• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

Electronics Art

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از amir1939 :
صابر خان
واقعا توپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ بود ترکوندی داداش ای ول

با توجه به اینکه 100 دلار از a790 ارزونتره به نظر می رسه تو ایران باید حدود 2700 باشه! مثل اینکه قراره کل زندگیم رو بذارم روش به هر حال یه باتری آلترناتیو هم می خواد و یه کیف و موس! سنگین هم هست 8.8 پوند تقریبا 4 و خورده ای کیلو !
خودش یه پا پی سیه خدایی واقعا اصلا پی سی هم اینجوری پیدا نمی شه
نظر شما هم اینه که گارانتی بین المللی کافیه یا داخل ایران هم گارانتی باشه ؟

والا تو بحث گارانتي و اينا اسفنديار خان صاحب نظرند
ولي با توجه به اينكه عمو جان شما آنور آبهاي نيلگون هستند و اينكه اصلاَ شما اونو تو خارج ميخرين و رجيسترش
مي كنين سوني هم ديگه تو فرانسه سرويس ميده اگه زبانم لال خدايي نكرده مشكلي پيش بياد ميتونين از طريق عموتون مشكل رو حل كنين
نمي دونم با اين شرايط ميصرفه كه تو ايران گارانتي بشه يا نه
ولي واقعاَ اين جمله "اين يك سوني ست" مشهوده فكر نكنم نوت بوك ساخت سوني امريكا به اين زوديا از پا دربياد

خوب ببينيم كه اسفنديار خان چي ميگن

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
اسفندیار خان
بذارید من هدف اساسیمو از تهیه یه کامپیوتر قابل حمل بگم
منم مثل بقیه بجه ها دانشجو هستم اونم تو شهری به جز شهر خودم
اینور و آنور کردن سیستم رومیزیم که دیگه غیر ممکنه
از اونور هم وضعیت کمبود جا تو خوابگاه و اینا مطرحه
از اینور هم من بدون پی سی می میرم
از همه مهمتر چون الکترونیک میخونم کامپیوتر یکی از اساسی ترین وسایل من هستش
پس من این نوت بوکی رو که خواهم خرید در واقع میخوام جایگزین سیستم رومیزیم کنم که
همون امکاناتو و سرعت و اینارو داشته باشه ولی قابل حمل باشه
یعنی من الآن تنها مشکلی که با کامپیوترم دارم اینه که قابل حمل نیستش
پس یه نوت بوک با امکانات بالا می خوام که تو کارایی که باهاش انجام خواهم داد کم نیاره

حالا با این اوصاف ما رو از ظلمات به نور هدایت کنین
فکر کنم خواست امیر خان هم مثل من باشه

amir1939

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از Electronics Art :
اسفندیار خان
بذارید من هدف اساسیمو از تهیه یه کامپیوتر قابل حمل بگم
منم مثل بقیه بجه ها دانشجو هستم اونم تو شهری به جز شهر خودم
اینور و آنور کردن سیستم رومیزیم که دیگه غیر ممکنه
از اونور هم وضعیت کمبود جا تو خوابگاه و اینا مطرحه
از اینور هم من بدون پی سی می میرم
از همه مهمتر چون الکترونیک میخونم کامپیوتر یکی از اساسی ترین وسایل من هستش
پس من این نوت بوکی رو که خواهم خرید در واقع میخوام جایگزین سیستم رومیزیم کنم که
همون امکاناتو و سرعت و اینارو داشته باشه ولی قابل حمل باشه
یعنی من الآن تنها مشکلی که با کامپیوترم دارم اینه که قابل حمل نیستش
پس یه نوت بوک با امکانات بالا می خوام که تو کارایی که باهاش انجام خواهم داد کم نیاره

حالا با این اوصاف ما رو از ظلمات به نور هدایت کنین
فکر کنم خواست امیر خان هم مثل من باشه

دقيقا مثلا من اول يه fs 680/w می خواستم قیمت دارم تو ایران 2500 خوب من برم این a60091 رو از خارج بگیرم قیمتش می شه 2500 !!!
به هر حال من اگه می تونستم یه دسکتاپ قوی داشته باشم مشکل حل بود اما دسکتاپ من قدیمیه(پنتیوم III ) و من نمی تونم یه دونه دیگه بگیرم مشکل حمل و نقل هم هست

من یه 1.6 dothan با رم 512 و گرافیک 128 nvidia می خوام به همین هم راضیم فقط گرافیکش بالا باشه !! مانیتور هم 15.4 در کل سری fs

صابر خان
اینا که گارانتی بین المللی داره تو دوبی هم گارانتی قبول می کنن!

خدا همه ما رو به نور هدایت کنه! :rolleyes:

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از amir1939 :
من یه 1.6 dothan با رم 512 و گرافیک 128 nvidia می خوام به همین هم راضیم فقط گرافیکش بالا باشه !! مانیتور هم 15.4 در کل سری fs

اینا که گارانتی بین المللی داره تو دوبی هم گارانتی قبول می کنن!

