• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از esfandiyar2002 :
thinkpad x40.......thinkpad x41...thinkpad z60.....think padm60......
کافیه؟!:D روی ایسوس حساب نکن!!مدل خروس وزن نداره....سنگین وزن هستند...:lol: ;)
میخوام بدونم چقدر سنگین؟! 15.4 بیشتر از 3 کیلوهه ؟!

خوب من رفتم استراحت کنم...پوکیدم بابا!!!:blink: روزبه جان(بهروز سابق)اگه کاری بود کافیه زنگ بزنی...موبایلم خاموشه..:lol: :lol:
خوب میزنی تو پوز بچه مردم بابا !
آقا اسفندیار جایی شاغلی؟! کارت در ارتباط با لپ تاپه ؟ کنجکاو شدم بدونم چطور در این زمینه اطلاعت کسب کردی...

در ضمن چندان تفاوتی نمی کنه که بعد و قبل عید ..مگه اینکه بخوایین دوال کور بخرین..
به نظر من که فرق فکوله !!! فروش ویژه عید رو فراموش کردید :happy: مطمئنا تو عید قیمت ها متفاوت خواهد بود.
"دوال کور " ؟! ایییی که الا گفتی یعنی چهههه؟! :blush:

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از hamidch2 :
:
:
د رمورد مدل توين هد 12 اينچي هم چند موضوع هست. اول اينكه رم اون 256 هست و دوم اينكه راستش رو بخواهيد احساسم اينه كه نوت بوك 12 اينچي خيلي كوچيك باشه نظر شما چيه؟
من منتظر نظر شما هستم.
انشا... فردا با اجازه می خوام برای خرید برم تهران. امیدوارم که اقا اسفندیار وقت کنند و بیان سر بزنند که من دوباره مجبور نشم که مزاحمشون بشم. :blush:

سلام
من فقط در مورد مانیتور 12 اینچی بگم که به نظر من با وجود اینکه مانیتور کوچک و نوشته ها ریز هستند و کیبرد هم کوچک اما وزن و اندازه کوچک اون یک مزیت بزرگ محصوب میشه که دو عیبی که ابتدا عرض کردم رو پوشش میده . من خودم انتخاب اولم 12 اینچی بود ولی یک مشکل بزرگ و اساسی داره که منو منصرف کرد و اون هم اینکه باید بیخیال کارهای گرافیکی و فتوشاپ بشید چون فضای کارتون بسیار محدود میشه .

اما از لحاظ اینکه گفتید کارت گرافیک sher تو کار دو بعدی ممکنه کم بیاره ، با توجه به اینکه مدتی سیستم رومیزی میبستم نظر شخصی من اینه که اصلا هم اینطور نیست و کارت گرافیک not sher بیشتر برای بازی ها و گرافیک سه بعدی ملموس است.
بازم میگم نظرات شخصی بنده بود.

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از darya_s :
ارزونش کرده زیگورات؟

من میخوام برم که بگیرمش. اسفندیارخان کجایی که باز رای منو بزنی، همه چی داره، وزنش کمه، قیمتش هم که ارزون شده. Editors' rating سایت cnet هم که 6.4 هست.

نظرتون رو دقیق در مورد این نگفتید، چرا ابری؟ حالا هم به قیمتش نمی ارزه؟
توی خود cnet مقایسه اش کرده با Sony VAIO S470P/S که اون صفحه اش 13.3 هست ولی واید نیست. نمیدونم توی ایران هست یا نه، و اگه هست قیمتش چنده.

