• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

gastus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان عزيز
سوالي داشتم در مورد اينكه از كجا ميشه باطري جديد براي نوت بوك پيدا كرد؟ قيمتها در چه حد هست؟ و همينطور چقدر طول ميكشه كه يك لپ تاپ باطري جديد لازم داشته باشه و عمر باطري اون به پايان برسه؟:)

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
باید بری نمایندگی , قیمتم نمی دونم . در مورد عمر باتری هم بستگی داره به استفاده , بهتره بذاری کاملا شارژش خالی بشه بعد شارژ کنی .

hapali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

1- سی پی یو روی لپ تاپها مثل PC هاست ؟

2- امکان تعویض و آپگرید کردنش هست ؟

3-اگه جواب مثبته از کجا میشه فهمید تا چند MHz ساپورت میکنه ؟

Troy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1- خیر ،محدودیت داره البته به نوع لپ تاپ هم خیلی بستگی داره در هر صورت به راحتی PC نیست.
2- اما اگر بسوزه با یکی عین خودش خودتون هم می تونید عوضش کنید.

3- نوع لپ تاپتون رو بفرمائید تا توسط دوستان مورد برسی و کارشناسی قرار بگیره.

hapali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لپ تاپ مورد نظر hp pavilion zv5000 هست که روش P4 2.8 MHz قرارداره

:rolleyes:

یک سوال بیربط : کجای سایت hp ,Specification یک مدل رو میزنه ؟ من پیداش نمیکنم !!!

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
همه قبول داریم که بهتره بزاریم کاملا شارژ باطری تموم بشه و بعد اون رو روی شارژ بزاریم .
حالا یه زمانی هست که مثلا مقداری از شارژ باطری تموم شده . و برق هدر دسترس وجود داره پس ترجیح میدیم از برق بجای باطری استفاده کنیم . اما در این حالت با اتصال برق ، به صورت خودکار باطری شروع به شارژ شدن میکند! چطوری میشه وضعیت شارژ شدن یا نشدن رو تحت کنترل قرار داد. یعنی زمانی که از برق استفاده میکنیم ، خودمون مشخص کنیم که شارژ بشه یا نشه ...

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
در مورد DELL 6000 چقدر چینی یا غیر چینی بودنش مهمه؟!

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
میخواستم نظر دوستان رو در مورد اینکه لبتاپ بخرم یا تبلت پی سی بدونم !!!

لطفا مزایا و معایب هر کدوم رو بگین و دیگه اینکه بگین الان بهترین و بالاترین مدلی که از تبلت پی سی توی ایران موجوده چه مدلیه و چنده؟

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
ببینید در مورد باطریهای شارژی مثل nimh خوبه که باطری کاملا خالی بشه (و البته نه دیگه تا اخرین مقدار انرژیش)
ولی در مورد laptop من جایی خوندم که گفته بود بهتره نگزاریم باطری کاملا خالی بشه و در عوض شارژها رو بیشتر کنیم و البته هر چند مدت یه بار اونو کاملا خالی کنیم و بعد شارژ کنیم
تایید میشه یا نه؟

در مورد شارژ خودکار باطری هم خب یه راه سادش دراوردن باطریه ولی اگه نرم افزاری بشه قطش کرد که خیلی خویه.
فکر نمیکنم بشه!

hasty.e.penhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از esfandiyar2002 :
چرا!!!:D
یه نیم نگاهی به امضای من بندازین....جواب مثل باقلوا..:D

این حسن انتخابتون رو ندیدم ببخشید ... واقعا خوش سلیقه ای اسفندیار جان ... ولی من موندم این Dell Inspiron 6000 چی داره که همه جا اوله ؟؟

فقط کاش این MADE IN CHINA روی این ایسر حک نشده بوود ... نمی دونم چرا هر وقت اینو می بینم حالم بد میشه ..

امیدوارم که از خریدش پشیمون نشم .... ولی وقتی شما می گی خوبه ما دیگه چه کاره ایم که چیزی بگیم ... ممنون از کمک هاتوون ...

یــــــــــــا حـــــــــــــق:blush:

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از NabiKAZ :
در مورد DELL 6000 چقدر چینی یا غیر چینی بودنش مهمه؟!
ايني كه من خريدم ساخت مالزيه. چيني و ايرلندي هم تو بازار هست.

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از hasty.e.penhan :
این حسن انتخابتون رو ندیدم ببخشید ... واقعا خوش سلیقه ای اسفندیار جان ... ولی من موندم این Dell Inspiron 6000 چی داره که همه جا اوله ؟؟

فقط کاش این MADE IN CHINA روی این ایسر حک نشده بوود ... نمی دونم چرا هر وقت اینو می بینم حالم بد میشه ..

امیدوارم که از خریدش پشیمون نشم .... ولی وقتی شما می گی خوبه ما دیگه چه کاره ایم که چیزی بگیم ... ممنون از کمک هاتوون ...

یــــــــــــا حـــــــــــــق:blush:

من هنگام خريد با اين منطق تصميم گيري كردم:
وقتي يك نوت بوك در سايتهاي مختلف مورد توجه واقع شده و تعداد قابل توجهي از كاربران معمولي و كارشناسان از اون اظهار رضايت كردند و ازش تعريف و تمجيد كردند، ميتونيد نتيجه بگيريم كه اين نوت بوك محصول خيلي بدي نخواهد بود و ايراد مهمي در طراحي نخواهد داشت. لذا از خريدش خيلي پشيمان نخواهيم شد.

اما اگر محصول ديگري رو انتخاب كنيم، معلوم نيست كه بعدا از خريدش راضي باشيم يا نه.

بطور خلاصه: انتخاب Dell Inspiron 6000 يك انتخاب كم ريسك خواهد بود. يعني شما نوت بوكي مي خريد كه قطعا محصول بدي نيست. اما ممكنه خيلي عالي هم نباشه. اما اگر مدل و مارك ديگري رو انتخاب كنيد، ممكنه بعد از خريد ببينيد نوت بوكي كه خريديد يك محصول بد يا متوسط يا خوب باشه.

براي افرادي كه شناخت زيادي در مورد نوت بوك ندارند، به نظر من يك انتخاب كم ريسك مناسب تر است.

hasty.e.penhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mohsen2 :
من هنگام خريد با اين منطق تصميم گيري كردم:
وقتي يك نوت بوك در سايتهاي مختلف مورد توجه واقع شده و تعداد قابل توجهي از كاربران معمولي و كارشناسان از اون اظهار رضايت كردند و ازش تعريف و تمجيد كردند، ميتونيد نتيجه بگيريم كه اين نوت بوك محصول خيلي بدي نخواهد بود و ايراد مهمي در طراحي نخواهد داشت. لذا از خريدش خيلي پشيمان نخواهيم شد.

اما اگر محصول ديگري رو انتخاب كنيم، معلوم نيست كه بعدا از خريدش راضي باشيم يا نه.

بطور خلاصه: انتخاب Dell Inspiron 6000 يك انتخاب كم ريسك خواهد بود. يعني شما نوت بوكي مي خريد كه قطعا محصول بدي نيست. اما ممكنه خيلي عالي هم نباشه. اما اگر مدل و مارك ديگري رو انتخاب كنيد، ممكنه بعد از خريد ببينيد نوت بوكي كه خريديد يك محصول بد يا متوسط يا خوب باشه.

براي افرادي كه شناخت زيادي در مورد نوت بوك ندارند، به نظر من يك انتخاب كم ريسك مناسب تر است.

البته حرف شما درست .. منم نظر شخصیم رو درباره Dell Inspiron گفتم .. شما چرا نظرتون رو درباره 3تا مدل که توی چند تا پست قبل گفتم نمی گین ؟؟ خوشحال میشم نظر شمارو هم بدونم ... کمک بزرگی بهم خواهید کرد ..

shankimout

Registered User
لایک‌ها
3
ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
من نمیدونم اونا دارن چی کار میکنم ولی چون خودم php کار هستم و یه تجربه هایی هم با gd داشتم اینو بگم که خیلی راحت با ایمپورت کردن یه فونت فارسی در gd و ساختن یه متن و خروجی همش 5 خطه !

HAMIDMA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و عرض احترام خدمت دوستان گرامی
راستش اول من یه پیشنهاد داشتم چون من واقعا وقتی وارد این بخش شدم واقعا گیج شدم . 123 صفحه ..... فکر می کنم که بهتر باشه که صفحات مربوط به سال جدید جدا بشه و در یه تاپیک جداگانه قرار گرفته بشه که راحتتر بشه صفحات رو مطالعه کرد و نتیجه بهتری گرفت.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من مدتی است که قصد خرید یک نوت بوک رو دارم و هر از چند گاهی هم که به تهران سر می زنم سری به پایتخت می زنم و مدلهای مختلف رو نگاه می کنم و از شرایط و قیمتها و امکاناتشون با خبر می شم . در حال حاضر که قصد دارم بعد از تعطیلات عید بالاخره نوت بوک بگیرم به این تاپیک مراجعه کردم که شما دوستان بیشتر من رو راهنمایی کنید. انتظارات من از نوت بوکم در موراد زیر خلاصه می شوند
1- ظاهری زیبا
2- قیمتی تا حدود 1500000
3- جهت کار با نرم افزارهای تقریبا سنگین گرافیکی مثل فوتوشاپ
4- جهت استفاده مستمر از اینترنت به علت داشتن وب سایت شخصی و همچنین داشتن مودم وایرلس