خدا همه ما رو به نور هدایت کنه! :

خوب مدلي با اين مشخصات سراغ داري ؟؟
به جز ايران همه جا گارانتي بين المللي قبول مي كنن حتي مالدبو :)
آمين :)

amir1939

Registered User
لایک‌ها
1
خوب مدلي با اين مشخصات سراغ داري ؟؟
به جز ايران همه جا گارانتي بين المللي قبول مي كنن حتي مالدبو :)
آمين :)

FS645 Son 1.63Ghz 512MB 80GB DVD+RW 15.4'' ECO 128MB 2.6Kg 56K+WiFi 15,900,000

FS640 Son 1.63Ghz 512MB 80GB DVD+RW 15.4'' ECO 128MB 2.6Kg 56K+WiFi 15,200,000

FS635 Son 1.63Ghz 512MB 60GB Combo 15.4'' ECO 128MB 2.6Kg 56K+WiFi 13,900,000

FS500B02 Son 1.63Ghz 512MB 60GB Combo 15.4'' ECO 128MB 2.6Kg 56K+WiFi 14,400,000

amir1939

Registered User
لایک‌ها
1
در ضمن نمی شه تو فرانسه از آمریکا خرید بلکه مدل های اروپایی رو می شه منم این دو تا رو انتخاب کردم به نظرت کدوم بهتره؟

VGNA417M 1800 euro

Intel® Centrino™ Mobile Technology with Intel Pentium® M processor 750 (1.86 GHz) and Intel® Pro/Wireless 802.11b/g
Supports Enhanced Intel® SpeedStep® technology
Microsoft® Windows® XP Home Edition with Service Pack 2
80 GB (Serial ATA 5400 rpm) hard disk drive
Memory: 2*256 MB DDR SDRAM; maximum 1 GB DDR SDRAM
Widescreen 17" WXGA+ (1440 x 900) X-black LCD screen
Graphics: ATI MOBILITY™ RADEON™ X600 with 256 MB VRAM
16-bit CD-quality stereo sound
Double layer DVD±RW drive (up to 24x CD-ROM reading speed / up to 24x CD-R reading speed / up to 24x CD-RW reading speed / up to 8x DVD-ROM reading speed / up to 8x DVD-R reading speed / up to 6x DVD-RW reading speed / up to 8x DVD+R reading speed / up to 4x DVD+R DL (Double Layer) reading speed / up to 6x DVD+RW reading speed / up to 24x CD-R writing speed / up to 24x CD-RW writing speed / up to 8x DVD-R writing speed / up to 4x DVD-RW writing speed / up to 8x DVD+R writing speed / up to 2.4x DVD+R DL (Double Layer) writing speed / up to 4x DVD+RW writing speed)
Ethernet network; built-in 56 kbps data / fax modem; Wireless LAN 802.11b/g; Bluetooth® technology
Built-in stereo speakers, touchpad, auto luminance sensor, plug & display
Connections: docking station, i.LINK™ (IEEE1394) S400, 3 USB 2.0 ports, Memory Stick™ slot, PC card slot
Wireless switch, volume buttons, magnify button, brightness button, S1 button, mute button
Dimensions (W x H x D): 405.5 x 42.2 - 45.2 x 280.1 mm
Weight with battery: 3.9 kg
Battery life up to 2.5 Hours

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

VGNFS295XP تو ایران 2 تومن بدون MP3 PLAYER قیمت دارم حالا طرف اگه دبه در نیاره و رو قیمت نکشه! یا اصلا خالی نبسته باشه! چون نه شماره تلفن و نه آدرسی ازش ندارم فقط EMAIL !!!
1850 EURO

D drive, this machine is ideal for carrying out demanding professional activities.
Intel® Centrino™ Mobile Technology with Intel® Pentium® M processor 750 (1.86 Ghz) and Intel® Pro/Wireless 802.11b/g
Microsoft® Windows® XP Pro with Service Pack 2
100 GB (Ultra ATA / 100 4200 rpm) hard disk drive
Memory: 1*512 MB DDR SDRAM; maximum 1 GB DDR SDRAM
Widescreen 15.4" WXGA (1280 x 800) X-black LCD screen
Graphics: NVIDIA® GeForce™ Go 6200 with TurboCache™ supporting 128 MB (NVIDIA® TurboCache™ technology combines the size and bandwidth of video memory and dynamically available system memory for optimal system performance)
DVD±RW dual layer drive (up to 24x CD-ROM reading speed / up to 24x CD-R reading speed / up to 20x CD-RW reading speed / up to 8x DVD-ROM reading speed / up to 8x DVD-R reading speed / up to 4x DVD-RW reading speed / up to 8x DVD+R reading speed / up to 4x DVD+R DL (DL) reading speed / up to 4x DVD+RW reading speed / up to 24x CD-R writing speed / up to 10x CD-RW writing speed / up to 8x DVD-R writing speed / up to 4x DVD-RW writing speed / up to 8x DVD+R writing speed / up to 2.4x DVD+R DL (DL) writing speed / up to 4x DVD+RW writing speed)
Dimensions (W x H x D): 364 x 25.4 - 35.9 x 264.5 mm
Weight with battery: 2.9 kg
Battery life up to 2 Hours
WITH MP3 PLAYER

