• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

amir1939

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به همه دوستان به خصوص اسفندیار خان

آقا من موندم چه بکنم امکان خرید از دوبی یا آمریکا نیست! و من هم تا حداکثر 2 ماه دیگه حتما نیاز دارم

نظرتون راجع به sony vaio vgn-a417m چیه؟ باتری و وزن رو بی خیال شدم! قیمتش 1800 euro هست از acer100 euro ارزونتره!

مدل های compaq چطوره اسفندیار خان؟

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از mahdi206 :
آقا اسفنديار كمك! سرم كلاه رفت! لپتاپه اوني نبود كه فكر مي كردم! يه مدل ديگه بود!
37.gif

هر كسي درباره اين مدل اطلاعاتي داره در اسرع وقت به من برسونه ببينم چيكار مي تونم بكنم!
تنها لينكي كه ازش تو سايت IBM پيدا كردم اينه : http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/quickPath.do?quickPathEntry=1834jag&sitestyle=lenovo
ويندوزي كه روش نصبه رو رفتم سايت مايكروسافت چك كردم ويندوز اصل نبود! تو اون لينكه هم در باره اين مدل نوشته لايسنس داس داره! بعدش هم هيچ نرم افزاري روي لپتاپ نصب نبود! حتي برنامه Rescue and Recovery و Access IBM هم نبود! ويندوزش ظاهرا تازه نصب شده بود. من فردا ميرم از اونها ميپرسم.
روي جعبه اش نوشته Madi in China
در ضمن پارت نامبر باتريش با اوني كه تو سايت IBM رجيستر شده يه دونه اختلاف داره! از دوبي هم وارد ايران شده (روي كارتون بر چسب داشت تابلو شد!) تاريخش هم 15/6/2005 يعني سه ماه پيش!
من راهنمايش رو خوندم ديدم نوشته برنامه هاي پيش فرض كارخانه تو يه قسمت مخفي روي هارد ذخيره شده و موقع بوت شدن يه گزينه داره كه ميتونين برين توش و restore اش كنين يا F11 رو موقع بوت بزنين اما موقع بوت منوي Recover نمياد حتي كليد F11 هم كار نمي كرد. دكمه Access IBM هم فقط موقع بوت كار مي كنه (براي آوردن منوي بوت)
در ضمن درايو سي دي اش موقعي كه توش سي دي ميذارم خيلي سر و صدا ميكنه. يعني مشكل داره؟
عزيز جان,مهرت حلال جونت آزاد!!!پسش بده,فكرت راحت.عزيز جان,لنووو خريدي كه بجاي آي بي ام قالب فرمودند,خدا بگم چيكار كنه اون وارد كننده بي انصافو كه الان كلي هم به ريش ملت خنديده و سود كلاني هم كرده,قدر مسلم اين لنوو از اون مدل هايي است كه باد فرموده بوده روي دست توليد كننده اش و الان هم از اينجا سردرآورده,بدليل بروز مشكلات فني و ساير مسائل احتمالي,بازاري بهتر از ايران پيدا نشده واسش....اميدوارم مابقي اينجوري نباشن وگرنه حساب خبرنگاران با كرام الكاتبين خواهد بود.
آدرسي چيزي از وارد كننده نداري,من يك تماسي بگيرم ببينم اونجا چه خبر بوده كه اينجور شده؟!
تمامي اين مشكلاتي كه گفتي متاسفانه از همين بي دقتي و يا بهتره بگم زرنگي توزيع كننده به عنوان خريدار عمده آب مي خوره...البته اگر نتوانستي پسش بدي,خبرم كن,تا حدودي مي شود با آن و مشكلاتش كنار آمد.
حالا ببين من چي فكر مي كردم,چي شد,اميدوارم اشتباه كرده باشم. :hmm:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از amir1939 :
سلام به همه دوستان به خصوص اسفندیار خان

آقا من موندم چه بکنم امکان خرید از دوبی یا آمریکا نیست! و من هم تا حداکثر 2 ماه دیگه حتما نیاز دارم

نظرتون راجع به sony vaio vgn-a417m چیه؟ باتری و وزن رو بی خیال شدم! قیمتش 1800 euro هست از acer100 euro ارزونتره!

