• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

Hamed_VB

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

اگه ميشه يك قيمت براي نوت بوك زير بزاريد:
Acer TM 630
Intel P4 Mobile 1.4 Ghz 1MB Cache
128 MB Ram
30 Gig HDD
CDRW + DVD Combo
Sound 3D + Speaker
Fax Modem 56k V.90
Lan 10-100
Screen 15" TFT XGA
Infrared Port
2 Usb Port
Serial Port
iLink IEEE 1394
Touch Pad

clicker

Registered User
لایک‌ها
0
یکی از دوستام میخواد یه کامپیوتر کیفی بگیره .
از من پرسید laptop با notebook فرق داره ؟
من گفتم نه اما مطمئن نبودم.

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
ببین اصولا الان دیگه زیاد فرقی نمی کنه و میشه جای هم به کار برد.اما اونطور که یادمه نوت بوک به سیستمهایی گفته میشد که یه خورده از لپ تاپهای امروزی زمخت تر بودن.اصولا وجه تسمیه ی نوت بوک به دلیل کتاب واره بودن این دستگاههاست حالا بعدا دیگه لپ تاپ جاشو گرفت.البته اسفندیار خان یه چیزی در مورد نوشته بودن امیدوارم درست گفته باشم.چون الان خود مطلب رو پیدا نمی کنم چون حجم اون بخش یه خورده زیاده نمی دونم تو کدوم صفحه ست.

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با اجازه از اساتيد محترم...
زماني كه كامپيوتر هاي تاشو قابل حمل ساخته شدن.. سازندگان دنبال اسم مناسب براي اين دستگاه بودن... واژه هايي مثل نوت بوك يا لپ تاپ توسط سازندگان ابداع شدن... و فقط و فقط اسم هستن... تا جايي كه من يادمه اول واژه notebook computer به كار گرفته شد و بعد laptop ... در واقع نو آوري در كلمه بود !!! فقط همين... بنابراين نبايد گفت كه نوت بوك قديميه يا ضخيم تره و اين حرفها... اين ها اسم تجاري هست ..ممكنه IBM بگه نوت بوك... و dell بگه laptop... ( مثال بود ) ... در حال حاضر هر دو استفاده ميشن.. ولي داره به سمتي كشيده ميشه كه به دستگاه هاي كوچكتر بگن notebook كه در حد و اندازه هاي يك دفتر هم باشه... و دستگاه هاي بزرگ تر و با انواع و اقسام درايو ها و lcd هاي بزرگ رو بگن laptop ..

از اين اسم ها زياد داريم.. امروز ميگن tablet PC ممكنه پس فردا يك سيستمي مثل tablet PC بياد با يك اسمه ديگه... الان deskbook هم داريم ... ولي هيچ كدوم از اين واژه ها به مشخصات فني دستگاه ارتباط خاصي نداره...

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
لطفا فرق بين اينها رو توضيح دهيد وبيان كنيد كه كدام بهتر هستند .

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از bahrain :
لطفا فرق بين اينها رو توضيح دهيد وبيان كنيد كه كدام بهتر هستند .
مدل سي پي يوهاي اينتله كه روي كامپيوترها مي بنده

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
دوست گرامي اگر دست اول باشد در حدود 600 الي650 ولي اگر دست دوم باشد ......!!!!!

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
هر دوي اين اسامي به رايانه هايي گفته مي شوند كه بسهولت قابل حمل بوده و سبك تر و كم حجم تر از نمونه هاي مشابه روميزي خويش مي باشند.همچنين بدليل طراحي و ساخت مشكل تر از نمونه هاي روميزي و ظرافت بكار گرفته شده در آنها,از طيف قيمت بالاتري برخوردارند.
معمولا لپتاپ بزرگتر از نوت بوك بوده و درون خود يك سي دي رام و يا سي دي رايتر دارا مي باشند.ولي در نوت بوك ها از طريق يك كابل امكان اتصال سي دي رام وجود دارد.
در كل نمي توان تفاوت چنداني از نظر لغوي براي اين دو اسم در اطلاق واژه رايانه همراه قايل شد.