نظرت چیه؟

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
VGNFS295XP تو ایران 2 تومن بدون MP3 PLAYER قیمت دارم حالا طرف اگه دبه در نیاره و رو قیمت نکشه! یا اصلا خالی نبسته باشه! چون نه شماره تلفن و نه آدرسی ازش ندارم فقط EMAIL !!!
1850 EURO
نظرت چیه؟
_______________________________________________________________________________________

به نظر من اين خوبه
ولي بازم عمر باطري كمه :(
چطوري ميخواي ازش بخري
مطمئن هستش آخه بدون نشوني و اينا كه نميشه :blink:

راستي امير جون
سايت سوني تو دبي ادرسش چيه ؟؟

amir1939

Registered User
لایک‌ها
1
1850 EURO
نظرت چیه؟
_______________________________________________________________________________________

به نظر من اين خوبه
ولي بازم عمر باطري كمه :(
چطوري ميخواي ازش بخري
مطمئن هستش آخه بدون نشوني و اينا كه نميشه :blink:

راستي امير جون
سايت سوني تو دبي ادرسش چيه ؟؟

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
واسش email زدم گفتم آدرست رو بده تا ببینم چی جواب می ده می شه یه باتری دیگه خرید فکر کنم حدود 130 تومن!
سایت سونی تو امارات هم تعداد جنساش کمه اینم آدرس:
http://www.sony-mea.com/vaio/portal.asp

قیمت هاش هم به درهم هست

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
دوست گرامي در سايت cnet.com يه چرخي بزن ببين ميد رنج چي معرفي شده تا اين طيف برايتان مشهود باشه.بعد مابقي طيف هاي معرفي شده مورد تايي آنها را بخوانيد تا بدانيد چه تفاوت هاي اصولي به هم دارند.باز من در خدمتم.

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
اسفنديار خان
چرا تو سي نت لپتاپ هاي سوني تو ريويوها اول و اينا نيستند ؟؟؟ :blink:
يعني ملت با سوني حال نم كنند ؟؟؟ :(

