• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از Persianit :
خوبن توریشون نیست
ولی صاحب اول و آخرش خودتی. چون برای فروششون هر کسی زیر بار این مارک نمیره
اصولا" وقتی نوت بوک می خرید خیلی واسه فروشش دلخوش نباشید.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از mtanhai :
البته پردازنده این مدل از نوع:
INTELL pentium 4 HT 3 GHZ

در ضمن ممنون از جوابتان به نظر شما حالا ما چه برندی رو انتخاب کنیم و چه طوری قسطی بخریم؟
یه کم ما را راهنمایی کنید ! ما که گیج شدیم
دوست گرامي,بازار فروش جهاني از يك الگوي نسبتا خاص در زمينه فروش لپتاپ عمل مي كند كه همواره آمار آن كمي جابجا مي شود ولي در كل بصورتي ثابت باقي مي ماند.حال شما بايد ببينيد كه در ابتدا چه نيازي داريد و آيا اصلا نياز واقعي به نوت بوك داريد و يا صرفا مي خواهيد چيزي بدين نام داشته باشيد؟سپس بايد ببينيد از چه قابليت هايي مي خواهيد استفاده نماييد كه در دسكتاپ وجود ندارد.گام بعدي اين است كه چه هزينه اي را مي خواهيد براي اين كار متقبل شويد و نكته ديگر اينكه آيا كارامدي سيستم برايتان مهم تر است يا امكانات آن يا به روز بودن؟در قدم بعدي بايد ببينيد خودتان چه كارهايي را مي خواهيد با نوت بوك همواره انجام دهيد كه به اصطلاح در دسترس بودن آن برايتان مهم است؟!فقط دسترسي به ايميل و اينترنت گردي,مولتي مديا,گرافيك و ...
بعد از ريختن يك چهارچوب اصولي به اين شكل,حال مي توان بر روي برندهاي مختلف و توليدات آنها مانور داد و سريعا به سرمنزل مقصود رسيد.باور كنيد همين راه بقدري شما را سريعا به جواب مي رساند كه خواندن و مطالعه برندهاي مختلف و قطعات آنها -همان كار اشتباهي كه ديگران مي نمايند,چراكه زمينه ذهني مناسبي از كاربرد و كارايي يك نوت بوك ندارند و تصور مي نمايند كه يك محصول همه كاره موجود است و يا گرانترين بهترين است,در حاليكه چنين نيست-هيچ كمكي به شما نخواهد نمود.
من در يك دوره فشرده راهنمايي براي فروش در خارج از كشور كه قبلا هم اشاره داشته ام بصورت كاملا داوطلبانه شركت نموده بودم,متوجه شدم كه دانش خريد از اساسي ترين موارد خواهد بود كه نمايندگان فروش قصد آن دارند كه شما را با توجه به همين دانش كه من و شما از آن بي بهره ايم و من طرح شماتيك كلي آن را برايتان گفتم,راهنمايي نموده و بر همين اساس نيز هزينه اين كار را از شما اخذ مي نمايند!!بگذريم كه در ايران از اين ظرائف خبري نيست.
با اتخاذ همين كار شما براحتي مي توانيد بدون توجه به برند هاي مختلف و. نام آنها و يا قطعات بكار رفته در آنها براحتي به هدف خود نائل شويد و بدين ترتيب هرچه چهرچوب ذهني شما براي خريد دقيقتر باشد,بسهولت در آخر خواهيد ديد كه تنها از خيل عظيم نوت بوك هاي موجود در بازار تنها چند عددي نيازهاي شما را برآورده خواهد نمود كه در نهايت به حسن انتخاب خود نيز دست خواهيد زد.
در مورد خريد قسطي نيز بايد بگويم كه اصلا در ايران اين شيوه خريد به صلاح و صرفه نمي باشد.
به چند دليل:
1-شما مجبور هستيد جنسي را بخريد كه اگر كمي صبر پيشه مي نموديد-همان كاري كه من مي كنم-به قيمت پايين تر ازآن مي توانستيد خريداري نماييد.در حاليكه در خريد قسطي بايستي هزينه يك فروش تضمين شده را به همان قيمتي كه در ابتداي خريد برآورد شده خريداري نماييد و در اصل هم فروش فروشنده را تضمين نموده ايد و هم اينكه خودتان متضرر شده ايد.ضمن اينكه بهره آن را نيز اضافه از جيب خود خواهيد پرداخت.
2-معمولا وقتي قيمت تمام شده يك سيستم قسطي را در كل برآورد مي نماييد,مي بينيد كه اين قيمت تمام شده مساوي با قيمت يك سيستم جديدتر خواهد بود كه شما منتظر آمدن آن بوديد تا نمونه مورد نظر شما ارزان تر شود,در حاليكه اشتباه در همين جاست.
3-در خريد قسطي,شما بايستي هر ماه,مبلغي را پرداخت نماييد كه مي توانستيد آن مبلغ را صرف بهينه سازي نوت بوك خود نماييد,نظير خريد يك باطري اضافه يا وسايل جانبي.
4-در بهترين حالت اگر در همان شرايط قسطي بخواهيد رايانه خود را به هردليل ممكن واگذار نماييد,هيچ كس زير بار قسط آن نخواهد رفت و شما متضرر خواهيد شد.
5-گارانتي نوت بوك تمام شده و شما هنوز در حال پرداخت قسط هستيد,تصور كنيد كه نوت بوك شما نياز به تعمير داشته باشد,هنوز علاوه بر قسط,مجبوريد هزينه اضافي نيز متحمل شويد,با توجه به اينكه هزينه هاي تمام شده يك نوت بوك نيز كم نيست.
6-با پرداخت قسط به قيمت روز معامله,و با عنايت به ارزان تر شدن نوت بوك شما بدليل دست دوم شدن در حتي روز بعد از خريد كه كلي از قيمت آن مي كاهد و هم اينكه قيمت آن با ورود سيستم هاي جديدتر دچار افت مي شود,آيا با توجه به همين شرايط حاضر به خريد قسطي خواهيد بود؟

