• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
گاهي در برخي سايت ها كه وب گردي مي كنم,چيز هاي جالب و جديدي مي يابم كه تمامي باور هاي شما را به چالش مي كشاند.من نمي دانم اگر چندين نفر بازديد كننده عادي اين مطلب را در يك سايت فروش لپتاپ در ايران ببينند,شايد برايشان قانع كننده باشد ولي براي چند نفر بازديد كننده مجرب و يا حرفه اي اين لودگي چه معني ميدهد؟
مي توان گفت :بدون شرح!!!البته اگر اين سايت يك بخش نظر خواهي مي داشت,حتما يك جوابيه اصلاح كننده هم براي آن مي نوشتم.ولي جهالت تا به اين حد؟
http://www.negaranit.com/MOGHAYESE.htm

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
ممنون اسفندیار خان.واقعیتش چون من کار تایپ و اینام زیاده با tablet فکر نکنم راحت باشم.چون واقعا کار کردن باهاش یه نموره مشکله.تو اون ابعاد کوچیک و خلاصه خودتون بیشتر اطلاعات دارین که چه جوریه....
حالا با تموم این اوصاف شما خرید این مدل dell رو صلاح می دونید؟دلم می خواد اگه واقعا به کار من نمی خوره صریحا" اشاره بکنین تا لااقل دنبال یه مدل دیگه باشم.راستش یه خورده گیج شدم تو این آشفته بازار.دلم می خواد یه چیزی بخرم که به درد رشته م بخوره نه اینکه صرفا" یه آویزی باشه تو دستم.
ممنون از اینکه وقت گذاشتین.
راستی امروز این بخش رو می خوندم دیدم واقعا مطالب خوبی جمع اوری کردین.به نظرم حیفه اینجوری بمونه.اگه یه گوشه کناری چند ساعتی وقت پیدا کردم حتما یه دایرت المعارف ازش درست می کنم.البته با هماهنگی قبلی با شما.
20.gif

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
اگه خدا بخواد بایگانی قلم و دفتر (جسارت نشه!) و جایگزینی لپ تاپ
دست و پنجول شما درد نكنه!
ضمن اينكه حرفهاي اقا اسفنديار روي چشمهاي من جا داره فقط اين نكته رو بگم كه ما هرگز نميتونيم قلم و كاغذ رو كنار بذاريم. اگه فكر ميكني ميتوني كاملا مكانيزه باشي لپ تاپت رو همه جا ببري و مثل موبايل ازش مراقبت كني فكر ميكنم بايد تجديدنظر كني. حداقل من فهميدم كه ايران ما تا رسيدن به اونجا هايي كه تو منظورته خيلي فاصله داره. چقدر آدم فكرش رو ميكنه اگر ميشد وقتي لپ تاپ رو ميبري دانشگاه به صورت بي سيم به شبكه LAN دانشگاه وصل بشي و اطلاعات بگيري و طراحي كني و.. اما وقتي نوبت عمل ميرسه ميبيني سيستم مملكت (با عرض معذرت) گوسفندي تر از اين حرفهاست. ( باز هم معذرت ميخوام )
ببخشيد كه يه مقدار خارج از بحث شد. ميخواستم ديد باز تري داشته باشي. :)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
الكترونيك عزيز,اولا به گمانم در مقياس تابلت يه نموره :happy: اشتباه كردي..وقتي ابعاد صفحه كليد 19 ميليمتري است,چگونه مي توان در تايپ مشكل داشت؟!دوما مخالفت و يا موافقت من با لپتاپ دل نما تواند ملاك مناسبي براي شما باشد,چون من بنا بر معيارها و مقياس هاي خودم نظر مي دهم كه حتي ممكن است درست نبوده و يا با سلايق ديگران هيچ سنخيتي نداشته باشد ولي من با لپتاپ فوق (و البته در حالت كل دل)ميانه اي ندارم.ولي اگر شما مي خواي حتما آن را تهيه كني,بقول خود سايت دل ايران,دل دل نكن!! :lol:
در ضمن من از اين كار شما استقبال خواهم نمود بخصوص اگر دسته بندي موضوعي هم بكنيد.احتياجي هم به اجازه نيست,نيكي و پرسش؟ ;) البته نظر دفتر جان هم شرط است.بهتر است از خودشان بپرسيم كه با اين لپتاپ چه كرده اند.بابا اين دفتر جان براي خودش در عرصه لپتاپ يلي شده است.

