• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از cesoot :
ممنون از لطف شما :) واقعيتش پايتخت كه رفتم و نوت بوكها رو ديدم دقيقا مثل اين بود كه رفتم منوچهري و قصد خريد كيف دارم :lol: :lol: نكته مشابه در هر دو اينه كه دستتون براي انتخاب اونقدر باز نيست و همه شبيه هم هستند :(
در ضمن استاد لينك اولي و دومي مربوط به يك نوت بوك بود مدل Gateway MX6025 :)
می شه گفت اینم از علائم پیریه دیگه:blush: ...به هرحال از دقت شما ممنونم...:lol:

Stras

Registered User
لایک‌ها
9
سلام
من قصد خريد يك لپ تاپ رو داشتم و نظرم هم بيشتر روي ASUS هست
با پيگيري كه كردم ميخوام S5 اين برند رو بگيرم
البته قبلش گفتم اينجا مطرح كنم شايد بتونيد بيشتر راهنماييم كنيد
اين مدل از ايسوس خوب جواب داده ؟
كلا اين برند تو لپ تاپ هم مثل دسكتاپ جواب داده محصولاتش يا خير ؟
ممنون ميشم جواب بديد.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Stras :
سلام
من قصد خريد يك لپ تاپ رو داشتم و نظرم هم بيشتر روي ASUS هست
با پيگيري كه كردم ميخوام S5 اين برند رو بگيرم
البته قبلش گفتم اينجا مطرح كنم شايد بتونيد بيشتر راهنماييم كنيد
اين مدل از ايسوس خوب جواب داده ؟
كلا اين برند تو لپ تاپ هم مثل دسكتاپ جواب داده محصولاتش يا خير ؟
ممنون ميشم جواب بديد.
دوست عزیز ضمن خوش آمد گویی...
این برند جزو جدیدترین عرصه کنندگان نوت بوک در بازار های جهانی بوده و البته در بود امر چندان از آن استقبال نشد.هم اینک در فوروم های معتبری چون نوت بوک رویو میبینیم که خریداران این نوت بوک های برند فوق در حال تبادل داده های خود با دیگران هستند.
از فحوای کلام کاربران این نوت بوک های متنوع که هم اینک تبلیغات وسیعی نیز در بازار ایران نموده است می توان پی برد که نارضایتی خاصی در بین خریداران وجود نداشته ولی برخلاف دسکتاپ نمی توان بر روی مشخصه خاصی از نوت بوک های فوق که بعنوان شاخصه قابل توجه در برابر برندهای صاحب نام در این عرصه فعالیت می نمایند انگشت گذارد.
انتخاب این نوت بوک در ایران می تواند از محاسنی همچون دارا بودن گارانتی و تقریبا دور زدن تحریم شرکت مادر بهنگام اعطای نمایندگی به ایران و بنابراین معتبر بودن نسبی گارانتی آن نام برد.هم اینک شرکتی در ایران تحت عنوان نمایندگی رسمی این برند فعالیت می نماید که می توانید نام آن را در بخش فروشندگان نوت بوک بیابید.
در کل می توان از آنها در رده نوت بوک های معمولی با کارایی متوسط نام برد.

Stras

Registered User
لایک‌ها
9
ممنون از راهنماييتون
(يك پست بيهوده )

mehran398

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من اين نوت بوک رو ميخوام بخرم ، ميشه نظرتون رو در موردش بگيد و بگيد از کجا بهتره تهيه کنم؟
Intel® Pentium® M Processor 750 (1.86GHz5, 2MB L2 cache)
• Microsoft Windows XP Professional with SP2
• 512 MB RAM
• 100 GB hard drive
• 13.3"WXGA display with XBRITE™ Technology
• Silver exterior

تو سايت sony قيمتش 1800 dollar هست و 100 dollar هم mail-in rebate داره، اينجا چند باشه خوبه؟

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از mehran398 :
سلام
من اين نوت بوک رو ميخوام بخرم ، ميشه نظرتون رو در موردش بگيد و بگيد از کجا بهتره تهيه کنم؟
Intel® Pentium® M Processor 750 (1.86GHz5, 2MB L2 cache)
• Microsoft Windows XP Professional with SP2
• 512 MB RAM
• 100 GB hard drive
• 13.3"WXGA display with XBRITE™ Technology
• Silver exterior

