• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از darya_s :
1- اینا رو از بین نتایج این لینکی که اسفندیار عزیز داده بود، با توجه به کم بودن وزن انتخاب کردم. فقط مشخصات اونها رو نیگا کردم و Thinkpadها رو اصلا نیگا نکردم، چون اصلا نمیدونم توی ایران هست، نیست چطوریه جریانشون.
ببخشید دیگه زیاد بودن، نشد لینکها رو بذارم

حالا لطفا دوستان و اساتید عزیز بخصوص اسفندیارخان نظراتتون رو بگید تا بالاخره بشه یه لپ تاپ زیز 2کیلو با امکانات نسبتا خوب و قیمت پایین انتخاب کرد.
ممنون از همگی
خوب..شما یه نگاهی به لنوو یا همان ibm ازنوع thinkpad m60 .......thinkpad z60 بیندازین...
t43 thinkpad را هم ببینید....x40 think pad و x41 thinkpad که تابلت هم هست را ببینید..
اون مدلهای ذکر شده که دیدین همگی چند مشکل دارند...اینوگفتم که ثابت کنم نباید به نتایج اون سایت معظم هم چندان امیدوار بود!!!:happy:
حالا به مسائل خوب ریز شدین؟!;)
برای این مدلها هم به سایت فورتکس یه سر بزنین..
به نقل از darya_s :
ببخشید ولی من نه توی سایت سونی امریکا، نه توی سایت سونی خاورمیانه، نه notebookreview و نه cnet و نه ایران-رهجو این مدل رو پیدا نکردم.
خوب اینه دیگه!!!:D آنچه یافت می نشود آنم آرزوست!!:D یه زنگی بزنین به ایران رهجو..;) همه چیز که نو نت پیدا نمی شه...عزیز دل برادر..:D تو راهنمای اخیر لپتاپ عصر ارتباط اون مدل بود..;) تحقیق اون با شما..

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از masoud1990 :
مرسي دادا:happy: اون وقت به نظرت كدومشون بهتره
یه سری به سایت شرکت سیماوا بزنین...:D تو فروشندگان نوت بوک آدرس داره..;)
روی مدل های 12 و 14 اینچی خوب فوکوس کنین..;)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Kamran_A :
سلام دوستان،
به نظر شما کدوم گزینه انتخاب بهتریه؟
1- Dell Inspiron 6000 D (زیگورات)
Intel 2 GHz,1024 MB,100 GB, VGA 128 Dedicated, 15.4" XGA, 1490000 T, 3 KG

2- Sony FJ 170 P/B (مهستان)
Intel 1.86 GHz,512 MB,100 GB, VGA 128 Shared, 14.1" WXGA ,1385000 T, 2.4 KG

3- Toshiba M45-S359 (مهستان)
Intel 2 GHz,1024 MB,100 GB SATA, VGA 128 Shared, 15.4" WXGA TrueBrite,1250000 T, 2.9 KG

- ترتیبی که برای مشخصات نوشتم به ترتیب اولویت های منه.
- من تا به حال لپ تاپ نداشتم.
- استفاده من Office و Photoshop و Internet است.
- ضمنا Stylish بودن هم برام مهمه.
در نهایت به نظرتون قبل از عید بخرم یا بعدش؟

هر روزتان نوروز
خوب دوست خوبم...خوش آمدین..:)
اگه با اون مختصات که شما انتظار دارین فقط کار خواهید کرد..امکانات مورد نظری که در بین این سه نوت بوک انتخاب کردین خیلیبالاتر از این حرفاست و می تونین روی نوت بوک های سبک تر و ساده تر از نظر طیف و تنوع قطعات هم اقدام کنید...اگه فقط روی این سه مدل سویچ کردین باید بگم..اون سونی بیشتر برازنده تره براتون...:happy:
در ضمن چندان تفاوتی نمی کنه که بعد و قبل عید ..مگه اینکه بخوایین دوال کور بخرین..

