• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از esfandiyar2002 :
بابا!!!می ذاری من کپه مرگم رو بذارم؟!:lol:
اگه اینجوری نوشتی که نبی نفهمه!!باید بگم فهمید!!:lol:
ببین عزیز..نبی چند ماه دیگه اگه بیاد اینجا داد و فغانش هواست!!!!نیگا به الانش نکن!!الان جیک جیک مستونشه!!:lol:
شما نوت بوک می خوای مثل باقلوا!!!:D خوب قدرت برات مهمه یا کارایی؟!وزن برات مهمه یا عمر باطرِی؟!:D
اینا همش فاکتوره..وگرنه یه چیزی بهت پیشنهاد می دم تا اگه بگیری تا اون سر کهکشان بیای دنبالم..:lol:
در ضمن یه جوری اون مطلبو گفتی که انگاری من خفاشم!!!:D بابا خفاشا هم دل دارند!!!:D منتها dell نبی را که ندارند!!:lol: ;)
jane man kilid nakon!
khofash ham khodamam:D
aslan khodet ye model pishnehad bede
faghat mikham to karaye geraphici kam nayare
khili ham ghol nabashe
vaznesh aslan mohem nist

hasty.e.penhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تنها کمتر از 1 روز به آغاز سال 7028 ميتراي آريايي.. 3744 زرتشتي .. 2565 شاهنشاهي و 1385 خورشيدي باقي مانده است .. نـــــــــــوروز خجسته باد

عید رو به همه برو بچه های گل و بامرام فروم تبریک می گم .. امیدوارم ساله خوبی در پیش داشته باشین ...
موقع سبزه گره زدن هم 3بار بگین سال دگر لپ تاپ بغل ..................:D

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از darya_s :
Ratings explained
Design: 6
Features: 6
Performance: 7
Battery life: 7
Service and support: 5

1- من منظور دقیق شما رو از قدرت و کارایی متوجه نشدم. و متوجه نشدم که این با کارایی 60 در صد و قدرت 45 در صدی رو از کجا آوردید.

2- تاجایی که من فهمیدم فکر نمیکنم توی این رنج قیمت بشه، با مشخصات زیر لپ تاپ پیدا کرد. فکرکنم اونهایی که مدنظر شماست میره روی 2میلیون.
خوب اون رتبه بندی بین صفر تا ده رتبه بندی می شه...البته چندان دقیق هم نیست..:)
شما اون سه قسمت اول را (بدون درنظر گرفتن عمر باطری و وزن)که دو فاکتور کلیدی مجزاست..را با هم جمع کنید و میانگین بگیرید..میشه 6.3 .....معادل 60 درصدی که اول گفتم....در کارایی نوت بوک وزن و عمر باطری دخیل نیست و دو فاکتور کلیدی مهم جداگانه محسوب می شه..:)
قدرت هم معادل در نظر گرفتن تشابه عملکردی اون نوت بوک با دسکتاپ مشابه اون از نظر تشابه قطعات سخت افزاری مطرح می شه..:) فکر کنم مشکل حل شد!!اینم از روی بنچ مارکهای مشهور معلوم میشه...:D
ببخشید..من باید همان اول توضیح می دادم..منتها دیشب واقعا خسته بودم..:happy:
در مورد سوال دوم..نه ترجیحا اینطور نیست..منتها دیدگاه من در خرید نوت بوک تحمیلی نیست و نظر شما محترم تر است..;)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از masoud1990 :
اخه من دور بوك ميخوام نه ستايل بوك
خوب این فرق می کنه..حالا چه تفاوت شاخصی می بینین که شما را به اون تیپ خاص متمایل می کنه؟!;)