تو سايت sony قيمتش 1800 dollar هست و 100 dollar هم mail-in rebate داره، اينجا چند باشه خوبه؟
دوست عزیز با سلام و خوش آمد گوییی.
باید بگویم اگرچه نوت بوک های سونی همواره از قیمت بالای به نسبت کارایی موجود رنج می برند و من قبلا نیز در این باره صحبت کرده بودم ولی با احترام به سلیقه انتخابی شما تنها می گویم برای خود انتخاب مناسبی انجام داده اید.مختصات کامل آن را در اینجا ببینید:
http://reviews.cnet.com/Sony_VAIO_S570P_S_Notebook___VGN_S570P_S/4507-3121_7-31515263.html?tag=sub
برای تهیه نیز بهتر است به دوبی مراجعه نمایید.دوستی حدود یک هفته پیش در سفری به دوبی یک عدد نوت بوک خریداری نموده بود که فکر می کنم گذاردن متن ایمیل وی در اینجا خالی از لطف نباشد...

Toshiba L10

Intel centerino 1.7 GHz Mobile Tech.
512 MB RAM
40 GB HDD
RW CDROM / DVD
Wireless network connection
LAN port
3 USB ports
56 KB fax/modem
SVideo Output
Daul monitor
15.1" XGA monitor
Bag + Flash RAM + Original Windows XP home edition

Price 3500 AED = 956 $ = 8,660,000 IRR
Price of IRAN 13,900,000 IRR
موفق باشید.

bahar800

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من خيلي از سايتتون خوشم اومد. دستتون درد نکنه.
من ميخوام يک لپتاپ بخرم که قيمتش حدود 1300000 ،يا 1400000باشه . cpu اش هم 1.73 يا 1.8 يا 1.86 sonoma باشه. پس نميتونم sony يا toshiba بگيرم. کلا پيشنهادتون چه مارک و چه مدلي هست. خودم بيشتر از همه به siemens و hp و Dell فکر مي‌کنم. ميشه نظرتون رو بگين؟ به نظر شما الان که hp باطريهاش بد از آب در اومده،‌خريدنش ديوونگيه؟ siemens چطوره؟ لطفا منو راهنمايي کنيد.
خيلي خيلي ممنونم.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از bahar800 :
سلام
من خيلي از سايتتون خوشم اومد. دستتون درد نکنه.
من ميخوام يک لپتاپ بخرم که قيمتش حدود 1300000 ،يا 1400000باشه . cpu اش هم 1.73 يا 1.8 يا 1.86 sonoma باشه. پس نميتونم sony يا toshiba بگيرم. کلا پيشنهادتون چه مارک و چه مدلي هست. خودم بيشتر از همه به siemens و hp و Dell فکر مي‌کنم. ميشه نظرتون رو بگين؟ به نظر شما الان که hp باطريهاش بد از آب در اومده،‌خريدنش ديوونگيه؟ siemens چطوره؟ لطفا منو راهنمايي کنيد.
خيلي خيلي ممنونم.
اولا که بسیار خوش آمدید....
دوم اینکه سلایق انتخابی در نوت بوک بسیار متنوع و متفاوت است....
شما در صورت امکان چرخی در همین بخش و در قسمت های مختلف آن بزنید تا کلیاتی از آنچه که هست بدستتان آید سپس در تهران -اگر زندگی می کنید-کمی در مجتمع های پایتخت گشتی بزنید و به بخش راهنمای خرید نوت بوک در ایران در همین فوروم و همچنین فروشندگان نوت بوک مراجعه نمایید...فکر می کنم انتخاب خوبی انجام خواهید داد.
از بین تمامی مارک های مورد نظر با در نظر گرفتن سقف خرید شما و همچنین نوع پردازنده آن خوشبختانه در انتخاب زیاد با سردرگمی بدلیل کمی تنوع در این رده مواجه نخواهید شد.ردی تمامی برندهای موجود بخصوص در بازار ایران دقت کنید و مختصات خودر را در آن لحاظ کنید.اشکال در باطری دلیل بر ناباب بودن نوت بوک نبوده و نیست.موفق باشید.