آقا نبی، این فروش ویژه شون تا کی هست؟ تا آخر اسفند؟

سلام
خوشحالم که مفید بوده ! پورسانت ما یادت نره ! پول شیرینیمون جور شد اقا hasty.e.penhan

در مورد قیمتش میتونم اینو بگم زیگورات تو کم کردن قیمتاش دستش خوبه ! کیلو کیلو قیمتاشو میاره پایین ! اینم گزارش قیمت زیگورات در مورد Dell710m :

2.0 512 80+ DVD Multi 8X 12.1 WXGA

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از roozbeh :
لعنت خدا بر شر شیطان!:D منو جری نکن شمارتو پخش میکنما:D :D
اسی جان من رو این کلید کردم!
Brand: Dell
Model: Inspiron 6000(2.0)

نظرتو بگو! تورو خدا داستان نگو فقط:D ! بگیرم یا نه؟ اگه آره چرا؟ ویزگیهای بارزش چیه؟

سلام
طبق آخرین تماس من در تاریخ 22 اسفند ، این مدل رو زیگورات تموم کرده بود و فقط Dell6000d (که من خریدم و مشخصاتش رو گفتم) رو موجود داشت.
البته باز هم طبق آخرین تماس من در همون تاریخ ، دقیقا همین مدلی که فرمودید رو (رايانه همراه 021-88880221 - 88799877 ) با 20 تومن گرون تر یعنی 1.270.000 داشت. البته روز بعد که دوباره زنگ زدم گفت 1250 ! فکر کنم نفر اولی خودش میخواسته 20 تومن بخوره :lol:

کمک فنی نمیتونیم کنیم حداقل این مدلی موثر واقع بشیم ! :blush:
نبی

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از NabiKAZ :
سلام رفیق ! چاکریم!
بابا کجایی ، باورت میشده همین الان تو تاپیکای قدیمی دنبال آیدیت میگشتم که بهت اطلاع بدم و تشکری عرض کنم . که دیدم خودت اومدی ..پس معلومه هنوز سر میزنی...

گارانتی بین الملل هست . گارانتی ایرانش 100 تومن گرون تر میشد که فکر میکنم ارزش نداشت! نظر شما (یعنی همه دوستان) هم همینه؟!
کیف رو از اهواز 23 تومن خریدم ، موس اپتیکال هم از مغازه آشنا 7 تومن گرفتم . ضمنا بی انصافا فکر کردم پول بار رو میدن ! دیدم پیک اومده و میگه 6500 تومن هزینه باره ، عیدی هم فراموش نشه !!! زکی ! خلاصه جمع بزنید میشه 1526500 تومن
البته مشکلی که بود من توی تلفن نمیتونستم چونه بزنم با این حال روز قبلش گفتن حداکثر 10 تومن میتونن بیان پایین ولی روز بعد گفت راه نداره . گفتم همکارتون گفته ! گفتند خوب صبر کنید تا اون بیاد ! گفتم نه نمیتونم دیگه صبر کنم همینم میفروشید! برای همین قبول کردم .

چشم حتما ... پس پاتوقتو عوض کردی کوچ کردی به تاپیک لپ تاپ دار ها :happy: حلالمون کنید ما هم کوچ کنیم تاپیک همسایه...

