• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

حسن كچل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از esfandiyar2002 :
مدل D610 و D810 كه متاسفانه قيمت هاي بالاتري نيز دارند,در مقوله نياز شما بنظرم مناسب ترند.
از اظهار نظرتون متشکرم
مدل D610 مدل خیلی خوبیه و ویژگی‌های مثبت زیادی دارد مثل
1) عمر باتری زیاد (نزدیک 4 ساعت که برای Dell خیلی خوبه)
2) ساخت مناسب (کلا دستگاه خوش ساخت و ظاهرا خرکاری است)
3) سه سال گارانتی و پشتیبانی بسیار عالی
و . . .
اما در ایران ما از سومی که به شدت در ریویو ها پر رنگ شده کاملاً بی بهره‌ایم خصوصاً که بدجوری توی ایران دارند سرش گوش می برند قیمت دستگاه حدود 1.35 میلیون است توی سایتش، البته ظاهرا قبلاً حدود 300 تا بالاتر بوده (توی ریویوها قیمت بالا رو به عنوان نقطه ضعف گفته بودند) اما الان این دستگاه رو دارند حدود 2 میلیون می‌فروشند که فکر می‌کنم اصلاً عادلانه نیست

اما در مورد مدل d810 باید بگم که در رده Desktop Replacement جایگاه مناسبی دارد اما هم برای من خیلی سنگینه (بیش از 3.5 کیلو) و هم اینکه با توجه به قیمت سر سام آورش در ایران حرفی در مقابل مدلهای مشابه از Acer برای گفتن نداره

باز هم از راهنمایی تون ممنونم

_arash_

Registered User
لایک‌ها
9
آقا پيمان
تبريك بنده را بابت خريد لب تاپ مورد نظرتان پذيرا باشيد.

يك سوال
چه تفاوتي بين 510m & m510 & 510M وجود دارد؟ آيا اصولا تفاوتي هست يا اينكه تايپ كردن متفاوت از يك مدل است ؟!

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از _arash_ :
آقا پيمان
تبريك بنده را بابت خريد لب تاپ مورد نظرتان پذيرا باشيد.

يك سوال
چه تفاوتي بين 510m & m510 & 510M وجود دارد؟ آيا اصولا تفاوتي هست يا اينكه تايپ كردن متفاوت از يك مدل است ؟!
قربون شما.مرسی- نه اصلا" فقط شکل نوشتارشون فرق میکنه.در واقع همه ش یه چیزه.(510M)

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
مبارك است.. :happy: مبارك بادا...انشالله مبارك بادا!!!بادا بادا مبارك بادا...
مرسی.ممنون.:happy:
راستی اسفندیار خان یه سوال:من باتریمو شارژ کردم اما فعلا" لزومی نمی بینم که ازش استفاده کنم و با آداپتور کار می کنم و خود باتری رو از دستگاه خارج کردم.می خواستم بدونم ایرادی نداره که؟ یعنی باتری بیرون آسیب نمیبینه؟
در واقع می خوام هر جا لازم بود باتری رو بذارم هر وقت نیازی به استفاده ش نبود برش دارم.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از حسن كچل :
از اظهار نظرتون متشکرم
مدل D610 مدل خیلی خوبیه و ویژگی‌های مثبت زیادی دارد مثل
1) عمر باتری زیاد (نزدیک 4 ساعت که برای Dell خیلی خوبه)
2) ساخت مناسب (کلا دستگاه خوش ساخت و ظاهرا خرکاری است)
3) سه سال گارانتی و پشتیبانی بسیار عالی
و . . .
اما در ایران ما از سومی که به شدت در ریویو ها پر رنگ شده کاملاً بی بهره‌ایم خصوصاً که بدجوری توی ایران دارند سرش گوش می برند قیمت دستگاه حدود 1.35 میلیون است توی سایتش، البته ظاهرا قبلاً حدود 300 تا بالاتر بوده (توی ریویوها قیمت بالا رو به عنوان نقطه ضعف گفته بودند) اما الان این دستگاه رو دارند حدود 2 میلیون می‌فروشند که فکر می‌کنم اصلاً عادلانه نیست

اما در مورد مدل d810 باید بگم که در رده Desktop Replacement جایگاه مناسبی دارد اما هم برای من خیلی سنگینه (بیش از 3.5 کیلو) و هم اینکه با توجه به قیمت سر سام آورش در ایران حرفی در مقابل مدلهای مشابه از Acer برای گفتن نداره

