• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
خوب بسيار خوب بود و من مي توانم بگويم كه خوب آموخته ايد.. :lol:
و اما شما دوست عزيز كه بر سوني زوم نموده ايد,بايد بگويم كه:
(يك بحث تكراري در قالبي نوين)تقريبا اكثر برندهاي مشهور هم اينك در يك قالب كاري فعاليت مي نمايند,هرچند كه در ظاهر شما اين مسئله را نمي بينيد و در مراجعه به سايت هاي برندهاي مشهوري چون سوني و سايرين,تنها مدل هاي توليدي متفاوتي از برندهاي گوناگون و يا يك گروه را مي بينيد كه همين مطلب شما را كمي در انتخاب دچار سردرگمي مي نمايد.توجه داشته باشيد كه از ديد يك كاربر حرفه اي,نقل اين مطلب كه كدام خوب و كدام بد است مطرح نيست,بلكه اين نكته حائز اهميت است كه كدام برند و در هر برند كدام زير گروه و در هر گروه كدام نوع نوت بوك كارايي لازم را دارد,هيچ برندي در زير گروه هاي موجود خويش كامل نبوده و اساسا اين بحث بهترين و بدترين بدين ترتيب منتفي مي شود.آنچه مي ماند اين است كه با توجه به خواسته شما و بودجه مالي و شرايط ايران و مسائلي همچون تحريم و امكان مالي لازم براي خريدي كه قاعدتا بايستي حداقل بين سه الي چهار سال نياز شما را تامين نمايد,چه سياستي در خريد پيشه خواهيد نمود.براي يك كاربر ايراني بصورت عام,سرمايه گذاري بر نوت بوكي كه در همان مقياس و با همان هزينه مي توان از نمونه ديگري بهره جست و مابقي هزينه اضافي را صرف كارهاي ديگر همچون ارتقاي دسكتاپ نمود,آيا عملا از نظر منطقي صحيح است كه چنين عجولانه بر يك برند صاحب نام ولي نه چندان در سطح عالي اصرار ورزيد,آنگاه كه انتخاب هاي بهتري هم هست؟!
يادم مي آيد كه در همان اوايل انتخاب شخصي خودم براي نوت بوك بر روي آي بي ام زوم نموده بودم,ولي كمي جستجو و دقت در نتايج حاصله در همان زمان,به اين نتيجه رسيدم كه آي بي ام در حال نقل و انتقال ضريبي كوچك از سهام خود به سهامداران آسيايي تبار در حوزه بورس آسياست تا كمي وضعيت آن منطقه را از ديد تجاري بررسي نمايد و حدود يك سال بعد از آن ديديم كه اين واحد توليد نوت بوك به شركت چيني لنووو فروخته شد.
البته نگريستن به چنين مسايل ريزي ضروري نيست ولي دانستن آن به فهم و درك ما در سياست هاي رو به تغيير سازندگان برندهاي مشهور در خريد به عنوان مصرف كننده نهايي كمك شايان توجهي مي نمايد.كما اينكه هم اينك در صدي رو به افزايش از كاربران نوت بوك هاي آي بي ام در سطح جهاني در حال ابراز نارضايتي خود ار چنين تلفيقي هستند و اين نكته هم مفيد خواهد بود اگر بگويم كه اين برند تولييد كننده نوت بوك خود از جمله گرانترين برند در زمان خود محسوب مي شد و همين امر آخر الامر آن را به يك واحد چيني واگذار نمود.

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
سلام,
ببخشيد يكي از دوستانم مي خواهد نوت بوك انتخاب كنه و بگه براش بيارن...از DELL مدلهاي زير را انتخاب كرده:
INSPIRON 6000 , LATITUDE D610
البته نوت بوكي مي خواهد تا 3 سال آينده حداقل بشه ازش استفاده كرد....
به نظر شما كدام بهتر است...از نظر كلي (كيفيت...سرعت...و اينكه تا 3-4 سال آينده بشه استفاده كرد)...
در ضمن آيا تفاوت 400MHZ با MHZ 533 خيلي است و اصلا فرقي براي او ميكند...
و همينطور به نظر شما هارد 4500 با 7200 براي لپ تاپ تاثيري چشمگير در سرعت لپ تاپ دارد...
اگر شما بوديد چه نوع رم و هاردي انتخاب مي كرديد. :blush:

با تشكر فروان از تمامي دوستان
عادل
:D

amir1939

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از عادل :
سلام,
ببخشيد يكي از دوستانم مي خواهد نوت بوك انتخاب كنه و بگه براش بيارن...از DELL مدلهاي زير را انتخاب كرده:
INSPIRON 6000 , LATITUDE D610
البته نوت بوكي مي خواهد تا 3 سال آينده حداقل بشه ازش استفاده كرد....
به نظر شما كدام بهتر است...از نظر كلي (كيفيت...سرعت...و اينكه تا 3-4 سال آينده بشه استفاده كرد)...
در ضمن آيا تفاوت 400MHZ با MHZ 533 خيلي است و اصلا فرقي براي او ميكند...
و همينطور به نظر شما هارد 4500 با 7200 براي لپ تاپ تاثيري چشمگير در سرعت لپ تاپ دارد...
اگر شما بوديد چه نوع رم و هاردي انتخاب مي كرديد. :blush:

با تشكر فروان از تمامي دوستان
عادل
:D
سلام دوست عزيز

اول از همه اون نصیحت همیشگی اسفندیار خان:
اگر این دوست شما احتیاج به لپ تاپ دارد چرا از یک دسکتاپ قوی و لپ تاپ معمولی استفاده نمی کند؟
خودم این نظر رو قبول دارم اما به دلیل مشکلاتی نمی توانم! اگر شما می توانید حتما این کار رو بکنید! به دلیل مسائل مالی ، امنیتی ، قابل ارتقا بودن و اینکه همه ازش سر در میارن!

انتخاب هاي نسبتا خوبي انجام داده ايد ابتدا بايد دقت كنيد كه چه بهره اي از اين نوت بوك مي خواهيد ببريد؟

در مورد مدل latitude گفته می شود یک مدل سخت و مقاوم در برابر هر نوع شرایط جوی و اقلیمی به همراه تکنولوژی بالا که البته زیبایی چندانی هم ندارد!

مدل inspiron هم یک مولتی مدیا متحرک است و سبک تر و زیباتر از latitude است ولی بنده به شخصه latitude رو به خاطر سختی و تکنولوژی بالا بیشتر قبول دارم بستگی به نظر شما داره!

یک نکته ای رو بگم در مورد اینکه تا 3 سال می خواهد داشته باشد اصولا می کن یه لپ تاپ بعد از تقریبا 18 ماه اون ارزشش رو از دست می ده با این رشد سریع تکنولوژی که می بینیم دوست شما ابتدا مشخصات و نیازهای خود را مشخص کند بعد با توجه به آن و نظر خود یک لپ تاپ کامل بخرد!

در مورد بحث پهنای باند:
یک مثال جالب هست در این مورد که می گن:
1یه جاده تنگی رو در نظر بیارید که تعداد زیادی ماشین توشه مثلا یه باند داره فقط این ماشین ها به کندی راه می روند و ترافیک سنگینی ایجاد می شه که حتی ممکنه منجر به تصادف بشه!

2حالا یه اتوبان بزرگ را فرض کنید که متناسب است با تعداد اتوموبیل ها و هر اتوموبیل در لاین خود در حال حرکت با سرعت مطمئنه! :lol:

3و حالا یک اتوبان چهار بانده که توش دو تا ماشین دارن راه می رن

در مورد اول همون طور که می دونید پهنای باند کمه یعنی مث اینه که شما رو یه cpu fsb 800 یک رم bus 266 نصب کنین!
در مورد دوم هم پهنای باند متناسب با سرعت است. مانند اینکه رو cpu fsb 800 یک رم bus 400 نصب کنین

در مورد دوم که اکثر لاین ها خالیه یعنی شما مقداری رو بی استفاده گذاشتین! مثل اینکه رو همون cpu یک ram bus 533 بندازین!

