• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
به نقل از SherlockHolmes :
مرسي ركس جان!! دمت گرم جوابات مثل خودت خيلي باحال بودن در ضمن پايتم ديگه اينجا نيايم!!:D

و حالا عمو اسفنديار
ممنونم اسفنديار جان از جوابت:)
ولي يه سوال: نوت بوك بدون سيستم عامل پيدا ميشه!!؟؟:blink:
و اگه پيدا نميشه چرا؟چون توي خارج هم فردي كه لايسنس يه ويندوزو داره و روي پي سيش استفاده ميكنه!!وقتي نوت بوك ميخره دليلي نداره پول يه ويندوز ديگه رو بده!!
(البته فكر كنم جواب همونيه كه شما و ركس گفتيد يعني سود فروش سيستم عامل هم در جيب اين شركتها خواهد رفت))

اگر من اشتباه ميكنم لطف كنيد تصحيح بفرماييد!
ببخشيد من چه قدر خنگم!!:wacko:

خب مسلمه كه ويندوز لايسنسش طوريه كه نميشه هفش ده جا نصبش كرد!!

و فقط براي يه سيستم فروخته ميشه!!:wacko:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نقل از esfandiyar2002 :
شرلوك عزيز,
1-بلي,نوت بوك با سيستم عامل لينوكس در ايران هم تك و توك يافت مي شود.
2-قيمت اين سيستم عامل اصولا بايد مجاني باشد ولي بنا به گفته ركس,متاسفانه كمتر از قيمت سيستم ويندوز هم نيست.
3-علت محبوب نبودن آن اين است كه تنوع نرم افزارهايي كه با ويندوز سازگار است, بويژه براي مالتي مديا كه خوراك اكثر كاربران جوان ايراني جوياي نام(همچون شرلوك!!)است,با لين.كس نيست.حتي الان برخي صفحات وب تنها با اكسپلورر ويندوز سازگار است تا مثلا مرورگر اوپرا,چه رسد به لينوكس!!
4-باقي جواب هاي ركس عزيز هم كه كامل بود,بجز اينكه اين درست كه سيستم ويندوز تخفيف ويژه اي داراست,ولي يادتان باشد كه شما بعنوان مصرف كننده نهايي بايد حدود 300$را بپردازيد!!!اگر در وب سايت هايي كه امكان customise كردن را براي انتخاب نوت بوك برايتان فراهم مي نمايند,برويد,متوجه منظورم خواهيد شد.

درسته اسفنديار خان حق باشماست...بين 100 تا 300 دلار هزينه سيستم عامل و برنامه ها اضافه ميشه...خوب البته برنامه ها هم قيمتشون بالاست..(زياد چيز دردبخور هم نميريزن توش برات.. :D ) البته روي مادربرد و كارت گرافيك و رايتر هم نرم افزار ميدن ولي بيشتر تبليغ تا افزايش قيمت..

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نقل از SherlockHolmes :
مرسي ركس جان!! دمت گرم جوابات مثل خودت خيلي باحال بودن در ضمن پايتم ديگه اينجا نيايم!!:D

..چوب كاري ميكني مارو شرلوك جان....من دربست مخلصتم...اين ورا هم پيدام نميشه..همين دو تا پست كه زدم هوس ورم داشته چه برسه به توضيح و تفسير :blink: :D

mgh

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
من ميخوام يه نوت بوک دسته دوم بخرم این گزينه از نظر قيمت چطوره¿ اگه کمک کنيد خيلی ممنون ميشم چون هيچ تجربه ای تو این زمينه ندارم
samsung sens690
p3 980mhz
hard20
ram 128

اینو میگه 585000تومان .گرونه یا خوبه
اصلا چند میارزه...
مرسی

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از mgh :
سلام
من ميخوام يه نوت بوک دسته دوم بخرم این گزينه از نظر قيمت چطوره¿ اگه کمک کنيد خيلی ممنون ميشم چون هيچ تجربه ای تو این زمينه ندارم
samsung sens690
p3 980mhz
hard20
ram 128

