• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از starsoheil :
پس شما میفرمایین مدل SZ140PD از اون یکی دیگه خیلی بهتره؟! آخه من بخاطر اینکه صفحه نمایش این مدل 13.3 بود تو شک هستم که خوبه یا نه؟ به نظرتون صفحه نمایش کوچکتر باشه بهتره یا بزرگتر؟
راستی شما این اطلاعات رو که مثلا درایو رایتر رایتر اون مدل خیلی ضعیفه یا کارت گرافیکش ضعیفه رو از کجا میارین؟ آیا سایتی هست که در این مورد منو راهنمایی کنه؟
من از لبتاپی که میخوام بخرم این چیزا برام مهمه :
1- کیفیت صفحه نمایش
2- گرافیک بالا
3- سرعت بالا
4- ماندگاری هر چه بیشتر شارژ باطری
در ضمن آیا در همین مارک سونی شما برندی رو مد نظرتون هست که در رنج قیمت 1980$ از مارک SZ140PD سرتر باشه؟ممنون
خوب...:D
اگه تماشای دی وی دی براتون زیاد مطرح نیست و یا زیاد اسناد مطالعه نمی کنید....صفحه نمایش 13.3 خیلی مناسبه...در ضمن تو انتخاب فقط صفحه نمایش مطرح نیست...;) خودتون که درک می کنید منظورم چیه..:)
اطلاعات من بدلیل مدیریت در سایت نوت بوک فوروم و ارتباط با سایر همکاران و یوزرهای اونجا و مطالعه در نت بدست می یاد..البته من دانای کل نیستم و با پرسش های شما به اطلاعات ندانسته ام افزوده می شه!!;)
در ضمن من اطلاعات مفید را در همین بخش گذاشتم..اگه اونا را بدقت بخوانید اهل گشت و گذار هدفمند در نت باشین چیزی از من کم نمی یارین و حتی بهتر هم خواهید شد..:happy:
اون چهار فاکتور با هم فعلا با تکنولوژی امروز ناسازگار هستند..کیفیت بالای صفحه نمایش و بزرگی آن باطری را می نوشد..اضافه کنید کارت گرافیکی قوی و حرارت تولیدی و ....سرعت بالا هم یعنی پردازش بالاتر و بازهم برخلاف تصور کمی از عمر باطری شما نسبت به پردازنده های همتراز می کاهد..
با دید دسکتاپ انتخاب نوت بوک کمی پیچیده است...البته من در چند پست پیش چند نمونه در جواب سوال دوستی مطرح کرده بودم..
در نوت بوک چیزی بنام سر تر یا بهتر وجود نداره..این کلمات تنها ترفند های تجاری است که بخورد من و شما می دهند..بهتر است بگوییم کاراتر و یا قدرت مند تر..که اولی بیشتر بکار ما می آید تا دومی که مختص دسکتاپ است..;)
برای پاسخ به سوال آخر شما به اینجا یک سری بزنید و تفاوت را خودتان ببینید..ببینید چه چیزی الان به روز عرضه می شود و چه چیزی در تهران بخورد ما داده می شود؟!:blink:
http://www.sony-mea.com/vaio/portal.asp

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از subzero :
من سه چهار صفحه از این تاپیک رو خوندم. ولی ببینم هیچ کدوم از این دوستانی که اینجا نوشتن ال سی دی یه لپ تاپ ایسر رو کنار یه مدل توشیبا یا ایسوس در حال کار دیدند؟" یا به مشکلی در رابطه با اینکه هیچ کدوم از مدلهای سونی هیچ کارت حافظه ای به غیر از استاندارد سونی رو پشتیبانی نمیککند برخوردن؟ یا اینکه لپتاپهای آی بی ام موجود در ایران بسیار بسیار کیفیتشون پایینه رو در عمل بهش برخوردن؟ یا اینکه لپتاپهای dell پشتیبانی ضعیفی در ایران دارن؟ از لحاظ کیفیت نمایش لپتاپهای ایسر بسیار کیفیت پایینی دارن یعنی اگر کنار یه لپ تاپ ایسوس یا توشیبا بهشون نگاه کنی بسیار فاحش خواهد بود تا اونجا که من خریدن ایسر رو مساوی با پول دور ریختن میدونم. اینجا به review های سی نت اشاره شده. سی نت همون سایتیه که به همه عالم استفاده از یکی از ضعیفترین آنتی ویروسهای دنیا (نورتون) رو توصیه میکنه و اسمی از قویترینها (kaspersky, bitdefender) نمیبره فقط به یه دلیل ساده که همانا جنبه مادی قضیه باشه. اگر دنبال review قابل اعتماد میگردین سراغ فورومها برید نه سی نت. در ضمن به نظر من با توجه به جمیع جهات الآن برای خرید لپ تاپ در ایران فقط باید به یکی از برندهای toshiba یا Asus فکر کرد. البته نهایتاً صلاح مملکت خویش خسروان دانند ولی هر کاری میکنید ایسر نخرید. در ضمن من از مشخصات و کیفیت و کارکرد FujitsuSiemens کاملاً بی اطلاعم.
ارادتمند همگی
خوب دوست من.....اطلاعات شما تا حدود بسیاری درست است....علت بروز نکردن مشکلات فوق و یا نپرسیدن آنها در این است که هنوز در ابتدای راهیم و اینکه کاربر حرفه ای نوت بوک(سوای نگاه به دسکتاپ)به حدی نرسیده که بتوان از تجارب گرانبهای هر کاربر همانند فوروم های خارجی بخوبی بهره جست...
ذکر یک نکته هم ضروری است...کیفیت نوت بوک تنها بر اساس اسلات دی وی دی و یا مثلا تعداد پورت سنجیده نمی شود....عوامل بسیاری دخیل است....سعی بر آن بوده که با نگاهی کلی به مطلب پرداخته شود و سپس به جزئیات وارد شویم..ضمن اینکه در وهله اول باید نگاه به موضوع نوت بوک اصلاح شود..هنوز هم وقتی در حال خرید یک نوت بوک هستیم فکر می کنیم بهترین و بالاترین هارا می توان همانند دسکتاپ انتخاب کرد در حالی که تقریبا این امر در نوت بوک مصداق عینی ندارد...
مدل نوت بوک های ایسری که شما پیشنهاد کردین و در بازار موجود است را با مدلهای ایسوس که جوانتر بوده و بتازگی توسط نمایندگی نسبتا فعال آن شرکت تجارت و توسعه رایانه عرضه شده را یکسان در نظر نگیرید....
شما بایستی بدون کلی گویی به ذکر مدلی بپردازید که آن را با سایر مدلهای مورد نظر خود مقایسه می فرمایید...
ضمن اینکه من می توانم مدلهایی از ایسر را به شما معرفی کنم که در کیفیت تصویری دست کمی از مدلهای ذکر شده توسط شما ندارند فقط در بازار تهران موجود نیستند..ضمن اینکه بتنهایی نمی توان صرفا کیفیت تصویری را دال بر برتری نوت بوک دانست....
ایسر برای هر بودجه ای یک نوت بوک می سازد..فقط انواعی که در بازار تهران موجود هستند مثالی از همگی مدلهای موجود نیست..
نوت بوک های فوجیتسو زیمنس هم کیفیت تصویری مناسبی دارند و پایداری نسبتا مناسب به لحاظ هزینه ای که می کنید از خود دارند..
در مورد سینت نیز کاملا موافقم...قبلا هم اشاره کرده بودم که در برخی و نه بسیاری موارد نمی توان چشم و گوش بسته تمامی مطالب فوق را قبول نمود..

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از subzero :
آقا این منبعی که معرفی کردی سایت جالبیه، ممنون. ببین مثلاً میگن فلان محصول انتخاب سردبیر فلان مجله است، این یه تبلیغ محضه و مطمئن باشید که صرفاً پولی که بابت تبلیغ به جیب مجله میره باعث این انتخاب میشه. من 5 سال تمام از آنتی ویروس نورتون استفاده کردم و وقتی ورژن 2006 رو نصب کردم که از همه آشغالتره دیگه به کلی اعصابم رو به هم ریخت و به پیشنهاد یکی از دوستان Kaspersky ریختم. باور کنید چه در قدرت و چه در سرعت اصلاً با نورتون قابل مقایسه نیست. آپدیتش هم بسیار راحت تر و بی دردسرتر از نورتونه. هرچی سایتهای مجله ها رو نگاه کردم، هیچی ازش نگفته بودن ولی تمام کاربرها توصیه میکردن. همون سایت سی نت آنتی ویروس ZoneAlarm رو به شدت توصیه میکرد که برخلاف فایروالش اصلاً محصول بدردخوری نیست و از آنتی ویروسهای مجانی هم ضعیفتر عمل میکنه. یا مک آفی رو که واقعاً سیستم رو خفه میکنه و سرعت رو میگیره. راجع به لپتاپ هم همینه. راستش من با ایسوس یا به گفته نمایندگی اسوس، توشیبا، ایسر، دل و کامپک کار کردم. بین اینها اسوس و توشیبا واقعاً یه سر و گردن بالاترن و اگر توصیه منو بخواین اسوس رو پیشنهاد میکنم، به این دلیل که پایداری سیستم به مراتب بیشتره اونهم به خاطر اینه که اسوس خودش تولیدکننده قطعه است و توشیبا نه. این باعث هماهنگی بیشتر کل سیستم و در نهایت پایداری بیشتر سیستم میشه. البته فکر کنم که کسانی که کار سنگین با لپتاپ کردن با من موافق باشن که پایداری یه لپتاپ هرچقدر هم خوب باشه به پای یه سیستم دسکتاپ خوب نمیرسه و گاهی برنامه ها به ندرت کراش میکنند. در ضمن میکروفون و دوربین های داخلی اسوس کیفیت خوبی دارن و باعث میشه که از همراه داشتن و قطع و وصل کردن دوربین و میکروفون خلاص باشین. اسوس نسبت به توشیبا درایوهای لپتاپهاش یه کمی ضعیفتره، صدای اسپیکرهاش ضعیفتره و کیفیت صفحه نمایش هم بطور نامحسوسی از توشیبا کمتره ولی خیلی جزیی. در ضمن توشیبا از نظر طراحی یه کمی بهتره. البته اینها رو بطور عمومی گفتم و مدل به مدل ماجرا فرق میکنه. شما باید بین این قوت و ضعفها به نسبت کاربردتون انتخاب کنین. مثلاً من چون یه سیستم خونگی دارم و بیشتر با اون کار میکنم زیاد صدای اسپیکر و قدرت درایو برام مطرح نیست و کیفیت نمایش هم فرق فاحشی نداره و به همین دلیل اسوس رو انتخاب میکنم. در مورد خرید یه لپتاپ این نکات رو در نظر داشته باشین:
.......................
همین
دوست خوبم..اشاراتی هرچند گذرا و پراکنده در صفحات قبلی شده بود...فقط شما چند صفحه طبق گفته خودتان مطالعه نموده اید...
ولی از بیان کامل و جامع شما بسیار لذت بردم...بسیار از وقتی که برای تایپ گذاردید متشکرم...:happy:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از starsoheil :
اسفندیار جان کجایی که یادت بخیر!!! فکر کنم توی سال 84 بیشتر به این تاپیک سر میزدیا!!!
شرمنده می فرمایید..:blush: دوستان خوب دیگری نیز هستند...مطالب خوبی هم به یادگار در این فوروم هست...:)
احساس می کنم هرچه کمتر حضور داشته باشم..راه برای سایر دوستان هم هموار خواهد شد که راحت تر پست بزنند و صحبت کنند..ضمن اینکه کاربران خوبی نیز داریم..ولی ظاهرا سنگینی سایه حضور من باعث شده که احتیاط بیشتر بشه و خواننده بیشتری داشته باشیم..;)
فقط یک نکته یادم رفته و اون اینکه می خواستم توجه شما را به مطالب مجله هفتگی عصر ارتباط در آخرین شماره پارسال جلب کنم که کلی در مورد حضور وایو در ایران نوشته بود و کلی هم تبلیغات و اغلاط فاحش در ارائه اطلاعات در آن بچشم می خورد..واقعا جای تاسف است که این روزنامه در مورد نوت بوک(زمینه ای که به جرات می توانم اظهار نظر بکنم)با چنین خلا اطلاعاتی مواجه است..:( اصلا در حد و انتظار واقعی آن نبود..این آقای نیما رسول زاده عزیز که می فرمایند مطلب ایشان در cnn گفته شده و یا در نیوزویک ذکر می شود واقعا نظارتی تام و فعال بر مطالب منتشره از بخش های مختلف روزنامه خود دارند؟!:eek: اگر فرصتی باقی بوده باشد و عمری...حتما به این مورد خواهم پرداخت...نه به آن راهنامی دو شماره ای نوت بوک و نه به این مطلب...شاید هم اصول ژورنالیستی این چنین است و نباید انتظار تخصصی از یک مطبعه عمومی آی تی داشته باشیم؟!ضمن اینکه واقعا به این مرد احترام می گذارم و کارشان را ستایش می کنم..;)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از hamedsf :
سلام
در پست های قبلی، در مورد کاربردی که برای لپ تاپ مورد نظرم هست صحبت کردم. از فوجیتسو زیمنس مدل زیر نظرم رو جلب کرد. می خوام نظر سایر دوستان رو هم در موردش بدونم
Model:Amilo Pro V-2035
CPU: CELERON M 1.6GHz
L2 Cache: 1024 KB
RAM: 512 MB DDR2
HARD: 60 GB SATA 5400 RPM
Drive: DVD/RW DUAL
LCD: 15'' XGA
Graphic Card: 64 MB SHARE
Modem: 56 KB/S
Lan Card: 10/100
Wireless: 802.11 b/g
Operating System: XP HOME- WITH RECOVERY CD
Port: 1 x type I/II PC Card slot, 4 x USB 2.0, 1 x IEEE 1394, 1 x VGA, 1 x modem RJ-11, 1 x LAN RJ-45, 1 x headphone out, 1 x microphone in, 1 x DC-in
Weight: 2.65 KG
Battery Life: 2.5 H

بلوتوث نداره. امکانات ارتباطیش هم زیاد قوی نیست به نظرم. در سایت بهین قیمتش نزدیک 800 تومان هستش. لطفا نظرتون رو در مورد این مدل بگید. فعلا دارم دنبال مدل هایی که ارتباط قوی تری داشته باشن می گردم. راستی از نظر وزن هم توی همین مایه ها قابل قبوله !
کاملا بدون شرح!!!!:D دوست من اگر از نظر هزینه مشملی ندارید مدل دیگری انتخاب کنید..بقدری خوب موشکافی نمودید که من در جواب گویی نیازی به وب گردی نیافتم..سپاس از دقت شما..:happy:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از darya_s :
جناب subzero خیلی مرتب و دسته بندی شده مطالبشون رو بیان کردند، دستتون درد نکنه. اگه میشه لطف کنید در مورد "پورت فایر وایر" یه توضیحی بدید. چی هست اصلا، یا شاید هم باید بپرسم اسم دیگرش چی هست، ممنون.
یه زحمت دیگه هم داشتم: شما که "توانایی خواندن کارتهای مختلف" رو به عنوان یک نکته مهم بیان کردید، لطف کنید نام و کاربرد کارتهای مختلف رو بیان کنید و بگید که توی specification لپ تاپها دنبال چه عنوانی باشیم که بفهمیم کدام کارتها را می خواند.

ببخیشد که سوالام زیاد شد.
باز هم ممنون
ilink یا ieee1394....البته الان شماره جدید تر آن نیز که میزان انتقال سرعت دیتای بالایی نیز دارد وارد شده..
بیشتر برای انتقال حجم عظیمی از دیتا(مجموعه فایلهای صوت و تصویر) از مثلا کمکودر یا دوربین فیلم برداری به نوت بوک یا رایانه بکار می رود..که در مدت زمان کمتری نسبت به انتقال آن از پورت های دیگر وقت می برد و امکان بروز ارور در انتقال داده نیز تقریبا صفر است.
البته در بخش مفاهیم به این مورد پرداخته بودم..;)
راستی شما بالاخره نوت بوک دلخواه خود را خریدید؟!راستی اون tx17 را که فرمودید پیدا نکردین را در ایران رهجو خودم بشخصه دیدم و بدست گرفتم....;) واقعا یک تکه جواهر است!!:D حالا tx27 هم در راه است..;)

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به من در خرید نوتبوک کمک کنید

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به آقا اسفندیار و دوستان عزیز
اینجانب بهنام سرفرازی مقیم مشهد با بودجه 1.5 میلیون تومان و با شرایط قسطی میخواهم نوتبوک بخرم .
انتخاب خود بنده تویین هد دیورابوک مدل 15 بی است که از ویژگی های آن میتوان به قابل ارتقا بودن ، فروش اقساطی ، و تعویض با مدل جدید تر است . اما این نوتبوک دارای پردازنده 32 بیت سنترینو دوتان بوده لذا ویندوز ویستا قابل نصب بر روی آن نیست . نظر شما در مورد این نوتبوک چیست و چه پیشنهاد میکنید .
همچنین ایسر اسپایر نیز در نظرم هست ؟
کدامیک بهتر است و در غیر اینصورت چه پیشنهاد میکنید ؟
گرچه برای مشکل 64 بیت بودن فکر کنم خود همین شرکت تویین هد مدل جدیدتری را ارائه کنه .
اگه میشه نظر خود را به من بگویید .

subzero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از darya_s :
جناب subzero خیلی مرتب و دسته بندی شده مطالبشون رو بیان کردند، دستتون درد نکنه. اگه میشه لطف کنید در مورد "پورت فایر وایر" یه توضیحی بدید. چی هست اصلا، یا شاید هم باید بپرسم اسم دیگرش چی هست، ممنون.
یه زحمت دیگه هم داشتم: شما که "توانایی خواندن کارتهای مختلف" رو به عنوان یک نکته مهم بیان کردید، لطف کنید نام و کاربرد کارتهای مختلف رو بیان کنید و بگید که توی specification لپ تاپها دنبال چه عنوانی باشیم که بفهمیم کدام کارتها را می خواند.

ببخیشد که سوالام زیاد شد.
باز هم ممنون
اولاً که پورت فایروایر اسم مصطلح برای پورت IEEE 1394 هست، وقتی تو مشخصات این کد رو میبینید بدونید که فایروایر داره. ثانیاً کارتهای مختلف حافظه استانداردهای متفاوتی دارند. معروفترینهاش اینهاست: SD Memory که تقریباً رایج ترینه (به خاطر اندازه کوچک)و اکثر mp3 playerها و گوشی های موبایل و دوربین ها ازش استفاده میکنن. MMC که یه کمی قدیمی تره و گوشی های موبایل یه کم قدیمی تر ازش استفاده میکنند، CF که معمولاً در دوربین های دیجیتال جدی ازش استفاده میشه، XD که دوربین های فوجی (و فکر میک نمکاسیو) ازش استفاده میکنند و بالاخره Memory Stick و Memory Stick Pro که مختص دستگاههای تولید سونی هست و فکر میکنم که شرکتهای دیگه اصلاً کارتخوان براش نمیزنند، همونطور که سونی کارتخوان برای استانداردهای غیرخودش رو روی لپتاپهاش ارائه نمیکنه. داشتن کارتخوان به این درد میخوره که شما لازم نیست mp3 player یا دوربین رو با کابل به لپتاپ وصل کنید بلکه کارت رو مستقیم به لپتاپ میزنید. معمولاً روی لپتاپها میزنه Memory Reader 4 in 1 یعنی همه کارتهای حافظه رو ساپورت میکنه.
در ضمن من اصلاً با Fujitsu Siemens هیچگونه آشنایی ندارم یعنی اصلاً از کیفیت و کارکردش به کل بیخبرم. کسی که قصد خرید این مارک رو داره باید از کسی بپرسه که از دستگاههای این شرکت استفاده کرده یا اینکه فورومهایی رو بخونه که دارندگان این مارک راجع بهش بحث کردن.
آقای اسفندیار عزیز من بعد از زدن پست پاسخهای شما رو دیدم، ممنون از توجهتون. در مورد پورت فایروایر توضیح داده بودین و من دوباره کاری کردم. ضمناً من ذکر کرده بودم که من این مطالب رو بصورت عمومی میگم و مدل به مدل ماجرا فرق میکنه. میدونید من یه خاصیتی رو برای دستگاههای الکترونیکی قائلم که در هیچ لیست مشخصاتی نمیشه بهش برخورد و اونهم وسواس تولیدکننده در کیفیت دستگاه هست. بطور مثال متاسفانه در بازار ما برند گیگابایت داره بشدت فروش میکنه ولی بشدت کیفیت همه قطعاتش پایین هست که اینجا جای بحث راجع بهش نیست. من فکر میکنم که اصولاً کاربرد فروم استفاده از تجربیات کاربرهاییه که با دستگاه کار کردن و در طول زمان کارکرد رو تست کردن. وگرنه لیست مشخصات رو براحتی با یه وبگردی مختصر میشه بدست آورد. و این روزها هیچ کدوم از ما به راحتی نمیتونیم از بار سنگین تبلیغات فرار کنیم.
ارادتمند همگی

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
:

laptop1.jpg

laptop2.jpg

laptop3.jpg
:wacko:

laptop4.jpg

laptop5.jpg

laptop6.jpg

laptop7.jpg

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
به نقل از esfandiyar2002 :
خوب...:D
اگه تماشای دی وی دی براتون زیاد مطرح نیست و یا زیاد اسناد مطالعه نمی کنید....صفحه نمایش 13.3 خیلی مناسبه...در ضمن تو انتخاب فقط صفحه نمایش مطرح نیست...;) خودتون که درک می کنید منظورم چیه..:)
اطلاعات من بدلیل مدیریت در سایت نوت بوک فوروم و ارتباط با سایر همکاران و یوزرهای اونجا و مطالعه در نت بدست می یاد..البته من دانای کل نیستم و با پرسش های شما به اطلاعات ندانسته ام افزوده می شه!!;)
در ضمن من اطلاعات مفید را در همین بخش گذاشتم..اگه اونا را بدقت بخوانید اهل گشت و گذار هدفمند در نت باشین چیزی از من کم نمی یارین و حتی بهتر هم خواهید شد..:happy:
اون چهار فاکتور با هم فعلا با تکنولوژی امروز ناسازگار هستند..کیفیت بالای صفحه نمایش و بزرگی آن باطری را می نوشد..اضافه کنید کارت گرافیکی قوی و حرارت تولیدی و ....سرعت بالا هم یعنی پردازش بالاتر و بازهم برخلاف تصور کمی از عمر باطری شما نسبت به پردازنده های همتراز می کاهد..
با دید دسکتاپ انتخاب نوت بوک کمی پیچیده است...البته من در چند پست پیش چند نمونه در جواب سوال دوستی مطرح کرده بودم..
در نوت بوک چیزی بنام سر تر یا بهتر وجود نداره..این کلمات تنها ترفند های تجاری است که بخورد من و شما می دهند..بهتر است بگوییم کاراتر و یا قدرت مند تر..که اولی بیشتر بکار ما می آید تا دومی که مختص دسکتاپ است..;)
برای پاسخ به سوال آخر شما به اینجا یک سری بزنید و تفاوت را خودتان ببینید..ببینید چه چیزی الان به روز عرضه می شود و چه چیزی در تهران بخورد ما داده می شود؟!:blink:
http://www.sony-mea.com/vaio/portal.asp
باز خدا پدرتون رو بیامرزه دوباره یک دستی به سر و روی این تاپیک کشیدین.گفته بودین اگه زیاد DVD نگاه نمیکنم یا زیاد با اسناد کار نمی کنم صفحه 13.3 اینچی مناسبه.حالا میخوام ازتون بپرسم مگه با صفحه 13.3 اینچی مگه نمیشه DVD نگاه کرد یعنی خیلی کوچیکه؟! در ضمن بیشتر کار من با نوتبوک اتصال به اینترنت و کارهای گرافیکی هستش.
در ضمن من یک مدلی پیدا کردم که دیگه ویندوز ویستا رو هم ساپورت میکنه اینم لینکش :
http://www.sonystyle.com/is-bin/INT...ies&ProductSKU=VGNSZ140PC&TabName=specs&var2=

میخوام ببینم آیا همچین مدلی در دبی موجود هست و دیگه اینکه نظرتون رو در مورد این مدل میخوام بدونم.

راستی این لینکی که دادین ( http://www.sony-mea.com/vaio/portal.asp ) در رابطه با نوتبوک های سونی ارائه شده در آسیا هست یا ؟!