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از NabiKAZ :
سلام ،
صلوات بفرستید ! بلاخره خریدمش !
DELL Inspiron 6000d / 2.0 / 1024 / 100+ / 15.4 WXGA / 128 Dedicated / BT
notebook_dell_6000.jpg

Price: 1.590.000 T
از زیگورات خریدم . 22 ام پولو ریختم 24 ام اومد در خونمون (اهواز)
جا داره از همه دوستان گلم که در اینجا من رو راهنمایی کردند تشکر کنم. به خصوص از آقا اسفندیار و آقا محسن ... اگر شما نبودید نمیدونستم چیکار باید میکردم .
قربون شما
نبی
خواهش می کنم...مبارکه..خیر اونو ببرین...حتما یه ریویو هم بنویسین..:happy:
البته بیشتر در این مورد خاص آقا محسن سنگ تمام گذاشتند تا من..:)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از adameh_bahal :
ممنون از اينکه راهنمايی که کردی
با 1،200،000 چی؟
کار ها ی گرافيکی هم انجام نميدم
بيشتر اينترنت و وب گردی ...
به مدلهای توین هد که سیماوا ارائه می کند دقت کنید..همینطور ایسر که مدلهای نسبتا ارزانی نیز دارد...
آدرس هم در بخش فروشندگان موجود است..
صفحه نمایش را 14 اینچی انتخاب کنید...کارت گرافکی 64 dedicated کافی است..رم 256 حداقل و هارد 4200 دور 40 گیگ کافی است..پردازنده هم سنرینوی 1.4 و به بالا کفایت می کند....:happy:
انتخاب با خودتان...حتی می توانید چیزی انتخاب کنید که امکان ارتقای آن فراهم باشد..:)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از hamedsf :
ممنونم. خب در مشهد مدل های متنوع ایسر رو می شه راحت پیدا کرد. با بهین هم تماس گرفتم و گفتند که به کجا مراجعه کنم که البته هنوز وقت نکردم سر بزنم. در مورد آی بی ام و سونی و دیگر برندها هم هر جا رفتم عموما توی کار مدل های ارزان قیمتش نبودند.

اگر پیشنهادات سخت افزاری خودتون رو بگید ممنون می شم. البته خودم هم سعی می کنم کمی جستجو کنم و اگر مدلی نظرم رو جلب کرد حتما از شما و سایر دوستان نظرخواهی و مشاوره خواهم خواست.
شما انتخاب بفرمایید ..بحث و تبادل نظر با دوستان..:happy: اول برین یه چند مدل از نزدیک ببنید تا اصلا مختصات یک نوت بوک مخصوصا از نظر وزن و مانیتور برایتان ملموس شود و سپس انتخاب فرمایید.:)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از hamidch2 :
با تقدیر و تشکر از راهنماییتون .......
.........................
.......که حالا اگه شما لطف کنید و راهنمایی کنید ممنون می شم.
خوب جواب شما هم که تلفنی داده شد...موفق باشین..:D

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از roozbeh :
اولا بهروز خودتی!:rolleyes:
شمارتم پخش میکنم تو اینترنت به عنوان یه دختر تیکه ها! همه ملت اونوقت بهت زنگ میزنن!:lol: :lol:
میهوام از لحاظ گرافیک کم نیاره! چون کارای گرافیکیم زیاده همه هم حجم سنگین!
چی پیشنهاد میدی اسی جون؟ همینجا بگو وگرنه اگه بهت زنگ بزنم 1 ساعت مغزتو تیلیت میکنم چون یه عالمه سوال دارم!:D تا 1 میلیون و 200 هم راه دارم!
کارت گرافیکیتو 128 dedicated بردار.....رم 512 ترجیحاddr ....پردازنده ترجیحا 1.7 دوتان و به بالا....
ولی شرمنده مظنه قیمت دستم نیست...زحمت تحقیق با خودت...:D
راستی این مدل می فرسته شما را دنبال نخود سیاه..چون از قیمت پیشنهادی شما بالاتره عزیز...:lol: :lol:
به نقل از roozbeh :
اسی جون زنگ میزنما:rolleyes:
شما بزن...کیه که برداره..:lol: :lol: در ضمن من اونقدر بدگلم که خواهان ندارم..ترشیدم!!:lol: :lol: :lol: :lol:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Stras :
سلام
من قصد خريد يك نوت بوك رو دارم
مورد مصرفم هم بيشتر وبگردي و چك كردن ميل و محاسبات ساده در حد يك برنامه حسابداري هست
منتها خيلي اصرار دارم كه نوت بوك سبك باشه
در بين برند هاي مختلف هم باز اصرارم بر روي در وهله اول
IBM
و در مرحله بعد ASUS
ميخواستم اسفنديار جان شما راهنمايي بفرماييد
در ضمن بودجه :1 الي 1.5 ميليون تومان
ممنون و منتظرم
thinkpad x40.......thinkpad x41...thinkpad z60.....think padm60......
کافیه؟!:D روی ایسوس حساب نکن!!مدل خروس وزن نداره....سنگین وزن هستند...:lol: ;)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
خوب من رفتم استراحت کنم...پوکیدم بابا!!!:blink: روزبه جان(بهروز سابق)اگه کاری بود کافیه زنگ بزنی...موبایلم خاموشه..:lol: :lol:

Stras

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از esfandiyar2002 :
thinkpad x40.......thinkpad x41...thinkpad z60.....think padm60......
کافیه؟!:D روی ایسوس حساب نکن!!مدل خروس وزن نداره....سنگین وزن هستند...:lol: ;)
سلام
ببين اسفنديار خان
قرار نشد از تو سايت فورتكس كپي پيست كني براي من
من نظر شما رو خواستم
كلا درباره برند IBM
در ضمن تو عصر ارتباط يك مدل از ايسوس گزاشته بود
S5
وزنش رو 1.3 Kg زده بود
شما كه ميگي خروس وزن نداره!!!!:eek:
پس اين چيه ؟
در ضمن شما اطلاعي از قيمت ThinkPad X41 داريد ؟
وزن اين هم 1.3 Kg هست.
رو ايسوس حساب نكن رو هم براي منه ملنگ توضيح بده خواهشا
رو ماركش حساب نكنم يا روي خروس ايناش.:f34r:

HAMIDMA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و عرض احترام خدمت دوستان و مخصوصا اقا اسفندیار

راستش دیگه به مراحل اخریه خرید رسیده ام و واسه همین فکر کنم طی یکی و دو روز اینده از این تاپیک به دیگر تاپیکهای لپ تاپ کوچ کنم:D :rolleyes:

اقا اسفندیار با راهنمایی هایی که در اخرین تماس به من فرمودید من این مدل ها رو پیدا کردم که از این مدلها چند سوال واسم پیش امده که ممنون می شم راهنمایی کنید......

LG ls55 با قیمت 1180000 تومان با مشخصات :
کد:
Intel® Pentium® M Processor Dothan 1.73GHZ, 533MHZ FSB, 2MB L2 Cahce
Microsoft® Windows® XP Home Edition512MB DDR (333MHZ FSB, Up to 2GB)
LCD: 15"  XGA (1024 x 768)
ATI Mobility RADEON X300 64MB DDR
40GB PATA
DVD/CD-RW COMBO
2.7 Kgs

2- توین هدTWINHEAD DURABOOK 15D با قیمت 1195000 هزار تومان
کد:
CPU: Centrino 1.73 GHz SONAMA
L2 Cache: 2048 KB
RAM: 256 MB
HARD: 40 GB
Drive: Combo
LCD: 15.1'' TFT
Graphic Card: 128 MB share
Modem: 56 KB/S
Lan Card: LAN 10/100
Wireless: 802.11 b/g
Operating System: Win XP PRO WITHOUT RECOVERY CD
Port: 4*USB2-PCMCIA
i Link: IEEE1394 Port
Weight: 3.0 kg
Battery Life: 5 Hour
Producer Country: China
Special Gift: FREE CASE
Guarantee: 1 YEAR in IRAN by SIMAVA Co

3-توشیبا m70-122 با قیمت 1200000 تومان
کد:
toshiba M70-122
[satellite pro M70 - 122]	1,200,000ريال

CPU: Intel Pentium M 740 1.73 GHz
L2 Cache: 2 MB
RAM: 512 MB ddr2
HARD: 60 GB SATA 5400rpm
Drive: DVD+/-RW/DVD-RAM
LCD: 15.4'' WIDE 1280x800 24 bit
Graphic Card: 128 MB
Modem: 56 K 90 v
Lan Card: 10/100
Wireless: WI/FI 802.11b
Operating System: XP HOME- WITH RECOVERY CD
Port: 3*USB2-PCMCIA-TV OUT- CARD READER
i Link: Firewire (IEEE 1394)
Weight: 2.7 KG
Battery Life: 4.32 h
Producer Country: EUROPE
Guarantee: 1 year international
4-نوت بوک LG ls7 به قیمت 1150000 تومان
کد:
Intel® Pentium® M Processor Dothan 1.73GHZ, 533MHZ FSB, 2MB L2 Cahce
Microsoft® Windows® XP Home Edition
512MB DDR II (533MHZ FSB, Up to 2GB)
LCD: 15" XGA (1024 x 768)
Intel GMA900 1284MB DDR
40GB PATA
DVD/CD-RW COMBO
2.6 Kgs