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
اسفنديار خان
چرا تو سي نت لپتاپ هاي سوني تو ريويوها اول و اينا نيستند ؟؟؟ :blink:
يعني ملت با سوني حال نم كنند ؟؟؟ :(
خوب اين شد حرف حسابي....حالا اگر من به شما مي گفتم كه سوني در باب بحث ما نمي گنجد,و با توجه به اينكه شما از fan club سوني بوديد,ناچار شدم بصورت تلويحي شما را به راه راست هدايت نمايم. :lol:
و اما دلايل:(توجه كنيد كه ديد حرفه اي به مطالبم داشته باشيد و از افكار حاشيه اي دوري كنيد,ضمن اينكه اگر بر روي صحبت هايم كمي بيشتر فكر كنيد,بهتر ديد حرفه اي پيدا خواهيد نمود).
1-همواره در انتخاب يك لپتاپ مجموعه كارايي دستگاه در نظر گرفته مي شود و به قدرت و سرعت آن كمتر پرداخته مي شود.كارايي دستگاه نيز بصورت جزئي نگر و كلي نگرانه مورد مداقه قرار مي گيرد.شما هيچگاه در يك وب سايت شركت معتبري كه به عمد براي معرفي,بازار يابي و فروش و خدمات پس از فروش طراحي و اجرا مي گردد,نمي توانيد اين حقايق را در يابيد.كارايي دستگاه بصورت كلي يعني در صورت محاسبه هزينه هاي تمام شده ,چه قطعات سخت افزاري در كنار نرم افزارهاي موجود به ايفاي نقش كلي خواهند پرداخت كه شماي مصرف كننده از آن انتظار داريد و كارايي جزئي يعني اينكه عملكرد هر قطعه در تست هاي قبل از طراحي انبوه و توليد زياد براي بازار سفارش شركت هاي صاحب نام در خواست كننده قطعات ,به چه صورت بوده و آيا قابل قبول هست يا خير؟
2-معيارهاي هر شركت تولييد كننده در زمينه نوت بوك در اين باب و سياستي كه آنها از آن سياست پيروي مي نمايند,بكل متفاوت از بقيه بوده و اين يعني هر شركتي با تكيه بر زمينه اي نرم افزاري يا سخت افزاري كه خود بر آن احاطه دارد و آن را براي خود محفوظ مي دارد,سعي در برجسته نمودن آن زمينه و برخ كشيدن آن در بازار يابي هاي منطقه اي و جهاني خواهد داشت كه متعاقب آن, در نبود داده هاي مفيد,سر من و شماي مصرف كننده بي كلاه خواهد ماند.
3-حال بر پايه اين دواصل كلي و چند اصل جزئي كوچك,هر نوت بوك در هر رده طبقه بندي شده و از هر شركت صاحب نام,داراي معايب و مشكلاتي هرچند كوچك و گاه درشت بوده كه تنها كاربران حرفه اي و گاه آماتور هاي علاقمند آن را مكاشفه نموده و در سايت هاي معتبري همچون همان سايتي كه من به شما معرفي نمودم به ديد خريداران مشتاق و علاقمند آتي به بررسي چنين مشكلاتي مي پردازند.
4-نبود اطلاعات ريزي همچون چنين اصول ساده ولي از انظار پنهان مانده سبب مي شود كه در بازار ايران روندي بكلي معكوس را تجربه نماييم,تا بدان حد كه اين بازار بالقوه,بهشت رانده شدگان جهاني و قتلگاه مصرف كنندگان نگون بخت ايراني مي گردد.
5-و اما مورد سوني,شركت سوني در ابتداي تاسيس بسيار موفق عمل مي نمود ولي متعاقب موفقيت هاي بسيار و بنا به اصل لا تغيير "در هر زمينه سود رساني كن"در گير مسائلي همچون توليد دستگاه هايي ديگر همچون پلي استيشن و نوت بوك و شبه ipod گرديد.ضمن اينكه در زمينه فيلم سازي و انيميشن نيز سرمايه گذاري مي نمايد.
در اين بين شركت هايي فقط بصورت اختصاصي اقدام به توليد مثلا نوت بوك مي نمايند و چون در دنياي امروز تخصص و تخصصي كار كردن حرف اول و آخر را مي زند,حال مي بينيم كه شركت هاي معظم و بزرگي چون توشيبا و سوني در برخي رده هاي توليدي در حال ضرر دهي هستند و اگر به آمار هاي بازارهاي آمريكاي شمالي كمي بيشتر دقت كنيم كه وضعيت فروش در آنجا به چه صورت است,شايد بيشتر به اين مسائل اشراف يابيم.
6-شركت سوني متاسفانه در توليد نوت بوك كاملا موفق عمل ننمود.اين درست كه كيفيت تصويري و شفافيت آن و نيز خوش استيلي و به اصطلاح جاذبه سكسي محصول توليدي توسط اين شركت صاحب نام,كمي به فروش آن كمك نموده ولي در عمل مشكلاتي هم به بار آورده كه از ديد يك منتقد و مصرف كننده نهايي مخفي نمي ماند.
مشكلاتي چون:
الف-خريد قطعه سفارشي از شركت هاي تولييد كننده قطعه كه خود بر هزينه هاي جانبي و در نتيجه هزينه نهايي تمام شده مي افزايد.
ب-تكنولوژي بكار رفته در توليد صفحه نمايش سوني كه هنوز اين تكنولوژي به حدي ارزان نيست كه بتوان آن را مقرون به صرفه محسوب نمود.
ج-با گذشت زمان و بخصوص با تكنولوژي هاي جديد تر بكار رفته در نوت بوك هاي جديدتر بايستي قيمت هاي نسخه هاي قبلي كمتر شده كه در عمل سوني چنين كاري نمي كند و در بكار گيري تكنولوژي جديدتر كمي محتاط تر عمل مي كند.
د-سوني در سياست هاي فروش خود در نوت بوك,تمامي امكانات روزي كه شركت هايي همچون دل و ايسر در نوت بوك هاي خود بكار مي گيرند را لحاظ ننموده و بدين ترتيب هرچه در محصولات بظاهر متنوع و در اصل گمراه كننده در نوت بوك هاي سوني بيشتر مي نگريد,شبيه اين امر خواهد بود كه يك نوت بوك كامل را به چند نوت بوك ناقص تبديل نموده اند و مثلا در يكي كارايي بلوتوث گذارده اند و در ديگري فقط واي فاي را.(فقط مثال)
ه-سوني در اين همه رده توليدي نوت بوك,محض رضاي خدا حتي يك رايانه كارا وگيرا معرفي ننموده و اين براي اين شركت با اين همه سابقه افت فراوان به همراه دارد در حاليكه شركت هاي ديگر حداقل چند نمونه از نمونه هاي بيشمار توليدي خويش را برجسته تر از ديگري قرار داده اند.و اين مطلب در چنين سايت هايي بوضوح مشخص است.
و-قيمت تمام شده محصول براي خريدار حرفه اي مهم تر از جاذبه و زيبايي محصول بصورت ظاهري است.شما وقتي بيك سوني مي رسيد,و آن را با مانيتور روشن مي بينيد,شكل خوش استيل و ظاهر فريبنده آن شما را اغوا مي نمايد كه حتما كارايي آن سه چندان مابقي خواهد بود.در حاليكه اين امر درست مشابه اين است كه خانمي بغايت طناز و عشوه گر را در خيابان مي بينيد كه اگر زيبايي خيره كننده وي چشم عقل شما را زائل ننمايد,آنگاه مي توانيد در يابيد كه درون وي نيز بغايت جمال بيروني ايشان هم هست يا خير؟!
ز-اگر سوني در زمينه توليد واكمن و پلي استيشن و بسياري محصولات ديگر موفق عمل نموده,دليلي بر تكرار اين موفقيت در توليد ساير محصولات ديگر نخواهد بود.همان مطلبي كه در بازار ايران جاافتاده:هر آنچه كه نام سوني بر آن مي درخشد,بي همتاست."
ح-چندي پيش در يك سايت خبري سخت افزاري خارجي كه البته به زبان ديگري بود ولي معتبر و گويا و متاسفانه دوستان بيشتر بر زبان انگليسي اشراف كامل دارند و تمامي مطالب را به اين زبان ديده و مشاهده و قبول مي نمايند,خواندم كه سوني در حال انتقال محرمانه خط توليد نوت بوك خود همانند آي بي ام به چين است.دقت كنيد,خط توليد نه خط مونتاژ.
اميدوارم طولاني بودن مطلب را ببخشاييد,ولي اگر خودتان به نتيجه مطلوب نمي رسيديد,حرف هاي من محلي از اعراب نمي داشت.البته شايد هم من بصورت هدايت شده در حال شستشوي مغز دوستان هستم!!! :lol: :lol: :lol:

