• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
شايد سوالي كه ميپرسم قبلا مطرح شده باشه. ولي ميخواستم بدونم فرق يه لپ تاپ office use با business and profissional use چيه. مثلا لپ تاپ خودم office use هست درست يه لپ تاپ ديگه dell به اسم d505 با همين مشخصات اما از رده دومي داراي قيمتي چند صد هزار تومن بيشتره. واقعا تفاوت در چيه؟

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
به نقل از daftarekhaterat :
شايد سوالي كه ميپرسم قبلا مطرح شده باشه. ولي ميخواستم بدونم فرق يه لپ تاپ office use با business and profissional use چيه. مثلا لپ تاپ خودم office use هست درست يه لپ تاپ ديگه dell به اسم d505 با همين مشخصات اما از رده دومي داراي قيمتي چند صد هزار تومن بيشتره. واقعا تفاوت در چيه؟

کمپانی های تولید کننده لپ تاپ معمولا در هنگام تولید انواع لپ تاپ طیفهای متوعی از مشتریان را هدف قرار می دهند. اقشار کم درآمد (اعم از دانشجویان و دانش آموزان) - پرسنل شرکتهای کوچک و بزرگ - مدیران شرکتها - فروشندگان و بازاریابان کالا و ...
معمولا عوامل زیر در قیمت تمام شده یک لپ تاپ تاثیر گذاری بیشتری دارند:
وزن نوت بوک
قدرت پردازنده
اندازه صفحه نمایش
مستقل بودن حافظه گرافیک از حافظه اصلی سیستم

خوب طبیعیه لپ تاپی که برای اموری مثل تایپ و کار با SPREADSHEET ها و یا چک کردن ایمیل ها مورد استفاده قرار می گیره از لحاظ امکانات سخت افزاری با لپ تاپی که در اختیار مدیر یک شرکت و یا بازاریاب یک شرکت تجاری قرار دارد و دائما بایستی حمل بشه قابلیت PRESENTATION برای معرفی کالا و شرح خدمات را به نحو احسن و با گرافیک بالا داشته باشه و در عین حال کمترین وزن را داشته باشه متفاوته.
یک لپ تاپ ممکنه که همیشه در شرکت و روی میز قرار بگیره و کاربری PC را برای آن شرکت داشته باشد و بزرگ بودن صفحه نمایش برای اون یک مزیت به حساب بیاد در حالیکه لپ تاپ دیگری که می بایست دائما حمل بشه بایستی تصویری با شفافیت و وضوح یکسان چه در هنگامی که از روبرو به اون نیگاه می کنی و چه با زاویه دید 30 درجه از طرفین بده و علاوه بر اون سبک وزن هم باشه.
یک لپ تاپ ممکنه برای کار تایپ و کار با صفحه گسترده نیازی به پردازنده بالایی نداشته باشه در حالیکه لپ تاپ دیگری برای ادیت تصاویر و فیلمها نیاز به پردازنده ای با سرعت بالا داشته باشد.
معمولا بیشترین قیمت در میان لپ تاپ ها متعلق به سبک وزن ترین و کوچکترین آنها است چرا که هزینه ساخت فرضا یک درایو سی دی و یا دی وی دی برای این سری از نوت بوکها از نوت بوکهای عادی کمی بیشتر است.

فاضلی
8923890
8923889

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
فاضلي جان واقعا لذت بردم....اگر من مي خواستم جواب بدهم,به احتمال قوي چنين قوي استدلال نمي كردم.
مرد مومن شما كه يلي هستي,چرا همكاري نمي كني؟يا حداقل بيا اشتباهات بنده را تصحيح كن...بواقع بسيار لذت بردم...چه عجب يكي پيدا شد كه هم دست به قلم خوبي دارد و هم مطلع است.فاضلي جان بيا كه دارمت..