5- TWINHEAD STYLEBOOK 12D
11,350,000ريال

کد:
CPU: Centrino 1.73 GHz SONAMA BUS 533 MHz
L2 Cache: 2048 KB
RAM: 256 MB
HARD: 40 GB
Drive: Combo
LCD: 12.1'' TFT
Graphic Card: 128 MB share
Modem: 56 KB/S
Lan Card: LAN 10/100 WiFi
Operating System: Win XP PRO WITHOUT RECOVERY CD
Port: card reader 4in1-IEEE1394-USB2*3
Weight: 1.75 KG
Producer Country: China
این نوت بوک ها رو به ترتیب اولویت از نظر خودم نوشتم. اینجا یه سوال من دارم که واقعا واسم تعیین کنده است و اونم اینه ( با عرض شرمندگی اقا اسفندیار شما تو تماس واسم توضیح دادید ولی من درست متوجه نشدم:blush: :blush: ) اون نوت بوک اول ال جی کارت گرافیک جدا 64 داره و دیگر مدلها کارت گرافیکشون share هست. سوال من اینه اگه این نوت بوک اول ال جی برای کارهای من که کار سنگین گرافیکی با نرم افزار های گرافیک دو بعدی هست با این کارت گرافیک dedicated جواب می ده ؟
یا اینکه اصلا بی خیال استفاده از بوک واسه این کار باشم و از همون سیستم دسکتاپم واسه این کار استفاده کنم و برای انتخاب از این قابلیت این نوت بوک که کارت گرافیک جداش صرف نظر کنم و به مدلهای دیگه توجه کنم ؟
اگر که جواب شما رو به بی خیال شدن از این کارکرد از نوت بوک در نظر بگیرم ، از بین این مدلها سراغ مدل اخری که یکی دیگه از مدلهای ال جی است می رم که البته به خاطر اینکه 0.1 کیلو گرم سبک تره :cool: و فکر نمی کنم ارجحیت بیشتری داشته باشه .
اما در مورد مدل twinhead دو مسائله هست که اون هم اینه که رم اون 256 هست و وزن 3 کیلو .
به نظر شما ایا درست هست که من با وجود قابلیتهای دیگه اون از بین این 4 مدل این مدل رو بی خیال شم؟:rolleyes:
البته مدل توشیبا هم مدل مناسبی است که خوب دیگه زحمت کمک واسه انتخاب رو اقا اسفندیار و دیگر دوستان اگه بکشند خیلی خیلی ممنون می شم.

د رمورد مدل توين هد 12 اينچي هم چند موضوع هست. اول اينكه رم اون 256 هست و دوم اينكه راستش رو بخواهيد احساسم اينه كه نوت بوك 12 اينچي خيلي كوچيك باشه نظر شما چيه؟
من منتظر نظر شما هستم.
انشا... فردا با اجازه می خوام برای خرید برم تهران. امیدوارم که اقا اسفندیار وقت کنند و بیان سر بزنند که من دوباره مجبور نشم که مزاحمشون بشم. :blush:

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
خوب من رفتم استراحت کنم...پوکیدم بابا!!!:blink: روزبه جان(بهروز سابق)اگه کاری بود کافیه زنگ بزنی...موبایلم خاموشه..:lol: :lol:
لعنت خدا بر شر شیطان!:D منو جری نکن شمارتو پخش میکنما:D :D
اسی جان من رو این کلید کردم!
Brand: Dell
Model: Inspiron 6000(2.0)

نظرتو بگو! تورو خدا داستان نگو فقط:D ! بگیرم یا نه؟ اگه آره چرا؟ ویزگیهای بارزش چیه؟

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

قصدم تبلیغ نیست ولی این دو تا لپ تاپ از خبرنامه زیگورات بهم رسید. به نظرم جالب اومدن گفتم بزارم شاید انتخاب دوستان بشه . یه پورسانتی هم به ما برسه ! حداقل پول شیرینی لپ تاپم یر به یر بشه :D

