masoud1990
Registered User
- نوشتهها
- 87
- لایکها
- 0
اخه من دور بوك ميخوام نه ستايل بوكبه نقل از esfandiyar2002 :نه عزیز!!!:blink: وزن 12 و 14 اینچی 3 کیلو نیست..شما مطمئن هستید؟!:blink:
اخه من دور بوك ميخوام نه ستايل بوكبه نقل از esfandiyar2002 :نه عزیز!!!:blink: وزن 12 و 14 اینچی 3 کیلو نیست..شما مطمئن هستید؟!:blink:
jane man kilid nakon!به نقل از esfandiyar2002 :بابا!!!می ذاری من کپه مرگم رو بذارم؟!:lol:
اگه اینجوری نوشتی که نبی نفهمه!!باید بگم فهمید!!:lol:
ببین عزیز..نبی چند ماه دیگه اگه بیاد اینجا داد و فغانش هواست!!!!نیگا به الانش نکن!!الان جیک جیک مستونشه!!:lol:
شما نوت بوک می خوای مثل باقلوا!!! خوب قدرت برات مهمه یا کارایی؟!وزن برات مهمه یا عمر باطرِی؟!
اینا همش فاکتوره..وگرنه یه چیزی بهت پیشنهاد می دم تا اگه بگیری تا اون سر کهکشان بیای دنبالم..:lol:
در ضمن یه جوری اون مطلبو گفتی که انگاری من خفاشم!!! بابا خفاشا هم دل دارند!!! منتها dell نبی را که ندارند!!:lol:
خوب اون رتبه بندی بین صفر تا ده رتبه بندی می شه...البته چندان دقیق هم نیست..به نقل از darya_s :Ratings explained
Design: 6
Features: 6
Performance: 7
Battery life: 7
Service and support: 5
1- من منظور دقیق شما رو از قدرت و کارایی متوجه نشدم. و متوجه نشدم که این با کارایی 60 در صد و قدرت 45 در صدی رو از کجا آوردید.
2- تاجایی که من فهمیدم فکر نمیکنم توی این رنج قیمت بشه، با مشخصات زیر لپ تاپ پیدا کرد. فکرکنم اونهایی که مدنظر شماست میره روی 2میلیون.
خوب این فرق می کنه..حالا چه تفاوت شاخصی می بینین که شما را به اون تیپ خاص متمایل می کنه؟!به نقل از masoud1990 :اخه من دور بوك ميخوام نه ستايل بوك
قدرت و استقامتش كه ه درد من خيلي ميخوره ماشالاه انظباط من تو خانواده تكه:lol: :blink:به نقل از esfandiyar2002 :خوب این فرق می کنه..حالا چه تفاوت شاخصی می بینین که شما را به اون تیپ خاص متمایل می کنه؟!
خوب... حالا شد!!:lol:به نقل از roozbeh :jane man kilid nakon!
khofash ham khodamam
aslan khodet ye model pishnehad bede
faghat mikham to karaye geraphici kam nayare
khili ham ghol nabashe
vaznesh aslan mohem nist
آمین یا رب العالمین!!!:lol:به نقل از hasty.e.penhan :تنها کمتر از 1 روز به آغاز سال 7028 ميتراي آريايي.. 3744 زرتشتي .. 2565 شاهنشاهي و 1385 خورشيدي باقي مانده است .. نـــــــــــوروز خجسته باد
عید رو به همه برو بچه های گل و بامرام فروم تبریک می گم .. امیدوارم ساله خوبی در پیش داشته باشین ...
موقع سبزه گره زدن هم 3بار بگین سال دگر لپ تاپ بغل ..................
tanha arezom ine ke TORKI balad bodam o rahat tar manzoramo miresondamبه نقل از esfandiyar2002 :خوب... حالا شد!!:lol:
اگه روی گرافیک دو بعدی کار می کنی کارت گرافکی خودتو 64 مگ dedicated بردار...
اگه روی گرافیک سه بعدی و رندر و این حرفا کار می کنی روی 128 .......اقدام کن....
اگه روی گیم خفن کار می کنی برو روی 256..البته رم مورد اول را ddr و موارد بعدی را ddr2 انتخاب کن...
حالا انتخاب با خودت.. کار داشتی زنگ بزن..من خوابم!!:lol:
آره! شبگرد بیداره :happy:به نقل از esfandiyar2002 :خوب مثل اینکه دیگه هماورد نیست!!! پس من برم آسوده بخوابم..!!نبی بیداره!!!:lol:
انصافا نفهمیدم ! اول نخوندمش ! تو که گفتی برگشتم خوندمش !به نقل از esfandiyar2002 :بابا!!!می ذاری من کپه مرگم رو بذارم؟!:lol:
اگه اینجوری نوشتی که نبی نفهمه!!باید بگم فهمید!!:lol:
عمرررررررررررا !!! من رو انتخابم مصمم هستم . تعصب خاصی هم دارم ! فمیدی داشش؟ :blush:به نقل از esfandiyar2002 :ببین عزیز..نبی چند ماه دیگه اگه بیاد اینجا داد و فغانش هواست!!!!نیگا به الانش نکن!!الان جیک جیک مستونشه!!:lol:
این زیگوارات قسطی نمیده؟به نقل از NabiKAZ :عمرررررررررررا !!! من رو انتخابم مصمم هستم . تعصب خاصی هم دارم ! فمیدی داشش؟ :blush:
پیشنهاد من به همه فقط Dell6000 بخرید به حرف اسفندیار گوش ندید:happy: (بووس!)
نبی