• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

foto1344

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام.من با عرض معذرت سوالي داشتم كه ربطي به اين فروم ندارد ولي از آنجايي به پاسخ دوستان در اين فروم اطمينان دارم آن را مطرح ميكنم آيا فرومي در ايران براي مسايل و مباحث فني اتوموبيل در ايران وجود دارد.
با تشكر

ALEXIN

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان دنبال اين logo كه در نوت بوك ها استفاده مي شود مي گردم آيا جايي هست كه بفروشد
dwxp_W_2_rgb.gif

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از foto1344 :
دوستان سلام.من با عرض معذرت سوالي داشتم كه ربطي به اين فروم ندارد ولي از آنجايي به پاسخ دوستان در اين فروم اطمينان دارم آن را مطرح ميكنم آيا فرومي در ايران براي مسايل و مباحث فني اتوموبيل در ايران وجود دارد.
با تشكر

چيزي به اين نام وجود دارد كه البته تخصصي نيست ولي شايد به كارتان بيايد.
http://www.psforums.org/forum/index.php

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از ALEXIN :
دوستان دنبال اين logo كه در نوت بوك ها استفاده مي شود مي گردم آيا جايي هست كه بفروشد
dwxp_W_2_rgb.gif

دوست گرامي ببخشيد كه اين روزها مشغله بسيار مانع از پاسخ دهي سريع مي گردد ولي منظورتان را نفهميدم.آيا منظورتان اين است كه اين لوگو را بصورت مثلا برچسب در يك مغازه خريداري نماييد يا منظور ديگري داشتيد؟
اگر منظور اولي مد نظرتان است بايد بگويم بهتر است همان را بنا به سليقه خودتان مثلا در محيط فوتو شاپ طراحي كرده و از آن چاپ بگيريد و اگر منظورتان اين نيست,لطفا واضح تر بفرماييد.

ALEXIN

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از esfandiyar2002 :
دوست گرامي ببخشيد كه اين روزها مشغله بسيار مانع از پاسخ دهي سريع مي گردد ولي منظورتان را نفهميدم.آيا منظورتان اين است كه اين لوگو را بصورت مثلا برچسب در يك مغازه خريداري نماييد يا منظور ديگري داشتيد؟
اگر منظور اولي مد نظرتان است بايد بگويم بهتر است همان را بنا به سليقه خودتان مثلا در محيط فوتو شاپ طراحي كرده و از آن چاپ بگيريد و اگر منظورتان اين نيست,لطفا واضح تر بفرماييد.

---------------------
اولا تشكر كه به سوالهاي من جواب مي دهيد
منظورم مانند لوگو هاي اينتل براي استفاده بر روي دستگاهاي كامپيوتر مي باشد

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
آقا اسفنديار دستت درست بعضي مطالبت به كار اومد :happy:

usb

Registered User
لایک‌ها
0
روش وصل کردن لپتاپ به تلویزیون

من لپتاپ 510m دارم توی پستهای قبلی این سوالو پرسیدم ولی به جوابی نرسیدم ضمن اینکه به دلیران هم که نمایندگی اش هست زنگ زدم اما اونام نتونستن کمکی بکنن و میگن باید دستگاه و بیاری اینجا . و من با توجه به اینکه شهرستان هستم یکم واسم سخته که برم اونجا .

لطف کنید روی لینک کلیک کنید تا متوجه سوال من و دفتر خاطرات بشید

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از usb :

من لپتاپ 510m دارم توی پستهای قبلی این سوالو پرسیدم ولی به جوابی نرسیدم ضمن اینکه به دلیران هم که نمایندگی اش هست زنگ زدم اما اونام نتونستن کمکی بکنن و میگن باید دستگاه و بیاری اینجا . و من با توجه به اینکه شهرستان هستم یکم واسم سخته که برم اونجا .

واقعا متاسفم عزیز.تو هنوزم مشکلت حل نشده؟!یه دفعه رفتی فکر کردم دیگه حله.عجیبه به خدا...

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از usb :