از جواب هاي ديگر دوستان كه بسيار منطقي بود هم متشكرم.

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
خوب اسفندیار خان بهتر توضیح دادن منم نظرم همین بود اما همون طور که گفتم زیاد مطمئن نبودم.به هر حال امیدوارم قضیه روشن شده باشه.

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
البته نه من چندان مسلط هستم نه بخشي از سوال شما ربطي به اينجا پيدا نمي كنه :rolleyes: ولي اينتور بگم:
هر سه مدل چيپ محصول كمپاني اينتل هست ولي نوع سنتارينو مخصوص نوت بوك طراحي شده بواسطه مصرف كم در انر ژي و حداكثر استفاده از توان باتري نوت بوك :rolleyes:
اگه منظور شما در حيطه نوت بوك است طبيعي است نوت بوكهاي مبتني بر چيپهاي سنتارينو بهترين هستند زيرا سواي بهر گيري از معماري پردازشگرهاي پنتيوم 4 همانطور كه گفتم بهينه سازي شده اند جهت نوت بوكها .
اما سلرون : اينگونه چيپها بواسطه مقدار كش يا حافظه درون چيپ كمتر نسبت به پنتيوم 4 در كلاس پائين تري قرر ميگيرند كلا استراتژي اينتل در طراحي اينگونه سي پي يو ها هدف قرار دادن مراكز اداري و افرادي بود كه به توان زياد پردازنده زياد احتياج ندارند چون حافظه داخلي اينها كم ايت در نتيجه از سرعت و توان كمتري در پردازش اطلاعات برخوردار مي باشند :) فلذا توصيه من به شما اين است چه براي كامپيوتر خانگي يا نوت بوك از خريد اينگونه چيپها خودداري بفرمائيد كه در امور و كارهاي سنگين اينگونه چيپها كم مي آورد :rolleyes: .
سنتارينو گزينه مناسبي براي نوت بوك است :happy:
و براي يوزرهائي كه از كامپيوتر خانگي استفاده مي كنند پنتيوم 4 و بعضي از مدل هاي amd مانند بارتون كه داراي كش داخلي مناسبي است .
موفق باشيد :rolleyes:

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با اجازه اساتيد :
هر چند كه امروزه فرقي بين اين دو ديده نمي شود ولي واژه لپ تاپ بمراتب قديمي تر از نوت بوك است ...اامروزه كمتر واژه لپ تاپ استفاده مي شود و كمپانيها واژه نوت بوك را بكار ميگيرند :)

sindbad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام :)

كسي هست تو مشهد از جايي خريد كرده باشه؟
از كجا؟ نظرتون؟

دارم يه دونه ميگيرم از اعمار سيستم، چهار راه خيام نبش پاساژ بيستون (روبروي اون ساختمونهاي بانك كشاورزي)
يه acer travelmate استوک، سلرون 850 هارد 20 رم 128... باتری سه ساعته به قول خودش، 500 تومن
نو بود یعنی دفترچه و سی دی و چمیدونم همچین چیزاییش همراش بود

فقط مشکلی که هست اینه که دفترش/مغازه ش يه جوريه! يه قفسه گذاشته و چهار تا لپ تاپ روش
مثل اين ميمونه طرف بخواد تو چند ماه يه تعداد بفروشه و بعد دفترش رو جمع كنه و خداحافظ!

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
یه نگاهی هم به اسم این بخش مینداختی بد نبود.

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا من از مديران خواهش ميكنم نام اين بخش رو به موبايل pda و telecom و از اين جور چيزا تغيير بدين.. در مورد laptop و غيره در بخش سخت افزار صحبت ميشه.... گاهي هم اينجا... سر در گم ميشن همه... در قسمت سخت افزار و مشاوره تاپيك هاي گسترده راجع به laptop هست ولي اين قسمت اسمش كامپيوتر كيفي هست... و نظم به هم ميخوره... با تشكر

omidgiahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هم با نظر مهدين جان موافق هستم

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
منم با نظر مهدين جان موافقم , من اين پيشنهاد رو تو قسمت مديران مطرح ميكنم

