• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از ipc110 :
محض اطلاع شما و سایر عزیزان باید عرض کنم هیچ یک از کمپانیهای بین المللی تولید کننده نوت بوک در ایران نمایندگی فروش و یا خدمات پس از فروش ندارند. پس به هیچ نحو فریب ادعاهایی را که بعضی ها در این زمینه می کنند را نخورید.
نوت بوکهایی که وارد بازار ایران می شوند یا بصورت مسافری وارد می شوند و یا از طریق مجاری گمرکی با پرداخت هزینه ترخیص و ...
مهم اینست نوت بوکی را که شما در داخل ایران می خرید توسط خود فروشنده داخلی گارانتی شود تا اگر احیانا در طول مدت گارانتی که معمولا یکسال می باشد مشکلی پیدا نمود دیگر شما مجبور نباشید آن را برای تعمیر به نزدیکترین نمایندگی مجاز در یکی از کشورهای همجوار ببرید بلکه زحمت آن را فروشنده داخلی متقبل شود.

اگر نوت با گارانتی ایران خواستید از هر نوع و مدلی در خدمت حاضریم.
فاضلی
90-8923889

آقا دمتان گرم...بنده هرآنچه در نوشته هاي خودم در بخش مشاوره نوشته بودم با اين كلام شما كامل تر شد...
البته دوستان توجه داشته باشند كه نمايندگي هاي مورد نظر در رابطه با لپتاپ در ايران در بهترين حالت تنها طرف خريد از دفتر منطقه اي مشاوره و خريد همان مدل لپتاپ در دوبي هستند.يعني از نمايندگي فروش در دوبي خريداري مي نمايند و طبق گفته دوستمان براي شما با سود هايي گاه كلان به فروش مي رسانند.وگرنه احراز شرايط نمايندگي فروش بسيار سخت است و نمي توان صرفا با دارا بودن سرمايه و يا ملك به آن مبادرت ورزيد.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از foto1344 :
دوستان سلام
سوالی داشتم مبنی بر استفاده از کاور صفحه کلید اوریجینال نوت بوک داشتم که آیا در کاهش انتقال حرارت مادر برد
تاثیر دارد؟

با جستجويي كه من انجام دادم تنها متوجه شدم كه علي الظاهر هيچ تاثيري ندارد.البته نمي توان با قاطعيت نظر داد.ولي اگر طراحي داخلي لپتاپ و سيستم خنك كننده آن و همچنين نوع و قدرت پردازنده را در توليد و دفع حرارت در نظر بگيريم,مي توان گفت مشكلي وجود نخواهد داشت.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از alirezaxp :
در تهران جايي رو سراغ داريد كه نوت بوك athlon64 داشته باشه ؟ ظاهرا فقط در كانادا هستش!

مي توانيد با http://irhardware.com/ در تماس باشيد تا از مدل هاي لپتاپ هاي ايسر با مختصات مورد نظر شما
آگاهي يابيد.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از tkavosh :
اقا معذرت یه سوال داشتم
به نظرتون نوت بوک مدل PCG-GRS700 با رم 256 و هارد 30 و سی پی یو 1.8 بدون سی دی رام با قیمت 750 می ارزه
اخه فروشنده میگه نداره( ینی چی اونوقت؟!!)
و اینکه سی دی رام یا دی وی دی رامشو میشه پیدا کرد ؟
ممنون

دوست گرامي توصيه نمي كنم.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از sefrvayek :
با سلام.
آیا سونی توشیبا و اچ پی در ایران نمایندگی دارند؟ رسمی؟
این لپتاپ هایی که به قول فروشندگان گارانتی داخلی دارن کجا قراره تعمیر و یا تعویض بشوند؟