باز هم از راهنمایی تون ممنونم
در تاييد حرف شما بايد بگويم مثلاپارس پردازش,قيمت TM8104 ايسر را در بدو ورود يعني در بهمن پارسال كه به قيمت 2600 دلار عرضه ميشد,را به قيمت 2.5 ميليون تومان با گارانتي ايران مي فروخت كه تقريبا ير به ير مي شد,ولي اينك كه همين مدل در بازارهاي جهاني به 1900 دلار كاهش پيدا كرده,را نيز به همان قيمت سابق در سايت خويش مي فروشد,حالا يا خبر ندارند يا اينكه دارند و ترجيح مي دهند كه... :lol:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از electronic :
مرسی.ممنون.:happy:
راستی اسفندیار خان یه سوال:من باتریمو شارژ کردم اما فعلا" لزومی نمی بینم که ازش استفاده کنم و با آداپتور کار می کنم و خود باتری رو از دستگاه خارج کردم.می خواستم بدونم ایرادی نداره که؟ یعنی باتری بیرون آسیب نمیبینه؟
در واقع می خوام هر جا لازم بود باتری رو بذارم هر وقت نیازی به استفاده ش نبود برش دارم.
بقول مهرداد:اي اسكاتي!!! :lol: نه خوب البته فرقي نمي كند و اميدوارم شرايط نگاهداري باطري را در بخش هاي قبلي خوانده بوده باشيد.راستي ببينم مگر دسكتاپ خريده ايد!!! :blink: بابا اينكه ديگر نوت بوك است!!! :D

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
بقول مهرداد:اي اسكاتي!!! :lol: نه خوب البته فرقي نمي كند و اميدوارم شرايط نگاهداري باطري را در بخش هاي قبلي خوانده بوده باشيد.راستي ببينم مگر دسكتاپ خريده ايد!!! :blink: بابا اينكه ديگر نوت بوك است!!! :D
:D
شرایط نگهداری رو خوندم.
آخه می گن این باتری ها محدودیت شارژ دارن و بعد چندین بار شارژ باید تعویض بشن(100 تومنی هم آب می خوره بنا به فرموده ی شما) واسه دانشجو جماعت نمی صرفه!:D
راستی نمیشه باتری سر جای خودش باشه اما با اتصال به برق دیگه شروع به شارژ شدن نکنه؟

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از electronic :
:D
شرایط نگهداری رو خوندم.
آخه می گن این باتری ها محدودیت شارژ دارن و بعد چندین بار شارژ باید تعویض بشن(100 تومنی هم آب می خوره بنا به فرموده ی شما) واسه دانشجو جماعت نمی صرفه!:D
راستی نمیشه باتری سر جای خودش باشه اما با اتصال به برق دیگه شروع به شارژ شدن نکنه؟
نه عزيز جان,مگر اينكه گزينه تبديل انرژي از مدار برق به باطري را داشته باشيد كه البته در مدل خريداري شده شما موجود نيست.در ضمن يه يكي دو سالي شما باهاش راحت كار مي كني,بعدش فكر خرابيش باش...تعداد دفعات شارژ رو كه در مقاله ام نوشته ام كه.. :lol:

حسن كچل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
بالاخره من هم با خرید یک دستگاه Tecra M3 (توشیبا) به جمع به جمع لپ تاپ دارها پیوستم
الان هم دارم این پست رو با این دستگاه می زنم.
دقیقاً اونی که می خواستم نیست اما بالاخره باهاش کنار اومدم.
برعکس بعضی ها که همینطوری سیم ثانیه ای خرید می کنند من خیلی جستجو کردم (البته شرایط دستگاهی که می خواستم هم کمی خاص بود و این مشکل رو بیشتر می کرد) اما دیگه هم داشت دیر می شد (برای کارهام به دستگاه نیاز داشتم) و هم احساس میکردم که دیگه دارم وسواس به خرج می دم ،بالاخره باید شرایط موجود رو پذیرفت دیگه

مشخصات دستگاه

1.73 Sonoma
512 Ram
60 GB Hard
14 XGA
Graphic Card: 6200 (64 MB)
Optical Drive: Combo
Wifi b,g
2.2 Kg

و بقیه شرایط یک لپتاپ معمولی با عمر باتری نزدیک 4 ساعت با سه سال گارانتی آفتاب شرق به قیمت 1.77 میلیون (لا مذهب یک ریال هم تخفیف نداد)

سعی می کنم به زودی یک ریویو ازش بنویسم.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
سلام
مي خواستم حدوداي 1300000 1400000 ببينم چي خوبه؟
اگه مي نويسيد اسم مدل هم بدين با مشخصاتش
مرسي از همه

