• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

financier

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقاي اسفنديار عزيز.......من با مشكل مواجه هستم شديد...... :( امروز پايتخت بودم... :eek: بهم گفتن...سوني و آبي ام از همه بهتره خودم هم با آي بي ام بيشتر حال كردم...سری (اس) و(اف اس) سونی از همه گفتن بهتره اونها فقط سونوما بودن.....نمی تونم انگليسي تايپ كنم..... :blush: :p اما قيمتهاي 1.8 -2 كه سونوما هم باشه خيلي زياد بود....حدود000/700/1 تا 900.....آي بي ام هم كه نگو...... :eek: :wacko: سري )تي( گفتن از همه بهتره و خر كار......اما................

:( اينا گفتن مدل هايي كه ما داريم ماله خوده ژاپن و امريكا است.....اگر از دبي بياري زياد فرقي نداره تازه ماله دبي ساخت آسيا است يعني براي كشور هاي آسيايي ساخته شده و بده و....... :blink: :eek:

من تا 000/500/1 ميتونم بدم با اين پول و اون مشخصات....ميشه آي بي ام خوب سري تي ا دبي گرفت....؟؟
يا سوني خوب......سري اس.......
اگر برند ديگه رو توصيه ميكنيد كدوم برند ؟؟؟/؟ تو دبي هست حدودا چقدر....؟گفنم كه VGA:64-128
CPU:SONOMA 1.8-2
DVD R/W.........جونه سیبیل هاتون کمک...... :lol: :wacko: :( ٍ

mohsen@mohsen

Registered User
لایک‌ها
0
آقا اسفنديار سلام
من تو عصر ارتباط تبليغ يك مدل ايسر را ديدم كه خيلي چشمشم را گرفته است . مدلش اين بود Acer TravelMate 2312LCi_L مشخصاتتش هم كه شما بهتر مي دانيد.قيمتش هم 750هزارتومان.
حالا سئوالاتي كه از شما دوست عزيز داشتم(البته اگر زحمتي نسيت) اين است كه اين دستگاه نيازهاي من را كه شامل:
تايپ منظور همان آفيس است
استفاده از نرم افزارهاي پژوهشي كه مبتني بر سي دي رام هستند
اينترنت
براي رفع خستگي يك MP3 يا DVD هم جواب دهد.
هستند را جواب مي دهد؟
و اينكه سرعت سي پي يو هاي سلرون سنترينو با سرعت 1.4GHzچه طور است؟يعني در حد و اندازه چه مدل از سي پي يو هاي دسكتاپ است؟
و كيفيت LCD هاي ايسر چه طور است؟از نظر روشنايي و ...
عمر درايو لپ تاپ ها چه طور است؟بعد از چه مدتي نياز به تعويض پيدا مي كنند و چه قيمتي هستند؟
عمر باطري دستگاه چه طور است؟بعد از چه مدتي نياز به تعويض دارد؟
در صورتي كه از برق مستقيم استفاده كينم دستگاه تا چند ساعت توانايي كار مداوم را دارد؟از نظر داغ كردن و اينكه تا چند ساعت براي دستگاه ضرري ندارد
يك سئوال آماتوري : در PC Card slot لپ تاپ ها چه چيزهايي مي توان قرار داد؟ به غير از مودم و لن و كارت تي وي هر چي هست بفرمائيد.
با تشكر از لطف شما
محسن

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از esfandiyar2002 :
آفتابه لگن هفت دست,شام و ناهار هيچي!!! :lol:
شما برو به سلامت,از اونجا هم در ارتباط با فوروم باش...يك كم انگليسيتو تقويت كن تا پيش حوري و پري هاي اونجا كم نياري... ;) موقع بجا آوردن اعمال خير و مستحبات,ما را هم بطلب تا بلكه خدا هم ما رو بطلبه... :lol: :lol:
(عجب پستي!!ناسلامتي اينجا بخش مشاوره است..يكي دو روز ديگه پاكش مي كنم)
جاي من را هنگام ملاقات با نرم تنان زميني و دريايي خالي كن. :happy:

چون پاك ميكني اينجا مينويسم :D
اولا كه كار من از حوري و پري و نرم تن گذشته اسي جان طلبه اي براي شما بگردم ;)
بعدشم كه بهرحال در خدمتيم و دائما در حال دعا تا استكبار جهاني شما روهم بطلبه
79.gif
شبهاي احيا نزديكه
14.gif

