• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از hasty.e.penhan :
سلام به همه دوستان عزیز ..
به قول معروف رسیدم به دقیقه نود برای خرید ...
فقط 1 سوال موند برام .. دیگه اینجا مزاحمتون شدم ...
اونم اینکه این 2 مدل چه فرقی با هم دارن ؟؟

Acer TravelMate 8104AWLMi

Acer TravelMate 8104WLMi-XPP
اینم آدرسش :http://us.acer.com/acereuro/page4.d...aram=US&LanguageISOCtxParam=en&crc=2831785082
ممنون از همتون
خوب ضمن خوش آمد گویی:
XP PROFFESIONAL یا همان حرفه ای..منظور در نسخه قبلی خانگی است..;)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از tbooti :
من بعد از یه ماه تحقیق و بررسی ;) به این نتیجه رسیدم که بهترین چیزی که میتونم بگیرم acer aspire 5672 هست.
البته اول acer travermat 8204 رو پیدا کردم ولی بعد دیدم تقریبا با همین امکانات میتونم acer aspire 5672 رو بگیرم.
بعدش این لیست شمارو دیدم.حالا لطفا طوری مزایای 8204 رو نصبت به 5672 بگین که قیمت زیاد 8204 توجیه بشه.
ضمنا من سر گنج ننشستم ولی اگه قانع بشم گنجم پیدا میکنم تا 8204 بخرم. :p
راستی من تمام فروم های این سایت و cnet و pcworld و ....... خوندم. :happy:

یه چیز دیگه ... ظاهرا این دو مدل تو ایران نیس. بعدا یه فکری هم واسه پیدا کردنش میکنم...!!!

پیشاپیش ممنوووووون.
مدل های اسپایر بیشتر مد نظر کسانی است که مولتی مدیا کار هستند تا صاحبان دیگر مشاغل حرفه ای...
مدل تراول میت بیشتر مد نظر تجار و بازرگانان و افرادی است که یک رایانه قوی بدون اتصالات جانبی اضافی و مناسب می خواهند...
در مدل های تراول میت شما با تنوع غنی پورت های جانبی و عملکرد بهتر دستگاه از نظر کارایی نسبت به مدل قبلی (چندان برای یک کاربر معمولی محسوس نیست)همچنین نوع پردازنده دو هسته ای آن(به مدل پردازنده توجه کنید)و نوع متفاوت کارت گرافیکی مواجهید....;)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از omid1974 :
سلام دوستان

مي خواستم بدونم كسي در مورد اين مدل اطلاعاتي داره
ACER ASPIRE 5504 ZWXMi Centrino 2.0 Ghz. 512MB 80GB DVD/RW 14.1"Bright BT WiFi ATI 256MB XP HE 1 Year 4199

البته اين قيمت دبي هست ٤١٩٩ درهم يعني حدود ١٠٥٠٠٠٠٠ ريال . البته من بيشتر به علت وزنش اونو انتخاب كردم يعني ٢/٢ كيلو

در مورد اين دو مدلم اگه اطلاعاتي دارين لطفا بم بدين
ACER ASPIRE 3214 WXMi Centrino 2.0 Ghz. 512MB 80GB DVD/RW 14.1" Wide BT IR WiFi 128MB XP HE 1 Year 4795
ACER ASPIRE 5612 WLMi CoreDuo T2300 1.66 512MB 80GB DVD/RW 15.4"Bright BT -- WiFi ATI 64MB XP HE 1 Year 5299

ممنون
اميد
دوست من..بهترین اطلاعات کلی و عمومی را می توانید در سایت سینت و یا آسیا سی نت بیابید...من متوجه نشدم منظور شما از اطلاعات مشمول چه چیزی بوده...:blush: می توانید بفرمایید چه مشخصه ای در این سه مدل یافته اید که نظر شما را جلب نموده که بهتر بتوان تبادل نظر نمود..:)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از reza7610 :
سلام.
دوستان بالاخره ما این extensa 6601 رو خریدیم.با هزار بدبختی هم یه تبدیل usb به سریال گیر آوردم.حالا یه مشکل جدید دارم.
سرعت انتقال اطلاعات با این وسیله بسیار کمه.مثلا من قبلا رسیور خودمو ;) با کام÷یوتر تو 30 ثانیه آ÷گرید میکردم ولی با لب تاب و این تبدیل انتقال همون مقدار فایل 8 دقیقه طول کشید.
مشکل از چی میتونه باشه؟
(نمیدونستم این سوال;) جاش تو کدوم تا÷یکه.اگه اشتباه کردم ببخشید.)
پورت usb این مدل شما یک هستش یا دو؟:eek:

hasty.e.penhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از esfandiyar2002 :
خوب ضمن خوش آمد گویی:
XP PROFFESIONAL یا همان حرفه ای..منظور در نسخه قبلی خانگی است..;)

اتفاقا منم اول فکر کردم باید ویندوزشون با هم فرق داشته باشه ولی توی مشخصات همونطور که توی لینکی که دادم هست برای هر دو ویندوز Xp Proffesional رو ذکر کرده بود ...

TM8104AWLMi

Microsoft® Windows® XP Professional; Intel® Pentium® M Processor 760 (2.0GHz, 2MB L2 cache, 533MHz FSB); 1GB (512/512) DDR2 533 SDRAM; 100GB hard drive; modular Super-Multi (DVD+R, DVD-R, DVD-RAM) drive; 5-in-1 card reader; 15.4" WSXGA+ (1680 x 1050) TFT display; ATI® MOBILITY™ RADEON® X700 graphics, 128MB DDR; 802.11a/b/g WLAN, Bluetooth™, gigabit LAN, V.92 modem

=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-===--=-=-=--=-=-=-==-=
TM8104WLMi-XPP

Microsoft® Windows® XP Professional; Intel® Pentium® M Processor 760 (2.0GHz, 2MB L2 cache, 533MHz FSB); 1GB (512/512) DDR2 533 SDRAM; 100GB hard drive; modular Super-Multi (DVD+R, DVD-R, DVD-RAM) drive; 5-in-1 card reader; 15.4" WSXGA+ (1680 x 1050) TFT display; ATI® MOBILITY™ RADEON® X700 graphics, 128MB DDR; 802.11a/b/g WLAN, Bluetooth™, gigabit LAN, V.92 modem

در ضمن به نظر شما (نظر شخصیتون ) سازگاری این مدل با ویستا چطوریه ؟؟

ِیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا حـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــق

satellite_2004

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان نظرتون در مورد این سایت چیه؟
http://www.ghazalec.com/order.htm
یعنی میتونیم مثلا در سایت dell لپتاپ رو انتخاب کنیم و سفارش بدیم که بیارن!
به نظرتون راه مطمن و به صرفه ای هست؟

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
به نقل از esfandiyar2002 :
خوب..با تشکر از دانشجو بدلیل پاسخ خوبشان..:)
دوست من..بنده معمولا از ابتدای سال جاری تنها روزهای تعطیلی در خدمت دوستان خواهم بود..قبلا هم گفته بودم..;)
معلوم می شود که مطلب فوق را خوب مطالعه ننموده اید..من در آنجا میزان مختصات لازم برای پشتیبانی سخت افزاری ویستا در نوت بوک و دو هسته ای ها را درج کرده بودم..:D
بله دو هسته ای ها ساپورت می کنند..و اصولا هدف اصلی طراحی و ارائه و ساخت دو هسته ای ها هم سازگاری مناسب با ویستا خواهد بود..البته نه هر مدل و هر برندی..
مدل اولی شما تنها مشکلی که دارد این است که درایو رایتر آن بسیار ضعیف عمل می کند.....ضمن اینکه کارت گرافیکی ضعیفی نیز دارد که نباید انتظار چندانی از عملکرد آن داشته باشید...
در مدل دوم نقائص فوق برطرف شده ولی در مقایسه با نوت بوک های مشابه خود در برندهای دیگر کمی گرانتر بنظر نمی رسد؟!
البته من چون دقیقا نفهمیدم مراد شما از استفاده از نوت بوک چیست تنها به ذکر همین مورد بسنده نمودم..در ضمن در سایت های معتبری چون سینت می توانید خودتان بخوبی موارد قوت و ضعف این دو مدل را ببینید..;)
پس شما میفرمایین مدل SZ140PD از اون یکی دیگه خیلی بهتره؟! آخه من بخاطر اینکه صفحه نمایش این مدل 13.3 بود تو شک هستم که خوبه یا نه؟ به نظرتون صفحه نمایش کوچکتر باشه بهتره یا بزرگتر؟