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
خیلی جالب بود جناب فاضلی کلی استفاده کردم.انشالله عن قریب مزاحمتون میشم.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7

نكته ديگه در اين مورد مساله باطري است.در وضعيت اداري شما در هر حال به پريز برق دسترسي داريد ولي در حالت دوم سيستم شما بنحوي طراحي مي شود تا ميزان مصرف انرژي به حداقل برسد.البته نوع كاربري اين دسته بندي هم بسته به سلايق افراد متفاوت بصور مختلف فرق مي كند.طراحي قطعات داخلي در اين دو رده مورد نظر شما كاملا متفاوت از هم بوده بنحوي كه سياست شركت سازنده در قيمت گذاري هر رده نيز مختص آن رده خواهد بود . اگر در براند هاي مختلف دقت كنيد,اين مورد را بخوبي در خواهيد يافت.علاوه بر همه اينها,مشكل ديگري نيز در بين است و آن اينكه در حال حاضر در همين نوع رده بندي نيز با توجه به پيشرفت تكنولوژيك,اجزايي كه قبلا در هر تقسيم بندي جزو لاينفك آن نوع تقسيم بندي بود,حال در تمامي طبقه بندي هاي موضوعي در يك زير گروه قرار مي گيرد.مثلا يك اتصال بيسيم قبلا بطور پيش فرض در يك مدل جانشين دسكتاپ قرار نمي گرفت ولي حال مي توان گفت اين حالت ديده مي شود . در اصل به نوعي سنت شكني بر مي خوريم كه طبقه بندي سابق را به زير سوال مي برد.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از usb :
اولا خيلي ممنون كه جواب منو داديد
1- من در كاشان هستم و ميتونم بيام نمايشگاه . ولي چون مشغله كاري و دانشگاه يك كم وقتگير ه از اون لحاظ گفتم
2- من اين كارو به اين خاطر ميخام كه از اين طريق بتونم dvd , divx رو با تلویزیون ببینم هر چند که dvd player دارم اما بیشتر به خاطر فیلمهای زیادیه که با فرمت divx دارم

3- این سوالو دقیقا متوجه نشدم اما این لپتاپ s-video داره که مستقیم به تلویزیون وصل میشه

4- من درایور graphic و درایور bios هر 2 رو update کردم اما بازم نشد

5-اینقدر با display بازی کردم که دیگه چشم بسته ام میتونم این کارو انجام بدم :( البته چند نفر دیگه ام که لپ تاپ داشتن امتحان کردن ولی باز نشد

6- من توی این لینک کابل خاصی نتونستم پیدا کنم :blink:

در هر صورت من اگه divx و dvd هم نخام که ببینم ابید این مشکل و حل کنم

دوست عزيزم,اولا ببخشيد كه من بفوريت نتوانستم جواب دهم.

الف-آيا خروجي لپتاپ شما,تي وي آوت است يا اس-ويدئو؟
ب-آيا در تلويزيون شما ورودي s-video يا tv-in وجود دارد؟
ج-خروجي شما 7 پين است يا 15 پين؟(در لپتاپ)عدم هم خواني پين مشكل ساز است.كاهش پين به مفهوم پشتيباني بيشتر از صدا است تا تصوير.
د-آيا بهنگام اتصال در ستينگ لپتاپ از ميزان رنگ موجود در لپتاپ(مونيتور)بجاي ميليون ها رنگ,از وضعيت هزاران رنگ استفاده نموده ايد تا حافظه كافي براي پخش دي وي دي در درايو اپتيكالتان باقي بماند؟
ه-آيا دستگاهتان را بجاي تلويزيون به مانيتور خارجي وصل نموده ايد تا ببينيم آيا پخش مي شود يا خير؟
و-آيا تصاوير دريافتي(در صورت ممكن)سياه سفيد است يا رنگي؟
ز-Video Mirroring را بهنگام پخش در لپتاپ حذف نموده ايد؟چراكه امكان پخش همزمان تصوير در لپتاپ و تلويزيون موجود نيست.
ح-ميزان رم كارت گرافيكي شما بايد بيشتر از (=)64 باشد تا امكان و قدرت پخش فراهم شود.آيا چنين است؟
ط-به اين لينك هم مراجعه كنيد:
http://www.svideo.com/laptoptvout1.html
ويا:http://64.233.161.104/search?q=cach...tvout1.html+tv+connect+to+dell+notebook&hl=en

ي-تنها حالت بي واسطه در پخش اين است كه پورت شما به صورت VGA (D-sub, 15-pin) output بوده باشد.
ك-نكته ديگر اينكه:
Press the Fn and F7 keys simultaneously to output the computer screen to the TV. The method of switching screens can also be define in Display Properties, please refer to the instruction manual or online manual for individual models.

