• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
Piter1356 شما باید در نظر داشته باشید که در ریویوهای معتبری همچون سی نت نسبت به این مدل یا مثلا آسیا سی نت چه نظری دارند؟من در نمایشگاه رایانه تبریز که دوستان هم بودند چند مدل دیدم از همین هیوندای که البته فرصت نشد تا سوالات فنی کنم و یا اینکه آن را بدست بگیرم.تنها یک مانکن مذکر!!!آنجا بود که بلبل زبانی می کرد بی آنکه چیزی از سوالات من را جواب دهد.بعدا هم در اینترنت مطلب بدرد بخوری ندیدم.البته این مطلب مال چند ماه پیش بوده و مطمئنا الان فرق کرده.فقط به جمع آوری چند بروشور و کاتالوگ بسنده شد که باید سر فرصت آنها را مطالعه کنم.گرچه بغیر از مختصات چیز دیگری نوشته نشده...
در نوت بوک ریویو هم چیزی دندانگیر پیدا نکردم.ظاهرا بازار یابی این محصول در ایران و در بهترین حالت در خاور میانه می باشد.باید منتظر ماند و دید.امیدوارم شبیه همین مکسونت نبوده باشد.درضمن این قیمت برایم عجیب است.
نا خودآگاه یاد زولتریکس افتادم که بسیار هم به آن آلرژی دارم.:lol:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Electronics Art :
خوب حالا برند یا مدل خاصی رو مد نظر نداری ؟

اسفندیار جان شما چی ؟

;)
عزیز جان...یه مشکل اینه که شما الان با این مختصات دایره انتخاب وسیعتری داری ولیباید بجای گشتن در اینترنت در مغازه های خواربار فروشی-ببخشید نوت بوک فروشی-گشت و گذار کنی و ببینی چه خبر است و آیا چیز دندان گیری گیرتان می آید؟متاسفانه در این بخش بیک رکس=وحید نوت بوک نیاز است...:lol:

Piter1356

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از esfandiyar2002 :
Piter1356 شما باید در نظر داشته باشید که در ریویوهای معتبری همچون سی نت نسبت به این مدل یا مثلا آسیا سی نت چه نظری دارند؟من در نمایشگاه رایانه تبریز که دوستان هم بودند چند مدل دیدم از همین هیوندای که البته فرصت نشد تا سوالات فنی کنم و یا اینکه آن را بدست بگیرم.تنها یک مانکن مذکر!!!آنجا بود که بلبل زبانی می کرد بی آنکه چیزی از سوالات من را جواب دهد.بعدا هم در اینترنت مطلب بدرد بخوری ندیدم.البته این مطلب مال چند ماه پیش بوده و مطمئنا الان فرق کرده.فقط به جمع آوری چند بروشور و کاتالوگ بسنده شد که باید سر فرصت آنها را مطالعه کنم.گرچه بغیر از مختصات چیز دیگری نوشته نشده...
در نوت بوک ریویو هم چیزی دندانگیر پیدا نکردم.ظاهرا بازار یابی این محصول در ایران و در بهترین حالت در خاور میانه می باشد.باید منتظر ماند و دید.امیدوارم شبیه همین مکسونت نبوده باشد.درضمن این قیمت برایم عجیب است.
نا خودآگاه یاد زولتریکس افتادم که بسیار هم به آن آلرژی دارم.:lol:

دوست عزیز . از راهنماییت ممنونم . ولی من معتقدم بهترین همیشه معروفترین نیست . من هیچ تعصبی نسبت به مارک خاصی ندارم و شهرت یک مارک منو وسوسه نمیکنه . درسته که هیوندای در ایران جایگاه خوبی نداره ولی به نظر من باید یه مقداری تخصصی تر راجع به محصولات هیوندای صحبت کرد . من مشخصات دیوانه کننده و قیمت خارق العاده یکی دو مدل رو که دیدم کفم برید .
مثلا این نمونه فینگر تاچ با قابلیتهای خارق العادش فقط 1.430.000 تومنه ! :
لطفا یه نظری به این لینک بندازید http://www.iranhyundai.com/pro_t210c.html
t210.gif

البته فعلا نمیتونم این مدل رو تهیه کنم . مشخصاتی که تو پست قبلی آورده بودم و قیمتش با توجه به شرایط خودم . به نظرم مناسبه .