نمايندگي دارند ولي رسمي نيست.البته برايم جالب است كه مثلا آفتاب شرق خود را نماينده رسمي توشيبا مي داند ولي در سايت مادر توشيبا و در ليست نمايندگي هاي معتبر آن نامي از نمايندگي ايران به چشم نمي خورد...
چند سال پيش هم اين شركت دعواي حقوقي مفصلي با يك شركت ديگر كه در همين رابطه فعاليت مي كرد داشت تا بالاخره موفق شد رقيب را از ميدان بدر كند.
عجيب اينجاست كه لپتاپ هاي مدل ژوراسيكي در ايران بدون پشتوانه و به ادعاي نمايندگي و چند كيلو گرم حرف و ادعا و با قيمت خدا تومان و در صورت اقساط,هوار تومان به فروش مي رسند و جيك كسي هم در نمي آيد.؟!بدون اينكه قصدم توهين به اشخاص حقيقي و يا حقوقي باشد,مي خواهم بپرسم واقعا چرا ؟!
البته دقت كنيد نماينده فروش با نماينده خدمات پس از فروش دو امر كاملا مجزاست.لااقل در مورد لپتاپ كه مي توانم به قاطعيت بگويم هنوز تفكيك اين دو مرز مشخص و معلوم نيست.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
HeSsaMKhOre خان ببخشيد كه من نتوانستم بسرعت به شما جواب دهم,چرا كه بتازگي از مسافرت بازگشته ام.
با اين دوستم آقاي مصدق در http://irhardware.com/ كه مسئول فروشند تماس بگيريد و يك جلسه قرار گذاشته نزد ايشان برويد و با وي كه بسيار خوشرو هم هست تماس بگيريد و مشورت نماييد.
بنظرم بهتر است به اين مدل هاي بيشتر تجاري كمتر توجه كنيد و با كارايي بهتر و قيمتي معقول با مشاوره خوب,مدل بهتري انتخاب كنيد.از اظهار لطفتان هم سپاسگزارم.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از alirezaxp :
آقا یه سوال داشتم اگر از اون جایی که سوکت های amd64 و sempron و athlon xp - M يكي هستند اگر نوت بوكي كه مي خريم مثلا athlon xp - M باشه بعدا ميشه cpu ش رو عوض كرد و amd64 گذاشت مثلا همین مدل compaq nx9105 تو ايران با athlon xp-M ولي تواينترنت با amd64 هم هست

بايد ببينيد كه آيا در راهنماي كاربر همان لپتاپ امكان چنين ارتقايي هست؟من در چند مورد نادر ديده ام كه چنين امكاني هست مشروط بر اينكه در يك سري توليدي و با چنين هدفي طراحي شده باشند.مثلا شما امكان customize
كردن آن را داشته باشيد.ولي بقول دوستمان حسن كچل اين امر بيشتر در حافظه مصداق دارد.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از alirezaxp :
اینکه میگن نوت بوک های با cpu amd64 زود داغ میکنه و حتی می سوزه راست میگن ؟

دوست گرامي اينكه مي گن بنده آدم لاف زني هستم كه هيچ از لپتاپ بارم نيست و بدروغ پست مي زنم درسته؟
اگر اين مورد درست باشه(كه هست) بدونيد كه مورد شما درست نيست.!! :lol: بياييد علمي تر برخورد كنيم.از شوخي هم گذشته,امكان چنين چيزي وجود ندارد.

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
به نقل از esfandiyar2002 :
دوست گرامي اينكه مي گن بنده آدم لاف زني هستم كه هيچ از لپتاپ بارم نيست و بدروغ پست مي زنم درسته؟
اگر اين مورد درست باشه(كه هست) بدونيد كه مورد شما درست نيست.!! :lol: بياييد علمي تر برخورد كنيم.از شوخي هم گذشته,امكان چنين چيزي وجود ندارد.
اسفندیار خان چه قدر خوشحالم که برگشتین! واقعا بدون شما بخش سخت افزار و لپ تاپ هیچ لطفی نداره.

