به نقل از hamidch2 :با تقدیر و تشکر از راهنماییتون . می شه یه مقدار بیشتر در مورد نوع نوت بوک که عرض کرده بودید در دسته بندی جایگزین دسکتاپ قرار می گیرد توضیح بدید.
همیچنین اگه لطف کنید و مدلی رو با توجه به انچه در بالا فرمودید پیشنهاد کنید ممنون می شم.
cpu 1.7 به بالای سوناما
کارت گرافیک 128 dedicated
ممنونم
به نقل از shahrooz32 :با سلام به دوستا ن
من میخواستم یه نوت بوک بخرم بعد از چند وقت اینور اونور زدن تصمیم گرفتم که DELL INSPIRON 6000 رو بگیرم با مشخصات زیر
DELL INSPIRON 6000
2.26Ghz INTEL Centrino ,1024MB RAM, 100GBHDD,DVD + - RW, 56K, 10/100 Ethernet & Wi-Fi ,Windows XP PRO and a 15.4" WUXGA display
که یکی از اشنا (که خودش فروشنده اس)گفت که این مدل چینه و کیفیت پایین داره هزار تا مشکل میخواستم بدونم که دوستان اطلاعی در این مورد داره یا کسی این مدل رو تهیه کرده یا نه؟هر چی تو این سایت سرج کردم چیزی بدی در موردیش ندیدم(شاید هم هست من پیدا نکردم).این اشنای ما هم گفتند که مدل ۸۶۰۰ بگیرم نظرتون در این مورد چیه؟
اين مدل رو ابزار پيشرو داره. فك كنم 1.900 قيمت داره.به نقل از NabiKAZ :سلام
این مدل از 6000 رو ندیده بودم . خفنه !
میشه بگی قیمتش چقدره و از کجا قیمت داری
اگه زحمتی نیست لینک همون صفحه رو بدینبه نقل از esfandiyar2002 :در بخش اخبار سخت افزار و در چند صفحه گذشته آن در باب سازگاری سخت افزاری ویستا سخن بمیان آمده که چون کاملا مبسوط است توجه شما را به مطالعه آن جلب می کنم..
به نقل از shahrooz32 :با سلام به دوستا ن
من میخواستم یه نوت بوک بخرم بعد از چند وقت اینور اونور زدن تصمیم گرفتم که DELL INSPIRON 6000 رو بگیرم با مشخصات زیر
DELL INSPIRON 6000
2.26Ghz INTEL Centrino ,1024MB RAM, 100GBHDD,DVD + - RW, 56K, 10/100 Ethernet & Wi-Fi ,Windows XP PRO and a 15.4" WUXGA display
که یکی از اشنا (که خودش فروشنده اس)گفت که این مدل چینه و کیفیت پایین داره هزار تا مشکل میخواستم بدونم که دوستان اطلاعی در این مورد داره یا کسی این مدل رو تهیه کرده یا نه؟هر چی تو این سایت سرج کردم چیزی بدی در موردیش ندیدم(شاید هم هست من پیدا نکردم).این اشنای ما هم گفتند که مدل ۸۶۰۰ بگیرم نظرتون در این مورد چیه؟
با تشکر.منتظرم جناب اسفندیار لینک رو تایید کنن.به نقل از عادل :سلام...
starsoheil جان!
فكر كنم، جناب اسفنديار منظورشان اين لينك باشد:
http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=34941
به نقل از adnan :شما از این دو لپ تاپ کدام یک را انتخاب می کنید . ( قیمتهایش یکسان است ) :؟
fujisto ziemens amilo pro v2020 centrino 1.6/ 521MB/40GIG/DVD WR/15"TFT/1year garantee
acer extensa 6601WLMI/centrino 1.6/512MB/60GIG/DVD WR/15.4 Bright TFT/Bluetooth/Infred/3year garantee
970 هزار تومان از دبی ( با هزینه ارسال )به نقل از zz20zz2000 :acer extensa رو از کجا و چند قیمت کردی؟
دوست من...عادل خان کم از من معلومات ندارند که نیاز به تایید من بوده باشد..به نقل از starsoheil :با تشکر.منتظرم جناب اسفندیار لینک رو تایید کنن.
آخه مشخصات لبتاپی که میخوام بردارم دارای 128 مگ برای کارت گرافیکش ، سرعت cpu هم حدود 2.0 سنترینو و دارای رم 1024 .حالا میخواستم ببینم از نظر کارت گرافیکی یا cpu این لبتاپ ویستا رو ساپورت میکنه!!!