عزيز دل برادر...
ببخشيد كه در آن موقع من اصلا جواب شما را ندادم و يا جواب من بدردتان نخورد...
البته من فكر كردم دوست عزيزمان الكترونيك بشيوايي قلمشان بخوبي شما را راهنمايي نموده اند.
اما من سعي مي كنم مشكل شما را حل كنم.
1-اولا شما در كدام شهرستان هستيد كه مشكل تردد داريد؟اگر براي نمايشگاه و براي وعده ديدار با دوستان در نمايشگاه آمديد,حتما لپتاپ خودتان را هم بياوريد..خوشحال مي شوم شما را ببينم.
2-دوست گرامي منظور شما از انتقال تصوير به تلويزيون براي چه استفاده اي است؟
3-در لپتاپ شما بجاي خروجي TV out كه در مدل هاي جديدتر لپتاپ هاي دل مستقيما وجود دارد و در اصل چنين مشكلاتي نيست,S-video jack وجود دارد.
4-شما بايد graphics driver را از intel website براي لپتاپ خود كه متاسفانه در سايت خود دل نيست download نماييد.
5-سپس بايد با display configuration لپتاپ خودتان بازي كنيد تا با تنظيم آن بتوانيد به خواسته خودتان برسيد.
6- اگر نشد,با توجه به اينكه مي گفتيد تلويزيون شما پروجكشن 43 اينچ سوني است,بايستي به اينجا سر زده و چنين چيزي پيدا كنيد تا بتوانيد مشكل خودتان را حل كنيد.
http://www.radioshack.com/product.asp?catalog_name=CTLG&product_id=15-1238
اميدوارم كفاف نمايد.من در خدمتم.
7-در ضمن در حالت AV چيزي بنظرتان نرسيد؟

ALEXIN

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان چيپ گرافيك كامپيوتر من sis است ميشه اون را ارتقا داد ( چه نرم افزاري چه سخت افزاري )

دوستان من يه lable ويندوز براي چسباندن روي كامپيوتر مي خواهم جايي مي فروشند

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از ALEXIN :
دوستان چيپ گرافيك كامپيوتر من sis است ميشه اون را ارتقا داد ( چه نرم افزاري چه سخت افزاري )

دوستان من يه lable ويندوز براي چسباندن روي كامپيوتر مي خواهم جايي مي فروشند

دوست گرامي با سلام مجدد,بخش اول سوالتون رو براي يكي از دوستان بخش كارت گرافيك و مانيتور مطرح كنيد يا برايشان پي ام بزنيد تا جواب بگيريد.البته در همان بخش تا جايي كه يادم هست يكي از دوستان توضيحات مبسوطي دراين باره داده بودند.حال اگر مي پرسيد كه در لپتاپ اين امر ممكن است يا خير,بايد بگويم با توجه با اندك اطلاعاتم,متاسفانه در لپتاپ اين امر ممكن نيست.

درباره بخش دوم خوب شما مي توانيد همانطور كه قبلا گفتم يك لوگو به سليقه خودتان در محيط فوتوشاپ تهيه كنيد يا يك نمونه از همين عكسي كه در يكي از پست هاي قبلي ضميمه نموده بوديد,يك پرينت در ابعاد دلخواه بگيريد و استفاده نماييد.متاسفانه فروش چنين طرحي به صورت رسمي ممكن نيست.البته در نظر داشته باشيد كه اصولا اين كار در كشورهاي صاحب كپي رايت مجازات هم دارد.

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
به نقل از Control Panel :
ميخواستم بدونم اولا با مبلغ يك ميليون و چهارصد هزار تومان چه مدل نوت بوك براي انجام كارهاي گرافيكي پيشنهاد ميكنيد و دوما اگر قرار باشه بين lg و asus حق انتخابي وجود داشته باشه كدوم يك رو انتخاب ميكنيد و به خاطر چه دلايلي؟؟؟
اينم ميدونم كه از قديم گفتن هر چي پول بدي آش ميخوري. درسته نوت بوك هاي سوني و يا توشيبا و مارك هاي معروف قابليت هاي منحصر به فردي دارند مثلا سوني توي زمينه كيفيت تصوير حرف اول رو ميزنه و توشيبا توي كيفيت كاريش و ...ولي خداييش نميدونم ارزشش رو داره كه يه همچين قيمتي رو براي نوت بوك هاي سوني و يا توشيبا و مارك هاي معروف هزينه كني.خوب اين خودش يه بحث جداست

اما يه سري امكانات به خصوص توي نوت بوك هاي lg و asus وجود داره كه با قيمت مناسبشون آدم رو تشويق ميكنه كه از اين نوت بوك ها استفاده كنه تا نوت بوك هاي مارك هاي معروف.
من يك مدل از سري نوت بوك هاي asus رو انتخاب كردم . مدل M5200N Series .قابليت هاي زيادي داره . هم عمر باتري بالايي داره و هم از نظر سرعت و بقيه قابليت ها انتخاب مناسبيه . قيمت اين مدل توي بازار ايران چيزي در حدود يك ميليون و سيصد و نود هزار تومانه . گفتم از نظر امكانات عاليه ولي در مورد كيفيت كاري نوت بوك هاي asus به يه جواب قطعي دست پيدا نكردم.

