• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
اپل سازنده اين باتري ها را شركت شيميايي LG كره جنوبي معرفي كرده است. پيش از اين در ماه آگوست هم مشكل مشابهي در مورد لپ تاپ هاي شركت اپل پيش آمده بود كه سازنده باتري هاي آن سري از لپ تاپ ها هم LG بود.
اين شركت هاي كله گنده هم گاهي اوقات گند ميزنن ها!
24.gif

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از mori :
آقا توروخدا اين چه وضع تاپيکه
من نمطتونم چيزي پيدا کنم توش:(
من مي خوااستم ببينم فرق Centrino با Sonoma چيه؟
و کدوم بهتره؟
و اينکه مثلا کارت گرافيک هايي که Share ميشن با رم تو Notebook ها کيفيت لازم رو داره؟
و راهنمايي ديگه اگه لازمه
مرسي

موري جان خداي نوكيا :lol: ....
جدا بايد ببخشيد...علت آن هم اين است كه بايد اين تاپيك را مثل سريال تلويزيوني مرتب دنبال كنيد تا به نتيجه برسيد.. :D قرار بود جكي يك فكر بكر براي اينجا بكند كه متاسفانه بنده خدا حتي به كارهاي خودش كمتر مي رسد,چه رسد به اينجا...الكترونيك يك قول هايي داده كه اميدوارم بعدا عملي شود.
در مورد فرق مطلب اينكه در سوناما امكان پردازش مولتي مديا بيشتر تقويت شده است,امكان بررسي شبكه ها با سهولت بيشتري انجام مي پذيرد و دست آخر اينكه پردازش با رواني و دقت بيشتري انجام مي شود.ظرفيت حافظه l2
نيز افزايش يافته است و امكان بكارگيري رم هاي با سرعت بالاتر وجود دارد.(نظير ddr2 )كارت گرافيكي پردازش تصوير را با كمك اين پردازنده در لپتاپ بهتر انجام مي دهد و از نظر مصرف انرژي بهينه تر عمل مي نمايد.به همين دليل افت قيمت وحشتناكي را در بازار هاي جهاني در ارتباط با پردازنده هاي سنترينو شاهد هستيم,اگرچه ممكن است در بازار داخل با افزايش قيمت هم روبرو باشيم. :p

در مورد كارت گرافيكي,بهتر است از چنين وضعيتي استفاده نكنيد.هم كيفيت لازم را ندارد هم اينكه مصرف انرژي بالاتر است.

در مورد لينك لپتاپ,Intel Graphics Media Accelerator 900 از كيفيت نامناسبي برخوردار است.ابعاد و اندازه بالا است و قيمت هم نامناسب است.1.73 GHz Intel Pentium M بنظرتان كمي قديمي نيست؟!

mori

Registered User
لایک‌ها
14
تو مشخصاتي که مغازه دار هاي پايتخت داده بودن اين مدل رو نوشته بودن M45-SX351 که من تو نت پيداش نکردم
ضمنا نوشته بودن CPU Sonoma
قيمت هم 1580000
چنين مدلي داريم؟

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام. واقعا تاپیک عالی هست. ولی من که نفسم گرفت تا رسیدم به صفحه 21 . هنوز بقیشو نرسیدم بخونم. ولی یک سوال داشتم که ممنون میشم اگه حواب بدید.
یک لپ تاپ دست دوم هست مال یکی از آشنایان با مشخصات زیر:
Compaq Presario 2232US
Intel Celeron M processor 360(1.4GHz)
15" XGA TFT Display
40GB Hard Drive
256MB DDR SDRAM
Up to 64MB Video Memory (Shared)
54g 802.11b/g Wireless LAN
DVD/CD-RW Drive
6-Cell Lithium-Ion Battery (usually lasts about 2 hours)

که حدود 2 ماه پیش از آمریکا خریده شده. زیاد کار نکرده. سالم هست. می خواستم ببینم
1- نظرتون در موردش چیه؟ هر موردي كه بنظرتون ميرسه رو لطفا بگيد.
2- قیمت چند میارزه؟
3- در مورد باتری لپ تاپ من هیچی نمیدونم. قیمتش چند هست و آیا برای این مدل توی ایران پیدا میشه یا نه؟
4- نصب سیستم عامل روی لپ تاپ مثل pc هست؟ مثلا آيا ميشه از همون cd ويندوزي كه براي دسكتاپ استفاده كرديم, استفاده كنيم؟

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از mori :
تو مشخصاتي که مغازه دار هاي پايتخت داده بودن اين مدل رو نوشته بودن M45-SX351 که من تو نت پيداش نکردم
ضمنا نوشته بودن CPU Sonoma
قيمت هم 1580000
چنين مدلي داريم؟

موري عزيز فقط مي توانم بگويم: :blink: :wacko: :eek: :eek:
اگر وقت كردي پست خودت رو دوباره بخوان,جواب من در پست خودتان نهفته است!! ;)
من فكر مي كنم اگر شركت مزبور بدونه كه توي مغازه هاي پايتخت يه همچين چيزي وجود داشته,حتما يه نماينده براي خريد انبوه اون مي فرستند اونجا براي بررسي و تحقيق بيشتر.. :lol:

mori

Registered User
لایک‌ها
14
خوب حالا يه سوال ديگه
تو قيمت 1600000 چه پيشنهادي دارين؟
ترجيحا هارد و گرافيک مهمه!
مرسي اسفنديار جان

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از darya_s :
سلام. واقعا تاپیک عالی هست. ولی من که نفسم گرفت تا رسیدم به صفحه 21 . هنوز بقیشو نرسیدم بخونم. ولی یک سوال داشتم که ممنون میشم اگه حواب بدید.
یک لپ تاپ دست دوم هست مال یکی از آشنایان با مشخصات زیر:
Compaq Presario 2232US
Intel Celeron M processor 360(1.4GHz)
15" XGA TFT Display
40GB Hard Drive
256MB DDR SDRAM
Up to 64MB Video Memory (Shared)
54g 802.11b/g Wireless LAN
DVD/CD-RW Drive
6-Cell Lithium-Ion Battery (usually lasts about 2 hours)

که حدود 2 ماه پیش از آمریکا خریده شده. زیاد کار نکرده. سالم هست. می خواستم ببینم
1- نظرتون در موردش چیه؟ هر موردي كه بنظرتون ميرسه رو لطفا بگيد.
2- قیمت چند میارزه؟
3- در مورد باتری لپ تاپ من هیچی نمیدونم. قیمتش چند هست و آیا برای این مدل توی ایران پیدا میشه یا نه؟
4- نصب سیستم عامل روی لپ تاپ مثل pc هست؟ مثلا آيا ميشه از همون cd ويندوزي كه براي دسكتاپ استفاده كرديم, استفاده كنيم؟

دوست گرامي با سلام و خوش آمدگويي,
لپتاپ مرد نظر شما داراي مشخصات دقيق زير است و فقط براي مصرف داخلي خاك امريكا طراحي و ساخته شده است.
Intel Celeron M 1.4 GHz, 400 MHz FSB
256 MB PC2100 DDR, 1024 max, 2 RAM slots
Centrino chipset
15" XGA TFT LCD, 1024 x 768, 250:1 contrast ratio
Intel® Extreme Graphics 2, 64 MB shared video memory
802.11 b/g wireless
DVD/CD-RW optical drive, 128 KB cache
40 GB HD, 4200 rpm
RJ-45 ethernet plug
RJ-11 modem
2 USB 2.0 ports
PCMCIA slot
External monitor VGA 15 pin plug
Audio-out headphone, Audio-in microphone
Approximately 3 hours on internal battery
Dimensions 12.96"(L) x 10.72"(W) x 1.69"(H)
Weight 6.7 lbs

لپتاپ هاي مشابه از نظر كيفيت كاري در اين گروه عبارتند از:
HP Pavilion ze4900 Notebook PC, HP Compaq nx9040, nx9030, and nx9020 Notebook PC

دو سايت براي تعمير و نگاهداري و راهنماي اين لپتاپ:
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/manualCategory?product=444738&lc=en&cc=us&dlc=en&lang=en&cc=us

http://h10032.www1.hp.com/ctg/Manual/c00226047.pdf

قيمت پايه آن نيز 900$ آمريكا مي باشد.

مزايا:
Name brand support
Great documentation
Built in wireless
CPU can be upgraded (major disassembly required)
Lots of software (although some are trial versions only)
Very quiet - fan is not noticeable during normal use
Decent battery life (about three hours)
Easy to add RAM and change HD
معايب:
Large 15" LCD wasted at 1024 x 768 resolution
Shared video (64 MB)
LCD not the best (250:1 contrast)
Keyboard has a "plastic" feel (very subjective comment)
Plastic case
Small buffer CD ROM
HD @ 4200 rpm
No firewire, serial or parallel ports
LARGE!
HEAVY!

براي ديدن فيلم و يا كار گرافيكي اصلا مناسب نيست.
قيمت دست دوم و سالم و تمييز و در حد نوي آن نيز حدود 375$ آمريكا مي باشد.
بيشتر در حد desktop replacement مي باشد تا در حد portable.
shared video آن در حالت نرمال براي كارهاي عادي مناسب بوده ولي در حالت انجام كار گرافيكي سنگين و يا ديدن يك فيلم با كيفيت كارا نمي باشد.
ارتقاي پردازنده هيچ كمكي به بهينه شدن كارايي آن نمي كند.
اگر به فكر ارتقاي آن باشيد,بهتر است از هم اكنون به فكر خريد يك لپتاپ بهتر بوده باشيد.
در حالت كلي به قيمتش مي ارزد.
اشكالي كه ميبينيد در اين حالت مي باشند:
-شكل كلي لپتاپ فوق
-قطعات منفصله
-جدول امكان ارتقاي پردازنده در اين لپتاپ
-ميزان الكتريسيته ساكن در حالت هاي مختلف و در درصد رطوبت هاي متفاوت كه به عنوان يك اثر شوك زا عمل مي نمايد.
باطري اين لپتاپ در ايران پيدا نمي شود,مگر اينكه سفارش دهيد تا از آمريكا برايتان بفرستند.
شما مي توانيد براي لپتاپ خودتان از همين سيستم عامل هاي قفل شكسته استفاده نماييد,ولي كيفيت كاري سيستم عامل اصلي كه به همراه لپتاپ شما عرضه مي شود را نخواهد داد.
ببينيد آيا درايورهاي لپتاپ مزبور موجودند؟
با تشكر فراوان از احسان خان,كه حمايت ايشان باعث ارتقاي كيفي اين بخش شد.

فایل های ضمیمه

• comp1.jpg
    comp1.jpg
    56.3 KB · نمایش ها: 6
  • explode.jpg
    explode.jpg
    50.1 KB · نمایش ها: 4
  • cpus.jpg
    cpus.jpg
    58.4 KB · نمایش ها: 4
  • volt.jpg
    volt.jpg
    63.6 KB · نمایش ها: 10

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از mori :
خوب حالا يه سوال ديگه
تو قيمت 1600000 چه پيشنهادي دارين؟
ترجيحا هارد و گرافيک مهمه!
مرسي اسفنديار جان
1-با ديد يك نوع روميزي براي خريد لپتاپ اقدام نكنيد.
2-هارد و گرافيك در چه اندازه اي و به چه مقياسي و براي چه كارايي و نيازي؟
موبايل كه نيست عزيز دل برادر!! :lol: ;)

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
اسفندیارخان بسیار ممنون از اطلاعات خوبتون. وزنش که خیلی سنگینه. :( قیمتش چطوریه که نو 900$ هست و دست دو 375$ ؟ توی بازار ایران این مدل (دست دوم) چند میارزه؟
حقیقتش اینه که من در حال حاضر نیاز مبرمی به لپ تاپ ندارم ولی ممکنه که بزودی احتیاج پیدا کنم شاید هم نه! حالا چون این یکی با اینکه دست دوم هست از سالم بودنش مطمئن هستم، و اگر زمانی نیاز پیدا کردم دیگه جرأت نمیکنم که دست دوم بگیرم و قیمت نو هم قطعا خیلی برام زیاد خواهد بود، یه کم وسوسه شدم که بگیرمش. ولی با توجه به بزرگ بودن و سنگین بودنش فکر کنم که منصرف بشم!

mori

Registered User
لایک‌ها
14
به نقل از esfandiyar2002 :
1-با ديد يك نوع روميزي براي خريد لپتاپ اقدام نكنيد.
2-هارد و گرافيك در چه اندازه اي و به چه مقياسي و براي چه كارايي و نيازي؟
موبايل كه نيست عزيز دل برادر!! :lol: ;)
بابا ميدونم :lol:
دْگه اْنقدرا هم Laptop نديده نيستم به خدا!!!!!!!!
فكر كنم از خيلي وقت پيش Laptop داريم
حداقل 12 سال!!!!!
وقتي ميگم هارد يعني ظرفيت بالا!
و وقتي ميگم گرافيك يعني كارت گرافيك قدرتمند براي ويرايش Video و نه بازي البته
تو رنج قيمت 1600000

