• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

shahrooz32

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از esfandiyar2002 :
خوب دوست من بازهم دو نکته در اینجا مطرح می شود:آیا می خواهید بر نوت بوک هایی که در ایران هست سرمایه گذاری کنید یا استطاعت خرید از مثلا دوبی را دارید؟:)
ممنون از جوابتون
من امکان خرید از دوبی رو هم دارم .ممنون میشم موارد مورد نظرتون رو در هر دو مورد نام ببرید

shadak

Registered User
لایک‌ها
0
inam shomare tamsesh ghymat ro ali mide va az hame ba ensaf tare man baed az yek mah in maghaze ro peyda kardam inma telsh faghat ro hp comaq karmione 88781172 aghay zaghary inam saitesh
www,novinsys.ir

shadak

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از shahrooz32 :
ممنون از جوابتون
من امکان خرید از دوبی رو هم دارم .ممنون میشم موارد مورد نظرتون رو در هر دو مورد نام ببرید

salam az dubai bayad bery jebl ali ke ba hazione raft amad va sayer hazinha hamoon mishe ba gtehran hododo 100 ta 50 hezar tooman fargh ghymat mikone

shadak

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از NabiKAZ :
ببینید.
من سایت زیگورات رو خیلی خوب دیدم و تصمیم داشتم این مدل رو بگیرم:
Dell
Model: Inspiron 630M (2.0)
2.0/1024/100gig/14.1"/VGA128/DVD+RW/Wi-Fi/BT/XPH
Price: 1399000 T

بعد تازه فهمیدم SONAMA هم هست . این بود که ترجیح دادم سوناما بگیرم . ولی تو سایت زیگورات تمامی محصولاتش سنترینو هست و سوناما ندیدم . این بود که dell رو گذاشتم کنار.

نبی
in zigorat garantish khyli aziat mikone ye esrch too forum kon mifahmi azash naghir

shadak

Registered User
لایک‌ها
0
:) aghaye mozoee man ham rolap top[ ba amd kar kardam hamin sonma gher az masale sharj az hame nazer ams sar havaset bashe tazmin midam

aka

Registered User
لایک‌ها
0
اینجا درباره Vignet
صحبتی شده؟
v i g n e t co uk

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از gba :
با سلام به همه دوستان
1- اگه میشه بگید هنگامی که می خواهم لپ تاپ را برم (تو فروشگاه) باید چه چیز هایی چک کنم.
2- این ACER TM 8200 تو ایران اومده؟
3- پیشنهاد لپتاپ پذیراییم تا سقف 2.5 میلیون بیشتر هم شد اشکالی نداره مهمترین قسمت برای من کارت گرافیک و CPU است نظر من XPS فول آپشن که چیزی نزدیک به 2.8 میلیون در می آید.
لطفا سریع بگید چون عجله دارم.
دوست من در بخش خرید لپتاپ مطالب خوبی در این باره هست...
اون ایسر مورد نظر شما فقط فعلا در انگلیس و آمریکا موجود است..
اگر مدنظر شما همان دوخصخصه فوق است که انتخاب خودتان عالی است.منتها اگر دسترسی به آن طرف دارید مدلهای vodoo و alienware را چک کنید..
در ضمن ببخشید که دیر شد..:blush:

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از |Ahmad| :
.
.
.
.
همچنین دوست دارم نظرتون رو در مورد این لپتاپ ها هم بدونم :
DELL Inspiron 6000
Intel Centerino 1.86 GHZ - Sonoma
512 Mb DDR 2 Ram
60 GB HDD
15.4"WXGA LCD
Intel 915 GM 128 MB DDR
DVD RW Dual Layer
Modem/Lan/USB/WIFI/
SD 1 Reader/1394/Bluetooth/2.7 KG/
Price : 12.700.000 (Rls)

جناب اسفنديار

ممنون ميشم اگه نظرتون رو در مورد DELL Inspiron 6000 بفرمائيد.