ل-دستور العمل ويژه:
- Before connecting the computer to the external display, turn off both the power of the computer and external display and unplug the AC adapter and power cords from the outlet.
- Plug in the power cords after completing all other connections and always turn on the external display and other peripheral devices before turning on the computer.
- Simultaneous display on the computer's LCD screen and the external display may not be available depending on the type of external display or projector using.

م-روشي ديگر:This three-piece connection (color-coded red, blue, and green) is the best method for sending video from your notebook to an TV or anything that receives component video.

This connection allows the chrominance (color) and luminance (brightness) portions of a video signal to be processed separately, thus producing higher-quality video than an S-Video connection. S-Video works similarly, but component video improves color accuracy even further by splitting the chrominance signal into two portions.

ن-در ضمن اين دولينك ارسالي را هم ببينيد.
http://www.svideo.com/svideoscart.html
http://www.svideo.com/laptoptvout1.html
يا از گوگل براي ديدن آن بهره بريد به اين آدرس,(اگر نتوانستيد ببينيد)
http://64.233.161.104/search?q=cach...aptoptvout1.html+tv+connect+to+notebook&hl=en

http://64.233.161.104/search?q=cach...svideoscart.html+tv+connect+to+notebook&hl=en

بازهم ببخشيد كه دير شد.هم من گرفتار بودم ,هم اينكه نخواستم جواب بي ربطي داده باشم.

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
به نقل از esfandiyar2002 :
فاضلي جان واقعا لذت بردم....اگر من مي خواستم جواب بدهم,به احتمال قوي چنين قوي استدلال نمي كردم.
مرد مومن شما كه يلي هستي,چرا همكاري نمي كني؟يا حداقل بيا اشتباهات بنده را تصحيح كن...بواقع بسيار لذت بردم...چه عجب يكي پيدا شد كه هم دست به قلم خوبي دارد و هم مطلع است.فاضلي جان بيا كه دارمت..

ممنون از اظهار لطفتان.
شما خودتان به اندازه کافی در این زمینه استاد هستید.
من از خواندن مطالب شما در طی این مدت استفاده کافی برده ام.
البته معلومات من در این زمینه آنچنان زیاد نیست لیکن سعی کرده ام در حد بضاعت علمی اندکم پاسخگوی برخی سئوالات سایر دوستان در این فروم باشم.
اجازه بدهید از این به بعد هم به همین صورت همکاری کنیم.

فاضلی

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
پس از جستجوهاي بسيار باز هم براي خريد دست و دلم ميلرزه. گمون كنم خريدن لپ تاپ از خريدن ماشين هم مشكل تر باشه!
31.gif

تقريبا تصميم گرفتم از همون مدل 510m دوباره بردارم. البته با افت قيمتي كه داشتم اين بار ميتونم به جاي cpu 1.7 يه cpu 2 براش بردارم و بقيه همه مثل لپ تاپ قبلي. اميدوارم اشتباه نكرده باشم.

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اقا اين IBM لعنتي چي ميزنه واقعا عاليه

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
به نقل از saeid_2001 :
اقا اين IBM لعنتي چي ميزنه واقعا عاليه

بله همینطوره
میشه گفت بهترین نوت بوکهای موجود در ایران همین IBM است که تفاوت قیمت فاحشی با مارکهای دیگه مثل SONY - TOSHIBA - HP/COMPAQ داره.

فاضلی
8923890
8923889

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از ipc110 :
بله همینطوره
میشه گفت بهترین نوت بوکهای موجود در ایران همین IBM است که تفاوت قیمت فاحشی با مارکهای دیگه مثل SONY - TOSHIBA - HP/COMPAQ داره.