اره 100 گیگ با 5400rpm
فرقشم فکر کنم همینی باشه که گفتی با شایدم بلوتوث...
راستش من تصمیم داشتم اینی که تو گرفتی بگیرم . ولی زنگ زدم تموم کرده بود و گرافیک sher رو داشت که بلوتوث هم نداشت و تازه دغدغه ارتقا رم هم داشتم (دقیقا همون مدلی که زیگورات داشت 1250 و تموم کرده بود) اینا هم قیمت نمایندگی میدادند. این انتخاب در نظرم بود که یه هو سروکله dell 6000d همین که خریدم پیدا شد . جالبه بدونید چی شد.! dell6000 شما رو ملاک قرار دادم و هر چی این dell6000d رو برانداز کردم و جمع زدم اینطوری که مثلا شما 1360 گرفتی با 90 تومن ram و 80 تومن به خاطر اینکه هارد 100 هست بازم میشد 1530 در حالی که درست تا یک روز قبل از تصمیم نهایی dell6000d رو تو سایت زده بود (1590 با گارانتی بین الملل و 1690 با گارانتی ایران) که 60 تومن از محاسبات من گرون تر بود! گفتم زنگ بزنم تخفیف بگیرم ! وقتی زنگ زدم گفتم dell6000d موجود دارید؟ شروع کرد به گفتن ریز مشخصات و آخرش گفت: 1490 با گارانتی بین الملل و 1590 با گارانتی ایران !!! داشتم شاخ در می اوردم ولی خودم رو کنترل کردم و با اینکه 100 هزار تومن از انتظارم ارزون تر بود گفتم گرونه و تخفیف میخوام :D فکر کردم طرف داره اشتباه میکنه ولی وقتی رفتم تو سایت دیدم که بله تو همون چند ساعت مثل اینکه بازم مثل همیشه قیمت ها رو تغییر دادن و ارزون شدن ! اینجوری شد که کمی اعتدال در محاسبات اولیم برقرار شد و تصمیمم محکم تر. فکرشون بکنید برید در مغازه یه جنسی بخرید فروشنده بگه 100 هزار تومن ارزون شده !! وووو! :blink: :p دیگه معطلش نکردم ! چون سابقه تموم شدن جنس رو داشتند منم در جا پولو ریختم به حساب....
کلاغه به خونش نرسید....

توی device manager قسمت network adapters یه مورد هست به اسم : Bluetooth personal area network from toshiba
و توی بخش کانکشن ها هم یه local area conection هست که توضیحاتش همونیه که بالا نوشتم . ضمنا با کلید Fn+F2 هم فعال یه غیر فعال میشه (البته کل شبکه بی سیم و بلوتوث رو همزمان فعال یا غیر فعال میکنه ) البته وقتی غیر فعال است هم کانکشنش و هم در بخش device manager حذف میشه !!! توی status هم لوگوی مخصوص بلوتوث ظاهر میشه و یه نرم افزار هم برای تنظیماتش روی خود ویندوز نصبه که در بخش all programes به اسم bluetooth وجود داره . وقتی روشن میشه یه ایکون رو دسکتاپ ظاهر میشه ...
موارد بالا رو چک کنی فکر کنم متوجه بشی...
راستی من چرا 4 تا کانکشن شبکه دارم ! یه شبکه معمولی . یکی شبکه بی سیم . یکی هم بلوتوث . یکی دیگه نوشته 1394 connection که نمیدونم مال چیه ؟ شما اگر میدونید بگید.

راستی در مورد گارانتی بین الملل هم از همه دوستان عاجزانه التماس دعا دارم که کارمون به دبی نکشه ! این دعا رو محسن هم موقع خرید کرده بودن.. که من هم دوباره میگم .. از صمیم قلب برای دوستانی که لپ تاپ با گارانتی بین الملل میخرند دعا میکنم که حداقل یک سال برای لپ تاپشون مشلی پیش نیاد...
چاکر دایی
نبی

سلام

امیدوارم ازش راضی باشی و چند سال برات کار کنه.
بله. به نظر من هم گارانتی ایران لزومی نداره. چون سیستم رو برای تعمیر میفرستن دوبی ( یا جای دیگه)

اخطار: نباید موس یا . . . به نوت بوک وصل کنید که زیاد جریان بکشه. توضیحات در همون تاپیکی که گفتم.

با این توضیحاتی که دادی فک کنم مال من بلوتوث نداره. اما مشکلی نیست. چون فعلن نیازی ندارم. ضمنا اون موقع که من اینو خریدم زیگورات نداشت.

ساخت کجاست؟ مال من ساخت مالزیه.

در مورد پرفورمنس گرافیک: یه برنامه هست به نام: 3DMark2001 SE
که پرفورمنس میگیره و امتیاز میده. امتیاز من حدود 10700 شد.

یک برنامه هم هست به نام SUPER PI که عدد pi رو تا مثلا دو میلیون رقم اعشار محاسبه میکنه و زمان محاسبه رو اندازه گیری میکنه. برای من تا دو میلیون رقم اعشار، زمان محاسبه 1:41 (یک دقیقه و 41 ثانیه) بود.

بازم مبارکه

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب دوست خوبم...خوش آمدین..:)
اگه با اون مختصات که شما انتظار دارین فقط کار خواهید کرد..امکانات مورد نظری که در بین این سه نوت بوک انتخاب کردین خیلیبالاتر از این حرفاست و می تونین روی نوت بوک های سبک تر و ساده تر از نظر طیف و تنوع قطعات هم اقدام کنید...اگه فقط روی این سه مدل سویچ کردین باید بگم..اون سونی بیشتر برازنده تره براتون...:happy:
در ضمن چندان تفاوتی نمی کنه که بعد و قبل عید ..مگه اینکه بخوایین دوال کور بخرین..

البته عمده کارم همینه ولی یه کمی video editing هم در کنارش هست.
اگه نخوایم به این مدل ها محدود بشیم با در نظر گرفتن توصیه خودتون مبنی بر این که سیستمی انتخاب کنیم که نیازها رو تا حداقل دوسال بعد پوشش بده، پیشنهادتون چیه؟
اضافه شود به مختصات قبل: شبکه بی سیم

masoud1990

Registered User
لایک‌ها
0
یه سری به سایت شرکت سیماوا بزنین...:D تو فروشندگان نوت بوک آدرس داره..;)
روی مدل های 12 و 14 اینچی خوب فوکوس کنین..;)
اون وقت وزنش رو چيكار كنم سه كيلو:blink: :eek: :(

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از NabiKAZ :
این دقیقا چیزیه که توی فاکتور اومده:

کد:
Dell Inspiron 6000 (sonama)
Intel Cent 2.0 GHz(533)
L2 cash 2048k
1024MB DDR2 Ram
100+ GB HDD(5400 rpm)
VGA 128 MB ATI X300
15.4" WXGA
DVD/multi 8x
LAN 10/100 - USB 2.0
Modem 56K/V92
Wi-Fi-SD Reader
Bluetooth/Win XP
Price: 1.490.000 Toman

سی پی یو سوناما 2 با 1024 رم و کارت گرافیک not sher (ati 128 x300) تو کار گرافیکی کم بیاره ؟! :happy: من که بعید میدونم ! راستش کار سنگین پیش نیومده فعلا ولی شما بگو من چی روش تست کنم ، سی دیشو تهیه میکنم روش تست میکنم نتیجه رو به شما گزارش میدم ، چطوره ؟!

این دو بار ! بابا ملت فهمیدن شماره اسفندیار رو داری ! حالا چند میدی ؟!:cool:

چاکریم
نبی
ممنونم نبی جان!
اطلاعات کاملی بود!

در رابطه با شماره اسفندیار هم بگم که قیمت نداره! مفت ارزونه:rolleyes: ! هر دختری اسفندیار رو ببینه از دو فرسنگی فرار میکنه:D ! واسه همین شمارش ارزونه!:lol:

Stras

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از NabiKAZ :
سلام
البته گفتید اسفندیار ! ببخشید من فضولی میکنم .
اول از همه یکی توضیح بده که این IBM که مزیت یا خاصیتی داره که اینطور اسم در کرده حداقل توی این تاپیک دیدم خیلی ها دنبالشند!

گفتی اصرار داری سبک باشه و برای کار محاسباتی .. کار گرافیکی هم که نمیکنی ... به فکر مانیتور 12 اینچی باش ؟! یه ریز مشخصات dell 710m تو یکی دو تا پست بالا تر نوشتم .. خیلی سبک و قویه یه دید بزن ...

