• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از e.mashreghi :
چرا پارس لپ تاپ 780 تومان و irhardware همون مدل 820 تومان؟!!
سوال خوبیه...باید بگم سلایق فروشندگان با هم متفاوت هست..:D البته هیچ یک از این دو قیمت هم واقعی نیست..:lol: ;)

e.mashreghi

Guest
لایک‌ها
0
خب این مدل رو با قیمت واقعی از کجا تهیه کنم جناب اسفندیار عزیز؟ از طریق همون دوبی؟

درضمن آیا خرید نوت بوک های LG کار صحیحی هست؟ همه امکانات رو داره و به علاوه مادیران هم که پشتیبانی کاملی ارائه میده. آیا در مقایسه با برند های دیگر که عملاً پس از خرید در ایران پشتیبانی خاصی نداره، خرید این نوع محصول که در ایران نمایندگی معتبر و قابل اطمینانی داره، بهتر نیست؟

راستش من قصد خرید یک نوت بوک از یک سال پیش گرفتم اما هنوز هم قانع نشدم که چه مارکی خوبه؟ صرفنظر از قیمت آن!

نوت بوک موردنیاز من:

طراحی زیبا و ظریف - سبک - قوی برای کاربری گرافیک+وب - فول پورت - صفحه نمایش 15 با کیفیت عالی - قابل ارتقاء و در نهایت با باطری حداقل 2 ساعت (بیشترش برام مهم نیست)

تا کنون در بین مدلهای مختلف، اینا نظر منو جلب کرده اند:

HP - قیمت مناسب، امکانات خوب، طراحی متوسط
Acer - قیمت خوب، امکانات متوسط، طراحی متوسط
Sony - زیبایی - امکانات خوب - کیفیت مناسب
LG - امکانات کامل، زیبایی، قیمت مناسب (نسبت به سونی گرانتر!)

با بقیه برندها مثل ASUS و DELL زیاد کاری نداشتم ... Toshiba هم همینطور

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
آقا اسفندیار خیلی ممنون از توضیحاتتون.

من داشتم ریویو این Compaq Presario B2800 رو میخوندم به چندتا مورد برخوردم:

1- منظورش از این چیه:
Running on the previous Centrino platform

2- این Gigabit LAN چی هست؟

البته من اصلا نمیدونم این مدل توی ایران پیا میشه یا نه.

ممنون

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
با سلام خدمت تمامی دوستان

راسیاتش اگر لطف کنید و راهنمایی به من بکنید خیلی ممنون می شم

یک لب تاپ مدیریتی سبک زیبا و با سرعت خوب می خوام قیمت تا 1 میلیون و 100 البته کمتر بشه چه بهتر

یک لب تاپ دیگر برای یک 3D MAX کار می خوام که کارش معماری هست و باید پرژه ها رو بره نشون بده و از این حرفا
پس یک لپتاپ قوی با وزن کم نیز برای ایشون در نظر داشته باشد پولش هم 1 میلیون و 500 هست کمتر چه بهتر

از لحاظ گارانتی و زیبایی 1 باشند

من منتظر شما می مونم

دانشجو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام

آقا من دنبال محافظ صفحه نمایش (screen protector) برای تابلتم می گشتم به پایتخت هم سر زدم هیچی پیدا نکردم. کسی از دوستان پیشنهادی ندارد ؟ من نمی توانم ریسک کنم وبدون محافظ همیشه ازش استفاده کنم چون یکی دوجا خش بسیار مختصری خورده.