اگر مي بينيد كمپاني هاي بزرگ با رويي گشاده و دست و دلبازي در حال فروش محصولات خود در كشورهاي پيشرفته و صنعتي هستند و اقساط طولي المدت و ارزاني براي آن مي بندند,في المثل يك لپتاپ 3000 دلاري را با 50 دلار قسط ماهيانه محاسبه مي نمايند,دلشان به من و شما نسوخته بلكه جيب من و شما را در نظر دانرد و اينكه ما هميشه بدهكار و متضرر هستيم.سياست هاي پشت پرده اقتصد جهاني را كه من كمي از آن را بازگو نمودم را دست كم نگيريد.
اضافه شود,تب داغ خريد نوت بوك و دامن زدن به آن و.....

hamedana

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون و متشكرم بابت توضيحاتون

kima

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
150
سلام
خوبین بچه ها ؟
دوستان ما به خاطر اشتباهی که کردیم تعداد زیادی وایرلس لن مینی پی سی آی خیلی قوی به فکر اینکه پی سی آی هست وارد کردیم
این هم عکسش
mini-PCI.gif

فقط تنها جایی که به ذهنم رسید یکی از پورت های ورودی لبتاپ هست که به این شکل هست
با توجه به پایه های این و شیار اون کسی اطلاع داره مربوط به چه نوع لبتاپ هایی هست ؟
ضمنا آیا کانورتری وجود داره که مینی پی سی آی را به پی سی آی تبدیل کنه ؟
این رو هم بگم که اندازه ایم کارت داخل عکس بزرگه
اندازه واقعی اون حدود 4 سانت در 6 سانت هست
کسی کمک کنه ممنون میشم
خوش باشید
خدا نگهدار

ReD3ath++

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
7
اسي جان يه سوال حساس!!! دارم :
نظرت راجع به اين درايوهاي سري Aspire , Ferrari كه به صورت Direct Load هست و سيني ندارد, چيه ؟ آيا از نظر كارائي مشكل آفرين خواهد شد و اصولا چرا بقيه شركتها از اين نوع درايو به هيچ وجه استفاده نكرده اند ؟؟؟؟