نبی
سلام
نه بابا فضولي چيه مخلصتم هستيم
من يكي كه با IBM كار كردم حدود 2 سال پيش
و ميدونم چه تانكيه .يك T40 بود به وزن 1.6 كيلو كه تو اون زمان براي خودش شاهكار بود.
.:blink:
2 ساله پيش 2 ميليون مايشو داده بودم
كه به دلايلي فروختمش
2 ,3 بار از دسته خودم افتاد زمين و ....
در ضمن من عاشق اون Tracker point شم
كه تو هيچ مدل از هيچ برنده ديگه اي نيست.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Stras :
سلام
ببين اسفنديار خان
قرار نشد از تو سايت فورتكس كپي پيست كني براي من
من نظر شما رو خواستم
كلا درباره برند IBM
در ضمن تو عصر ارتباط يك مدل از ايسوس گزاشته بود
S5
وزنش رو 1.3 Kg زده بود
شما كه ميگي خروس وزن نداره!!!!:eek:
پس اين چيه ؟
در ضمن شما اطلاعي از قيمت ThinkPad X41 داريد ؟
وزن اين هم 1.3 Kg هست.
رو ايسوس حساب نكن رو هم براي منه ملنگ توضيح بده خواهشا
رو ماركش حساب نكنم يا روي خروس ايناش.:f34r:
دوست من...:D کپی پیست نوبد..جدید ترین مدلهای مناسب همین ها بود...:D
کلا برند ibm یک برند با کلاس و کار درست می باشد...:D
اگه بخوام فنی تر بگم..باید بگم بغیر از کیفیت متوسط مانیتور و کارایی بین 70 تا 80 در صدی نوت بوک های بخصوص رده های متوسط کاری اون...مشکل خاص دیگری ندارند غیر از قیمت که اونم کم کم داره بلطف شریک چینی(لنوو)حل می شه!!!:D
عصر ارتباط خیلی چیزا می نویسه..:D کافیه یه خرده بیشتر دقیق بشین..:D
برای اطمینان بیشتر برین نمایدنگی توسعه و تجارت رایانه در مجتمع پایتخت و این مدل را درخواست کنین!!:D
تازه این اولش هم نیست..وقت کنم بیشتر باید افشاگری کنم..:hmm:
اون x41 باید الان اگه اشتپ نکنم حدود 1.4 میلیون یا کمی کمتر قیمت داشته باشه...خودتون برسین..;)
ایسوس داره جا پای سونی می ذاره....یعنی می خواد خودی نشان بده..یکی دو مدل خوب هم انصافا داده که تو رده کاری شما نیست..ولی تنها یکی دو مدل از این برند صاحب نام که سخت افزار های توپی می سازه واقعا بعیده..باید صبر کرد تا حسابی جا بیفته و مدلهای بهتری ارائه بده..:)
البته اگه الان همون شرکت برین بهتون خواهند گفت:"مدلهای ما تنها مدلهایی هستند که در بازار جهانی نامبر وان هستند...":lol:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از hamidch2 :
با سلام و عرض احترام خدمت دوستان و مخصوصا اقا اسفندیار

انشا... فردا با اجازه می خوام برای خرید برم تهران. امیدوارم که اقا اسفندیار وقت کنند و بیان سر بزنند که من دوباره مجبور نشم که مزاحمشون بشم. :blush:
خوب جواب شما هم که تلفنی داده شد..:D

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از roozbeh :
لعنت خدا بر شر شیطان!:D منو جری نکن شمارتو پخش میکنما:D :D
اسی جان من رو این کلید کردم!
Brand: Dell
Model: Inspiron 6000(2.0)