نوت بوك asus M5200N رو بيشتر به خاطر وزن كم و جمع و جوريش انتخاب كردم . اما درسته كوچك بودن صفحه نمايشش مشكلات خاص خودش رو داره . ولي نميدونم برام مشكل ساز باشه يا نه .من كارم طوريه كه زياد توي رفت و امدم به همين خاطر سبكيش ميتونه فاكتور خوبي براي انتخاب كردنش باشه .يك مدل ديگه هم هست M2400N تفاوت اين مدل با مدل قبلي فقط توي سايز صفحه نمايش و عمر باتريشه . صفحه نمايش 14.1 و عمر باتري 5 ساعته با قيمتي كمتر از اون مدل :يك ميليون و دويست و چهل هزار تومان

خوب در مورد ال جي هم كه چيزي نشنيدم. ميگن تازه ماديران وارداتش رو به ايران شروع كرده . در صورت خريدش شانتيون هم داره ;) (يك ساعت مچي با قابليت ذخيره اطلاعات )
ولي خوب در مورد asus بيشتر شنيدم .مشكل اصلي من اينه كه آيا نوت بوك هايasus جواب خودشون رو پس دادن و اصلا نوت بوك هاي خوبي هستند يا نه؟ :?: :!:
در مورد ال جي هم همين طور .

يه درخواست هم از مديران سايت دارم . خداييش تا كي ميخواهيد موضوعات در باره نوت بوك رو توي همه قسمت ها به صورت پخش و پلا ببينيد ؟؟؟؟! به نظر من وقتش رسيده كه يه قسمت جداگانه واسه موضوع به اين مهمي اختصاص بديد . مطمئن باشيد نظر بيشتر كاربران قسمت سخت افزار هم همينه .ممنون ميشم

سلام
لیست نوت بوکهای ما را در آدرس زیر ببینید:
HTTP://WWW.IPC110.PERSIANBLOG.COM
اگر سئوالی داشتید در خدمتم.
فاضلی
8923890 - 8923889

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
لیست جدیدترین نوت بوکها بهمراه مشخصات و قیمت را در آدرس زیر بیابید:

فاضلی
8923890 - 8923889

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از ipc110 :
لیست جدیدترین نوت بوکها بهمراه مشخصات و قیمت را در آدرس زیر بیابید:

فاضلی
8923890 - 8923889

فاضلي جان با سلام...ببخشيد بازم دارم فضولي مي كنم ولي خواهشا اون پست بالايي رو كه reply در جواب طولاني اولين پست control pannel زده ايد رو پاك كنيد تا دوكاره نشود.در ضمن همين پستتان را بگذاريد باقي باشد ولي خواهشا ديگر آن را تكرار نكنيد.شما كه در بخش بازارچه بر طبق قوانين فوروم فعاليت داريد,خواهشمندم در اين بخش كه صرفا خبررساني است و گاه به مشكلات دوستان رسيدگي مي شود پست نزنيد.سپاسگزارم.
مكان پيام هاي بازرگاني يا ميان پرده در بازارچه است ولي بودن تنها يك پست از شما حالت خبر رساني دارد.
براي اينكه احساس نكنيد دارم براي خودم حق سرقفلي تعيين ميكنم,خواهش مي كنم به اين پيشنهاد ديگر من توجه كنيد:شما مي توانيد در هر صفحه در اين بخش يك پست بزنيد و هرآنگاه كه صفحه جديدي در اثر تكرر پست ها بوجود آمد,پست صفحه ماقبل را پاك كرده و در صفحه جديد پست بزنيد.متشكرم از وقتي كه صرف خواندن اين مطلب نموديد.

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
فاضلي جان با سلام...ببخشيد بازم دارم فضولي مي كنم ولي خواهشا اون پست بالايي رو كه reply در جواب طولاني اولين پست control pannel زده ايد رو پاك كنيد تا دوكاره نشود.در ضمن همين پستتان را بگذاريد باقي باشد ولي خواهشا ديگر آن را تكرار نكنيد.شما كه در بخش بازارچه بر طبق قوانين فوروم فعاليت داريد,خواهشمندم در اين بخش كه صرفا خبررساني است و گاه به مشكلات دوستان رسيدگي مي شود پست نزنيد.سپاسگزارم.
مكان پيام هاي بازرگاني يا ميان پرده در بازارچه است ولي بودن تنها يك پست از شما حالت خبر رساني دارد.
براي اينكه احساس نكنيد دارم براي خودم حق سرقفلي تعيين ميكنم,خواهش مي كنم به اين پيشنهاد ديگر من توجه كنيد:شما مي توانيد در هر صفحه در اين بخش يك پست بزنيد و هرآنگاه كه صفحه جديدي در اثر تكرر پست ها بوجود آمد,پست صفحه ماقبل را پاك كرده و در صفحه جديد پست بزنيد.متشكرم از وقتي كه صرف خواندن اين مطلب نموديد.