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
الان اسي مياد ميگه تاپيك راهنماي خريد لپتاپو بخون!
قبل اينكه بگه خودت اينكاررو بكن!

hamedana

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
در شهر ما يك شركت اين مدل نوت بوك
ACER TM 4503 LCI
را با شرايت خوبي به فروش مي رسونه
به نظر شما بخرم يا نه؟
قيمت نقدش هم
1.380.000
نومان مي باشد
اگه هم جايي تو تهران سراغ داريد راهنمايي كنيد

amir1939

Registered User
لایک‌ها
1
درود دوستان

من بین اتنخاب این چند مدل از شما نظر می خواهم لطفا دریغ نفرمایید در مورد گارانتی هم یک نظری بدهید! کارم هم حرفه ای هست مخصوصا رو گرافیک حساسم! تمام قسمت لپ تاپ رو خوندم اما می خوام ازش به عنوان دسکتاپ استفاده کنم! به همین علت می خوام یه چیز خوبی باشه که بتونم تا 3 سال باهاش درست و حسابی کار کنم و آخ نگه!

sony vaio pcg-vgn a130 p32
sony vaio pcg-vgn a230 p16
sony vaio pcg-vgn fs 660w
Sony Vaio VGN S460
Dell latitude 610d
dell Inspiron 9300(1.7

اگه جز اینها لپ تاپ دیگری با DVD/RW و ترجیحا گرافیک 128 و بالاتر در حدود 2 تومن برندهای سونی دل و توشیبا می شناسید لطفا معرفی کنید اگه هم قیمتی دارید لطف کنید مرسی(گرافیک های این مدل ها 64 هست بجز 9300)

amir1939

Registered User
لایک‌ها
1
با تشکر از دوستانی که دایره المعارف رو تنظیم کردن و با توجه به اون بنده می خوام فقط از شرکت dell لپ تاپ بگیرم اما بین این دو مدل گیر کردم

Dell latitude 610D
CPU : Centrino 2.0

Cache : 2 MB

RAM : 512 MB

HDD : 80 GB

LCD : 14.1" XGA

VGA 64 MB

DVD+RW

Wi-Fi / Bluetooth

Serial and Parallel Port

USB2.0

IrDA / TV out/ LAN / Modem

Windows XP Professional
1900000
و
Brand: Dell
Model: Inspiron 6000D
2.0/512/80/DVD+RW/15.4"WSXGA+/WiFi/Bluetooth/XP pro

Price: 18900000 Rials

هر دو مال زیگورات هست!

من زیاد اندازه مانیتور برام فرقی نمیکنه اما برام سواله که چرا با تفاوت مانیتور قیمتشون زیاد فرق نمی کنه به خاطر cpu هست؟
البته قابليت ارتقا گرافيك و رم هم برام مهمه

لطفا حداقل در این مورد یه راهنمایی کوچولو بدک نیست!

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از حسن كچل :
سلام
بالاخره من هم با خرید یک دستگاه Tecra M3 (توشیبا) به جمع به جمع لپ تاپ دارها پیوستم
الان هم دارم این پست رو با این دستگاه می زنم.
دقیقاً اونی که می خواستم نیست اما بالاخره باهاش کنار اومدم.
برعکس بعضی ها که همینطوری سیم ثانیه ای خرید می کنند من خیلی جستجو کردم (البته شرایط دستگاهی که می خواستم هم کمی خاص بود و این مشکل رو بیشتر می کرد) اما دیگه هم داشت دیر می شد (برای کارهام به دستگاه نیاز داشتم) و هم احساس میکردم که دیگه دارم وسواس به خرج می دم ،بالاخره باید شرایط موجود رو پذیرفت دیگه

مشخصات دستگاه

1.73 Sonoma
512 Ram
60 GB Hard
14 XGA
Graphic Card: 6200 (64 MB)
Optical Drive: Combo
Wifi b,g
2.2 Kg

و بقیه شرایط یک لپتاپ معمولی با عمر باتری نزدیک 4 ساعت با سه سال گارانتی آفتاب شرق به قیمت 1.77 میلیون (لا مذهب یک ریال هم تخفیف نداد)

سعی می کنم به زودی یک ریویو ازش بنویسم.
اولا كه بسيار مبارك است و اميدوارم كه بهره لازم از آن را ببريد.
دوم اينكه منتظر نظرات شما خواهم ماند.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از amir1939 :
درود دوستان