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از daftarekhaterat :
دست و پنجول شما درد نكنه!
ضمن اينكه حرفهاي اقا اسفنديار روي چشمهاي من جا داره فقط اين نكته رو بگم كه ما هرگز نميتونيم قلم و كاغذ رو كنار بذاريم. اگه فكر ميكني ميتوني كاملا مكانيزه باشي لپ تاپت رو همه جا ببري و مثل موبايل ازش مراقبت كني فكر ميكنم بايد تجديدنظر كني. حداقل من فهميدم كه ايران ما تا رسيدن به اونجا هايي كه تو منظورته خيلي فاصله داره. چقدر آدم فكرش رو ميكنه اگر ميشد وقتي لپ تاپ رو ميبري دانشگاه به صورت بي سيم به شبكه LAN دانشگاه وصل بشي و اطلاعات بگيري و طراحي كني و.. اما وقتي نوبت عمل ميرسه ميبيني سيستم مملكت (با عرض معذرت) گوسفندي تر از اين حرفهاست. ( باز هم معذرت ميخوام )
ببخشيد كه يه مقدار خارج از بحث شد. ميخواستم ديد باز تري داشته باشي. :)
ممنون مهندس جان.من خودم به وضع مملکت واقفم وگرنه اینقدر تو پرنیان داد نمی زدم.اما خوب قبول دارم اونی که گفتم یه خورده مبالغه داشت به هر حال کاغذ و چاپ همیشه جای خودش رو داره.اما چه میشه کرد یکی باید استارت بزنه... نیست؟ در مورد lan بی سیم چی عرض کنم یه خورده جلوتر بیا کسی نشنوه دانشکده ی ما اینترنت سیمی هم نداره چه برسه به بی سیم.
99.gif
اما این دستگاه واسه من خیلی لازمه چون از یه طرف میرم خونه مون بی کامپیوتر می مونم از اون طرف هم کلی وقتم تو دانشکده تلف میشه (بین کلاسها،نازکردن استادا و ....)
حالا گذشته از این حرفا جدا از لپ تاپت رضایت داری.می خوام از دید یه برقی جواب بدی.کشش کارای آزمایشگاهی رو داره کلا" اون معیارهایی که گفتم.
ممنون.
20.gif

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از esfandiyar2002 :
الكترونيك عزيز,اولا به گمانم در مقياس تابلت يه نموره :happy: اشتباه كردي..وقتي ابعاد صفحه كليد 19 ميليمتري است,چگونه مي توان در تايپ مشكل داشت؟!دوما مخالفت و يا موافقت من با لپتاپ دل نما تواند ملاك مناسبي براي شما باشد,چون من بنا بر معيارها و مقياس هاي خودم نظر مي دهم كه حتي ممكن است درست نبوده و يا با سلايق ديگران هيچ سنخيتي نداشته باشد ولي من با لپتاپ فوق (و البته در حالت كل دل)ميانه اي ندارم.ولي اگر شما مي خواي حتما آن را تهيه كني,بقول خود سايت دل ايران,دل دل نكن!! :lol:
در ضمن من از اين كار شما استقبال خواهم نمود بخصوص اگر دسته بندي موضوعي هم بكنيد.احتياجي هم به اجازه نيست,نيكي و پرسش؟ ;) البته نظر دفتر جان هم شرط است.بهتر است از خودشان بپرسيم كه با اين لپتاپ چه كرده اند.بابا اين دفتر جان براي خودش در عرصه لپتاپ يلي شده است.
منمنون اسفندیار خان به قول معروف:
مقام را سه شش میباید و لیکن سه یک می آید!
106.gif

هزار باره چراگاه خوشتر از میدان
ولیکن اسب ندارد به دست خویش عنان!! (اگه دست خودم بود میرفتم سراغ سونی....)

البته من نظر شما رو شرط می دونم به هر حال تو متن قضیه قرار دارین حالا ببینم خاطره جان نظرشون چیه...

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
آقا اسفنديار؟ چوب كاري ميكني؟! ناخن انگشت كوچيكه پاي شما هم توي لپ تاپ نميشيم.
34.gif

اما لپ تاپ. گمون ميكنم واسه چيزهايي كه منظورته مناسب باشه. ضمن اينكه با داشتن پورت موازي و سريال خيلي راحت ميتونه پروگرم كردن ميكرو ها رو انجام بدي. واسه من براي پروژه كارشناسي هم خيلي به درد خورد. شبيه سازي پروژه رو باهاش انجام دادم و اينجوري بهت بگم كه به دردم خورد و خواهد خورد! و به نظر من اين رضايت از هر چيزي مهمتره. :)

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
آقا اسفنديار؟ چوب كاري ميكني؟! ناخن انگشت كوچيكه پاي شما هم توي لپ تاپ نميشيم.
34.gif

اما لپ تاپ. گمون ميكنم واسه چيزهايي كه منظورته مناسب باشه. ضمن اينكه با داشتن پورت موازي و سريال خيلي راحت ميتونه پروگرم كردن ميكرو ها رو انجام بدي. واسه من براي پروژه كارشناسي هم خيلي به درد خورد. شبيه سازي پروژه رو باهاش انجام دادم و اينجوري بهت بگم كه به دردم خورد و خواهد خورد! و به نظر من اين رضايت از هر چيزي مهمتره. :)
خوب خوبه ادم اینا رو میشنوه یه خورده اروم میگیره.اما می خوام یه سوال ازت بپرسم بدون رودروایسی جواب بدی؟(البته جسارت نمی کنم اختیار با خودته....) اگه تو موقعیت چند وقت پیش قرار بگیری (قبل خرید لپ تاپ) بازم همینو انتخاب می کنی.اینو واسه این پرسیدم که مطمئن بشم واقعا این سیستم شخصیت لپتاپی داره یا نه؟ یعنی بعد از خرید احساس ندامت نمی کنم؟ وای چی گفتم بالکل بریدم یادمه گفتی از انتخاب ماشین هم سخت تره.واقعا"....

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از electronic :
خوب خوبه ادم اینا رو میشنوه یه خورده اروم میگیره.اما می خوام یه سوال ازت بپرسم بدون رودروایسی جواب بدی؟(البته جسارت نمی کنم اختیار با خودته....) اگه تو موقعیت چند وقت پیش قرار بگیری (قبل خرید لپ تاپ) بازم همینو انتخاب می کنی.اینو واسه این پرسیدم که مطمئن بشم واقعا این سیستم شخصیت لپتاپی داره یا نه؟ یعنی بعد از خرید احساس ندامت نمی کنم؟ وای چی گفتم بالکل بریدم یادمه گفتی از انتخاب ماشین هم سخت تره.واقعا"....
ببين. هر زماني واسه خودش يه تكنولوژي داره. من همين الان هم دنبال خريد لپ تاپ براي خواهر هستم و البته بسيار وسواسي! درست مثل 6 ماه پيش! باز هم دارم ميگردم. به نظرم اين لپ تاپ فوق العاده نيست اما واسه من چيزي كم نداره. هيچ چيزي رو توصيه نميكنم. فقط بگرد. من خودم يك سال فقط توي سايت cnet داشتم review ها رو ميخوندم. يه مدت هم توي آمازون همون مدلها رو چك ميكردم. از گشتن و خوندن خسته نشو. ضرر نميكني.

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
ببين. هر زماني واسه خودش يه تكنولوژي داره. من همين الان هم دنبال خريد لپ تاپ براي خواهر هستم و البته بسيار وسواسي! درست مثل 6 ماه پيش! باز هم دارم ميگردم. به نظرم اين لپ تاپ فوق العاده نيست اما واسه من چيزي كم نداره. هيچ چيزي رو توصيه نميكنم. فقط بگرد. من خودم يك سال فقط توي سايت cnet داشتم review ها رو ميخوندم. يه مدت هم توي آمازون همون مدلها رو چك ميكردم. از گشتن و خوندن خسته نشو. ضرر نميكني.
خیلی ممنون از توضیحاتت.جالبه بدونی من از پاییز دارم می گردم و می پرسم و می خونم....
118.gif

راستی اگه چیز خوبی به چشمت خورد (یا احساس کردی با شرایط من جور درمیاد) بی خبرم نذاری ثواب داره به خدا.بیشتر از این هم وقتتو نمی گیرم چون مثل جریان مرغ و تخم مرغ می مونه اما خوب تا حد زیادی گوشی دستم اومد همین انتظارم داشتم چون تو فرومهای بلاد کفر هم یه همچین چیزی می گفتن....
الی لقاء.

albaloo18

Registered User
لایک‌ها
0
اول از همه سلام و دوم اينكه خيلي خوشحالم با اين گروه فعال آشنا مي شم..
دوستان من به كمك شما احتاج دارم شديدا...لطفا من را راهنمايي كنيد تا بتونم يك انتخاب خوب داشته باشم...
من الان نزديك 1 ماه هست كه دارم برند هاي مختلف بازار را دنبال يك لب تاپ مي گردم... ببنيد من واسم امكانات لب تاپ مهم نه وزنش... به نظر من امكانات داشته باشه.. 10 كيلو هم باشه مخلصش هم هستم..ميرم باشگاه بدنسازي كار مي كنم ولي اين ور اون ور مي برمش دلش تو خونه نگيره :D :blush:
حالا بريم سر اصل مطلب ... من تو اين مدت بيشترين امكانات رو در لب تاپ هاي hp&compaq ديدم..البته اون مدلي رو كه من ديدم تو ايران نيست ..حالا امكاناتش رو مي گم و قيمتش رو در انگليس(البته من دارم كسي رو كه از اونجا بگيره بفرسته برام ):

cpu : amd athlon 3500+ 64 bit bus 2200(512 kb cache
hdd:100gigabyte ide-ATA100
ram:1024 mb ddr333(support 2gig ram
vag : ATI RADEON® XPRESS 200M IGP graphics
128mb dedicate ram 4X
wirless 802.11b/g and speed boster hms support
1280x800 monitor : 15.4" widescreen TFT tru bright
dvd writer dual layer
modem 56 k
10/100 LAN Ethernet integrated
multi card reader 6 in 1
pci I/II slot
4 USB 2.0; 1 IEEE 1394; 1 VGA; 1 RJ-11; 1 S-video TV-Out; 1 RJ -45; 1 Expansion Port 2 connector; 1
headphone-out; 1 microphone-in
One ExpressCard/54 slot
3D Sound Blaster Pro compatible sound 16 bit integrated
120W AC Power Adapter
8-cell Lithium-Ion (Li-Ion) battery
در ضمن وزن اين لپ تاپ با باطري 3.6 كيلوگرم هست.
اين مشخصات hp zv6065ea كه فقط در انگليس عرضه شده.. اين لپ تاپ رو اگه بخوام از انگليس بخرم با پول پستش
در مياد حدود 1550000 تا 1600000 تومان.....

حالا يك مدل كامپك در بازار ايران هست مدل r3000 كه اين هم آدم رو وسوسه مي كنه مشخصاتش اينه :
cpu :3400 athlon 64 bit 512 kb cache
ram : 512 mb ddr33
mainboard chipset : nvidia nforce 3
hdd : 60gig
vga : 64 mb ati ya nvidia geforce4 go
monitor wide screen 15.4wxga tru bright
dvd writer
pci I/II slot
usb2 3 ta
firewire
modem 56k
lan 10/100
wirless lan 802.11b/g

اين يكي وزنش 3.5 كيلو هست..ولي خوب كارت خان نداره...خلاصه اين كه حسابي گير كردم...دوستان اگه مدلي بهتر از اينها مي شناسن كه تو بازار ايران هست با قيمت حداكثر 1500000 تومان يا اطلاعاتي در مورد كيفيت تصوير hp&compaq و كيفيت اين لپ تاپ ها دارن لطفا كمك كنند..ممنون ميشم...با تشكر...رضامند

ABSSS

Registered User
لایک‌ها
0
با 1200000 بهترين نوتبوكي كه مي شه تو ايران خريد چيه
اگه كمكم كنيد ممنون ميشم

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
دوستان به نظر شما پردازنده های 1.7 با انواع مشابه 1.6و 1.8 چقدر تفاوت دارن؟البته مسلما" كه روي كاغذ سرعت اين سه تا با هم فرق مي كنه اما من مي خوام بدونم از لحاظ كاركرد اين تفاوت چقدر برای شما محسوسه؟ مثلا اگه یه مدل مشترک اما با پردازنده های متفاوت رو بغل هم بذارن تو شرایط یکسان این برتری عددی چقدر نمود پیدا می کنه؟
در ضمن میشه رو این مقایسه حساب کرد؟ (حالا به صورت تقریبی)

Intel Centrino 1.3GHz = Pentium P4 2GHz
Intel Centrino 1.5GHz = Pentium P4 2.2GHz
Intel Centrino 1.6GHz = Pentium P4 2.5GHz​

راستي من يه جايي خوندم كه:

يه نسل جديد از لب تاب داره مياد که باعث ميشه اينا(مدلهاي فعلي) قيمتشون خيلي بياد پايين.خود من مدتيه دنبال يه لب تاب خوبم اما همه بهم ميگن فعلا نگير...

آيا واقعا اين گفته صحت داره؟
ممنون.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7

عزيز دل برادر همين كارا رو مي كني كه يلي شده اي واسه خودت.اين دقيقا كاريه كه منم مي كنم.
الكترونيك جان در همين چند خط ساده بهترين جواب نهفته است.همچنين آن قسمت كه دفتر جان گفت:"احساس رضايت مي كنم".اين نشانه بلوغ فكري است.ممكن است شما يك لپتاپ چند ميليوني را خريداري بكني ولي كارايي يك لپتاپ چند صد هزار توماني را به شما ندهد....خيلي بد نوشتم... ناپخته و آماتوري...منظورم اين بود كه هيچ گاه با ديد pc روميزي بدنبال لپتاپ نرو.همين كه مي گفتي بيشتر با برق كار مي كنم,اصل فلسفه وجودي لپتاپ را از بين مي برد.شما بايد انتخابي بكني كه نيازهاي شما را بدون در نظر گرفتن مدل,قيمت,توصيه هاي ديگران در برگيرد.سپس بعد از چند انتخاب خوب و براساس توانمندي در خريد و كارايي و امكانات مي تواني نظرات ديگران را جويا شوي.مهم اين است كه حتي المقدور با توجه به گفته هايت چيزي بخر كه براي چند سال آينده راحت باشي.اگر فقط مي خواهي لپتاپ داشته باشي و از سيستم روميزي خودت ناراضي هستي يا مي خواهي فقط با لپتاپ فعاليت كني,پس چيزي بخر كه تا چند سال نياز به تعويض و ارتقا پيدا نكني,در غير اين صورت بهتر است به فكر ارتقاي نوع رو ميزي بوده و لپتاپ ارزان قيمتي كه حداقل نياز هاي شما را برآورد كند باشي.
بعبارت ديگر:
لپتاپ ارزانتر تنها براي كارايي متوسط و با كاربرد معمول و روزانه+ارتقاي نوع روميزي
لپتاپ به روز تر و تقريبا كامل تر جهت عدم نياز به ارتقا و مثلا قابل نصب و كارايي سيستم 64 بيتي و لانگ هورن(و طبعا گرانتر)+بدون بكارگيري رايانه روميزي

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
جواب باقي دوستان را بزودي خواهم داد.شرمنده محبت دوستاني كه به اين فوروم اعتماد كرده و آن را لايق طرح سوال مي يابند.از وقتي كه صرف اينجا مي نماييد,سپاسگزارم.

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
ممنون.واقيتش من تو برزخ لپ تاپ-دسکتاپ گیر نکردم و فکر نکنم انتظار بالای از این سیستم داشته باشم کما اینکه همین چند مدل ساده هم از سیستم رومیزی من پیشرفته تر هستن....
چون از نزدیک با این سیستمها سر و کار داشتین دوست داشتم بیشتر وارد جزییات بشین اما خوب گویا جملگی بر این امر متفق القول هستین که:

در سخن مخفی شدم مانند بو در برگ گل
هر که خواهد دیدنم گو در سخن بیند مرا...​

راستش من سر نوع دستگاه و قطعاتش مشکلی ندارم فقط دلم می خواست مثلا دستگاهی رو که می خوام تهیه کنم یه مدت تو دستم باشه تا ببینم چه جوریه خوب این کار که مقدور نیست برای همین هم یه خورده افراطی کنجکاوی می کنم. ;)
به هر حال نمی خوام امیرارسلان براتون بخونم! و تو این شرایط به احتمال زیاد دل به دریا میسپارم و میرم سراغ همین دل! :rolleyes:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از albaloo18 :
اول از همه سلام و دوم اينكه خيلي خوشحالم با اين گروه فعال آشنا مي شم..
دوستان من به كمك شما احتاج دارم شديدا...لطفا من را راهنمايي كنيد تا بتونم يك انتخاب خوب داشته باشم...
من الان نزديك 1 ماه هست كه دارم برند هاي مختلف بازار را دنبال يك لب تاپ مي گردم... ببنيد من واسم امكانات لب تاپ مهم نه وزنش... به نظر من امكانات داشته باشه.. 10 كيلو هم باشه مخلصش هم هستم..ميرم باشگاه بدنسازي كار مي كنم ولي اين ور اون ور مي برمش دلش تو خونه نگيره :D :blush:
حالا بريم سر اصل مطلب ... من تو اين مدت بيشترين امكانات رو در لب تاپ هاي hp&compaq ديدم..البته اون مدلي رو كه من ديدم تو ايران نيست ..حالا امكاناتش رو مي گم و قيمتش رو در انگليس(البته من دارم كسي رو كه از اونجا بگيره بفرسته برام ):

cpu : amd athlon 3500+ 64 bit bus 2200(512 kb cache
hdd:100gigabyte ide-ATA100
ram:1024 mb ddr333(support 2gig ram
vag : ATI RADEON® XPRESS 200M IGP graphics
128mb dedicate ram 4X
wirless 802.11b/g and speed boster hms support
1280x800 monitor : 15.4" widescreen TFT tru bright
dvd writer dual layer
modem 56 k
10/100 LAN Ethernet integrated
multi card reader 6 in 1
pci I/II slot
4 USB 2.0; 1 IEEE 1394; 1 VGA; 1 RJ-11; 1 S-video TV-Out; 1 RJ -45; 1 Expansion Port 2 connector; 1
headphone-out; 1 microphone-in
One ExpressCard/54 slot
3D Sound Blaster Pro compatible sound 16 bit integrated
120W AC Power Adapter
8-cell Lithium-Ion (Li-Ion) battery
در ضمن وزن اين لپ تاپ با باطري 3.6 كيلوگرم هست.
اين مشخصات hp zv6065ea كه فقط در انگليس عرضه شده.. اين لپ تاپ رو اگه بخوام از انگليس بخرم با پول پستش
در مياد حدود 1550000 تا 1600000 تومان.....