Arash Yoosefy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
يه مدل نتبوك (دانشجويي) اگه زحمت نباشه معرفي كنيد

كاربردشم يكي براي سفر كه بشينيم فيلم اونم از نوع دي وي دي و موزيك گوش كنيم(عمر باطريش زياد باشه)، ارائه طرحهاي گرافيكي به مشتري

با توجه به مقاله ي خريد لپ تاپ

قابليت ارتقاي هارد گرافيك حافظه وجود داشته باشه ادي وي دي هم بخونه و قابل تعويض باشه تا بعدن ها دي وي دي رايتر روش بندازيم و صفحه نمايشم14 يا 15 هارد هم 30 يا 40
وايرلس هم داشته باشه

يه جا هم آدرس بديد قسطي راه بياد

amir1939

Registered User
لایک‌ها
1
اسفندیار خان

خدا شما را برای همه لپ تاپ دوستان حفظ کنه خیلی خیلی ممنون اما چند تا مشکل هست که مطرح می کنم :
انتخاب اول بنده ibm بود که همون طور که می دونید متاسفانه در ایران یا پیدا نمی شه یا مدل های قدیمی هست و فعلا هم كه ديگه توليد نمي شه از ibmبعد به سراغ dell رفتم متاسفانه قیمت ها آنقدر بالا بود (حتی در اروپا) که از خیر آن نیز گذشتم بعد به سراغ سونی رفتم در همین حین با مدل هایی از hp و acer در ایران آشنا شدم که هیچ کدام مشخصات لازم برای کار من را نداشت از طرف دیگر تعریفات بی حد و حصر دوستان باعث شد به طرف sony بروم

چون کار بنده بیشتر گرافیکی است به یک صفحه نمایش کیفیت بالا نیاز دارم و کارت گرافیک بالا

فقط این سوال در ذهن من باقی است که: یک لپ تاپ hp/compaq یا acer از یک لپ تاپ sony از جهت قدرت و تجهیزات و کارآیی بالاتر است؟ یا فقط بحث قیمت مطرح هست هر چند بنده با نبود وسایلی چون bluetooth زیاد راضی نیستم اما مشکلی هم ندارم

به هر حال من در سایت های ایرانی که این دو برند را داشتند آن مدل های مد نظرم را نیافتم اما اگر شما به سوال بالا فقط از لحاظ کارآیی نه مالی پاسخ دهید من خیالم راحت خواهد شد!!

amir1939

Registered User
لایک‌ها
1
یه مدل ایسر :
یه سوال: مدل های فراری توصیه می شه؟ cpu amd هست از نظر مصرف برق و ... مشکلی نداره؟ به شخصه بیشتر از ferrari 4000 خوشم اومد:
Acer 8104WLMi Specs
Intel Pentium M 760 (2GHz, 2MB L2 cache, 533MHz FSB)
1GB DDR2 533mhz SRAM (2x512MB)
15.4" WSXGA+ widescreen display (maximum resolution 1680x1050@60Hz)
100GB Seagate Momentus 5400rpm PATA HD (model ST9100823A)
ATI Mobility Radeon X700 128MB DDR VRAM graphics card w/ DVI and VGA out
DVD+/-RW double layer optical drive (Panasonic UJ-831S)
Intel PRO/Wireless 2915ABG (supports 802.11 A/B/G)
Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet
Broadcom 2035 Bluetooth
IEEE 1394 FireWire
5-in-1 card reader
Acer SmartCard - enables secure access to laptop with supplied credit card sized ID card
56k ITU V.92 modem with Wake-on-Ring capability
Windows XP Professional w/ SP2

price: 2000$
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

این هم سه مدلhp compaq:

nw8240 (PZ093UA) nw8240 (PZ110UA) nw8240 (PZ328UA)
Price: $2,199.00*
Price: $2,499.00 Price: $2,499.00*