bahar800

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
خيلي ممنونم از راهنماييتون
من بيشتر قسمتهاي سايت رو ديده‌ام ولي نظرات خيلي متفاوت و حتي گاهي متناقض هستند. خود شما هم به نظرم بيشتر تاکيدتون روي sony هست. اگه لطف کنين در مورد brand هاي ديگه مثل hp و siemens , ... بگين، ممنون ميشم.
در ضمن من اهل اصفهان هستم و اينجا خيلي کم پيش مياد که کاتالوگ دست آدم بدن. اگه چند تا سئوال رو هم جواب بدن واقعا لطف کردن. من بيشتر توي اينترنت search مي‌کنم.
ممنون از کمکتون.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از bahar800 :
سلام
خيلي ممنونم از راهنماييتون
من بيشتر قسمتهاي سايت رو ديده‌ام ولي نظرات خيلي متفاوت و حتي گاهي متناقض هستند. خود شما هم به نظرم بيشتر تاکيدتون روي sony هست. اگه لطف کنين در مورد brand هاي ديگه مثل hp و siemens , ... بگين، ممنون ميشم.
در ضمن من اهل اصفهان هستم و اينجا خيلي کم پيش مياد که کاتالوگ دست آدم بدن. اگه چند تا سئوال رو هم جواب بدن واقعا لطف کردن. من بيشتر توي اينترنت search مي‌کنم.
ممنون از کمکتون.
دوست خوبم....
نظرات متناقض نیست بلکه تکمیا کننده و تمام کننده یکدیگر هستند...
دو بحث در اینجا مطرح است:یکی تنوع و نزدیکی و تشابه قطعات بکار رفته در برندهای مختلف که گاه انتخاب را سخت تر می کند و دیگری موجودی در بازارهای ایران.
شما در رده های مختلف نام گذاری شده در باب نوت بوک مثلا کلاس تجاری و جایگزین دومیزی و...می بینید که قطعات بکار رفته در برندهای مختلف نظیر سونی و دل و کامپک و....تقریبا از یک الگوی خاصی پیروی می نماید.خوب چرا؟چون این برندهای صاحب نام در واقع سفارش دهنده قطعاتی هستند که تنها چند شرکت کمتر از تعداد انگشتان حتی یک دست آنها را می سازند و تحویل می دهند.حال ببینیم که از بین این همه برندهای مختلف کارایی کدام رده از نوت بوک های هر برند متناسب با نیازهای شماست و دیگر اینکه پولی که شما می دهید آیا به همان اندازه نتوت بوک خریداری شده به شما کارایی مورد نظر شما را خواهد داد یا خیر؟!پس می بینید که امکان یک انتخاب دقیق و مناسب چندان آسان نیست.
در این بین تنها مصرف کنندگان نهایی هستند که مشخص می سازند که مثلا مدل فلان برند بهمان آیا در عمل و نه در تئوری بواقع مناسب و کارا با توجه به سرویس و خدمات آن شرکت و پولی که بابت آن پرداخته شده بوده یا خیر؟!و این نکته بسار مهمی است.کافی است نیم نگاهی به فوروم های خارجی بیندازید تا ببینید که همان مدلهای محبوب و تبلیغ گردیده توسط یک شرکت تولید کننده مشهور همچون دل چگونه در عمل مشتریان خود را مایوس می سازد و مسائلی نظیر آن...
تاکیید من هیچ گاه بر سونی نبوده و نیست و اتفاقا من چندان آن را به استثنای چند مدل که انصافا مناسب از کار در آمده اند را توصیه نمی کنم.در کل هر برند از بین رده های مختلف و نوت بوک های گوناگون تنها چندین مورد را و گاه تنها یکی دو مورد را با در نظر گرفتن تمامی جوانب اعم از قیمت و کارایی و سایر مختصات لازمه یک نوت بوک که قبلا در آن باب بحث شده متناسب با نیازهای کاربران ساخته و پرداخته اند.
برای فهم این مطلب کافی است تا نیم نگاهی به مطالب سایت معتبر و مشهور cnet بیندازید و به فاکتورهای انتخاب و معیارهای آن و همچنین امتیاز سردبیر بیفکنید تا بخوبی از آن مطلع گردید.

mehran398

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اگه اجازه بديد من نظرم رو بگم
با 1.3 يا 1.4 می تونيد نوت بوک سونی يا توشيبا با cpu مورد نظرتون بگيريد. البته بهتره به ويژگی های مهم ديگه اي هم توجه داشته باشيد.