با تشکر

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از |Ahmad| :
با سلام.
اسفندیارجان خیلی ممنون از توضیحات واقعا خوب و مفیدت.
واقعا توضیحات مفیدی بود و خیلی از مسائل رو برای من روشن کرد.
لطفا اگر واقعا مدل مناسبی رو سراغ دارید به من معرفی کنید. ( حدود قیمت 1.300 )
چون گویا با این اوضاع تقریباً تمامی این مدل ها از دور خارج میشوند. ( جز Asus A3AC که به گفته شما توانایی فعالیت چندین و چندساعته رو بخوبی ندارد. و همچنین گرم میکند؟ )
طبق همان توضیحات قبلی و البته بعلاوه داشتن ظاهری شیک.
میشود با توجه به سیستم مورد نظر من یک و یا چند مدل رو معرفی کنیم تا من پیگیری کنم؟
چون شما در این زمینه کار کردید و مطمئنن میتونید من رو بخوبی راهنمایی کنید. ممنونم...

همچنین دوست دارم نظرتون رو در مورد این لپتاپ ها هم بدونم :
DELL Inspiron 6000
Intel Centerino 1.86 GHZ - Sonoma
512 Mb DDR 2 Ram
60 GB HDD
15.4"WXGA LCD
Intel 915 GM 128 MB DDR
DVD RW Dual Layer
Modem/Lan/USB/WIFI/
SD 1 Reader/1394/Bluetooth/2.7 KG/
Price : 12.700.000 (Rls)
---------
Acer Aspire 1684
Intel Centerino 1.8 HGZ - Dothan
512 Mb DDr Ram
80 Gb HDD 4200 RMP
15.4" WXGA LCD
ATi Radeon 9700 DDR 64 MB
DVD RW Dual Layer
Modem/Lan/USB/WIFI/Bluetooth/1389/Card Reader /IR/TV Out/2.7KG
Price : 13.200.000 (Rls)
--------
با سلام..
با این دو انتخاب می بینم که دارید حسابی پیشرفت می کنید...:)
بهتره عجله نکنیم و یک بیک موارد شما را بررسی کنیم....
مدلDELL Inspiron 6000 که از طرف pc magazin هم مورد مناسبی معرفی شده بود خوشبختانه heat sink پلاستیکی خود را به مسی تبدیل نموده و این یعنی اینکه دیگر مشکل تهویه نوت بوک خود را که داغ خواهد کرد نخواهید داشت...کیفیت صفحه نمایش چندان مطلوبی نداشته ولی در صورت انجام امور متنی دارای کیفیت خوب و قابل اعتنایی است..در ردیف کارهای گرافیکی با وجود Intel 915 GM 128 MB DDR و پردازنده دوتان می توانید بر روی کورل و فوتو شاپ حساب باز کنید ولی برای مثلا طراحی گرافیکی و رندر یک انیمیشن اصلا شما را یاری نخواهد کرد....گرچه میزان گرمای تولیدی این نوت بوک از همتای قبلی خود کمتر است ولی بازهم مشکل باطری کماکان پابرجاست....عدم وجود پورت های غنی برای این نوت بوک نیز یکی دیگر از معضلات موجود است که نقطه ضعفی کامل محسوب می شود...پورت هایی که نه اینک بلکه در حین کار و در آینده با آن برخورد خواهید داشت....
برای مدلAcer Aspire 1684 می توانم بگویم بغیر از مشکل کیفیت تصویری هیچ مشکل دیگری نخواهید داشت البته قدرت و سرعت عملیاتی محاسباتی این مدل در نوع جدید تر آن یعنی 1694 بخوبی ارتقاشده است....وزن کمی بالای این مدل کمی از جذابیت آن می کاهد ولی در کل توانایی کار چندین ساعته با این مدل از محاسن آن است...قابلیت ارتقا نداشتن این مدل یکی دیگر از نقاط ضعف آن محسوب می شود و اسلات دی وی دی راتیر آن بقدری ضعیف است که شمارا از رایت کردن مایوس می کند...خوشبختانه در مدل جدیدتر آن که عنوان کردم مشکلات فوق تا حد بسیار رفع شده است....