و البته این ها همه بستگی داره به cpu . البته مثلا اگه شما 533 بندازین مشکلی نداره اما خوب از لحاظ مالی ممکنه که مشکلی باشه!

می گن اگه کسی می خواد desktop replacement بگیره بهتر هارد 5400 بگیره شما اول باید خواست خود را مشخص کنید و بدانید که:
هر چه rpm بیشتر مصرف باتری بالاتر و عمر باتری کمتر!
البته بنده علاقه شدیدی به 7200 دارم اما به نظرم 5400 معقولانه تره!

در ضمن یک توصیه اگر رو dell تاکید ندارید بقیه برند ها رو هم بررسی کنید البته ابتدا همان طور که گفتم باید خواسته هاتون رو مشخص کنید! :)

با آرزوی موفقت شما

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از amir1939 :
سلام دوست عزيز

اول از همه اون نصیحت همیشگی اسفندیار خان:
اگر این دوست شما احتیاج به لپ تاپ دارد چرا از یک دسکتاپ قوی و لپ تاپ معمولی استفاده نمی کند؟
خودم این نظر رو قبول دارم اما به دلیل مشکلاتی نمی توانم! اگر شما می توانید حتما این کار رو بکنید! به دلیل مسائل مالی ، امنیتی ، قابل ارتقا بودن و اینکه همه ازش سر در میارن!

انتخاب هاي نسبتا خوبي انجام داده ايد ابتدا بايد دقت كنيد كه چه بهره اي از اين نوت بوك مي خواهيد ببريد؟

در مورد مدل latitude گفته می شود یک مدل سخت و مقاوم در برابر هر نوع شرایط جوی و اقلیمی به همراه تکنولوژی بالا که البته زیبایی چندانی هم ندارد!

مدل inspiron هم یک مولتی مدیا متحرک است و سبک تر و زیباتر از latitude است ولی بنده به شخصه latitude رو به خاطر سختی و تکنولوژی بالا بیشتر قبول دارم بستگی به نظر شما داره!

یک نکته ای رو بگم در مورد اینکه تا 3 سال می خواهد داشته باشد اصولا می کن یه لپ تاپ بعد از تقریبا 18 ماه اون ارزشش رو از دست می ده با این رشد سریع تکنولوژی که می بینیم دوست شما ابتدا مشخصات و نیازهای خود را مشخص کند بعد با توجه به آن و نظر خود یک لپ تاپ کامل بخرد!

در مورد بحث پهنای باند:
یک مثال جالب هست در این مورد که می گن:
1یه جاده تنگی رو در نظر بیارید که تعداد زیادی ماشین توشه مثلا یه باند داره فقط این ماشین ها به کندی راه می روند و ترافیک سنگینی ایجاد می شه که حتی ممکنه منجر به تصادف بشه!

2حالا یه اتوبان بزرگ را فرض کنید که متناسب است با تعداد اتوموبیل ها و هر اتوموبیل در لاین خود در حال حرکت با سرعت مطمئنه! :lol:

3و حالا یک اتوبان چهار بانده که توش دو تا ماشین دارن راه می رن

در مورد اول همون طور که می دونید پهنای باند کمه یعنی مث اینه که شما رو یه cpu fsb 800 یک رم bus 266 نصب کنین!
در مورد دوم هم پهنای باند متناسب با سرعت است. مانند اینکه رو cpu fsb 800 یک رم bus 400 نصب کنین

در مورد دوم که اکثر لاین ها خالیه یعنی شما مقداری رو بی استفاده گذاشتین! مثل اینکه رو همون cpu یک ram bus 533 بندازین!

و البته این ها همه بستگی داره به cpu . البته مثلا اگه شما 533 بندازین مشکلی نداره اما خوب از لحاظ مالی ممکنه که مشکلی باشه!

می گن اگه کسی می خواد desktop replacement بگیره بهتر هارد 5400 بگیره شما اول باید خواست خود را مشخص کنید و بدانید که:
هر چه rpm بیشتر مصرف باتری بالاتر و عمر باتری کمتر!
البته بنده علاقه شدیدی به 7200 دارم اما به نظرم 5400 معقولانه تره!