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام دوستان.
من می خوام notebook دسته دوم یکی از دوستامو بخرم .چند تا مورد مشکوک داره.می خوام ببینم به نظر شما این notebook چقد می ارزه؟؟؟ و دلیل دو تا مرد مشکوک چیه؟
مارک: VIGNET اسمبل شده در انگلستان
سی پی یو: centrino 1.4 cashe L2( 1) MB
رم: 504 مگابایت!!!!!
هارد: 56 گیگابایت!!!
مانیتور:15.1 اینچ
combo drive
USB PORT 3
(Memory Card Reader; 3 in one (SD MMC MS
INFRARED PORT
وزن: 2.75

دو تا مورد مشکوک رو هم که حتما متوجه شدید : رم 504 به جای 512چه دلیلی میتونه داشته باشه؟؟؟؟
هارد رو هم تو قسمت system properties سر جمع 56 نشون میده.!!
اینم نماینده vignet تو ایران:http://parssegal.com

ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

kamithegreat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از esfandiyar2002 :
اولا که بسیار خوش آمدید....
دوم اینکه سلایق انتخابی در نوت بوک بسیار متنوع و متفاوت است....
شما در صورت امکان چرخی در همین بخش و در قسمت های مختلف آن بزنید تا کلیاتی از آنچه که هست بدستتان آید سپس در تهران -اگر زندگی می کنید-کمی در مجتمع های پایتخت گشتی بزنید و به بخش راهنمای خرید نوت بوک در ایران در همین فوروم و همچنین فروشندگان نوت بوک مراجعه نمایید...فکر می کنم انتخاب خوبی انجام خواهید داد.
از بین تمامی مارک های مورد نظر با در نظر گرفتن سقف خرید شما و همچنین نوع پردازنده آن خوشبختانه در انتخاب زیاد با سردرگمی بدلیل کمی تنوع در این رده مواجه نخواهید شد.ردی تمامی برندهای موجود بخصوص در بازار ایران دقت کنید و مختصات خودر را در آن لحاظ کنید.اشکال در باطری دلیل بر ناباب بودن نوت بوک نبوده و نیست.موفق باشید.

با سلام. من کاربر جدید هستم و چون سایت شما رو خیلی پربار دیدم تصمیم گرفتم در مورد خرید لپتاپ با شما مشورت کنم.
من سیستم Toshiba Satellite M45-S359 رو انتخاب کردم که با قیمت 1500000تومان مشخصات زیر رو داره:
CPU: Sonoma 2.0
RAM: 1024 MB DDR-II
HDD: 100+ GB SATA
Display: 15.4" WXGA TFT
DVD RW Multi
Modem: 56K V92
در مورد شبکه و سایر مسایل هم که تقریبا مثل بقیه است.
نظرتون چیه؟

2- در ضمن بعضی از دوستان تو پیام هاشون توشیبای Qosmio رو پیشنهاد کرده بودند که البته سیستم خوبیه. منتهی تا جایی که من تو نت دیدم TV Tuner این نوت بوک فقط با سیستم NTSC سازگاره (واسه بازار امریکا). که اگه اینطور باشه به درد ایران نمیخوره. نظر شما چیه؟

مرسی

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

با عرض شرمندگي من دو تا سوال آماتوري دارم:
1- آيا لپ تاپي وجود داره که روي صفحه کليدش حروف فارسي هم حک شده باشه؟ چون به سرعت تايپ کمک ميکنه. تا جايي که يادمه لپ تاپ هاي ال جي کيبورد فارسي داشتند.

2- من يک سي دي ويندوز اکس پي دارم که همراه يک لپ تاپ بوده. چون نسخه ارجينال هست، مي خوام روي پي سي هم نصبش کنم. اما پيغام ميده و شماره سريال مي خواد. در حالي که موقع نصب روي لپ تاپ سريال نمي خواد. تمام سريالهايي که داشتم و از اينترنت پيدا کردم رو تست کردم. اما نشد. آيا راهي داره که بتونم روي پي سي نصبش کنم؟

با تشکر :)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از ealy :
سلام دوستان.
من می خوام notebook دسته دوم یکی از دوستامو بخرم .چند تا مورد مشکوک داره.می خوام ببینم به نظر شما این notebook چقد می ارزه؟؟؟ و دلیل دو تا مرد مشکوک چیه؟
مارک: VIGNET اسمبل شده در انگلستان
سی پی یو: centrino 1.4 cashe L2( 1) MB
رم: 504 مگابایت!!!!!
هارد: 56 گیگابایت!!!
مانیتور:15.1 اینچ
combo drive
USB PORT 3
(Memory Card Reader; 3 in one (SD MMC MS
INFRARED PORT
وزن: 2.75

