به نقل از ALEXIN :دوستان نظرتون در مورد AMILO M 1425 چيه ؟
CPU : 1.7 CEN
RAM : 512
(VGA : 128 ATI (EXTERNAL MEMORY
LCD : 15.4
------------------------------
قيمت 1,560,000
به نقل از davood4547 :سلام خدمت اساتيد بزرگوار
من چند سوال دارم اميدوارم كه خسته اتان نكنم.
با توجه به فرمايشات دوستان كه گارانتي در ايران زياد معني پيدا نميكند و با توجه به بازار نوت بوك ايران كه خيلي از اين نوت بوكها ساخت كشور چين ميباشد آيا دوستان صلاح مي بينند كه مستقيما از چين و يا... تهيه كنم.لازم به ذكر است كه من حداقل سالي يك بار به چين سفر ميكنم و به بازار دبي به واسطه دوستان ناشي تر از خودم مي توانم دسترسي داشته باشم.
يكي از مشكلات من عدم دسترسي به قيمتهاي واقعي در بازار ايران است و نمي توانم قيمت چين يا دبي را با تهران مقايسه كنم.سال گذشته در چين با انبوهي از محصولات SONY,ACER ,HP ,DELL,ASUS ,TOSHIBA ,.....روبرو بودم اما از لحاظ كيفيت و قيمت ترسيدم كه سرم كلاه برود :wacko: و نخريدم .
اوايل ارديبهشت ماه به اميد خدا عازم چين هستم ولي ميترسم كه ... :blink:
چند روز پيش يكي از دوستانم قيمت دو مدل نوت بوك را در دبي گفت واز من نظر ميخواست
HP ze4953EA Notebook 1,068,000 toman
Toshiba Satellite A80-127 1,140,000 toman
چون من شهرستان هستم به چند جا زنگ زدم يا نداشتند ويا درست جواب نمي دهند.
سوال ديگرم از اساتيد محترم خصوصا جناب esfandiyar2002 اين است كه با توجه به اينكه من هميشه به برق دسترسي دارم ( كمتر در محيط بيرون استفاده دارم.كلا شايد درسال 30 بار جابجا شود ) بهتر ين انتخاب براي يك دستگاه خوب وهمه كاره بين يك تا يك ونيم ميليون تومان كدام است.
متشكرم
به نقل از davood4547 :ممنون از توضيحات شما دوستان عزيز
آيا نوت بوكهاي داخل چين از نوت بوكهاي ايران ويا دبي هم پايين تر است(كيفيت)
اگر سايت خوب و به روزي براي نوت بوكها داريد ممنون ميشم اگر معرفي بفرماييد(از نظر قيمت و .....)
دوست عزيز منظورتان همان فرودگاه چين است ؟به نقل از foto1344 :در مورد خريد از داخل چين من توصيه ميكنم از ديوتي فيري شاپ داخل فرودگاه با توجه به قيمت
آن خريد كن
به نقل از davood4547 :دوست عزيز منظورتان همان فرودگاه چين است ؟
ممنون از راهنمائي اتان .
به نقل از davood4547 :متشكرم دوست مهربان
به نقل از حسن كچل :آقا دست شما درد نكنه جداَ مرجع خوبي براي لپتاپ درست كرديد.
من دنبال يك لپتاپ مي گردم با اين ويژگي ها:
- وزن كم: يعني تا 5 پوند (حدود 2.2 كيلوگرم) با اين تفاسير فكر مي كنم بايد برم به سمت لپتاپهاي 12 و 14 اينچي.
- طول عمر زياد باطري: چيزي حدود 5 ساعت و بيشتر مگر اينكه ويژگي ديگري مثل سبك بودن (يا ارزون بودن) باعث بشه كمي كوتاه بيام ولي نمي خوام كمتر از 3 الي 4 ساعت بشه (ترجيح مي دم بدون باتري اضافه اينقدر زمان بهم بده اگر نه . . . خوب چاره چيه؟ قبول)
- قيمت مناسب: بيا زير يك و چهارصد تا معاملمون بشه. اگر امكان خريد قسطي هم باشه كه عاليه.
كارهايي كه مي خوام با لپتاپم بكنم خيلي سنگين نيست در حد وصل شدن به اينتر نت (بايد وايرلس داشته باشه) و كمي هم كار با مجموعه آفيس (اين وسط قضيه كار كردن با صفحه كليد هم مطرح ميشه چون شنيدم با صفحه كليدهاي كوچك(12 اينچي) به سختي ميشه كار كرد). منتها مي خوام اين كارها رو با سرعت قابل قبول انجام بده كندي كامپيوتر چيزيه كه كفرم رو در مياره. من زياد اينطرف اونطرف ميرم وزن كم براي همينه ضمناَ مي خوام دستگاهه در مقابل ضربه و تكان احتمالي هم مقاومت معقولي داشته باشه. خلاصه يك چيز پدر مادر دار باشه.