در ضمن یک توصیه اگر رو dell تاکید ندارید بقیه برند ها رو هم بررسی کنید البته ابتدا همان طور که گفتم باید خواسته هاتون رو مشخص کنید! :)

با آرزوی موفقت شما
سلام مجدد خدمت شما,
دوست من مي خواهد بابا برقي بشه و در اواسط راهه يعني دانشجوي برق است(ميره سال سوم!!!!!!!!!!!!!!!) و علاوه بر كاراي دانشجوييش از نوت بوكش مي خواهد براي ويرايش فيلم (نه حرفه اي) و برنامه نويسي و گرافيك نه چندان حرفه اي و اينترنت و.... استفاده كند.
وقتي بهش پيشنهاد 510m را دادم, گفت كه چون احتمال بسيار زياد قراره براش بيارن و مدلايي كه انتخاي كرده بعضي امكانات جانبي (مثل dvd writerوهارد با ظرفيت بالا و... را كه روي كامپيوتر دسكتاپ خويش دارد) را حذف كرده و حدود 950000 تا 1350000 براش تمام بشه. ولي بجاش مي خواهد نوت بوكش تا 3سال آينده براش كار كنه و سال سوم مثل يك كامپيوتر پنتيوم 2 براش باشه و خراب به اين راحتي ها نشه...حالا شما آيا غير از مدلايي كه انتخاب كرده مدلي از دل بهتر سراغ دارين؟ با اين توصيفات اگر شما جاي ايشون بوديد رم 400 يا 533 انتخاب مي كردين؟ :blush:
در ضمن اگر كسي نوت بوكش را از اروپا بخره بعد خراب بشه بايد بفرسته دوبي يا همونجايي خريده؟
با تشكر
در ضمن يادم رفت..شما نوت بوكي از برند ديگه در همين رنج قيمتي بجزACER TARVELMATE 8100 (بخاطر قيمتش!!!! :lol:اونم تو انگليس :wacko: :wacko: ) سراغ دارين...

arash_sav

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
lمن با شرکت ایران رهجو تماس گرفتم. آنها یک مدل سری fs داشتند که از لحاظ طرااحی و شکل ظاهری و مشخصات عین fs 640 بود اما قیمت آن 500 هزار تومان گرانتر بود و گفتند که ساخت ژاپن است.
آیا مگر شرکت سونی تمام مثلا هاردهای خود را ار یک منبع تامین نمیکند؟!!!
و در هر صورت این اختلاف قیمت منشا در چه دارد؟

با مراجعه به سایت سونی sonystyle.com قیمت مدلی مانند fs 625 را 1230 (قیمت جدید : 1200)دلار میبینیم و در ایران قیمت آن حدود 1250000 تومان می باشد که از قرار دلاری 900 فروشنده ایرانی حدودا 143000 تومان اختلاف قیمت دارد که رفم خیلی پایینی به نظر میرسد. چرا اینگونه است؟

arash_sav

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
lمن با شرکت ایران رهجو تماس گرفتم. آنها یک مدل سری fs داشتند که از لحاظ طرااحی و شکل ظاهری و مشخصات عین fs 640 بود اما قیمت آن 500 هزار تومان گرانتر بود و گفتند که ساخت ژاپن است.

با مراجعه به سایت سونی sonystyle.com قیمت مدلی مانند fs 625 را 1230 (قیمت جدید : 1200)دلار میبینیم و در ایران(طبقه اول مجتمع پایتخت واحد شماره 120) قیمت آن حدود 1250000 تومان می باشد که از قرار دلاری 900 فروشنده ایرانی حدودا 143000 تومان اختلاف قیمت دارد که رقم خیلی پایینی به نظر میرسد. چرا اینگونه است؟
:
:wacko:

amir1939

Registered User
لایک‌ها
1
برای ویرایش فیلم به هارد ظرفیت بالا گرافیک بالا رم بالا و cpu بالا احتیاجه یک مانیتور حداقل 15.4 در مورد باتری نگفتین ؟ راستی چرا دسکتاپ نمی گیره؟

من تضمینی در مورد 3 سال آینده نمی دم ونمی تونم بدم اصلا !