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از darya_s :
اسفندیارخان بسیار ممنون از اطلاعات خوبتون. وزنش که خیلی سنگینه. :( قیمتش چطوریه که نو 900$ هست و دست دو 375$ ؟ توی بازار ایران این مدل (دست دوم) چند میارزه؟
حقیقتش اینه که من در حال حاضر نیاز مبرمی به لپ تاپ ندارم ولی ممکنه که بزودی احتیاج پیدا کنم شاید هم نه! حالا چون این یکی با اینکه دست دوم هست از سالم بودنش مطمئن هستم، و اگر زمانی نیاز پیدا کردم دیگه جرأت نمیکنم که دست دوم بگیرم و قیمت نو هم قطعا خیلی برام زیاد خواهد بود، یه کم وسوسه شدم که بگیرمش. ولی با توجه به بزرگ بودن و سنگین بودنش فکر کنم که منصرف بشم!

هميشه قيمت دست دوم-حال هرچه قدر هم نو و كار نكرده باشد,به نسبت قيمت دست اول از افت قيمت وحشتناكي برخوردار است.اين مورد البته در ايران محلي از اعراب ندارد.يعني به عبارت بهتر فروشنده براي خالي نبودن عريضه قيمت را در بهترين حالت نزديك به قيمت نو عرضه مي نمايد.بگذريم از اينكه در ايران شما حتي در موقع خريد اگر از شخص مطمئني خريد ننماييد,بسيار بعيد خواهد بود كه مطمئن شويد لپتاپي كه خريده شده,دست اول است.اين امر هم بدين علت است كه لپتاپي كه توسط فروشنده يك شركت بعنوان نمايندگي به فروش ميرسد,(كه در ايران نمايندگي رسمي وجود ندارد)نام خريدار اولي به عنوان نام صاحب لپتاپ كه از گارانتي بين الملل برخوردار است,
اهمييت بيشتري دارد.(هم از جهت تكريم خريدار به عنوان اطمينان وي به خريد اين مارك لپتاپ از بين مارك هاي مختلف و هم از جهت امكان دزديده شدن لپتاپ از صاحب اصلي و سپس در خواست خدمات پس از فروش)
همچنين نام خريدار در بانك اطلاعاتي شركت سازنده لپتاپ توسط همان فروشنده صاحب نمايندگي نيز به ثبت مي رسد تا از آن جهت آمار گيري هاي بعدي توسط شركت سازنده و البته ارائه خدمات پس از فروش در هر نقطه دنيا استفاده مفيد بعمل آيد.(بسيار متاسفم كه اين موارد بديهي فوق در ايران به عنوان يك فيلم تخيلي محسوب مي شود,آن هم با اين همه ادعاهاي فروشندگاني كه در بهترين حالت لپتاپ شما را به حكم قاچاق توسط مسافر از دوبي خريداري نموده و گاها نيز بدون قوطي تحويل شما مي دهند).
قيمت مورد نظر شما چون بيشتر بصورت توافقي است و خوشبختانه در اين مورد خاص دست واسطه نيز كوتاه است,به كارشناسي خودتان بر مي گردد.من فقط مي توانم قيمت جهاني را برايتان در اين مورد بخصوص ذكر نمايم كه در پست پيشين به اين مهم اشاره نمودم.
خوشحالم كه مطالب قبلي برايتان مفيد بوده است.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از mori :
بابا ميدونم :lol:
دْگه اْنقدرا هم Laptop نديده نيستم به خدا!!!!!!!!
فكر كنم از خيلي وقت پيش Laptop داريم
حداقل 12 سال!!!!!
وقتي ميگم هارد يعني ظرفيت بالا!
و وقتي ميگم گرافيك يعني كارت گرافيك قدرتمند براي ويرايش Video و نه بازي البته
تو رنج قيمت 1600000

عزيز دل برادر,من جسارت نكردم.. :p
كارت گرافيكي 128 مگ و البته هارد 100 گيگ لازم داريد(حداقل 80)با حداقل سرعت 5400 ,در اين صورت انتخاب شما محدود مي شود,ولي...در اين طيف قيمت چيز دندان گيري نصيب شما نخواهد شد.مگر اينكه چند سالي هم صبر كنيد... ;) در ضمن از خير استفاده از باطري لپتاپ هم تقريبا بايد بگذريد.من اگر بجاي شما بودم,روي دسكتاپ سرمايه گذاري مي كردم.هم راحت تر و با قيمت كمتري قابل ارتقاست و هم اينكه قدرت لازم براي اهداف شما را خواهد داشت.