من بین اتنخاب این چند مدل از شما نظر می خواهم لطفا دریغ نفرمایید در مورد گارانتی هم یک نظری بدهید! کارم هم حرفه ای هست مخصوصا رو گرافیک حساسم! تمام قسمت لپ تاپ رو خوندم اما می خوام ازش به عنوان دسکتاپ استفاده کنم! به همین علت می خوام یه چیز خوبی باشه که بتونم تا 3 سال باهاش درست و حسابی کار کنم و آخ نگه!

sony vaio pcg-vgn a130 p32
sony vaio pcg-vgn a230 p16
sony vaio pcg-vgn fs 660w
Sony Vaio VGN S460
Dell latitude 610d
dell Inspiron 9300(1.7

اگه جز اینها لپ تاپ دیگری با DVD/RW و ترجیحا گرافیک 128 و بالاتر در حدود 2 تومن برندهای سونی دل و توشیبا می شناسید لطفا معرفی کنید اگه هم قیمتی دارید لطف کنید مرسی(گرافیک های این مدل ها 64 هست بجز 9300)
دوست عزيز,اگر منظور شما همان چيزي است كه مد نظر داريد و در اين پست نيز به آن اشاره اي گذرا داشته ايد,بايد بگويم كه دسكتاپ بيشتر مطلوب شما خواهد بود بخصوص از نظر نوع مانيتور...ولي در نوت بوك ها,بجز دل مدل D810 وهمچنين مدل acer از8000يا 81000 مشكل بتوانيد مطلوب نظر خود را بيابيد.البته مدنظر من ايران و بازار آن است وگرنه مي توانيد بر روي نوت بوك هايsagger و يا EMACHINE نيز نظري بيفكنيد.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از amir1939 :
با تشکر از دوستانی که دایره المعارف رو تنظیم کردن و با توجه به اون بنده می خوام فقط از شرکت dell لپ تاپ بگیرم اما بین این دو مدل گیر کردم

Dell latitude 610D
CPU : Centrino 2.0

Cache : 2 MB

RAM : 512 MB

HDD : 80 GB

LCD : 14.1" XGA

VGA 64 MB

DVD+RW

Wi-Fi / Bluetooth

Serial and Parallel Port

USB2.0

IrDA / TV out/ LAN / Modem

Windows XP Professional
1900000
و
Brand: Dell
Model: Inspiron 6000D
2.0/512/80/DVD+RW/15.4"WSXGA+/WiFi/Bluetooth/XP pro

Price: 18900000 Rials

هر دو مال زیگورات هست!

من زیاد اندازه مانیتور برام فرقی نمیکنه اما برام سواله که چرا با تفاوت مانیتور قیمتشون زیاد فرق نمی کنه به خاطر cpu هست؟
البته قابليت ارتقا گرافيك و رم هم برام مهمه

لطفا حداقل در این مورد یه راهنمایی کوچولو بدک نیست!
بلي دقيقا بهمين خاطر است و نوع و سرعت پردازنده بيشتر از ابعاد صفحه نمايش بر قيمت تمام شده نوت بوك تاثير گذار مي باشد.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از hamedana :
سلام دوستان
در شهر ما يك شركت اين مدل نوت بوك
ACER TM 4503 LCI
را با شرايت خوبي به فروش مي رسونه
به نظر شما بخرم يا نه؟
قيمت نقدش هم
1.380.000
نومان مي باشد
اگه هم جايي تو تهران سراغ داريد راهنمايي كنيد
دوست گرامي,با سلام
اين نوت بوك براي انجام امور معمول و روزمره اي چون اينترنت گردي و چك نمودن ايميل و كار با آفيس مناسب است و كارايي معجزه آسايي نمي نمايد.جزو رده هاي معمولي كيفي شركت سازنده آن نيز محسوب مي شود كه قابل قبول است.

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
آقا اسفنديار نظر شما در مورد لپتاپي كه شركت نگاران به خبرنگاران قراره بده چيه؟ مشخصاتش اينجا نوشته شده:

http://www.iranmf.com/notebook.asp

قيمتش هم 762000 تومان. در ضمن كيف همراه نداره.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از mahdi206 :
آقا اسفنديار نظر شما در مورد لپتاپي كه شركت نگاران به خبرنگاران قراره بده چيه؟ مشخصاتش اينجا نوشته شده:

http://www.iranmf.com/notebook.asp

قيمتش هم 762000 تومان. در ضمن كيف همراه نداره.
مهدي جان مختصاتش خوبه,فقط نمي دانم چرا در سايت رسمي آي بي ام همچين چيزي با اين مختصات پيدا نكردم.در ضمن ممنون از لينك,چند روز بود دنبالش بودم.يكي از دوستانم هم در گير همين مطلب بود.مرسي.

بالا