electronic
Registered User
اصولا" وقتی نوت بوک می خرید خیلی واسه فروشش دلخوش نباشید.به نقل از Persianit :خوبن توریشون نیست
ولی صاحب اول و آخرش خودتی. چون برای فروششون هر کسی زیر بار این مارک نمیره
اصولا" وقتی نوت بوک می خرید خیلی واسه فروشش دلخوش نباشید.به نقل از Persianit :خوبن توریشون نیست
ولی صاحب اول و آخرش خودتی. چون برای فروششون هر کسی زیر بار این مارک نمیره
دوست گرامي,بازار فروش جهاني از يك الگوي نسبتا خاص در زمينه فروش لپتاپ عمل مي كند كه همواره آمار آن كمي جابجا مي شود ولي در كل بصورتي ثابت باقي مي ماند.حال شما بايد ببينيد كه در ابتدا چه نيازي داريد و آيا اصلا نياز واقعي به نوت بوك داريد و يا صرفا مي خواهيد چيزي بدين نام داشته باشيد؟سپس بايد ببينيد از چه قابليت هايي مي خواهيد استفاده نماييد كه در دسكتاپ وجود ندارد.گام بعدي اين است كه چه هزينه اي را مي خواهيد براي اين كار متقبل شويد و نكته ديگر اينكه آيا كارامدي سيستم برايتان مهم تر است يا امكانات آن يا به روز بودن؟در قدم بعدي بايد ببينيد خودتان چه كارهايي را مي خواهيد با نوت بوك همواره انجام دهيد كه به اصطلاح در دسترس بودن آن برايتان مهم است؟!فقط دسترسي به ايميل و اينترنت گردي,مولتي مديا,گرافيك و ...به نقل از mtanhai :البته پردازنده این مدل از نوع:
INTELL pentium 4 HT 3 GHZ
در ضمن ممنون از جوابتان به نظر شما حالا ما چه برندی رو انتخاب کنیم و چه طوری قسطی بخریم؟
یه کم ما را راهنمایی کنید ! ما که گیج شدیم
به نقل از esfandiyar2002 :دوست گرامي,بازار فروش جهاني از يك الگوي نسبتا خاص در زمينه فروش لپتاپ عمل مي كند كه همواره آمار آن كمي جابجا مي شود ولي در كل بصورتي ثابت باقي مي ماند.حال شما بايد ببينيد كه در ابتدا چه نيازي داريد و آيا اصلا نياز واقعي به نوت بوك داريد و يا صرفا مي خواهيد چيزي بدين نام داشته باشيد؟سپس بايد ببينيد از چه قابليت هايي مي خواهيد استفاده نماييد كه در دسكتاپ وجود ندارد.گام بعدي اين است كه چه هزينه اي را مي خواهيد براي اين كار متقبل شويد و نكته ديگر اينكه آيا كارامدي سيستم برايتان مهم تر است يا امكانات آن يا به روز بودن؟در قدم بعدي بايد ببينيد خودتان چه كارهايي را مي خواهيد با نوت بوك همواره انجام دهيد كه به اصطلاح در دسترس بودن آن برايتان مهم است؟!فقط دسترسي به ايميل و اينترنت گردي,مولتي مديا,گرافيك و ...
بعد از ريختن يك چهارچوب اصولي به اين شكل,حال مي توان بر روي برندهاي مختلف و توليدات آنها مانور داد و سريعا به سرمنزل مقصود رسيد.باور كنيد همين راه بقدري شما را سريعا به جواب مي رساند كه خواندن و مطالعه برندهاي مختلف و قطعات آنها -همان كار اشتباهي كه ديگران مي نمايند,چراكه زمينه ذهني مناسبي از كاربرد و كارايي يك نوت بوك ندارند و تصور مي نمايند كه يك محصول همه كاره موجود است و يا گرانترين بهترين است,در حاليكه چنين نيست-هيچ كمكي به شما نخواهد نمود.
من در يك دوره فشرده راهنمايي براي فروش در خارج از كشور كه قبلا هم اشاره داشته ام بصورت كاملا داوطلبانه شركت نموده بودم,متوجه شدم كه دانش خريد از اساسي ترين موارد خواهد بود كه نمايندگان فروش قصد آن دارند كه شما را با توجه به همين دانش كه من و شما از آن بي بهره ايم و من طرح شماتيك كلي آن را برايتان گفتم,راهنمايي نموده و بر همين اساس نيز هزينه اين كار را از شما اخذ مي نمايند!!بگذريم كه در ايران از اين ظرائف خبري نيست.
با اتخاذ همين كار شما براحتي مي توانيد بدون توجه به برند هاي مختلف و. نام آنها و يا قطعات بكار رفته در آنها براحتي به هدف خود نائل شويد و بدين ترتيب هرچه چهرچوب ذهني شما براي خريد دقيقتر باشد,بسهولت در آخر خواهيد ديد كه تنها از خيل عظيم نوت بوك هاي موجود در بازار تنها چند عددي نيازهاي شما را برآورده خواهد نمود كه در نهايت به حسن انتخاب خود نيز دست خواهيد زد.
در مورد خريد قسطي نيز بايد بگويم كه اصلا در ايران اين شيوه خريد به صلاح و صرفه نمي باشد.
به چند دليل:
1-شما مجبور هستيد جنسي را بخريد كه اگر كمي صبر پيشه مي نموديد-همان كاري كه من مي كنم-به قيمت پايين تر ازآن مي توانستيد خريداري نماييد.در حاليكه در خريد قسطي بايستي هزينه يك فروش تضمين شده را به همان قيمتي كه در ابتداي خريد برآورد شده خريداري نماييد و در اصل هم فروش فروشنده را تضمين نموده ايد و هم اينكه خودتان متضرر شده ايد.ضمن اينكه بهره آن را نيز اضافه از جيب خود خواهيد پرداخت.
2-معمولا وقتي قيمت تمام شده يك سيستم قسطي را در كل برآورد مي نماييد,مي بينيد كه اين قيمت تمام شده مساوي با قيمت يك سيستم جديدتر خواهد بود كه شما منتظر آمدن آن بوديد تا نمونه مورد نظر شما ارزان تر شود,در حاليكه اشتباه در همين جاست.
3-در خريد قسطي,شما بايستي هر ماه,مبلغي را پرداخت نماييد كه مي توانستيد آن مبلغ را صرف بهينه سازي نوت بوك خود نماييد,نظير خريد يك باطري اضافه يا وسايل جانبي.
4-در بهترين حالت اگر در همان شرايط قسطي بخواهيد رايانه خود را به هردليل ممكن واگذار نماييد,هيچ كس زير بار قسط آن نخواهد رفت و شما متضرر خواهيد شد.
5-گارانتي نوت بوك تمام شده و شما هنوز در حال پرداخت قسط هستيد,تصور كنيد كه نوت بوك شما نياز به تعمير داشته باشد,هنوز علاوه بر قسط,مجبوريد هزينه اضافي نيز متحمل شويد,با توجه به اينكه هزينه هاي تمام شده يك نوت بوك نيز كم نيست.
6-با پرداخت قسط به قيمت روز معامله,و با عنايت به ارزان تر شدن نوت بوك شما بدليل دست دوم شدن در حتي روز بعد از خريد كه كلي از قيمت آن مي كاهد و هم اينكه قيمت آن با ورود سيستم هاي جديدتر دچار افت مي شود,آيا با توجه به همين شرايط حاضر به خريد قسطي خواهيد بود؟
اگر مي بينيد كمپاني هاي بزرگ با رويي گشاده و دست و دلبازي در حال فروش محصولات خود در كشورهاي پيشرفته و صنعتي هستند و اقساط طولي المدت و ارزاني براي آن مي بندند,في المثل يك لپتاپ 3000 دلاري را با 50 دلار قسط ماهيانه محاسبه مي نمايند,دلشان به من و شما نسوخته بلكه جيب من و شما را در نظر دانرد و اينكه ما هميشه بدهكار و متضرر هستيم.سياست هاي پشت پرده اقتصد جهاني را كه من كمي از آن را بازگو نمودم را دست كم نگيريد.
اضافه شود,تب داغ خريد نوت بوك و دامن زدن به آن و.....
قيمت هاي دل در بازار جهاني كمي منصفانه تر از نمونه هاي با كارايي پايين تر و نامي فريبنده تر است ولي زيگورات را چه عرض كنم!!!بايد خودتان از نزديك ببينيد و با مقايسه قيمت با سايت مادر به اصطلاح گوشي دستتان بيايد.به نقل از mtanhai :ممنون از شما كه ما رو از افتادن تو چاه رهايي دادي راستش به فكر افتادم يه دل بگيرم از زيگورات به نظرم دل خيلي بهتره
در ضمن قيمتاش دانشجو پسنده ؟!!!؟ من خودم دانشجويه مهندسي سخت افزار دانشگاه اصفهان هستم اميدوارم دوستان خوبي باشيم!!