دو تا مورد مشکوک رو هم که حتما متوجه شدید : رم 504 به جای 512چه دلیلی میتونه داشته باشه؟؟؟؟
هارد رو هم تو قسمت system properties سر جمع 56 نشون میده.!!
اینم نماینده vignet تو ایران:http://parssegal.com

ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
دوست من...یه سری نرم افزار در بخش بایوس دستگاه نصب می شه که در ویندوز دیده نمی شه ولی مقدار هارد 60 گیگ را پایین میاره...در ضمن پارتیشن بندی غلط هم به این کار کمک می کنه...
در مورد رم هم معلوم می شه که از نوع oem نیست و از همان به اصطلاح no name های سازندگان گمنام برای کاستن از مبلغ نهایی تمام شده دستگاه است...
در هر حال توصیه نمی کنم...

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از kamithegreat :
با سلام. من کاربر جدید هستم و چون سایت شما رو خیلی پربار دیدم تصمیم گرفتم در مورد خرید لپتاپ با شما مشورت کنم.
من سیستم Toshiba Satellite M45-S359 رو انتخاب کردم که با قیمت 1500000تومان مشخصات زیر رو داره:
CPU: Sonoma 2.0
RAM: 1024 MB DDR-II
HDD: 100+ GB SATA
Display: 15.4" WXGA TFT
DVD RW Multi
Modem: 56K V92
در مورد شبکه و سایر مسایل هم که تقریبا مثل بقیه است.
نظرتون چیه؟

2- در ضمن بعضی از دوستان تو پیام هاشون توشیبای Qosmio رو پیشنهاد کرده بودند که البته سیستم خوبیه. منتهی تا جایی که من تو نت دیدم TV Tuner این نوت بوک فقط با سیستم NTSC سازگاره (واسه بازار امریکا). که اگه اینطور باشه به درد ایران نمیخوره. نظر شما چیه؟

مرسی
دوست عزیز.....اگر مسئله نبود عمر باطری مناسب و دسترسی همیشگی به برق شهری برایتان مقدورذ است و مشکل حمل و نقل نوت بوک را ندارید...این گزینه بکارتان می آید ولی تنها بگویم زیاد دسکتاپی به مقوله خرید نگاه نکنید..موفق باشید..;)
تیونر موجود در این نوت بوک برای بازارهای خاور میانه سازگار با نوع پوشش موجود در آن است.پس جای نگرانی نیست..

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از mohsen2 :
سلام

با عرض شرمندگي من دو تا سوال آماتوري دارم:
1- آيا لپ تاپي وجود داره که روي صفحه کليدش حروف فارسي هم حک شده باشه؟ چون به سرعت تايپ کمک ميکنه. تا جايي که يادمه لپ تاپ هاي ال جي کيبورد فارسي داشتند.

2- من يک سي دي ويندوز اکس پي دارم که همراه يک لپ تاپ بوده. چون نسخه ارجينال هست، مي خوام روي پي سي هم نصبش کنم. اما پيغام ميده و شماره سريال مي خواد. در حالي که موقع نصب روي لپ تاپ سريال نمي خواد. تمام سريالهايي که داشتم و از اينترنت پيدا کردم رو تست کردم. اما نشد. آيا راهي داره که بتونم روي پي سي نصبش کنم؟

با تشکر :)
با سلام...
1-همانطور که خودتان فرمودید در الجی و اخیرا در ایسوس هم دیده ام که صفحه کلید فارسی دارند..ولی این مشکلی نیست..من الان از یک ایسر استفاده می کنم که بر روی آن برچسب های فارسی نویس بر صفحه کلید چسبانده ام و مشکلی ایجاد نشده که بخواهم بر آن حساس باشم...
2-من اینگونه مشکل را حل کردم...به سایت میکروسافت مراجعه نمایید و در یک بخش security می توانید با تست کردن نوت بوک خود براحتی به سریال آن دست پیدا کنید.البته ظاهرا الان این کار کمی با آی پی های ایرانی کمی مشکل شده...
می توانید بر روی نوت بوک خود و یا سی دی اورژینال ویندوز خود سریال نامبر آن را بیابید.معمولا حک می شوند.اینطور نیست؟!

kamithegreat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از esfandiyar2002 :
دوست عزیز.....اگر مسئله نبود عمر باطری مناسب و دسترسی همیشگی به برق شهری برایتان مقدورذ است و مشکل حمل و نقل نوت بوک را ندارید...این گزینه بکارتان می آید ولی تنها بگویم زیاد دسکتاپی به مقوله خرید نگاه نکنید..موفق باشید..;)
تیونر موجود در این نوت بوک برای بازارهای خاور میانه سازگار با نوع پوشش موجود در آن است.پس جای نگرانی نیست..

