• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از electronic :
ممنون.واقيتش من تو برزخ لپ تاپ-دسکتاپ گیر نکردم و فکر نکنم انتظار بالای از این سیستم داشته باشم کما اینکه همین چند مدل ساده هم از سیستم رومیزی من پیشرفته تر هستن....
چون از نزدیک با این سیستمها سر و کار داشتین دوست داشتم بیشتر وارد جزییات بشین اما خوب گویا جملگی بر این امر متفق القول هستین که:

در سخن مخفی شدم مانند بو در برگ گل
هر که خواهد دیدنم گو در سخن بیند مرا...​

راستش من سر نوع دستگاه و قطعاتش مشکلی ندارم فقط دلم می خواست مثلا دستگاهی رو که می خوام تهیه کنم یه مدت تو دستم باشه تا ببینم چه جوریه خوب این کار که مقدور نیست برای همین هم یه خورده افراطی کنجکاوی می کنم. ;)
به هر حال نمی خوام امیرارسلان براتون بخونم! و تو این شرایط به احتمال زیاد دل به دریا میسپارم و میرم سراغ همین دل! :rolleyes:

عزيزم,شما متوجه منظور من نشدي,در راستاي شفاف سازي :lol: بايد بگويم كه اولا كلاويه هاي لپتاپ حتما بايد 19 ميليمتر باشد تا شما در تايپ دچار مشكل نگرديد.دوم اينكه شما بحث لپتاپ-دسكتاپ من آن چيزي نبود كه منظور من بود.بلكه مراد آن بود كه ببينيد كدام حالت برايتان بهتر و يا مقرون به صرفه تر و با نيازهاي شما هم خوان است.
درضمن شما چرا فقط پيله كرده اي به دل؟عزيزم هرچه كه عيان است اصلا دليل بر بهترين بودن نيست.
(من فكر مي كنم موج هاي آلفايي كه براي شما مي فرستم,شما در حالت بتا دريافت مي كني و بعد به شكل گاما پاسخ مي دهي كه من بشكل تتا دريافت ميكنم. :lol: )

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از esfandiyar2002 :
الك جان من هميشه با اين نوع مقياس بندي مشكل داشته ام و به همين دليل نمي توانم رقم دقيقي به شما عرض كنم.اشتباه ما هميشه اين بوده كه در لپتاپ سعي مي كنيم مقياسي با نوع روميزي كه برايمان قابل هضم تر است بدست آوريم.در حالتي كه اين نوع مقياس بندي جز در ارتباط با نوع جايگزين روميزي لپتاپ مصداق ندارد.
در ارتباط با لپتاپ من در پست هاي قبلي يك مقاله داشتم كه اگر خاطرتان باشد,در آنجا گفته بودم در سال2005 لپتاپ نخريد.اگر اصل آن مقاله را بخوانيد به شما كمك بسياري خواهد شد.
در ضمن لپتاپ تلفن همراه نيست كه نسل جديدي از آن در حال ظهور باشد..مي توانم بپرسم منبع خبري شما كجاست؟تنها ممكن است امكانات آن بهينه تر و بروز تر(البته در اين راستا)شده باشد كه بازهم در آن مقاله اطلاعات مفيدي بچشم مي خورد.
ممنون.در مورد منبع خبر هم که باید بگم چندان موثق نیست و اصولا" خبر نیست و یکی تو کامنتهای وبلاگ جناب فاضلی گفته بود خواتستم بدونم من بی خبرم یا اینکه صرفا یه شایعه ست....پس اینطوریه...

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
عزيزم,شما متوجه منظور من نشدي,در راستاي شفاف سازي :lol: بايد بگويم كه اولا كلاويه هاي لپتاپ حتما بايد 19 ميليمتر باشد تا شما در تايپ دچار مشكل نگرديد.دوم اينكه شما بحث لپتاپ-دسكتاپ من آن چيزي نبود كه منظور من بود.بلكه مراد آن بود كه ببينيد كدام حالت برايتان بهتر و يا مقرون به صرفه تر و با نيازهاي شما هم خوان است.
درضمن شما چرا فقط پيله كرده اي به دل؟عزيزم هرچه كه عيان است اصلا دليل بر بهترين بودن نيست.
(من فكر مي كنم موج هاي آلفايي كه براي شما مي فرستم,شما در حالت بتا دريافت مي كني و بعد به شكل گاما پاسخ مي دهي كه من بشكل تتا دريافت ميكنم. :lol: )
چه موج تو موجی شد.
22.gif