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از shahrooz32 :
ممنون از جوابتون
دوست من...
برای کار برنامه نویسی و شبکه خوشبختانه شما به جایگزین رومیزی نیازی ندارید....شما می توانید از یک نوت بوک در رده مدیوم استفاده کنید....در دل مدلی هست که با لینوکس عرضه می شود و در بخش اخبار لپتاپ نیز به معرفی آن پرداخته ام..بهتر است از نوت بوکی اسفاده کنید که بر روی خود لینوکس نصب شده باشد و با کمی جستجو می توانید آن را بیابید...خوشبختانه نوت بوک های دارای سیستم عامل لینوکس زیاد نیستند و فراوانی مابقی را ندارند....
در صورتی که آن را یافتید و شک داشتید و یا در یافتن آن دچار مشکل شدید مرا در جریان بگذارید...:)

gba

Registered User
لایک‌ها
25
دوست من در بخش خرید لپتاپ مطالب خوبی در این باره هست...
اون ایسر مورد نظر شما فقط فعلا در انگلیس و آمریکا موجود است..
اگر مدنظر شما همان دوخصخصه فوق است که انتخاب خودتان عالی است.منتها اگر دسترسی به آن طرف دارید مدلهای vodoo و alienware را چک کنید..
در ضمن ببخشید که دیر شد..:blush:
خواهش می کنم. من لپتاپم را خریدم. VGN-FS380:lol:
با ضمانت نامه ابزار پیشرو در اصفهان.
به زودی یه ریویو ازش براتون می نویسم:)

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام.

امیدوارم که همه کسانی که نوت بوک خریدن از انتخابشون راضی باشند.

من یه سوال برام پیش اومده در مورد تفاوت بین مدلهای Latitude و Inspiron برند DELL. توی همین تاپیک خوندم که تفاوت اینها برمیگرده به نوع کارشون که Latitude بیشتر پرتابل هستش و Inspiron بیشتر بجای سیستم رومیزی استفاده میشه. اما چطوره که مدلی مثل Inspiron 700m با صفحه 12.1 اینچی و 1.7kg وزن Inspiron هست و نه Latitude ؟ پس فرق Latitude و Inspiron توی چی هستش؟

من این Inspiron 700m چشمم رو گرفته:
http://reviews.cnet.com/Dell_Inspiron_700m/4507-3121_7-30975241.html?tag=sub

بنطرم نقطه ضعفش کارت گرافیکش هست که 64M هست.
زیگورات یک مدل از این رو توی سایتش زده که البته 710m هست و البته با 710m سایت cnet (آدرس زیر) تفاوت دارد
http://reviews.cnet.com/Dell_Inspiron_710m/4507-3121_7-31625261.html?tag=sub
چون مال اون cpu 2GHz هست و مال زیگورات 1.7 و البته با قیمتی بالاتر از 700m (که 1099$ هست) و البته مال زیگورات هاردش 80 هست در مقابل 40 خود DELL با قیمت 1099$.
در حقیقت اینی که زیگورات داره یه چیزی بین 700 و 710 هستش.
توی نظرات مردم در مورد این 700m میخوندم که باتریش 4cell هست با 2h کارکرد که میشه باتری 8cell گذاشت روش که حدود 0.5kg وزنش اضافه میشه و 2.5cm عمقش ولی 5h کارکرد رو میده. حالا نمیدونم بخوام از ایران بخرم، باتری 8cell اون گیر میاد یا نه؟

یه چیز دیگه هم که از نظرات مردم فهمیدم این بود که این لپتاپها هم مثل ماشینهای ایرانی شانسی هستند. 2-3 نفر بودند که با همین 700m مشکل داشتند و شدیدا شاکی بودند از Dell Customer Support. ما هم که شانس نداریم، یکی از این خراباش میوفته به ما!!!!!
راستی وقتی توی cnet در مورد یه نوت بوک زیاد نظر دادن یعنی خوبه یا نه؟

یه مدل دیگه DELL هم هست: DELL XPS M140
http://reviews.cnet.com/Dell_XPS_M140/4507-3121_7-31565934.html?tag=sub

