• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از mohsen2 :
در مورد Dell Inspiron 6000 در اينجا http://www.gheymat.com/?pcode=50000205 قيمت داده: 1.180.000 تومان.

مشخصات:
DRIVRE DVDWRITER
Hard drive 60 GB
Modem 56K
Monitor Size Inch 15.4 " WXGA
Processor : 1.7 CENTRINO
RAM installed size 512 MB
VGA 128 MB

نظرتون چيه؟
یک نوت بوک متوسط با کارایی مناسب با بودجه مناسب تر برای کسانی که انتظار زیادی از یک نوت بوک ندارند...;)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از aurora :
منم يه كمك اساسي ميخوام واسه خريد لپ تاپ! كسي ميتونه كمك كنه بگه چه ماركايي بهتره و سراغ كدوم ها نرم؟
بعد برام خيلي مهمه كه كدوم ماركها سريع قيمتهاشون مي افته كه كدوم ها ديرتر؟ اصلا الان موقع خوبي براي خريد هست يا نه؟ الان بخرم بهتره يا بزارم براي بعد از كريسمس؟ خودم الان يه اچ پي داشتم كه سال 2000 خريدم و هنوز كه هنوزه هم خيلي خوب كار ميكنه هم قيافش چيزي كم نمياره... بازم برم سراغ اچ پي يا برام دنبال سوني و توشيبا و ...؟
دوست خوبم صرفنظر از برندهای مختلف بایستی حقیقتی برایتان بازگو کنم...تکنولوژی ساخت قطعات نوت بوک جملگی از چند شرکت سازنده قطعات منشا می گیرد که در حدود پانزده شرکت بوده و همگی تایوانی هستند و از بین این شرکت ها تنها چهار شرکت فعالتر از مابقی در ارائه فله ای قطعات برای برندهایی صاحب نامی هستند که سفارش قطعه می دهند....
دیگر اینکه به همین دلیل و چند دلیل ریز و درشت دیگر هم اینک نوت بوک های تولیدی توسط برندهای مختلف از نظر توانایی و کارایی کم کم به یکدیگر نزدیک می شوند و در این بین تنها برخی شرکت های صاحب نام بیشتر متکی به اسم فریبنده خود هستند.البته این درست که اصالت برخی برندهای تولیدی یک حقیقت محض است ولی در کشاکش رقابت با سایر برنهای دیگر و بخصوص برندهای نوپا کمکم نفس آنها به شماره می افتد...
تنها کافی است ببینید یک شرکت چرا چند نوع مدل و تعدادی محدود نوت بوک تولید کرده و یا اینکه چرا شرکت سازنده دیگری که قبلا هر فصل چند مدل ارائه می داد حال ارائه یک مدل را به نیمسال رسانده است؟!
برای گواه بیشتر گرچه کمی بظاهر نامرتبط است می توانید به وضعیت سهام شرکت های سازنده نوت بوک در دنیا نظری بیندازید تا به صحت گفته هایم بیشتر پی ببرید...;)
یادتان باشد که برخی برندها در هر فصل قیمت خود را پایین می آورند(نظیر ایسر) و برخی نیز حداکثر با تولید یک مدل جدیدتر (نظیر دل)و برخی نیز حداکثر در طی یک سال...(نظیر سونی)
مدلهای مختلف را می توانید با اندکی جستجو در اینترنت دریابید....
در ایتدای سال جدید قیمت ها افت می کند و همین الان نیز زمان مناسبی برای خرید است....چراکه شرکت ها در حال اخذ سفارش برای تولید های جدید تری هستند که بنام سال 2006 به فورش خواهند رسید و طبیعی است که هم اینک در حال سرشکن کردن قیمت های خود هستند...
خوشحالم که از همان مدل خود راضی هستید...فکر نمی کنید اگر همان مدل جوابگوی نیازهای شماست خرید یک مدل جدیدتر تنها دادن یک پاسخ مثبت به تبلیغات انبوه خواهد بود؟!;)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از mojtaba2741 :
سلام دوستان