mtanhai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از esfandiyar2002 :
دوست گرامي,بازار فروش جهاني از يك الگوي نسبتا خاص در زمينه فروش لپتاپ عمل مي كند كه همواره آمار آن كمي جابجا مي شود ولي در كل بصورتي ثابت باقي مي ماند.حال شما بايد ببينيد كه در ابتدا چه نيازي داريد و آيا اصلا نياز واقعي به نوت بوك داريد و يا صرفا مي خواهيد چيزي بدين نام داشته باشيد؟سپس بايد ببينيد از چه قابليت هايي مي خواهيد استفاده نماييد كه در دسكتاپ وجود ندارد.گام بعدي اين است كه چه هزينه اي را مي خواهيد براي اين كار متقبل شويد و نكته ديگر اينكه آيا كارامدي سيستم برايتان مهم تر است يا امكانات آن يا به روز بودن؟در قدم بعدي بايد ببينيد خودتان چه كارهايي را مي خواهيد با نوت بوك همواره انجام دهيد كه به اصطلاح در دسترس بودن آن برايتان مهم است؟!فقط دسترسي به ايميل و اينترنت گردي,مولتي مديا,گرافيك و ...
بعد از ريختن يك چهارچوب اصولي به اين شكل,حال مي توان بر روي برندهاي مختلف و توليدات آنها مانور داد و سريعا به سرمنزل مقصود رسيد.باور كنيد همين راه بقدري شما را سريعا به جواب مي رساند كه خواندن و مطالعه برندهاي مختلف و قطعات آنها -همان كار اشتباهي كه ديگران مي نمايند,چراكه زمينه ذهني مناسبي از كاربرد و كارايي يك نوت بوك ندارند و تصور مي نمايند كه يك محصول همه كاره موجود است و يا گرانترين بهترين است,در حاليكه چنين نيست-هيچ كمكي به شما نخواهد نمود.
من در يك دوره فشرده راهنمايي براي فروش در خارج از كشور كه قبلا هم اشاره داشته ام بصورت كاملا داوطلبانه شركت نموده بودم,متوجه شدم كه دانش خريد از اساسي ترين موارد خواهد بود كه نمايندگان فروش قصد آن دارند كه شما را با توجه به همين دانش كه من و شما از آن بي بهره ايم و من طرح شماتيك كلي آن را برايتان گفتم,راهنمايي نموده و بر همين اساس نيز هزينه اين كار را از شما اخذ مي نمايند!!بگذريم كه در ايران از اين ظرائف خبري نيست.
با اتخاذ همين كار شما براحتي مي توانيد بدون توجه به برند هاي مختلف و. نام آنها و يا قطعات بكار رفته در آنها براحتي به هدف خود نائل شويد و بدين ترتيب هرچه چهرچوب ذهني شما براي خريد دقيقتر باشد,بسهولت در آخر خواهيد ديد كه تنها از خيل عظيم نوت بوك هاي موجود در بازار تنها چند عددي نيازهاي شما را برآورده خواهد نمود كه در نهايت به حسن انتخاب خود نيز دست خواهيد زد.
در مورد خريد قسطي نيز بايد بگويم كه اصلا در ايران اين شيوه خريد به صلاح و صرفه نمي باشد.
به چند دليل:
1-شما مجبور هستيد جنسي را بخريد كه اگر كمي صبر پيشه مي نموديد-همان كاري كه من مي كنم-به قيمت پايين تر ازآن مي توانستيد خريداري نماييد.در حاليكه در خريد قسطي بايستي هزينه يك فروش تضمين شده را به همان قيمتي كه در ابتداي خريد برآورد شده خريداري نماييد و در اصل هم فروش فروشنده را تضمين نموده ايد و هم اينكه خودتان متضرر شده ايد.ضمن اينكه بهره آن را نيز اضافه از جيب خود خواهيد پرداخت.
2-معمولا وقتي قيمت تمام شده يك سيستم قسطي را در كل برآورد مي نماييد,مي بينيد كه اين قيمت تمام شده مساوي با قيمت يك سيستم جديدتر خواهد بود كه شما منتظر آمدن آن بوديد تا نمونه مورد نظر شما ارزان تر شود,در حاليكه اشتباه در همين جاست.
3-در خريد قسطي,شما بايستي هر ماه,مبلغي را پرداخت نماييد كه مي توانستيد آن مبلغ را صرف بهينه سازي نوت بوك خود نماييد,نظير خريد يك باطري اضافه يا وسايل جانبي.
4-در بهترين حالت اگر در همان شرايط قسطي بخواهيد رايانه خود را به هردليل ممكن واگذار نماييد,هيچ كس زير بار قسط آن نخواهد رفت و شما متضرر خواهيد شد.
5-گارانتي نوت بوك تمام شده و شما هنوز در حال پرداخت قسط هستيد,تصور كنيد كه نوت بوك شما نياز به تعمير داشته باشد,هنوز علاوه بر قسط,مجبوريد هزينه اضافي نيز متحمل شويد,با توجه به اينكه هزينه هاي تمام شده يك نوت بوك نيز كم نيست.
6-با پرداخت قسط به قيمت روز معامله,و با عنايت به ارزان تر شدن نوت بوك شما بدليل دست دوم شدن در حتي روز بعد از خريد كه كلي از قيمت آن مي كاهد و هم اينكه قيمت آن با ورود سيستم هاي جديدتر دچار افت مي شود,آيا با توجه به همين شرايط حاضر به خريد قسطي خواهيد بود؟