راستی شما این اطلاعات رو که مثلا درایو رایتر رایتر اون مدل خیلی ضعیفه یا کارت گرافیکش ضعیفه رو از کجا میارین؟ آیا سایتی هست که در این مورد منو راهنمایی کنه؟

من از لبتاپی که میخوام بخرم این چیزا برام مهمه :
1- کیفیت صفحه نمایش
2- گرافیک بالا
3- سرعت بالا
4- ماندگاری هر چه بیشتر شارژ باطری

در ضمن آیا در همین مارک سونی شما برندی رو مد نظرتون هست که در رنج قیمت 1980$ از مارک SZ140PD سرتر باشه؟

----------------
ممنون

subzero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من سه چهار صفحه از این تاپیک رو خوندم. ولی ببینم هیچ کدوم از این دوستانی که اینجا نوشتن ال سی دی یه لپ تاپ ایسر رو کنار یه مدل توشیبا یا ایسوس در حال کار دیدند؟" یا به مشکلی در رابطه با اینکه هیچ کدوم از مدلهای سونی هیچ کارت حافظه ای به غیر از استاندارد سونی رو پشتیبانی نمیککند برخوردن؟ یا اینکه لپتاپهای آی بی ام موجود در ایران بسیار بسیار کیفیتشون پایینه رو در عمل بهش برخوردن؟ یا اینکه لپتاپهای dell پشتیبانی ضعیفی در ایران دارن؟ از لحاظ کیفیت نمایش لپتاپهای ایسر بسیار کیفیت پایینی دارن یعنی اگر کنار یه لپ تاپ ایسوس یا توشیبا بهشون نگاه کنی بسیار فاحش خواهد بود تا اونجا که من خریدن ایسر رو مساوی با پول دور ریختن میدونم. اینجا به review های سی نت اشاره شده. سی نت همون سایتیه که به همه عالم استفاده از یکی از ضعیفترین آنتی ویروسهای دنیا (نورتون) رو توصیه میکنه و اسمی از قویترینها (kaspersky, bitdefender) نمیبره فقط به یه دلیل ساده که همانا جنبه مادی قضیه باشه. اگر دنبال review قابل اعتماد میگردین سراغ فورومها برید نه سی نت. در ضمن به نظر من با توجه به جمیع جهات الآن برای خرید لپ تاپ در ایران فقط باید به یکی از برندهای toshiba یا Asus فکر کرد. البته نهایتاً صلاح مملکت خویش خسروان دانند ولی هر کاری میکنید ایسر نخرید. در ضمن من از مشخصات و کیفیت و کارکرد FujitsuSiemens کاملاً بی اطلاعم.
ارادتمند همگی

tbooti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از subzero :
من سه چهار صفحه از این تاپیک رو خوندم. ولی ببینم هیچ کدوم از این دوستانی که اینجا نوشتن ال سی دی یه لپ تاپ ایسر رو کنار یه مدل توشیبا یا ایسوس در حال کار دیدند؟" یا به مشکلی در رابطه با اینکه هیچ کدوم از مدلهای سونی هیچ کارت حافظه ای به غیر از استاندارد سونی رو پشتیبانی نمیککند برخوردن؟ یا اینکه لپتاپهای آی بی ام موجود در ایران بسیار بسیار کیفیتشون پایینه رو در عمل بهش برخوردن؟ یا اینکه لپتاپهای dell پشتیبانی ضعیفی در ایران دارن؟ از لحاظ کیفیت نمایش لپتاپهای ایسر بسیار کیفیت پایینی دارن یعنی اگر کنار یه لپ تاپ ایسوس یا توشیبا بهشون نگاه کنی بسیار فاحش خواهد بود تا اونجا که من خریدن ایسر رو مساوی با پول دور ریختن میدونم. اینجا به review های سی نت اشاره شده. سی نت همون سایتیه که به همه عالم استفاده از یکی از ضعیفترین آنتی ویروسهای دنیا (نورتون) رو توصیه میکنه و اسمی از قویترینها (kaspersky, bitdefender) نمیبره فقط به یه دلیل ساده که همانا جنبه مادی قضیه باشه. اگر دنبال review قابل اعتماد میگردین سراغ فورومها برید نه سی نت. در ضمن به نظر من با توجه به جمیع جهات الآن برای خرید لپ تاپ در ایران فقط باید به یکی از برندهای toshiba یا Asus فکر کرد. البته نهایتاً صلاح مملکت خویش خسروان دانند ولی هر کاری میکنید ایسر نخرید. در ضمن من از مشخصات و کیفیت و کارکرد FujitsuSiemens کاملاً بی اطلاعم.
ارادتمند همگی