من هم برای ارئه هام و همین طور کارای مالی و همچنین اینترنت(برای بورس)و... با نیاز به نوت بوک داشتم.برای اینکه مدام در حال رفت و آمد بین دانشگاه و محل کارم و منزل هستم و با توجه به اینکه ماشین ندارم ومحل کارم فعلا" تو طرحه بنابراین اندازه و وزن برام خیلی مهمه.روی سونی وایو خیلی نظر داشتم(10.6 اینچ)یکی از دوستان پدرم برام یه تبلت ایسر پیدا کرده که منم بدم نیومده.می خواستم نظرتون رو بدونم و آیا کسی این تبلت رو داشته؟ضمنا"دارای 3 ماه گارانتی تعویض و 1 سال گارانتی قطعات هست.البته چیزی که آشنای بنده گفته اینه که برام روی این تبلت گرانتی مادام العمر پروتکل میگیره.قیمت هم 1.510 هست.ضمنا" واقعا" دستتون درد نکنه.کاش تو همه زمینه ها فرومهای اینچنین قوی داشته باشیم.واقعا چقدر استاد اینجا هستن و چقدر مطلب یاد گرفتم.به خصوص pdf راهنمای آشنایی و خرید لپ تاپ.مرسی.
دوستان اینم لینکش:http://www.me-id.com/travelMatec112_f.htm
انشاله ممکنه که تا اواخر هفته بگیرمش.پس لگر نظر خاصی دارین ما رو هم بی نصیب نذارین.:rolleyes:
سلام دوست من...از لطف شما متشکریم...:blush:
تابلت پی سی های ایسر به نسبت قیمت دارای کارایی مناسبتری نسبت به مابقی برندهای مشهور هستند...چندی از شرکت ها پس از تولید یکی دو نمونه از آن بدلیل عدم استقبال بازار از آن دیگر ضرورتی به تولید آن نمی دیدند..ایسر نیز اخیرا قدم در راه تولید آن گذاشته و در همین تولید چند نمونه نیز موفق عمل کرده...
تابلت های ایسر می توان گفت خوش دست هستند ولی خوش استیل همانند سونی نیستند...
در هنگام خرید به ابعاد صفحه کلید آن دقت کنیدو حتی پیشنهاد می کنم چندی تایپ کنید....در ضمن پس از بوت کردن آن نیز به ابعاد فونت ها در مانیتور آن دقت کنید و در رزولوشن های مختلف آزمایش کنید....ببینید کاملا برایتان خوانا است یا خیر؟!امیدوارم کار حرفه ای تایپ نداشته باشید...در ضمن یک چند دقیقه به مانیتور آن قبل از خرید بصورت حرفه ای نظیر محل کار خیره شوید و ّبا آن نیز کار کنید تا ببینید برایتان این اینچ صفحه نمایش مقبول است یا خیر؟! موفق باشید..;)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Notebook :
به نام خدا
سلام دوستان
من در گوگل دنبال راهنمايي براي خريد نوت بوك مي گشتم اينجا را پيدا كردم
اول اينكه لطفاً به من نخنديد بودجه من كم است و من ميخواهم با اين بودجه
كم بهترين انتخاب در اين محدوده را داشته باشم
من دانشجو هستم و نياز به يك نوت بوك سبك و كوچك و در عين حال ارزان مي گردم
كار هايي كه من ميخواهم با اين نوت بوك انجام دهم به شرح زير است اين را جهت
تعيين سخت افزار مورد نياز مي گويم :
1 - چك كردن ايميل ها و گشت و گذار در اينترنت
2 - كار با مجموعه برنامه هاي Microsoft Office
3 - مطالعه ايبوك و مجلات الكترونيكي
4 - برنامه نويسي در محيط هاي ويژوال بيسيك - دلفي - دات نت
5 - كار با برنامه هاي فتوشاپ - كورل - فلش - اتوكد و برنامه هاي عمومي ( البته در سطح سنگين نيستند )
7 - كار با برنامه هاي مهندسي برق مثل Orcad - PS pice - Protel DXP - Protus - LabView جهت شبيه سازي
8 - كار با برنامه هاي رياضي مانند MATLAB
كلاً اين نوت بوك براي من كاربرد علمي خواهد داشت
بودجه من زير يك ميليون تومان است و اگر نوت بوك با اقساط فروخته شود بسيار عالي خواهد بود
باز هم تاكيد ميكنم لطفاً مرا مسخره نكنيد چه كار كنم پولم كم است ولي ميخواهم انتخاب بهتري انجام بدهم
در ضمن انتظارات سخت افزاري كه خود من دارم به اين ترتيب است شايد با بودجه من سازگار نباشند
رم 512 مگ - پردازنده سنترينو 1.5 - هارد 40 گيگ - صفحه نمايش 12 - وزن 1.7 - پورت هاي سري و موازي و USB
و ديگر پورت هاي لازم - گرافيك 64 با روزليشن حداقل 1024 در 768 - امكانات مودم و شبكه - شبكه بيسيم -
كيبورد خوش دست - طول عمر باطري زياد مثلاً بالاي 6 ساعت - خروجي براي پروژكتور - سي دي رايتر كمبو DVD/CD-RW
و ديگر امكاناتي كه من خبر ندارم و شما صلاح ميدانيد

لطفاً مرا راهنمايي كنيد شايد با اين پول من در توهم به سر ميبرم
ممنون :)
دوست خوبم خوش آمدید...:)
نه کسی شما را مسخره کرده و نه شما در توهم بسر می برید..;)
شما تنها نیاز به نوت بوکی دارید که پردازنده قوی داشته باشد و کارایی مورد نظر شما را فراهم کند و این سوای مابقی قطعات مورد نیاز یعنی یک پنتیوک چهار با فرکانس بالاتر....ولی بحث ما بر نوت بوک است....
تابلت هم خوب جواب نیازهای شما را می دهد ولی متاسفانه قیمت آن بالا است و فعلا هم قصد پایین آمدن نیز ندارد...:(
یک رده متوسط با پردازنده سنترینو ترجیحا دوتان با سرعت تا سقف مابین 1.6 الی 1.8 مناسب حال شماست...
در بخش فروشندگان بگردید و نمونه مناسب خودتان را بیابید....من در خدمتم..;)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از mojtaba2741 :
سلام به همه دوستان
کسی ما رو تحویل نگرفت.ما هم سفارش تبلت رو دادیم.نمیدونم اسفندیار کجاست که لا اقل نظرش رو بدونم؟
سلام دوست عزیز...:) جواب شما را در پست های بالایی دادم...:p ببخشید دیر کردم..بازم مدرسم دیر شد..;)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از adnan :
نظرتان در مورد این نوع لپ تاپ ها چیست ؟

chaintech یک نمونه از اینگونه لپ تاپ ها میباشد .

مشخصات آنرا می توانید در اینجا ببینید :
http://www.chaintechusa.com/tw/eng/product_spec.asp?MPSNo=17&PISNo=256
دوست عزیز نمونه های مورد نظر شما تنها دسک نوت نام دارند که در بخش مفاهیم نوت بوک به آن اشاره ای کرده ام...این وسیله از نظر ظاهری به نوت بوک شبیه است ولی عملا یک دسکتاپ است که قطعات آن بصورت فشرده در کنار یکدیگر قرار می گیرند...به وزن بالای آن و نوع قطعات بکار رفته و عدم وجود باطری دقت کنید..;)