اگر مي بينيد كمپاني هاي بزرگ با رويي گشاده و دست و دلبازي در حال فروش محصولات خود در كشورهاي پيشرفته و صنعتي هستند و اقساط طولي المدت و ارزاني براي آن مي بندند,في المثل يك لپتاپ 3000 دلاري را با 50 دلار قسط ماهيانه محاسبه مي نمايند,دلشان به من و شما نسوخته بلكه جيب من و شما را در نظر دانرد و اينكه ما هميشه بدهكار و متضرر هستيم.سياست هاي پشت پرده اقتصد جهاني را كه من كمي از آن را بازگو نمودم را دست كم نگيريد.
اضافه شود,تب داغ خريد نوت بوك و دامن زدن به آن و.....

ممنون از شما كه ما رو از افتادن تو چاه رهايي دادي راستش به فكر افتادم يه دل بگيرم از زيگورات به نظرم دل خيلي بهتره
در ضمن قيمتاش دانشجو پسنده ؟!!!؟ من خودم دانشجويه مهندسي سخت افزار دانشگاه اصفهان هستم اميدوارم دوستان خوبي باشيم!!

mehran398

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam
man chan ta soal dashtam
1.sony vaio s460 chetore? nesbat be model haye dige sony mikham bedoonam chetore
2.aya HDD 7200 ya 5400 nesbat be 4200 rpm kheili fargh dare az nazar karayeee? age emtehan kardid lotfan begid chon sony aksare modelash 4200 hast va bazi ha 5400 va asan 7200 nadare
3.kolan behtarin modele sony dar hale hazer chi hast, ( az nazar nadashtane moshkel) ,mersi

man ino begiram khoobe?
Sony VAIO VGN-s480

Intel Pentium M Processor 730 (1.60 GHz)

512 MB DDR-SDRAM (DDR2-400, 512 MBx1)

40 GB HDD (5400rpm)

DVD+R Double Layer DVD+-RW Drive

13.3" WXGA TFT with XBRITE Technology

Graphic: internal

Lithium-ion Standard Capacity Battery (BPS2)

Microsoft Windows XP Professional

Wireless LAN (802.11b\g) and Bluetooth Technology

1 Year Standard Limited Warranty

Weight:1.9 kg

TOTAL: Price as configured: $1790.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
دوست عزيز جسارت مرا ببخشيد ولي از پاسخ دهي به پستهاي پينگليش معذورم.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از mtanhai :
ممنون از شما كه ما رو از افتادن تو چاه رهايي دادي راستش به فكر افتادم يه دل بگيرم از زيگورات به نظرم دل خيلي بهتره
در ضمن قيمتاش دانشجو پسنده ؟!!!؟ من خودم دانشجويه مهندسي سخت افزار دانشگاه اصفهان هستم اميدوارم دوستان خوبي باشيم!!
قيمت هاي دل در بازار جهاني كمي منصفانه تر از نمونه هاي با كارايي پايين تر و نامي فريبنده تر است ولي زيگورات را چه عرض كنم!!!بايد خودتان از نزديك ببينيد و با مقايسه قيمت با سايت مادر به اصطلاح گوشي دستتان بيايد.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از ReD3ath++ :
اسي جان يه سوال حساس!!! دارم :
نظرت راجع به اين درايوهاي سري Aspire , Ferrari كه به صورت Direct Load هست و سيني ندارد, چيه ؟ آيا از نظر كارائي مشكل آفرين خواهد شد و اصولا چرا بقيه شركتها از اين نوع درايو به هيچ وجه استفاده نكرده اند ؟؟؟؟
دوست عزيز سوال و توضيحتان مفهوم نبود,مي شود منبع اين گفتار را مشخص كني؟!در اين صورت من بدنبال جواب خواهم بود.در حال حاضر هيچ پيش زمينه اي براي جواب دهي ندارم.در اصل ملتفت قضيه نشدم.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از kima :
سلام
خوبین بچه ها ؟
دوستان ما به خاطر اشتباهی که کردیم تعداد زیادی وایرلس لن مینی پی سی آی خیلی قوی به فکر اینکه پی سی آی هست وارد کردیم
فقط تنها جایی که به ذهنم رسید یکی از پورت های ورودی لبتاپ هست که به این شکل هست
با توجه به پایه های این و شیار اون کسی اطلاع داره مربوط به چه نوع لبتاپ هایی هست ؟
ضمنا آیا کانورتری وجود داره که مینی پی سی آی را به پی سی آی تبدیل کنه ؟
این رو هم بگم که اندازه ایم کارت داخل عکس بزرگه
اندازه واقعی اون حدود 4 سانت در 6 سانت هست
کسی کمک کنه ممنون میشم
خوش باشید
خدا نگهدار
كيما جان اولا ممنون از جوابيه هايي كه در بخش من دادي و دوم اينكه ماركي,مدلي و ...نداري كه من برات لپتاپ مورد نظر را پيدا كنم يا بروشوري چيزي....
در ضمن مبدل چيزي كه مي خواستي در بازار وجود دارد.