اگر جایگزینی به نظرتون می رسه بازهم ممنون می شوم

با تشکر

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از e.mashreghi :
خب این مدل رو با قیمت واقعی از کجا تهیه کنم جناب اسفندیار عزیز؟ از طریق همون دوبی؟
درضمن آیا خرید نوت بوک های LG کار صحیحی هست؟ همه امکانات رو داره و به علاوه مادیران هم که پشتیبانی کاملی ارائه میده. آیا در مقایسه با برند های دیگر که عملاً پس از خرید در ایران پشتیبانی خاصی نداره، خرید این نوع محصول که در ایران نمایندگی معتبر و قابل اطمینانی داره، بهتر نیست؟
راستش من قصد خرید یک نوت بوک از یک سال پیش گرفتم اما هنوز هم قانع نشدم که چه مارکی خوبه؟ صرفنظر از قیمت آن!
نوت بوک موردنیاز من:
طراحی زیبا و ظریف - سبک - قوی برای کاربری گرافیک+وب - فول پورت - صفحه نمایش 15 با کیفیت عالی - قابل ارتقاء و در نهایت با باطری حداقل 2 ساعت (بیشترش برام مهم نیست)
تا کنون در بین مدلهای مختلف، اینا نظر منو جلب کرده اند:
HP - قیمت مناسب، امکانات خوب، طراحی متوسط
Acer - قیمت خوب، امکانات متوسط، طراحی متوسط
Sony - زیبایی - امکانات خوب - کیفیت مناسب
LG - امکانات کامل، زیبایی، قیمت مناسب (نسبت به سونی گرانتر!)
با بقیه برندها مثل ASUS و DELL زیاد کاری نداشتم ... Toshiba هم همینطور
دوبی این حسن را دارد که گردش و تفریحی هم انجام می دهید...(شوخی):D
یکی از دوستانم که در دوبی خریداری کرده بود(مدلی بالای 1500 دلار)یک کیف چرمی که اینجا کمتر از 100 هزارتومان نمی دهند و یک حافظه فلاش یک گیگا بایتی هم روی نوت بوک مجانی گرفته بود..:cool:
نوت بوک های ال جی از کیفیت قابل قبول و پشتیبانی نسبتا مناسبی در ایران برخوردارند...ضمن اینکه در اکثر مدلها صفحه کلید فارسی هم دارند که خوره کابران همین فوروم هم هست..:D
اگه به مختصات خرید پس از فروشه که توین هد و ایسوس هم پشتیبانی نسبتا خوبی دارند..
خوب با حرف شما تا جایی موافقم که واقعا در برگه گارانتی قید بشه..مثلا ببینید برای ایسوس حتی برای باطری هم برگه گارانتی یک ساله قید می شه...خود دستگاه هم معمولا دوساله..خوب این خیلی مهمه..ضمن اینکه شما اصولا باید مطمئن باشین که دستگاهی که می خرین سالم باشه...
هیچکس پیکان نمی خره اگر فکر کنه دو سه روزه خراب می شه و آیا بتونه از گارانتی اون استفاده کنه یا نه...:lol:
اصلا بحث مارک هم نیست...در هیچ برندی تمامی نوت بوک های تولیدی ممتاز و مناسب و خوب از کار در نمیان..نه اینکه خراب باشند نه..منظورم اینه که شما می بینین نمونه های مشابه هم در برندهای مختلف خیلی زیاده و کاربر هم خوب ترجیح می ده بره سراغ چیزی که کمی متفاوت تر از بقیه جلوه کنه..;)
اون مقیاس بندی شما هم محدود به مدلهایی است که در بازار ایران دیده اید..وگرنه نوت بوک عادل جان کاربر فعال لپتاپ تمامی امکانات مورد نظر شما را بر آورده می کنه..می گین نه!!!از خودش بپرسین که اطلاعاتش از من در این زمینه خیلی بیشتره چون زیر دست خودش یک بنز خوابیده..:lol: ;)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از darya_s :
آقا اسفندیار خیلی ممنون از توضیحاتتون.

من داشتم ریویو این Compaq Presario B2800 رو میخوندم به چندتا مورد برخوردم:

1- منظورش از این چیه:
Running on the previous Centrino platform

2- این Gigabit LAN چی هست؟

البته من اصلا نمیدونم این مدل توی ایران پیا میشه یا نه.

ممنون
خوب..چون الان بحث روز همون دو هسته ای ها یا ناپا هستش پس قاعدتا این مدل شما باید سوناما بوده باشه..
گیگا بایت لن هم برای ارتباط با سرعت بالای شبکه اینترنت در محیط های مثلا دانشگاه های خارج از کشور هستش که امکان اینترنت پر سرعت از خطوط لن را در شبکه برای شما فراهم می کنند..
این مطلب سوای ارتباط وایرلس یا بیسیم هستش..