Notebook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Notebook :
به نام خدا
سلام دوستان
من در گوگل دنبال راهنمايي براي خريد نوت بوك مي گشتم اينجا را پيدا كردم
اول اينكه لطفاً به من نخنديد بودجه من كم است و من ميخواهم با اين بودجه
كم بهترين انتخاب در اين محدوده را داشته باشم
من دانشجو هستم و نياز به يك نوت بوك سبك و كوچك و در عين حال ارزان مي گردم
كار هايي كه من ميخواهم با اين نوت بوك انجام دهم به شرح زير است اين را جهت
تعيين سخت افزار مورد نياز مي گويم :
1 - چك كردن ايميل ها و گشت و گذار در اينترنت
2 - كار با مجموعه برنامه هاي Microsoft Office
3 - مطالعه ايبوك و مجلات الكترونيكي
4 - برنامه نويسي در محيط هاي ويژوال بيسيك - دلفي - دات نت
5 - كار با برنامه هاي فتوشاپ - كورل - فلش - اتوكد و برنامه هاي عمومي ( البته در سطح سنگين نيستند )
7 - كار با برنامه هاي مهندسي برق مثل Orcad - PS pice - Protel DXP - Protus - LabView جهت شبيه سازي
8 - كار با برنامه هاي رياضي مانند MATLAB
كلاً اين نوت بوك براي من كاربرد علمي خواهد داشت
بودجه من زير يك ميليون تومان است و اگر نوت بوك با اقساط فروخته شود بسيار عالي خواهد بود
باز هم تاكيد ميكنم لطفاً مرا مسخره نكنيد چه كار كنم پولم كم است ولي ميخواهم انتخاب بهتري انجام بدهم
در ضمن انتظارات سخت افزاري كه خود من دارم به اين ترتيب است شايد با بودجه من سازگار نباشند
رم 512 مگ - پردازنده سنترينو 1.5 - هارد 40 گيگ - صفحه نمايش 12 - وزن 1.7 - پورت هاي سري و موازي و USB
و ديگر پورت هاي لازم - گرافيك 64 با روزليشن حداقل 1024 در 768 - امكانات مودم و شبكه - شبكه بيسيم -
كيبورد خوش دست - طول عمر باطري زياد مثلاً بالاي 6 ساعت - خروجي براي پروژكتور - سي دي رايتر كمبو DVD/CD-RW
و ديگر امكاناتي كه من خبر ندارم و شما صلاح ميدانيد

لطفاً مرا راهنمايي كنيد شايد با اين پول من در توهم به سر ميبرم

سلام دوستان
انگار كسي ما را تحويل نگرفت :eek:
من كه گفتم پولم كم است حال اگر اين امكانات نشد
لااقل با اين پول كم يك مدل مناسي براي من توصيه مي كرديد
ممنون
:)

Notebook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از esfandiyar2002 :
دوست خوبم خوش آمدید...:)
نه کسی شما را مسخره کرده و نه شما در توهم بسر می برید..;)
شما تنها نیاز به نوت بوکی دارید که پردازنده قوی داشته باشد و کارایی مورد نظر شما را فراهم کند و این سوای مابقی قطعات مورد نیاز یعنی یک پنتیوک چهار با فرکانس بالاتر....ولی بحث ما بر نوت بوک است....
تابلت هم خوب جواب نیازهای شما را می دهد ولی متاسفانه قیمت آن بالا است و فعلا هم قصد پایین آمدن نیز ندارد...:(
یک رده متوسط با پردازنده سنترینو ترجیحا دوتان با سرعت تا سقف مابین 1.6 الی 1.8 مناسب حال شماست...
در بخش فروشندگان بگردید و نمونه مناسب خودتان را بیابید....من در خدمتم..;)

ممنون دوست عزيز من اين پست شما را نديده بودم :)
يعني من با پولي زير يك ميليون تومان ميتوانم جنين نوت بوكي را پيدا كنم ؟
ترجيحاً خودتان يك مدل پيشنهاد دهيد

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Notebook :
ممنون دوست عزيز من اين پست شما را نديده بودم :)
يعني من با پولي زير يك ميليون تومان ميتوانم جنين نوت بوكي را پيدا كنم ؟
ترجيحاً خودتان يك مدل پيشنهاد دهيد
من عیار سخت افزاری را برایتان گفتم....خودتان بگردید و چند نمونه پیدا کنید تا بعد بر روی آن بحث کنیم...:happy:
در ضمن می توانید کمی بر بودجه مورد نظر خودتان اضافه کنید؟!;)

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز به نظر من با بودجه شما نوت بوک Acer Travelmate 4021 LMi می تواند بهترین انتخاب باشد. البته این نظر من است . تصمیم گیرنده نهایی شما هستید.