لطفا در صورتیکه فکر میکنید اشتباه میکنم من رو قانع کنید . ممنون میشم

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
خوب دوست عزیزم بازهم از اظهارات من سو تعبیر شد..:D
کاملا درست است که بهترین مارک را معروفترین نوت بوک تشکیل نمی دهد.بحث اینجاست که بایستی مدتی صبر نمود تا امکان تست و بررسی فنی بهتری از این مدل در فوروم های مشهوری که مسلما امکانات مالی بهتری از من نوعی دارند انجام شود و سپس بر روی چنین خریدی مانور نمود.
من نیز چون شما تعصب خاصی با مارک بخصوصی ندارم واگر می بینید مثلا به ایسر علاقمندم چون صحت آن را بر اساس تجاربم و تجارب دیگران و چندین و چند عامل دیگر همچون تجربه یک فرمول تجربی هر روز بدست می آورم و بازهم این مطلب را دلیلی بر کارامدی آن نمی دانم چراکه ممکن است در گذار زمان محصول بهتری از یک برند تازه نظیر همین هیوندای ارائه شود و یا اینکه سیاست شرکت های تولید کننده تحت نوسانات بازار عوض شود.بحث دیگر این است که دقت کنید با توجه به تشابه سازندگان قطعات سفارشی هر برند که در دنیا تنها چند شرکت بزرگ قطعه ساز و معتبر در این عرصه فعالیت دارند و البته هم اینک شرکت های سازنده سخت افزار درحال خارج ساختن این بازار از تولیید کنندگان سنتی آن هستند که گاه در اخبار نوت بوک نیز شاهد آن هستیم هم اینک کارایی قطعات در برندهای مختلف بیکدیگر نزدیک می شود و این یعنی اینکه برندهای مختلف در نهایت از یک سری ریز قطعه سخت افزاری تقریبا مشابه و یکسان استفاده می کنند.
حال مشکل اینجاست که با نگاهی کمی عمیق تر در این مورد پی به مسئله دیگری می بریم.بلی و آن کیفیت نوت بوک و کارایی قطعات در یک مجموعه خواهد بود.در دسکتاپ شما آزادی عمل بیشتری در انتخاب قطعات دارید و در نهایت قطعاتی را انتخاب می کنید که در کنار یکدیگر راندمان بالایی را بطلبد تا نیاز شما برآورده شود.ولی در نوت بوک چنین نیست.من دقیقا اطلاع دارم که آزمایشات کیفی و کمی نوت بوک در نهایت در برندهای خاصی نظیر دل و ایسر و یکی دو مورد دیگر بدقت اعمال می گرددو در دیگر برندها تنها به کارایی نسبی آن تاکیید می شود.این می دانید یعنی چه؟یعنی اینکه آزمایشگاههای مجهزی برای تست هر قطعه سخت افزاری در بنچ مارک های گوناگون وجود دارد ولی آیا یک بنچ مارک خاص برای سنجش راندمان کلی یک سیستم که شما در انتخاب قطعات آن تنها در بهترین حالت قادر خواهید بود به customise کردن آن بپردازید که در مقام مقایسه با هزینه ای که می کنید امکان پذیر است؟!
دقت کنید که در همین سایت هیوندای به عنوان مثال عرض می کنم.هیچ اشاره ای به طول عمر باطری و مدت زمان شارژ آن نیز نشده است؟!به وزن برخی نیز نیم نگاهی بیندازید و در کل ببینید نسبت به مابقی برندهای دیگر چه چیز تازه ای برای عرضه دارد که بعنوان یک مشخصه بارز مطرح گردد....البته ببخشید من اگر نقادی مشکافانه می کنم تنها برای مایوس کردن شما و یا برخ کشیدن خودم نیست.صرفا آگاه ساختن شما از توانایی و واقعیت های موجود و همچنین مشکلات احتمالی فراسوی تهیه یک سیستم یکپارچه می باشد.چه دانستن آن بهتر از گرفتار مانده در آن خواهد بود.امیدوارم درک کنید.متشکرم از حوصله ای که برای خواندن مطلب فوق نمودید.
در ضمن خواهشمندم در بخش فروشندگان لپتاپ لینک شرکت فوق را در یک پست مجزا مشخص سازید.سپاس.:happy:

دانشجو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با اجازه جناب اقاي اسفندياري

جناب Piter1356 ! قيمتش به نظر من كه خيلي خارق العاده نيست !!! شما config 3 اين مدل را نگاه كنيد كه 512 رام و 60 گيگابايت هارد دارد البته CPU را معين نكردند. شما مي توانيد TOSHIBA R15-s822 را حدود 1550000 بخريد. تازه همين سايت parslaptop ، اين تابلت Acer travelmate c302XCI را 1530000 مي فروشد.

**** تازه با اين وزنش سي دي اكسترنال است. اقا اصلا قيمتش گران است ********

Opera 8.0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
باب یعنی عربها اینقد خنگ تشریف دارن که نمیتونن یه کیبورد فارسی رو اضافه کنن؟

Piter1356

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
esfandiyar2002 عزیز . از وقتی که گذاشتید واقعا سپاسگزارم . استفاده کردم .

دانشجوی عزیز . از اظهار نظرتون ممنونم . شاید حق باشما باشه و قیمتش گرون باشه . نمیدونم ! حالا این مدل TOSHIBA R15-s822 صفحه نمایشش فینگر تاچه ؟

appleoooq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ما بالاخره نفهمیدیم که فرق بین مدل های sony GP ( مثلا S48GP ) و مثلا S480P در چیست.
البته من تمام جزئیات دو مدل مذکور رو می دونم.
منظورم اینکه چرا اینقدر GP ها گران هستند. :blink:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از appleoooq :
آقا ما بالاخره نفهمیدیم که فرق بین مدل های sony GP ( مثلا S48GP ) و مثلا S480P در چیست.
البته من تمام جزئیات دو مدل مذکور رو می دونم.
منظورم اینکه چرا اینقدر GP ها گران هستند. :blink:
مدل جی پی از پردازنده دوتان پیروی نموده در حالیکه مدل دیگر تنها از تکنولوژی سنترینو...
دیگر اینکه جی پی LCD technology Clear Bright WXGA داشته در حالتی که دیگری Display (projector) technology TFT active matrix را داراست.

madonna_200490

Registered User
لایک‌ها
17
سلام
ميخواستم بدونم ميشه از هارد لپ تاپ اطلاعات بريزم رويه هارد يه كامپيوتر ديگه
البته سيدي رايتر داره ولي چيزي كه من ميخوام ديويديه و 5 گيگ حجم داره
اگه راهي هست لطفا كمك كنيد:(

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
راحت ترین راه انتقال از طریق کارت شبکه است .... و یا اینکه یه کیس اکسترنال USB برای هارد نوت بوکتون بگیرین و هارد رو به دسک تاپ خودتون وصل کنید که صد البته هزینه اش منطقی نیست ... حداقل قیمتش 30.000 تومان است ولی فکر کنم یه کارت شبکه برای دسک تاپ بتونین با 10.000 تومان بخرید...

madonna_200490

Registered User
لایک‌ها
17
به نقل از FireFly :
راحت ترین راه انتقال از طریق کارت شبکه است .... و یا اینکه یه کیس اکسترنال USB برای هارد نوت بوکتون بگیرین و هارد رو به دسک تاپ خودتون وصل کنید که صد البته هزینه اش منطقی نیست ... حداقل قیمتش 30.000 تومان است ولی فکر کنم یه کارت شبکه برای دسک تاپ بتونین با 10.000 تومان بخرید...
مرسی
اگه میشه یکم بیشتر توضیح بدید چون من تاحالا با شبکه کار نکردم