سبکترین نوت بوک
Inspiron 710m
- CPU : 1.7 / 2.0 M
- RAM : 512 MB
- HDD : 80 GB
- LCD : 12.1" WXGA
- VGA : 64 MB
- DVD +/- RW (DVD Writer)
- Wi-Fi (Wireless LAN)
- IEEE 1394 / SD slot
- TV Out - USB 2.0
- Modem - LAN
- 1 Year Warranty
- only 1.7 KG
1.220.000 Toman

فروش ویژه نوروزی
همراه پرینتر رایگان
ساخت ایرلند
فول پورت - حرفه کامل
Latitude D510
- CPU : 2.0 M
- RAM : 1024 MB
- HDD : 100 GB
- LCD : 15" XGA
- VGA : 128 MB
- DVD+/- RW
- Wi-Fi (Wireless LAN)
- Bluetooth
- Serial & Parallel Port
- IEEE 1394 & IrDA
- TV Out - USB 2.0 x 4
- Modem - LAN
- 1 Year Warranty
- Made in Ireland
- 2.36 Kg
1.550.000 Toman (free Dell Printer)

چاکریم
نبی

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سبکترین نوت بوک
Inspiron 710m
- CPU : 1.7 / 2.0 M
- RAM : 512 MB
- HDD : 80 GB
- LCD : 12.1" WXGA
- VGA : 64 MB
- DVD +/- RW (DVD Writer)
- Wi-Fi (Wireless LAN)
- IEEE 1394 / SD slot
- TV Out - USB 2.0
- Modem - LAN
- 1 Year Warranty
- only 1.7 KG
1.220.000 Toman

ارزونش کرده زیگورات؟

من میخوام برم که بگیرمش. اسفندیارخان کجایی که باز رای منو بزنی، همه چی داره، وزنش کمه، قیمتش هم که ارزون شده. Editors' rating سایت cnet هم که 6.4 هست.

Quote:
Originally Posted by darya_s
اسفندیارخان نطرتون رو در مورد این DELL Inspiron 710m ندادید.

کمی تا قسمتی ابری...
نظرتون رو دقیق در مورد این نگفتید، چرا ابری؟ حالا هم به قیمتش نمی ارزه؟
توی خود cnet مقایسه اش کرده با Sony VAIO S470P/S که اون صفحه اش 13.3 هست ولی واید نیست. نمیدونم توی ایران هست یا نه، و اگه هست قیمتش چنده.

آقا نبی، این فروش ویژه شون تا کی هست؟ تا آخر اسفند؟

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از roozbeh :
نبی جان میشه مشخصات سخت افزاری بیشتری ازش بدی؟
راضی هستی؟ تو کارهای گرافیکی سنگین کم نمیاره؟

این دقیقا چیزیه که توی فاکتور اومده:

کد:
Dell Inspiron 6000 (sonama)
Intel Cent 2.0 GHz(533)
L2 cash 2048k
1024MB DDR2 Ram
100+ GB HDD(5400 rpm)
VGA 128 MB ATI X300
15.4" WXGA
DVD/multi 8x
LAN 10/100 - USB 2.0
Modem 56K/V92
Wi-Fi-SD Reader
Bluetooth/Win XP
Price: 1.490.000 Toman

سی پی یو سوناما 2 با 1024 رم و کارت گرافیک not sher (ati 128 x300) تو کار گرافیکی کم بیاره ؟! :happy: من که بعید میدونم ! راستش کار سنگین پیش نیومده فعلا ولی شما بگو من چی روش تست کنم ، سی دیشو تهیه میکنم روش تست میکنم نتیجه رو به شما گزارش میدم ، چطوره ؟!

به نقل از roozbeh :
اسی جون زنگ میزنما:rolleyes:
این دو بار ! بابا ملت فهمیدن شماره اسفندیار رو داری ! حالا چند میدی ؟!:cool:

چاکریم
نبی

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mohsen2 :
سلام رفیق ! چاکریم!
بابا کجایی ، باورت میشده همین الان تو تاپیکای قدیمی دنبال آیدیت میگشتم که بهت اطلاع بدم و تشکری عرض کنم . که دیدم خودت اومدی ..پس معلومه هنوز سر میزنی...