که مشخصاتش شبیه 700M هست با این تفاوت که DVD Writer هم داره، 14.1 اینچ هست و کارت گرافیکش 128 هست که خوب وزنش رو میکنه 2.5kg و البته windows media center که نمیدونم چی هست داره.
نطرات مردم رو در مورد این که میخوندم جالب بود، اونایی که خودشون اهل بازی نبودند، میگفتند بدرد گیمرهای حرفه ای میخورد و 128 کارت گرافیکش برای ما زیاده. اما اونایی که گیمر بودند میگفتند بدرد گیم حرفه ای نمیخورد، من که گیج شدم. نمیدونم پول بیشتر دادن برای این فقط بخاطر کارت گرافیک قویتر و در مقابل از دست دادن مقداری از سبکی و کوچکی کار درستی است یا نه. من اصلا نمیدونم که آیا توی ایران هست یا نه؟ اگر از دوستان کسی خبری داره لطفا بگه. چون من فقط سایت زیگورات رو چک کردم.

حالا نمیدونم واقعا کارت گرافیک 64 کم هست یا نه. من اصلا گیم بازی نمیکنم. فیلم هم با کامپیوتر نمیبینم (گرچه دارندگان 700m از دیدن فیلم رون آن لذت برده بودند و راضی بودند). کار ویرایش فیلم هم نمیکنم. فقط ممکن است کارهای کوچکی بخام با فتوشاپ انجام بدم. ادیت عکس و اینجور چیزها.

کلا کارهای من عبارت هست: ایمیل چک کردن و اینترنت. روی اینترنت مطلب زیاد میخونم بنابراین بنظرم تعریفی که از صفحه اش کرده بودند بدرد من بخوره.
کار کردن زیاد با نرم افزارهای آفیس. گاهی برنامه نویس با VB ویا MATLAB و run کردن بعضی برنامه های توشته شده با این زبانها یا مثلا جاوا. البته اگه مساله بزرگی باشه احتمالا با pc اونو run میکنم. استفاده از solverهای OR که اونهم اگر مساله وقتگیری باشه باید با pc انجامش بدم.
کار کردن با نرم افزارهای کنترل پروژه و باز کردن نقشه ها با اتوکد و ادیت بسیار محدود آنها. نمیدونم این اتوکد عملکردش چقدر به کارت گرافیک وابسته هست و چقدر به رم.
خلاصه دیروقت بود و منهم خیلی درهم برهم نوشتم. امیدوارم دوستان در درک منظور من دچار مشکل نشوند.
حال لطفا نظراتتون رو بگید و سوالامو جواب بدید.
و اگر لپتاپ دیگری با این مشخصات (ترجیحا صفحه 12.1 اینچی و وزن زیر 2kg که خیلی گرون نباشه همین حدود 1.300 تومن) سراغ دارید، معرفی کنید.
با تشکر از همه دوستان.

gba

Registered User
لایک‌ها
25
به نقل از darya_s :
سلام.

امیدوارم که همه کسانی که نوت بوک خریدن از انتخابشون راضی باشند.

من یه سوال برام پیش اومده در مورد تفاوت بین مدلهای Latitude و Inspiron برند DELL. توی همین تاپیک خوندم که تفاوت اینها برمیگرده به نوع کارشون که Latitude بیشتر پرتابل هستش و Inspiron بیشتر بجای سیستم رومیزی استفاده میشه. اما چطوره که مدلی مثل Inspiron 700m با صفحه 12.1 اینچی و 1.7kg وزن Inspiron هست و نه Latitude ؟ پس فرق Latitude و Inspiron توی چی هستش؟

من این Inspiron 700m چشمم رو گرفته:
http://reviews.cnet.com/Dell_Inspiron_700m/4507-3121_7-30975241.html?tag=sub