فاضلی
8923890
8923889
فاضلي جان البته به شما فراوان ارادتمندم ولي در اين باره با شما هم عقيده نيستم.
1-كيفيت تصويري نهايي لپتاپ هاي آي بي ام به دليل ساختار ضعيف كارت هاي گرافيكي آن بورد اين شركت اصلا قابل قياس با لپ تاپ هاي هم رده نيست.
2-لپتاپ هاي آي بي ام در سه منطقه توليد مي شوند:براي آسيا در چين,براي آمريكاي شمالي در مكزيك و براي بازارهاي اروپا در انگليس.
3-قيمت بالاي لپتاپ هاي فوق در قياس با امكاناتي كه ارائه مي دهند,ارزش خريد براي مصرف كننده ايراني ندارد.
4-بدليل تحريم محصولات آمريكايي در ايران,گارانتي بين المللي اين دستگاه ها در ايران مفهومي نداشته مگر اينكه بنام ديگري خريداري شده باشند.درضمن در ايران بدليل كمي لپ تاپ هاي فوق,پيدا كردن وسايل جانبي نيز براي اين لپتاپ ها بسيار مشكل تر از مابقي است.بهتر است نگاهي بيندازيد به لپتاپ هاي توشيبا كه همانند پيكان داراي خدمات پس از فروش مناسب تري است.
5-به دليل فروش اين بخش از شركت فوق به شركت چيني لنووو كه در بخش هاي قبلي به آن اشاره نموده بودم,هم اكنون مي بينم كه مصرف كنندگان اروپايي يا آمريكايي و يا خريداران آينده اين محصول نگران چگونگي سرويس دهي به لپتاپ هاي خود هستند.

pay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
همیشه با خودم فکر می کردم یه روزی میشه که یه حافظه غیر مکانیکی جایگزین این هارد درایو های کامپیوتر ها بشه یا نه !؟
شرکت سامسونگ اولین SSD رو که مخفف solid state hard drives هستش و در واقع چیز تازه ای نیست و همون NAND flash memory هستش رو برای استفاده در لپ تاپ ها و tablet PC ها ساخته .ظرفیت اون فعلا حداکثر 16 GB هستش و از مزایای اون نسبت به هارد های معمولی میشه از از موارد زیر اسم برد:

1- صدای کمتر( در مقایسه با هارد های متداول به خاطر نداشتن قطعه متحرک در واقع اصلا صدا نداره)
2-توان مصرفی کمتر ( فقط چیزی در حد 5% هاد های معمولی که باعث حداقل 10% افزایش عمر باتری میشه)
3-وزن کمتر( در حد کمتر از نصف هارد های متداول)
4-افزایش کارایی تا 150%در مقایسه با هارد های متداول(سرعت خوندن اطلاعات 57Mbps و سرعت نوشتن 32Mbps)

لینک خبر

ali_55

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقايون اساتيد ( اسفنديار خان همشهري و بقيه اساتيد ) با سلام و عرض ادب ، اگر امكانش هست ليست Labtop هايي كه وزنشون زير 1 كيلوگرم باشه و تمام متعلقات از قبيل CD Drive و غيره را بصورت Internal داشته باشند بفرماييد ( در مورد Brand خواهشآ جزو Brand هاي شناخته شده در ايران و حتي الامكان مجود باشند) متشكرم .

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از ali_55 :
آقايون اساتيد ( اسفنديار خان همشهري و بقيه اساتيد ) با سلام و عرض ادب ، اگر امكانش هست ليست Labtop هايي كه وزنشون زير 1 كيلوگرم باشه و تمام متعلقات از قبيل CD Drive و غيره را بصورت Internal داشته باشند بفرماييد ( در مورد Brand خواهشآ جزو Brand هاي شناخته شده در ايران و حتي الامكان مجود باشند) متشكرم .
اين دور و رمونه هندونه زير يك كيلو پيدا نميشه چه برسه به لپ تاپ!
ولي جدا از شوخي دو سه صفحه قبل رو يه مروري بكن شايد بيشتر متوجه بشي.
در ضمن بعضي سايتها امكان انتخاب جزييات لپ تاپ ها و رسيدن به لپ تاپ دلخواه رو دارند. ميتوني از اونها كمك بگيري اما زير يك كيلو... گمان نميكنم.

ali_55

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين دور و رمونه هندونه زير يك كيلو پيدا نميشه چه برسه به لپ تاپ!
ولي جدا از شوخي دو سه صفحه قبل رو يه مروري بكن شايد بيشتر متوجه بشي.
در ضمن بعضي سايتها امكان انتخاب جزييات لپ تاپ ها و رسيدن به لپ تاپ دلخواه رو دارند. ميتوني از اونها كمك بگيري اما زير يك كيلو... گمان نميكنم.