چشم . دیگه تکرار نمیشه.

فاضلی

usb

Registered User
لایک‌ها
0
عزيز دل برادر...
ببخشيد كه در آن موقع من اصلا جواب شما را ندادم و يا جواب من بدردتان نخورد...
البته من فكر كردم دوست عزيزمان الكترونيك بشيوايي قلمشان بخوبي شما را راهنمايي نموده اند.
اما من سعي مي كنم مشكل شما را حل كنم.
1-اولا شما در كدام شهرستان هستيد كه مشكل تردد داريد؟اگر براي نمايشگاه و براي وعده ديدار با دوستان در نمايشگاه آمديد,حتما لپتاپ خودتان را هم بياوريد..خوشحال مي شوم شما را ببينم.
2-دوست گرامي منظور شما از انتقال تصوير به تلويزيون براي چه استفاده اي است؟
3-در لپتاپ شما بجاي خروجي TV out كه در مدل هاي جديدتر لپتاپ هاي دل مستقيما وجود دارد و در اصل چنين مشكلاتي نيست,S-video jack وجود دارد.
4-شما بايد graphics driver را از intel website براي لپتاپ خود كه متاسفانه در سايت خود دل نيست download نماييد.
5-سپس بايد با display configuration لپتاپ خودتان بازي كنيد تا با تنظيم آن بتوانيد به خواسته خودتان برسيد.
6- اگر نشد,با توجه به اينكه مي گفتيد تلويزيون شما پروجكشن 43 اينچ سوني است,بايستي به اينجا سر زده و چنين چيزي پيدا كنيد تا بتوانيد مشكل خودتان را حل كنيد.
http://www.radioshack.com/product.asp?catalog_name=CTLG&product_id=15-1238
اميدوارم كفاف نمايد.من در خدمتم.
7-در ضمن در حالت AV چيزي بنظرتان نرسيد؟

اولا خيلي ممنون كه جواب منو داديد
1- من در كاشان هستم و ميتونم بيام نمايشگاه . ولي چون مشغله كاري و دانشگاه يك كم وقتگير ه از اون لحاظ گفتم
2- من اين كارو به اين خاطر ميخام كه از اين طريق بتونم dvd , divx رو با تلویزیون ببینم هر چند که dvd player دارم اما بیشتر به خاطر فیلمهای زیادیه که با فرمت divx دارم

3- این سوالو دقیقا متوجه نشدم اما این لپتاپ s-video داره که مستقیم به تلویزیون وصل میشه

4- من درایور graphic و درایور bios هر 2 رو update کردم اما بازم نشد

5-اینقدر با display بازی کردم که دیگه چشم بسته ام میتونم این کارو انجام بدم :( البته چند نفر دیگه ام که لپ تاپ داشتن امتحان کردن ولی باز نشد

6- من توی این لینک کابل خاصی نتونستم پیدا کنم :blink:

در هر صورت من اگه divx و dvd هم نخام که ببینم ابید این مشکل و حل کنم :D

((( در ضمن به اطلاع همه دوستان میرسونم که از هفته دیگه گلابگیری قمصر کاشان شروع میشه -البته الان هم

هست ولی گل خود قمصر نیست - حتما بیاید و از آثار تاریخی کاشان و گلابگیری قمصر که شهرت جهانی داره دیدن

کنید . هر گونه اطلاعاتی هم در این زمینه خواستید من در خدمتگذاری حاضرم )))

babak_jon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من نياز به يك نت بوك سبك دارم
ترجيحا 10 اينچ و كمتر از 1.5 کیلو گرم
حتما lcd bright باشد كه از تمام جهات زاويه ديد داشته باشد.
[email protected]
راستي اگه كسي سراغ داشته باشد خريدارم

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از babak_jon :
با سلام
من نياز به يك نت بوك سبك دارم
ترجيحا 10 اينچ و كمتر از 1.5 کیلو گرم
حتما lcd bright باشد كه از تمام جهات زاويه ديد داشته باشد.
[email protected]
راستي اگه كسي سراغ داشته باشد خريدارم
سلام دوست عزيز اولين مسئله چقدر ميخواي پول بدي.
معمولا نتبوكهاي كم حجم با كاراي بالا قيمت بيشتري نسبت به نتبوك هاي سنگين دارند.
بدشم براي خريد نت بوك حتما برو پايتخت چون مركزشه و بهت نميندازن در هر صورت اگه بگي چقدر پول داري چند مدل معرفي ميكنم اگه پول خوب و زياد داري IBM think pad رو توصيه ميكنم كه بهترينه و هر جاي دنيا هم بري بازم بهترينه

بالا