foto1344

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام حضور دوستان وجناب آقاي اسفندياري
در مورد نماينده گي هاي نوت بوك در ايران من فكر ميكنم به دليل تعلق تكنولوزي كامپيوتر به ابر قدرت جهان آمريكا
و تحريم اين كشور بر عليه كشور عزيزمان ايران بطور رسمي هيچ شركت بين المللي توليد كننده نوت بوك حق داشتن نماينده گي در ايران ندارد.بنابراين زياد روي نمايندهگي بودن حساب باز نكنيد.در ضمن اينكه نوت بوك هاي معتبر در اكثر كشور هاي جهان به جز بعضي از كشور هاي داخل ليست تحريم آمريكا داراي نمايندهگي فعال هستند كه سرويس گارانتي را ميدهند مانند دبي ويا تركيه

alirezaxp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هم حرف شما رو قبول دارم منتهی چه چیزی باعث شده که در لب تاپ ها تمايل به سمت اينتل بره ؟ در حقيقت amd athlon 64 با معرفي تكنولوژي cool in quite موفق شده كه در دهن مردم رو ببنده ولي چرا باز هم شركت هايي نظير توشيبا و فوجيتسو زيمنس و ...با وجود كارايي بالاي athlon 64 حاضر به استفاده از اون نشده اند ؟ اگر مشكل مصرف باتري هستش كه athlon 64 mobile تونسته تا حدي مشكل رو برطرف كنه تازه مصرف باتريش نسبت به cetntrino بيشتره وگرنه قابل رقابت با p4 هستش ديگه چه بهونه اي وجود داره ؟ تازه از بين كمپاني هايي كه نوت بوك با cpu athlon 64 توليد مي كنند acer از athlon 64 mobile استفاده كرده ولي hp compaq از athlon 64 ؟ خود amd هم athlon 64 رو به سه دسته تقسيم كرده athlon 64 و athlon 64 for notebooks و athlon 64 mobile كه تو اين لينك مي تونيد ببينيد http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118,00.html?redir=GIHM01 حالا آيا athlon 64 پيشنهاد خوبي براي يك نوت بوك با كارايي و سرعت بالا هست ؟

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از MohammadR :
اسفندیار خان چه قدر خوشحالم که برگشتین! واقعا بدون شما بخش سخت افزار و لپ تاپ هیچ لطفی نداره.

از اظهار لطف شما ممنونم.اگرچه هميشه و بارها گفته و مي گويم كه به اين فوروم بدهكارم.
از اين پس با حوصله و دقت بيشتري و در زمان طولاني تري بدون عجله پست خواهم زد,چون لب مطالب لپتاپ در پست هاي قبلي هست اگر دوستان حوصله بيشتري در مطالعه و جستجوي آن به خرج دهند.اگرچه مطالب مربوط تمام شدني نيست...بازهم سپاس.

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
از همه دوستان معذرت ميخوام كه خارج از موضوع پست ميزنم ...

خواستم سلام و عرض ادب و ارادت كرده باشم به همه دوستان فعال در اين بخش , دوست خوبم محمد عزيز و مخصوصا همشهري نازنينم امير (اسفنديار) خان كه واقعا مايه افتخار و يكي از بهترين و دانشمندترين يوزرهاي پرشين تولز هستند . همشهري خسته نباشي ...

:)

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
من هم فقط ميخواستم عرض سلام و ادب و احترام داشته باشم! در ضمن فكر نكنين كه لپ تاپ خريدم ديگه تايپيك رو ول كردم ها... اگه كمكي ازكم بر بياد حتما فرو گذار نميكنم. :)

rafifar

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از daftarekhaterat :
من هم فقط ميخواستم عرض سلام و ادب و احترام داشته باشم! در ضمن فكر نكنين كه لپ تاپ خريدم ديگه تايپيك رو ول كردم ها... اگه كمكي ازكم بر بياد حتما فرو گذار نميكنم. :)
ولي ما داشتيم اين فكر رو مي كرديم!!!!
معذرت كه خارج از موضوع پست زدم!!!!

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از alirezaxp :
من هم حرف شما رو قبول دارم منتهی چه چیزی باعث شده که در لب تاپ ها تمايل به سمت اينتل بره ؟ در حقيقت amd athlon 64 با معرفي تكنولوژي cool in quite موفق شده كه در دهن مردم رو ببنده ولي چرا باز هم شركت هايي نظير توشيبا و فوجيتسو زيمنس و ...با وجود كارايي بالاي athlon 64 حاضر به استفاده از اون نشده اند ؟ اگر مشكل مصرف باتري هستش كه athlon 64 mobile تونسته تا حدي مشكل رو برطرف كنه تازه مصرف باتريش نسبت به cetntrino بيشتره وگرنه قابل رقابت با p4 هستش ديگه چه بهونه اي وجود داره ؟ تازه از بين كمپاني هايي كه نوت بوك با cpu athlon 64 توليد مي كنند acer از athlon 64 mobile استفاده كرده ولي hp compaq از athlon 64 ؟ خود amd هم athlon 64 رو به سه دسته تقسيم كرده athlon 64 و athlon 64 for notebooks و athlon 64 mobile كه تو اين لينك مي تونيد ببينيد http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118,00.html?redir=GIHM01 حالا آيا athlon 64 پيشنهاد خوبي براي يك نوت بوك با كارايي و سرعت بالا هست ؟