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
ببین یه مبدل IDE هست که یه سرش فکر کنم 20 پینه و سر دیگش 40 پین می تونی راحت هارد به هارد بکنی.
البته اگه اطلاعات سخت افزاری داشته باشی خودتوم می تونی بسازی.
من از usb بدم میاد قیمتش بی خودی بالاست.

afshin_electronic

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از madonna_200490 :
سلام
ميخواستم بدونم ميشه از هارد لپ تاپ اطلاعات بريزم رويه هارد يه كامپيوتر ديگه
البته سيدي رايتر داره ولي چيزي كه من ميخوام ديويديه و 5 گيگ حجم داره
اگه راهي هست لطفا كمك كنيد:(

كاري نداره ... اگر PC مربوطه كارت شبكه داره ... فقط يه سيم شبكه ميخواي كه زير 1000 برات آب ميخوره ...
اگرم كه نه با USB ميتوني تبادل اطلاعات كني كه يكمي گرون تر در مياد...

يه سرچ بزن ... خيلي در اين باره گفتو گو شده ...

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
البته همینطوری که استاد electronic هم فرمودن می تونید از این مبدل IDE هم استفاده کنید ... ولی خوب من شخصا اصلا موافق باز کردن هارد یا هارد به هارد کردن نیستم ..
بهترین کار اینه که یه کارت شبکه یا ethernet بخرید مراحل نصبش هم بسیار ساده است فقط کافی است اون را جا بزنید و دسک تاپتون رو روشن کنید و درایورهاش رو نصب کنید ... به احتمال 99% نوت بوک شما هم کارت شبکه داره ... بعد فقط کافی است از Network Connection و با انتخاب set up a home or small office network نحوه اتصال را مشخص کنید بصورت Wizard است و احتیاج به اطلاعات خاصی ندارد ... فقط یادتون باشه از قسمت select a connection method به view an example توجه کنید ...

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از FireFly :
البته همینطوری که استاد electronic هم فرمودن می تونید از این مبدل IDE هم استفاده کنید ... ولی خوب من شخصا اصلا موافق باز کردن هارد یا هارد به هارد کردن نیستم ..
بهترین کار اینه که یه کارت شبکه یا ethernet بخرید مراحل نصبش هم بسیار ساده است فقط کافی است اون را جا بزنید و دسک تاپتون رو روشن کنید و درایورهاش رو نصب کنید ... به احتمال 99% نوت بوک شما هم کارت شبکه داره ... بعد فقط کافی است از Network Connection و با انتخاب set up a home or small office network نحوه اتصال را مشخص کنید بصورت Wizard است و احتیاج به اطلاعات خاصی ندارد ... فقط یادتون باشه از قسمت select a connection method به view an example توجه کنید ...
خوب من از دید بابابرقی ها به قضیه نگاه می کنم و کلا از باز کردن لپتاپ واهمه ای ندارم.البته فرمایش شما متینه منتهی با این حجم یه خورده کارت شبکه وقت گیره.
بازم 1934 بهتره.

دانشجو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين ها تابلت پي سي (tablet pc) هستند ، بنابراين مي توان با قلم برروي آنها نوشت. البته براي ورودي قلم (تا آنجا كه مي دانم) دو تكنولوژي active و passive وجود دراد ، كه در تابلت active استفاده مي شود. ودر Pda از passive استفاده مي شود.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
یک کابل رابط که در دوسو usb باشه مشکل شما را حل می کنه...ابتکاری و کارا و دست ساز...من خودم از این روش اوایل استفاده می کردم.یعنی از پورت usb مادربورد به پورت usb دستگاه دیگه ای انتقال داده براحتی انجام می شود.

بالا