• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

gastus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله عزيزان اغلب عمر چنين باطري هايي 3 سال هست بعد از اين مدت باطري كارايي خودش رو از دست ميده و از بين ميره. حالا سوال اينه : آيا جايي رو ميشناسيد كه باطري براي انواع لپ تاپ پيدا كرد؟:f34r:

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
از نظر پردازش و قدرت cpu به نظر من مشکلی نیست ولی چون درگاه pci نداره برای کارت کپچر مجبوری از usb یا pcmci استفاده کتی که هم تنوع کمتری تو بازار داره و هم گرونتره البته فایر وار رو رو نمیدونم که کارت کپچر بیرونی هست که این پورت رو داشته باشه یا نه
به نظر من بهتره از به سیستم رومیزی برای اینکار استفاده کنی هم ارزونتر تموم میشه هم دستت باز تره

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
اسفندیار جان ! ممنون از راهنمایی شما .

مشخصاتش را در cnet پیدا کردم .

shahrooz32

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام به دوستا ن
من میخواستم یه نوت بوک بخرم بعد از چند وقت اینور اونور زدن تصمیم گرفتم که DELL INSPIRON 6000 رو بگیرم با مشخصات زیر
DELL INSPIRON 6000
2.26Ghz INTEL Centrino ,1024MB RAM, 100GBHDD,DVD + - RW, 56K, 10/100 Ethernet & Wi-Fi ,Windows XP PRO and a 15.4" WUXGA display
که یکی از اشنا (که خودش فروشنده اس)گفت که این مدل چینه و کیفیت پایین داره هزار تا مشکل میخواستم بدونم که دوستان اطلاعی در این مورد داره یا کسی این مدل رو تهیه کرده یا نه؟هر چی تو این سایت سرج کردم چیزی بدی در موردیش ندیدم(شاید هم هست من پیدا نکردم).این اشنای ما هم گفتند که مدل ۸۶۰۰ بگیرم نظرتون در این مورد چیه؟

HAMIDMA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از hamidch2 :
با تقدیر و تشکر از راهنماییتون . می شه یه مقدار بیشتر در مورد نوع نوت بوک که عرض کرده بودید در دسته بندی جایگزین دسکتاپ قرار می گیرد توضیح بدید.
همیچنین اگه لطف کنید و مدلی رو با توجه به انچه در بالا فرمودید پیشنهاد کنید ممنون می شم.
cpu 1.7 به بالای سوناما
کارت گرافیک 128 dedicated

ممنونم

ببخشید می دونم که یه خورده عجولم :blush: ولی ممنون می شم که دوستان مدلی خاصی با توجه به مشخصاتی که اقای اسفندیاری گفتند اگه در نظرشون هست معرفی کنند.
ممنونم

salar68

Registered User
لایک‌ها
66
سلام

بنده الان یه لپ تاپ توشیبا دارم
از افتاب شرق خریدم
اردیبهشت همین امسال به قیمت 890 هزار
مدل ستلایت a65-s1362

می خواستم بدونم الان قیمت نو آن چند است
سی پی یو : 2.53 گیگاهرتز سلرون
256 رم
64 گرافیک

salar68

Registered User
لایک‌ها
66
و یه سوال دیگه که من تا صفجه 4 جوابی براش ندیدم برای باطری لپ تاپ

من کارم همیشه در منزل هست
یعنی دانش آموز هستم و بیشتر کار اینترنت و برنامه نویسی انجام میدم

همیشه لپ تاپ را اول می زنم به برق و بعد روشنش می کنم
خیلی کم از باطری استفاده می کنم
( تا به برق می زنم و روشن هم باشه شروع به شارژ می کنه )
تازگی ها هم وقتی پر هست خاموش می کنم تا دوباره به برق می زنم و روشن می کنم می بینم داره شارژ می کنه در حالی که قبلش پر بوده !

نوع باتری هم نمی دونم !
حالا من اصلا" از باتری درست استفاده می کنم
؟ بهش اسیبی زدم ؟

=-=-=-=-=-

سی پی یو من خوبه نظر خودم و بقیه
مدلش را بالا نوشتم
برای افزایش رم چه قدر هزینه می شه
به یه رم 512
همینطور گرافیکش ؟ به 128