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از starsoheil :
باز خدا پدرتون رو بیامرزه دوباره یک دستی به سر و روی این تاپیک کشیدین.گفته بودین اگه زیاد DVD نگاه نمیکنم یا زیاد با اسناد کار نمی کنم صفحه 13.3 اینچی مناسبه.حالا میخوام ازتون بپرسم مگه با صفحه 13.3 اینچی مگه نمیشه DVD نگاه کرد یعنی خیلی کوچیکه؟! در ضمن بیشتر کار من با نوتبوک اتصال به اینترنت و کارهای گرافیکی هستش.
در ضمن من یک مدلی پیدا کردم که دیگه ویندوز ویستا رو هم ساپورت میکنه اینم لینکش :
http://www.sonystyle.com/is-bin/INT...ies&ProductSKU=VGNSZ140PC&TabName=specs&var2=

میخوام ببینم آیا همچین مدلی در دبی موجود هست و دیگه اینکه نظرتون رو در مورد این مدل میخوام بدونم.

راستی این لینکی که دادین ( http://www.sony-mea.com/vaio/portal.asp ) در رابطه با نوتبوک های سونی ارائه شده در آسیا هست یا ؟!
دوست خوبم..:D با اون صفحه نمایش که شما فرمودین می تونین دی وی دی تماشا بفرمایین...کاملا مسئله سلیقه ای هستش...:D منتها من بسته به تجاربم می بینم که کاربران چندان از این مطلب راضی نیستن..حتی یک بار که در بازارچه مطرح کرده بودم که من حتی دی وی دی های خودم را در نوت بوک 14 اینچی خودم می بینم انگاری دنیا روی سر دی وی دی بازان خراب شد....:lol: نمیشه که همه پلاسمای 42 اینچی به بالا داشته باشند که..;)
در مورد اون مدل که شما فرمودین....کلا سری SZ در سونی بعد از مدلهای اولترا پرتابل یکی از موفق ترین مدلهای فروش و بازار یابی محسوب می شوند...:happy: بعنوان مدلهای پرتابل طبقه بندی می شوند.بلی این مدل ویستا را پشتیبانی می کند ولی از تمامی امکانات گرافیکی ویستا پشتیبانی نمی کند.می توانید به همان آدرسی که خدمت شما دادم ایمیل زده و جویا شوید که آیا چنین مدلی را می توانند درخواست نمایند یا خیر؟!:)

بلی مدلهای سایت فوق در آسیا وجود دارند....یعنی شما می توانید در سایت سونی در کشورهای آسیایی نیز آنها را بیابید..:)

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
راستی شما بالاخره نوت بوک دلخواه خود را خریدید؟!راستی اون tx17 را که فرمودید پیدا نکردین را در ایران رهجو خودم بشخصه دیدم و بدست گرفتم.... واقعا یک تکه جواهر است!! حالا tx27 هم در راه است..

نه هنوز نخریدم. ولی احتمالا تا دو سه هفته دیگه میخوام بخرم اگه پولش جور بشه :D
راستش در مورد مدلش هم هنوز تصمیم نگرفتم، من که تنبلم و پایتخت برو نیستم اما این DELL INSPIRON 710m رو یکی از همکاران تازگی گرفته و دیدمش. صفحه اش گرچه از نظر اندازه زد توی ذوقم (تصوری از 12 اینچ نداشتم!) اما کیفیتش خیلی خوب بود. کلیداش هم اندازشون خوبه ولی خوب بعضی دکمه ها رو نداره، مهمترین اونها از نظر من Page up,Down هست.
از نظر کارکرد هم چون زیاد باهاش کار نکرده بود نظری نداد، باید صبر کنم تا بیشتر باهاش کار کنه.

شما که این سونی tx17 رو دیدید، قیمتش رو هم پرسیدید؟ چند هست بالاخره؟ من تا 1,400 بیشتر نمیتونم بدم :blush:
توی این قیمتها مدل دیگری پیدا نکردم که زیر 1.8 کیلوگرم وزنش باشه و قیمتش هم توی این رنج باشه.
هنوز هم محتاج کمک و راهنمایی هستم.
(امیدوارم پولش زودتر دستم بیاد و بگیرم و شما از شر من راحت بشید:p )

