• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
albaloo18 عزيز,در ابتدا متشكرم كه به نظرات من توجه نموديد و معذرت از بابت اينكه نتوانستم با دقت در سايت هاي خبري لپتاپ,پي به اين مطلب ببرم كه اين لپتاپ ساخت و مخصوص كاربران انگليسي زبان است.البته به اين مطلب واقف بودم ولي در مورد اين مورد خاص نمي دانستم.
در ثاني بسيار خوشحالم كه ميبينم شما بخوبي در كنه مطلب فرو رفته و آنچه را كه لازم است بدست آورده ايد و براي حصول نتيجه به من اعتماد مي كنيد.
بايد بدانيد كه يك كاربر انگليسي بهتر از من و شما به كيفيت و كارايي لپتاپ خود اهميت مي دهد,پس با اين موضوع اگر شما در انتخاب خود اين نكته را مدنظر قرار داده ايد كه از ديد يك كاربر انگليسي زبان به لپتاپ فوق نگريسته ايد و از تجربه وي كه در ادامه پست خويش نگاشته بوديد بهره برده ايد,بايد بگويم كاملاحرفه اي عمل كرده ايد.
ديگر اينكه بيشتر دنبال مدلي باشيد كه خواست هاي شما را برآورده نمايد.حال اگر نظر مرا مي پرسيد,همانطور كه قبلا هم گفته بودم,كيفيت و كارايي hp كمي از كامپك بهتر است و يك اشتباه(كه در زمان خودش افتخار بود)ادغام اين دو شركت توسط فيورينا بود كه بعدا به دليل ضرردهي به اخراج وي منجر گشت.البته دلايل ديگري نيز در كار بود كه تنها من نكته مرتبط با اين پست را صحبت نمودم.
پس با اين حساب و اگر خودتان دقت نماييد مي توانيد به سهولت تشخيص دهيد كه انتخاب اوليه شما بسيار بهتر بوده و امكانات سخت افزاري اين hp ظاهرا بهتر و بيشتر از مابقي است.در ارتباط با مبحث بازي,من تصورم بر اين بود كه شما بيشتر بر اين بخش تاكيد داريد نه بيشتر كه بايستي از اين بابت معذرت بخواهم.
اگر به آمارهاي جهاني هم بنگريد,(كه من در پست هاي قبلي آورده ام) hp يك سروگردن بالاتر ازمابقي رقبا(در محدوده انتخاب شما)مي باشد.asus هنوز در ابتداي كار بوده و تا خود را به پاي بزرگان برساند راه درازي در پيش رو خواهد داشت.امكاناتي نظير بلوتوث و پورت مزبور بترتيب اهميت دارند.حال اگر شق دوم نبود,باري بلوتوث براي لپتاپ شما اهميت دارد.به دودليل:ابتدا اينكه ممكن است واقعا روزي به ضرورت به آن نياز پيدا نماييد و ديگر اينكه وقتي لپتاپي داريد كه با كمي هزينه بيشتر امكاني را بصورت نصب شده و پيش فرض داريد,چرا زحمت خريد يك قطعه اضافي كه هم جستجوي آن در ايران كمي مشكل است و هم هزينه بر خواهد بود و هم اينكه در گاه ورودي لپتاپ شما را اشغال خواهد نمود را بخود هموار مي نماييد؟
بر اساس همان مطلب مي گويم اگر كارايي برايتان به همراه امكانات مهمتر است,طبيعتا hp مناسب تر است.
در ضمن يادتان باشد بهترين راه انتقال لپتاپ به ايران,آوردن آن به همراهي يك مسافر است,اول اينكه ماليات و گمركي بر آن تعلق نميگيرد,ثانيا اگر مشكلي وجود داشت,در همان مركز خريد يا چند روز بعد در خود انگليس تست مي شود و ديگر اينكه شما مي دانيد كه بالاخره بدستتان مي رسد.از من مي شنويد به پست خودمان كمتر خوش باور باشيد.
در ضمن نگران سيستم عامل جديد نباشيد.برخلاف وعده هاي داده شده بسيار طول خواهد كشيد تا بخوبي جا بيفتد.
هم اكنون در سيستم عامل 32 بيتي مشكلات عديده وجود دارد...
اميدوارم حق مطلب را ادا كرده باشم.بازهم موردي بود بفرماييد تا من اقدام كنم.

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
ممنون از لطف شما. من اسم اون بخش هم تغيير دادم. اين تاپيك هم به بخش سخت افزار ميبرم. با هماهنگي با مديران سخت افزار، بخش جداگانه ای برای Laptop ایجاد خواهیم کرد. راستي از موضوع بحث خارج نشيم.

