• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

Hiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من هم از آقای رئیس به خاطر زحماتی که می کشند، متشکرم.

mahyar2020

کاربر فعال درآمد اینترنتی<br>فروشنده معتبر [<a tit
کاربر فعال
لایک‌ها
1
من هم براي ايشان آرزوي شادكامي و سربلندي دارم .

zz20zz2000

Registered User
لایک‌ها
0
acer extensa 6601 پایین Lcd اش نوشته extensa 6600.برچسب ان اگه دست نخورده باشه میتونی بهش اطمینان کنی.

reza7610

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از zz20zz2000 :
acer extensa 6601 پایین Lcd اش نوشته extensa 6600.برچسب ان اگه دست نخورده باشه میتونی بهش اطمینان کنی.
ممنون دوست عزیز.
نه دست نخورده.
در مورد کیفیت و قیمت و ÷ورت راهنمایی نمیفرمایید؟؟؟

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از reza7610 :
ممنون دوست عزیز.
نه دست نخورده.
در مورد کیفیت و قیمت و ÷ورت راهنمایی نمیفرمایید؟؟؟
سلام...سال نو مبارک!!!
بهتر است که سوال را در تاپیک http://forum.persiantools.com/lastpostinthread38063.html کنید.
در مورد پورت:
پست 43 ام از این صفحه: http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=19848&page=3

یا به این لینک بروید: http://www.parslaptop.com/product_info.php?products_id=296
در مورد قیمت،باید مشخصات کامل دستگاه را بگویید.

zz20zz2000

Registered User
لایک‌ها
0
قیمت نو این دستگاه اگه بتونی پیدا کنی 950 بدون گارانتی است.بستگی داره چه کاری میخای باهاش بکنی.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از roozbeh :
tanha arezom ine ke TORKI balad bodam o rahat tar manzoramo miresondam
YEEEEE MODEEEEEL MOAREFI KOOOOOOOOOOON
ESFANDIYAAAAAAR HAMIN. FAGHAT YE MODEL MOAREFI KON

:( :( :( :( :(
عزیز جان به سوالات پینگلیش جواب داده نمی شه!!!:lol: :lol:
بالاخره خریدی یا نه؟!:)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از coplazh :
سلام به همگی و تبریک عید وخسته نباشی به همه بچه ها مخصوصا اسفندیار
من یه سوال دارم: قیمتایی که توی سایت تولید کننده مثلا دل هست با نمایندگی دبی فرق داره؟
اگه داره حدودا چقدر ؟
اولا که خوش آمدین!!!:D
قیمت ها تنها تفاوتی که دارن -البته اگه حالت customise کردن را یکسان در نظر بگیریم-حدودای ماگزیمم 100 دلاری تفاوت می کنه..مگه اینکه اختلاف معنی دار ناشی از اختلاف سخت افزاری بوده باشه..مثلا نوع و اندازه و میزان ذخیره سازی هارد.....و امثالهم...
در ضمن اگه دقت کنین تو خود آمریکا هم قیمت های یه مدل کاملا یکسان در فروشگاه های مختلف یک کم متفاوته که بیشترین دلیلش اینه که چه مقدار استوک یا میزان موجودی دارند و چه موقع از پخش کننده اصلی در خاک آمریکا خرید کرده اند و با چه قیمتی...
حل شد؟!:)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از hamidch2 :
:) :) سال نو رو به همه دوستان زحمت کش دراین انجمن تبریک می گم مخصوصا به اقا اسفندیار که زحمت این انجمن به عهده ایشونه:) :)