والا من دلم پیش دل نیست اما زیر 1.5 غیر از دل چیزی پیدا نمی کنم.یه مدل سونی رو دیدم که خیلی خوب بود اما به سطر آخر که رسیدم نوشته بود وزن:3.6 کیلوگرم! با زبون بی زبونی بخوام بگم اینطوریه که من احتیاج دارم همه جا کامپیوتر همرام باشه حالا چه با باطری چه بی باطری.(می خوام تو ساعات بیکاری دانشکده با سیستم خودم کار کنم.).
فقط می تونم بگم لعنت و دوصد لعنت بر سیاست گذاران صنعت رایانه ی مملکت که هنوز هم استراتژی خاصی برای واردات لپ تاپ دنبال نمی کنن و به قول خودتون با پول بنز پیکان می دن! شرایط خرید آنلاین هم اونطور که تو صفحات قبلی گفتید چندان فراهم نیست.والا سر گیجه گرفتم اینقدر تو cnet و امثالهم review خوندم.
33.gif

hamid1345

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

albaloo18

Registered User
لایک‌ها
0
با عرض سلام و خسته نباشيد... و تشكر از آقا اسفنديار ...

من اينجا بايد چند نكته رو كه واسه خودم مهم بگم :
اول اينكه درست كه من گفتم وزنش برام مهم نيست ولي خداييش وزن زياد رو آدم مي تونه تحمل كنه ولي ابعاد زياد رو نه... مثلا اگه شما بخواهيد با يك لپ تاپ 17" تو تاكسي بشينيد كه بيچاره مي شيد..يا بخواهيد سر كلاس بازش كنيد ... :blink:
در مورد پورت dvi كه خوب حرفتون رو كاملا قبول دارم...در مورد كارت گرافيك هم اين مدل hp كه گفتم 128 مگابايت حافظه مجزا داره ati x200 هم هست كه يك agp 4x هست كه directx 9.0 رو هم ساپورت مي كنه..
در ضمن اين مدل هاي 17" اينچي همشون بالاي 2 ميليون هست قيمتش... مثلا دل مدل مونيتور 17 اون 2ميليون و چهار صد هزار تومان...

در ضمن من مي خوام حتما amd 64 bit باشه پروسسور اون..واسه همين انتخاب هام محدود شدن...

اصلا آقا اسفنديار ...يه چيزي رو به من مي گي؟ ممنون مي شم... من اگه يك لپ تاپ hp با همون مشخصات كه گفتم رو 1560000 بخرم خوب خريدم يا نه؟ اگه بياد ايران قيمتش چند مي ارزه؟

در ضمن اگه يادتون باشه گفتم كه cpu اون amd 3500+ 64 bit bus 2200 هست كه سوكت 939 هم هست..1 گيگابايت رم ddr333 داره و 128 mb deticate رم ويديو كارتش هست... در ضمن dvd writer dual layer هم داره و همين طور اسلات pci express و cart reader 6 in 1 هم از ديگر چيزاش....هارد 100 گيگابايتي و چيپست مادر بردش هم ati x200p هست كه واسه amd 64 ساخته شده! در ضمن wirless 802.11b/g هم داره كه تكنولوژي جديد speed boosetr هم پشتيباني مي كنه كه سرعت تبادل اطلا عات را به 72 mbps مي رسونه!

با همه اين توصيفات از اونجا كه ظاهر زيبايي هم داره در بين تمام 64 بيتي ها... به نظر شما مي ارزه اين لپ تاپ با اين مشخصات و اين قيمت يا نه؟ اگر نمي ارزه يك مدل 64 بيتي تو بازار بهم معرفي كنيد ... ممنون..باز هم از لطف شما ممنونم دوستان...

راستي همين الان زنگ زدم فروشگاه ايران لپ تاپ پاساژ پايتخت...بهم گفت يك مدل كامپك آورده مدل r3000 به قيمت 1390000 تومان و با اين مشخصات :
cpu اون 3200 amd 64 bit هست كه البته اين يكي 1600 bus هست...هارد اون 60 گيگ و دي وي دي رايتر هم داره رم اون هم 512 مگابايت هست مانيتور 15.4 و يك كارت گرافيك 64 مگابايتي دارد geforce 4 440 go در ضمن چيپست مادربردش هم nforce3 هست...در ضمن cart reader هم داره...wirless اشئ داره...