masoud1990

Registered User
لایک‌ها
0
خوب این فرق می کنه..حالا چه تفاوت شاخصی می بینین که شما را به اون تیپ خاص متمایل می کنه؟!;)
قدرت و استقامتش كه ه درد من خيلي ميخوره ماشالاه انظباط من تو خانواده تكه:lol: :D :blink:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از roozbeh :
jane man kilid nakon!
khofash ham khodamam:D
aslan khodet ye model pishnehad bede
faghat mikham to karaye geraphici kam nayare
khili ham ghol nabashe
vaznesh aslan mohem nist
خوب...:D حالا شد!!:lol:
اگه روی گرافیک دو بعدی کار می کنی کارت گرافکی خودتو 64 مگ dedicated بردار...
اگه روی گرافیک سه بعدی و رندر و این حرفا کار می کنی روی 128 .......اقدام کن....
اگه روی گیم خفن کار می کنی برو روی 256..البته رم مورد اول را ddr و موارد بعدی را ddr2 انتخاب کن...
حالا انتخاب با خودت..:D کار داشتی زنگ بزن..من خوابم!!:lol:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از hasty.e.penhan :
تنها کمتر از 1 روز به آغاز سال 7028 ميتراي آريايي.. 3744 زرتشتي .. 2565 شاهنشاهي و 1385 خورشيدي باقي مانده است .. نـــــــــــوروز خجسته باد

عید رو به همه برو بچه های گل و بامرام فروم تبریک می گم .. امیدوارم ساله خوبی در پیش داشته باشین ...
موقع سبزه گره زدن هم 3بار بگین سال دگر لپ تاپ بغل ..................:D
آمین یا رب العالمین!!!:lol: ;)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
خوب جا داره از تمامی دوستانی که بنده را تاحال تحمل کرده اند تشکر کنم..:D
بخصوص دوستانی که در این قسمت زحمت گاه پاسخ گویی به دوستان را کشیده اند..:happy:
دو هفته رخصت استراحت عیدانه خواهم داشت...:)
بعد از آن نیز در روزهای تعطیلی در خدمت دوستان خواهم بود که عموما آخر هفته خواهد شد..
مطالب بخشهای گوناگون ترید نوت بوک راهگشای شما عزیزان خواهد بود..:D
البته کاربران عزیزی هم هستند که جوابگوی شما عزیزان باشند..;)
من به هر حال خواهم بود..منتها با غلظتی کمتر از فعالیت سال گذشته...:blush:
خوش باشید..ایام بکام!!:happy:

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
خوب...:D حالا شد!!:lol:
اگه روی گرافیک دو بعدی کار می کنی کارت گرافکی خودتو 64 مگ dedicated بردار...
اگه روی گرافیک سه بعدی و رندر و این حرفا کار می کنی روی 128 .......اقدام کن....
اگه روی گیم خفن کار می کنی برو روی 256..البته رم مورد اول را ddr و موارد بعدی را ddr2 انتخاب کن...
حالا انتخاب با خودت..:D کار داشتی زنگ بزن..من خوابم!!:lol:
tanha arezom ine ke TORKI balad bodam o rahat tar manzoramo miresondam
YEEEEE MODEEEEEL MOAREFI KOOOOOOOOOOON
ESFANDIYAAAAAAR HAMIN. FAGHAT YE MODEL MOAREFI KON

:( :( :( :( :(

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
خوب مثل اینکه دیگه هماورد نیست!!!:D پس من برم آسوده بخوابم..!!نبی بیداره!!!:lol: ;)
آره! شبگرد بیداره :happy:

بابا!!!می ذاری من کپه مرگم رو بذارم؟!:lol:
اگه اینجوری نوشتی که نبی نفهمه!!باید بگم فهمید!!:lol:
انصافا نفهمیدم ! اول نخوندمش ! تو که گفتی برگشتم خوندمش !

ببین عزیز..نبی چند ماه دیگه اگه بیاد اینجا داد و فغانش هواست!!!!نیگا به الانش نکن!!الان جیک جیک مستونشه!!:lol:
عمرررررررررررا !!! من رو انتخابم مصمم هستم . تعصب خاصی هم دارم ! فمیدی داشش؟ :D :rolleyes: :blush:
پیشنهاد من به همه فقط Dell6000 بخرید به حرف اسفندیار گوش ندید:happy: (بووس!)