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
این کارتها رو یکی از شکافهای توسعه زیر لپ تاپ وصل میشه و فکر نکنم مارک و مدل خاصی رو بطلبه چون رو اکثر لپتاپها جواب میده.(البته بعضی ها ناسازگاری نشون میدن).در حالت کلی استاندارد و شکل شکاف یکیه.
در مورد سیستم خودم intel mini Pci wlan روی لپتاپ dell inspiron 5120m نصب شده و خوبم کار می کنه.
البته نمی دونم نوع این کارتها چیه اما اگه فقط از 802.11 b پشتیبانی کنه یه خورده تو دردسر میفتی!

ReD3ath++

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
7
ببین این Acer تو برخی مدلهاش یه سری درایو داره که اصطلاحا معروفه به Dircet Load ... خودش بهش میگه Slot load ; به نظر این حقیر این درایوها که روی NoteBook خیلی بهتره (چون تا حالا چند بار نزدیک بوده سینی درایو خودم کنده بشه !!!)
بعدش من فقط میخوام بدونم چرا بقیه شرکتها از این طراحی درایو استفاده نکرده اند ؟!؟!؟! آیا مشکلی داره ؟ :(

Electronics Art

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
18
سلام اسفديار خان
مثل اينكه همشهري هم هستيم آقا مخلصيم
خوب
ميخوام بدونم ما در نظر داريم يه لپ تاپ سوني بخريم به اميد خدا
اول اينكه پردازنده 2 گيگ سنترينو با 2 مگ كش كه ميشه دوتان وجود داره
راستي معادل سرعتش با سي پي يو هاي معمولي چي ميشه
رمش هم يه گيگ قابل ارتقاع به 2 گيگ
گرافيكش 128 مگ 128 بيتي 6600 جى فورس
راستي گرافيك لپ تاپ ها چه پروسسورهایی داره
هاردشم 80 گيگ
دي وي دي رايتر دابل لير هم داشته باشه
صفحه نمايش هم 15 يا 16 يا 17 تي اف تي راستس جديدترين تكنولوژي ال سي دي چيه
باتريشم يه 7 ساعتي دووم بياره
از نظر انواع پورتهاي سري و موازي و يو اس بي و آي اي اي اي و بيسيم و بلوتوث و وی آی وی وو و.... هم كامل باشه
پورتي هم داشته باشه كه از امكانات ديگر كامپيوتر هاي روميزي هم بشه استفاده كرد موس و صفحه نمايش و صفحه كليد و ....
سيستم امنيتي نميدونم كارتي اثر انگشتي چيزي هم داشته باشه
وزنشم حدود 2 کیلو
بقيه اش رو هم بعداَ منويسم
راستي مورد استفاده ما صنعتي و محاسباتي خواهد بود ه همين دليل به انواع پورتها نياز داريم
يه همچين چيزي وجود داره ؟؟؟
چقدر مايه ميخواد ؟؟؟
بازم مخلصيم