اینو میگه 585000تومان .گرونه یا خوبه
اصلا چند میارزه...
مرسی
اصلا بر روي لپتاپ اين چنيني بخصوص دست دوم سرمايه گذاري نكنيد....دوست گرامي,اصلا ارزش قيمت گذاري با توجه به توصيفات شما هم ندارد ولي براي بي پاسخ نماندن به شما بگويم كه چنين مدلي كه شما قيمت گذاري نموده ايد در دست اول آن -اگر موجود باشد-صادق است.من درك نمي كنم چه كسي چنين قيمت كارشناسي به شما داده است؟! :hmm:

_arash_

Registered User
لایک‌ها
9
جناب electronic

ضمن تشكر از پاسخ شما

اول يك پيشنهاد داشتم خدمت شما و آن اينكه چه نكوست حضرت عالي اسم مباركتان را در امضا درج بفرماييد تا دوستان در مخاطب قرار دادن شما راحتر باشند.

به نظر شما كدام يك از مدل هاي زير توجيه پرداخت پول با توجه به قابليت هاي ان دارد( هر 2 سوال جداگانه بررسي شود)

1: لپ تاپ Dell سري 510m با هم قيمت خود از سري سوني كدام يك؟
2: از دو محصول مشابه سوني و Dell كدام يك؟

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
الكترونيك جان,چون اين دوست خوبمان شما را براي پاسخ گويي انتخاب كرده اند,من به احترام طرفين تنها سكوت پيشه نموده و در صورت لزوم به توضيحات تكميلي بسنده خواهم نمود.يا علي,ببينم چه مي كني.. :happy:

_arash_

Registered User
لایک‌ها
9
جناب اسفنديار

نحوه مديريت شما ستودني است
همواره همكاري اعضاي هر مجموعه علاوه بر كمك به مديريت آن مجموعه بهره وري را نيز افزايش مي دهد
الحمدالله من هنوز شاهد تنش در اين فروم نبودم اميدوارم همه ما همواره با رعايت احترام به شخصيت ديگران محيطي مناسب و دلپذير فراهم آريم

باعث امتنان فراوان است كه حضرت عالي و ساير دوستان نيز نظرات و تجربيات خود را بيان كنند

با تشكر فراوان

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از _arash_ :
جناب electronic

ضمن تشكر از پاسخ شما

اول يك پيشنهاد داشتم خدمت شما و آن اينكه چه نكوست حضرت عالي اسم مباركتان را در امضا درج بفرماييد تا دوستان در مخاطب قرار دادن شما راحتر باشند.

به نظر شما كدام يك از مدل هاي زير توجيه پرداخت پول با توجه به قابليت هاي ان دارد( هر 2 سوال جداگانه بررسي شود)