مدل های compaq چطوره اسفندیار خان؟
دوست گرامي,شما كه قبلا مي گفتيد تا اواسط مهر به دستتان خواهد رسيد.....
در مورد سوني و مدل خاص مورد نظر شما با توجه به قيمت و تفاوت فاحش كارايي,تنها مي توانم بگويم,وا اسفا.

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از esfandiyar2002 :
عزيز جان,مهرت حلال جونت آزاد!!!پسش بده,فكرت راحت.عزيز جان,لنووو خريدي كه بجاي آي بي ام قالب فرمودند,خدا بگم چيكار كنه اون وارد كننده بي انصافو كه الان كلي هم به ريش ملت خنديده و سود كلاني هم كرده,قدر مسلم اين لنوو از اون مدل هايي است كه باد فرموده بوده روي دست توليد كننده اش و الان هم از اينجا سردرآورده,بدليل بروز مشكلات فني و ساير مسائل احتمالي,بازاري بهتر از ايران پيدا نشده واسش....اميدوارم مابقي اينجوري نباشن وگرنه حساب خبرنگاران با كرام الكاتبين خواهد بود.
آدرسي چيزي از وارد كننده نداري,من يك تماسي بگيرم ببينم اونجا چه خبر بوده كه اينجور شده؟!
تمامي اين مشكلاتي كه گفتي متاسفانه از همين بي دقتي و يا بهتره بگم زرنگي توزيع كننده به عنوان خريدار عمده آب مي خوره...البته اگر نتوانستي پسش بدي,خبرم كن,تا حدودي مي شود با آن و مشكلاتش كنار آمد.
حالا ببين من چي فكر مي كردم,چي شد,اميدوارم اشتباه كرده باشم. :hmm:
البته تو اين سري دوم يه مدل ديگه هم بود كه hp بود دقيقا مشخصاتش مثل همين بود و قيمتش هم همون 810 تومن. منتها از شانس بد من hp هاشون تموم شده بود.
وارد كننده رو كه من نميشناسم ولي آدرس شركت نگاران كه من لپتاپ رو از اونها گرفتم اينجاست : خيابان مطهري - خيابان كوه نور - خيابان يكم - (فكر كنم پلاك 19) دبيرخانه جشنواره نرم افزارهاي چند رسانه اي - تلفن : 88733284

neskafe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقا من كلي بالا و پايين رفتم! اما يه لپ تاپ خوب و قسطي ( واسه بچه هاي زير خط فقر !! ) پيدا نكردم.
يه دونه toshiba پيدا كردم كه قسطي هم مي ده طرف. مشخصاتش اينه:
centrino 1.6
2meg cache
full port
hdd 100gb
512 ram
vga 15 inch
Graphic 128mg
...
قيمتش هم هست 1285000 تومان
كه قسطي هم ميده

يه نوع ديگه هم asus داره که مشخصاتش تقریبا مثل اینه فقط فول پرت نیست و هادش 60 هست و خودش
وب کم و کیف اوریجنال داره . اونم قیمتش همون 1285000 تومنه

به نظرتون اصلا چیزای به دردبخوری هستن ؟
:)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از neskafe :
سلام
آقا من كلي بالا و پايين رفتم! اما يه لپ تاپ خوب و قسطي ( واسه بچه هاي زير خط فقر !! ) پيدا نكردم.
centrino 1.6
2meg cache
full port
hdd 100gb
512 ram
vga 15 inch
Graphic 128mg
...
كه قسطي هم ميده

يه نوع ديگه هم asus داره که مشخصاتش تقریبا مثل اینه فقط فول پرت نیست و هادش 60 هست و خودش

چرا نه دوست عزيز,اگر مي بينيد كه كارتان را راه مي اندازد و برآورد مي كند,و از نظر تامين هزينه هم به صلاح است,خوب پس مبارك است.منتها در نظر داشته باشيد كه ظاهرا ايسوس ساپورت بيشتري خواهد داشت.البته اميدوارم. :lol:

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
به نقل از neskafe :
سلام
centrino 1.6
2meg cache
full port
hdd 100gb
512 ram
vga 15 inch
Graphic 128mg
...
كه قسطي هم ميده

ميشه طرفتون رو به ما هم معرفي كنيد....اگه معتبره....pm بديد...

esijoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
يکي از دوستان من هفته ديگه براي کاري به چين ميروند.
ميخواستم بدونم آيا آوردن نوت بوک از چين به صرفه است و اختلاف قيمت آن با ايران تقريبا چقدر است
در ضمن چند سوال ديگر هم داشتم:
1.گارانتي در مورد يک نوتبوک چقدر اهميت دارد؟
2.اگر ميشود چند مدل خوب که با 700000 تومان(البته در چين) بشود يک نوت بوک خريد را بفرماييد
ذکر اين مطلب هم حائز اهميت است که من براي کار شبکه ميخواهم نوتبوک بخرم و زياد علاقه اي به بازي کردن ندارم
از جواب شما خيلي خيلي ممنونم :blush:

amir1939

Registered User
لایک‌ها
1
دوست گرامي,شما كه قبلا مي گفتيد تا اواسط مهر به دستتان خواهد رسيد.....
در مورد سوني و مدل خاص مورد نظر شما با توجه به قيمت و تفاوت فاحش كارايي,تنها مي توانم بگويم,وا اسفا.
:lol:

اسفنديار خان

بعله اگه قيمتش تو فرانسه هم همون 2000 $ بود شايد تا الآن رسيده بود! ولي واقعا حيفم مياد براي يه لپ تاپي كه قيمتش 2000$ من 1930 euro بدم از طرفی احتیاج مبرم دارم به نوت بوک!

تا اکتبر صبر می کنم اگر قیمتش کم نشد دیگه باید به سراغ مدل های دیگر رفت!

راستي قضيه اون شركت ايراني كه 8104 رو داشت چی شد؟ واقعی بود؟ کارش خوبه؟ چون تقریبا 1930 euro برابر 2150000 تومن هست :blink:

واقعا ووووووووا اسفا :wacko:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از esijoon :
با سلام
يکي از دوستان من هفته ديگه براي کاري به چين ميروند.
ميخواستم بدونم آيا آوردن نوت بوک از چين به صرفه است و اختلاف قيمت آن با ايران تقريبا چقدر است
در ضمن چند سوال ديگر هم داشتم:
1.گارانتي در مورد يک نوتبوک چقدر اهميت دارد؟
2.اگر ميشود چند مدل خوب که با 700000 تومان(البته در چين) بشود يک نوت بوک خريد را بفرماييد
ذکر اين مطلب هم حائز اهميت است که من براي کار شبکه ميخواهم نوتبوک بخرم و زياد علاقه اي به بازي کردن ندارم
از جواب شما خيلي خيلي ممنونم :blush:
دوست گرامي,با سلام.
يك بار هم قبلا به اين پرسش پاسخ داده بودم ولي دوباره هم مي گويم,تقريبا قيمت آنجا براي مسافريني كه مي خواهند برگردند معادل قيمت ايران آب خواهد خورد.در ضمن برخلاف اينكه نوت بوك ها اكثرا اسمبل آنجا هستند,ولي خواهيد ديد گران از آب درخواهد آمد.يعني قيمت تمام شده براي يك مصرف كننده داخلي چيني گرانتر است.
1-گارانتي يعني اينكه اگر مشكلي براي نوت بوك شما بوجود آيد كه عمدا از طرف شما ايجادت نشده باشد-كه در موارد گارانتي ذكر مي شوند-بدون پرداخت هزينه گزاف تعمير و يا احيانا تعويض,از خدمات پس از فروش تا مدت مقرر در گارانتي بهره مند خواهيد شد.
مورد ديگر را بايد دوستتان رسيدگي نمايندومن نمي توانم از اينجا برايتان ليست ارائه دهم.چراكه طيف قيمت ها متنوع و متفاوت است.

esijoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست گرامي,با سلام.
يك بار هم قبلا به اين پرسش پاسخ داده بودم ولي دوباره هم مي گويم,تقريبا قيمت آنجا براي مسافريني كه مي خواهند برگردند معادل قيمت ايران آب خواهد خورد.در ضمن برخلاف اينكه نوت بوك ها اكثرا اسمبل آنجا هستند,ولي خواهيد ديد گران از آب درخواهد آمد.يعني قيمت تمام شده براي يك مصرف كننده داخلي چيني گرانتر است.
1-گارانتي يعني اينكه اگر مشكلي براي نوت بوك شما بوجود آيد كه عمدا از طرف شما ايجادت نشده باشد-كه در موارد گارانتي ذكر مي شوند-بدون پرداخت هزينه گزاف تعمير و يا احيانا تعويض,از خدمات پس از فروش تا مدت مقرر در گارانتي بهره مند خواهيد شد.
مورد ديگر را بايد دوستتان رسيدگي نمايندومن نمي توانم از اينجا برايتان ليست ارائه دهم.چراكه طيف قيمت ها متنوع و متفاوت است.
ممنونم از جوابتون
آقا اسفنديار علت اين يكسان بودن قيمت چيست؟
به خاطر گمرك يا...؟

ramin281

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
می خواستم بدونم یه لپ تاپ با مشخصات زیر قیمتش چند هست

model : toshba

(cpu : mobile intel(R) celeron 2000

VGA : intel 82852/82855 64 m

RAm : 256

HDD : 30 G

lcd : 15

lan $ wireless

modem

pcmc

model : toshba

neskafe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از astm1834 :
ميشه طرفتون رو به ما هم معرفي كنيد....اگه معتبره....pm بديد...

در مورد مطمئن بودن طرف آره مطمئن هستم. منتها مشكل اينجاس كه من توي شهرستانم !! ... البته اگه كسي خواسته باشه مي تونم واسش تهيه كنم و بفرستم. من هم نظرم روي asus هست. چون 2 سال گارانتي داخلي داره و ديگه نبايد وايسي تا لپ تاپت بره اون وره دنيا !!
من اون مشخصات قبلي رو كه نوشته بودم اينجا قسطي ميگيرم . 200 هزار تومن پيش باقيش هم ماهي 100 تومن فكر كنم بدك نباشه . البته فعلا گفتم يه سري مشخصات بالاتر رو واسم قيمت بده كه تا امروز عصر احتمالاً خبرش ميرسه دستم. اگه كسي مي خواد با اين شيوه خريد كنه بگه چون اگه تعداد زياد باشه ميشه حتي ارزون تر هم خريد كرد.

مرسي ;)

mamalionline

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

يك سوال داشتم !

جايي را سراغ داريد كه لپ تاپ را شرايطي بفروشه !

منتظر جوابتون هستم

mamalionline

Registered User
لایک‌ها
0
بهترين لپ تاپ چه ماركي هست ؟

و شما چه چيزي را پيشنهاد ميكنيد ؟

منتظر جواب شما عزيزان هستم

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
آي خوب شد پرسيدي....خواهر من تو ايتاليا ميخواد لپ تاپ بخره من موندم كدوم بهتره..!!!!!

Acer ....Hp ...Dell....Toshiba....!!!!!...البته من خودم Hp رو به همه ترجيح ميدم.....

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
اين ازون سوالاي ...از زير جواب دررفتني بودااااا.....بهترين ديگه.....خوب .#$%#$....راحت چيز كنه..............اينا....:blush:

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از astm1834 :
اين ازون سوالاي ...از زير جواب دررفتني بودااااا.....بهترين ديگه.....خوب .#$%#$....راحت چيز كنه..............اينا....:blush:
نه! واقعا! انتظارتون رو از لپ تاپ معرفي كنين تا بهترين مدلش رو معرفي كنيم! شعبده بازي كه نيست!
21.gif

بالا