خوب دوست عزیزم بازهم از اظهارات من سو تعبیر شد..
کاملا درست است که بهترین مارک را معروفترین نوت بوک تشکیل نمی دهد.بحث اینجاست که بایستی مدتی صبر نمود تا امکان تست و بررسی فنی بهتری از این مدل در فوروم های مشهوری که مسلما امکانات مالی بهتری از من نوعی دارند انجام شود و سپس بر روی چنین خریدی مانور نمود.
من نیز چون شما تعصب خاصی با مارک بخصوصی ندارم واگر می بینید مثلا به ایسر علاقمندم چون صحت آن را بر اساس تجاربم و تجارب دیگران و چندین و چند عامل دیگر همچون تجربه یک فرمول تجربی هر روز بدست می آورم و بازهم این مطلب را دلیلی بر کارامدی آن نمی دانم چراکه ممکن است در گذار زمان محصول بهتری از یک برند تازه نظیر همین هیوندای ارائه شود و یا اینکه سیاست شرکت های تولید کننده تحت نوسانات بازار عوض شود.بحث دیگر این است که دقت کنید با توجه به تشابه سازندگان قطعات سفارشی هر برند که در دنیا تنها چند شرکت بزرگ قطعه ساز و معتبر در این عرصه فعالیت دارند و البته هم اینک شرکت های سازنده سخت افزار درحال خارج ساختن این بازار از تولیید کنندگان سنتی آن هستند که گاه در اخبار نوت بوک نیز شاهد آن هستیم هم اینک کارایی قطعات در برندهای مختلف بیکدیگر نزدیک می شود و این یعنی اینکه برندهای مختلف در نهایت از یک سری ریز قطعه سخت افزاری تقریبا مشابه و یکسان استفاده می کنند.
حال مشکل اینجاست که با نگاهی کمی عمیق تر در این مورد پی به مسئله دیگری می بریم.بلی و آن کیفیت نوت بوک و کارایی قطعات در یک مجموعه خواهد بود.در دسکتاپ شما آزادی عمل بیشتری در انتخاب قطعات دارید و در نهایت قطعاتی را انتخاب می کنید که در کنار یکدیگر راندمان بالایی را بطلبد تا نیاز شما برآورده شود.ولی در نوت بوک چنین نیست.من دقیقا اطلاع دارم که آزمایشات کیفی و کمی نوت بوک در نهایت در برندهای خاصی نظیر دل و ایسر و یکی دو مورد دیگر بدقت اعمال می گرددو در دیگر برندها تنها به کارایی نسبی آن تاکیید می شود.این می دانید یعنی چه؟یعنی اینکه آزمایشگاههای مجهزی برای تست هر قطعه سخت افزاری در بنچ مارک های گوناگون وجود دارد ولی آیا یک بنچ مارک خاص برای سنجش راندمان کلی یک سیستم که شما در انتخاب قطعات آن تنها در بهترین حالت قادر خواهید بود به customise کردن آن بپردازید که در مقام مقایسه با هزینه ای که می کنید امکان پذیر است؟!
دقت کنید که در همین سایت هیوندای به عنوان مثال عرض می کنم.هیچ اشاره ای به طول عمر باطری و مدت زمان شارژ آن نیز نشده است؟!به وزن برخی نیز نیم نگاهی بیندازید و در کل ببینید نسبت به مابقی برندهای دیگر چه چیز تازه ای برای عرضه دارد که بعنوان یک مشخصه بارز مطرح گردد....البته ببخشید من اگر نقادی مشکافانه می کنم تنها برای مایوس کردن شما و یا برخ کشیدن خودم نیست.صرفا آگاه ساختن شما از توانایی و واقعیت های موجود و همچنین مشکلات احتمالی فراسوی تهیه یک سیستم یکپارچه می باشد.چه دانستن آن بهتر از گرفتار مانده در آن خواهد بود.امیدوارم درک کنید.متشکرم از حوصله ای که برای خواندن مطلب فوق نمودید.
در ضمن خواهشمندم در بخش فروشندگان لپتاپ لینک شرکت فوق را در یک پست مجزا مشخص سازید.سپاس.:happy: