StarSoheil
Registered User
اسفندیار جان شما اگه چیزی حدود 1.8 الی 2 میلیون پول برای لبتاپ در اختیار داشتین چه مدلی میخریدین؟! ( از بین سونی باشه بهتره ) ؟!
ها!!چه سوال جالبی!!به نقل از starsoheil :اسفندیار جان شما اگه چیزی حدود 1.8 الی 2 میلیون پول برای لبتاپ در اختیار داشتین چه مدلی میخریدین؟! ( از بین سونی باشه بهتره ) ؟!
ممنون قربان.به نقل از عادل :سلام...سال نو مبارک!!!
بهتر است که سوال را در تاپیک http://forum.persiantools.com/lastpostinthread38063.html کنید.
در مورد پورت:
پست 43 ام از این صفحه: http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=19848&page=3
یا به این لینک بروید: http://www.parslaptop.com/product_info.php?products_id=296
در مورد قیمت،باید مشخصات کامل دستگاه را بگویید.
جواب دادی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟؟؟؟به نقل از esfandiyar2002 :اصلا روی این مدل سرمایه گذاری نکنید چون به نفع شماست...![]()
خوب حالا سخت نگیرین.....امیدوارم گارانتیش مطمئن بوده باشه...به نقل از reza7610 :جواب دادی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟؟؟؟
آقا 600 چوق بالاش دادیم بدبخت شدیم رفتیم سی کارمون.![]()
اصلا همین الان از ÷نجره میندازمش بیرووووووووووون.![]()
![]()
نه! نخریدم! موندم چی بخرم!به نقل از esfandiyar2002 :عزیز جان به سوالات پینگلیش جواب داده نمی شه!!!:lol: :lol:
بالاخره خریدی یا نه؟!![]()
اسفندیار جان بگم گارانتی نداره منو نمیکشی؟؟؟؟به نقل از esfandiyar2002 :خوب حالا سخت نگیرین.....امیدوارم گارانتیش مطمئن بوده باشه...![]()
ممنون از اینکه وقت میزارید و منو در این زمینه بیشتر راهنمایی میکنید.به نقل از دانشجو :در پاسخ به starsoheil در بحث نقد و بررسی نوت بوکهای اعضا .
ببینید شما باید اطلاعات بیشتری در اختیار من بگذارید. ولی اجازه بدید کارتان را اسانتر کنم. شما به این سوالات
پاسخ بدهید :
1- آیا می خواهید که صفحه نمایش(SXGA+) 1400*1050 باشد یا فرقی نمی کند (با XGA) ؟
2- آیا می خواهید که کارت گرافیک داشته باشد ؟
3- آیا می خواهید که سی دی درایو در خود دستگاه باشد ؟
4- آیا می خواهید که عمر باطری زیاد باشد (یا باطری دومی به آن بیفزایید) یا نه ؟
5- آیا می خواهید که 2 ک. گ به پایین باشد یا نه ؟
6- آیا می خواهید که صفحه نمایش 14 یا 12 یا کمتر باشد ؟
7- آیا سی پی یو دو هسته ای می خواهید ؟
8 – آیا می توانید از خارج ایران خرید کنید (جدای از مساله قیمت ، می توانید کاستومایز کنید) ؟
بگذارید چند مثال بزنم :
مثلا اگر به 4 سوال اول جواب مثبت وبه 5 منفی بدهید و 14 اینچ هم باشد باید مدل Toshiba Tecra M4 را بخرید.
اگر به 4 و 5 پاسخ مثبت بدهید و سرعت قابل قبول داشته باشد ، آنگاه یکی از بهترین گزینه ها IBM X41 خواهد بود. (دستگاه بی نظیری است)
اگر علاوه بر 4 و5 (با مقداری تسامح) مورد 3 را می خواهید ، دستگاه Lifebook 4020 Fujitsu را باید بگیرید ( با Fujitsu Siemens LifeBook T4010 Notebook اشتباه نشود)
اگر علاوه بر این 7 را هم می خواهید , باید سراغ Toshiba Portage M400 بروید. ( البته باید کاستومایز نمایید یا .. ).
چند نکته :
1- صحبت در اینجا درباره تابلت های Convertible است (نه Slat) یعنی آنهایی که کی بورد دراند وصفحه نمایش آنها می چرخد و بر صفحه کلید می خوابد.
2- مدل های 14 اینچ که سرعت خوبی داشته باشد Acer 314 و Tecra M4 است ( البته Gateway هم دراد ولی .... ).
3- مدل هایی که کارت گرافیک دارد : سه مورد بالا به علاوه Acer 204TMi.
4- حرف آخر را شما باید بزنید و در این زمینه این سایت بسیار مفید است :
http://www.tabletpcreviewspot.com/
5- اگر آخرش یک پیشنهاد می خواهید : به نظر من به Tecra M4 توجه بیشتری نمایید.
PentiumM-760(Dothan-2.0B)512MB DDR2 (533MHz),60GB(5400rpm) SATA,14" SXGA+ Slim Tablet, DVD-Super-Multi (DL),NV MEP43L(64MB),Intel 11b/g (11ch),Bluetooth,TPM,,Tablet PC
البته Toshiba Portage M400 بسیار قابل توجه است (خصوصا با کاستومایز). البته به خاطر جدید بودنش هنوز ریویو درباره آن ندیدم. یک نگاه به این لینک بیندازید :
M400-S933 Microsoft® Windows® XP Tablet Edition 2005, Intel® Core™ Solo Processor T1300, 512MB DDR2, 80GB 5400rpm (S-ATA), CD-RW/DVD-ROM, 12.1” XGA, Intel® Graphics Media Accelerator 950, Intel® PRO/Wireless 3945ABG (802.11a/b/g), 3-year standard limited warranty.
http://www.toshibadirect.com/td/b2c...famoid=-26370&coid=-30603&poid=322697&seg=HHO
بازهم اگر کمکی از دستم بیاید در خدمتم.
بابا بی خیال.ما که دیگه مثل شما مایه دار نیستیم بریم حداقل 2600 دلار بدیم بریم لپتاپ سری sony tx17 بخریم.همین 2000 دلار هم زیادیهبه نقل از esfandiyar2002 :ها!!چه سوال جالبی!!اتفاقا دقیقا الان همین مقدار را دارم و در حال اقدام هم هستم...:lol: شما میتوانید افکار آدم را بخوانید؟!:happy:
dell latitude 820
fujitsu p7120
sony tx17
acer travelmate 8104
acer travelmate 8204
ibm think pad x60
کاملترین سوالی بود که جواب کاملی بهش دادم..:lol:![]()
البته امضای من هم فراموش نشه..![]()
به نقل از esfandiyar2002 :ها!!چه سوال جالبی!!اتفاقا دقیقا الان همین مقدار را دارم و در حال اقدام هم هستم...:lol: شما میتوانید افکار آدم را بخوانید؟!:happy:
dell latitude 820
fujitsu p7120
sony tx17
acer travelmate 8104
acer travelmate 8204
ibm think pad x60
کاملترین سوالی بود که جواب کاملی بهش دادم..:lol:![]()
البته امضای من هم فراموش نشه..![]()
خوب واضحه...به نقل از roozbeh :نه! نخریدم! موندم چی بخرم!
خوب..با تشکر از دانشجو بدلیل پاسخ خوبشان..به نقل از starsoheil :بابا بی خیال.ما که دیگه مثل شما مایه دار نیستیم بریم حداقل 2600 دلار بدیم بریم لپتاپ سری sony tx17 بخریم.همین 2000 دلار هم زیادیهخودمونیم هنوز که هنوزه دست از سر این مدلهای ایسر برنداشتی و کماکان جز یکی از گزینه های انتخابیت قرار داره.
![]()
من دو مدل رو پیدا کردم که به نظرم دیگه هر چیزی رو که من از یک لپتاپ انتظار داشتم برآورده میکنه.:happy:
دو مدل FE590PB و SZ140PD هست که از نظر مشخصات تقریبا مثل هم هستن و تنها چیزی که بینشون متمایز هست اینه که اولی دارای صفحه نمایش 15.5 اینچی هست ولی مدل دومی دارای صفحه نمایش 13.5 اینچی.
قیمت مدل اولی توی سایت سونی 1900 دلار و مدل دومی 1980 دلار که این 80 دلار هم فکر کنم بخاطر وزن کمتر مدل دومی هستش.
در کل میخواستم ببینم نظر شما در مورد این دو مدل چیه و اگه زحمتی نیست توی سایتهای معتبر برین ببینید این دو مدل چه امتیازی رو کسب کردن!
در ضمن میخواستم بدونم آیا این دو مدل در دبی پیدا میشه و اینکه آیا آمریکایی هست یا چینی؟!
و در آخر اینکه من تمام مطالب بخش F&Q نوت بوک رو مطالعه کردم اما آخر نفهمیدم CPU های اینتل مدل Duo Processor ویندوز ویستا 64 بیتی رو ساپورت میکنن یا نه؟!
...........
• Estimated Battery Life
Standard Battery: 2.0-4.0 hours13