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از Electronics Art :
سلام اسفديار خان
مثل اينكه همشهري هم هستيم آقا مخلصيم
خوب
ميخوام بدونم ما در نظر داريم يه لپ تاپ سوني بخريم به اميد خدا
اول اينكه پردازنده 2 گيگ سنترينو با 2 مگ كش كه ميشه دوتان وجود داره
راستي معادل سرعتش با سي پي يو هاي معمولي چي ميشه
رمش هم يه گيگ قابل ارتقاع به 2 گيگ
گرافيكش 128 مگ 128 بيتي راستي جي پي يو يا پروسسور گرافيك لپ تاپ ها چيه
هاردشم 80 گيگ
دي وي دي رايتر دابل لير هم داشته باشه
صفحه نمايش هم 15 يا 16 يا 17 تي اف تي راستس جديدترين تكنولوژي ال سي دي چيه
باتريشم يه 7 ساعتي دووم بياره
از نظر انواع پورتهاي سري و موازي و يو اس بي و آي اي اي اي و بيسيم و بلوتوث و.... هم كامل باشه
پورتي هم داشته باشه كه از امكانات ديگر كامپيوتر هاي روميزي هم بشه استفاده كرد موس و صفحه نمايش و صفحه كليد و ....
سيستم امنيتي نميدونم كارتي اثر انگشتي چيزي هم داشته باشه
بقيه اش رو هم بعداَ منويسم
راستي مورد استفاده ما صنعتي و محاسباتي خواهد بود ه همين دليل به انواع پورتها نياز داريم
يه همچين چيزي وجود داره ؟؟؟
چقدر مايه ميخواد ؟؟؟
بازم مخلصيم
اولا" که مخلص اسفندیار خان هم هستیم هر چی بگن متین. :happy:
با اندک تجربیات یک و سال نیمه ی خودم عرض کنم:
جمع کردن همه ی این امکانات تو یه سیستم واقعا" مشکله.این از این.
پردازنده ی 2 گیگ هم هست با همون 2 مگ کش.
صفحه نمایش 17 اینچ به هیچ وجه توصیه نمیشه چون ابعاد لپتاپ رو خیلی بالا میبره و حمل و نقلش مشکل تر از اونیه که تصور میشه.البته اگه کسی می خواد از لپتاپش استاده ی رومیزی بکنه یه چیز دیگه ست.
معادل سرعت اون با سی پی یو های معمولی سوال اشفته ای به نظر میاد و پایه و اساس علمی نداره منتهی از لحاظ تجربه می تونم بگم 1.7 سنترینو تقریبا" با 2.4 معمولی برابری می کنه.(کاملا" تجربی).
عموما" رمشون تا یه گیگ ارتقا داده میشه منتهی بعضی مدلها تا دو گیگ هم اجازه می دن.
اگه کار گرافیکی حجیم می خوای تو سونی باید سراغ سری اف اس بری.
80 گیگ هارد هم (اگه مشخصات قبلی رو بتونی با هم جمع کنی) محدودیتی برات ایجاد نمی کنه.
در مورد دی وی دی دابلر اطلاعات زیادی ندارم اما اینو بگم موردی نیست که رو انتخابت تاثیر آنچنانی بذاره.مگه اینکه خیلی کار رایت و اینا داشته باشی.عموما" توصیه بر اینه که یه لپ تاپ با قابلیت حمل و نقل پذیری بالا انتخاب کنید و این مسایل جانبی رو به سیستم رومیزیتون محول کنید.لپ تاپ خودم دی وی دی رایتر نداره اما هر وقت بخوام یه دونه واسه رومیزیم می گیرم و لزومی نداره کلی هزینه ی دستگاه رو بالا ببرم.
7 ساعت باتری! با این کاری که می خوای ازش بکشی خیلی مشکله.حداکثر 4.5 حالا اگه باتری اضافی و اینا هم بخری که هزینه ش زیاده.
سری و یو اس بی و 1394 و بیسیم رو اکثر لپتاپها هست منتهی بلوتوس رو مدلهای جدیدتر وجود داره و موازی رو هم بعضی شرکتها نمی ذارن.اگه خیلی رو این مورد حساسیت داری باید بگم که اکثر لپتاپها از Port replicator پشتیبانی می کنن و می تون درگاههای سیتم رو افزایش بدی.یه قطعه ست که لپ تاپ روش سوار میشه و کلی پورت و اینا داره.
سیستم امنیتی!!! کارت! انگشت! التماس دعا :D .... باید یه سفر بری مملکت شیطان اونجا سفارشی واست بسازن!
اگه خیلی لازمه می تونی از انواع یو اس بیش بهره ببری. ;)

القصه اگه همچین سیستمی (سونی) پیدا بشه تو بازار ایران کم کمش 2700000 به بالا قیمتشه اونم نه با همه ی این امکانات و البته وزنشم مطمئنا" زیاد خواهد بود.علی الخصوص انواع 17 اینچ.