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
خوب من اگه بخوام بگیرمش حدود 850$ یا حداقل 800$ میشه. گرونه نه؟

bbbb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میخوام نوت بوک بخرم ولی اینقدر انواع داره که آدم میمونه چی بخره !!!!!!!!!
و انقدر جوابای اشتباه در باره نوع Processor شنیدم که گیج شدم لطفا تفاوت این Processor ها رو بگید
و اینکه ایا همه قابلیت هاشون مساوی اند مثلا برای برنامه نویسی کدوم بهتره و ....

Intel® Pentium® M Processor

Mobile Intel® Pentium® 4 Processor

Mobile Intel® Pentium® 4 Processor-M

Intel® Celeron® M Processor

Mobile Intel® Celeron® Processor

Intel® Centrino™ mobile

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از darya_s :
خوب من اگه بخوام بگیرمش حدود 850$ یا حداقل 800$ میشه. گرونه نه؟

دوست گرامي ,شما اگر بصورت توافقي قصد خريد داريد و اگر آنچنان كه خودتان گفتيد كيفيت آن عالي است,پس در خريدتان شك نكنيد,ولي مي توانيد حدود 30 الي 40 در صد از قيمت اوليه را تخفيف بگيريد.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
دوست گرامي ضمن خوش آمد گويي,در تاپيك مشاوره و در بخش لپتاپ اطلاعات خوبي خواهيد يافت.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
خوب خوب خوب,بالاخره كار تفكيك مطالب تمام شد...
در ابتدا از فارگوي عزيز و حاجي به خاطر حمايتشان متشكرم.
جكي خان از شما هم بخاطر عدم همكاري متشكرم!!!!
يك تقاضا از احسان خان يا ادمين هاي عزيز,در صورت امكان لطف كنيد و براي كل مجموعه مطالب مرتبط با لپتاپ يك فولدر جداگانه طراحي نماييد تا بنده در صورت پست مطلب و با توجه به زياد شدن حجم صفحه مشاوره كه در حال حاضر يك صفحه بوده ولي بيم آن مي رود تا در آينده اي نه چندان دور بيشتر شده و بدين ترتيب همچون بخش گفتگوي آزاد مجبور به يافتن تاپيك لپتاپ در فيمابين تاپيك هاي ديگر گرديم,راحت تر و منضبط تر قادر به ارائه مطلب گردم.
بسيار متشكر خواهم شد اگر اين دعاي حقير را بي اجابت نگذاريد!! :lol:
در ضمن,از دوستاني نظير حاجي و سايرين كه پست هاي خبري در ابتدايي ترين بخش مربوط به لپتاپ يعني"همه چيز در ارتباط با لپتاپ..."داشته اند,خواهشمند است تا نسبت به جابجايي پست هاي نامبرده به بخش خبري لپتاپ در قسمت مشاوره اقدام نمايند.
از اين پس در بخش مشاوره و در قسمت "همه چيز در ارتباط با لپتاپ..." به ارائه رهنمود هاي خريد و فروش لپتاپ در راستاي مشاوره پرداخته خواهد شد(زيادي ديكتاتور شده ام ها!! :p )و از ادمين محترم جناب احسان خان خواهشمند است تا نام همان بخش اوليه را در صورت انتقال كلي مجموعه مطالب مرتبط با لپتاپ به نام "مشاوره براي خريد و فروش لپتاپ و F&Q راهنماي انتخاب ..."تغيير نام دهند.
البته من جسارت صدور فرامين نمي كنم و هر گونه كه صلاحديد ادمين محترم باشد.
پيشاپيش سپاسگزارم از اينكه مرا تحمل مي نماييد و به پيشنهادات من توجه مي نماييد.

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
خسته نباشيد ميگم. روز پر كاري داشتين.
20.gif

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از daftarekhaterat :
خسته نباشيد ميگم. روز پر كاري داشتين.
20.gif

قربان شما,واقعيتش كار لازمي بود و بدبختانه هيچ كس هم كمكم نكرد ولي مهم نيست و بالاخره انجام شد. :D

cyber boy

Registered User
لایک‌ها
7
سلام عزيز دل برادر
ميخواستم ببينم ميشه لپتاپ هايي كه memory كارت گرافيك و رم به صورت share هست رو نرم افزاري دست كاري كرد؟ مثلا از رم بريزو رو گرافيك......اگه ميشه چجوري ميشه؟ :D
مرسي :)

بالا