esfandiyar2002
مدیر بازنشسته
خوب...به نقل از starsoheil :پس شما میفرمایین مدل SZ140PD از اون یکی دیگه خیلی بهتره؟! آخه من بخاطر اینکه صفحه نمایش این مدل 13.3 بود تو شک هستم که خوبه یا نه؟ به نظرتون صفحه نمایش کوچکتر باشه بهتره یا بزرگتر؟
راستی شما این اطلاعات رو که مثلا درایو رایتر رایتر اون مدل خیلی ضعیفه یا کارت گرافیکش ضعیفه رو از کجا میارین؟ آیا سایتی هست که در این مورد منو راهنمایی کنه؟
من از لبتاپی که میخوام بخرم این چیزا برام مهمه :
1- کیفیت صفحه نمایش
2- گرافیک بالا
3- سرعت بالا
4- ماندگاری هر چه بیشتر شارژ باطری
در ضمن آیا در همین مارک سونی شما برندی رو مد نظرتون هست که در رنج قیمت 1980$ از مارک SZ140PD سرتر باشه؟ممنون
اگه تماشای دی وی دی براتون زیاد مطرح نیست و یا زیاد اسناد مطالعه نمی کنید....صفحه نمایش 13.3 خیلی مناسبه...در ضمن تو انتخاب فقط صفحه نمایش مطرح نیست...
اطلاعات من بدلیل مدیریت در سایت نوت بوک فوروم و ارتباط با سایر همکاران و یوزرهای اونجا و مطالعه در نت بدست می یاد..البته من دانای کل نیستم و با پرسش های شما به اطلاعات ندانسته ام افزوده می شه!!
در ضمن من اطلاعات مفید را در همین بخش گذاشتم..اگه اونا را بدقت بخوانید اهل گشت و گذار هدفمند در نت باشین چیزی از من کم نمی یارین و حتی بهتر هم خواهید شد..:happy:
اون چهار فاکتور با هم فعلا با تکنولوژی امروز ناسازگار هستند..کیفیت بالای صفحه نمایش و بزرگی آن باطری را می نوشد..اضافه کنید کارت گرافیکی قوی و حرارت تولیدی و ....سرعت بالا هم یعنی پردازش بالاتر و بازهم برخلاف تصور کمی از عمر باطری شما نسبت به پردازنده های همتراز می کاهد..
با دید دسکتاپ انتخاب نوت بوک کمی پیچیده است...البته من در چند پست پیش چند نمونه در جواب سوال دوستی مطرح کرده بودم..
در نوت بوک چیزی بنام سر تر یا بهتر وجود نداره..این کلمات تنها ترفند های تجاری است که بخورد من و شما می دهند..بهتر است بگوییم کاراتر و یا قدرت مند تر..که اولی بیشتر بکار ما می آید تا دومی که مختص دسکتاپ است..
برای پاسخ به سوال آخر شما به اینجا یک سری بزنید و تفاوت را خودتان ببینید..ببینید چه چیزی الان به روز عرضه می شود و چه چیزی در تهران بخورد ما داده می شود؟!:blink:
http://www.sony-mea.com/vaio/portal.asp