دوست عزيز سوال و توضيحتان مفهوم نبود,مي شود منبع اين گفتار را مشخص كني؟!در اين صورت من بدنبال جواب خواهم بود.در حال حاضر هيچ پيش زمينه اي براي جواب دهي ندارم.در اصل ملتفت قضيه نشدم.به نقل از ReD3ath++ :اسي جان يه سوال حساس!!! دارم :
نظرت راجع به اين درايوهاي سري Aspire , Ferrari كه به صورت Direct Load هست و سيني ندارد, چيه ؟ آيا از نظر كارائي مشكل آفرين خواهد شد و اصولا چرا بقيه شركتها از اين نوع درايو به هيچ وجه استفاده نكرده اند ؟؟؟؟
كيما جان اولا ممنون از جوابيه هايي كه در بخش من دادي و دوم اينكه ماركي,مدلي و ...نداري كه من برات لپتاپ مورد نظر را پيدا كنم يا بروشوري چيزي....به نقل از kima :سلام
خوبین بچه ها ؟
دوستان ما به خاطر اشتباهی که کردیم تعداد زیادی وایرلس لن مینی پی سی آی خیلی قوی به فکر اینکه پی سی آی هست وارد کردیم
فقط تنها جایی که به ذهنم رسید یکی از پورت های ورودی لبتاپ هست که به این شکل هست
با توجه به پایه های این و شیار اون کسی اطلاع داره مربوط به چه نوع لبتاپ هایی هست ؟
ضمنا آیا کانورتری وجود داره که مینی پی سی آی را به پی سی آی تبدیل کنه ؟
این رو هم بگم که اندازه ایم کارت داخل عکس بزرگه
اندازه واقعی اون حدود 4 سانت در 6 سانت هست
کسی کمک کنه ممنون میشم
خوش باشید
خدا نگهدار
اولا" که مخلص اسفندیار خان هم هستیم هر چی بگن متین. :happy:به نقل از Electronics Art :سلام اسفديار خان
مثل اينكه همشهري هم هستيم آقا مخلصيم
خوب
ميخوام بدونم ما در نظر داريم يه لپ تاپ سوني بخريم به اميد خدا
اول اينكه پردازنده 2 گيگ سنترينو با 2 مگ كش كه ميشه دوتان وجود داره
راستي معادل سرعتش با سي پي يو هاي معمولي چي ميشه
رمش هم يه گيگ قابل ارتقاع به 2 گيگ
گرافيكش 128 مگ 128 بيتي راستي جي پي يو يا پروسسور گرافيك لپ تاپ ها چيه
هاردشم 80 گيگ
دي وي دي رايتر دابل لير هم داشته باشه
صفحه نمايش هم 15 يا 16 يا 17 تي اف تي راستس جديدترين تكنولوژي ال سي دي چيه
باتريشم يه 7 ساعتي دووم بياره
از نظر انواع پورتهاي سري و موازي و يو اس بي و آي اي اي اي و بيسيم و بلوتوث و.... هم كامل باشه
پورتي هم داشته باشه كه از امكانات ديگر كامپيوتر هاي روميزي هم بشه استفاده كرد موس و صفحه نمايش و صفحه كليد و ....
سيستم امنيتي نميدونم كارتي اثر انگشتي چيزي هم داشته باشه
بقيه اش رو هم بعداَ منويسم
راستي مورد استفاده ما صنعتي و محاسباتي خواهد بود ه همين دليل به انواع پورتها نياز داريم
يه همچين چيزي وجود داره ؟؟؟
چقدر مايه ميخواد ؟؟؟
بازم مخلصيم
به نقل از electronic :باید یه سفر بری مملکت شیطان
10 سال! فکر نکنم همچین لپتاپی وجود داشته باشه.به هر حال اگه 3 به بالا هم بذاری هیچوقت نمی تونی به کارایی یه سیستم رومیزی یک ملیونی برسی!من خودم با یه جمله ی اسفندیار خان مشکل داشتم اما وقتی که لپتاپ خریدم به شرافت این تیکه کلام پی بردم!به نقل از Electronics Art ::lol: :lol: :lol: :lol:
انصافاَ با حال بود
بعداَ ميام كامل تر مي نويسم
در مورد قيمت مي تونيم 2.5 به بالا هم پرداخت كنيم ولي براي چيزي كه واقعاَ ارزش داشته باشه
بادوام - ثبات و كيفيت و كارايي و سرعت عالي - كار مارو لااقل تا 10 سال آينده راه بندازه :blink:
دوست گرامي با سلام,به نقل از Electronics Art :راستش خودمم بعید می دونستم این همه امکاناتی که من می خوام توی یه له لپ تاپ پیدا بشه
ولی راستیتش میخوام یه چیز خوب باشه
نه خیلی سطح بالا یه چیز حرفه ای چون ازش کار خواهم کشید گیر دادم امکاناتش خوب باشه
حالا شما یکی دو تا از لپ تاپ های حرفه ای معرفی کنید فکر کنم سونی و توشیبا از دیگر مارکها خوبتر باشند
دوست گرامي,پي ام شما دريافت شد و اقدام خواهد گرديد.به نقل از ReD3ath++ :ببین این Acer تو برخی مدلهاش یه سری درایو داره که اصطلاحا معروفه به Dircet Load ... خودش بهش میگه Slot load ; به نظر این حقیر این درایوها که روی NoteBook خیلی بهتره (چون تا حالا چند بار نزدیک بوده سینی درایو خودم کنده بشه !!!)
بعدش من فقط میخوام بدونم چرا بقیه شرکتها از این طراحی درایو استفاده نکرده اند ؟!؟!؟! آیا مشکلی داره ؟