بحث پيرامون اين مطلب بسيار گسترده است ولي خوشحالم كه سوال بسيار خوبي نموديد.دوست گرامي ابتدا توجه داشته باشيد كه موضوع انتخاب يك لپتاپ با توجه به نوع كاربري شما مشخص مي شود.يعني اينكه شما بر اساس چه نيازمندي و يا چه الويتي اقدام به تهيه يك لپتاپ مي نماييد,هرچند كه اين سوال و اين يادآوري براي دوستان تكراري است,ولي گفتن آن خالي از لطف نيست.تمامي تلاش بنده نيز بر اين بوده كه ديدگاه غالب خريد در يك رايانه روميزي را به لپتاپ منتقل ننماييم.هر تيپ لپتاپ سليقه خاصي را ارضا خواهد كرد و بنابراين شما بر خلاف رايانه روميزي نمي توانيد لپتاپي انتخاب كنيد كه تمامي محسنات را با هم داشته باشد,گذشته از اينكه اين روند بسيار جوان و پويا است و تقريبا پا به پاي قطعاتي كه براي نوع روميزي توليد و عرضه مي شود در لپتاپ چنين حالتي به همان مقياس ديده نمي شود.ديگر اينكه بازهم از شما مي پرسم چرا به نوع پردازنده 64 بيتي علاقه منديد؟آيا تاكنون توانسته ايد از تمامي امكانات رايانه روميزي خود بخوبي بهره بريد كه اكنون مي خواهيد تجربه خويش را بر روي لپتاپ آنهم با اين نوع پردازنده آزمايش كنيد؟دقت كنيد كه هدف از اين بحث كنكاش فكري شما نمي باشد,بلكه مي خواهم دقيقا همان چيزي را انتخاب كنيد كه واقعا نيازمند آن هستيد نه آن چيزي كه خواستار آن هستيد.پس هدف از اين مقال به هيچ وجه تخطئه هيچ كس نبوده و نيست.
بياييد مسئله را از منظر ديگري بنگريم.من اگر در اين باره مي خواستم تصميم گيري نمايم,ابتدا سعي مي نمودم با صرف هزينه كمتري نسبت به تهيه يك لپتاپ,همين تجربه را در مورد يك سيستم روميزي كه نسبت به نوع لپتاپ از تنوع و انعطاف قطعات بيشتري بهره مي برد استفاده نمايم.آيا گسترش و تنوع محصولات از نظر سخت افزاري و نرم افزاري دقيقا در همان حدي است كه من از آن انتظار دارم؟درست است كه تا چندي ديگر سيستم عامل 64 بيتي در نسخه نهايي شده اش به بازار عرضه مي شود,ولي مي دانيد چه مدت طول مي كشد تا اشكالات آن برطرف شده و سپس قابليت گسترش آن به لپتاپ فراهم شود؟همين حالا مي بينيد كه در نوع 32 بيتي آن با مشكلات خاص آن مواجهيم(از نصب و وصل سرويس پك ها بگيريد تا پچ هاي گوناگون).
نكته ديگر اينكه قابليت و كارايي و قدرت و كيفيت چهار كلمه كاملا تخصصي با بار مفاهيم متفاوتند.وقتي شما كيفيت را در نظر مي گيريد به آتلون فكر ميكنيد,وقتي به كارايي فكر مي كنيد به ياد اينتل خواهيد افتاد,وقتي به قدرت فكر مي كنيد به ياد نوع 64 بيتي مي افتيد و وقتي قابليت را در نظر ميگيريد به ياد پردازنده هاي دو هسته اي خواهيد افتاد.نمي خواهم بگويم كه اين كلمات وحي منزل است, بحث تنها پيرامون لپتاپ است و باور كنيد درك اين مطالب براي من هم در ابتدا سخت بود.مهم اين است كه آيا بدرستي درك متناسبي از آن در ذهن خويش داريم يا خير؟