Acer_4021.jpg

مختصات دستگاه :

CPU.......Centrino 1.6GHz 2MB
Chipset.......Intel 915GM
RAM.......256MB DDR II
HDD.......40GB
Graphics.......Intel Extreme II 128MB Integrated
Optical Drive.......DVD+/- RW Dual Layer
Card Reader.......None
LAN/ Wireless.......100/54Mbs
Dim/Weight.......364 x 279 x 33.9/38.9mm/2.9 kg
Battery.......2-hour Battery Life 4 Cell
LCD.......15'' XGA

حدود قیمت با گارانتی بین المللی : 830.000 - 850.000 تومان
حدود قیمت با گارانتی ایران : 880.000 - 900.000 تومان

Notebook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مختصات دستگاه :

RAM.......256MB DDR II
HDD.......40GB
Card Reader.......None
LCD.......15'' XGA

ممنون دوست عزيز از اينكه نظر داديد
قيمت اين نوت بوك عالي است ولي من يه چند مورد را بگويم ببينيد
از نظر پردازنده خوب است
ولي به نظر من به جاي گرافيك 128 يا دي وي دي رايتر مثلاً اگر رم ان 512 يا 1024 باشد
خيلي بهتر است رم 64 با سي دي رايتر كومبو كه بتواند دي وي دي را بخواند كفاف مي كند
و ديگر اينكه طول عمر باطري آن خيلي كم است 2 ساعت به نظرم فاجعه است
آيا مدل ديگري با اين اوصاف و در حدود همين رنج قيمت سراغ داريد ؟
از شما بسيار ممنونم

Notebook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من عیار سخت افزاری را برایتان گفتم....خودتان بگردید و چند نمونه پیدا کنید تا بعد بر روی آن بحث کنیم...
در ضمن می توانید کمی بر بودجه مورد نظر خودتان اضافه کنید؟!

ممنون اسفنديار جان
ببخشيد من حالا ميبينم شما مدير اينجا هستيد
پس خوب كسي را پيدا كردم
متاسفانه از نظر بودجه بسيار در مذيقه هستم و اگر در پست قبلي من ببينيد
حتي سخني از قسط بندي اين بودجه نيز كرده ام حالا شما تا چه اندازه منظورتان
افزايش بودجه است ؟ شايد با قسط بندي توانستم جور كنم
در مورد اينكه خودم بگردم ببينيد ماشاالله مدل و كمپاني سازنده نوت بوك
كه يكي دو تا نيست و من هم بي تجربه يك مدل را پيدا ميكنم ميگويم
عالي است دوباره يك مدل ديگر پيدا ميكنم ميگويم نه اين بهتر از آن است
نميتوان درست و حسابي انتخاب كنم اگر شما زحمت بكشيد چند تا مدل خوب
با توجه با تجربيات خودتان و نيازهايي كه من گفتم و با اين رنج قيمت معرفي كنيد
ممنون ميشوم
اصلاً دنبال چه ماركي بروم ؟
باز هم از شما ممنون هستم:)

Electronics Art

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
18
سلام بر و بچز
من دو تا سوال داشتم
يكي اينكه ما ميتونيم لبتاپ رو مثل كامپيوتر روميزي با وصل كردن به برق بدون استفاده از باطري استفاده كنيم ديگه ؟
دومي هم اينكه اين ويندوز ورژن خانگي كه روي لبتاپ ها است با ورژن حرفه اي خيلي فرق ميكنه ؟
ميشه اون رو به ورژن حرفه اي نسخه اصل ارتقائ داد البته رايگان ؟

ممنون :happy:

MohammadrezaH

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد لپ تاپهای Fujitsu Simens و مخصوصا مدل Amila Pro V2040 راهنمایی می‌خوام.
یکی به من گفت که اصلا Fujitsu Simens را جزو کامپیوتر حساب نکن.:blink:
ولی من مشخصات این لپ‌تاپ را که دیدم دیدم بد نیست.
در ضمن اگه میشه مدل های مشابه را توی همین مایه‌ها و قیمت از بقیه شرکت ها معرفی کنین ممنون می‌شم.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از FireFly :
دوست عزیز به نظر من با بودجه شما نوت بوک Acer Travelmate 4021 LMi می تواند بهترین انتخاب باشد. البته این نظر من است . تصمیم گیرنده نهایی شما هستید.
Acer_4021.jpg

مختصات دستگاه :
RAM.......256MB DDR II
HDD.......40GB
Card Reader.......None
LCD.......15'' XGA
اولا ممنونم از این مورد که شما گوشزد نمودید....در ضمن سعی می کنم تاکیید بر مارک خاصی نکنم چراکه بعدا می بینم باعث سوئ تفاهم دوستان می شود...
به نقل از Notebook :
ممنون دوست عزيز از اينكه نظر داديد
قيمت اين نوت بوك عالي است ولي من يه چند مورد را بگويم ببينيد
از نظر پردازنده خوب است
ولي به نظر من به جاي گرافيك 128 يا دي وي دي رايتر مثلاً اگر رم ان 512 يا 1024 باشد
خيلي بهتر است رم 64 با سي دي رايتر كومبو كه بتواند دي وي دي را بخواند كفاف مي كند
و ديگر اينكه طول عمر باطري آن خيلي كم است 2 ساعت به نظرم فاجعه است
آيا مدل ديگري با اين اوصاف و در حدود همين رنج قيمت سراغ داريد ؟
از شما بسيار ممنونم
خوب اگر شما تنها این مشکلات را دخیل میدانید می توان آن را حل کرد....افزودن و یا تعویض باطری با یک هشت سلوله که البته کمی به وزن و قیمت آن هم بصورت تمام شده می افزاید...
حافظه را هم می توان اضافه نمود ولی دوست عزیزم در آن صورت همان طور که ابتدا گفتم بایستی قیمت را بالاتر در نظر بگیرید...
خود من این مدل را نیز در بین مدلهای ایسر مناسب دیده ام ...حالا نظر شما چیست؟!
http://me-id.com/travelmate4153.htm

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Electronics Art :
سلام بر و بچز
من دو تا سوال داشتم
يكي اينكه ما ميتونيم لبتاپ رو مثل كامپيوتر روميزي با وصل كردن به برق بدون استفاده از باطري استفاده كنيم ديگه ؟
دومي هم اينكه اين ويندوز ورژن خانگي كه روي لبتاپ ها است با ورژن حرفه اي خيلي فرق ميكنه ؟
ميشه اون رو به ورژن حرفه اي نسخه اصل ارتقائ داد البته رايگان ؟

ممنون :happy:
در مورد اول امکان پذیر است ولی مورد دوم را مشکل و بعید می دانم.البته چندان برای شما تفاوتهای آشکار و پنهان این دو نسخه سیستم عامل مشکل زا نمی شود...باور کنید...;)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از MohammadrezaH :
در مورد لپ تاپهای Fujitsu Simens و مخصوصا مدل Amila Pro V2040 راهنمایی می‌خوام.
یکی به من گفت که اصلا Fujitsu Simens را جزو کامپیوتر حساب نکن.:blink:
ولی من مشخصات این لپ‌تاپ را که دیدم دیدم بد نیست.
در ضمن اگه میشه مدل های مشابه را توی همین مایه‌ها و قیمت از بقیه شرکت ها معرفی کنین ممنون می‌شم.
خوش آمدید...
بجز شرکت های تایوانی معتبر در سازندگی این نوت بوک می توان به شرکت AOPEN و فیلیپس نیز اشاره کرد که در ساخت قطعات آن همکاری می نمایند...
به هر حال در رده فروش جهانی جزو ده برند فروش نوت بوک در دنیاست...
یادتان باشد در هر برندی تنها چند نمونه انگشت شمار واقعا خوب از آب در آمده اند...
نوت بوک مورد نظر شما نیز جزو نمونه های مناسب همین تولیدی است...به سایت معتبر سی نت مراجعه نمایید..
برای مقایسه بایستی تحقیق کنید چون یک رفرانس معتبر و دقیقی برای معرفی و مقایسه بسختی پیدا می شود...