فوروم رو هم كه معتادشيم مگه ميشه بيخيالش شد؟ :eek:

به نقل از daftarekhaterat :
تنها تنها؟!! واسه ما جنس نمياري!؟
21.gif

براي رئيس جمهور عزيز جان فدا ميكنيم شما امر كن :)

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
به نقل از daftarekhaterat :
نه! واقعا! انتظارتون رو از لپ تاپ معرفي كنين تا بهترين مدلش رو معرفي كنيم! شعبده بازي كه نيست!
21.gif
والا خواهر من ميخواد معماري بخونه ....طبيعتا با اتوكد و غيره سروكار خواهد داشت.....از اين نظر.....
اين جناب اسفندياري هم كا مارو تحويل نميگيره....!!!....:happy:

به نقل از Reza364 :
اولا كه اين تاپيك جاش تو بازارچه است نه اينجا

بعدشم اكثر شركتها اينكار رو ميكنن منتها يخورده بهره هاشون بالاست :wacko:

زيگورات براي دل ، گسترش انفورماتيك براي كامپك ، ايزيران براي ايسر و .....
البته موسسه مالي اعتباري بنياد هم با بهره 28 درصد ، سه ساله تا يك ميليون واسه لپتاپ وام ميداد فكر كنم هنوزم ميده
من شديدا احتيج دارم...اگه حتميه آدرس بدين.....ممنون.

mohsen@mohsen

Registered User
لایک‌ها
0
آقا اسفنديار شما كه زحمت مي كشيد يه نظري هم در رابطه با اين لپ تاپ بدهيد و اگر زحمتي نيست يك قيمت هم روش بگذاريد :blush:
مدلCompaq Presario 700
مشخصات
CPU: AMD 1000 MB Ram: DDR 256MB(Upgradeable) HDD: 20G(Upgradeable) Rom: DVD and CD Writer Combo Network :LAN 100/10 Fax Modem TV output Internal Floppy 1.44 Screen 14.1" Sound: 16-bit Sound Blaster VGA and VGA Output easy internet Keyboard French Keyboard Battry(only 10 minutes) and charger 2 USB Port Windows XP Pro, Office 2003 Pro کیف یکعدد Infrared2USB external

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از astm1834 :
من شديدا احتيج دارم...اگه حتميه آدرس بدين.....ممنون.

فعلا اينارو داشته باش :

گسترش انفورماتيك

www.sahand.org

زيگورات

www.zigorat.com

هم مشخصات لپتاپ ها رو دارن هم آدرس و شماره تلفن :)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از financier :
اقاي اسفنديار عزيز.......من با مشكل مواجه هستم شديد...... :( امروز پايتخت بودم... :eek: بهم گفتن...سوني و آبي ام از همه بهتره خودم هم با آي بي ام بيشتر حال كردم...سری (اس) و(اف اس) سونی از همه گفتن بهتره اونها فقط سونوما بودن.....نمی تونم انگليسي تايپ كنم..... :blush: :p اما قيمتهاي 1.8 -2 كه سونوما هم باشه خيلي زياد بود....حدود000/700/1 تا 900.....آي بي ام هم كه نگو...... :eek: :wacko: سري )تي( گفتن از همه بهتره و خر كار......اما................

:( اينا گفتن مدل هايي كه ما داريم ماله خوده ژاپن و امريكا است.....اگر از دبي بياري زياد فرقي نداره تازه ماله دبي ساخت آسيا است يعني براي كشور هاي آسيايي ساخته شده و بده و....... :blink: :eek:

