• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

ALEXIN

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان نظرتون در مورد AMILO M 1425 چيه ؟
CPU : 1.7 CEN
RAM : 512
(VGA : 128 ATI (EXTERNAL MEMORY
LCD : 15.4
------------------------------
قيمت 1,560,000

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
در تكميل حرف قبلي بايد بگويم كه athlon 64 در لپتاپ هاي desktop replacement و البته athlon 64 mobile در لپتاپ هاي mid-range كاربري دارد.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از ALEXIN :
دوستان نظرتون در مورد AMILO M 1425 چيه ؟
CPU : 1.7 CEN
RAM : 512
(VGA : 128 ATI (EXTERNAL MEMORY
LCD : 15.4
------------------------------
قيمت 1,560,000

دوست گرامي اولا از بروز تجربه ناگوار شما متاسف شدم و البته متشكرم بدليل اينكه اين بخش را هم در جريان آنچه كه اتفاق افتاده بود..
دوم اينكه خود من چند مقاله درباره لپتاپ با عكس و تفصيلات بصورت آماده دارم كه امكان چاپ عكس هاي ان را بصورت مستقيم در اين بخش ندارم و از كمك هاي غير مستقيمي كه دوستان در اين باب نموده بودند ضمن قدر داني استفاده ننمودم تا ببينيم كه مديريت كل فكري به حال آن خواهند نمود يا خير؟
سوم اينكه لپتاپ مورد نظر شما بسيار انتخاب خوبي است,فقط توجه شما را بيك نكته كوچك جلب مي كنم:
لپتاپ هاي ساخت اروپا در مقام مقايسه با آمريكا يا تايوان از نظر كارايي كاستي هاي ظريفي دارند و در مقام مقايسه قيمت در قبال امكانات گرانتر بنظر مي رسند كه البته يك دليل آن نابرابري يورو با دلار در بازارهاي جهاني است....
نكته ديگر اينكه لپتاپ هاي فوجيتسوي موجود در اروپا عملكرد ضعيف تري نسبت به آنچه كه كارخانه همان شركت در آمريكا توليد مي كند از خود نشان مي دهند.(در صورتيكه ساخت ژاپن هستند)من تاكنون هيچ دليل علمي براي صحت اين گفته نيافته ام ولي بارها در فوروم notebookreview ديده ام كه به آن اشاره شده است و در اصل نظرات كاربراني است كه از اين طيف استفاده مي نمايند.اين را گفتم كه شايد خالي از لطف نباشد.

davood4547

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام خدمت اساتيد بزرگوار
من چند سوال دارم اميدوارم كه خسته اتان نكنم.
با توجه به فرمايشات دوستان كه گارانتي در ايران زياد معني پيدا نميكند و با توجه به بازار نوت بوك ايران كه خيلي از اين نوت بوكها ساخت كشور چين ميباشد آيا دوستان صلاح مي بينند كه مستقيما از چين و يا... تهيه كنم.لازم به ذكر است كه من حداقل سالي يك بار به چين سفر ميكنم و به بازار دبي به واسطه دوستان ناشي تر از خودم مي توانم دسترسي داشته باشم.
يكي از مشكلات من عدم دسترسي به قيمتهاي واقعي در بازار ايران است و نمي توانم قيمت چين يا دبي را با تهران مقايسه كنم.سال گذشته در چين با انبوهي از محصولات SONY,ACER ,HP ,DELL,ASUS ,TOSHIBA ,.....روبرو بودم اما از لحاظ كيفيت و قيمت ترسيدم كه سرم كلاه برود :wacko: و نخريدم .
اوايل ارديبهشت ماه به اميد خدا عازم چين هستم ولي ميترسم كه ... :blink:
چند روز پيش يكي از دوستانم قيمت دو مدل نوت بوك را در دبي گفت واز من نظر :D ميخواست
HP ze4953EA Notebook 1,068,000 toman
Toshiba Satellite A80-127 1,140,000 toman
چون من شهرستان هستم به چند جا زنگ زدم يا نداشتند ويا درست جواب نمي دهند.
سوال ديگرم از اساتيد محترم خصوصا جناب esfandiyar2002 اين است كه با توجه به اينكه من هميشه به برق دسترسي دارم ( كمتر در محيط بيرون استفاده دارم.كلا شايد درسال 30 بار جابجا شود ) بهتر ين انتخاب براي يك دستگاه خوب وهمه كاره بين يك تا يك ونيم ميليون تومان كدام است.
متشكرم