نظرتو بگو! تورو خدا داستان نگو فقط:D ! بگیرم یا نه؟ اگه آره چرا؟ ویزگیهای بارزش چیه؟
ببینم مگه کلید کردی که دسکتاپ بخری؟>!:blink: نگفتی واسه چی می خوای..اون وقت الکی کلید کردی که چی؟!:D
عزیز دل برادر...گول اون تبلیغات پای اون نوشته را نخور....مانیتور با کیفیت متوسط تصویری.....عمر باطری ناچیز و وزن بالا...:blink: تازه بدتر از همه...VGA 128 MB Share به چه دردت می خوره آخه بابا!!!:blink:
می خوای در حد یک چهارم RAM : 512 MB بره واسه گردگیری هارد؟!:D
شما اگه نوت بوک می خوای اول بگو واسه چی می خوای بعد من بگم تو چه مختصاتی سخت افزارشو انتخاب کن..بعد شما برو تحقیق کن مدلهای برندهای متشابه اونو پیدا کن..بعد منم برات داستان بگم که کدام مشکل داره و مختو تلیت کنم..:lol: ;) در ضمن امتیاز این مدلو در cnet آلمانی یه نگاهی بکن..فکر کنم واسه هوار کشیدنت کافیه عزیز..:D

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از darya_s :
ارزونش کرده زیگورات؟

من میخوام برم که بگیرمش. اسفندیارخان کجایی که باز رای منو بزنی، همه چی داره، وزنش کمه، قیمتش هم که ارزون شده. Editors' rating سایت cnet هم که 6.4 هست.

نظرتون رو دقیق در مورد این نگفتید، چرا ابری؟ حالا هم به قیمتش نمی ارزه؟
توی خود cnet مقایسه اش کرده با Sony VAIO S470P/S که اون صفحه اش 13.3 هست ولی واید نیست. نمیدونم توی ایران هست یا نه، و اگه هست قیمتش چنده.

آقا نبی، این فروش ویژه شون تا کی هست؟ تا آخر اسفند؟
خوب امتیاز این مدل یک کم بهبود پیدا کرده..:D شما می خوای معطل نکن!!!:D
من قبلا منظورم این بود که یک مدل با کارایی 60 در صد و قدرت 45 در صدی(حدودی) باید قیمت حداکثر یک میلیون تو اون کلاس کاری داشته باشه....:) اگه اون نظر خواهی که منجر به اون امتیاز شده را بخوانید متوجه منظور من می شوید..;)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از NabiKAZ :
واقعا چند نفر به یه نفر :happy:
من که خریدم ولی سعی میکنم مثل دیگران نباشم که دیگه پست نزدم
منظورم این بود که میتونی رو ما هم حساب کنی استاد :cool:
خوب مرسی..:D در ضمن مرسی از جواب گویی..:D
به نقل از NabiKAZ :
میخوام بدونم چقدر سنگین؟! 15.4 بیشتر از 3 کیلوهه ؟!
خوب میزنی تو پوز بچه مردم بابا !
آقا اسفندیار جایی شاغلی؟! کارت در ارتباط با لپ تاپه ؟ کنجکاو شدم بدونم چطور در این زمینه اطلاعت کسب کردی...
به نظر من که فرق فکوله !!! فروش ویژه عید رو فراموش کردید :happy: مطمئنا تو عید قیمت ها متفاوت خواهد بود.
"دوال کور " ؟! ایییی که الا گفتی یعنی چهههه؟! :blush:
خوب وزن از 2 کیلو شروع میشه...
من نه شغلم در ارتباط با نوت بوک نیست...:D این نوت بوک برای من passion محسوب میشه!!!:D
بعد عید قیمت های کذایی قبل و دم عید معمولا پایین میاد..
منظور از دوال کور ....دوهسته ای هستش..:happy:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Kamran_A :
البته عمده کارم همینه ولی یه کمی video editing هم در کنارش هست.
اگه نخوایم به این مدل ها محدود بشیم با در نظر گرفتن توصیه خودتون مبنی بر این که سیستمی انتخاب کنیم که نیازها رو تا حداقل دوسال بعد پوشش بده، پیشنهادتون چیه؟
اضافه شود به مختصات قبل: شبکه بی سیم
به آواتار نازنین خودم مراجعه شود و نقد عادل خوانده شود!!:D