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/us/en/sm/WF25a/321957-64295-89315-321838-f1-462857.html
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نوت بوك هاي اپل فكر كنم در سطح خوبي باشه؟ البته تو ايران كه پيدا نمي شه مي شه؟ قيمت هاش هم با لا هست:
2700$

Specifications

512MB DDR333 SDRAM - 1 SO-DIMM
100GB Ultra ATA drive @ 5400rpm
8x SuperDrive (DVD±RW/CD-RW)
AirPort Extreme Card
Backlit Keyboard/Mac OS - U.S. English
1.67GHz PowerPC G4

ATI Mobility Radeon 9700 (128MB DDR)

17-inch TFT Display

$2,299.00

Estimated Ship: Within 24 hours

Free Shipping
15.2-inch TFT Display
1280x854 resolution
1.67GHz PowerPC G4
512MB DDR333 SDRAM
80GB Hard Drive
ATI Mobility Radeon
9700 (64 MB DDR)
Backlit keyboard
Gigabit Ethernet
FireWire 400 & 800
Analog audio in/out
DVI & S-Video out

فوجيتسو زيمنس رو من جايي در سطح بالا نديدم اين ها كيفيتش چطوره؟

شركت lenovo که ibm ها رو می زنه چطوره؟

فكر كنم اين جوري اگه پيش بريم واقعا يه دايره المعارف جالب تهيه مي شه از همه دوستان عزيز اسفنديار خان و صابر عزيز تشكر مي كنم!

amir1939

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از Arash Yoosefy :
سلام

كاربردشم يكي براي سفر كه بشينيم فيلم اونم از نوع دي وي دي و موزيك گوش كنيم(عمر باطريش زياد باشه)، ارائه طرحهاي گرافيكي به مشتري

قابليت ارتقاي هارد گرافيك حافظه وجود داشته باشه ادي وي دي هم بخونه و قابل تعويض باشه تا بعدن ها دي وي دي رايتر روش بندازيم و صفحه نمايشم14 يا 15 هارد هم 30 يا 40
وايرلس هم داشته باشه

با اجازه اسفنديار خان و بقيه پيشكسوتان عزيز

يه كم مشخصات دقيق تر بديد لطفا
مثلا در مورد عمر باتري سوني سري اس تا 7 ساعت شار} داره شما تا چند ساعت منظوره ؟ به اينجا مراجعه كنيد اسم چند سايت ديگر هم در قسمت فروشندگان هست انشاالله پيدا مي كنيد

www.zigorat.com فروش اقساطی هم دارد.
www.abzarpishro.com
www.ipc110.persianblog.com
www.shabakehpardazan.com
و.....
آوردن اسامی سایت ها به معنای تایید آنها نیست بلکه فقط جنبه اطلاع رسانی دارد!

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Arash Yoosefy :
سلام
وايرلس هم داشته باشه
دوست گرامي,در رتبه بندي كلي زير گروه هاي طبقه بندي شده نوت بوك براي بازار مصرف,اين چند خصلت كه شما مدنظر داريد در يك گروه كاري قرار نمي گيرند ولي مي توانم بگويم كه:
عمر باطري زياد در حال حاضر وجود خارجي ندارد مگر اينكه شما از يك باطري دومي هم استفاده نماييد كه در اين صورت مي توان چنين انتظاري از نوت بوك داشت.توجه كنيد كه اكنون تمامي شركتهاي درگير در توليد و طراحي قطعات نوت بوك در حال كار همزمان براي توليد باطري نوت بوكي هستند كه يك روز كاري را پوشش دهد,يعني چيزي معادل 8 ساعت و اين كار توسط هر برند صاحب نامي انجام شود,واقعا چيزي شبيه معجزه خواهد بود.
كارت گرافيكي نوت بوك انتخابي شما بايستي حداقل 64 مگ بوده باشد و البته با رم 512 مگ و اين قابليت ارتقا را فقط در دسكتاپ جستجو كنيد,البته اين امر به اين مفهوم نيست كه در نوت بوك امكان ندارد,بلكه در بازار ايران چنين چيزي پيدا نمي كنيد.و اصولا اين قطعات اصطلاحا patchable نيستند.مگر در سري هاي توليدي كه امكان customise كردن وجود داشته باشد همانند دل و آي بي ام.
دامنه انتخاب شما با مختصر توضيح من بسيار وسيع تر خواهد شد و مي توانيد بسهولت نوت بوك خود را بيابيد.بخصوص اگر بر همان مشخصه عمر باطري مد نظر خودتان تاكييد كنيد,البته با كمي ارفاق مي توانيد مدل خوبي بيابيد.اگر من هيچ گاه مدل خاصي را ذكر نمي كنم,چون فكر مي كنم جوينده يابنده بود. ;)
كمي راهنمايي من براي بالا رفتن دقت جستجوي شما كافي است.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از amir1939 :
اسفندیار خان
خدا شما را برای همه لپ تاپ دوستان حفظ کنه خیلی خیلی ممنون اما چند تا مشکل هست که مطرح می کنم :
انتخاب اول بنده ibm بود که همون طور که می دونید متاسفانه در ایران یا پیدا نمی شه یا مدل های قدیمی هست و فعلا هم كه ديگه توليد نمي شه از ibmبعد به سراغ dell رفتم متاسفانه قیمت ها آنقدر بالا بود (حتی در اروپا) که از خیر آن نیز گذشتم بعد به سراغ سونی رفتم در همین حین با مدل هایی از hp و acer در ایران آشنا شدم که هیچ کدام مشخصات لازم برای کار من را نداشت از طرف دیگر تعریفات بی حد و حصر دوستان باعث شد به طرف sony بروم
چون کار بنده بیشتر گرافیکی است به یک صفحه نمایش کیفیت بالا نیاز دارم و کارت گرافیک بالا
فقط این سوال در ذهن من باقی است که: یک لپ تاپ hp/compaq یا acer از یک لپ تاپ sony از جهت قدرت و تجهیزات و کارآیی بالاتر است؟ یا فقط بحث قیمت مطرح هست هر چند بنده با نبود وسایلی چون bluetooth زیاد راضی نیستم اما مشکلی هم ندارم
به هر حال من در سایت های ایرانی که این دو برند را داشتند آن مدل های مد نظرم را نیافتم اما اگر شما به سوال بالا فقط از لحاظ کارآیی نه مالی پاسخ دهید من خیالم راحت خواهد شد!!
دوست گرامي,اصولا وقتي يك برند خاص شروع به توليد نوت بوك مي نمايد,رده رايانه هاي مير-رنج بيشتري را در نظر مي گيرد كه اين امر بيشتر مرتبط است با آماتور بودن خريدار و همينطور سقف قيمتي كه مي توان براي اين دسته خريدار در نظر گرفت.حال مي بينيم كه در همين چند برند مشهور,نوت بوك هايي قدرتمند و يا نوت بوك هايي با كارايي بالاتري نسبت به مابقي توليد و عرضه مي شوند كه ممكن است از بازار خاورميانه اصلا سر در نياورند و در برخي نواحي, متمركز باقي بمانند.همانند بازارهاي آمريكاي شمالي و اروپا.حال بايد ديد نياز شماي كاربر همانند يك كاربر رده متوسط ارزيابي مي شود يا يك كاربر رده بالاي حرفه اي؟اين را هم بگويم كه لغت كاربر حرفه اي نوت بوك با كاربر حرفه اي دسكتاپ از نظر كاركرد كاملا دو مقوله جداست.كاربر حرفه اي لپتاپ مي داند كه مهمترين اصل براي وي سواي كارايي و قدرت دستگاه,انرژي ارزشمندي است كه باطري دستگاه در اختيار وي مي گذارد و بهينه مصرف شدن اين انرژي براي وي بسيار مهم است.بر همين اساس,ديدن يك فيلم دي وي دي اگرچه در بدو امر براي يك كاربر معمولي بسيار خوشايند است,ولي براي يك كاربر حرفه اي بسيار عجيب خواهد بود.البته اين را هم در نظر داشته باشيد كه كاربران لپتاپ عموما در همان رده آماتور قرار مي گيريند كه بر همين اساس همانطور كه قبلا گفتم,نوت بوك هاي ميد رنج بيشتري براي اين دسته توليد مي شود تا كاربران حرفه اي كه رده هاي اولترا پرتابل و بيزينس نوت بوك ها را انتخاب مي نمايند.
در سايت هاي ايراني شما تقريبا تنها چيزي كه مي توانيد در يابيد,هيچ است!!!
حال در پاسخ سوال شما بايد بگويم كه شما اگر قيمت تمام شده نوت بوك هاي دل را گرانبها مي بينيد,چگونه مي توانيد بر روي سوني و يا آي بي ام انگشت اشاره بگذاريد؟
در ضمن هر سه مدل نامبرده اسمبل چين بوده و فقط ايسر در برخي مدلهاي خاص در همان تايوان مونتاژ مي گردد.
جالب اينكه در محافل جهاني همين مونتاژ تايوان به مذاق بسياري خوش نمي آيد.
قدرت و تجهيزات و كارايي در اين سه برند خاص ونه سه مدل خاص,يك سوال كلي بوده كه ارزيابي را كمي مشكل مي نمايد.ولي بايد بگويم بطور تقريبي سواي مبحث قدرت كه در دسكتاپ مطرح است,من از نظر تجهيزات و قيمت تمام شده با توجه به قطعه ساز بودن برند نامبرده,با ايسر كه كارايي نسبتا مطلوبي را نيز داراست و هم اينك خود نيز در حال كار با اين برند هستم (نوت بوك ايسر 8006)بيشتر به ديده مثبت مي نگرم.البته توجه داشته باشيد كه سليقه من حاكم مطلق نيست و فعلا صحبت امروز و بازار ايران را مي كنم و در اصل سه متغير را در زمان حاضر فاكتور گرفتم.
در اين راه به قدرت خريد و وضعيت بازار نيز توجه مي كنم.اگر نيم نگاهي به برند هاي مختلف در بازار بيندازيد,همگي از ارائه نمونه هاي كهنه تري سود مي برند.بجز هيونداي كره اي,فوجيتسو,هاي گريد و ال جي كره اي.در اين بين تايوان را به كره ترجيح مي دهم.اميدوارم نمونه ديگري را ازقلم نينداخته باشم.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از amir1939 :
یه مدل ایسر :
یه سوال: مدل های فراری توصیه می شه؟ cpu amd هست از نظر مصرف برق و ... مشکلی نداره؟ به شخصه بیشتر از ferrari 4000 خوشم اومد:
Acer 8104WLMi Specs
Intel Pentium M 760 (2GHz, 2MB L2 cache, 533MHz FSB)
1GB DDR2 533mhz SRAM (2x512MB)
15.4" WSXGA+ widescreen display (maximum resolution 1680x1050@60Hz)
100GB Seagate Momentus 5400rpm PATA HD (model ST9100823A)
ATI Mobility Radeon X700 128MB DDR VRAM graphics card w/ DVI and VGA out
DVD+/-RW double layer optical drive (Panasonic UJ-831S)
Intel PRO/Wireless 2915ABG (supports 802.11 A/B/G)
Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet
Broadcom 2035 Bluetooth
IEEE 1394 FireWire
5-in-1 card reader
Acer SmartCard - enables secure access to laptop with supplied credit card sized ID card
56k ITU V.92 modem with Wake-on-Ring capability
Windows XP Professional w/ SP2