در مورد رم هم حتما 533 می گرفتم چون اصولا حال می کنم با رم در این صورت خوب یه مشکلی به نام match نبودن پیش میاد که از عوامل پایین رفتن سرعت سیستمه!

با این تفاصیل dell latitude بهترین انتخاب برای ایشان است!

من دقیقا نمی تونم چیزی پیشنهاد بدم باید یه کم کامل تر باشه

در ضمن گارانتی بین المللی در تمام نقاط دنیا بجز کشور عزیزمان ایران اعتبار دارد!

Hiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به دوستان

امروز يك آگهي ديدم از شركت پارس كام كه در آن نوشته بود ايسر سري 8100 هم آورده اند. قيمت با سي پي 2 گيگاهرتز(سوناما) و رم 1 گيگ و هارد 100 گيگ - 2200000 هزار تومان
گفتم بنوسيم تا بقيه هم كه دنبال اين مدل هستند اطلاع داشته باشند.

موفق باشيد

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از amir1939 :
برای ویرایش فیلم به هارد ظرفیت بالا گرافیک بالا رم بالا و cpu بالا احتیاجه یک مانیتور حداقل 15.4 در مورد باتری نگفتین ؟ راستی چرا دسکتاپ نمی گیره؟

من تضمینی در مورد 3 سال آینده نمی دم ونمی تونم بدم اصلا !

در مورد رم هم حتما 533 می گرفتم چون اصولا حال می کنم با رم در این صورت خوب یه مشکلی به نام match نبودن پیش میاد که از عوامل پایین رفتن سرعت سیستمه!

با این تفاصیل dell latitude بهترین انتخاب برای ایشان است!

من دقیقا نمی تونم چیزی پیشنهاد بدم باید یه کم کامل تر باشه

در ضمن گارانتی بین المللی در تمام نقاط دنیا بجز کشور عزیزمان ایران اعتبار دارد!

خيلي خيلي ممنون هستم...
به دوستم تمامي مطالب را انتقال دادم و او هم كه با چند نفر ديگه مشورت كرده بود همان نظرات شما را داشتند و همچنين متوجه شده بود كه پورت هاي d610 نسبت به 6000 كاملترند...
مجددا تشكر ميكنم... :lol: :lol: :lol:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
اينكه ميبينم در غياب من بحث هاي نوت بوك بخوبي اداره مي شود و دوستان ديگري كه گاها حتي بهتر از من از گرده پاسخ گويي بر مي آيند,واقعا برايم لذت بخش است.هميشه هم گفته ام كه اينجا متعلق به همه دوستان است و ملك شخصي من نيست.همين جا از دوستاني كه در غياب من بخوبي از عهده پاسخ گويي به ديگر دوستان بر مي آيند,صميمانه متشكرم. :happy:
در ضمن هيران جان,براي شما يك پي ام فرستادم و منتظر جوابتان هستم.
يك خبر جالب اينكه در بخش فروشندگان لپتاپ و در همين امروز بنا به آگهي جديد در هفته نامه عصر ارتباط,به نمايندگي جديدي از ايسر برخوردم.با تماس تلفني مشخص شد كه در يكي دو ماه آينده به محض پايين آمدن قيمت ايسر 8100 شروع به واردات آن خواهند نمود.خبر مسرت بخش اينكه با اين وضعيت و ورود اين مدل و يا مدل هاي مشابه در برند هاي مختلف,اميدوارم رقابت براي فروش منجر به ارائه خدمات بهتر پس از فروش مناسب تر و قيمت منصفانه تر گردد.در ضمن نماينده فروش همين شركت مي گفت كه 10 در صد سود بازرگاني نسبت به قيمت دوبي بعلاوه 20 درصد سود شركت در هنگام فروش در نظر گرفته مي شود كه اين يعني 30 درصد ناقابل,به عبارتي به ازاي مثلا يك ايسر 8104 فعلا 2000 دلاري مي دانيد اين مطلب يعني چه؟!
حالا حساب كنيد ساير برندهاي ديگر كه توسط فروشندگان گمنام و آشناي وطني فروخته مي شود.
پيدا كنيد نوت بوك فروش را.... :wacko: :blink:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از arash_sav :