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
دوست گرامي اولا اينكه بسيار خوش آمديد و صفا آورديد.براي شما اقامت خوشي را در چين آرزومنديم... :p
دقت كنيد كه لپتاپي كه شما در يك رده مشابه اسمي و مدلي انتخاب خواهيد كرد در خود كشور چين گرانتر از آن چيزي از آب در خواهد آمد كه شما در دوبي مي توانيد خريد كنيد مگر اينكه بتوانيد از تخفيف گمرگي قبل از خروج از آن كشور به مقصد ايران استفاده كنيد چون در غير آن صورت به فرض اينكه هر چقدر هم مدل به روز تري خريداري نموده باشيد,بهاي بيشتري پرداخت خواهيد نمود.
در مورد سوال دوم شما بايد بگويم كه در اين صورت بهتر است كه از يك رايانه روميزي به عوض لپتاپ استفاده نماييد چرا كه فرض اوليه دارا بودن يك لپتاپ در سهولت حمل و نقل آن است.اگر جابجايي شما بسيار كمتر از آن چيزي است كه خودتان هم به آن اذعان نموديد و البته نياز چنداني هم به لپتاپ نداريد,مي توانيد تنها به ارتقاي سيستم روميزي خود فكر كنيد مخصوصا اگر كار شما سنگين و يا حرفه اي بوده باشد.معهذا اگر بازهم توجه شما به تهيه لپتاپ بوده باشد,نيازمندي خودتان را برايم با ذكر نوع استفاده از آن پيغام خصوصي دهيد تا برايتان كمي توضيح دهم.البته اگر پست هاي قبلي را درهمين بخش مطالعه نماييد بسهولت مي توانيد به ديدي كلي ولي روشن در جهت انتخاب,خريد و تعيين نوع نيازمندي خود از لپتاپ برسيد.موفق باشيد.

foto1344

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از davood4547 :
سلام خدمت اساتيد بزرگوار
من چند سوال دارم اميدوارم كه خسته اتان نكنم.
با توجه به فرمايشات دوستان كه گارانتي در ايران زياد معني پيدا نميكند و با توجه به بازار نوت بوك ايران كه خيلي از اين نوت بوكها ساخت كشور چين ميباشد آيا دوستان صلاح مي بينند كه مستقيما از چين و يا... تهيه كنم.لازم به ذكر است كه من حداقل سالي يك بار به چين سفر ميكنم و به بازار دبي به واسطه دوستان ناشي تر از خودم مي توانم دسترسي داشته باشم.
يكي از مشكلات من عدم دسترسي به قيمتهاي واقعي در بازار ايران است و نمي توانم قيمت چين يا دبي را با تهران مقايسه كنم.سال گذشته در چين با انبوهي از محصولات SONY,ACER ,HP ,DELL,ASUS ,TOSHIBA ,.....روبرو بودم اما از لحاظ كيفيت و قيمت ترسيدم كه سرم كلاه برود :wacko: و نخريدم .
اوايل ارديبهشت ماه به اميد خدا عازم چين هستم ولي ميترسم كه ... :blink:
چند روز پيش يكي از دوستانم قيمت دو مدل نوت بوك را در دبي گفت واز من نظر :D ميخواست
HP ze4953EA Notebook 1,068,000 toman
Toshiba Satellite A80-127 1,140,000 toman
چون من شهرستان هستم به چند جا زنگ زدم يا نداشتند ويا درست جواب نمي دهند.
سوال ديگرم از اساتيد محترم خصوصا جناب esfandiyar2002 اين است كه با توجه به اينكه من هميشه به برق دسترسي دارم ( كمتر در محيط بيرون استفاده دارم.كلا شايد درسال 30 بار جابجا شود ) بهتر ين انتخاب براي يك دستگاه خوب وهمه كاره بين يك تا يك ونيم ميليون تومان كدام است.
متشكرم