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
ببینم مگه کلید کردی که دسکتاپ بخری؟>!:blink: نگفتی واسه چی می خوای..اون وقت الکی کلید کردی که چی؟!:D
عزیز دل برادر...گول اون تبلیغات پای اون نوشته را نخور....مانیتور با کیفیت متوسط تصویری.....عمر باطری ناچیز و وزن بالا...:blink: تازه بدتر از همه...VGA 128 MB Share به چه دردت می خوره آخه بابا!!!:blink:
می خوای در حد یک چهارم RAM : 512 MB بره واسه گردگیری هارد؟!:D
شما اگه نوت بوک می خوای اول بگو واسه چی می خوای بعد من بگم تو چه مختصاتی سخت افزارشو انتخاب کن..بعد شما برو تحقیق کن مدلهای برندهای متشابه اونو پیدا کن..بعد منم برات داستان بگم که کدام مشکل داره و مختو تلیت کنم..:lol: ;) در ضمن امتیاز این مدلو در cnet آلمانی یه نگاهی بکن..فکر کنم واسه هوار کشیدنت کافیه عزیز..:D
esi gir dadiyaaa:D
vase kar mikham dige
pc khodamo bordam sherkat khodam nadaram dige khone
mikham ye laptop bekharam ke hamsihe hamraham bashe
ye model az in modeli ke goftam ro nabi kharide va raziye
on be nazaret chetore?

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
خوب مثل اینکه دیگه هماورد نیست!!!:D پس من برم آسوده بخوابم..!!نبی بیداره!!!:lol: ;)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از roozbeh :
esi gir dadiyaaa:D
vase kar mikham dige
pc khodamo bordam sherkat khodam nadaram dige khone
mikham ye laptop bekharam ke hamsihe hamraham bashe
ye model az in modeli ke goftam ro nabi kharide va raziye
on be nazaret chetore?
بابا!!!می ذاری من کپه مرگم رو بذارم؟!:lol:
اگه اینجوری نوشتی که نبی نفهمه!!باید بگم فهمید!!:lol:
ببین عزیز..نبی چند ماه دیگه اگه بیاد اینجا داد و فغانش هواست!!!!نیگا به الانش نکن!!الان جیک جیک مستونشه!!:lol:
شما نوت بوک می خوای مثل باقلوا!!!:D خوب قدرت برات مهمه یا کارایی؟!وزن برات مهمه یا عمر باطرِی؟!:D
اینا همش فاکتوره..وگرنه یه چیزی بهت پیشنهاد می دم تا اگه بگیری تا اون سر کهکشان بیای دنبالم..:lol:
در ضمن یه جوری اون مطلبو گفتی که انگاری من خفاشم!!!:D بابا خفاشا هم دل دارند!!!:D منتها dell نبی را که ندارند!!:lol: ;)

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
خوب امتیاز این مدل یک کم بهبود پیدا کرده.. شما می خوای معطل نکن!!!
من قبلا منظورم این بود که یک مدل با کارایی 60 در صد و قدرت 45 در صدی(حدودی) باید قیمت حداکثر یک میلیون تو اون کلاس کاری داشته باشه.... اگه اون نظر خواهی که منجر به اون امتیاز شده را بخوانید متوجه منظور من می شوید..

Ratings explained
Design: 6
Features: 6
Performance: 7
Battery life: 7
Service and support: 5

1- من منظور دقیق شما رو از قدرت و کارایی متوجه نشدم. و متوجه نشدم که این با کارایی 60 در صد و قدرت 45 در صدی رو از کجا آوردید.

2- تاجایی که من فهمیدم فکر نمیکنم توی این رنج قیمت بشه، با مشخصات زیر لپ تاپ پیدا کرد. فکرکنم اونهایی که مدنظر شماست میره روی 2میلیون.

بالا