من تا 000/500/1 ميتونم بدم با اين پول و اون مشخصات....ميشه آي بي ام خوب سري تي ا دبي گرفت....؟؟
يا سوني خوب......سري اس.......
اگر برند ديگه رو توصيه ميكنيد كدوم برند ؟؟؟/؟ تو دبي هست حدودا چقدر....؟گفنم كه VGA:64-128
CPU:SONOMA 1.8-2
DVD R/W.........جونه سیبیل هاتون کمک...... :lol: :wacko: :( ٍ
دوست گرامي با سلام.اول اينكه عجب جملات قصاري تحويل شما داده اند اين به اصطلاح فروشندگان خوبمان.
دوم اينكه قربانت گردم,من كه در دوبي فروشگاه ندارم كه بدانم قيمت چند است و چقدر؟ولي خوب وب سايت هاي برندهاي مختلف را در دوبي بنگريد و انتخاب كنيد و سپس از طريق ايميل خودتان روند كار را دنبال كنيد.لازم هم نيست كه با انگليسي پيشرفته مكاتبه ادبي كنيد.كمي ذوق, خود ,مهارت مي آفريند.
تفاوت قيمت اينجا و آنجا حداكثر در نمونه هاي دست اول و نو 300 هزار تومان است نه بيشتر,مگر اينكه دست دوم خريداري فرماييد.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از mohsen@mohsen :
آقا اسفنديار سلام
من تو عصر ارتباط تبليغ يك مدل ايسر را ديدم كه خيلي چشمشم را گرفته است . مدلش اين بود Acer TravelMate 2312LCi_L مشخصاتتش هم كه شما بهتر مي دانيد.قيمتش هم 750هزارتومان.
حالا سئوالاتي كه از شما دوست عزيز داشتم(البته اگر زحمتي نسيت) اين است كه اين دستگاه نيازهاي من را كه شامل:
تايپ منظور همان آفيس است
استفاده از نرم افزارهاي پژوهشي كه مبتني بر سي دي رام هستند
اينترنت
براي رفع خستگي يك MP3 يا DVD هم جواب دهد.
هستند را جواب مي دهد؟
و اينكه سرعت سي پي يو هاي سلرون سنترينو با سرعت 1.4GHzچه طور است؟يعني در حد و اندازه چه مدل از سي پي يو هاي دسكتاپ است؟
و كيفيت LCD هاي ايسر چه طور است؟از نظر روشنايي و ...
عمر درايو لپ تاپ ها چه طور است؟بعد از چه مدتي نياز به تعويض پيدا مي كنند و چه قيمتي هستند؟
عمر باطري دستگاه چه طور است؟بعد از چه مدتي نياز به تعويض دارد؟
در صورتي كه از برق مستقيم استفاده كينم دستگاه تا چند ساعت توانايي كار مداوم را دارد؟از نظر داغ كردن و اينكه تا چند ساعت براي دستگاه ضرري ندارد
يك سئوال آماتوري : در PC Card slot لپ تاپ ها چه چيزهايي مي توان قرار داد؟ به غير از مودم و لن و كارت تي وي هر چي هست بفرمائيد.
با تشكر از لطف شما
محسن
دوست عزيزم,اولا مرسي از اجابت خواسته من.
اين دستگاه كفاف نيازهاي معمول شما را خواهد داد.در نظر داشته باشيد كه مدلهاي ايسر تنها به جز يكي دو مدل كه داراي ساپورت غني نرم افزاري و پشتيباني و امنيت عالي سخت افزاري هستند,در مابقي اين دو خصلت را نداشته,ولي چيزي از كيفيت و كارايي خود در مقام مقايسه با برندهاي صاحب نام,كم ندارند.جواب مابقي سوالات شما در دفترچه فني نوت بوك وجو دارد ولي بگويم كه كيفيت تصويري مناسب بوده,عمر باطري حداقل دو سال است.
براي مابقي سوالات مي توانيد به بخش هاي متنوع همين قسمت مراجعه فرماييد.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
آقا اسفنديار شما كه زحمت مي كشيد يه نظري هم در رابطه با اين لپ تاپ بدهيد و اگر زحمتي نيست يك قيمت هم روش بگذاريد :blush:
مدلCompaq Presario 700
مشخصات
CPU: AMD 1000 MB Ram: DDR 256MB(Upgradeable) HDD: 20G(Upgradeable) Rom: DVD and CD Writer Combo Network :LAN 100/10 Fax Modem TV output Internal Floppy 1.44 Screen 14.1" Sound: 16-bit Sound Blaster VGA and VGA Output easy internet Keyboard French Keyboard Battry(only 10 minutes) and charger 2 USB Port Windows XP Pro, Office 2003 Pro کیف یکعدد Infrared2USB external
آخ آخ اين مدل را صلاح نمي دانم.اين عتيقه را از كجا يافتيد؟! :eek: قيمت آن بايد 450 دلاري بوده باشد.البته اگر نو باشد كه بعيد مي دانم.اين سري از نوت بوك ها ديگر توليد نمي شود.اگر اشتباه كردم بفرماييد.كامپك در اين مدل چندان به موفقيت نايل نشد و خط سري توليدي خود را عوض نمود.