حالا يك مدل كامپك در بازار ايران هست مدل r3000 كه اين هم آدم رو وسوسه مي كنه مشخصاتش اينه :
cpu :3400 athlon 64 bit 512 kb cache
ram : 512 mb ddr33
mainboard chipset : nvidia nforce 3
hdd : 60gig
vga : 64 mb ati ya nvidia geforce4 go
monitor wide screen 15.4wxga tru bright
dvd writer
pci I/II slot
usb2 3 ta
firewire
modem 56k
lan 10/100
wirless lan 802.11b/g

اين يكي وزنش 3.5 كيلو هست..ولي خوب كارت خان نداره...خلاصه اين كه حسابي گير كردم...دوستان اگه مدلي بهتر از اينها مي شناسن كه تو بازار ايران هست با قيمت حداكثر 1500000 تومان يا اطلاعاتي در مورد كيفيت تصوير hp&compaq و كيفيت اين لپ تاپ ها دارن لطفا كمك كنند..ممنون ميشم...با تشكر...رضامند

دوست گرامي با سلام و عرض خوش آمد,
1-براي چنين وضعيتي كه شما در خواست نموده ايد,كارت گرافيكي شما بايد حداقل 128 مگ بوده باشد.
2-صفحه نمايش را 17 اينچي انتخاب نماييد.
3-لپتاپ شما بايد داراي پورت dvi بوده باشد.چراكه شايد بخواهيد از كيفيت ديجيتال در يك مانيتور خارجي استفاده نماييد.يادتان باشد فلسفه وجودي اين پورت تنها براي نصب به يك پروژكتور نيست.
4-كيفيت صفحه نمايش شما بايد wxga +بوده باشد.
5-كمي به قيمت مورد نظر خودتان اضافه كنيد تا جنس مرغوب تري بنا به گفته خودتان بدست آوريد.
6-يك مدل دل اينسپايرون 9300 هم هست كه مختصات آن را در سايت خود دل ببينيد.
7-كيفيت تصاوير لپتاپ هاي كامپك در اين باره بهتر از اچ-پي است.البته چندان فرق محسوسي ندارند.
8-Dell XPS Gen 2 for Home هم انتخاب جالبي است.
9-گيم بازهاي حرفه اي از لپتاپ هاي sager كه اختصاصا براي گيم طراحي و ساخته مي شوند بسيار تعريف مي نمايند.احتمالا تاكنون اين مارك را نشنيده ايد,ولي بدانيد در آمريكاي شمالي سلايق مصرف كنندگان بسيار حرفه اي تر از ماست,ضمن اينكه دستشان در انتخاب بسيار بازتر از ماست.براي ديدن اين لپتاپ ها به اين جا مراجعه كنيد و از قسمت كليه سازندگان,اين مدل را انتخاب و ملاحظه نماييد.البته اگر هم امكان دسترسي برايتان نبود,حداقل امكانات آن را يادداشت نماييد و با اين دو مدلي كه قبلا خودتان به آن اشاره نموده بوديد,مقايسه فرماييد.
http://reviews.cnet.com/Notebooks/4502-3121_7-0.html?tag=dir.allm

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از ABSSS :
با 1200000 بهترين نوتبوكي كه مي شه تو ايران خريد چيه
اگه كمكم كنيد ممنون ميشم

دوست گرامي بايد سوال شما را اين گونه تصحيح كنم كه:با اين مقدار پول چه امكاناتي در لپتاپ نصيب من مي شود,درست است يا خير؟در صورت جواب مثبت,بايد بگويم معيار انتخاب اين قيمت براي شما در ايران است يا مثلا با همين قيمت قصد خريد در دوبي را داريد يا كسي از دوستان خود را داريد كه برايتان زحمت خريد و ارسال آن را در خارج برايتان مي كشند؟هر كدام از اين گزينه ها خود جواب جداگانه اي مي طلبد.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از electronic :
دوستان به نظر شما پردازنده های 1.7 با انواع مشابه 1.6و 1.8 چقدر تفاوت دارن؟البته مسلما" كه روي كاغذ سرعت اين سه تا با هم فرق مي كنه اما من مي خوام بدونم از لحاظ كاركرد اين تفاوت چقدر برای شما محسوسه؟ مثلا اگه یه مدل مشترک اما با پردازنده های متفاوت رو بغل هم بذارن تو شرایط یکسان این برتری عددی چقدر نمود پیدا می کنه؟
در ضمن میشه رو این مقایسه حساب کرد؟ (حالا به صورت تقریبی)