لطفا كمك...من موندم از اين دو كدوم رو انتخاب كنم.... هر دوشون 64 بيتي هستن :blush:
آقا اسفنديار عزيز..اگه يك مقايسه بكني و يك چرتكه برام بندازي خيلي ممنون مي شم...اميد وارم يك روزي بتونم جبران كنم...

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
دوست گرام,رضامند عزيز,
1-در ابتدا به دو مدل ايسر و دل كه در پست قبلي برايتان نوشتم توجه كافي مبذول فرماييد.
2-اين دو مدل درخواستي شما در سايت هاي cnet و يا يكي از مشهورترين انجمن هاي لپتاپ notebookreview وجود خارجي نداشت!!البته در سايت cnet يك اشاره كوچكي به اين مدل گرديده بود كه قابل توجه نبود.
يك علت اين امر اين است كه لپتاپ هاي موجود در ايران هميشه يك سروگردن عقب تر از دنياست.علت آن هم هميشه مشخص است,گو اينكه استثنا هم وجود دارد.
3-بحث ارزيدن قيمت در ايران اصلا درست نيست.شما كه مثلا به قصد خريد فرش نمي رويد كه آن را قياس مي فرماييد.در هر صورت مطمئن باشيد كه اين لپتاپ حداقل حدود 300 هزار تومان با بازار ايران تفاوت قيمت خواهد داشت.
4-حال كه شما مصريد كه بنده چرتكه بيندازم :lol: ميتوانم تنها بگويم كه با ملاك هاي شما كه قصد خريدتان با نظر به امكانات دسكتاپ بر روي لپتاپ مي باشد,طبيعتا چيزي خريداري فرماييد كه داراي امكانات بيشتري به نسبت بودجه شما بوده باشد كه زحمت ارتقا هم نداشته باشد.
5-خريد شما از خارج در صورت امكان بيشتر به صلاح است تا ايران!!

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
دوستان با سلام.من هنوز در شگفتم كه چرا مديران عزيز اين انجمن به پيغام هاي خصوصي در ارتباط با امكان افزودن عكس به پست هاي مفيد سخت افزاري جوابگو نيستند. لاجرم,براي امكان بكارگيري ارسال عكس با هر پست و بعنوان اعتراض نمادين به اين مطلب,همگام با افزودن پست مرتبط با لپتاپ,عكس هاي مرتبط را در همين قسمت خواهم گذاشت.لطفا از ابراز عقايد خود در اين قسمت خودداري نماييد و اگر اوامري بود,با پي ام بمن اطلاع دهيد.البته در صورت زدن هرگونه پستي,نهايتا بنده مجبور خواهم شد كه در همين يك پست تصاوير مربوط را بارگذاري نمايم.پس خوش باشيد. ;)

فایل های ضمیمه

• 31114905-2-300-overview-1.gif
    31114905-2-300-overview-1.gif
    12.3 KB · نمایش ها: 13
    26.7 KB · نمایش ها: 11
    9.4 KB · نمایش ها: 10
    23 KB · نمایش ها: 7

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
دوستان با سلام.من هنوز در شگفتم كه چرا مديران عزيز اين انجمن به پيغام هاي خصوصي در ارتباط با امكان افزودن عكس به پست هاي مفيد سخت افزاري جوابگو نيستند. لاجرم,براي امكان بكارگيري ارسال عكس با هر پست و بعنوان اعتراض نمادين به اين مطلب,همگام با افزودن پست مرتبط با لپتاپ,عكس هاي مرتبط را در همين قسمت خواهم گذاشت.لطفا از ابراز عقايد خود در اين قسمت خودداري نماييد و اگر اوامري بود,با پي ام بمن اطلاع دهيد.البته در صورت زدن هرگونه پستي,نهايتا بنده مجبور خواهم شد كه در همين يك پست تصاوير مربوط را بارگذاري نمايم.پس خوش باشيد. ;)
اسفندیار جان این امکان تو بخش سخت افزار وجود نداره.برای این کار می تونی عکسای مرتبط رو به راحتی تو این آدرس که می ذارم بارگذاری کنی بعد لینک حاصله رو بین دو تگ
قرار بدی.بدون هیچ دردسری.....
http://tinypic.com/

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
عجيبه كه اين امكان وجود نداره. من اين امكان رو به اون فروم اضافه ميكنم و اين تاپيك رو به اونجا منتقل مي كنم ولي توصيه ميكنم از سايتهاي مثل اينا استفاده كنيد:
http://tinypic.com
http://imageshack.us

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
احسان خان فقط مي توانم بگويم: :wub: سپاس بيكران...