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از poyeshsoft :
با سلام خدمت تمامی دوستان

راسیاتش اگر لطف کنید و راهنمایی به من بکنید خیلی ممنون می شم

یک لب تاپ مدیریتی سبک زیبا و با سرعت خوب می خوام قیمت تا 1 میلیون و 100 البته کمتر بشه چه بهتر

یک لب تاپ دیگر برای یک 3D MAX کار می خوام که کارش معماری هست و باید پرژه ها رو بره نشون بده و از این حرفا
پس یک لپتاپ قوی با وزن کم نیز برای ایشون در نظر داشته باشد پولش هم 1 میلیون و 500 هست کمتر چه بهتر

از لحاظ گارانتی و زیبایی 1 باشند

من منتظر شما می مونم
دوست من با اون مختصات و هزینه برآورد شده بخصوص در بازار ایران گمان نمی کنم چیز دندان گیری بیابید..:D
یا توقع باید کم شود یا هزینه مورد نظر افزایش یابد..;)

MA_KE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقايون همه ببخشيد كه سوالم اينقد ناشيانه هسش ولي مي خواستم بدونم الان بهترين نوت بوك رو كدوم كمپاني ميزنه و الان كدوم نوت بوك از لحاظ كيفيت و تكنولوژي و قيمت:happy: از همه مناسبتره
در ضمن بي زحمت يه چند تا لينك بررسي نوت بوك هم بذارين
ممنون

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
نتایج کمی گشتن بیشتر و چند تا سوال و درخواست راهنمایی:

1- خوب اون Compaq Presario B2800 رو اینجا پیدا کردم:
http://www.bestbuy.ir/product_info.php?manufacturers_id=10&products_id=107&CUIid=091be65cc66a78e0ad921e238efaa40d
با قیمت 1,770 خوب انگار گرونه.

2- این Hp Pavilion DV1589 رو مشخصات کاملش رو از کجا بیارم؟
اینجا دیدمش:
http://www.bestbuy.ir/product_info.php?products_id=148&CUIid=091be65cc66a78e0ad921e238efaa40d

3- و همینطور این Hp Pavilion DV1375
باز اینجا دیدمش:
http://www.bestbuy.ir/product_info.php?products_id=123&CUIid=091be65cc66a78e0ad921e238efaa40d

4- نظرتون راجع به Fujitsu LifeBook S7010DH چیه:
http://www.asia.cnet.com/reviews/notebooks/0,39050488,39194054-39020047p,00.htm
فکر نکنم توی ایران باشه. قیمتش هم باید گرون باشه

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از MA_KE :
اقايون همه ببخشيد كه سوالم اينقد ناشيانه هسش ولي مي خواستم بدونم الان بهترين نوت بوك رو كدوم كمپاني ميزنه و الان كدوم نوت بوك از لحاظ كيفيت و تكنولوژي و قيمت:happy: از همه مناسبتره
در ضمن بي زحمت يه چند تا لينك بررسي نوت بوك هم بذارين
ممنون
دوست من..:D اصلا چیزی بنام بهترین و بدترین نداریم...:) هر برندی برای خود سری نوت بوک هایی تولید می کند که در بین آنها به اصطلاح چند نمونه بخوبی گل می کند و کاربران بسمت آن جذب می شوند...نمی توان حتی چنین نتیجه گرفت که چون مثلا شرکت دل مقام اول فروش جهانی را داراست(که عمدتا آمارها مربوط به بازارهای آمریکای شمالی است)پس لاجرم بهترین ها را داراست....از هر برندی تنها چند نمونه واقعا کارا و درخور ازآب در می آیند که معمولا در ایران هم یافت نمی شوند..:lol:
درباره لینک ها نیز کمی در این بخش بچرخین خیلی مطلب دستتون میاد..;)
البته یه نکته دیگه هم بگم و اون اینکه تکنولوژی ساخت نوت بوک ها الان تقریبا برخلاف گذشته به هم خیلی نزدیک شده..علت هم اینه که سازندگان قطعات نوت بوک حداکثر در جهان 15 شرکت بیشتر نیستند....و برندها در واقع سفارش دهنده قطعاتی هستند که به اسم خودشون با کمی تغییرات که البته در ظاهر مشتری فریب باشه و جلوه کنه بیرون میاد...این مطلب مهم بود..;)
بریا همینه که الان می بینین هم تنوع برنهای تولید کننده زیاد شده..هم مدلهای مختلفی بیرون می دن و هم دیگه مثلا مثل گذشته یک شرکت خاص برتری محسوس نسبت به بقیه نداره...رقابت بسیار حساس و نزدیکه و بر همین اساس هم انتخاب بسیار مشکل و نیازمند حوصله و دارا بودن اطلاعت مفید و نه لزوما فراوانه..:happy:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از hamedsf :
فکر کنم موقع جواب دادن اینو از قلم انداختید شاید هم من خیلی عجله می کنم:)
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=646605&postcount=2222
خوب دوست من شما شرح احوال دادین ولی چیزی نپرسیدین..:D سونی همون رسته بهتر از توشیبا همون مدل و آنهم بهتر از دل همون مدل خاص می باشد..;) انگاری زیاد کوچه بازاری جواب دادم..:lol: مشکلی شد بپرسید دقیقتر بشم..:blush:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از darya_s :
نتایج کمی گشتن بیشتر و چند تا سوال و درخواست راهنمایی:

1- خوب اون Compaq Presario B2800 رو اینجا پیدا کردم:
http://www.bestbuy.ir/product_info.php?manufacturers_id=10&products_id=107&CUIid=091be65cc66a78e0ad921e238efaa40d
با قیمت 1,770 خوب انگار گرونه.

2- این Hp Pavilion DV1589 رو مشخصات کاملش رو از کجا بیارم؟
اینجا دیدمش:
http://www.bestbuy.ir/product_info.php?products_id=148&CUIid=091be65cc66a78e0ad921e238efaa40d

3- و همینطور این Hp Pavilion DV1375
باز اینجا دیدمش:
http://www.bestbuy.ir/product_info.php?products_id=123&CUIid=091be65cc66a78e0ad921e238efaa40d

4- نظرتون راجع به Fujitsu LifeBook S7010DH چیه:
http://www.asia.cnet.com/reviews/notebooks/0,39050488,39194054-39020047p,00.htm
فکر نکنم توی ایران باشه. قیمتش هم باید گرون باشه
این مورد چهارم شما (قبل رفتن تو لینک می گم..تقلب نشد!!:D )بسیار مناسبه..;)
مورد دو و سه شما هم در همون لینک مورد چهار پیدا میشه..:D (سایت آسیا سی نت...)
خوب این بنظرتون چطوره؟!:)
http://www.maadiran.com/persian/PRODUCTS/NoteBook/NoteBookDetails.asp?ProID=65
آها..اینجا را خوب ببینین:
http://www.ttrme.com/pdf_files/LapTop.pdf
و اینجا را هم ملاحظه کنین:
http://www.maadiran.com/persian/PRODUCTS/NoteBook/compare.asp?sort=status

hamedsf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از esfandiyar2002 :
خوب دوست من شما شرح احوال دادین ولی چیزی نپرسیدین..:D سونی همون رسته بهتر از توشیبا همون مدل و آنهم بهتر از دل همون مدل خاص می باشد..;) انگاری زیاد کوچه بازاری جواب دادم..:lol: مشکلی شد بپرسید دقیقتر بشم..:blush:

عرض کنم که من می خواستم مقایسه ای داشته باشید بین سه مدلی که معرفی کردم که شما لطف کردید و کلی به سوالم جواب دادید.

راستش من خودم هم نظرم روی سونی FS-830 هستش چون به نظرم کامله و برای من مناسبه، فقط یک سوال دارم اونم در مورد گارانتی و تعمیر هست. اون طوری که فروشنده به من گفت تعمیرات سونی ها فقط در امریکا انجام می شه ولی توشیبا رو می شه به دبی فرستاد واسه تعمیر.

هر چند که گفت احتمال خرابی سونی ها خیلی خیلی پایینه ولی می خوام کمی در مورد صحت این ادعاها توضیح بدید. مرسی

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از hamedsf :
عرض کنم که من می خواستم مقایسه ای داشته باشید بین سه مدلی که معرفی کردم که شما لطف کردید و کلی به سوالم جواب دادید.