دوست گرامي.چين كشوري است كه دقيقا مثل ما ايرانيان را كه هرچه ژول دهي همان قدر آش ميخوري
را دقيقا رعايت ميكند.بطور مثال يك كفش چيني د راروپا را هرگز با همان كيفيت در دبي وايران نميتوان
پيدا كرد.بنابراين چين با توجه به قدرت خريد هر كشور كيفيت را تايين مي كند.
در مورد داخل چين تا آنجا كه من تجربه دارم كيفيت محصولاتي كه به خورد مردم خودش ميدهد اغلب پايين است
چون قدرت خريد مردم به دلايل دستمزد كم است و علت قبضه بازار جهان توسط چين همين دستمزد كم است.
در مورد قيمت گيري از خارج بهترين وسيله اينترنت است و در ايران روزنامه همشهري و مجتمع پايتخت در تهران است

davood4547

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون از توضيحات شما دوستان عزيز
آيا نوت بوكهاي داخل چين از نوت بوكهاي ايران ويا دبي هم پايين تر است(كيفيت)
اگر سايت خوب و به روزي براي نوت بوكها داريد ممنون ميشم اگر معرفي بفرماييد(از نظر قيمت و .....)

حسن كچل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا دست شما درد نكنه جداَ مرجع خوبي براي لپتاپ درست كرديد.

من دنبال يك لپتاپ مي گردم با اين ويژگي ها:
- وزن كم: يعني تا 5 پوند (حدود 2.2 كيلوگرم) با اين تفاسير فكر مي كنم بايد برم به سمت لپتاپهاي 12 و 14 اينچي.
- طول عمر زياد باطري: چيزي حدود 5 ساعت و بيشتر مگر اينكه ويژگي ديگري مثل سبك بودن (يا ارزون بودن) باعث بشه كمي كوتاه بيام ولي نمي خوام كمتر از 3 الي 4 ساعت بشه (ترجيح مي دم بدون باتري اضافه اينقدر زمان بهم بده اگر نه . . . خوب چاره چيه؟ قبول)
- قيمت مناسب: بيا زير يك و چهارصد تا معاملمون بشه. اگر امكان خريد قسطي هم باشه كه عاليه.
كارهايي كه مي خوام با لپتاپم بكنم خيلي سنگين نيست در حد وصل شدن به اينتر نت (بايد وايرلس داشته باشه) و كمي هم كار با مجموعه آفيس (اين وسط قضيه كار كردن با صفحه كليد هم مطرح ميشه چون شنيدم با صفحه كليدهاي كوچك(12 اينچي) به سختي ميشه كار كرد). منتها مي خوام اين كارها رو با سرعت قابل قبول انجام بده كندي كامپيوتر چيزيه كه كفرم رو در مياره. من زياد اينطرف اونطرف ميرم وزن كم براي همينه ضمناَ مي خوام دستگاهه در مقابل ضربه و تكان احتمالي هم مقاومت معقولي داشته باشه. خلاصه يك چيز پدر مادر دار باشه.

پيشاپيش از همكاريتون متشكرم

foto1344

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از davood4547 :
ممنون از توضيحات شما دوستان عزيز
آيا نوت بوكهاي داخل چين از نوت بوكهاي ايران ويا دبي هم پايين تر است(كيفيت)
اگر سايت خوب و به روزي براي نوت بوكها داريد ممنون ميشم اگر معرفي بفرماييد(از نظر قيمت و .....)

