM R50: Doth 1.5Ghz 256MB 40GB Combo 15.1" X 64MB 2.8Kg 56K+WiFi
Fujitsu: Cen(512) 1.5 256MB 40GB Combo 15.1" X 64MB 2.8Kg 56K+WiFi
اولي 1,90 و دومي 890 هست . البته چانه هم جا دارد .

m_M_t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون به خاطر اطلاعاتی که در اختيارم گذاشتید خیلی مفید بود.مخصوصا در مورد شرکت ابزار پیشرو که حداقل اینو متوجه شدم که شرکت نوپایی نیست و کاملا معتبر هست.
اتفاقا من ابتدا سراغ delliran و zigorat رفتم ولی فعلا قصد وارد کردن نوت بوک ندارند.مدلهایی هم که در حال حاضر موجود دارند با کار من جور در نمی آمد.
اما در مورد ابزار پیشرو...در همین هفته جاری شروع به فروش چند سری نوت بوک dell کرده که به گفته خودشون از ireland وارد کردن.من قیمت ها رو که چک کردم با توجه به این که از مدتها قبل مشغول جستجو و قیمت گرفتن بودم به نظرم مناسب رسید.
این مدل نوت بوک که انتخاب کردم همانطور که شما هم به آن اشاره کردین از جمله نوت بوک های most popular هست ولی من اکثر forum هایی که خوندم همگی به یک عیب در این دستگاه اشاره داشتن.نویز در output jack یا همان خروجی headphone....البته به نظر این مشکل در خروجی speaker دستگاه وجود نداره....در چند تا forum هم از قول شرکت dell ذکر کردن که قراره این مشکل رو با یک bios update بر طرف کنند.به نظر شما میشه امیدوار بود؟
در ضمن خدمت دوست خوبم عرض کنم که این مدل dell از نظر پورت های ورودی خروجی کامل هست ( درگاه موازی و هم سریال).تنها firewire نداره ....

Piter1356

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا با در نظر گرفتن تمام مزایا و معایبش به نظر شما با این قیمت میارزه یا نه ؟

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Piter1356 :
حالا با در نظر گرفتن تمام مزایا و معایبش به نظر شما با این قیمت میارزه یا نه ؟

اگر برايتان مقدور باشد با كمي پول بيشتر در حد تا سقف يك ميليون(رقم نهايي نه اينكه بجز اين رقم 700)مي توانيد يك لپتاپ با تراشه سنترينو كه الان در بازار هم افت قيمت خوبي پيدا نموده بخريد...

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از m-sh :
هنوز اين برند آنطور كه بايد در بازار جا نيفتاده و اگر در امكانات آن دقت نماييد,احساس مي كنيد كه يك لپتاپ متعلق به دو سال پيش با رنگ و روي تازه تري خريداري مي نماييد.(ببخشيد كه زياد فني و تخصصي نگفتم)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از m_M_t :
ممنون به خاطر اطلاعاتی که در اختيارم گذاشتید خیلی مفید بود.مخصوصا در مورد شرکت ابزار پیشرو که حداقل اینو متوجه شدم که شرکت نوپایی نیست و کاملا معتبر هست.
اتفاقا من ابتدا سراغ delliran و zigorat رفتم ولی فعلا قصد وارد کردن نوت بوک ندارند.مدلهایی هم که در حال حاضر موجود دارند با کار من جور در نمی آمد.
اما در مورد ابزار پیشرو...در همین هفته جاری شروع به فروش چند سری نوت بوک dell کرده که به گفته خودشون از ireland وارد کردن.من قیمت ها رو که چک کردم با توجه به این که از مدتها قبل مشغول جستجو و قیمت گرفتن بودم به نظرم مناسب رسید.
این مدل نوت بوک که انتخاب کردم همانطور که شما هم به آن اشاره کردین از جمله نوت بوک های most popular هست ولی من اکثر forum هایی که خوندم همگی به یک عیب در این دستگاه اشاره داشتن.نویز در output jack یا همان خروجی headphone....البته به نظر این مشکل در خروجی speaker دستگاه وجود نداره....در چند تا forum هم از قول شرکت dell ذکر کردن که قراره این مشکل رو با یک bios update بر طرف کنند.به نظر شما میشه امیدوار بود؟
در ضمن خدمت دوست خوبم عرض کنم که این مدل dell از نظر پورت های ورودی خروجی کامل هست ( درگاه موازی و هم سریال).تنها firewire نداره ....

اين نويزي كه شما به آن اشاره داشتيد بيشتر به علت قرار گيري يك سيگنال از نوع ارتعاشي در مسير خروجي
output jack ناشي از عملكرد هارد ديسك دستگاه مي باشد كه نمي دانم آيا در منبع اطلاعاتي شما به آن اشاره اي هم شده يا خير؟بدليل اينكه هارد لپتاپ در اين مدل در مجاورت نزديك با منبع تغذيه بوده و تحت تاثير آن قرار مي گيرد و بدين ترتيب با ايجاد يك موج اضافي,هارد را به فعاليت مجازي وا مي دارد كه بقول شما قرار شد تا نسخه نهايي شده بايوس مشكل فوق را حل كند.از پشتيباني دل بايد تا حدود زيادي مطمئن بود.خصوصا اينكه مصرف كنندگان آن بيشتري مبلغان آن هستند تا تبليغات اصلي خود شركت.

webmaster

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام...راستش يه سري قيمت لپ تاپ داشتم ... ميخواستم ببينم قيمت واقعيشون (قيمت همكار) چنده؟

Sony Vaio​
GRT-250​
P4-2.8 Ghz​
DDR 512​
40GB HDD​

---------​
Sony Vaio​
K115​
(P4-2.8 Ghz(Mobile​
DDR 512​
60GB HDD​
---------​