من دیروز سایت www.notebookforums.com رو کشف کردم :p ;) و از خریدن acer aspire 5672 منصرف شدم.
پیشنهاد میکنم حداقل قسمت ایسر اونو همه بخونن.

ruiner_zer0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من می خوام این Dell Inspiron 6000 رو بخرم خوبه یا نه؟:rolleyes:

subzero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا این منبعی که معرفی کردی سایت جالبیه، ممنون. ببین مثلاً میگن فلان محصول انتخاب سردبیر فلان مجله است، این یه تبلیغ محضه و مطمئن باشید که صرفاً پولی که بابت تبلیغ به جیب مجله میره باعث این انتخاب میشه. من 5 سال تمام از آنتی ویروس نورتون استفاده کردم و وقتی ورژن 2006 رو نصب کردم که از همه آشغالتره دیگه به کلی اعصابم رو به هم ریخت و به پیشنهاد یکی از دوستان Kaspersky ریختم. باور کنید چه در قدرت و چه در سرعت اصلاً با نورتون قابل مقایسه نیست. آپدیتش هم بسیار راحت تر و بی دردسرتر از نورتونه. هرچی سایتهای مجله ها رو نگاه کردم، هیچی ازش نگفته بودن ولی تمام کاربرها توصیه میکردن. همون سایت سی نت آنتی ویروس ZoneAlarm رو به شدت توصیه میکرد که برخلاف فایروالش اصلاً محصول بدردخوری نیست و از آنتی ویروسهای مجانی هم ضعیفتر عمل میکنه. یا مک آفی رو که واقعاً سیستم رو خفه میکنه و سرعت رو میگیره. راجع به لپتاپ هم همینه. راستش من با ایسوس یا به گفته نمایندگی اسوس، توشیبا، ایسر، دل و کامپک کار کردم. بین اینها اسوس و توشیبا واقعاً یه سر و گردن بالاترن و اگر توصیه منو بخواین اسوس رو پیشنهاد میکنم، به این دلیل که پایداری سیستم به مراتب بیشتره اونهم به خاطر اینه که اسوس خودش تولیدکننده قطعه است و توشیبا نه. این باعث هماهنگی بیشتر کل سیستم و در نهایت پایداری بیشتر سیستم میشه. البته فکر کنم که کسانی که کار سنگین با لپتاپ کردن با من موافق باشن که پایداری یه لپتاپ هرچقدر هم خوب باشه به پای یه سیستم دسکتاپ خوب نمیرسه و گاهی برنامه ها به ندرت کراش میکنند. در ضمن میکروفون و دوربین های داخلی اسوس کیفیت خوبی دارن و باعث میشه که از همراه داشتن و قطع و وصل کردن دوربین و میکروفون خلاص باشین. اسوس نسبت به توشیبا درایوهای لپتاپهاش یه کمی ضعیفتره، صدای اسپیکرهاش ضعیفتره و کیفیت صفحه نمایش هم بطور نامحسوسی از توشیبا کمتره ولی خیلی جزیی. در ضمن توشیبا از نظر طراحی یه کمی بهتره. البته اینها رو بطور عمومی گفتم و مدل به مدل ماجرا فرق میکنه. شما باید بین این قوت و ضعفها به نسبت کاربردتون انتخاب کنین. مثلاً من چون یه سیستم خونگی دارم و بیشتر با اون کار میکنم زیاد صدای اسپیکر و قدرت درایو برام مطرح نیست و کیفیت نمایش هم فرق فاحشی نداره و به همین دلیل اسوس رو انتخاب میکنم. در مورد خرید یه لپتاپ این نکات رو در نظر داشته باشین:
1. پورتهای لپتاپ: مثلاً اگر ریسیور آپدیت میکنید به پورت سریال احتیاج خواهید داشت یا اگر پرینتر پارالل دارید به پورت پارالل. در ضمن هارددیسکهای خارجی که روزبروز هم زیاد میشه اگر به جای یو اس بی به پورت فایروایر متصل بشه سرعت به مراتب بالاتری خواهد داشت. همینطور دوربینهای فیلمبرداری دیجیتال از همین پورت استفاده میکنن. اگر به خرید یکی از اینها فکر میکنید به لپتاپی فکر کنید که پورت فایر وایر داشته باشه.
2. وضعیت کارت گرافیک: اگر به بازده گرافیکی اهمیت میدین، سعی کنید لپتاپی بخرید که حافظه کارت گرافیکی مستقل باشه (Dedicated) نه اینکه از رم دستگاه استفاده کنه (Shared)
3. در مورد Bluetooth داشتن دستگاه دقت کنید چون استانداردیه که روز به روز دستگاههای بیشتری ساپورتش میکنن و برای اضافه کردنش به لپاپی که به صورت داخلی نداشته باشه باید از یه فرستنده جداگانه استفاده کنید که قطع و وصل کردنش علاوه بر دردسر، استهلاک دستگاه رو بالا میبره. در ضمن حتماً Wireless Lan رو داشته باشه، علاوه بر پورت شبکه معمولی.
4. توانایی خواندن کارتهای مختلف: عدم این توانایی به نظر من بزرگترین ایراد سونی هست علاوه بر گران بودن بی دلیلش. این روزها خیلی دستگاهها (دوربین، موبایل، پخش mp3) از انواع این کارتها استفاده میکنن و داشتن لپتاپی که قادر به خواندن اینها باشه کمک بزرگی میکنه.
5. صفحه مونیتور رو دقت کنید که از نوعی باشه که زاویه دید باز داره نه اینهایی که فقط باید از روبرو دید تا تصویر واضح باشه. البته اکثر لپتاپهای موجود در بازار فعلی این خاصیت رو داره که هر شرکتی هم یه اسمی روش میذاره.
6. اگه با صفحه کلید فارسی کار دارید لپتاپی بخرید که بصورت استاندارد کیبردش فارسی هم پرینت شده. چون چسباندن لیبل کیبرد گند میزنه به قیافه دستگاه و هی هم ورمیاد.
7. اگر از لپتاپتون به عنوان پخش موزیک زیاد استفاده میکنین موقع خرید یه تست جدی از بلندگوها بگیرین که بعداً کم بودن صدا حالتون رو نگیره.
8. به قیمت لوازم جانبی مثل آداپتور و باطری و موجود بودنش در آینده دقت کنید. ماهیت لپتاپ طوریه که امکان گم شدن یا از دست دادن قطعه یا آسیب فیزیکی براش بیشتر از دستگاه دسکتاپه و شرایط گارانتی و پشتیبانی خیلی مهمه. من همین الآن یه دستگاه Imate PDAII دارم که صفحه نمایشش شکسته و با اینکه یه سال هم نمیشه که خریدم صفحه نمایش نوش گیر نمیاد، همینجوری بی استفاده مونده.
راجع به سی پی یو و اندازه و سایر مشخصات هم که کلی اینجا بحث شده، من فقط مواردی رو نوشتم که صحبتی ازش نشده بود و به نظر من موقع کار با دستگاه پیش میاد و مهمه.
همین

hapali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من دنبال مغازه ای هستم که لوازم لپ تاپ بفروشه !
بازار رضا و ایران رو برای خرید باطری برای HP zv5000 گشتم ولی هیچ کس نداشت :(

همینطور رم

اگه شما آدرسی داین که زمینه کاریش اینا هست لطفا راهنمایی کنید .

ممنون:cowboy:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
دوست من یه سر به مجتمع کامپیوتر پایتخت بروید...نکات خوبی در آنجا خواهید یافت..:D

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
اسفندیار جان کجایی که یادت بخیر!!! فکر کنم توی سال 84 بیشتر به این تاپیک سر میزدیا!!!

hamedsf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
در پست های قبلی، در مورد کاربردی که برای لپ تاپ مورد نظرم هست صحبت کردم. از فوجیتسو زیمنس مدل زیر نظرم رو جلب کرد. می خوام نظر سایر دوستان رو هم در موردش بدونم
Model:Amilo Pro V-2035
CPU: CELERON M 1.6GHz
L2 Cache: 1024 KB
RAM: 512 MB DDR2
HARD: 60 GB SATA 5400 RPM
Drive: DVD/RW DUAL
LCD: 15'' XGA
Graphic Card: 64 MB SHARE
Modem: 56 KB/S
Lan Card: 10/100
Wireless: 802.11 b/g
Operating System: XP HOME- WITH RECOVERY CD
Port: 1 x type I/II PC Card slot, 4 x USB 2.0, 1 x IEEE 1394, 1 x VGA, 1 x modem RJ-11, 1 x LAN RJ-45, 1 x headphone out, 1 x microphone in, 1 x DC-in
Weight: 2.65 KG
Battery Life: 2.5 H

بلوتوث نداره. امکانات ارتباطیش هم زیاد قوی نیست به نظرم. در سایت بهین قیمتش نزدیک 800 تومان هستش. لطفا نظرتون رو در مورد این مدل بگید. فعلا دارم دنبال مدل هایی که ارتباط قوی تری داشته باشن می گردم. راستی از نظر وزن هم توی همین مایه ها قابل قبوله !

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
جناب subzero خیلی مرتب و دسته بندی شده مطالبشون رو بیان کردند، دستتون درد نکنه. اگه میشه لطف کنید در مورد "پورت فایر وایر" یه توضیحی بدید. چی هست اصلا، یا شاید هم باید بپرسم اسم دیگرش چی هست، ممنون.
یه زحمت دیگه هم داشتم: شما که "توانایی خواندن کارتهای مختلف" رو به عنوان یک نکته مهم بیان کردید، لطف کنید نام و کاربرد کارتهای مختلف رو بیان کنید و بگید که توی specification لپ تاپها دنبال چه عنوانی باشیم که بفهمیم کدام کارتها را می خواند.

ببخیشد که سوالام زیاد شد.
باز هم ممنون

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از hasty.e.penhan :
اتفاقا منم اول فکر کردم باید ویندوزشون با هم فرق داشته باشه ولی توی مشخصات همونطور که توی لینکی که دادم هست برای هر دو ویندوز Xp Proffesional رو ذکر کرده بود ...

TM8104AWLMi

=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-===--=-=-=--=-=-=-==-=
TM8104WLMi-XPP

در ضمن به نظر شما (نظر شخصیتون ) سازگاری این مدل با ویستا چطوریه ؟؟
خوب من یک میل فرستادم و اینم جواب رسمی خودشون::D
dear persiantools moderator
regarding your question about quiet diffrence between XPP and xp which is included in each category,i'd like to say there is no difference among those who have acer travelmate 8104 unless XPP has an extra option with service pack 2 which is not included in the other one
regards
co-ordinator of american acer team
قضاوت با خودتان..
در ضمن تعجب من وقتی مضاعف شد وقتی که فهمیدم چرا دیر جواب داده شده.....:blink: بگذریم..:wacko:
در مورد سازگاری با ویستا به f&q در نوت بوک مراجعه شود...;)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از satellite_2004 :
دوستان نظرتون در مورد این سایت چیه؟
http://www.ghazalec.com/order.htm
یعنی میتونیم مثلا در سایت dell لپتاپ رو انتخاب کنیم و سفارش بدیم که بیارن!
به نظرتون راه مطمن و به صرفه ای هست؟
باید با خودشون تماس بگیرید و مطمئن بشید..می توانید برای نمونه یک انتخاب خود را ثبت کنید تا در برآورد نهایی مشخص شود چقدر از جیب مبارک خواهید پرداخت..:)

بالا