سلام دفتر جان ، والله يه دستگاه Toshiba Portege PA3272U-1MPC داريم كه 900 گرمه ولي متاسفانه بايد براش CD Drive اكسترنال بگيريم چون خودش Internal نداره :wacko: حالا اگر كسي از دوستان چيز ديگه اي مي شناسه خوشحال ميشم كه كمكم كنه ، از كمك تو هم ممنون .

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از ali_55 :
سلام دفتر جان ، والله يه دستگاه Toshiba Portege PA3272U-1MPC داريم كه 900 گرمه ولي متاسفانه بايد براش CD Drive اكسترنال بگيريم چون خودش Internal نداره :wacko: حالا اگر كسي از دوستان چيز ديگه اي مي شناسه خوشحال ميشم كه كمكم كنه ، از كمك تو هم ممنون .

دوست گرامي و همشهري نازنين...به واقع خودتان جواب خودتان را داديد.اگر بهترين گزينه را در اين باره در نظر بگيريم,
با توجه به كارايي كلي و كاركرد و وسايل جانبي و با توجه به فاكتور وزن,think pad x40 يكي از بهترين گزينه هاي موجود است كه البته در اين رده داراي حداقل وزن 1.2 كيلوگرم با صفحه نمايش 12 اينچي است.
همانطور كه دفتر خان فرمودند,تقريبا يافتن اين مورد محال است و همان طور كه خودتان گفتيد در صورت موجودي بايد بديهي ترين و ضروري ترين نيازها را مثل درايو اپتيكال را به صورت اگسترنال استفاده نماييد.البته در دسته فوق سبك يا همان اولترا لايت,همان مدلي كه خدمتتان عرض كردم از بهترين گزينه هاي موجود است.

ali_55

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از esfandiyar2002 :
دوست گرامي و همشهري نازنين...به واقع خودتان جواب خودتان را داديد.اگر بهترين گزينه را در اين باره در نظر بگيريم,
با توجه به كارايي كلي و كاركرد و وسايل جانبي و با توجه به فاكتور وزن,think pad x40 يكي از بهترين گزينه هاي موجود است كه البته در اين رده داراي حداقل وزن 1.2 كيلوگرم با صفحه نمايش 12 اينچي است.
همانطور كه دفتر خان فرمودند,تقريبا يافتن اين مورد محال است و همان طور كه خودتان گفتيد در صورت موجودي بايد بديهي ترين و ضروري ترين نيازها را مثل درايو اپتيكال را به صورت اگسترنال استفاده نماييد.البته در دسته فوق سبك يا همان اولترا لايت,همان مدلي كه خدمتتان عرض كردم از بهترين گزينه هاي موجود است.

اسفنديار جان ممنون از راهنماييت ، اين مدلي كه فرمودي در ايران پيدا ميشه ؟

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
با سلام خدمت اساتید محترم و لپ تاپ بازان حرفه ای:
چند سوال:
1-همون طور که می دونید چند تایی از بچه های این فوروم این مدل DELL Inspiron510m رو تهیه کردن و اونطور که احساس می کنم من حیث المجموع ازش راضیی هستن.اما من تو صفحات پیش خوندم که اسفندیار خان اینطوری نگاشته بودن:

كارايي و مدل دستگاه در يك نگاه كلي با توجه به مختصات آن و اطلاعات سايت cnet متناسب است.در كل براي شروع بسيار مناسب بوده ولي براي يكي دو سال آينده بايد بفكر تعويض آن باشيد.... :(

کيفيت و عملكرد لپتاپ هاي دل مناسب است ولي عالي نيست. :eek:

انتخاب بدي نيست و مي توان گفت براي شروع و بخصوص دانشجويي مورد مناسبي است. :rolleyes:

حالا با توجه به تجربیاتی که دارین واقعا این دستگاه می تونه با شرایط من جور در بیاد.