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از roozbeh :
ايول اسفنديار خان!!

آقا راستي ويندوز سانتاكلوز استفاده كردي؟
نه قربانت گردم.اگر شما تجربه اي داري خوشحال مي شوم كه بدانم.اينجا متعلق به همه است.
فقط جايي خواندم كه امكانات مدياي آن بيشتر شده است.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از electronic :
اسفندیار جان این امکان تو بخش سخت افزار وجود نداره.برای این کار می تونی عکسای مرتبط رو به راحتی تو این آدرس که می ذارم بارگذاری کنی بعد لینک حاصله رو بین دو تگ
قرار بدی.بدون هیچ دردسری.....
http://tinypic.com/
الك جان,اولا بسيار ممنون از پست نازنينت.دوم اينكه من هم واقفم به آنچه كه شما گفتيد,ولي الصاق يك ضميمه در انجمني كه همگي به آن تعلق خاطر داريم بيشتر جذابيت دارد تا استفاده از امكانات سايت هاي مختلف.
درضمن مرد مومن,مگه قرار نبود به اين پست هاي من سروسامان بدي؟اگر توافق كردي بر اين كار,و اگر خواستي بمن يك پي ام بزن تا گذرواژه خودم را ارسال كنم تا راحت تر اقدام كني.قربانيو...

albaloo18

Registered User
لایک‌ها
0
اول از هر چيز بايد تشكر كنم از آقا اسفنديار ... آقا واقعا ممنون و شرمنده
من نظرات شما رو قبول دارم ... ولي حالا به اين مطالب كه مي گم هم يك نظري بندازيد..ممنون...
1- در مورد اين دو مدل ايسر و دل بايد بگم كه فقط ايسر هست كه در مدل فراري خودش از amd 64 bit استفاده كرده و اون مدل لب تاپ دل كه شما گفتيد خيلي عالي بود ..رم ddr2 داشت و هارد خوب.. ولي مشكلاتي هم از نظر من داشت..اول اينكه cpu اون intel بود و 32 بيتي ..دوم اينكه بابا كارت گرافيك 256 nvidia 6600 مي دونيد تنها خودش تو بازار 300 هزار تومن و من اصلا تصميم به بازي روي لب تاپم ندارم..يعني اصلا من هيچ وقت بازي نمي كنم.. پس چرا پول براي چيزي بدم كه ازش استفاده نمي كنم..اين از دل.. در مورد ايسر هم كه تحقيق كردم ديدم امكاناتش كم تر از اين اچ پي كه من ديدم هست و قيمتش هم بالاتر..
2- در مورد وجود مطلب در مورد اين لپ تاپ بايد بگه كه اين لپ تاپ تازه 3 هفته هست كه به بازار عرضه شده..اگه به سايت اچ پي بريد متوجه مي شيد.. ولي خوب چند مطلب هم همين الان در مورد اين لپ تاپ تو سي نت بود نمونش اين مطلب :
Dell6000 for long battery life, zv6000 for performance

Which notebook is preferable is really dependent on your intended use. If you are basically looking for a notebook for internet browsing and word documents the Dell 6000 is a very good choice and will give you a lot of battery life.

However, if you intend to do video editing, disc burning, or other heavy duty tasks, stick with the zv6000 or the CompaqR4000(almost identical to the HP, but less money. Be sure to upgrade the video card to 128mb since that upgrade will also get you a firewire port, a 6 in 1 card reader, and an Express 54 slot (about a $25 upgrade). The brightview (glossy) screen also produces a beautiful color rich picture and I'd highly recommend it as long as you wouldn't mind a bit of glare from reflection.)

The other advantage of the Athlon is that it will be compatible with the new 64 bit version of Windows that will soon be released.

So, if you are not interested in 64 bit, if your main concern is battery life and you do not mind trading off some performance (speed) than the Dell 6000 would be OK.

Since I plan to do a lot of photo and video editing, I went with the Athlon. So far so good, although since it just arrived, I've not had a chance to really put it to the test. Battery life was definitely non-stellar. About 2 hours - routine tasks and watching a movie.