mohsen@mohsen

Registered User
لایک‌ها
0
آخ آخ اين مدل را صلاح نمي دانم.اين عتيقه را از كجا يافتيد؟! :eek: قيمت آن بايد 450 دلاري بوده باشد.البته اگر نو باشد كه بعيد مي دانم.اين سري از نوت بوك ها ديگر توليد نمي شود.اگر اشتباه كردم بفرماييد.كامپك در اين مدل چندان به موفقيت نايل نشد و خط سري توليدي خود را عوض نمود.
آقا اسفنديار خيلي خيلي ممنون بابت پاسخها مخصوصا دومي كه نزديك بود يك اشتباه بزرگ انجام بدم :eek:
يك سئوال ديگه از شما داشتم:همين مدل ايسري كه خدمتتان عرض كردم .ظاهرا سيستم عامل اصليش لينوكس است و من در تماسي كه با شركت فروشندش گرفتم گفتند كه در صورت تمايل مي توانند ويندوز اكس پي نصب كنند .حالا مي خواستم بدانم كه اين كار از كارايي دستگاه كم نمي كند؟
و اگر امكان داره اين قسمت از فرمايشاتتون را واضح تر بفرمائيد(چي كار كنم بي سواتم) :D
:eek: :eek: :eek: در نظر داشته باشيد كه مدلهاي ايسر تنها به جز يكي دو مدل كه داراي ساپورت غني نرم افزاري و پشتيباني و امنيت عالي سخت افزاري هستند,در مابقي اين دو خصلت را نداشته,ولي چيزي از كيفيت و كارايي خود در مقام مقايسه با برندهاي صاحب نام,كم ندارند :blink: :blink: :blink:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
آقا اسفنديار خيلي خيلي ممنون بابت پاسخها مخصوصا دومي كه نزديك بود يك اشتباه بزرگ انجام بدم :eek:
يك سئوال ديگه از شما داشتم:همين مدل ايسري كه خدمتتان عرض كردم .ظاهرا سيستم عامل اصليش لينوكس است و من در تماسي كه با شركت فروشندش گرفتم گفتند كه در صورت تمايل مي توانند ويندوز اكس پي نصب كنند .حالا مي خواستم بدانم كه اين كار از كارايي دستگاه كم نمي كند؟
و اگر امكان داره اين قسمت از فرمايشاتتون را واضح تر بفرمائيد(چي كار كنم بي سواتم) :D
:eek: :eek: :eek: در نظر داشته باشيد كه مدلهاي ايسر تنها به جز يكي دو مدل كه داراي ساپورت غني نرم افزاري و پشتيباني و امنيت عالي سخت افزاري هستند,در مابقي اين دو خصلت را نداشته,ولي چيزي از كيفيت و كارايي خود در مقام مقايسه با برندهاي صاحب نام,كم ندارند :blink: :blink: :blink:
دوست گرامي,سيستم عامل لينوكس سازگاري و امنيت و كارايي بيشتري از ويندوز از خود نشان مي دهد.مرتب در حال به روز رساني بوده و نسخ كامل تر و كم عيب تر آن سريعا منتشر مي شود.البته اين بحث را دوستان ويندوزي تاييد نخواهند كرد.تنها مشكل فعلي آن اين است كه درايوهاي سخت افزاري خاص براي آن نگاشته نشده است.وگرنه لينوكس هاي با ورژن جديد تر نظير ويندوز مي توانند سخت افزار هاي سيستم را شناسايي نمايند.عيب ديگر آن نيز اين است كه برخي وب سايت ها با اكسپلورر سازگاري دارند و شما مشكل با لينوكس بتوانيد آن را بيابيد.
البته بازهم مي گويم در ورژن هاي جديدتر,رابط گرافيكي آن بيشتر شبيه ويندوز شده و از مشكلات فوق كاسته شده.
فقط لينوكس احتياج به صبر و مدارا و بردباري جته كار خواهد داشت,ولي اگر با آن همراه شويد,كمتر يادي از ويندوز خواهيد كرد,مگر به ضرورت.
مطلب ديگر اين بود كه در سري هاي مدل بالاي ايسر و لاجرم نه اين مدل مورد نظر شما,آن دو خصلتي كه گفتم وجود دارد.بجز اين مورد,شما مشكلي با نوت بوك فوق نخواهيد داشت.ببخشيد,مطلب قبلي را ظاهرا جوري نوشته بودم كه فقط خودم آن را فهميدم. :lol: ;)

financier

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقاي اسفند يار سلام...دوست عزيز يه راهنمايي مي خوام ازت....آقا..من يه سيستم سوني مدل S با مشخصات LCD Display:
LCD 13.3" WXGA BR

