• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

Electronics Art

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از esfandiyar2002 :
لبته امیدوارم شرکت توزیع کننده رسمی نوت بوک های ایسر هرچه سریعتر شروع به فعالیت نماید.

سلام اسفنديار عزيز و گل گلاب :D

اسفنديار جان من واقعاً لذت ميبرم شما ميشني
تمامي پست ها رو با دقت ميخوني و به تك تك اونا جواب منطقي ميدي اميدوارم هميشه موفق باشي :)

يه كم توضيح اضافي در مورد اين شركت مذكور ميدي ؟ ( توزیع کننده رسمی نوت بوک های ایسر )
و اينكه قيمت فروش آنها با قيمت جهاني خواهد بود يا قيمت كمر شكن ايران
يه بازه زماني هم بگو كي شروع فعاليت ميكنه و كجا ؟ اگه سايتي چيزي داره اونم ذكر كن

ممنون :)

shadak

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از shadak :
سلام
یه نوت بوک با مشخصات زیر
ویندوز ایکس پی هم ادیشن
سیپی یو 64 بیت اتلون 3200
رم 512
هارد 80
دی وی دی رایتر دوبل لایر
تی وی اوت
مانیتور 15/4
وی جی ای 256

توشیبا یا کامپک
گارانتی اینترنشنال

قیمت 130000
قیمتش خوبه یا نه لطفا کمک کنید

کسی جواب مارا نمی ده

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از pnmail99 :
با سلام

با توجه به اینکه الن cpu های 64 بیتی برای desktop زیاد شده فکر کنم خرید notebook 32 بیتی درست نباشه ؟ شما می دونید Notebook های 64 بیتی توی ایران هستش و آیا آنها رو پیشنهاد می کنید؟
ممنون
سلام دوست گرامی...:)
یک بار هم این بحث شده بود ولی ترجیح می دهم تا بجای ارجائ شما به آن بحث در این بخش دوباره مروری داشته باشیم بر مطلب فوق...
ببینید هیچ کس از داشتن یک نوت بوک ایده آل و بظاهر به روز که دارای بیشترین امکانات موجود بوده و در ظاهر نیز جذاب و فریبنده نیز باشد متنفر نیست و احتمالا بسیاری در آرزوی داشتن آن هستند ولی....
هم اینک می بینید که نرم افزارهای 32 بیتی در همین حد نهایی خود دارای نقائص زیادی هستند و روز بروز ورژن های جدید از آنها که تکمیل کننده و برطرف کننده نواقص قبلی نگارش همان نرم افزار است ارائه می شود.بزرگترین این نرم افزارها نیز خود سیستم عامل وینودز است که کمابیش همگی از آن بهره می بریم.نیک می بینید که تمامی سرویس پک ها و نرم افزارهای افزودنی اصلاحی که توسط مایکروسافت ارائه می شود خود پس از گذر چندین ساله از ارائه ویندوز ایکس پی به غایت تکامل خود نرسیده است و همچنان دارای مشکلات کمابیش بسیاری است.حال توجه کنید که معطوف داشتن کاربران بر طبق یک سیاست حساب شده از سیستم عامل 32 بیتی به 64 آیا نشان از یک حرکت حساب شده برای افتتاح یک بازار جدیدتر و به فراموشی سپردن ناکامی های سیستم عامل 32 بیتی نیست؟!آِیا بدین وسیله از دید سخت افزاری نمیتوان یک گریز به افزودن بازار بالقوه مصرف سخت افزاری برای رهایی و برون رفت از تقریبا حالت اشباع گونه 32 بیتی نیست؟!
باید دیدی ریزتر به مطلب فوق داشت....حال می بینید که میکروسافت در ارائه ویندوز ایکس پی 64 بیتی خود بموقع عمل نکرده ولی بازار مصرف در حال استفاده از آن می باشد. آیا ویندوز ویستا که تماما 64 بیتی خواهد بود و آن انعطاف ایکس پی 64 را نخواهد داشت که قابلیت تبدیلی بین دو نوع حالت را اجرا نماید و هرروز نیز ارائه آن به تاخیر انداخته می شود که یک دلیل آن نیز وضعیت بازار یابی همین ویندوز 64 بیتی ایکس پی می باشد عملکردی بهتری خواهد داشت؟آینده بایستی جواب قانع کننده ای به آن بدهد.
دقت کنید که برنامه های 32 بیتی که الان از آن استفاده می کنید و یا دسکتاپی که بر همین منظور از آن درحال بهره برداری هستید آیا به تمامی توان استفاده از آن واقف هستید و بهره لازم از آن را می برید؟!منظورم این است که آیا در خود یک نیاز ضروری به ارتقای سیستم عامل احساس می نمایید و چنین استدلال می کنید که با استفاده از یک سیستم عامل 64 بیتی می توانید به تمامی محدودیت های موجود سرپوش گذارید؟!
چقدر انتظار برای تطابق سخت افزاری و نرم افزاری 64 بیتی لازم است تا نیازهای احتمالی شما را برآورد سازد؟!
هنوز که هنوز است و علیرغم ارائه ویندوز 64 بیتی برنامه های کاربردی بتنوع و وفور 32 بیتی ساخته و پرداخته نشده و اگر نظر مرا جویا می شوید باید بگویم که برای من همین ویندوز 32 بیتی اگر تمامی مشکلات آن رفع شده باشد بسیار مناسب تر از 64 بیتی خواهد بود مگر اینکه بدانم واقعا امتحان خود را بخوبی پس داده و یا وضعیت فعلی نیازهای مرا بخوبی برآورده نمی کند.زیاد درگیر تبلیغات فراوان که بر قدرت تصمیم گیری شما در انتخاب تاثیر می گذارند نشوید و اجازه دهید جای پای محکمی و باثباتی پیدا نماید و سپس اقدام به تهیه نمایید.
نوت بوک های 64 بیتی بصورت تک و توک در بازار ایران یافت می شود و یا اینکه قادر به سفارش آن هستید ولی توجه داشته باشید که در نوت بوک و در ریز پردازنده های تولیدی آن بصورت موبایل بر خلاف پیشینه های دسکتاپ به سیاست های اینتل توجه کنید و بدانید که اگر ای ام دی در نوآوری و رقابت با اینتل سرآمد است هنوز نتوانسته در ارائه پردازنده های موبایل جهت نوت بوک پا جای اینتل گذارد.و هنوز اینتل در حال قدرت نمایی است و ای ام دی در حال آزمایش این عرصه بوده و جوان می نماید.
اینتل بی گدار به آب نمیزند و در حالیکه تقریبا همان تسلطی که بر بازار پردازنده های موبایل دارد در حال مطالعه بر روی عملکرد پردازنده های 64 بیتی نیز هست.تسلط اینتل بر بازار پردازنده های موبایل نظیر تسلط سیستم عامل میکروسافت بر بازار آن است.می دانید که یک اشتباه کوچک در ارائه یک پردازنده مطلوب از سوی دو طرف چه مقدار به سقوط ارزش سهام این دو شرکت و در رقابت با یکدیگر وارد می کند؟!