اگر ميبينيد كه مثلا شركتي در اين نوع پردازنده بر روي لپتاپ سرمايه گذاري مي كند و شركتي خير,دلايل بسيار در اين موارد نهفته است.علاوه بر اينكه برخي شركت ها ريسك پذيرند و خواستار بالاتر رفتن ارزش سهام خويش در اين بازار پر رقابت و پر هياهو با به اثر گذاري بيشتر براي در اختيار گرفتن سهم بيشتر در فروش و يا استفاده از سهم واگذار شده شركتي ديگر در عرصه يك محصول ناموفق در بازار هستند,عملا خواهان پيشتاز بودن در اين زمينه مي باشند و مي توانند شما را با ترفند هاي تجاري مختلف كه از تبليغات ساده بازار يابي شروع شده و به تدريج روش هاي پيچيده تري جايگزين آن مي شود,جذب محصول خويش نمايند بي آنكه بدانيد براي چه اقدام به تهيه آن محصول نموده ايد و يا مي نماييد..در نقطه مقابل برخي شركت ها نظير آنچه كه شما ذكر نموديد,كمي محتاطانه تر عمل مي نمايند و ابتدا مي خواهند به درك درستي از بازار يابي آن برسند و سپس به توليد در آن راستا اقدام ورزند.اين امر بيشتر در ارتباط با شركت هايي اتفاق مي افتد كه از سهام نسبتا خوبي در بازار فروش بهره مندند و حاضر به ريسك نيستند و البته تا حدودي نيز جلب اعتماد خريدار را نموده اند.يادتان باشد در دنياي امروز تبليغات بسيار پيچيده تر از آني شده اند كه شما فكر مي كنيد و ارتباط كلامي موثرترين راه براي بازاريابي و فروش درباره عرضه يك محصول جديد است.اين ارتباط را خريداران يا همان مصرف كنندگان نهايي و يا كاربران تامين مينمايند.مثال ساده تر:بنده از يك
لپتاپ ايسر بهره مي برم و چون كارايي آن بر من اثبات شده است شما را دعوت به استفاده ازآن ميكنم.آيا وسوسه نمي شويد تا يك مدل از آن را بيازماييد؟در حالي كه اصلا چنين كاري نمي كنم و سعي من برآن است كه اطلاعات صحيح تري بدون حب و بغض در اختيار شما قرار دهم تا خودتان بتوانيد بر اساس آن انتخاب و نه جهت گيري نماييد.
چراكه لپتاپ من نيازهاي مرا با توجه به كاربري خاص من از لپتاپ تعريف مي نمايد و نه نياز شما را.پس صرفا به گفته هاي من استناد نكنيد و خودتان جستجوي بيشتري انجام دهيد تا لذت افزايش معلومات خود را كه غني تر و پربار تر مي شود را بچشيد.
در اين ميانه اينتل امتحان خود را بخوبي پس داده و آتلون بخصوص نوع 64 آن هنوز در ابتداي راه توليد و عرضه خود است و قبول كنيد وقتي شركتي در راستاي قرارداد با اينتل به سود خوبي دست مي يازد,كمتر سياست كاري خود را بر پايه موارد ديگر قرار مي دهد- مگر اينكه همانطور كه گفتم-قدرت ريسك كردن آن را داشته باشد.اگرچه به غلط گفته مي شود سود اين كار را مصرف كننده نهايي ميبرد...
حال فكر ميكنم مي توانيد جواب سوال نهايي خود را با توجه به تحليل بالا بخوبي دريابيد.اگرچه من همواره سعي مي كنم كلي صحبت كنم تا خداي ناكرده امكان تصور توهين از مفاد آن استشمام نشود.آنچه گفتم نظر شخصي من بود با توجه به آنچه به آن رسيده ام بي آنكه شما را مصر به قبول آن نمايم.
آتلون 64 فوق العاده است اگر كاربرد آن در آينده گسترش يابد و ببينيم آيا همين گسترش در لپتاپ هم پاسخ گو است يا خير؟سخن در اين رابطه هم اكنون زود است.بايد صبر كرد و ديد.حال شما جزو كدام دسته ايد؟مي خواهيد ريسك كنيد يا ترجيح مي دهيد دست به عصا حركت كنيد؟انتخاب با شماست...
ببخشيد اگر پاسخ طولاني و يا كلي شد,باور كنيد هيچ گاه نخواسته ام چنين صحبت كنم چرا كه به فلسفه بافي مي ماند :lol:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
شرمنده محبت تمامي دوستان و بخصوص مديران بخش هاي متنوع اين فوروم. :blush:

alirezaxp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از esfandiyar2002 :
بحث پيرامون اين مطلب بسيار گسترده است ولي خوشحالم كه سوال بسيار خوبي نموديد.دوست گرامي ابتدا توجه داشته باشيد كه موضوع انتخاب يك لپتاپ با توجه به نوع كاربري شما مشخص مي شود.يعني اينكه شما بر اساس چه نيازمندي و يا چه الويتي اقدام به تهيه يك لپتاپ مي نماييد,هرچند كه اين سوال و اين يادآوري براي دوستان تكراري است,ولي گفتن آن خالي از لطف نيست.تمامي تلاش بنده نيز بر اين بوده كه ديدگاه غالب خريد در يك رايانه روميزي را به لپتاپ منتقل ننماييم.هر تيپ لپتاپ سليقه خاصي را ارضا خواهد كرد و بنابراين شما بر خلاف رايانه روميزي نمي توانيد لپتاپي انتخاب كنيد كه تمامي محسنات را با هم داشته باشد,گذشته از اينكه اين روند بسيار جوان و پويا است و تقريبا پا به پاي قطعاتي كه براي نوع روميزي توليد و عرضه مي شود در لپتاپ چنين حالتي به همان مقياس ديده نمي شود.ديگر اينكه بازهم از شما مي پرسم چرا به نوع پردازنده 64 بيتي علاقه منديد؟آيا تاكنون توانسته ايد از تمامي امكانات رايانه روميزي خود بخوبي بهره بريد كه اكنون مي خواهيد تجربه خويش را بر روي لپتاپ آنهم با اين نوع پردازنده آزمايش كنيد؟دقت كنيد كه هدف از اين بحث كنكاش فكري شما نمي باشد,بلكه مي خواهم دقيقا همان چيزي را انتخاب كنيد كه واقعا نيازمند آن هستيد نه آن چيزي كه خواستار آن هستيد.پس هدف از اين مقال به هيچ وجه تخطئه هيچ كس نبوده و نيست.
:lol:
از اينكه وقت صرف كرديد و جابي به اين خوبي نوشتيد ممنونم. سعي ميكنم عمل كنم

ALEXIN

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان يادتان بود در چند صفه پيش در موردي دستگاهي به نام IMO-DESK صبحبت مي كردم مي خواستم بگم همه حرف هايم را پس مي گيرم چون از بد روزگار من يكي خريدم كه تا عمر دارم يادم نميره حالا مي خواهم در مورد اين تجربه تلخ براي شما بنويسم كه ديگران راه من را نروند (اگر مدير عزيز به من اخطار ندهد)
--------------------
1: صداي فن اين دستگاه در طول مدت استفتده از سيستم روي اعصابتان مي دود ( كاشكي راه مي رفت )
2: به علت استفاده از CPU هاي DESKTOP و CPU هميشه داغ است
3: وزن كامل دستگاه 6.250 كيلوگرم است
4:گرافيك دستكاه درست است كه 64 است اما در حد 32 هم قدرت ندارد
5:كيفيت LCD آن بسيار نامطلوب است
.
.
.
--------------------------------------------------------------------
خوب اين تجربه براي من خيلي سنگين بود :wacko: :wacko: :wacko: :f34r: :f34r:

ALEXIN

Registered User
لایک‌ها