بايد بگه كه مدل اين اچ پي كه من گفتم بهتون zv6000 هست كه تو انگليس با اون مشخصاتي كه گفتم مختص اين كشور ساخته مي شه به اسم hp zv6065ea ...واسه همين توي سايت ها مطلب در موردzv6065ea كم هست...

در مورد بحث ارزشش در ايران منظورم اين بود كه ارزش داره از خارج بيارم و پول پست و گمرك بدم يا اينكه صبر كنم تو بازار ايران بياد كه طبق گفته شما فكر كنك يك قرن طول بكشه پس نتيجه مي گيريم هر چي خواستم بگيرم بهتر از همون خارج بگيرم...

در مورد مسيله امكانات من واقعا صحبت دارم...من همه لپ تاپ هاي 64 بيتي رو تو دنيا مقايسه كردم از نظر امكانات تا اين رو پيدا كردم.. اين لپ تاپ غير از bluetooth و dvi port ديگه همه چي داره... من به شك افتادم كه نكنه امكانات ديگري هم هست كه من ازشون بي خبرم..اگه هست مي شه بهم بگيد بدونم..ممنون مي شم..

و مسله ديگه اين كه در كل(اصلا نظر شخصي شما(( يعني سليقه شخصي شما)) عيبي داره سليقه شخصي شما رو بدونم!!) شما اچ پي رو ترجيح مي دهيد يا asus... آخه امروز يه مدل ايسوس پيدا كردم با امكانات توپ ولي قيمت در انگليس 1100000 تومان.... cpu 3000 64 bit --------- ram 512 ddr333 --- hdd 60gig ata 100---
vga ati 9700 pro 64 mb
dvd writer dual layer....
cart reader 4 in 1
va usb , infrared, wirless , iee1394, d-sub, tv out,
از وقتي اين يكي رو ديدم دو دل كه بودم ... 30 دل شدم چه كار كنم....
لطفا اگه ميشه هم چنان راه نمايي كنيد من را... من مي خوا لپ تاپي بگيرم كه وقتي برنامه هاي 64 بيتي و ويندوز لانگ هورن اومد نزنم تو سر خودم كه اي كاش..........

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
الك جان,اولا بسيار ممنون از پست نازنينت.دوم اينكه من هم واقفم به آنچه كه شما گفتيد,ولي الصاق يك ضميمه در انجمني كه همگي به آن تعلق خاطر داريم بيشتر جذابيت دارد تا استفاده از امكانات سايت هاي مختلف.
درضمن مرد مومن,مگه قرار نبود به اين پست هاي من سروسامان بدي؟اگر توافق كردي بر اين كار,و اگر خواستي بمن يك پي ام بزن تا گذرواژه خودم را ارسال كنم تا راحت تر اقدام كني.قربانيو...
خواهش می کنم.چون خیلی وقت بود این خواسته رو مطرح کرده بودین گفتم کارتون راه بیفته.

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
دوستان همون طور که می دونید برخی از مدلهای محدود کارت بیسمشون ورودی آنتن خارجی داره.حالا سوال من اینه که اون اکثریتی که این قابلیت رو ندارن تکلیفشون چی میشه.آیا باید یه کارت بیسیم از نوع PC Card تهیه کننن؟ اگه اینطوریه قیمت تقریبی این کارتها چقدره؟
ممنون.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
ادمين عزيز,احسان خان..
اولا بسيار متشكرم از بابت تحقق خواسته برحق اين اعضاي مظلوم و كاري گروه سخت افزار!! :lol:
دوم اينكه جسارتا يه خواهش ديگه.من يك پي ام از ايكس پلاد عزيز دريافت نمودم دائر بر اينكه براي حفظ انسجام مطالب,نام بخش موبايل و كامپيوتر هاي كيفي تغيير كند يا حداقل نام كامپيوتر هاي كيفي برداشته شود تا بخش لپتاپ در همين قسمت مشاوره باقي بماند.من نه از باب انحصار كه از باب منطق نهفته در اين سخن با ايشان موافقم.به عنوان دو فرد فعال در زمينه سخت افزار و در صورت امكان اگر با سليقه شما هماهنگ بود,خواهشمندم در اين فقره اقدام كنيد.
پيشاپيش از وقتي كه براي خواندن اين پست گذاشتيد و وقتي كه براي اين كار مي گذلريد,سپاس و درود.

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
بالا