بالاخره من هم نوت بوک گرفتم .:D :cool: البته امیدوارم دوستان زیاد تعجب نکنند که چرا این مدل رو انتخاب کردم:rolleyes: :rolleyes: بله نوت بوکی که امروز به دستم رسید نوت بوک ال جی مدل LS55 هست که انشا.. به زودی تو بخش ""بررسی نوت بوک اعضاء"" در موردش خواهم نوشت.
البته اولین ضد حالی که خوردم این بود که متوجه شدم نوت بوک های مدل الجی هیچ کدومشون روشون سی دی ویندوز نیست:eek: :eek: خوب تا حالا که ازش راضی بودم البته تو مدت یه روزی که باهاش کار کردم """
اولا خیلی مبارکه..مدل خوبی هم انتخاب کردین..خوشحالم که راضی هستین...:)
دوم اینکه حتما منتظر نقد شما هم هستیم..یا شاید نقد نوشتین و من بی خبرم؟!:D
در مورد اون سی دی واقعا از کارای مادیران تعجب می کنم!!!:blink: یه زنگی بزنین و پیگیر بشین..;)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از darya_s :
من هم سال نو رو به همه دوستان تبریک میگم و امیدوارم که همیشه شاد و سلامت باشید. از زحمات و راهنماییهای همه دوستان و بخصوص جناب اسفندیار تشکر میکنم. امیدوارم هرکی که نوت بوک خریده، ازش راضی باشه و هرکی هم که هنوز نخریده (مثل من) بتونه در سال جدید یه خوبشو بخره!
نوروز مبارک
خوب اون مدلی از سونیtx17 که من به شما معرفی کردم یادتونه که می گفتین هیچ جا نیست؟!:D یه سر برین به آسیا سی نت..اونجا ملاقاتش می کنین..اون امتیازهای مامانی که بهش دادن را حتما ببینین...خوراکه!!!:cool:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از TALEBI59 :
سلام دوستان
لپ تاپ من asus a6 هستش مشکل من باهاش اینه که سی دی ویندوز نداره حالا موندم اگه یک روز ویندوزش خراب شد آیا می تونم مثله سیستم های معمولی رو میزی خودم یک ویندوز براش نصب کنم یا اگه این کارو بکنم براش مشکلی پیش میاد
البته من شنیدم که بعضی سازنده های لپ تاپ با نورتون گاست یک ایمیج از کل هارد میگیرن وبه جای سی دی ویندوز میدن تا زمان مشکل با این ایمیج سیتم رو درست کنی اما من یک هم چین چیزی هم ندارم منتها خودم چند روز پیش یک ایمیج گرفتم منتها نمیدونم چطوری موقعی که خدای نکرده ویندوزم رفت از این ایمیج استفاده کنم
راستی سال نو همه مبارک:p :lol: :D
چون ویندوز شما نرمال بوده و مثل مال ماها قفل شکسته نیست..حالا حالا کار می کنه....
درضمن از سیستم رستور حتما استفاده کنین..حداقل هفته ای یه بار..بخصوص اگه زیاد برنامه میریزین و پاک می کنین که قاتل ویندوزه...برخی از این برنامه نویسها هم زهرشونو ایجوری می ریزین واسه انتقام گیری..:blink:
درضمن حتما دقت کنین که اگه خدای ناکرده همچین مشکلی پیش بیاد باید از بایوس برین داخل و مشکلات احتمالی بوجود آمده را حل کنین...اینو که حتما بلدین..;)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از amgh_12 :
سلام
آیا شما دوستان سایتی رو می شناسید که فقط به بررسی لپ تاپ های این شرکت بپردازه؟ آیا این شرکت در مقابل فناوری سنترینو چیزی رو کرده؟ در ایران فروشگاه یا سایتی می شناسید که بیشتر رو این نوع پردازنده برای لپ تاپ تمرکز کرده باشه؟
در بخش فروشندگان نوت بوک به نمایندگی رسمی اون شرکت اشاره کرده ام...ttrme......