دوست من از سايت هاي دل ,توشيبا ,اچ پي ديدن كن.سراغ محصولات ساخت آلمان نرو
نك هم بدك نيست.در مورد خريد از داخل چين من توصيه ميكنم از ديوتي فيري شاپ داخل فرودگاه با توجه به قيمت
آن خريد كن چون خريد از بازار شهر به چند دليل صلاح نميدانم اولا اكثر مردم زبان نفهمند و خيلي هم حقه باز و ديگر اينكه سي دي ها و كتابچه ها بهزبان عجيب غريب چيني است.
نظر من را بخواهيد دل از نظر قيمت و پشتيباني در سايت و در خارج از ايران بسيار عالي است
موفق باشيد

davood4547

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از foto1344 :
در مورد خريد از داخل چين من توصيه ميكنم از ديوتي فيري شاپ داخل فرودگاه با توجه به قيمت
آن خريد كن
دوست عزيز منظورتان همان فرودگاه چين است ؟
ممنون از راهنمائي اتان .

foto1344

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از davood4547 :
دوست عزيز منظورتان همان فرودگاه چين است ؟
ممنون از راهنمائي اتان .

بله چون در واقع محصولات صادراتي براي توريست ها است و معمولا بهترين هاي صادرات را در آنجا قرار ميدهند
البته قيمت را در نظر بگيريد.

Tax Duty Free Shop

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از davood4547 :
متشكرم دوست مهربان :)

دوست گرامي,با سلام..
شما با توجه به پي ام كه برايم ارسال كرده بوديد مي توانيد بر روي mian-stream يا mid-range سرمايه گذاري كنيد تا نيازتان برآورده شود.اگر به لپتاپي برخورديد كه مختصات فني آن با آنچه كه شما به عنوان نوع روميزي در حال استفاده ازآن هستيد متشابه هم بود مي توانيد يك نمونه از آنچه كه خودتان خواسته ايد تهيه نماييد.خوبي اين انتخاب در آن است كه در اين رده تقريبا تمامي مارك هاي مشهور نمونه هاي معمولي ولي قابل قبولي توليد نموده اند كه با توجه به كاربري ساده شما مي تواند چايگزين خوبي برايتان باشد.چرا كه شما از يك لپتاپ چندان انتظلر نداريد و اگر درست درك كرده باشم مي توانيد با قيمتي در حد حداكثر 1.2 ميليون تومان ايراني يك نمونه مورد دلخواه خود را در انجا خريداري فرماييد.يادتان باشد كه اگر توانشتيد از آنجا مدلي را كه خريداري نموده ايد و به اصطلاح چشمتان را گرفت برايم در اين بخش بنويسيد,مي توانيم ديگران را نيز در تجارب شما سهيم سازيم.موفق باشيد.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از حسن كچل :
آقا دست شما درد نكنه جداَ مرجع خوبي براي لپتاپ درست كرديد.

من دنبال يك لپتاپ مي گردم با اين ويژگي ها:
- وزن كم: يعني تا 5 پوند (حدود 2.2 كيلوگرم) با اين تفاسير فكر مي كنم بايد برم به سمت لپتاپهاي 12 و 14 اينچي.
- طول عمر زياد باطري: چيزي حدود 5 ساعت و بيشتر مگر اينكه ويژگي ديگري مثل سبك بودن (يا ارزون بودن) باعث بشه كمي كوتاه بيام ولي نمي خوام كمتر از 3 الي 4 ساعت بشه (ترجيح مي دم بدون باتري اضافه اينقدر زمان بهم بده اگر نه . . . خوب چاره چيه؟ قبول)
- قيمت مناسب: بيا زير يك و چهارصد تا معاملمون بشه. اگر امكان خريد قسطي هم باشه كه عاليه.
كارهايي كه مي خوام با لپتاپم بكنم خيلي سنگين نيست در حد وصل شدن به اينتر نت (بايد وايرلس داشته باشه) و كمي هم كار با مجموعه آفيس (اين وسط قضيه كار كردن با صفحه كليد هم مطرح ميشه چون شنيدم با صفحه كليدهاي كوچك(12 اينچي) به سختي ميشه كار كرد). منتها مي خوام اين كارها رو با سرعت قابل قبول انجام بده كندي كامپيوتر چيزيه كه كفرم رو در مياره. من زياد اينطرف اونطرف ميرم وزن كم براي همينه ضمناَ مي خوام دستگاهه در مقابل ضربه و تكان احتمالي هم مقاومت معقولي داشته باشه. خلاصه يك چيز پدر مادر دار باشه.