Graphics Card:
NVIDIA GeForce Go 6200 with TurboCache

Wireless Lan:
Wireless LAN (802.11a\b\g) and Bluetooth Technology

Processor:
Intel Pentium M Processor 740

Memory:
512 MB DDR-SDRAM (DDR2-400, 512 MBx1)

Hard Drive:
40 GB Hard Disk Drive

Optical Drive:
CD-RW_DVD Drive

Battery:
Lithium-ion (BPS2)

Service:
No VAIO Overseas Service

Pre-Installed Office Software:
MS Works

Operating System:
XP Professional

رو از سايت سوني بخرم و بفرسته برام آلمان و از اونجا كسي برام تو جعبه دسته دو بزاره كه گمركي نخوره و با DHL ya tntبفرسته ايران...به صرفه تر و بهتره يا از دبي بگم برام يه sony s-460p بفرستن با قيمت 1800 دلار....
راستي اين مشخصات كه برات نوشتم حدود 1640 دلار در ميياد .....حالا نمي دونم هزينه حمل و... چقدر بشه تو ميتوني كمكم كني مي دوني حدودا چقدر ميشه..؟؟؟اين مشخصات رو از قسمت customize سوني در اوردم من دقيقن همين رو ميخوام اما نميدونم برام تا برسه ايران چقدر در بياد.....ارزش داره اصلا يا بريم همون 1800 دلاري يه دوبي رو بخريم؟؟؟؟منتظرم مرسي.... :wacko: البته اينم بگم اينو از گروه S-580 انتخاب كردم اما اوني كه گفتم دبي هست s-460p....حالا كدوم....؟الان نگي مگه من دوبي مغازه دارم و اينا..... :p يه كاري بكن ديگه...مرسي.... ;)

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
به نقل از astm1834 :
والا خواهر من ميخواد معماري بخونه ....طبيعتا با اتوكد و غيره سروكار خواهد داشت.....از اين نظر...
كسي جواب مارو نميده...!!؟!!:eek:

به نقل از Reza364 :
فعلا اينارو داشته باش :

گسترش انفورماتيك

www.sahand.org

زيگورات

www.zigorat.com

هم مشخصات لپتاپ ها رو دارن هم آدرس و شماره تلفن :)
ممنون....:cool:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از financier :
آقاي اسفند يار سلام...دوست عزيز يه راهنمايي مي خوام ازت....آقا..من يه سيستم سوني مدل S با مشخصات LCD Display:
LCD 13.3" WXGA BR

Graphics Card:
NVIDIA GeForce Go 6200 with TurboCache

Wireless Lan:
Wireless LAN (802.11a\b\g) and Bluetooth Technology

Processor:
Intel Pentium M Processor 740

Memory:
512 MB DDR-SDRAM (DDR2-400, 512 MBx1)

Hard Drive:
40 GB Hard Disk Drive

Optical Drive:
CD-RW_DVD Drive

Battery:
Lithium-ion (BPS2)