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از shadak :
سلام
یه نوت بوک با مشخصات زیر
ویندوز ایکس پی هم ادیشن
سیپی یو 64 بیت اتلون 3200
رم 512
هارد 80
دی وی دی رایتر دوبل لایر
تی وی اوت
مانیتور 15/4
وی جی ای 256

توشیبا یا کامپک
گارانتی اینترنشنال

قیمت 130000
قیمتش خوبه یا نه لطفا کمک کنید
سلام دوست عزیز....
می توانید دقیقا مدل آن را بفرمایید تا کمی بیشتر بدانم؟!
بظاهر قیمت مناسبی دارد و با توجه به این قیمت مونتاژ چین خواهد بود(چشم بسته غیب گفتم!!):lol:
در ضمن چرا به وزن و عمر باطری ناچیز آن توجه نمی کنید ؟آیا این دو فاکتور برایتان مهم نیست؟!در این صورت پیشنهاد می کنم دسکتاپی با همین مختصات تهیه کنید که ارزانتر هم تمام خواهد شد.;)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از عادل :
سلام....
معتبرتیرین نمایندگی ایسر و با انصاف ترین آنها کیست؟
آیا این قیمت از سایت irhardware.com واقعی است؟
Travelmate 4024 Sonoma 2.0GHz 512 80 DVDRW 15.4W Yes Yes 1220000...

24.gif
24.gif
24.gif
24.gif
24.gif
24.gif
24.gif
هنوز نمایندگی معتبری و منصفی وجود ندارد که برایتان ذکر کنم.
از قیمت های آن سایت حدود 300 تومانی بایستی کمتر برآورد کنید تا تقریبا به قیمت واقعی برسید...

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Electronics Art :
سلام اسفنديار عزيز و گل گلاب :D

اسفنديار جان من واقعاً لذت ميبرم شما ميشني
تمامي پست ها رو با دقت ميخوني و به تك تك اونا جواب منطقي ميدي اميدوارم هميشه موفق باشي :)

يه كم توضيح اضافي در مورد اين شركت مذكور ميدي ؟ ( توزیع کننده رسمی نوت بوک های ایسر )
و اينكه قيمت فروش آنها با قيمت جهاني خواهد بود يا قيمت كمر شكن ايران
يه بازه زماني هم بگو كي شروع فعاليت ميكنه و كجا ؟ اگه سايتي چيزي داره اونم ذكر كن

ممنون :)
سلام و ممنونم از ابراز لطف شما..:happy:
والله خودم شدیدا پیگیر خبری این مطلب هستم و اجازه دهید که بقول یکی از دوستان از زیر زمین منزلمان نظریه ارسال نکنم...:lol: در صورتی که مطمئن از اصل خبر شدم شما را در همین بخش مطلع خواهم کرد...در خبرها بود که در همین ماه آذر ندایی خواهد شد ولی داریم به دی نزدیک می شویم و خبری هم نیست...:( ;)

shadak

Registered User
لایک‌ها
0
والا وزن 3600 و عمر باطری هم 5 ساعت که می گیریم 4 ساعت توشیبا هم هست و همین در ضمن وزن زیاد واسم مهم نیست بیشتر می خوام که از 64 بیت بیشتر بدونم و اینکه چرا قیمت این پایئینه والبته ساخت تایوان

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
با تشکر از جناب اسفندیار.ولی من نمیدونم هر کاری میخوام بکنم که سونی نخرم نمیشه.آخه خیلی ظریف و زیبا هست.مخصوصا اون آرم پشتش
راستی سونی مدل تیبل هم داره که بشه با قلم نوری باهاش کار کرد.لطفا یک مدلش رو که هم cpu 64 بیتی داشته باشه هم Touch screen باشه رو به همراه قیمت و عکسی از آن ذکر کنید

shadak

Registered User
لایک‌ها
0
میگم ها داره 64 بیتی ها طرف دار در و کنه توهم 64 بیت بخوای این توشیایاب خیلی خوش قیافست ها فی هم مناسیه بد نبید

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از shadak :
والا وزن 3600 و عمر باطری هم 5 ساعت که می گیریم 4 ساعت توشیبا هم هست و همین در ضمن وزن زیاد واسم مهم نیست بیشتر می خوام که از 64 بیت بیشتر بدونم و اینکه چرا قیمت این پایئینه والبته ساخت تایوان
سلام دوست من...
اولا به پست 1404 مراجعه شود و دیگر اینکه لطفا لینکی از نوت بوک مورد نظرتان برایم بگذارید تا تحقیق کنم...;)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از starsoheil :
با تشکر از جناب اسفندیار.ولی من نمیدونم هر کاری میخوام بکنم که سونی نخرم نمیشه.آخه خیلی ظریف و زیبا هست.مخصوصا اون آرم پشتش
راستی سونی مدل تیبل هم داره که بشه با قلم نوری باهاش کار کرد.لطفا یک مدلش رو که هم cpu 64 بیتی داشته باشه هم Touch screen باشه رو به همراه قیمت و عکسی از آن ذکر کنید
سلام...خوب اگر سونی چشم شما را گرفته پس بسیار مبارک است...در ضمن برای یافتن مطلوب مورد نظر شما به
www.sony-mea.com مراجعه کنید.اگر مورد نظر شما در آنجا یافت شد می توانید از طریق نمایندگی رسمی ایران رهجو که در بخش فروشندگان نوت بوک ذکر کرده ام به سفارش آن اقدام کنید و یا اینکه خودتان در دوبی خریدداری نمایید.اگر هم به خارج از کشور دستتان بند است می توانید از طریق آشنایان و از طریق سایت اصلی و مادر سونی در آمریکا اقدام به خرید و سفارش نمایید.موفق باشید.

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
با تشکر.من سایت رو نتونستم باز کنم ارور میده.ولی یک سوال برام پیش اومد.میخواستم بدونم اگه یک مدلی رو خواستم که برام همون شرکتی که گفتین سفارش بدن آیا با قیمتی که توی سایت هست باهام حساب میکنن یا مثل جاهای دیگه 300 تومن روش میکشن؟

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
به نقل از عادل :
قیمت در ایران :
از سایت http://www.irhardware.com/NotebookList.htm 1 میلیون 80 هزار تومان:
Extensa 6601 Dothan 1.6 GHz 512 60 DVDRW 15.4W با ضمانتنامه ایران...
اين كه من خريدم از عربستان 2سال ضمانت بین المللی داره
ضمنا ممنون ازسايتي كه به من دادي

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از starsoheil :
با تشکر.من سایت رو نتونستم باز کنم ارور میده.ولی یک سوال برام پیش اومد.میخواستم بدونم اگه یک مدلی رو خواستم که برام همون شرکتی که گفتین سفارش بدن آیا با قیمتی که توی سایت هست باهام حساب میکنن یا مثل جاهای دیگه 300 تومن روش میکشن؟
والله بستگی به سیاست نمایندگی داره ولی حدودا همان قیمتی که گفتم خواهد شد.علت را هم بر گمرک و جابجایی از طریق مسافر قلمداد می کنند..

milad ghelich

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يه لب تاب خوب براي کار گرافيک با قيمت
تو رو خدا فکر جيب ما رو هم بکنين

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
مثل لبتاب من بخر
ايسر اكستنسا 6600
صفحه نمايشش فوق العاده است

mordab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کار گرافیکی که فقط به صفحه نمایش ربط نداره همه چی موثره شما ارزون نمی تونی گیر بیاری!

Piter1356

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از bahrain :
مثل لبتاب من بخر
ايسر اكستنسا 6600
صفحه نمايشش فوق العاده است

چند چوق خرجش کردی ؟
از کجا خریدی ؟
منو تو سایت Acer یه چرخی زدم یه همچین مدلی ندیدم !

یه عکس و خلاصه از مشخصاتشو بنویس

بی زحمت

بالا