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
به نقل از esfandiyar2002 :
دوست خوبم..:D با اون صفحه نمایش که شما فرمودین می تونین دی وی دی تماشا بفرمایین...کاملا مسئله سلیقه ای هستش...:D منتها من بسته به تجاربم می بینم که کاربران چندان از این مطلب راضی نیستن..حتی یک بار که در بازارچه مطرح کرده بودم که من حتی دی وی دی های خودم را در نوت بوک 14 اینچی خودم می بینم انگاری دنیا روی سر دی وی دی بازان خراب شد....:lol: نمیشه که همه پلاسمای 42 اینچی به بالا داشته باشند که..;)
در مورد اون مدل که شما فرمودین....کلا سری SZ در سونی بعد از مدلهای اولترا پرتابل یکی از موفق ترین مدلهای فروش و بازار یابی محسوب می شوند...:happy: بعنوان مدلهای پرتابل طبقه بندی می شوند.بلی این مدل ویستا را پشتیبانی می کند ولی از تمامی امکانات گرافیکی ویستا پشتیبانی نمی کند.می توانید به همان آدرسی که خدمت شما دادم ایمیل زده و جویا شوید که آیا چنین مدلی را می توانند درخواست نمایند یا خیر؟!:)

بلی مدلهای سایت فوق در آسیا وجود دارند....یعنی شما می توانید در سایت سونی در کشورهای آسیایی نیز آنها را بیابید..:)
ممنون اسفندیار جان.در کل میخواستم ببینم نظرتون راجع به این مدلی که ویستا رو پشتیبانی میکنه چیه!!!

راستی در مورد ایمیل زدن به اون سایت میشه شما زحمتشو بکشین و ببینید آیا این مدل در دبی هست و قیمتش چنده؟!

راستی منظورتون از مدلهای پرتابل چیه؟!

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
راستی چرا مدلهایی که در سایت http://www.sony-mea.com/vaio/portal.asp هست در سایت اصلی سونی اصلا وجود نداره؟!

مثلا انتخاب من مدل SZ140PC از سایت سونی بود ولی توی این سایت اصلا این مدل نیست و فقط از این سری مدل SZ17NP و SZ11NP هستش! حالا کدوم مدل بهتره؟ اونی که در سایت اصلی سونی هست یا اونی که در سایت آسیا هست؟ و آیا این مدلهایی که در سایت http://www.sony-mea.com/vaio/portal.asp هست ساخت کشور آمریکا هست یا چین!

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از darya_s :
نه هنوز نخریدم. ولی احتمالا تا دو سه هفته دیگه میخوام بخرم اگه پولش جور بشه :D
راستش در مورد مدلش هم هنوز تصمیم نگرفتم، من که تنبلم و پایتخت برو نیستم اما این DELL INSPIRON 710m رو یکی از همکاران تازگی گرفته و دیدمش. صفحه اش گرچه از نظر اندازه زد توی ذوقم (تصوری از 12 اینچ نداشتم!) اما کیفیتش خیلی خوب بود. کلیداش هم اندازشون خوبه ولی خوب بعضی دکمه ها رو نداره، مهمترین اونها از نظر من Page up,Down هست.
از نظر کارکرد هم چون زیاد باهاش کار نکرده بود نظری نداد، باید صبر کنم تا بیشتر باهاش کار کنه.

شما که این سونی tx17 رو دیدید، قیمتش رو هم پرسیدید؟ چند هست بالاخره؟ من تا 1,400 بیشتر نمیتونم بدم :p )
والله در ایران رهجو 2.200 قیمت می داد..:blink:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از starsoheil :
ممنون اسفندیار جان.در کل میخواستم ببینم نظرتون راجع به این مدلی که ویستا رو پشتیبانی میکنه چیه!!!
راستی در مورد ایمیل زدن به اون سایت میشه شما زحمتشو بکشین و ببینید آیا این مدل در دبی هست و قیمتش چنده؟!
راستی منظورتون از مدلهای پرتابل چیه؟!
منظور شما اگه توانایی پشتیبانی از ویستا باشه که در پست قبلی گفتم..ولی اگه منظورتان خود نوت بوک هست باید بگم که کارکردی بسیار مناسب داشته که البته گرانبها هم هست...در پست قبلی هم گفتم که این دسته پرتابل بعد از اولترا پرتابل از موفق ترین سری سونی محسوب می شود.;)
مدلهای پرتابل بین اولترا پرتابل و میدیوم قرار می گیرند...در دسته بندی نوت بوک در بخش مفاهیم اشاره کرده ام..
در مورد ایمیل هم چشم..ببینم آیا جواب می دهند؟تجربه ای که دارم اینکه با اکراه جواب می دهند..من ارسال می کنم خیالتان آسوده باد!!

بالا