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از daftarekhaterat :
خب البته من هم در حال انتخابم.
33.gif
والا یه خورده کم صحبتی یادم رفته بود.
33.gif
(عذر می خوام یه خورده خارج از موضوع شد)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
سپاس فراوان و چشم,بيادم خواهد ماند.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
محمد خان و پيمان عزيز,پس من اينجا چكاره ام؟! :eek: ;) :lol:

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
شما تاج سر ما هستين.
كاشكي ميشد مثل بقيه خريدهايي كه آدم ميكنه چند تا مغازه ميره قيمت ميكنه لباس ها رو امتحان ميكنه اگه كوچيك يا بزرگ بود عوض ميكنه و درنهايت يه لباس ميخره جمع ميشديم سه تايي ميرفتيم لپ تاپ ميخريديم.
20.gif
23.gif

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
شما تاج سر ما هستين.
كاشكي ميشد مثل بقيه خريدهايي كه آدم ميكنه چند تا مغازه ميره قيمت ميكنه لباس ها رو امتحان ميكنه اگه كوچيك يا بزرگ بود عوض ميكنه و درنهايت يه لباس ميخره جمع ميشديم سه تايي ميرفتيم لپ تاپ ميخريديم.
20.gif
23.gif

شما هروقت خواستي خريد كني,روي من حساب كن.به هرحال فعلا كه من اينجام عزيز دل برار!!!

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از esfandiyar2002 :
محمد خان و پيمان عزيز,پس من اينجا چكاره ام؟! :eek: ;) :lol:
شما که واسه خودتون یه پا لپ تاپید! اما چه کنیم که ما سیه گلیمان را جز سندروم نمی شاید.
20.gif

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
شما تاج سر ما هستين.
20.gif
23.gif
دست رو دلم نذار که خونه.اگه اینجوری بود تا حالا چند مدل عوض کرده بودم.
20.gif

Jacky

مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
34
ببخشيد كه خارج از موضوع دارم صحبت مي كنم :
اولا از احسان خان خيلي ممنونم كه به اين بخض سر مي زنه و به بچه هاي فعال اين بخش اهيمت مي ده
ثانيا اگه الان اين امكان در اين بخش وجود داره ، فكر نمي كنم وجود اين تاپيك لزومي داشته باشه . اسفنديار جان اگه به اين تاپيك نياز نداري ، يا رفع نياز پد بگو سر به نيستش كنم تا يه وقت با تاپيك اصلي لپ تاپ موازي نشه و بحث هاي پراكنده نشه .

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Jacky :
ببخشيد كه خارج از موضوع دارم صحبت مي كنم :
اولا از احسان خان خيلي ممنونم كه به اين بخض سر مي زنه و به بچه هاي فعال اين بخش اهيمت مي ده
ثانيا اگه الان اين امكان در اين بخش وجود داره ، فكر نمي كنم وجود اين تاپيك لزومي داشته باشه . اسفنديار جان اگه به اين تاپيك نياز نداري ، يا رفع نياز پد بگو سر به نيستش كنم تا يه وقت با تاپيك اصلي لپ تاپ موازي نشه و بحث هاي پراكنده نشه .

جكي خان(مي خواستم خودموني تر بگم جكي جان!!ديدم ضايع مي شه :lol: )شما صاحب اختيار هستي..احسان خان هم كه سنگ تمام گذاشتند.فقط جسارتا از شما مي خوام عكس هاي پست منو اگه زحمتي نيست منتقلش كنين.چهار پست دارم كه هركدوم يك عكس داره...حالا چرا خودم اين كار رو نمي كنم,لابد علت داره ديگه.. :lol: !!!
توي هر پست هم كه به هر شكل مربوط به اون منبع دادم,اون قسمت رو بعد شكل گذاري پاك كنيد لطفا.گذرواژه منو كه شما داري,گرچه براي مديران اين چيزهاي پيش پا افتاده مشكلي نيست.
اتفاقا خودم توي اين فكر بودم,ولي جسارتا زحمتشو به شما ميدم.بايد ببخشيد.
الان يك دفعه شما :eek: و يا :blink: نشويد... :lol: رو كه نيست..سنگ پاي...... ;)
ولي جدا,ارادات دو چندان به تمامي مديراني كه به كاربران خودشون بهاي لازم را مي دهند.دست مريزاد و سپاس.

Jacky

مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
34
اسفنديار جان ، آب طالبي چيزي دادا نمي خواي :blink:
جون من تعارف نكن ! :blink: :p :lol:
بابا حداقل شماره صفحه و شماره پست هاي مربوط به هر عكس رو بگو تا نخوام همه رو بگردم . :eek: :(
من با شما احساس رفاقت زيادي مي كنم كه اينطوري باهات شوخي مي كنم ، يه وقت ناراحت نشي دادا !!! :)

اگه شماره هاي مربوطه رو به من بدي زودتر مي تونم ، انتقال بدم .
پس با اين تفاسير به اين تاپيك نياز نداري ديگه ، پاكش كنم ؟