بنطرم نقطه ضعفش کارت گرافیکش هست که 64M هست.
زیگورات یک مدل از این رو توی سایتش زده که البته 710m هست و البته با 710m سایت cnet (آدرس زیر) تفاوت دارد
http://reviews.cnet.com/Dell_Inspiron_710m/4507-3121_7-31625261.html?tag=sub
چون مال اون cpu 2GHz هست و مال زیگورات 1.7 و البته با قیمتی بالاتر از 700m (که 1099$ هست) و البته مال زیگورات هاردش 80 هست در مقابل 40 خود DELL با قیمت 1099$.
در حقیقت اینی که زیگورات داره یه چیزی بین 700 و 710 هستش.
توی نظرات مردم در مورد این 700m میخوندم که باتریش 4cell هست با 2h کارکرد که میشه باتری 8cell گذاشت روش که حدود 0.5kg وزنش اضافه میشه و 2.5cm عمقش ولی 5h کارکرد رو میده. حالا نمیدونم بخوام از ایران بخرم، باتری 8cell اون گیر میاد یا نه؟
یه چیز دیگه هم که از نظرات مردم فهمیدم این بود که این لپتاپها هم مثل ماشینهای ایرانی شانسی هستند. 2-3 نفر بودند که با همین 700m مشکل داشتند و شدیدا شاکی بودند از Dell Customer Support. ما هم که شانس نداریم، یکی از این خراباش میوفته به ما!!!!!
راستی وقتی توی cnet در مورد یه نوت بوک زیاد نظر دادن یعنی خوبه یا نه؟

یه مدل دیگه DELL هم هست: DELL XPS M140
http://reviews.cnet.com/Dell_XPS_M140/4507-3121_7-31565934.html?tag=sub

که مشخصاتش شبیه 700M هست با این تفاوت که DVD Writer هم داره، 14.1 اینچ هست و کارت گرافیکش 128 هست که خوب وزنش رو میکنه 2.5kg و البته windows media center که نمیدونم چی هست داره.
نطرات مردم رو در مورد این که میخوندم جالب بود، اونایی که خودشون اهل بازی نبودند، میگفتند بدرد گیمرهای حرفه ای میخورد و 128 کارت گرافیکش برای ما زیاده. اما اونایی که گیمر بودند میگفتند بدرد گیم حرفه ای نمیخورد، من که گیج شدم. نمیدونم پول بیشتر دادن برای این فقط بخاطر کارت گرافیک قویتر و در مقابل از دست دادن مقداری از سبکی و کوچکی کار درستی است یا نه. من اصلا نمیدونم که آیا توی ایران هست یا نه؟ اگر از دوستان کسی خبری داره لطفا بگه. چون من فقط سایت زیگورات رو چک کردم.

حالا نمیدونم واقعا کارت گرافیک 64 کم هست یا نه. من اصلا گیم بازی نمیکنم. فیلم هم با کامپیوتر نمیبینم (گرچه دارندگان 700m از دیدن فیلم رون آن لذت برده بودند و راضی بودند). کار ویرایش فیلم هم نمیکنم. فقط ممکن است کارهای کوچکی بخام با فتوشاپ انجام بدم. ادیت عکس و اینجور چیزها.

کلا کارهای من عبارت هست: ایمیل چک کردن و اینترنت. روی اینترنت مطلب زیاد میخونم بنابراین بنظرم تعریفی که از صفحه اش کرده بودند بدرد من بخوره.
کار کردن زیاد با نرم افزارهای آفیس. گاهی برنامه نویس با VB ویا MATLAB و run کردن بعضی برنامه های توشته شده با این زبانها یا مثلا جاوا. البته اگه مساله بزرگی باشه احتمالا با pc اونو run میکنم. استفاده از solverهای OR که اونهم اگر مساله وقتگیری باشه باید با pc انجامش بدم.
کار کردن با نرم افزارهای کنترل پروژه و باز کردن نقشه ها با اتوکد و ادیت بسیار محدود آنها. نمیدونم این اتوکد عملکردش چقدر به کارت گرافیک وابسته هست و چقدر به رم.
خلاصه دیروقت بود و منهم خیلی درهم برهم نوشتم. امیدوارم دوستان در درک منظور من دچار مشکل نشوند.
حال لطفا نظراتتون رو بگید و سوالامو جواب بدید.
و اگر لپتاپ دیگری با این مشخصات (ترجیحا صفحه 12.1 اینچی و وزن زیر 2kg که خیلی گرون نباشه همین حدود 1.300 تومن) سراغ دارید، معرفی کنید.
با تشکر از همه دوستان.
باتری 8 سلولی از آنجایی که من خریدم مخصوص Inspiron 6000D و همچنین لپتاپ خودم داشت. که فکر کنم به 710M هم بخورد. می تونی از نمایندگی ابزار پیشرو بگیری.
XPS یک سری بسیار قوی است که میشه گفت برای بازی طراحی شده است. پس با این کار هایی که گفتی نیازی به چنین لپتاپی نداری;)
مدل های سونی که زیر 13 اینچند فوق العاده اند. مخصوصا در اون لپتاپ ها شما نیاز به یک مانیتور خوب دارید تا چشمتان اذیت نشود.