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از usb :
اولا خيلي ممنون كه جواب منو داديد
1- من در كاشان هستم و ميتونم بيام نمايشگاه . ولي چون مشغله كاري و دانشگاه يك كم وقتگير ه از اون لحاظ گفتم
2- من اين كارو به اين خاطر ميخام كه از اين طريق بتونم dvd , divx رو با تلویزیون ببینم هر چند که dvd player دارم اما بیشتر به خاطر فیلمهای زیادیه که با فرمت divx دارم

3- این سوالو دقیقا متوجه نشدم اما این لپتاپ s-video داره که مستقیم به تلویزیون وصل میشه

4- من درایور graphic و درایور bios هر 2 رو update کردم اما بازم نشد

5-اینقدر با display بازی کردم که دیگه چشم بسته ام میتونم این کارو انجام بدم :( البته چند نفر دیگه ام که لپ تاپ داشتن امتحان کردن ولی باز نشد

6- من توی این لینک کابل خاصی نتونستم پیدا کنم :blink:

در هر صورت من اگه divx و dvd هم نخام که ببینم ابید این مشکل و حل کنم :D

((( در ضمن به اطلاع همه دوستان میرسونم که از هفته دیگه گلابگیری قمصر کاشان شروع میشه -البته الان هم

هست ولی گل خود قمصر نیست - حتما بیاید و از آثار تاریخی کاشان و گلابگیری قمصر که شهرت جهانی داره دیدن

کنید . هر گونه اطلاعاتی هم در این زمینه خواستید من در خدمتگذاری حاضرم )))
اگه تنظیمات نرم افزاری رو کاملا انجام دادید و نتیجه نگرفتید به احتمال زیاد خروجی S-Video لپ تاپتون یا درست نصب نشده یا ایراد فنی داره.پیشنهاد می کنم تا گارانتیش مونده زودتر بجنبید و به نمایندگیش اطلاع بدید.

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
با سلام خدمت آقا اسفنديار و بقيه دوستان.
راستش دنبال مدل هاي جديد لپ تاپ هستم. از dell 510m خودم هم راضي هستم اما اين بار صحبت از يه خريد ديگه است. مشخصات هم در همون حدود. البته با توجه به گذشت زمان نميخوام از همون رده dell بردارم. دنبال امكانات و تكنولوژيهاي جديد هستم و صد البته در همون رنج 1300000 تومن.
اين سايت آفتاب شرق تنها دارنده گواهي فروش و خدمات پس از فروش نوت بوك و ديتا پروژكتور هاي توشيبا از وزارت بازرگاني و رده بندي شوراي عالي انفورماتيك! هم كه فقط صفحه اول داره و تمام. عجب آشفته بازاريه...
يه چيزي در حد سنترينو 2 گيگ با 256 رم و 64 گرافيك. كار اصلا حرفه اي نيست. نميدونم باز هم برم دنبال dell كه يه بار امتحانش كردم يا توشيبا.

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
به نقل از daftarekhaterat :
با سلام خدمت آقا اسفنديار و بقيه دوستان.
راستش دنبال مدل هاي جديد لپ تاپ هستم. از dell 510m خودم هم راضي هستم اما اين بار صحبت از يه خريد ديگه است. مشخصات هم در همون حدود. البته با توجه به گذشت زمان نميخوام از همون رده dell بردارم. دنبال امكانات و تكنولوژيهاي جديد هستم و صد البته در همون رنج 1300000 تومن.
اين سايت آفتاب شرق تنها دارنده گواهي فروش و خدمات پس از فروش نوت بوك و ديتا پروژكتور هاي توشيبا از وزارت بازرگاني و رده بندي شوراي عالي انفورماتيك! هم كه فقط صفحه اول داره و تمام. عجب آشفته بازاريه...
يه چيزي در حد سنترينو 2 گيگ با 256 رم و 64 گرافيك. كار اصلا حرفه اي نيست. نميدونم باز هم برم دنبال dell كه يه بار امتحانش كردم يا توشيبا.

به آدرس زیر مراجعه کن
HTTP://WWW.IPC110.PERSIANBLOG.COM

فاضلی

بالا