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Jacky :
اسفنديار جان ، آب طالبي چيزي دادا نمي خواي :blink:
جون من تعارف نكن ! :blink: :p :lol:
بابا حداقل شماره صفحه و شماره پست هاي مربوط به هر عكس رو بگو تا نخوام همه رو بگردم . :eek: :(
من با شما احساس رفاقت زيادي مي كنم كه اينطوري باهات شوخي مي كنم ، يه وقت ناراحت نشي دادا !!! :)

اگه شماره هاي مربوطه رو به من بدي زودتر مي تونم ، انتقال بدم .
پس با اين تفاسير به اين تاپيك نياز نداري ديگه ، پاكش كنم ؟

دوست بسيار عزيزم اولا هرچه از دوست رسد,نيكوست.
ثانيا اختيار داريد.ثالثا ببخشيد يادم رفته بود الان ترتيبات اونو براتون مي نويسم.
رابعا نه قربان با محبت شما و توجه احسان خان,ديگر به اين تاپيك انقلابي به قول دوستمان پلاد عزيز احتياجي نيست.
عكس ها به ترتيب از راست به چپ مر بوط به قسمت هاي چهار گانه است.يعني مثلا در بخش اول,عكس اول از سمت راست,در بخش دوم,عكس دوم از سمت راست و همين طور مابقي...
اينم اولين پست مر بوط..در اصل براي هر پست يك عكس ضميمه خواهد بود.
اسم پست هم هستش:وسايل جانبي لپتاپ(قسمت اول)-Portable speakers
صفحه مربوط:
http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=17869&page=54&pp=15
از پست #809 شروع مي شه.پيشاپيش ممنون از زحمتي كه خواهيد كشيد.

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
با سلام خدمت اسفنديار بزرگ و الكترونيك عزيز و باقي دوستان.
اگه يادتون باشه بدجور درگير خريد لپ تاپ براي خواهرم بودم كه در نهايت متقاعدش كردم كه با نصف هزينه يه لپ تاپ متوسط ميتونه يه كامپيوتر روميزي خيلي خوب داشته باشه! واسه همين از خريد لپ تاپ متصرف شدم.
اميدوارم الكترونيك هم با كمك باقي دوستان به لپ تاپي كه ميخواد برسه.
ممنون از همه.

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
خوب به سلامتی.اتفاقا خیلی فکر خوبیه.منم حداکثر تا یه 25 روز دیگه می گردم اگه نشد کلا" بی خیالش میشم.جونمو که از سر راه نیاوردم...

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
با سلام خدمت اسفنديار بزرگ و الكترونيك عزيز و باقي دوستان.
اگه يادتون باشه بدجور درگير خريد لپ تاپ براي خواهرم بودم كه در نهايت متقاعدش كردم كه با نصف هزينه يه لپ تاپ متوسط ميتونه يه كامپيوتر روميزي خيلي خوب داشته باشه! واسه همين از خريد لپ تاپ متصرف شدم.
اميدوارم الكترونيك هم با كمك باقي دوستان به لپ تاپي كه ميخواد برسه.
ممنون از همه.

عزيزم,اون كلمه بزرگ گفتنتان,مرا ياد ميتي كومون انداخت!!! :lol:
ولي بسيار خوشحالم كه بخوبي و كاملا حرفه اي عمل كرده ايد.جملات شما را بايد با طلا نوشت.
راستي اون كلمه بزرگ براي آواتارتان زيبنده تر است. :happy:

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از esfandiyar2002 :
عزيزم,اون كلمه بزرگ گفتنتان,مرا ياد ميتي كومون انداخت!!! :lol:
ولي بسيار خوشحالم كه بخوبي و كاملا حرفه اي عمل كرده ايد.جملات شما را بايد با طلا نوشت.
راستي اون كلمه بزرگ براي آواتارتان زيبنده تر است. :happy:
اي بابا.. يه دفعه ما رو هم بكنين سگارو!
34.gif

ولي به نظر من لپ تاپ از اون دسته چيزهايي هست كه واقعا بايد دليل محكمي براي خريدش وجود داشته باشه.
23.gif

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
اي بابا.. يه دفعه ما رو هم بكنين سگارو!
34.gif

ولي به نظر من لپ تاپ از اون دسته چيزهايي هست كه واقعا بايد دليل محكمي براي خريدش وجود داشته باشه.
23.gif

دليل من محكمه؟
به جاي سه تا پي سي تو تهران تبريز اروميه يه دونه لپتاپ تو همه جا :D

mori

Registered User
لایک‌ها
14
آقا توروخدا اين چه وضع تاپيکه
من نمطتونم چيزي پيدا کنم توش:(
من مي خوااستم ببينم فرق Centrino با Sonoma چيه؟
و کدوم بهتره؟
و اينکه مثلا کارت گرافيک هايي که Share ميشن با رم تو Notebook ها کيفيت لازم رو داره؟
و راهنمايي ديگه اگه لازمه
مرسي

بالا