gba

Registered User
لایک‌ها
25
به نظر شما این عادی که لپتاپم CD ویندوز نداره؟ (VGN-FS630)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از gba :
خواهش می کنم. من لپتاپم را خریدم. VGN-FS380:lol:
با ضمانت نامه ابزار پیشرو در اصفهان.
به زودی یه ریویو ازش براتون می نویسم:)
مبارک است دوست من منتظریم...:)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از gba :
به نظر شما این عادیه که لپتاپم CD ویندوز نداره؟ (VGN-FS630)
اصلا و ابدا!!!:eek:
در ضمن امیدوارم مختصات اون این چنین باشه:
Intel Pentium M 1.73 GHz, 512 MB RAM, 80 GB hard drive, 15.4 in. WXGA TFT Active Matrix, CD-RW/DVD-ROM, Microsoft Windows XP Home ...
راستی اینو بخوانید:
Slim and lightweight yet packs a powerful performance, the VAIO FS630/W notebook is the perfect blend of a highly mobile system with premium Sony technology. Take your VAIO FS Notebook wherever business takes you with integrated wireless LAN95 and an extended battery life13, the VAIO FS630/W is an ideal solution for your everyday essential computing needs and growing business demands. Featuring an exceptional 15.4 widescreen display, a Smart Display Sensor that automatically adjusts the video output, and Sony's original XBRITE-ECO LCD technology for sharper detail and brighter images. Playback DVDs and CDs, manage photos, and watch and record television shows all from your PC. With the VAIO® FS630/W notebook, you'll have all the tools you need to maximize productivity and performance
و حالا اینو:
The fs630 is sleek and modern, given Sony's design concept. For the price you pay, you dont nessesary get the best deal, its definitely for the Name Brand. The 80GB is attractive and the 1.73 GHz is great, the only lacking qualities of this laptop is the blotchy graphics when playing dvd's and gaming. For family use, its great. if you're looking for the best bang for the buck, make sure you know what you're looking for.
والبته قیمت آنهم $1225-$1250 می باشد...

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از darya_s :
با سلام!!!:)
اون مطلب شما در مورد تقسیم بندی تاحدی درسته...واقعیت اینجاست که دل دیگر به تقسیم بندی های رایج چندان اهمیتی نمی دهد...البته نکته ای که باید در نظر گرفت این است که در تقسیم بندی های جدید چون میزان پورت های لازم و یا وسایل جانبی نظیر بلوتوث و کارت ریدر نیز در آن اعمال می شود کمی این وضعیت بهم خورده است..مثلا شما به همین نکته پورت های مدلهای Latitude نیم نگاهی بیندازید....آیا کمی بهتر از مدلهای Inspiron
نیست؟!نکته ظریفی است...ولی واقعیت دارد ..در این صورت آیا باید Latitude را جزو جایگزین رومیزی یا دسکتاپ در نظر گرفت؟!کمی بغرنج می نماید...
در کل باید بگم این تقسیم بندی دل بیشتر تجاری است...البته میزان عمر باطری را در هردودسته اگر در نظر بگیرید بازهم همان تقسیم بندی شما می چربد..