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از عادل :
دوست عزیز سلام...
اولا این سوال را باید در تاپیک " پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ " مطرح می کردید.
اکثر نوت بوک های نو، یا سی دی ویندوز رویشان است یا یک recovery disk . مگر در حالات خاصی که در آن حالت نوت بوک ارزانتر فروخته می شود به هر علتی.(مثل ارزانتر کردن آن یا خریداری کردن از حراجی یاrefurbished بودن یا تخفیف و....)
سی دی ویندوزی که همراه لپ تاپ ارایه می شود با سی دی 500 تومانی در بازار برای یک ایرانی!!! تنها فرقش در اصل بودن آن است. و مشکلات مربوط به اصل نبودن سی دی را تنها دارد.
در ضمن بعضی برند ها مثل Dell سی دی ویندوز یک نوت بوکشان را می توان برروی یک نوت بوک دیگراز همان برند نصب کرد.و ویندوز به عنوان ویندوز اصلی شناخته می شود.
در مورد ایمیج هم باید بگویم معمولا این سی دی (یا دی وی دی) قابلیت بوت شدن را دارند و با آن سیستم را بوت می کنید و خود آن هارد را فرمت میکند و اطلاعات را سریع تر از نصب ویندوز روی هارد می ریزد.
آقا واقعا لذت بردم....:D از خودم بهتر جواب دادید...:D از معجزات و کرامات 8104 هستش که آدم به روشن بینی خاصی دست پیدا می کنه...:happy: دست مریزاد.;)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از hamidch2 :
با سلام و عرض احترام
با اجازه بزرگترهای انجمن خواستم به بهانه سال نو یه تاپیکی درست کرده باشم که بتونیم از زحمات مسئولین این انجمن " انجمن لپ تاپ" مخصوصا اقا اسفندیار که زحمات زیادی می کشند و بدون هیچ چشم داشتی اطلاعات خودشون رو در اختیار ما قرار می دهند تشکر کرده و سالی پر از موفقیت رو برای این دوستان ارزو کنیم...
:) :) :) :) :) :happy: :happy: :happy: :happy: :D
به نقل از Behrooz :
من هم براي ايشان آرزوي موفقيت و شادكامي دارم كه با وجود مشغله هاي فراوان اطلاعات بي نظير خود را نثار دوستان اين فروم مي كنند .
به نقل از Reza364 :
انشالله که سال جدید سال پر خیر و برکتی برای ایشون باشه و مثل همیشه شاهد حضور پربارشون باشیم و از اینجا دلزده نشن :)
به نقل از عادل :
من هم مجددا تبریک می گویم و از تمام زحمات ایشان تشکر می کنم.
به نقل از hasty.e.penhan :
بازم من دیر رسیدم :D
منم سال نو رو به اسفندیار عزیز که واقعا اینقده وقت و معلوماته خودشون رو وقف اینجا و کمک به ما فقیر بیچاره ها می کنن تبریک میگم .. امیدوارم سال خوبی رو در پیش داشته باشن و همیشه سایه شون بالا سر اینجا باشه ... من که واقعا مدیونشون هستم ...
ضمن تبریک مجدد سال نو, برای همه عزیزان آرزوی موفقیت می کنم ...
از لطف تمامی دوستان سپاس...:happy:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از adameh_bahal :
بله درسته
ولی ميخوام شما با توجه به چيزايی که من گفتم پيشنهاد بدين
دوست من....دور اون چند مدل را بخصوص توشیباهایی که گفتین را خط بکشین..چون با خواندن پست های بعدی شما که عادل خان زحمت جوای گویی را کشیدند متوجه شدم که منطبق با نیازهای شما نیست...
در مورد توشیبا باید qosimo انتخاب کنید و یا روی اپل سرمایه گذاری کنید...البته سونی هم یکی دو مدل دارد ولی با قیمتی گزاف..;)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از reza7610 :
سلام دوستان.من مشکلی دارم که ممنون میشم کمکم کنید.
یکی از دوستانم یه لب تاب داره با مارک acer که یک سالی کار کرده و من میخوام بخرمش.
زیر مانیتورش مارکش رو زده extensa6600 ولی رو برچسب جلو و ÷شتش زده 6601 .
من بار اولیه که میخوام لب تاب بخرم و نتونستم واسه این مدل قیمت گیر بیارم ÷س:
1- این مدل رو بخرم یا نه؟
2- تا چه قیمتی؟
3-این دستگاه ÷ورت کام نداره ولی من به این ÷ورت نیاز دارم.آیا در بازار وسیله ای واسه تبدیل usb به com هست؟
ممنون.
اصلا روی این مدل سرمایه گذاری نکنید چون به نفع شماست...;)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از MohammadR :
با وحود اینکه خیلی دیره من همینجا عیدو تبریک میگم! و از آقا اسفندیار به خاطر زحمات فراوانی که برای این قسمت و دیگر قسمتها کشیدن تشکر می کنم.
شما واقعا لطف دارید...:blush:
به نقل از Reza364 :
حالا دوماد خودش کجاست
21.gif
:lol: :lol: رفتم مراقبه کنم!!!
به نقل از hamidch2 :
دوماد رفته گل بچینه:happy: فکر کنم اینفدر اقا اسفندیار این مدت اذیت شدند که دیگه نمی یاند جواب تبریک ما رو هم بدهند:rolleyes:
نه والله!!!یه استراحت جانانه نیاز داشتم...:D
به نقل از Hiran :
سلام
من هم از آقای رئیس به خاطر زحماتی که می کشند، متشکرم.
ر.ک جواب سطر اول!!:D
به نقل از mahyar2020 :
من هم براي ايشان آرزوي شادكامي و سربلندي دارم .
تشکرات!!!!

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
خوب من دوباره در روز جمعه در خدمت عزیزان خواهم بود...تا حالا هم جواب دادم....امیدوارم ناقص نبوده باشه..:)
در ضمن یه بخش پرسش و پاسخ برای نوت بوک در همین ایام نوشتم و امروز پابلیش کردم...برید بخوانید و به روح پرفتوح من دعا کنید!!:lol: :lol:
عجیبه که تو این دو هفته فقط دو صفحه اینجا دیدم...:blink: !!!شکر که کسی موردی نداشته...:)
از عادل خان عزیز هم برای زحمتی که در جواب گویی می کشند ممنونم...:D
البته اینم از کرامات نوت بوک ایشون هست.....
یاد سریال کت جادویی رامبد جوان افتادم که چند سال پیش پخش می شد..:D ;)

بالا