پيشاپيش از همكاريتون متشكرم
آقا من گرايش به سمت خاصي ندارم. ترجيح مي دم يك خريد مطمئن داشته باشم. از مدلهاي توشيبا خوشم اومد ولي بدبختي همش بالاي دو ميليونه. يكي دو مدل هم از سوني از سري 505 اش ديدم كه بد نبود ولي كلاَ مال 2003 هستند و پردازندشون سنترينوست نه دوتان (كلاَ فكر كنم يك كم چشمم رو گرفت بايد ببينم پشتيباني يا شرايط قسطي داره؟ نداره؟ چطوره؟). بقيه مدلها هم يك چيزهايي ديدم بايد بگم ولي الان فرصت نيست تا بعد.به نقل از esfandiyar2002 :دوست عزيز چه ماركي را پسند نموده ايد؟كه بهتر بتوان در مورد مدل هاي مختلف آن بحث كرد..
به نقل از حسن كچل :آقا من گرايش به سمت خاصي ندارم. ترجيح مي دم يك خريد مطمئن داشته باشم. از مدلهاي توشيبا خوشم اومد ولي بدبختي اونهايي اش كه بدرد مي خوره Portege همش بالاي دو ميليونه. يكي دو مدل هم از سوني از سري 505 اش ديدم كه بد نبود ولي كلاَ مال 2003 هستند و پردازندشون سنترينوست نه دوتان (كلاَ فكر كنم يك كم چشمم رو گرفت بايد ببينم پشتيباني يا شرايط قسطي داره؟ نداره؟ چطوره؟). بقيه مدلها هم يك چيزهايي ديدم بايد بگم ولي الان فرصت نيست تا بعد.
پيشاپيش ممنون
دوست عزيز من توصيه ميكنم كه كلا دور صنعت آلمان را خط بكش كه بسيار افت كرده است .من با توجه به تجربه خودم در صنعت ميگويم كه در اين سال هاي اخير صنعت آلمان در اكثر زمينه ها واقعا افت كرده است.به نقل از amirooo :با سلام خدمت همه دوستان علی الخصوص آقای اسفندیار
من قصد دارم یک لب تاپ Fujitso-Siemens AmiloM 1424 در حدود 1.5 میلیون بگیرم. مشخصاتش خیلی خوبه فقط می خواستم ببینم شما این مارک رو تایید می کنید و اشکال خاصی نمیبینید. چون من فکر می کنم چرا لپ تاپی با این امکانات خوب وسازنده معروف و با حک made in Germany هنوز به اندازه بقیه بازار ایران رو نگرفته ؟
و دیگه اینکه یک نفر که عمده استفاده اش از کامپیوتر در محیط خانه است با چه دلایلی به جای استفاده از desktop میتونه بره سراغ laptop ؟!
FUJITSO SIEMENS Amilo M 1424, 1.7 Dothan, 80GB hard, 512 RAM,128 graphic ATI
RADEON Dedicated RAM, DVD(RW)/CD(RW), 15.4” WXGA
با تشکر
FUJITSO-SIEMENS AMILO M 1424لپ تاپ
به نقل از amirooo :با سلام خدمت همه دوستان علی الخصوص آقای اسفندیار
من قصد دارم یک لب تاپ Fujitso-Siemens AmiloM 1424 در حدود 1.5 میلیون بگیرم. مشخصاتش خیلی خوبه فقط می خواستم ببینم شما این مارک رو تایید می کنید و اشکال خاصی نمیبینید. چون من فکر می کنم چرا لپ تاپی با این امکانات خوب وسازنده معروف و با حک made in Germany هنوز به اندازه بقیه بازار ایران رو نگرفته ؟
و دیگه اینکه یک نفر که عمده استفاده اش از کامپیوتر در محیط خانه است با چه دلایلی به جای استفاده از desktop میتونه بره سراغ laptop ؟!
FUJITSO SIEMENS Amilo M 1424, 1.7 Dothan, 80GB hard, 512 RAM,128 graphic ATI
RADEON Dedicated RAM, DVD(RW)/CD(RW), 15.4” WXGA
با تشکر
FUJITSO-SIEMENS AMILO M 1424لپ تاپ