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از darya_s :
حالا نمیدونم بخوام از ایران بخرم، باتری 8cell اون گیر میاد یا نه؟.
بسیار بعید می دانم مگر اینکه از کسی که می خرید شرط نمایید که باطری دوم هم برای شما فراهم کند..
به نقل از darya_s :
راستی وقتی توی cnet در مورد یه نوت بوک زیاد نظر دادن یعنی خوبه یا نه؟.
این به مفهوم آن است که کاربران و خریداران آن مدل زیادتر در بخش نظر سنجی شرکت داشته اند و احتمالا قیمت مناسبی داشته که خریدار بیشتری داشته...می دانید که متاسفانه فاکتور قیمت بر کیفیت می چربد...
به نقل از darya_s :
اونایی که خودشون اهل بازی نبودند، میگفتند بدرد گیمرهای حرفه ای میخورد و 128 کارت گرافیکش برای ما زیاده. اما اونایی که گیمر بودند میگفتند بدرد گیم حرفه ای نمیخورد، من که گیج شدم. نمیدونم پول بیشتر دادن برای این فقط بخاطر کارت گرافیک قویتر و در مقابل از دست دادن مقداری از سبکی و کوچکی کار درستی است یا نه. من اصلا نمیدونم که آیا توی ایران هست یا نه؟ اگر از دوستان کسی خبری داره لطفا بگه. چون من فقط سایت زیگورات رو چک کردم..
البته می توانید از همان مثلا زیگورات درخواست کنید که برایتان از دوبی تهیه کرده ودر تهران به قیمت تمام شده مورد توافق آنها تحویل دهند...
بحث کارت گرافیکی در هردو مورد درست است...در اصل دل طبق سیاست های خاص خود با گذاشتن یک ترفند عوام فریبانه هردونوع القا را به خریداران تحمیل کرده بنحوی که هیچ یک از دو دسته فوق راضی نیستند...
چندی پیش در همین باب مطلب دیگری می خواندم که آنهم یک نمونه مشابه دیگر در مورد ایسوس بود...

به نقل از darya_s :
حالا نمیدونم واقعا کارت گرافیک 64 کم هست یا نه. من اصلا گیم بازی نمیکنم. فیلم هم با کامپیوتر نمیبینم (گرچه دارندگان 700m از دیدن فیلم رون آن لذت برده بودند و راضی بودند). کار ویرایش فیلم هم نمیکنم. فقط ممکن است کارهای کوچکی بخام با فتوشاپ انجام بدم. ادیت عکس و اینجور چیزها...
با توجه به نیازهای ذکر شده همین مقدار برای شما کفایت می کند...دقت کنید که خود من نیز از تمامی قابلیت های کارت گرافیکی نوت بوکم استفاده نمی کنم...

خوب اگر مطالب مرا خواندید فکر می کنم می توانیم سوال بهتری داشته باشیم..میزان ادراک من از مطالب شما همین بود...
در ضمن نگران نباشید...معمولا خانم ها بلند بلند فکر می کنند!!!:D :happy:

|Ahmad|

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام..
با این دو انتخاب می بینم که دارید حسابی پیشرفت می کنید...:)
بهتره عجله نکنیم و یک بیک موارد شما را بررسی کنیم....
مدلDELL Inspiron 6000 که از طرف pc magazin هم مورد مناسبی معرفی شده بود خوشبختانه heat sink پلاستیکی خود را به مسی تبدیل نموده و این یعنی اینکه دیگر مشکل تهویه نوت بوک خود را که داغ خواهد کرد نخواهید داشت...کیفیت صفحه نمایش چندان مطلوبی نداشته ولی در صورت انجام امور متنی دارای کیفیت خوب و قابل اعتنایی است..در ردیف کارهای گرافیکی با وجود Intel 915 GM 128 MB DDR و پردازنده دوتان می توانید بر روی کورل و فوتو شاپ حساب باز کنید ولی برای مثلا طراحی گرافیکی و رندر یک انیمیشن اصلا شما را یاری نخواهد کرد....گرچه میزان گرمای تولیدی این نوت بوک از همتای قبلی خود کمتر است ولی بازهم مشکل باطری کماکان پابرجاست....عدم وجود پورت های غنی برای این نوت بوک نیز یکی دیگر از معضلات موجود است که نقطه ضعفی کامل محسوب می شود...پورت هایی که نه اینک بلکه در حین کار و در آینده با آن برخورد خواهید داشت....
برای مدلAcer Aspire 1684 می توانم بگویم بغیر از مشکل کیفیت تصویری هیچ مشکل دیگری نخواهید داشت البته قدرت و سرعت عملیاتی محاسباتی این مدل در نوع جدید تر آن یعنی 1694 بخوبی ارتقاشده است....وزن کمی بالای این مدل کمی از جذابیت آن می کاهد ولی در کل توانایی کار چندین ساعته با این مدل از محاسن آن است...قابلیت ارتقا نداشتن این مدل یکی دیگر از نقاط ضعف آن محسوب می شود و اسلات دی وی دی راتیر آن بقدری ضعیف است که شمارا از رایت کردن مایوس می کند...خوشبختانه در مدل جدیدتر آن که عنوان کردم مشکلات فوق تا حد بسیار رفع شده است....
سلام.:) بسیار خوب جناب اسفندیار. خیلی ممنونم از راهنمایی های مفید شما.
بسیار خوب عجله نمیکنیم!
توضیحاتتون خیلی مفید بود.
جناب اسفندیار من دیدم که فرمودید در هر دو مورد مشکل کیفیت تصویر رو داریم. ممنون میشم در این مورد هم کمی من رو راهنمایی کنید. یعنی تا چه حدی این مشکل کیفیت تصویر رو داریم؟
و اما در مورد Dell Inspiron 6000
خوب در مورد کارهای گرافیکی. طراحی سه بعدی و انیمیشن سازی به اون صورت نمیخواهم کار کنم در واقع از نرم افزارهایی گرافیکی که ذکر کردید بیشتر استفاده میکنم. اهل بازی بر روی لپتاپ هم به اون صورت نیستم. و میخوام جوری باشد که بعد از اجرای نرم افزاری مانند فتوشاپ جوری نباشد که استفاده از دیگر نرم افزارها سخت و یا غیر ممکن باشد.
و همچنین یک سوال دیگر در مورد Dell Inspiron 6000 چه پورت هایی در این لپتاپ وجود ندارد؟ میشود ذکر کنید؟ آیا تمامی پورت های معمول و فعلی که بر روی لپتاپ ها قرار دارد بر روی این لپتاپ نیز قرار دارد؟ و آیا این لپتاپ قابلیت خواندن SD Memory ها رو نیز دارد؟ و کلاً که نوع Memory هایی را میتواند بخواند.؟
در مورد Acer Aspire 1684 هم که فرمودید مشکل تصویر در این مدل نیز وجود دارد و مهم تر از همه مشکل اسلات دی وی دی که این هم خیلی مهم است. در مورد مدل جدید تر این لپتاپ هم که ذکر کردید فکر کنم قیمتش از این مدل چقدر بالاتر است؟
آقای اسفندیار شما میتوانید چند مدل را به من معرفی کنید که خودتان از آنها راضی هستید که امتحانشان را پس داده باشند. تا بعد از آن من هم در موردشان تحقیقم را بیشتر کنم و به امید خدا یک انتخاب نهایی را داشته باشیم. متشکرم.

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
آقا اسفندیار و gba عزیز ممنون از نظرات و راهنماییهاتون.
مدل های سونی که زیر 13 اینچند فوق العاده اند
بله ممکنه. ولی قیمتهاشون واقعا بالاست. بالای 1.5 هستند و واقعا باید دید که برای کار معمولی و نه گرافیکی تفاوت قابل توجهی با برندهای دیگر دارند یا نه؟ و یا فقط پول اسم و خوشگلیش رو میخورد؟ من یه مدلش رو سراغ دارم (از همین کوچیکهاش ولی نمیدونم کدوم مدل که داغ میکنه)

البته من هیچ تعصبی روی Dell ندارم و فقط دلیل اینکه در این مورد پرسیدم این بود که این حدود قیمت و مشخصات Dell رو زیر و رو کرده بودم و چند مدل از سونی رو، که قیمتاشون رو که دیدم تقریبا بیخیالش شدم.

هنوز برندهای دیگه رو نرفتم سراغشون. برای همین گفتم که اگه دوستان توی این رنج اگه لپ تاپی میشناسید، لطفا معرفی کنید.

اسفندیارخان. شما جواب سوالای منو دادین ولی هیچ نظری در مورد این 710 ندادید.
باز هم ممنون.

بالا