نبی

coplazh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی و تبریک عید وخسته نباشی به همه بچه ها مخصوصا اسفندیار
من یه سوال دارم: قیمتایی که توی سایت تولید کننده مثلا دل هست با نمایندگی دبی فرق داره؟
اگه داره حدودا چقدر ؟

HAMIDMA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:) :) سال نو رو به همه دوستان زحمت کش دراین انجمن تبریک می گم مخصوصا به اقا اسفندیار که زحمت این انجمن به عهده ایشونه:) :)

بالاخره من هم نوت بوک گرفتم .:D :cool: البته امیدوارم دوستان زیاد تعجب نکنند که چرا این مدل رو انتخاب کردم:rolleyes: :rolleyes: بله نوت بوکی که امروز به دستم رسید نوت بوک ال جی مدل LS55 هست که انشا.. به زودی تو بخش ""بررسی نوت بوک اعضاء"" در موردش خواهم نوشت.
البته اولین ضد حالی که خوردم این بود که متوجه شدم نوت بوک های مدل الجی هیچ کدومشون روشون سی دی ویندوز نیست:eek: :eek: خوب تا حالا که ازش راضی بودم البته تو مدت یه روزی که باهاش کار کردم :) الان هم با این دوست جدید این مطلب رو می نویسم:happy: :happy:

سال خوب و زیبایی داشته باشید ...........
یه جمله هم تقدیم به دوستان ""همچون ذره بین تمام نیرویتان رو بر روی یک نقطه متمرکز کنید """

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
من هم سال نو رو به همه دوستان تبریک میگم و امیدوارم که همیشه شاد و سلامت باشید. از زحمات و راهنماییهای همه دوستان و بخصوص جناب اسفندیار تشکر میکنم. امیدوارم هرکی که نوت بوک خریده، ازش راضی باشه و هرکی هم که هنوز نخریده (مثل من) بتونه در سال جدید یه خوبشو بخره!

نوروز مبارک

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از NabiKAZ :
عمرررررررررررا !!! من رو انتخابم مصمم هستم . تعصب خاصی هم دارم ! فمیدی داشش؟ :D :rolleyes: :blush:
پیشنهاد من به همه فقط Dell6000 بخرید به حرف اسفندیار گوش ندید:happy: (بووس!)

نبی
این زیگوارات قسطی نمیده؟

TALEBI59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
لپ تاپ من asus a6 هستش مشکل من باهاش اینه که سی دی ویندوز نداره حالا موندم اگه یک روز ویندوزش خراب شد آیا می تونم مثله سیستم های معمولی رو میزی خودم یک ویندوز براش نصب کنم یا اگه این کارو بکنم براش مشکلی پیش میاد
البته من شنیدم که بعضی سازنده های لپ تاپ با نورتون گاست یک ایمیج از کل هارد میگیرن وبه جای سی دی ویندوز میدن تا زمان مشکل با این ایمیج سیتم رو درست کنی اما من یک هم چین چیزی هم ندارم منتها خودم چند روز پیش یک ایمیج گرفتم منتها نمیدونم چطوری موقعی که خدای نکرده ویندوزم رفت از این ایمیج استفاده کنم
راستی سال نو همه مبارک:p :lol: :D

amgh_12

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
آیا شما دوستان سایتی رو می شناسید که فقط به بررسی لپ تاپ های این شرکت بپردازه؟ آیا این شرکت در مقابل فناوری سنترینو چیزی رو کرده؟ در ایران فروشگاه یا سایتی می شناسید که بیشتر رو این نوع پردازنده برای لپ تاپ تمرکز کرده باشه؟

HAMIDMA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و عرض احترام
با اجازه بزرگترهای انجمن خواستم به بهانه سال نو یه تاپیکی درست کرده باشم که بتونیم از زحمات مسئولین این انجمن " انجمن لپ تاپ" مخصوصا اقا اسفندیار که زحمات زیادی می کشند و بدون هیچ چشم داشتی اطلاعات خودشون رو در اختیار ما قرار می دهند تشکر کرده و سالی پر از موفقیت رو برای این دوستان ارزو کنیم.

شما هم اگه با این تاپیک موافق هستید پیغام خودتون رو بذارید. البته امیدوارم که این تاپیک حذف نشه.
اقا اسفندیار تا 13 این تاپیک رو تحمل کن:happy: ;) بعد برش دارید.

:) :) :) :) :) :happy: :happy: :happy: :happy: :D

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
من هم براي ايشان آرزوي موفقيت و شادكامي دارم كه با وجود مشغله هاي فراوان اطلاعات بي نظير خود را نثار دوستان اين فروم مي كنند .

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
انشالله که سال جدید سال پر خیر و برکتی برای ایشون باشه و مثل همیشه شاهد حضور پربارشون باشیم و از اینجا دلزده نشن :)

بالا