به نقل از mohsen2 :
با گارانتی ایران خریدی؟ کیف و موس خریدی؟
گارانتی بین الملل هست . گارانتی ایرانش 100 تومن گرون تر میشد که فکر میکنم ارزش نداشت! نظر شما (یعنی همه دوستان) هم همینه؟!
کیف رو از اهواز 23 تومن خریدم ، موس اپتیکال هم از مغازه آشنا 7 تومن گرفتم . ضمنا بی انصافا فکر کردم پول بار رو میدن ! دیدم پیک اومده و میگه 6500 تومن هزینه باره ، عیدی هم فراموش نشه !!! زکی ! خلاصه جمع بزنید میشه 1526500 تومن
البته مشکلی که بود من توی تلفن نمیتونستم چونه بزنم با این حال روز قبلش گفتن حداکثر 10 تومن میتونن بیان پایین ولی روز بعد گفت راه نداره . گفتم همکارتون گفته ! گفتند خوب صبر کنید تا اون بیاد ! گفتم نه نمیتونم دیگه صبر کنم همینم میفروشید! برای همین قبول کردم .

به نقل از mohsen2 :
در مورد اتصال موس و کول دیسک، حتما به تاپیک نگهداری و تعمیرات یه نگاهی بنداز
چشم حتما ... پس پاتوقتو عوض کردی کوچ کردی به تاپیک لپ تاپ دار ها :happy: حلالمون کنید ما هم کوچ کنیم تاپیک همسایه...

به نقل از mohsen2 :
این فرقش با مال من اینه که مال من هاردش 80 و مال تو 100 گیگه
سرعت هاردش 5400rpm هست؟
اره 100 گیگ با 5400rpm
فرقشم فکر کنم همینی باشه که گفتی با شایدم بلوتوث...
راستش من تصمیم داشتم اینی که تو گرفتی بگیرم . ولی زنگ زدم تموم کرده بود و گرافیک sher رو داشت که بلوتوث هم نداشت و تازه دغدغه ارتقا رم هم داشتم (دقیقا همون مدلی که زیگورات داشت 1250 و تموم کرده بود) اینا هم قیمت نمایندگی میدادند. این انتخاب در نظرم بود که یه هو سروکله dell 6000d همین که خریدم پیدا شد . جالبه بدونید چی شد.! dell6000 شما رو ملاک قرار دادم و هر چی این dell6000d رو برانداز کردم و جمع زدم اینطوری که مثلا شما 1360 گرفتی با 90 تومن ram و 80 تومن به خاطر اینکه هارد 100 هست بازم میشد 1530 در حالی که درست تا یک روز قبل از تصمیم نهایی dell6000d رو تو سایت زده بود (1590 با گارانتی بین الملل و 1690 با گارانتی ایران) که 60 تومن از محاسبات من گرون تر بود! گفتم زنگ بزنم تخفیف بگیرم ! وقتی زنگ زدم گفتم dell6000d موجود دارید؟ شروع کرد به گفتن ریز مشخصات و آخرش گفت: 1490 با گارانتی بین الملل و 1590 با گارانتی ایران !!! داشتم شاخ در می اوردم ولی خودم رو کنترل کردم و با اینکه 100 هزار تومن از انتظارم ارزون تر بود گفتم گرونه و تخفیف میخوام :D فکر کردم طرف داره اشتباه میکنه ولی وقتی رفتم تو سایت دیدم که بله تو همون چند ساعت مثل اینکه بازم مثل همیشه قیمت ها رو تغییر دادن و ارزون شدن ! اینجوری شد که کمی اعتدال در محاسبات اولیم برقرار شد و تصمیمم محکم تر. فکرشون بکنید برید در مغازه یه جنسی بخرید فروشنده بگه 100 هزار تومن ارزون شده !! وووو! :blink: :p دیگه معطلش نکردم ! چون سابقه تموم شدن جنس رو داشتند منم در جا پولو ریختم به حساب....
کلاغه به خونش نرسید....