1: لپ تاپ Dell سري 510m با هم قيمت خود از سري سوني كدام يك؟
2: از دو محصول مشابه سوني و Dell كدام يك؟
سلام دوست خوب خوشحالم كه اینجا رو براي رفع مشكلتون انتخاب كرديد.(در ضمن اسمم اينه:پيمان :) )
اما سوالات شما:
1-با توجه به شرایط کشورمون و جهان سومی بودن و تحریمات وارده شرایط خرید یه خورده مشکل و بعضا" ناعادلانه ست.با اندک تجربیاتی که من دارم لپ تاپهای سونی از کیفیت بسیار خوبی برخوردار بوده چه از لحاظ فنی چه از لحاظ طراحی ظاهری و صفحه نمایش منحصر به فرد آن.در مقایسه با قیمتهای متوسط جهانی این لپ تاپها به نسبت گران هستند.متاسفانه در بازار فعلی ایران مدلهای قدیمی بیشتر به چشم می خورن و اکثرشون فاقد تکنولوژی های روزند (مثل شبكه شخصي بلوتوث و اینفرارد و ....) و به عقيده ي من سري A این نوت بوکها بیشتر مد نظر فروشنده های داخلی قرار داره.(چون قیمتشون به نسبت پایین تره به خاطر وزن زیاد و ....)اما باید دقت کنید که سری A به عنوان جایگزین سیستمهای رومیزی به کار میرن و همن طور که در جواب یکی از دوستان گفتم از قابلیت انتقال پذیری بالایی بر خوردار نبوده و کلا" برای برای اشخاص متحرک گزینه ی خوبی به شمار نمیرن.واسه این گفتم که خیلی ها فریب قیمت پایین و آرم vaio اونو می خورن و بعدها از وزن زیاد و... اون شکایت می کنن.
در حالت کلی اگه می خواید سونی بخرید حتما از بین سری های مختلف اونی رو انتخاب کنید که با شرایط شما جور دربیاد (هر چند که ممکنه اونو تو بازار ایران پیدا نکنید.) و اگه خواهان سیستم به روزی هستید باید بودجه ی نسبتا" بالایی نزدیک به 2 ملیون یا بیشتر در نظر بگیرید.
نوت بوکهای دل از لحاظ کیفیت کارکرد در شرایط بسیار خوبی به سر می برند اما از نظر ظاهر چندان عموم پسند نیستن و قدری زمخت طراحی شدن.امکانات بالا (Full port -شبکه های شخصی-اینفرارد(در اکثر مدلها) و وزن متعادل و ....) در مقایسه با قیمت مناسب دست به دست هم داده که این نوت بوکها در زمره ی پرفروشترین های بازار جهان قرار بگیرن.شرکت دل در عرصه ی ساخت سیستمهای کامپیوتری از اعتبار بالایی برخورداره اما توصیه می کنم اگه خواستید دل بخرید از گارانتی غافل نشید و حتی الامکان سه ساله بگیرید.در ضمن اگه کار شما طوریه که زیاد نوت بوکتون رو حمل می کنید و امکان صدمه دیدن اون زیاده (با توجه به شرایط محیط کار و ....) پیشنهاد می کنم سری lattitud رو به جای Inspiron مد نظر قرار بدید چرا که اولی از استحکام و دوام بیشتر ی برخوردار بوده و اصولا" برای busines طراحی شده.
با توجه به این مسایل در شرایط مالی مساوی طبیعتا" لپ تاپهای دل از امکانات بهتری برخوردار هستن و من به شخصه یه نوت بوک دل به روز رو به یه مدل سونی به نسبت قدیمی تر ترجیح می دم.کما اینکه شاید همین روزا همینی رو که شما گفتید تهیه کنم.
2-خوب تو این وضعیت که شما مشخصات رو حتی الامکان مشابه گرفتید با این فرض که هر دو شون با شرایط شما سازگاری دارن من خودم سونی رو انتخاب می کنم منتهی باید دقت کنید در این حالت اختلاف قیمتها قدری آزار دهنده ست و هر کسی تاب تحملشو نداره.
موفق باشید.
در ضمن اسفندیار خان لطف دارن و من عذر می خوام که پا تو کفش ایشون کردم! :lol:

_arash_

Registered User
لایک‌ها
9
دوست عزيزم آقا پيمان

ممنونم از پاسخ شما
اتفاقا نظر خود من هم بر روي Dell بود با اينكه همواره مارك در تمام وسايل مارك سوني مارك محبوب و زينت بخش همه جاي منزل و خودروي من است .

اما خوب با مقايسه هايي كه انجام دادم و ديدم در يك محدوده قيمتي مارك Dell گوي سبقت را از سوني ربوده ! البته اين نظر شخصي است نه كارشناسي شايد يك كارشناس نظري متفاوت و از دريچه ديگري به اين مقوله بنگرد

من مدتي با لپ تاپ دوستم كه يك dell از سري Inspiron 510m با تجهيزات هارد 80 .رم 512 .سي پي يو 1.7 و داراي سيستم بلوتوث و ... است . از نظر من داراي صفحه كليد و LCD مناسب بود البته ايشون اين دستگاه را به قيمت 1.350.000 تومان خريداري كردند

بنده هم نياز به دستگاهي داراي حداقل قابليت هاي فوق دارم و نكته اينكه فاكتور ظاهري زيبا و مقاومت بالا در جابجايي را هم اضافه كنيد

لطفا چند مدل از سري Dell و احيانا با قيمت تقريبي بيان كنيد

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از _arash_ :
دوست عزيزم آقا پيمان

ممنونم از پاسخ شما
اتفاقا نظر خود من هم بر روي Dell بود با اينكه همواره مارك در تمام وسايل مارك سوني مارك محبوب و زينت بخش همه جاي منزل و خودروي من است .