به عقیده ی من بهتره اول سقف بودجه رو مشخص کنی.بعد از بین اون موارد بالا مهمترینشو انتخاب کنی چون لپ تاپ سیستم رومیزی نیست که هر آنچه که دلمان بخواهد روش باشه.در ضمن محل خرید هم مهمه ایران یا خارج.
راستی نمی دونم چرا رو سونی زوم کردی! مارکهای خوب دیگه ای هم هست با قیمت پایین تر.
برای کارای صنعتی لپ تاپهای آی بی ام بسیار مقاوم هستن اما خوب تو بازار ایران قیمتشون خیلی بالاست.
لپ تاپهای سونی کیفیت صفحه نمایششون خیلی بالاست (در مقایسه با بقیه) اما بازم ال سی دی لپ تاپ به پای اوناع مشابه رومیزی نمیرسه که طبیعی هم هست تو لپ تاپ محدودیت انرژی داریم و نمیشه کیفیت رو زیاد بالا برد.
در ضمن اون راهنمای لپ تاپ رو هم بخونی بد نیست.
موفق باشی.

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از electronic :
باید یه سفر بری مملکت شیطان

:lol: :lol: :lol: :lol:
انصافاَ با حال بود
بعداَ ميام كامل تر مي نويسم
در مورد قيمت مي تونيم 2.5 به بالا هم پرداخت كنيم ولي براي چيزي كه واقعاَ ارزش داشته باشه
بادوام - ثبات و كيفيت و كارايي و سرعت عالي - كار مارو لااقل تا 10 سال آينده راه بندازه :blink:

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
:lol: :lol: :lol: :lol:
انصافاَ با حال بود
بعداَ ميام كامل تر مي نويسم
در مورد قيمت مي تونيم 2.5 به بالا هم پرداخت كنيم ولي براي چيزي كه واقعاَ ارزش داشته باشه
بادوام - ثبات و كيفيت و كارايي و سرعت عالي - كار مارو لااقل تا 10 سال آينده راه بندازه :blink:
10 سال! فکر نکنم همچین لپتاپی وجود داشته باشه.به هر حال اگه 3 به بالا هم بذاری هیچوقت نمی تونی به کارایی یه سیستم رومیزی یک ملیونی برسی!من خودم با یه جمله ی اسفندیار خان مشکل داشتم اما وقتی که لپتاپ خریدم به شرافت این تیکه کلام پی بردم!:D

هیچ وقت با دید یه سیستم رومیزی سراغ لپتاپ نرید.

نظر شخصی: 2.5 به بالا واسه لپتاپ اونم تو بازار ایران و با این مدلهای محدود و عموما" قدیمی اصلا" به صرفه نیست.اگه می تونی از خارج بگیری برو سراغ IBM.البته dell latitude هم تو این رنج قیمت مدلهای خوبی داره منتهی گرافیک و شکل و شمایلش همه پسند نیست هر چند که مهندس جماعت راحت با این مساله کنار میان!:lol:

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
راستش خودمم بعید می دونستم این همه امکاناتی که من می خوام توی یه له لپ تاپ پیدا بشه
ولی راستیتش میخوام یه چیز خوب باشه
نه خیلی سطح بالا یه چیز حرفه ای چون ازش کار خواهم کشید گیر دادم امکاناتش خوب باشه
حالا شما یکی دو تا از لپ تاپ های حرفه ای معرفی کنید فکر کنم سونی و توشیبا از دیگر مارکها خوبتر باشند

