آقا اسفنديار كمك! سرم كلاه رفت! لپتاپه اوني نبود كه فكر مي كردم! يه مدل ديگه بود!
هر كسي درباره اين مدل اطلاعاتي داره در اسرع وقت به من برسونه ببينم چيكار مي تونم بكنم!
تنها لينكي كه ازش تو سايت IBM پيدا كردم اينه :
http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/quickPath.do?quickPathEntry=1834jag&sitestyle=lenovo
ويندوزي كه روش نصبه رو رفتم سايت مايكروسافت چك كردم ويندوز اصل نبود! تو اون لينكه هم در باره اين مدل نوشته لايسنس داس داره! بعدش هم هيچ نرم افزاري روي لپتاپ نصب نبود! حتي برنامه Rescue and Recovery و Access IBM هم نبود! ويندوزش ظاهرا تازه نصب شده بود. من فردا ميرم از اونها ميپرسم.
روي جعبه اش نوشته Madi in China
در ضمن پارت نامبر باتريش با اوني كه تو سايت IBM رجيستر شده يه دونه اختلاف داره! از دوبي هم وارد ايران شده (روي كارتون بر چسب داشت تابلو شد!) تاريخش هم 15/6/2005 يعني سه ماه پيش!
من راهنمايش رو خوندم ديدم نوشته برنامه هاي پيش فرض كارخانه تو يه قسمت مخفي روي هارد ذخيره شده و موقع بوت شدن يه گزينه داره كه ميتونين برين توش و restore اش كنين يا F11 رو موقع بوت بزنين اما موقع بوت منوي Recover نمياد حتي كليد F11 هم كار نمي كرد. دكمه Access IBM هم فقط موقع بوت كار مي كنه (براي آوردن منوي بوت)
در ضمن درايو سي دي اش موقعي كه توش سي دي ميذارم خيلي سر و صدا ميكنه. يعني مشكل داره؟