حداقل انتظارات:
1-روزانه بین 5.5 تا 7 ساعت بتونه خوب و روان کار کنه.(البته بیش از 90 درصد مواقع با استفاده از برق شهری)
2-زمینه ی فعالیت:برنامه نویسی-استفاده در شبکه های محلی-برنامه ریزی سخت افزار و کنترل ربوت و ....وکلا" کار در شرایط آزمایشگاهی و اگه خدا بخواد بایگانی قلم و دفتر (جسارت نشه!) و جایگزینی لپ تاپ به عنوان گچ و تخته ی الکترونیکی. :blush:
3-در مواقع ضرورت هم تماشای چند کانال تلویزیونی (البته با کارت تلویزیون مجزا.)
4-توانایی سازگاری با شرایط زبل خان!( حمل و نقل نسبتا زیاد)
5-اصلا هم به بازی های کامپیوتر علاقه ندارم.
6-من حاضرم مونیتورم سیاه و سفید باشه اما سیستم وسط کار گیر نکنه که حسابی ناراحت میشم.( بخصوص تو عملیات ریاضی و فنی حجیم و ترسیمات مهندسی.)
7-هارد ظرفیت بالا هم چندان برام مهم نیست و 40 گیگابایت سیستم رومیزیم هنوز هم 25 تا جا داره.
8-حداقل تا سه چهار سال دیگه از ارتقای اون معذورم.

2-به نظر شما تو یکی دو سال اخیر میشه منتظر حضور لپ تاپهایی با پردازنده های 64 بیتی تو بازار ایران بود.(البته تو ابعاد وسیع و قیمت رخیص) یا اینکه نه بهتره تو سیستمهای رومیزی منتظر این تکنولوژی باشیم.

پیشاپیش دستتون طلا.

در ضمن اگه خاطره جان هم لطف کنن و کمی در مورد سیستمشون با من همصحبت بشن ممنون میشم.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
الكترونيك عزيز با سلامي دوباره..
دوست گرامي من با توجه به مختصاتي كه شما در ابتدداي كار ارائه دادي من صلاح را در اين مي بينم كه يك tablet pc براي خود ابتياع كني.بنا به دلايل زير:
1-براي مورد اول شما چندان تفاوتي نمي كند.
2-در اين مورد فوق العاده مناسب حال شماست.
3-با بكارگيري يك كارت تي وي كمك هال شما خواهد بود.
4-اين مورد شما هم فوق العاده بهتر از يك لپتاپ معمولي جواب مي دهد.
5-در اين مورد هم مناسب حال شماست.
6-جهت انجام محاسبات طراحي و طرح ريزي شده است.
7-مشكل هارد هم كه نداريد.
8-نيازي به ارتقاي آنچناني نداريد و بسهولت با خريد تنها يك باطري اضافي براي روز مبادا و البته در بار اول نياز خود را به بهترين وضع ممكن تامين خواهيد نمود.
اما چند نكته:
الف-لپتاپ هاي تابلت جرياني همچون ماشين هاي مدل استيشن در ايران دارند.چنين مدل ماشين هايي بيشتر در اروپا كاربرد دارند كه افراد برخلاف ايران كه به مسئله ژيگولي و بنا بر چشم هم چشمي ماشين انتخاب مي نمايند,بيشتر بر كارايي و گيرايي ماشين و اينكه تمامي نياز مندي هاي آنان را تامين مي نمايد,تهيه مي نمايند.
به همين دليل لپتاپ تابلت در ايران عليرغم تمامي مزايا,كاربرد چنداني نيافته است.
ب-توجه كنيد كه لپتاپ هاي تابلت اصولا بدليل دارا بودن قابليت هاي خاص,كمي گرانتر از نمونه هاي معمول هستند,اگرچه ممكن است قطعات سخت افزاري همان مدل هاي مشابه خودرا نداشته باشند.
ج-لپتاپ هاي تابلت بدليل توليد كمتر و تنوع كمتر جهت خريد راحت تر قابل تحقيق و مقايسه نمودن مي باشند.
د-عزيزم,مشكل 64 بيتي اصلا مطرح نيست.هم اينك لپتاپ هاي 64 بيتي هم در بازار موجودند.مشكل در طراحي نرم افزارهايي است كه برخلاف تصور هنوز براي چنين سيستم هايي در نيمه راه خود قرار دارند.به عبارت بهتر,ممكن است شما از بهترين سخت افزار ممكن بهره ببريد.ولي اين سخت افزار وقتي مناسب ترين جواب را به شما خواهد داد كه از بهره نرم افزاري لازمه هم بهره مند باشد.اميدوارم اين جواب قانع كننده بوده باشد.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
بالا