اما خوب با مقايسه هايي كه انجام دادم و ديدم در يك محدوده قيمتي مارك Dell گوي سبقت را از سوني ربوده ! البته اين نظر شخصي است نه كارشناسي شايد يك كارشناس نظري متفاوت و از دريچه ديگري به اين مقوله بنگرد

من مدتي با لپ تاپ دوستم كه يك dell از سري Inspiron 510m با تجهيزات هارد 80 .رم 512 .سي پي يو 1.7 و داراي سيستم بلوتوث و ... است . از نظر من داراي صفحه كليد و LCD مناسب بود البته ايشون اين دستگاه را به قيمت 1.350.000 تومان خريداري كردند

بنده هم نياز به دستگاهي داراي حداقل قابليت هاي فوق دارم و نكته اينكه فاكتور ظاهري زيبا و مقاومت بالا در جابجايي را هم اضافه كنيد

لطفا چند مدل از سري Dell و احيانا با قيمت تقريبي بيان كنيد
خواهش مي كنم راستش منم جدا" عاشق سوني هستم اما خوب يه خورده محدوديت بودجه دارم واسه همين هم گزينه ي قابل قبولي رو پيدا نكردم.
اگه بررسي ها رو ريز تر كنيم بله اينطور به نظر مياد و آمار فروش جهاني هم اينو تاييد مي كنه كه لپ تاپهاي دل بيشتر از سوني مورد استقبال قرار گرفتن.البته پرداختن به دلايل اين كار زمان زيادي رو مي بره و بايد فاكتورهاي زيادي رو دخالت بديم از كيفيت فني گرفته تا سياست و ....
من خودم هم دنبال همون سیستمی هستم که شما خواهانش هستید.اون طور که من اطلاع دارم چند تا از کاربرای همین فروم این مدل رو تهیه کردن و من حیث المجموع راضی به نظر میان.
اما در مورد سوال شما:
قبل از هر چیزی باید بگم که سلیقه ی افراد با هم متفاوته و ممکنه شما از ظاهر سیستمی خوشتون بیاد اما من نه یا برعکس.اما در حالت کلی باید بگم که ظاهر لپ تاپهای دل چندان زیبا نیست و این مطلب محدود به چند مدل خاص نمیشه و تقریبا" همه شون در یه سطح هستند با تفاوتهای کم و اگه ملاک زیبایی رو لپ تاپهای سونی بگیریم طبیعتا" دل نمی تونه نیاز شما رو براورده کنه.البته اینم بگم که لپ تاپهای دل در عکسهای اینترنتی بد ترکیبتر به نظر میان قطعا" خوتون هم با اون سیستم دوستتون کار کردید و می تونید اینو به راحتی تشخیص بدید.بنابراین اگه دوست دارید که دل بخرید باید یه خورده با ظاهرش کنار بیاید....

خوب در مورد استحكام در حمل و نقل همون طور که گفتم سری Latitude مخصوص این کار طراحی شدن و شاسی و نوع ماده ی پلاستیکی به کار رفته در اون از سری Inspiron مقاوم تره البته قیمتشون هم به نسبت بالاتره....
خوب با اين مشخصات من اين چند تا رو به ذهنم ميرسه قيمتشون رو از سايت زيگورات برداشتم و ممكنه كه تغيير بكنه.

