به نقل از mohsen2 :
سلام رفیق ! چاکریم!
بابا کجایی ، باورت میشده همین الان تو تاپیکای قدیمی دنبال آیدیت میگشتم که بهت اطلاع بدم و تشکری عرض کنم . که دیدم خودت اومدی ..پس معلومه هنوز سر میزنی...
به نقل از mohsen2 :
با گارانتی ایران خریدی؟ کیف و موس خریدی؟
گارانتی بین الملل هست . گارانتی ایرانش 100 تومن گرون تر میشد که فکر میکنم ارزش نداشت! نظر شما (یعنی همه دوستان) هم همینه؟!
کیف رو از اهواز 23 تومن خریدم ، موس اپتیکال هم از مغازه آشنا 7 تومن گرفتم . ضمنا بی انصافا فکر کردم پول بار رو میدن ! دیدم پیک اومده و میگه 6500 تومن هزینه باره ، عیدی هم فراموش نشه !!! زکی ! خلاصه جمع بزنید میشه 1526500 تومن
البته مشکلی که بود من توی تلفن نمیتونستم چونه بزنم با این حال روز قبلش گفتن حداکثر 10 تومن میتونن بیان پایین ولی روز بعد گفت راه نداره . گفتم همکارتون گفته ! گفتند خوب صبر کنید تا اون بیاد ! گفتم نه نمیتونم دیگه صبر کنم همینم میفروشید! برای همین قبول کردم .
به نقل از mohsen2 :
در مورد اتصال موس و کول دیسک، حتما به تاپیک نگهداری و تعمیرات یه نگاهی بنداز
چشم حتما ... پس پاتوقتو عوض کردی کوچ کردی به تاپیک لپ تاپ دار ها :happy: حلالمون کنید ما هم کوچ کنیم تاپیک همسایه...
به نقل از mohsen2 :
این فرقش با مال من اینه که مال من هاردش 80 و مال تو 100 گیگه
سرعت هاردش 5400rpm هست؟
اره 100 گیگ با 5400rpm
فرقشم فکر کنم همینی باشه که گفتی با شایدم بلوتوث...
راستش من تصمیم داشتم اینی که تو گرفتی بگیرم . ولی زنگ زدم تموم کرده بود و گرافیک sher رو داشت که بلوتوث هم نداشت و تازه دغدغه ارتقا رم هم داشتم (دقیقا همون مدلی که زیگورات داشت 1250 و تموم کرده بود) اینا هم قیمت نمایندگی میدادند. این انتخاب در نظرم بود که یه هو سروکله dell 6000d همین که خریدم پیدا شد . جالبه بدونید چی شد.! dell6000 شما رو ملاک قرار دادم و هر چی این dell6000d رو برانداز کردم و جمع زدم اینطوری که مثلا شما 1360 گرفتی با 90 تومن ram و 80 تومن به خاطر اینکه هارد 100 هست بازم میشد 1530 در حالی که درست تا یک روز قبل از تصمیم نهایی dell6000d رو تو سایت زده بود (1590 با گارانتی بین الملل و 1690 با گارانتی ایران) که 60 تومن از محاسبات من گرون تر بود! گفتم زنگ بزنم تخفیف بگیرم ! وقتی زنگ زدم گفتم dell6000d موجود دارید؟ شروع کرد به گفتن ریز مشخصات و آخرش گفت: 1490 با گارانتی بین الملل و 1590 با گارانتی ایران !!! داشتم شاخ در می اوردم ولی خودم رو کنترل کردم و با اینکه 100 هزار تومن از انتظارم ارزون تر بود گفتم گرونه و تخفیف میخوام
فکر کردم طرف داره اشتباه میکنه ولی وقتی رفتم تو سایت دیدم که بله تو همون چند ساعت مثل اینکه بازم مثل همیشه قیمت ها رو تغییر دادن و ارزون شدن ! اینجوری شد که کمی اعتدال در محاسبات اولیم برقرار شد و تصمیمم محکم تر. فکرشون بکنید برید در مغازه یه جنسی بخرید فروشنده بگه 100 هزار تومن ارزون شده !! وووو! :blink:
دیگه معطلش نکردم ! چون سابقه تموم شدن جنس رو داشتند منم در جا پولو ریختم به حساب....
کلاغه به خونش نرسید....
به نقل از mohsen2 :
بلوتوث در device Manager قید شده؟ به چه نامی؟ من هنوز نمیدونم نوت بوک من بلوتوث داره یا نه
توی device manager قسمت network adapters یه مورد هست به اسم : Bluetooth personal area network from toshiba
و توی بخش کانکشن ها هم یه local area conection هست که توضیحاتش همونیه که بالا نوشتم . ضمنا با کلید Fn+F2 هم فعال یه غیر فعال میشه (البته کل شبکه بی سیم و بلوتوث رو همزمان فعال یا غیر فعال میکنه ) البته وقتی غیر فعال است هم کانکشنش و هم در بخش device manager حذف میشه !!! توی status هم لوگوی مخصوص بلوتوث ظاهر میشه و یه نرم افزار هم برای تنظیماتش روی خود ویندوز نصبه که در بخش all programes به اسم bluetooth وجود داره . وقتی روشن میشه یه ایکون رو دسکتاپ ظاهر میشه ...
موارد بالا رو چک کنی فکر کنم متوجه بشی...
راستی من چرا 4 تا کانکشن شبکه دارم ! یه شبکه معمولی . یکی شبکه بی سیم . یکی هم بلوتوث . یکی دیگه نوشته 1394 connection که نمیدونم مال چیه ؟ شما اگر میدونید بگید.
به نقل از mohsen2 :
راستی در مورد گارانتی بین الملل هم از همه دوستان عاجزانه التماس دعا دارم که کارمون به دبی نکشه ! این دعا رو محسن هم موقع خرید کرده بودن.. که من هم دوباره میگم .. از صمیم قلب برای دوستانی که لپ تاپ با گارانتی بین الملل میخرند دعا میکنم که حداقل یک سال برای لپ تاپشون مشلی پیش نیاد...
چاکر دایی
نبی