پيشاپيش از همكاريتون متشكرم

دوست عزيز چه ماركي را پسند نموده ايد؟كه بهتر بتوان در مورد مدل هاي مختلف آن بحث كرد..

حسن كچل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از esfandiyar2002 :
دوست عزيز چه ماركي را پسند نموده ايد؟كه بهتر بتوان در مورد مدل هاي مختلف آن بحث كرد..
آقا من گرايش به سمت خاصي ندارم. ترجيح مي دم يك خريد مطمئن داشته باشم. از مدلهاي توشيبا خوشم اومد ولي بدبختي همش بالاي دو ميليونه. يكي دو مدل هم از سوني از سري 505 اش ديدم كه بد نبود ولي كلاَ مال 2003 هستند و پردازندشون سنترينوست نه دوتان (كلاَ فكر كنم يك كم چشمم رو گرفت بايد ببينم پشتيباني يا شرايط قسطي داره؟ نداره؟ چطوره؟). بقيه مدلها هم يك چيزهايي ديدم بايد بگم ولي الان فرصت نيست تا بعد.

پيشاپيش ممنون

حسن كچل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از حسن كچل :
آقا من گرايش به سمت خاصي ندارم. ترجيح مي دم يك خريد مطمئن داشته باشم. از مدلهاي توشيبا خوشم اومد ولي بدبختي اونهايي اش كه بدرد مي خوره Portege همش بالاي دو ميليونه. يكي دو مدل هم از سوني از سري 505 اش ديدم كه بد نبود ولي كلاَ مال 2003 هستند و پردازندشون سنترينوست نه دوتان (كلاَ فكر كنم يك كم چشمم رو گرفت بايد ببينم پشتيباني يا شرايط قسطي داره؟ نداره؟ چطوره؟). بقيه مدلها هم يك چيزهايي ديدم بايد بگم ولي الان فرصت نيست تا بعد.

پيشاپيش ممنون

داشتم عرض مي كردم در مورد بقيه برندها:
در مورد dell بايد بگم يك مدل 700m (اگر اشتباه نكرده باشم) داره كه بد نيست ولي شنيدم كه كنده ضمناَ عمر باتريش در حد 2 ساعت و نيمه كه خيلي فاجعه است.
در مورد بقيه برندها هم مثل Acer, Giga, Asus, Mazxonet و . . . اطلاعات چنداني ندارم.

ممنون و موفق باشي

amirooo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت همه دوستان
من قصد دارم یک لب تاپ Fujitso-Siemens AmiloM 1424 در حدود 1.5 میلیون بگیرم. مشخصاتش خیلی خوبه فقط می خواستم ببینم شما این مارک رو تایید می کنید و اشکال خاصی نمیبینید. چون من فکر می کنم چرا لپ تاپی با این امکانات خوب وسازنده معروف و با حک made in Germany هنوز به اندازه بقیه بازار ایران رو نگرفته ؟
و دیگه اینکه یک نفر که عمده استفاده اش از کامپیوتر در محیط خانه است با چه دلایلی به جای استفاده از desktop میتونه بره سراغ laptop ؟!