Service:
No VAIO Overseas Service

Pre-Installed Office Software:
MS Works

Operating System:
XP Professional

رو از سايت سوني بخرم و بفرسته برام آلمان و از اونجا كسي برام تو جعبه دسته دو بزاره كه گمركي نخوره و با DHL ya tntبفرسته ايران...به صرفه تر و بهتره يا از دبي بگم برام يه sony s-460p بفرستن با قيمت 1800 دلار....
راستي اين مشخصات كه برات نوشتم حدود 1640 دلار در ميياد .....حالا نمي دونم هزينه حمل و... چقدر بشه تو ميتوني كمكم كني مي دوني حدودا چقدر ميشه..؟؟؟اين مشخصات رو از قسمت customize سوني در اوردم من دقيقن همين رو ميخوام اما نميدونم برام تا برسه ايران چقدر در بياد.....ارزش داره اصلا يا بريم همون 1800 دلاري يه دوبي رو بخريم؟؟؟؟منتظرم مرسي.... :wacko: البته اينم بگم اينو از گروه S-580 انتخاب كردم اما اوني كه گفتم دبي هست s-460p....حالا كدوم....؟الان نگي مگه من دوبي مغازه دارم و اينا..... :p يه كاري بكن ديگه...مرسي.... ;)
قبل از خواندن توضيحات نوت بوك شما,اولا به حسن سليقه شما متعجب شدم و هم اينكه چطور چنين چيزي در سوني موجود بود....ولي بعد كه گفتيد خودتان قطعات را انتخاب كرده ايد,هم به سليقه شما آفرين گفتم,هم اينكه موضوع براي خودم روشن شد. :lol:
خريد اين چنيني از آلمان برايتان از دوبي خيلي مناسب تر خواهد بود.هزينه حمل و نقل معمولا در انتهاي ثبت سفارش شما نظير سايت آمازون نوشته مي شود كه مثلا با اين قيمت اين قدر هم هزينه خواهد شد.ولي...
اولا اينكه به اسم خودتان بايد رجيستر شود تا مشمول گارانتي گردد.بحث ارائه سرويس به خارج با گارانتي بين الملل سواست.دوم اينكه دوست عزيزم,آيا مثلا در تركيه آشنايي داريد كه برايش بفرستيد؟در اين صورت ديگر شامل هزينه هاي جنبي ارسال نخواهد شد . در ايران هم گمرك نخواهيد داد.يادتان باشد همان دي اچ ال اولا كلي پول مي گيرد و ثانيا گمرك هم دارد.فكر نكنيد چون ايراني نيست,خير,در هر كشور تابع مقررات كلي گمركي همان كشور است و اين مقررات گمركي با مقررات پستي مستقل همان شركت كاملا متفاوت است.
بهترين روش اين است كه كسي آن را برايتان دستي با خود بياورد.در ضمن موقع خريد اينترنتي بايد قيد كنيد كه بعنوان يك خارجي از يك كشور ثالث داريد خريد مي كنيد تا مشمول vat يا گمرك و ماليات خروج از كشور و مصرفي نشود و ديگر اينكه بدانند به خارج از كشور ارسال مي شود تا فقط هزينه هاي پستيارسال نصيب آن شود,وگرنه يك هزينه گزاف گمرگي آنهم يه يورو خواهيد داد.يادتان باشد كه مقررات گمركي كليه كشورهاي عضو اتحاديه عين هم بوده بدين نحو كه مثلا شما اگر در يونان خريد كنيد و به آلمان فرستاده شود در حالي كه در پرتغال هستيد,هيچ تفاوتي با هم نخواهند داشت و بايد كلي گمرك از جيب مبارك پرداخت كنيد.يكي ديگر از دلايل مثال كشيدن تركيه نيز همين امر بود.
اوف مردم از عرق تايپ كردن سريع.اين هم يك جور تجربه غير لپتاپي من كه اميدوارم به كارتان بيايد.بازهم اگر نامفهوم بود بفرماييد تا اصلاح كنم.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از astm1834 :
كسي جواب مارو نميده...!!؟!!:eek:

ممنون....:cool:
عزيز جان ببخشيديك بار ديگه در خواست خودتان را نه در چند پست,بلكه يكجا مطرح فرماييد تا من پاسخ دهم.اين خواهش را بگذاريد به حساب تنبلي من!! ;)