5- شارژ مناسب تا حدود 4 ساعت
6- قابلیت ارتقاء
7- استفاده تا حدود 12 ساعت در طول روز
8- حمل و نقل راحت
9- ویندوز xp professional
* البته هنوز نتونستم در مورد اینکه lcd چند اینچ باشه تصمیم بگیرم که ممنون می شم که دوستان راهنمایی کنند.
* در مورد ظاهری زیبا هم منظورم اینه که ضخیم نباشه ، رنگ نقره ای و کی برد سیاه و lcd با کیفیت بالا
* بخشهایی رو که با رنگ قرمز نوشتم در اولویت انتخاب برام می باشند.
ببخشید اگه درخواستم خیلی جاه طلبانه :blush: به نظر می یاد امیدوارم که با راهنماییتون بتونم به نتیجه برسم.

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از hasty.e.penhan :
البته حرف شما درست .. منم نظر شخصیم رو درباره Dell Inspiron گفتم .. شما چرا نظرتون رو درباره 3تا مدل که توی چند تا پست قبل گفتم نمی گین ؟؟ خوشحال میشم نظر شمارو هم بدونم ... کمک بزرگی بهم خواهید کرد ..
اول اين رو بگم كه من در زمينه نوت بوك تخصص ندارم. اما اين مدت كه دنبال خريد نوت بوك بودم خيلي در سايتهاي خارجي گشتم.

مدلهايي كه شما مد نظر داريد اينها هستند:
ِ Dell Inspiration 6000 (2.0 Ghz...1Gb Ram..128 DDRPci Express Vga)
Toshiba Satelite M45-S359 (2.0 Ghz..1 Gb Ram)
Acer TravelMate 8100

خوشبختانه اين مدل Dell و Toshiba رو من هم مد نظر داشتم. در موردش زياد تحقيق كردم.
در مجموع حسن اصلي توشيبا صفحه نمايش TruBrite هست. 1 گيگ رم و اگه اشتباه نكنم 100 گيگ هارد داره. عيبش اينه كه قاب نوت بوك زياد استحكام نداره.
عيب dell اينه كه صفحه نمايشش درخشندگي زيادي نداره. بايد مستقيم بهش نگاه كرد. حسنش اينه كه طراحيش خوبه.
اينها رو در سايت Cnet و notebookreview خوندم.

در مورد Acer اطلاعاتي ندارم.
بهترين كار اينه كه حدود 10 ساعت وقت بگذاريد و در سايتهاي Cnet و notebookreview تمام چيزهايي كه يوزرها نوشتن رو بخونيد.

من حدود دو هفته پيش dell inspiron 6000 خريدم. توضيحاتش رو يكي دو صفحه قبل در همين تاپيك دادم. اگر سوال مشخصي در مورد اين نوت بوك دارين خوشحال ميشم كه كمك كنم.

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
خواهشمندناکم جوابم رو بدین :D :) :happy:
من چند وقتیه رفتم تو فکر مدل Sony Vaio AX-580 . این مدل رم و CPU و هارد و کارت گرافیک خیلی قوی ای داره و بعلاوه
پورت IEEE 1394 هم روش داره بنابراین جون می ده واسه کارهای مونتاژ و تدوین و فیلم و ... :D
الان مثلا من می خوام بدونم این لپ تاپ که CPUش 2.0Ghzـه تا چه حدی جوابگوست ؟ آیا واقعا 2.0Ghz ـه یا مثل اینکه
Celeron داریم و Full اینم اونجوریه و اگر اینجوریه برابر با چقدره از Full ( P4 . در کل میشه از لپ تاپی مثل همون مدل بالا
به عنوان وسیله برای کار تدوین استفاده کرد یا خیر
پیشاپیش بخاطر جواب شما ممنونم :blink:

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
راستی با استفاده از Multi-Function Bay Docking Station به مدل VGP-PRBX1 به لینک :
http://www.sonystyle.com/is-bin/INT...MoreInfoAccessories-Start?ProductSKU=VGPPRBX1
یا :
VGPPRBX1.jpg

میشه کارت های کپچر رو هم به این مدل ( AX - 580 ) وصل کرد

بالا