راستش من خودم هم نظرم روی سونی FS-830 هستش چون به نظرم کامله و برای من مناسبه، فقط یک سوال دارم اونم در مورد گارانتی و تعمیر هست. اون طوری که فروشنده به من گفت تعمیرات سونی ها فقط در امریکا انجام می شه ولی توشیبا رو می شه به دبی فرستاد واسه تعمیر.

هر چند که گفت احتمال خرابی سونی ها خیلی خیلی پایینه ولی می خوام کمی در مورد صحت این ادعاها توضیح بدید. مرسی
خوب ببخشید...کلی گویی برخی اوقات خیلی مفیده...:D
ببینید سونی ها تو دو دسته هستند..یک دسته آسیایی و یک دسته آمریکایی...حالا اگه شما بتونین از ایران رهجو خبر بگیرین که آِیا نوت بوک شما را بعد از خرید از مرکز غیر از خودشون گارانتی می کنه یاخیر خیلی خوبه..:)
در ضمن احتمالا انتخابی شما از نوع آمریکایی هستش..;)
بنابراین می بینین که این مطلب که تعمیرات سونی در آمریکا انجام میشه و ...فقط خالی بندی محسوب می شه..یه جور تبلیغات در حد سخن سرایی..;)
البته موافقم..سونی اگه دست دو نباشه تقریبا محاله خراب بشه..:p
کافی بود یا بازهم مشکلی هست؟!:happy:

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
جواب شما به من کامل نبود
نسبت به آن پولی که گفتم حالا یکم بیشتر کمتر
چه چیزی بگیرم

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
این مورد چهارم شما (قبل رفتن تو لینک می گم..تقلب نشد!! )بسیار مناسبه..
حالا باید ببینم تو ایران پیدا میشه و قیمتش چنده!

edit: من چه سوتی دادم! بهین این مدل رو داره، قبلا هم دیده بودم و میخواستم زنگ بزنم قیمتش رو بپرسم.

خوب این بنظرتون چطوره؟!
http://www.maadiran.com/persian/PROD...s.asp?ProID=65
آها..اینجا را خوب ببینین:
http://www.ttrme.com/pdf_files/LapTop.pdf
و اینجا را هم ملاحظه کنین:
http://www.maadiran.com/persian/PROD...sp?sort=status

روی LG من اصلا فکر نکردم بودم. حقیقتش اینکه نمیتونم فکر کنم که LG بتونه نوتبوک خوب تولید کنه، البته شما صاحب نظر هستید؛ بنظر شما میتونه بهش اعتماد کرد؟

اینکه وزنش رو نوشته 2.4 که برای من زیاده

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از poyeshsoft :
جواب شما به من کامل نبود
نسبت به آن پولی که گفتم حالا یکم بیشتر کمتر
چه چیزی بگیرم
چون من به مظنه قیمت های تهران اصلا آشنا نیستم و بیشتر قیمت ها هم مصنوعی هستند لذا نمی توانم برای شما یک انتخاب دقیق کنم..امیدوارم درک کنید..:) در اینجا شما با توجه به دقت خود در انتخاب چند نمونه بر می گزینید و نیاز خود را از خرید نوت بوک بیان می کنید و بنده با عنایت به نقاط ضعف و قوت همان انتخاب شما برایتان شمه ای بازگو می کنم تا خود در نهایت انتخاب کنید..;)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از darya_s :
روی LG من اصلا فکر نکردم بودم. حقیقتش اینکه نمیتونم فکر کنم که LG بتونه نوتبوک خوب تولید کنه، البته شما صاحب نظر هستید؛ بنظر شما میتونه بهش اعتماد کرد؟
خوب دو نفر از دوستان خوبم که دستی در نوت بوک دارند ال جی خریداری کرده اند و راضی هم هستند..بهمین خاطر بد ندیدم که تنوع انتخاب شما را کمی جهت داده باشم...البته به گیگا بایت که در سایت آواژنگ هم هست یه نگاهی بکنید..;)

بالا