financier

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قبل از خواندن توضيحات نوت بوك شما,اولا به حسن سليقه شما متعجب شدم و هم اينكه چطور چنين چيزي در سوني موجود بود....ولي بعد كه گفتيد خودتان قطعات را انتخاب كرده ايد,هم به سليقه شما آفرين گفتم,هم اينكه موضوع براي خودم روشن شد. :lol:
خريد اين چنيني از آلمان برايتان از دوبي خيلي مناسب تر خواهد بود.هزينه حمل و نقل معمولا در انتهاي ثبت سفارش شما نظير سايت آمازون نوشته مي شود كه مثلا با اين قيمت اين قدر هم هزينه خواهد شد.ولي...
اولا اينكه به اسم خودتان بايد رجيستر شود تا مشمول گارانتي گردد.بحث ارائه سرويس به خارج با گارانتي بين الملل سواست.دوم اينكه دوست عزيزم,آيا مثلا در تركيه آشنايي داريد كه برايش بفرستيد؟در اين صورت ديگر شامل هزينه هاي جنبي ارسال نخواهد شد . در ايران هم گمرك نخواهيد داد.يادتان باشد همان دي اچ ال اولا كلي پول مي گيرد و ثانيا گمرك هم دارد.فكر نكنيد چون ايراني نيست,خير,در هر كشور تابع مقررات كلي گمركي همان كشور است و اين مقررات گمركي با مقررات پستي مستقل همان شركت كاملا متفاوت است.
بهترين روش اين است كه كسي آن را برايتان دستي با خود بياورد.در ضمن موقع خريد اينترنتي بايد قيد كنيد كه بعنوان يك خارجي از يك كشور ثالث داريد خريد مي كنيد تا مشمول vat يا گمرك و ماليات خروج از كشور و مصرفي نشود و ديگر اينكه بدانند به خارج از كشور ارسال مي شود تا فقط هزينه هاي پستيارسال نصيب آن شود,وگرنه يك هزينه گزاف گمرگي آنهم يه يورو خواهيد داد.يادتان باشد كه مقررات گمركي كليه كشورهاي عضو اتحاديه عين هم بوده بدين نحو كه مثلا شما اگر در يونان خريد كنيد و به آلمان فرستاده شود در حالي كه در پرتغال هستيد,هيچ تفاوتي با هم نخواهند داشت و بايد كلي گمرك از جيب مبارك پرداخت كنيد.يكي ديگر از دلايل مثال كشيدن تركيه نيز همين امر بود.
اوف مردم از عرق تايپ كردن سريع.اين هم يك جور تجربه غير لپتاپي من كه اميدوارم به كارتان بيايد.بازهم اگر نامفهوم بود بفرماييد تا اصلاح كنم.

آقا پس منظورت اين بود كه سيستمي كه انتخاب كردم خوبه؟؟ :wacko:

financier

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزيز سلام...من باز يه چند تا خبر دارم و راهنمايي مي خوام....اون سريs-580 سونوما نيست...سنترينو است....
البته اگر تو هم يه جستجو كني مطمين شي بهتره....اطلاعاتمون هم زياد ميشه...اما s-460p سونوما است.....در مورد خريد از خود شركت سوني منتفي شد....چون سفارشاتشو فقط براي داخل امريكا قبول ميكنه و ميفرسته....دوما اينتكه يكي قبول كرد برام از المان همراهش بياره تا گمركي نخوره براي هفته ديگه فقط گفت بگو چي مي خواي اونو بگيرم....من هم رفتم رو سايت هاي الماني دنبال لپ تاپ به درد بخور......خلاصه.....هرچي گشتم اون مدل هاي رو سايت sonystyale نبود كه نبود يه چيز هايي بود مثل..S4HP/B يا s4xp/b يا S460/B كه فقط براي اروپا ساخته شده....يه FS295VP.G4 هم بود اينم خوب بود...
قيمت هاشون هم به نسبت تو ايران يكي ميشد.....حتي بيشتر.....همشون مي رفت بالاي 000/650/1

حالا دوست عزيز تو ميتوني كمكم كني چه مدلي شو انتخاب كنم...كه بيشتر از 1600-1700 در نياد و خوب هم باشه؟ از همين سري S ....اصلا انتخابم از سري Sخوبه؟ گفتم كه كارم تو FOREX و طراحي وب سايت و مولتي مديا....بعضي وقتها هم برنامه نويسي.... 3 روز در هفته هم تو سفرم....لطفا زودتر نظرت رو بهم بگو چون بايد به اون طرف بگم....OK? باز هم از زحمتات ممنون......راستي در مورد اون مطالب گمرك....من كه زياد ......ميشه بهتر توضيح بدي.......:p

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از financier :
دوست عزيز سلام...من باز يه چند تا خبر دارم و راهنمايي مي خوام....اون سريs-580 سونوما نيست...سنترينو است....
البته اگر تو هم يه جستجو كني مطمين شي بهتره....اطلاعاتمون هم زياد ميشه...اما s-460p سونوما است.....در مورد خريد از خود شركت سوني منتفي شد....چون سفارشاتشو فقط براي داخل امريكا قبول ميكنه و ميفرسته....دوما اينتكه يكي قبول كرد برام از المان همراهش بياره تا گمركي نخوره براي هفته ديگه فقط گفت بگو چي مي خواي اونو بگيرم....من هم رفتم رو سايت هاي الماني دنبال لپ تاپ به درد بخور......خلاصه.....هرچي گشتم اون مدل هاي رو سايت sonystyale نبود كه نبود يه چيز هايي بود مثل..S4HP/B يا s4xp/b يا S460/B كه فقط براي اروپا ساخته شده....يه FS295VP.G4 هم بود اينم خوب بود...
قيمت هاشون هم به نسبت تو ايران يكي ميشد.....حتي بيشتر.....همشون مي رفت بالاي 000/650/1

حالا دوست عزيز تو ميتوني كمكم كني چه مدلي شو انتخاب كنم...كه بيشتر از 1600-1700 در نياد و خوب هم باشه؟ از همين سري S ....اصلا انتخابم از سري Sخوبه؟ گفتم كه كارم تو FOREX و طراحي وب سايت و مولتي مديا....بعضي وقتها هم برنامه نويسي.... 3 روز در هفته هم تو سفرم....لطفا زودتر نظرت رو بهم بگو چون بايد به اون طرف بگم....OK? باز هم از زحمتات ممنون......راستي در مورد اون مطالب گمرك....من كه زياد ......ميشه بهتر توضيح بدي.......:p
دوست گرامي,اول اينكه اينجا را بخوان:
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=322907&postcount=62
خوب,حالا شما بايد مدلتان را بر اين اساس انتخاب كنيد,البته اگر سوني پرست هستيد!!!
سونوما تنها حسن موثري كه دارد,افزايش قابليت خودكار انتخاب شبكه بصورت بيسيم,افزايش كارايي قابليت پردازنده در مولتي مديا و همچنين بهينه شدن مصرف انرژي است.
خوب تا اينجا كلي مشكلات شما حل شد.
سفرشات نوت بوك اصولا براي داخل خاك همان كشور مورد سفارش دارد.البته من چون در مورد مورد شما مطمئن نبودم,نخواستم بصورتي كاملا پيش فرض قضاوت كنم.
بر اساس لينك بالا انتخاب كنيد و قيمت آن را مدنظر داشته باشيد.تفاوت قيمت در حالت جديد كه برايتان ارسال خواهد شد(توسط همراه)چندان نيست.البته حتما در هنگام خريد اولا بنام شما رجيستر شود و ديگر اينكه ذكر كنند كه اين محصول به خارج برده خواهد شد تا مشمول تخفيف قيمت به عنوان محصول صادراتي(11 در صد) . ماليات مصرف داخل گردد.اين هم توضيح بهتر ماجرا.مابقي توضيحاتي كه قبلا گفتم و شما آن را متوجه نشديد(و ممكن است عيب از نحوه نگارش من بوده باشد)برايتان كارساز نيست.مشكليب باقي ماند؟! :happy:

financier

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1.منظورت رو از سوني پرست بودن نفهميدم....؟؟ من كه گفتم كارم چيه و چقدر بودجه دارم از شما هم خواستم اگر ميتوني چند مدل رو بهم معرفي كني از مارك هاي مختلف.....(من ميخوام كارا...گرافيك خوب...وزن كم و كوچك باشه....)
2. حالا هم اگر مدل خوبي سراغ داري ممنون ميشم بهم معرفي كني...
3.نظرت در مورد اين فوجيتسو چيه؟ اگه از همون المان داغ:p بياره خوبه اگه آره كه يه مدل بهم معرفي كن اگر نه كه هيچي ديگه...:((
4...........بابا به خدا من عشق سوني نيستم اما ديدم خوبه گفتم بگيرم نظره شما چيه؟ در مورد اون فوجيتسو نظرت رو يگو و مدل هاي ديگه كه فكر ميكني خوبه.....;) من تصميم گرفتم اگر سوني خواستم بگيرم S-460P/B بگيرم.....شما هم اگر لطف كني راهنمايي كني ممنو ميشم.... اگر مدل ديگه از شركت هاي مختلف خوبه بگو.....

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
خواهر من تو ايتاليا ميخواد لپ تاپ بخره.....
و چون ميخواد معماري بخونه ....طبيعتا با اتوكد و غيره سروكار خواهد داشت.....
بين Acer و Hp و يا بقيه ....نميدونم كدوم انتخاب بهتريه.....البته من همون دوتا اولي رو ترجيح ميدم....و اگه اشتباه نكنم بايد برم سراغ AMD....!!!!

بالا