سلام اسفندیار جان و ممنون از بابت راهنمایی و خصوصا سرعت پاسخگوییت.
ببین. من مهندس مکانیک هستم و در ضمن در زمینه ICT هم کار می کنم. در طول سال مجبورم چند تا سفر داشته باشم و به همین دلیل تصمیم به خرید نوت بوک گرفتم. حالا با توجه به این موارد می بینی که انتظار من از نوت بوکم اینه که هم از توانمندی های دسک تاپی بهره مند باشه (لا اقل تا حدی) و هم اینکه خواص ویژه لپتاپ خصوصا قابلیت حمل و نقل و باتری خوبی داشته باشه.
با توجه به مسایل فوق آیا این مدل لپتاپ به نظرت مناسب میاد؟
راستی از جوابت حس کردم که منظورت اینه که عمر باتری توشیبا (لا اقل این مدل خاص) زیاد جالب نیست. درست فهمیدم؟

قربانت

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از kamithegreat :
سلام اسفندیار جان و ممنون از بابت راهنمایی و خصوصا سرعت پاسخگوییت.
ببین. من مهندس مکانیک هستم و در ضمن در زمینه ICT هم کار می کنم. در طول سال مجبورم چند تا سفر داشته باشم و به همین دلیل تصمیم به خرید نوت بوک گرفتم. حالا با توجه به این موارد می بینی که انتظار من از نوت بوکم اینه که هم از توانمندی های دسک تاپی بهره مند باشه (لا اقل تا حدی) و هم اینکه خواص ویژه لپتاپ خصوصا قابلیت حمل و نقل و باتری خوبی داشته باشه.
با توجه به مسایل فوق آیا این مدل لپتاپ به نظرت مناسب میاد؟
راستی از جوابت حس کردم که منظورت اینه که عمر باتری توشیبا (لا اقل این مدل خاص) زیاد جالب نیست. درست فهمیدم؟

قربانت
سلام دوست من..:) اولا مرسی از حسن نیت شما دوم اینکه شما با این کاری که دارید و اگر برایتان مسئله ای نیست چرا بر روی یک تابلت پی سی سرمایه گذاری نمی کنید؟!خوشبختانه مدل های موجود در بازار در این زمینه کم و کارا هم هست...بلی اون مدل مورد نظر شما مشکل عمر باطری داره...ضمن اینکه مشکل تهویه داخلی را هم به اون اضافه کنید..شما با این اوصاف باید روی نوت بوکی سرمایه گذاری کنید که حداقل 5 الی 6 ساعت عمر مفید باطری داشته باشد ضمن اینکه حداقل دسکتاپ را نیز کارایی داشته باشد.تابلت ها بیشتر برای این طراحی و ساخته شده اند که هم در دست براحتی جای گیرند و هم اینکه با قلم بتوان بر روی آن نگاشت.ضمن اینکه راتحتی و سبکی خاص خود را نیز دارند.نظرتان چیست؟!کمی خودتان در سایت های مشهور نظری بیندازید و ببینید از بین چند نمونه موجود چیزی فراخور شما وجود دارد یا خیر؟!در غیر این صورت باید بر روی light notebook فکر کنید.

stocker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من ميخوا م از دوبی يه سری notebook بيارم
اين مدل رو يکی از رفقا بهم گفته بود
اچ پی 4900!
که قيمت هاش مفت بود 700 $ اينا
اما ميخوام بدونم اين قيمت 600 تا 700 چی خوبه
البته من مدل های اچ پی با قيمت هاش رو ديدم کلی حال کردم
و به راحتی تو اين رنج ميشه خريد اما ميخوام نظر شما رو هم بدونم
راستی از ebay کسی تا حالا notebook خريده