با مراجعه به سایت سونی sonystyle.com قیمت مدلی مانند fs 625 را 1230 (قیمت جدید : 1200)دلار میبینیم و در ایران(طبقه اول مجتمع پایتخت واحد شماره 120) قیمت آن حدود 1250000 تومان می باشد که از قرار دلاری 900 فروشنده ایرانی حدودا 143000 تومان اختلاف قیمت دارد که رقم خیلی پایینی به نظر میرسد. چرا اینگونه است؟
:
:wacko:
دوست گرامي باسلام,
در پاسخ به سوال اول شما,مشكل از هارد نيست.ممكن است نوت بوك اسمبل ژاپن بوده باشد كه طبيعتا با قيمت اسمبل شده چيني تفاوت خواهد داشت.اين مطلب هم به اين مسئله بستگي تام دارد:شما از يك حقه قديمي استفاده نماييد.اول اينكه مطمئن شويد كه نوت بوك ساخت و اسمبل ژاپن است.سپس ببينيد كه آيا مي توانند چند عدد از آن را برايتان تهيه كنند؟مثلا بگوييد من از طرف شركتي تماس مي گيرم كه مي خواهم سه نمونه ژاپني خريداري نمايم.اگر توانستند كه نمي توانند,آنوقت به اصالت شركت مطمئن مي شويد و در غير اين صورت,مي فهميد كه مسافري از اروپا و يا حتي خود ژاپن(كه بعيد است)يك عدد نمونه آورده و اين شركت هم اقدام به فروش مي كند.

در جواب سوال بعدي هم بگويم كه افت قيمت مدل هاي قديمي تر بخصوص در مدلهاي بسيار گرانبها همچون سوني بسيار طبيعي است و اين مطلب نيز شگفت نيست و بهمين دليل است كه شما مي بينيد كه بصورت فصلي با ارائه يك مدل جديدتر,يك مدل قديمي تر دچار افت قيمت مي گردد و اگر اين افت قيمت در مدلهاي نسبتا لوكس و گرانبها بوده باشد,تفاوت قيمت افت پيدا كرده,حتي بيشتر هم مي شود.بازهم يكي ديگر از سياست هاي توليد كنندگان.

Hiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از esfandiyar2002 :
در ضمن هيران جان,براي شما يك پي ام فرستادم و منتظر جوابتان هستم.
يك خبر جالب اينكه در بخش فروشندگان لپتاپ و در همين امروز بنا به آگهي جديد در هفته نامه عصر ارتباط,به نمايندگي جديدي از ايسر برخوردم.با تماس تلفني مشخص شد كه در يكي دو ماه آينده به محض پايين آمدن قيمت ايسر 8100 شروع به واردات آن خواهند نمود.خبر مسرت بخش اينكه با اين وضعيت و ورود اين مدل و يا مدل هاي مشابه در برند هاي مختلف,اميدوارم رقابت براي فروش منجر به ارائه خدمات بهتر پس از فروش مناسب تر و قيمت منصفانه تر گردد.در ضمن نماينده فروش همين شركت مي گفت كه 10 در صد سود بازرگاني نسبت به قيمت دوبي بعلاوه 20 درصد سود شركت در هنگام فروش در نظر گرفته مي شود كه اين يعني 30 درصد ناقابل,به عبارتي به ازاي مثلا يك ايسر 8104 فعلا 2000 دلاري مي دانيد اين مطلب يعني چه؟!
حالا حساب كنيد ساير برندهاي ديگر كه توسط فروشندگان گمنام و آشناي وطني فروخته مي شود.
پيدا كنيد نوت بوك فروش را.... :wacko: :blink:

اسفنديار جان سلام
1- جواب پي ام شما را فرستادم.
2- اتفاقا من هم با همون نمايندگي كه شما باهاش صحبت كرديد روز يكشنبه صحبت كردم. مي گفت قيمتي كه ما ارائه مي كنيم با قيمتي كه در دوبي ارائه مي شود برابر است؟؟
آدرس سايتشون هم اين بود :

بايد منتظر بود.

fa_rzin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلا م
من يه لپ تاپ واسه كسي ميخوام كه حدود 250 هزار تومان پول داره
و نو و كاكرده هم براش مهم نيست
و میخواد با برنامه auto cad کار کنه و کار کامپیوتر های معمولی رو مثل فیلم و شو از این جور چیزا رو انجام بده
پس نیازی به
لپ تاپ توپ نداره با یه چیز پایین هم کارش راه میوفته
چون تو مسافرت و به کامپیوتر نیاز داره لپ تاپ بهترین چیزه
ميخوام ببينم تو اين حدود قيمت چه مدل هاي نو و كاركرده پيدا ميشه
من چون تا الان لپ تاپ نداشتم یه تو ضیحی هم در باره مدل و خوب بدش بدبد ممنون میشم

MN399

Registered User
لایک‌ها
1
من دنبال یک لپ تاپ هستم که اولا نو باشه و پورت سریال هم داشته و بتونم روش ویندوز 98 نصب کنم (یعنی درایور برای ویندوز 98 رو داشته باشه) کسی از دوستان می تونه مدلی معرفی کنه؟

goshnehhhhh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گه ميتونيد در مورد cpuهاي dothon و sonoma يه كم اطلاعات بم بدين ...

Electronics Art

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از Hiran :
سلام به دوستان

امروز يك آگهي ديدم از شركت پارس كام كه در آن نوشته بود ايسر سري 8100 هم آورده اند. قيمت با سي پي 2 گيگاهرتز(سوناما) و رم 1 گيگ و هارد 100 گيگ - 2200000 هزار تومان
گفتم بنوسيم تا بقيه هم كه دنبال اين مدل هستند اطلاع داشته باشند.

موفق باشيد

سلام هيران جان

آقا شما پيگيري كن ببين اين مدل رو با تمامي امكاناتش آوردند يا فقط خود نوت بوك هستش ؟

منظورم جعبه و ويندوز اورجينال و سكيوريتي كارت و ... كلاّ پك كامل كه در سايت هاي رسمي اعلام ميشه

در ضمن اين شركت پارس كام وب سايت نداره ؟

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
سلام مجدد!!!!!!!!!!!!!!!!! :happy:

Intel® Graphics Media Accelerator 900 (up to 128 MB shared)-1
64MB ATI Mobility Radeon X300 Graphics card-2

يك يا دو ؟ مسئله اين است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :happy:

به نظر شما براي لپتاپ كدام بهتر است؟
در ضمن هيچ كدام از آنها PCI-EXPRESS هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :blink: :blink: :blink: :blink: (چون يكجايي ديدم براي يك كدام نوشته بود PCI-EXPRESS ولی یادم نمیاد...)

با (تشکر)×(تشکر)
:lol:

Hiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Electronics Art :
سلام هيران جان

آقا شما پيگيري كن ببين اين مدل رو با تمامي امكاناتش آوردند يا فقط خود نوت بوك هستش ؟

منظورم جعبه و ويندوز اورجينال و سكيوريتي كارت و ... كلاّ پك كامل كه در سايت هاي رسمي اعلام ميشه

در ضمن اين شركت پارس كام وب سايت نداره ؟

سلام بر الك عزيز

باشه. فردا تماس مي گيرم. تو آگهي شركت پارس كام يك سايت معرفي كرده بود به نام www.irhardware.com ولي با مراجعه به اين سايت متوجه مي شويم كه سايت تعطيل است؟؟؟ جالب اين بود كه تو آگهي كلي از سايت شركتشون تعريف كرده بود. :wacko: اگر فروش و خدمات پس از فروششون هم مانند سايتشون باشه كه بايد فاتحش رو خوند. ;)

setareh2

Registered User
لایک‌ها
2
بالا