FUJITSO SIEMENS Amilo M 1424, 1.7 Dothan, 80GB hard, 512 RAM,128 graphic ATI
RADEON Dedicated RAM, DVD(RW)/CD(RW), 15.4” WXGA
با تشکر

amirooo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت همه دوستان علی الخصوص آقای اسفندیار
من قصد دارم یک لب تاپ Fujitso-Siemens AmiloM 1424 در حدود 1.5 میلیون بگیرم. مشخصاتش خیلی خوبه فقط می خواستم ببینم شما این مارک رو تایید می کنید و اشکال خاصی نمیبینید. چون من فکر می کنم چرا لپ تاپی با این امکانات خوب وسازنده معروف و با حک made in Germany هنوز به اندازه بقیه بازار ایران رو نگرفته ؟
و دیگه اینکه یک نفر که عمده استفاده اش از کامپیوتر در محیط خانه است با چه دلایلی به جای استفاده از desktop میتونه بره سراغ laptop ؟!

با تشکر

FUJITSO-SIEMENS AMILO M 1424لپ تاپ

foto1344

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از amirooo :

با تشکر

دوست عزيز من توصيه ميكنم كه كلا دور صنعت آلمان را خط بكش كه بسيار افت كرده است .من با توجه به تجربه خودم در صنعت ميگويم كه در اين سال هاي اخير صنعت آلمان در اكثر زمينه ها واقعا افت كرده است.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از amirooo :

با تشکر

دوست گرامي با سلام
همان طور كه فوتوي نازنين گفتند,كمي دقت ما را به اين نتيجه مي رساند كه حال لپتاپ هايFUJITSO در بازار هاي فروش دنيا از مقام چهارمي در سال 2003 به مقام هفتم در سال 2004 سقوط نموده است,لا جرم از بازار فروش بهتري در خاور ميانه و ايران كه كشش مناسبي داشته ولي متاسفانه آگاهي كافي وجود ندارد بر خوردار خواهند گرديد.بگذريم...
دوست گرامي من كسي نيستم كه مدل يا مارك خاصي را تاييد يا رد نمايم و اصولا اين صلاحيت را در خود نميبينم.فقط تجربه شخصي خودم را مي گويم و قضاوت را به شما وا مي نهم.
لپتاپ هاي فوق كارايي بهتري نسبت به آنچه در امريكا و يا تايوان توليد مي شود ندارند,مضافا بر اينكه در آنها همگامي قطعات با پيشرفت هاي فناوري روز دير تر بوقوع مي پيوندد.عدم برابري قيمت هاي يورو با ريال در برابر دلار به مفهوم خريد گرانتر از حد معمول است.از نظر وزن و زيبايي كمي درجا مي زنندو البته سخت جانند.از خدمات پس از فروش آن حتما مطمئن شويد.من با نمونه كلاسيك AMILO 7400M آن كار كرده ام.پاسخ به فرامين با تاخير انجام مي شود.كيفيت و شفافيت تصوير مطلوب نيست و البته كمي صفحه كليد آن ناراحت كننده است.اميدوارم در مورد لپتاپ مورد نظر شما معايب فوق برطرف شده باشد.در ضمن عمر مفيد باطري هماني نيست كه نوشته مي شود يا ادعا مي گردد و در لحظه اي كه توان مفيد باطري به حدود 30 درصد ميرسد,بهتر است قبل از ادامه كار به فكر شارژ آن باسد وگرنه ممكن است بدون اخطار ناگهاني خاموش گردد.بازهم اميدوارم معايب فوق فقط در همان مدلي بوده باشد كه من از آن استفاده نموده ام و شامل حال شما نگردد.
در مورد سوال مورد نظر شما در بخش انتهايي بايد بگويم كه كمي پول اضافي,كمي اعتقاد به مد و كمي چشم و هم چشمي...از شوخي گذشته بايد جواب آن را از متقاضي آن در چنين شرايطي پرسيد. :lol:

بالا