به نقل از mohsen2 :
بلوتوث در device Manager قید شده؟ به چه نامی؟ من هنوز نمیدونم نوت بوک من بلوتوث داره یا نه
توی device manager قسمت network adapters یه مورد هست به اسم : Bluetooth personal area network from toshiba
و توی بخش کانکشن ها هم یه local area conection هست که توضیحاتش همونیه که بالا نوشتم . ضمنا با کلید Fn+F2 هم فعال یه غیر فعال میشه (البته کل شبکه بی سیم و بلوتوث رو همزمان فعال یا غیر فعال میکنه ) البته وقتی غیر فعال است هم کانکشنش و هم در بخش device manager حذف میشه !!! توی status هم لوگوی مخصوص بلوتوث ظاهر میشه و یه نرم افزار هم برای تنظیماتش روی خود ویندوز نصبه که در بخش all programes به اسم bluetooth وجود داره . وقتی روشن میشه یه ایکون رو دسکتاپ ظاهر میشه ...
موارد بالا رو چک کنی فکر کنم متوجه بشی...
راستی من چرا 4 تا کانکشن شبکه دارم ! یه شبکه معمولی . یکی شبکه بی سیم . یکی هم بلوتوث . یکی دیگه نوشته 1394 connection که نمیدونم مال چیه ؟ شما اگر میدونید بگید.

به نقل از mohsen2 :
راستی در مورد گارانتی بین الملل هم از همه دوستان عاجزانه التماس دعا دارم که کارمون به دبی نکشه ! این دعا رو محسن هم موقع خرید کرده بودن.. که من هم دوباره میگم .. از صمیم قلب برای دوستانی که لپ تاپ با گارانتی بین الملل میخرند دعا میکنم که حداقل یک سال برای لپ تاپشون مشلی پیش نیاد...
چاکر دایی
نبی

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Stras :
سلام
من قصد خريد يك نوت بوك رو دارم
مورد مصرفم هم بيشتر وبگردي و چك كردن ميل و محاسبات ساده در حد يك برنامه حسابداري هست
منتها خيلي اصرار دارم كه نوت بوك سبك باشه
در بين برند هاي مختلف هم باز اصرارم بر روي در وهله اول
IBM
و در مرحله بعد ASUS
ميخواستم اسفنديار جان شما راهنمايي بفرماييد
در ضمن بودجه :1 الي 1.5 ميليون تومان
ممنون و منتظرم

سلام
البته گفتید اسفندیار ! ببخشید من فضولی میکنم .
اول از همه یکی توضیح بده که این IBM که مزیت یا خاصیتی داره که اینطور اسم در کرده حداقل توی این تاپیک دیدم خیلی ها دنبالشند!

گفتی اصرار داری سبک باشه و برای کار محاسباتی .. کار گرافیکی هم که نمیکنی ... به فکر مانیتور 12 اینچی باش ؟! یه ریز مشخصات dell 710m تو یکی دو تا پست بالا تر نوشتم .. خیلی سبک و قویه یه دید بزن ...

نبی

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از hasty.e.penhan :
مبارکه نبی جان ..... شیرینی ما چی پس ؟؟؟ 22 ام پول ریختی .. 24ام لپتاب به دستت رسیده ... پس من 26 منتظر شیرینیش هستم ....
فکر کنم اینجا اینجوری باشه که نیست همه میخوان لپ تاپ بخرن ! آخرشم همه که میخرن ! پس شیرینی های همه با همه خط میخوره ! همش یر به یر میشه :D

به نقل از hasty.e.penhan :
انشاا .... به خوبی و خوشی پای هم پیر شین ....خیرشو ببینی .... :D
این تریپ رو خوب اومدی ! به پای هم پیر بشیم رو میگم ...
به قول دوستم زن میخواستم بگیرم اینقدر وسواس نشون نمیدادم !!! برای من که کامپیوتر خریدن مهم تر از زن گرفتنه !!!

چاکریم
نبی

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
خوب..جواب دوستان را بزودی خواهم داد...حوصله کنید..بابا چند نفر به یه نفر؟!:D

واقعا چند نفر به یه نفر :happy:
من که خریدم ولی سعی میکنم مثل دیگران نباشم که دیگه پست نزدم . آخه میدونید چرا؟ چون تازه دارم به این مقوله علاقه مند میشم ! راستش تو این مدت که تحقیق میکردم چون خوشم می اومد از تحقیق در باره این موضوع ، خسته نمیشدم و دوست داشتم اطلاعاتم رو بیشتر کنم .. به همین خاطر بدم نمی اومد بیشتر کشش بدم ! ولی خورد به عید ... حالا هم بازم دوست دارم اطلاعاتم رو در این زمینه بیشتر کنم البته به کمک شما...
منظورم این بود که میتونی رو ما هم حساب کنی استاد :cool:

نبی

بالا