Intel Centrino 1.3GHz = Pentium P4 2GHz
Intel Centrino 1.5GHz = Pentium P4 2.2GHz
Intel Centrino 1.6GHz = Pentium P4 2.5GHz​

راستي من يه جايي خوندم كه:

يه نسل جديد از لب تاب داره مياد که باعث ميشه اينا(مدلهاي فعلي) قيمتشون خيلي بياد پايين.خود من مدتيه دنبال يه لب تاب خوبم اما همه بهم ميگن فعلا نگير...

آيا واقعا اين گفته صحت داره؟
ممنون.

الك جان من هميشه با اين نوع مقياس بندي مشكل داشته ام و به همين دليل نمي توانم رقم دقيقي به شما عرض كنم.اشتباه ما هميشه اين بوده كه در لپتاپ سعي مي كنيم مقياسي با نوع روميزي كه برايمان قابل هضم تر است بدست آوريم.در حالتي كه اين نوع مقياس بندي جز در ارتباط با نوع جايگزين روميزي لپتاپ مصداق ندارد.
در ارتباط با لپتاپ من در پست هاي قبلي يك مقاله داشتم كه اگر خاطرتان باشد,در آنجا گفته بودم در سال2005 لپتاپ نخريد.اگر اصل آن مقاله را بخوانيد به شما كمك بسياري خواهد شد.
در ضمن لپتاپ تلفن همراه نيست كه نسل جديدي از آن در حال ظهور باشد..مي توانم بپرسم منبع خبري شما كجاست؟تنها ممكن است امكانات آن بهينه تر و بروز تر(البته در اين راستا)شده باشد كه بازهم در آن مقاله اطلاعات مفيدي بچشم مي خورد.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
Notebook!!!

--------------------------------------------------------------------------------

اسفنديار عزيز سلام
ممنون از اين همه اطلاعات مفيد
من خودم laptop ندارم.برادرم ازم خواسته كه تو اينترنت جستجو كنم و يه laptop بهش پيشنهاد بدم كه بخره(تا 1.5 فوقش 2 ميليون تومان).
راستش من تو laptop وارد نيستم .
ميخواستم لطف كني يه laptop بهم پيشنهاد بدي تا به برادرم بگم بخره.هر چي كه شما پيشنهاد كنيد ميگم برادرم بخره
در ضمن برادرم بخاطر كارش گاه گاهي به دبي هم ميرود و از آنجا هم ميتونه بخره.
لطفا مشخصات laptop و محل خريدش رو(اگه جاي خوبي سراغ داري) بنويس
يه دنيا ممنون

omidb خان,ابتدا خوش آمديد.در ثاني,به برادرتان بگوييد تا بدان جايي كه ممكن است و حوصله دارد,پست هاي مرا از ابتدا بخواند.در اين صورت به شما قول مي دهم از من اطلاعات بيشتري كسب خواهد نمود.دوست گرامي حرف من وحي منزل نيست و ممكن است علاوه بر حفظ بي طرفي علايق و سلايق خودم را در قالب نظر به شما بقبولانم.
برادرتان كه خواهان خريد يك لپتاپ با قيمت بسيار خوبي كه شما ذكر كرده ايد دارد,نياز به اطلاعات اوليه اي دارد كه فكر مي كنم پست هاي قبلي من بتواند كمي عطش ايشان را به لپتاپ فرو بنشاند.در اين صورت من با طيب خاطر در خدمت شما خواهم بود.پس از كسب اطلاعات اوليه توسط شما يا برادرتان, من مي توانم كمي حرفه اي تر عمل كنم.
موفق باشيد و من در خدمتم.

بالا