price: 2000$

این هم سه مدلhp compaq:

nw8240 (PZ093UA) nw8240 (PZ110UA) nw8240 (PZ328UA)
Price: $2,199.00*
Price: $2,499.00 Price: $2,499.00*

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/us/en/sm/WF25a/321957-64295-89315-321838-f1-462857.html

نوت بوك هاي اپل فكر كنم در سطح خوبي باشه؟ البته تو ايران كه پيدا نمي شه مي شه؟ قيمت هاش هم با لا هست:
2700$

Specifications

512MB DDR333 SDRAM - 1 SO-DIMM
100GB Ultra ATA drive @ 5400rpm
8x SuperDrive (DVD±RW/CD-RW)
AirPort Extreme Card
Backlit Keyboard/Mac OS - U.S. English
1.67GHz PowerPC G4

ATI Mobility Radeon 9700 (128MB DDR)

17-inch TFT Display

$2,299.00

Estimated Ship: Within 24 hours

Free Shipping
15.2-inch TFT Display
1280x854 resolution
1.67GHz PowerPC G4
512MB DDR333 SDRAM
80GB Hard Drive
ATI Mobility Radeon
9700 (64 MB DDR)
Backlit keyboard
Gigabit Ethernet
FireWire 400 & 800
Analog audio in/out
DVI & S-Video out

فوجيتسو زيمنس رو من جايي در سطح بالا نديدم اين ها كيفيتش چطوره؟

شركت lenovo که ibm ها رو می زنه چطوره؟

فكر كنم اين جوري اگه پيش بريم واقعا يه دايره المعارف جالب تهيه مي شه از همه دوستان عزيز اسفنديار خان و صابر عزيز تشكر مي كنم!
نوت بوك فراري جايگزين دسكتاپ بوده و مصرف برق بالايي دارد.نوت بوك ايسر 8104 كه من منتظر كمي پايين تر آمدن قيمت آن هستم تا جايگزين نمونه فعلي خود كنم و آواتار من نيز شكل آن را نشان مي دهد,در رده خود بسيار مناسب است.نوت بوك هاي اپل در ايران از نظر خدمات پس از فروش صفر بوده و ديگر اينكه شما از دسترسي به نرم افزارهاي مربوط محروم هستيد.
نوت بوك هاي فوجيتسو در حد متوسط ارزيابي مي شوند.لنووو هم كه فعلا در ابتداي توليد بوده و بايد ديد سايت هاي معتبر چه نظري ارائه خواهند داد.

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
آقا ما نبوديم حسابي تركوندينا :lol:
بايد كل صفحه بخونم بعد بيام نظرمو بگم :)
ممنون اسفنديار خان كه ما رو به راه راست هدايت فرمودين :happy:

بالا