به نقل از satellite_2004 :
پس ممنون میشم راهنمایی بیشتری بفرمایید.تا حتی 1400 اگه sony باشه میتونم خرج کنم.به خاطر کیفیت lcd و مرغوب بودن قطعاتش.
کارهای گرافیکی میشه گفت ندارم و بیشتر movie و internet و یه جورایی میخام mobile desktop یا desktop replacement باشه پس کارت گرافیک از نوع shared خوبه و cpu از dothan 1.6 کمتر نباشه و ddr2 512
hardesh 40 یا 60
combo
اگه dvd writer هم داشته باشه خوبه
چیزی که برام مهمه lcd و کیفیتش هست که میخام 15.4 wide باشه و xbrite یا crystalbrite
گارانتی بشه گفت معتبری داشته باشه.
vista براحتی نصب بشه
ممنون میشم اگه پیشنهاد بدین چه مدلی از چه مارکی بگیرم.
دوست من...
شما که خودتان انتخاب نموده اید پس چرا به راهنمایی من نیاز دارید؟!
این درست که سونی مارک معتبر و مشهوری بوده و دارای اعتبار کافی است ولی سوای این موضوع در عرصه لپتاپ نظیر سایر محصولات بنا به آمار گیری جهانی که قبلا بارها و بارها پیشنهاد داده ام از درجه و رتبه مناسبی در فروش برخوردار نیست...
حالا اگر این موضوع را به نمایندگی آن در ایران بفرمایید در جواب سه موضوع عنوان خواهند نمود:
1-اونی که به شما اینو گفته سواد درست و حسابی نداشته و تا اکابر درس خوانده!!!
2-سونی برای عوام نوت بوک تولید نمی کند بلکه راکفلر و بیل گیتس از سونی استفاده می کنند!!!
3-اونی که اینو گفته اصلا سونی ندیده اس!!!
حالا ممکنه دلایل دیگه ای همخ گفته بشه...موارد فوق را خودم در یک جلسه حضوری مکشوف نمودم!!!
حالا خارج از این بحث:
اگه شما مشکل کیفیت ال سی دی دارین من تجربه خودم را در اختیار شما بذارم....
دارا بودن یک نوت بوک با پورت dvi و خرید یک مانیتور جداگانه با کیفیت و بنا به نیاز شما با اینچ محبوب شما کلی از مشکل شما را حل نخواهد کرد؟من از این گزینه استفاده می کنم بعوض اینکه هزینه فراوانی برای نوت بوکی صرف کنم که در مقایسه با رقبا تنها نان نام مبارک خود را نوش می کند!!!!
دقت کنید که در خارج از کشور که گزینه های فراوانی برای انتخاب و روشهای بسیار مناسبی برای خرید وجود دارد که گاه شما را متحیر می نماید هم سونی در بخش لپتاپ-تاکید می کنم-از جایگاهی در خور برخوردار نبوده و نیست...
در ضمن اگر به نمایندگی های فوق سری زدید و در جواب این گفته من چنین عنوانی بر زبان راندند از ایشان بپرسید که آیا می دانند که سونی مخفیانه تمامی خط مونتاژ خود را به چین منتقل نموده؟در آن صورت چرا از قیمت آن کاسته نشده؟!
برای یافتن نوت بوک مناسب شما می توانید به بخش نوتبوک رویو که دارای فوروم نیز هست و یا سایت سی نت بروید و با انتخاب گزینه های قطعات مورد نظر در نهایت رایانه خود را با همین مختصات انتخاب فرمایید و بعد ببینید کدام یک در بازار ایران وجود دارد...من اگر بخواهم همه آنها را عنوان کنم مثنوی هفتاد من کاغذ می شود..خوشبختانه این دو سایت کار بنده را سهل تر نموده اند...ضمن گردش در آن بخش نیز می توانید مطالب خوبی نیز بیابید...
راستی در بخش مفاهیم لپتاپ نیز در باب مدل های گوناگون سونی و دسته بندی آن و اینکه هر دسته بندی برای چه کسی یا گروهی از کاربران مناسبتر است نیز می توانید مطلب خوبی بیابید..