Latitude D505
1.7
512
60
combo
15XGA
wifi
VGA 64
bluetooth
.
.
.
1480000

Latitude D610
2.0
512
80
14.1"
VGA 64
DVD+RW
bluetooth
.
.
.
1990000

در ضمن این مدل Inspiron هم با توجه به قیمتش از قدرت بالایی برخورداره....

Inspiron 510m
2.0
512
60
DVD+RW
15XGA
VGA64
wifi
bluetooth
.
.
.
1580000

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
پيمان جان,عالي عالي عالي....پسر خوب گاهي هم همينطوري پست هاي خوب خوب بزن,مگه من هي از دوستان درخواست نمي كنم كه پست بزنن؟!بازم شما.. :happy: خوشحالم كه ميبينم زحماتم بي ثمر نبوده!! :lol:

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
پيمان جان,عالي عالي عالي....پسر خوب گاهي هم همينطوري پست هاي خوب خوب بزن,مگه من هي از دوستان درخواست نمي كنم كه پست بزنن؟!بازم شما.. :happy: خوشحالم كه ميبينم زحماتم بي ثمر نبوده!! :lol:
در رکابیم اسفندیار خان داریم درس پس می دیم!:happy:

amir1939

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
ببخشيد من يه لب تاپ خيلي قوي مي خواستم

بالاترين مدل dell كه در ايران موجوده رو معرفي كنيد لطفا با قيمت

مرسي!

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از amir1939 :
سلام
ببخشيد من يه لب تاپ خيلي قوي مي خواستم

بالاترين مدل dell كه در ايران موجوده رو معرفي كنيد لطفا با قيمت

مرسي!
به سايت زيگورات مراجعه كنيد و مدل هاي آن را ببنيد.در بخش فروشندگان لپتاپ هم آدرس وجود دارد.در ضمن دوست گرامي چون نمي توان گفت قويترين(درست برخلاف دسكتاپ)خودتان از همان سايت مي توانيد به فراخور نياز خود,انتخاب نماييد.البته پيشنهاد مي كنم پست هاي موجود را بسته به حوصله و علاقه خودتان در حد وسع بخوانيد.

amir1939

Registered User
لایک‌ها
1
به سايت زيگورات مراجعه كنيد و مدل هاي آن را ببنيد.در بخش فروشندگان لپتاپ هم آدرس وجود دارد.در ضمن دوست گرامي چون نمي توان گفت قويترين(درست برخلاف دسكتاپ)خودتان از همان سايت مي توانيد به فراخور نياز خود,انتخاب نماييد.البته پيشنهاد مي كنم پست هاي موجود را بسته به حوصله و علاقه خودتان در حد وسع بخوانيد.

مرسي از راهنماييتون :)

Elf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام هاردی من دنبال یه لب تاپ قوی ارزون با شرایط ویژه فروش یعنی همون قسط و تخفیف و غیره میگردم لطفن میشه منو راهنمایی کنی متشکر دوستان

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از Elf :
سلام هاردی من دنبال یه لب تاپ قوی ارزون با شرایط ویژه فروش یعنی همون قسط و تخفیف و غیره میگردم لطفن میشه منو راهنمایی کنی متشکر دوستان
والا با شرایط وِیژه یه خورده مشکله اگه باشه هم کلی چک و سفته و ضامن و کامزد بالاش میگیرن...اگه باهاش کنار میای به فراخور کارت انتخاب کن...

Minor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من يك تازه وارد هستم و ميخواستم برو بچه هاي اينجا من رو درباره خريد tablet pc راهنمايي كنن.
در مورد معايب و مارك هاي موجود هم اگه ميشه بگين.

ممنون از شما

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Minor :
سلام
من يك تازه وارد هستم و ميخواستم برو بچه هاي اينجا من رو درباره خريد tablet pc راهنمايي كنن.
در مورد معايب و مارك هاي موجود هم اگه ميشه بگين.

ممنون از شما
دوست گرامي ضمن خوش آمد گويي و سلام,
بهتر است در ابتدا در بخش هاي متنوع اين قسمت يك چرخي بزنيد تا كمي سوالاتتان واضح تر گردد,سپس من در خدمتم.

بالا