سلام.
امیدوارم که همه کسانی که نوت بوک خریدن از انتخابشون راضی باشند.
من یه سوال برام پیش اومده در مورد تفاوت بین مدلهای Latitude و Inspiron برند DELL. توی همین تاپیک خوندم که تفاوت اینها برمیگرده به نوع کارشون که Latitude بیشتر پرتابل هستش و Inspiron بیشتر بجای سیستم رومیزی استفاده میشه. اما چطوره که مدلی مثل Inspiron 700m با صفحه 12.1 اینچی و 1.7kg وزن Inspiron هست و نه Latitude ؟ پس فرق Latitude و Inspiron توی چی هستش؟
من این Inspiron 700m چشمم رو گرفته:
http://reviews.cnet.com/Dell_Inspiron_700m/4507-3121_7-30975241.html?tag=sub
بنطرم نقطه ضعفش کارت گرافیکش هست که 64M هست.
زیگورات یک مدل از این رو توی سایتش زده که البته 710m هست و البته با 710m سایت cnet (آدرس زیر) تفاوت دارد
http://reviews.cnet.com/Dell_Inspiron_710m/4507-3121_7-31625261.html?tag=sub
چون مال اون cpu 2GHz هست و مال زیگورات 1.7 و البته با قیمتی بالاتر از 700m (که 1099$ هست) و البته مال زیگورات هاردش 80 هست در مقابل 40 خود DELL با قیمت 1099$.
در حقیقت اینی که زیگورات داره یه چیزی بین 700 و 710 هستش.
توی نظرات مردم در مورد این 700m میخوندم که باتریش 4cell هست با 2h کارکرد که میشه باتری 8cell گذاشت روش که حدود 0.5kg وزنش اضافه میشه و 2.5cm عمقش ولی 5h کارکرد رو میده. حالا نمیدونم بخوام از ایران بخرم،
باتری 8cell اون گیر میاد یا نه؟
یه چیز دیگه هم که از نظرات مردم فهمیدم این بود که این لپتاپها هم مثل ماشینهای ایرانی شانسی هستند. 2-3 نفر بودند که با همین 700m مشکل داشتند و شدیدا شاکی بودند از Dell Customer Support. ما هم که شانس نداریم، یکی از این خراباش میوفته به ما!!!!!
راستی وقتی توی cnet در مورد یه نوت بوک زیاد نظر دادن یعنی خوبه یا نه؟
یه مدل دیگه DELL هم هست: DELL XPS M140
http://reviews.cnet.com/Dell_XPS_M140/4507-3121_7-31565934.html?tag=sub
که مشخصاتش شبیه 700M هست با این تفاوت که DVD Writer هم داره، 14.1 اینچ هست و کارت گرافیکش 128 هست که خوب وزنش رو میکنه 2.5kg و البته windows media center که نمیدونم چی هست داره.
نطرات مردم رو در مورد این که میخوندم جالب بود، اونایی که خودشون اهل بازی نبودند، میگفتند بدرد گیمرهای حرفه ای میخورد و 128 کارت گرافیکش برای ما زیاده. اما اونایی که گیمر بودند میگفتند بدرد گیم حرفه ای نمیخورد، من که گیج شدم. نمیدونم پول بیشتر دادن برای این فقط بخاطر کارت گرافیک قویتر و در مقابل از دست دادن مقداری از سبکی و کوچکی کار درستی است یا نه. من اصلا نمیدونم که آیا توی ایران هست یا نه؟ اگر از دوستان کسی خبری داره لطفا بگه. چون من فقط سایت زیگورات رو چک کردم.
حالا نمیدونم واقعا کارت گرافیک 64 کم هست یا نه. من اصلا گیم بازی نمیکنم. فیلم هم با کامپیوتر نمیبینم (گرچه دارندگان 700m از دیدن فیلم رون آن لذت برده بودند و راضی بودند). کار ویرایش فیلم هم نمیکنم. فقط ممکن است کارهای کوچکی بخام با فتوشاپ انجام بدم. ادیت عکس و اینجور چیزها.
کلا کارهای من عبارت هست: ایمیل چک کردن و اینترنت. روی اینترنت مطلب زیاد میخونم بنابراین بنظرم تعریفی که از صفحه اش کرده بودند بدرد من بخوره.
کار کردن زیاد با نرم افزارهای آفیس. گاهی برنامه نویس با VB ویا MATLAB و run کردن بعضی برنامه های توشته شده با این زبانها یا مثلا جاوا. البته اگه مساله بزرگی باشه احتمالا با pc اونو run میکنم. استفاده از solverهای OR که اونهم اگر مساله وقتگیری باشه باید با pc انجامش بدم.
کار کردن با نرم افزارهای کنترل پروژه و باز کردن نقشه ها با اتوکد و ادیت بسیار محدود آنها. نمیدونم این اتوکد عملکردش چقدر به کارت گرافیک وابسته هست و چقدر به رم.
خلاصه دیروقت بود و منهم خیلی درهم برهم نوشتم. امیدوارم دوستان در درک منظور من دچار مشکل نشوند.
حال لطفا نظراتتون رو بگید و سوالامو جواب بدید.
و اگر لپتاپ دیگری با این مشخصات (ترجیحا صفحه 12.1 اینچی و وزن زیر 2kg که خیلی گرون نباشه همین حدود 1.300 تومن) سراغ دارید، معرفی کنید.
با تشکر از همه دوستان.