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام و عرض ادب خدمت استاد esfandiyar

به نظر من تایید و یا تکذیب ما نباید در انتخاب نهایی دوستان بصورت مستقیم تاثیر گزار باشد. در هر صورت خود خریدار باید با توجه به نیاز ها و شرایط مالی و ... تصمیم به خریداری کند ...

دوست عزیز Notebook ... همینطوری که استاد فرمودند شما قادر هستید با افزودن باتری و یا تعویض دی وی دی رایتر با یک کمبو و پرداخت هزینه ای اندک رم آنرا به 512 ارتقا دهید. در مورد کارت گرافیک 128 آن هم زیاد نگران نباشید فکر نمی کنم 128 مگ گرافیک Share در قیمت نهایی دستگاه تاثیر گزار باشد.

در این رنج قیمت شما قادر به خرید HP NX6110 , Fujitsu Amilo Pro V2030 نیز هستید ( که صد البته بنده خرید این دو دستگاه را صلاح نمیدانم )

در پایان بد نیست کمی هم در مورد Acer Travelmate 2312 LMi تحقیق کنید ... قیمت این لپ تاپ در بازار بین 620.000 تا 680.000 تومان (با گارانتی بین المللی ) متغییر است ... دلایل ارزانی آن هم به علت CPU و Chipset و عدم وجود ویندوز اریجینال (این لپ تاپ با سیستم عامل لینوکس عرضه می شود) و... می باشد .. از لحاظ کارآیی و قیمت مناسب ، گزینه خوبی می تواند باشد.

مختصات دستگاه :
CPU ............. Centrino 1.4GHz Celeron 1MB
Chipset ......... SiS M661MX
RAM ............. 256MB DDR 333
HDD ............. 40GB
Graphics ........ SiS Integrated 64MB
Optical Drive ... Combo
Card Reader ..... None
LAN/ Wireless ... 100/54Mbs
Dim/Weight ...... 364 x 279 x 33.9/38.9 mm /2.7 kg
Battery ......... 2-hour battery life 4 Cells
LCD ............. 15 XGA

Electronics Art

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از esfandiyar2002 :
در مورد اول امکان پذیر است ولی مورد دوم را مشکل و بعید می دانم.البته چندان برای شما تفاوتهای آشکار و پنهان این دو نسخه سیستم عامل مشکل زا نمی شود...باور کنید...;)

ممنون اسفنديار جان :)
راستي ما ميتونيم مثلاً ويندوز خونگي رو فرمت كنيم و ويندوز پرو كرك شده نصب كنيم ؟
يا پايداري همون ويندوز اصل خونگي بيشتره ؟ ;)

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام Electronics Art عزیز

من فکر می کنم اگر از همون ویندوز خانگی ارجینال استفاده کنید خیلی بهتر و پایدار تر است .. البته نا گفته نماند شما قادر هستید نسخه های غیر ارجینال با کمترین باگ و مشکل را نیز بیابید ... در کل این دو نسخه تفاوت های زیادی برای کاربرد های خانگی ای که ما استفاده می کنیم ندارند ... شاید یکی از عمده ترین تفاوت های این دو نسخه در عدم وجود Remote Desktop و IIS در نسخه خانگی باشد که صد البته استفاده خاصی برای من و شما ندارد ... به هر حال برای مقایسه دقیق می توانید نگاهی به لینک زیر بیندازید :

http://www.microsoft.com/windowsxp/home/howtobuy/choosing2.mspx

بالا