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
راستش خودمم بعید می دونستم این همه امکاناتی که من می خوام توی یه له لپ تاپ پیدا بشه
ولی راستیتش میخوام یه چیز خوب باشه
نه خیلی سطح بالا یه چیز حرفه ای چون ازش کار خواهم کشید گیر دادم امکاناتش خوب باشه
حالا شما یکی دو تا از لپ تاپ های حرفه ای معرفی کنید فکر کنم سونی و توشیبا از دیگر مارکها خوبتر باشند
دوست گرامي با سلام,
1-اولا الكترونيك عزيز بسيار مبسوط پاسخ گفتند و اين برايم افتخار دارد كه ميبينم حداقل زحماتم در اينجا بي ثمر نبوده است.
2-لپتاپ هايي از اين دست كه شما مي خواهيد,بيشتر در دسكتاپ و جايگزين آن كاربرد دارند نه در نوت بوك.
3-سياست شركت سازنده يعني سوني اين است كه با تقسيم بندي مدل هاي گوناگون,ماركي توليد كند كه تمامي امكاناتي كه شما مي خواهيد را بيكباره در خود نداشته باشد.اين يك اصل تجاري است.
4-آنچه شما خواسته ايد,در مدل هايي همچون ايسر و دل تا حدود زيادي برآورده مي شود.البته آنهم در مدل هايي خاص.
5-اين نمونه اي كه شما خواسته ايد,در صورت وجود در حد بالاي 3.5 ميليون تمام خواهد شد,مي توانيد با خرجي نصف اين مقدار,همين قطعات را در دسكتاپ داشته داشته باشيد,مقرون به صرفه تر خواهد بود.
6-تمامي اين قطعات با صفحه نمايش مورد نظر شما,فقط يك باطري حداكثر 2.5 تا سه ساعته عهده دار آن خواهد بود.
الكترونيك عزيز در اين مورد كمي بيشتر شما را اميدوار نموده و تخفيف داده اند. :happy:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از ReD3ath++ :
ببین این Acer تو برخی مدلهاش یه سری درایو داره که اصطلاحا معروفه به Dircet Load ... خودش بهش میگه Slot load ; به نظر این حقیر این درایوها که روی NoteBook خیلی بهتره (چون تا حالا چند بار نزدیک بوده سینی درایو خودم کنده بشه !!!)
بعدش من فقط میخوام بدونم چرا بقیه شرکتها از این طراحی درایو استفاده نکرده اند ؟!؟!؟! آیا مشکلی داره ؟ :(
دوست گرامي,پي ام شما دريافت شد و اقدام خواهد گرديد.
شركت ايسر جزو نادر شركت هاي توليد كننده لپتاپ است كه خود با قطعه سازي دست مي زند.سياست اين شركت در حال حاضر بر اين منوال است كه كمي از دست واسطه ها كوتاه نموده و خود سود ببرد.حال اين شركت در مدلهاي مختلف برخلاف گذشته اقدام به تنوع نموده كه هركس با هربودجه و توان مالي به خريد نوت بوك مورد علاقه خويش دست بزند.خوب چه ارتباطي با صحبت ما داشت؟
اين شركت در ارائه مدل هاي مختلف سعي در توليد نوت بوك هاي ميد-رنج داشته كه طيف وسيعي از خريداران نوت بوك مخصوصا در بار اول همين مدل را انتخاب مي نمايندودر اين حال بر خلاف دسته بندي هاي ديگر در برندهاي مختلف ديگر كه البته بنظر من بيشتر بازارگرمي است تا تنوع مدل,نوت بوك هاي قدرتمندي ارائه مي شود كه تمامي نيازهاي يك كاربر متوسط رو به رشد و در حال تبديل به كاربرحرفه اي را در برگيرد.در اين حال,ايسر سعي مي نمايد كه كامل ترين و به اصطلاح خود,به روز ترين قطعات را بكار گيرد تا نياز كاربر به وسايل جانبي و ارتقا نيز از بين برود.
در بين برندهاي مختلف ديگر البته بغير از تقريبا دل كه همچون ايسر اقتصادي فكر كرده و بخوبي نيز در اين سياست عمل مي كنند,شما وقتي يك ايسر از همان مدل هايي كه نام برديد,خريداري مي كنيد,نيازي به وسايل جانبي و ارتقا نخواهيد داشت و بدين ترتيب مثلا نيازي به تعويض درايو شما كه يك رايتر كامل دي وي دي است,به درايو ديگر و يا اتصال باطري به آن را نداريد و عملا در خريد خود بخوبي صرفه جويي نموده ايد,پس در اين حال سه مزيت عمده وجود دارد:
1-نياز به ارتقا نيست,نياز به خريد وسايل جانبي نيست.
2-نياز به تعويض قطعه نيست.
3-رايانه نسبت غني از پورت هاي بسياري داريد كه براي يك كاربر حرفه اي بسيار مهم است.
نكته همين جاست كه رايانه اي كه مثلا داراي پورت هاي غني تري بوده باشد براي من نوعي كه به تك تك پورت هاي خودم در نوت بوك نياز دارم,بسيار بيشتر از يك رابط پورت عمل مي كند كه هم انرژي برخواهد بود و هم اينكه هزينه بر است.
اميدوارم حال درك نماييد كه منظور من چه بود.البته همانطور كه اشاره كرديد,اين مطلب در برخي مدلهاي فوق نظير آنچه گفتيد مصداق دارد.
از دير شدن جواب فوق هم معذرت مي خواهم.در ابتدا هم گمان كردم,در باب درايورهاي نرم افزاري صحبت مي كنيد.

بالا