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از shahrooz32 :
با سلام به دوستا ن
من میخواستم یه نوت بوک بخرم بعد از چند وقت اینور اونور زدن تصمیم گرفتم که DELL INSPIRON 6000 رو بگیرم با مشخصات زیر
DELL INSPIRON 6000
2.26Ghz INTEL Centrino ,1024MB RAM, 100GBHDD,DVD + - RW, 56K, 10/100 Ethernet & Wi-Fi ,Windows XP PRO and a 15.4" WUXGA display
که یکی از اشنا (که خودش فروشنده اس)گفت که این مدل چینه و کیفیت پایین داره هزار تا مشکل میخواستم بدونم که دوستان اطلاعی در این مورد داره یا کسی این مدل رو تهیه کرده یا نه؟هر چی تو این سایت سرج کردم چیزی بدی در موردیش ندیدم(شاید هم هست من پیدا نکردم).این اشنای ما هم گفتند که مدل ۸۶۰۰ بگیرم نظرتون در این مورد چیه؟

سلام
این مدل از 6000 رو ندیده بودم . خفنه !
میشه بگی قیمتش چقدره و از کجا قیمت داری

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از NabiKAZ :
سلام
این مدل از 6000 رو ندیده بودم . خفنه !
میشه بگی قیمتش چقدره و از کجا قیمت داری

اين مدل رو ابزار پيشرو داره. فك كنم 1.900 قيمت داره.

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
به نقل از esfandiyar2002 :
در بخش اخبار سخت افزار و در چند صفحه گذشته آن در باب سازگاری سخت افزاری ویستا سخن بمیان آمده که چون کاملا مبسوط است توجه شما را به مطالعه آن جلب می کنم..:)
اگه زحمتی نیست لینک همون صفحه رو بدین;)

shahrooz32

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از shahrooz32 :
با سلام به دوستا ن
DELL INSPIRON 6000

دوستان یکی ما را بینماید راهنمایی که بد جوری موندم .یه سوال دیگه هم داشتم اینه که میگن ibm thinkpad ها با طریشون مشکل داره درسته؟

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
البته پست دوم رو برای همین زدم که بگم کارتهای PCI به این لپ تاپ وصل میشه
ولی در کل میخواستم سرعت CPU 2GHz این با یک P4 2.4GHz مقایسه بشه

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
به نقل از عادل :
سلام...
starsoheil جان!
فكر كنم، جناب اسفنديار منظورشان اين لينك باشد:
http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=34941
با تشکر.منتظرم جناب اسفندیار لینک رو تایید کنن.
آخه مشخصات لبتاپی که میخوام بردارم دارای 128 مگ برای کارت گرافیکش ، سرعت cpu هم حدود 2.0 سنترینو و دارای رم 1024 .حالا میخواستم ببینم از نظر کارت گرافیکی یا cpu این لبتاپ ویستا رو ساپورت میکنه!!!

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
شما از این دو لپ تاپ کدام یک را انتخاب می کنید . ( قیمتهایش یکسان است ) :؟

fujisto ziemens amilo pro v2020 centrino 1.6/ 521MB/40GIG/DVD WR/15"TFT/1year garantee

acer extensa 6601WLMI/centrino 1.6/512MB/60GIG/DVD WR/15.4 Bright TFT/Bluetooth/Infred/3year garantee

HAMIDMA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از adnan :
شما از این دو لپ تاپ کدام یک را انتخاب می کنید . ( قیمتهایش یکسان است ) :؟

fujisto ziemens amilo pro v2020 centrino 1.6/ 521MB/40GIG/DVD WR/15"TFT/1year garantee

acer extensa 6601WLMI/centrino 1.6/512MB/60GIG/DVD WR/15.4 Bright TFT/Bluetooth/Infred/3year garantee

می شه لطف کنید و با مشخصات زیر نیز یه مدل رو معرفی کنید .

cpu 1.7 به بالای سوناما
کارت گرافیک 128 dedicated
قیمت تا حدود 1500000
مودم وایرلس
رنگ نقره ای و با صفحه کلید سیاه
جهت استفاده در اینترنت و کارهای گرافیکی و عمومی مانند افیس و ....
استفاده تا حدود 10 ساعت در طول روز

zz20zz2000

Registered User
لایک‌ها
0
acer extensa رو از کجا و چند قیمت کردی؟

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از starsoheil :
با تشکر.منتظرم جناب اسفندیار لینک رو تایید کنن.
آخه مشخصات لبتاپی که میخوام بردارم دارای 128 مگ برای کارت گرافیکش ، سرعت cpu هم حدود 2.0 سنترینو و دارای رم 1024 .حالا میخواستم ببینم از نظر کارت گرافیکی یا cpu این لبتاپ ویستا رو ساپورت میکنه!!!
دوست من...عادل خان کم از من معلومات ندارند که نیاز به تایید من بوده باشد..:)
درباره ویستا هم عرض کنم که خیر..در صورت نصب آن نخواهید توانست از تمامی قابلیت های گرافیکی موجود استفاده کنید.
برای اطلاعات بیشتر در بخش اخبار سخت افزار و چند صفحه قبل از صفحه کنونی آن می توانید تیتر مطلب را دریابید.

بالا